IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi kaveri piristi mun päivää.Torstai 24.09.2020 08:00

Kunnon treenit oli eilen salilla. Tuli tosi hyvä olo sen tunnin jälkeen. Nukuin viime yön tosi hyvin. Nyt olen taas pirteä uuteen päivään. Aamukahvin voimalla olen aloittanut tämän aamun. Eilenä mua jotenkin masensi kaikki. Luulin että eilinen olisi ollut hyvä päivä mutta ei. Onneksi mun kaveri piristi mua eilenä. Naurettiin paljon kaikelle mistä juteltiin ja siitä nauramisesta tuli taas hyvä fiilis. Uskon että tänään on parempi päivä mitä eilen. Mulla on jonkin verran ohjelmaa tänään. Alan kohta siivoilemaan. Eka kirjoitan blogin. Sitten teen ruokaa ja sen jälkeen olen lähdössä verikokeisiin. Niiden jälkeen käyn vielä kaupassa.
Ulkona on tällä hetkellä paljon sumua mutta uskon että aurinko alkaa varmasti vielä paistamaan. Laitan jotain hyvää musaa soimaan kun alan siivota. Kohta syön aamupuuron. Puuroa mä syön joka aamu. Paras aamupala ja nopea kun sen keittää mikrossa. Menee vaan pari minuutia ja on valmis. Kävin ostamassa tiistaina lisää puuroa kun kävin samalla apteekissa. Elovena kaurapuuroa. Aijon illalla mennä taas lenkille jos on vaan hyvä ilma. Aijon nyt nauttia tästä syysilmasta. Sekä siitä että aurinko vielä paistaa. Katsoin niin ensi viikolla sataa sitten vettä.
No onneksi pääsee salille. Kuntoilemaan. Ihanaa huomenna mä näen parhaan kaverin. Päästään viettämään perjantai iltaa. Katsotaan salkkarit, posse, big brother..valvotaan myöhään. Sekä jutellaan ihan kaikesta! Menen myös lauantai iltana sen luokse. Katsotaan putous sekä big brother. Mutta. Nyt alkaa siivoilu. Aloitan imuroimalla.
Pyykkiä pesen sitten myös kun vaan kerkiän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.