IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

oli mukava viikonloppu :)Maanantai 31.08.2015 08:09

oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. olin vähän väsynyt niin tuli nukuttua viikonloppuna päikkärit. lauantaina ja sunnuntai iltapäivällä.olin pikkaisen väsynyt. poikaystävä ontoi mun nukkua.
mutta nyt kun on taas levännyt niin jaksaa taas. viikonloppuna tuli syötyä aika paljon suklaata. tänään täytyy päästä illalla lenkille.
ruoan jälkeen. mulla on verokokeet tänään. vähän ennen kahtatoista.
kerkeän syömään ennen kun menen sinne. ihan hyvä että nää verokokeet on nyt niin saa ne pois alta. sitten ei tarvi taas kuukauteen mennä. mulle ei tullut onneksi huono oloa viikonloppuna. enkä nähnyt onneksi painajaisia. mulla oli varmuuden vuoksi rauhottava mukana.
uskon että tää viikko on varmasti parempi mitä viime viikko.
mutta jos tulee huono olo niin se tulee. pitää varautua. onneksi mulla on noi rauhottavat niin ne auttaa jos alkaa ahdistaa paljon.
olin eilenä taas parhaan kaverin luona illalla. telkasta tuli uudestaan se viimeinen salkkari jakso ennen kun jäi tauolle. jee. salkkarit alkaa taas tänään. odotan innolla. ja paras kaverikin on innoissaan.
katsotaan taas salkkareita parhaan kaverin kanssa.
siitä tietää että on syksy kun salkkarit alkaa taas.
join äsken ison pupin mustaa kahvia. viikonloppuna en juonut yhtään kahvia. join vaan teetä. kahvi maistui tosi hyvältä kun join sitä äsken. myöhemmin aijon juoda taas teetä. tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi hakea tällä hetkellä mitään lääkkeitä. riittää joksikin ajaksi. aijon käydä taas kaupassa kun tulen verikokeista. pyörähdän samalla seppälässä. kohta vaihtuu kuu ja pääsee taas shoppailemaan. ihanaa. pitää sitten seppälästä ostaa jotain kivaa. jotain syys vaatteita mitä on nyt myynnissä. pitää ostaa taas uudet tussit kun noi edelliset on ihan lopussa. voi taas värittää. ajattelin tänään taas kokeilla värittämistä. jos vaikka taas innostuisin. en ole vähään aikaan värittänyt.
onneksi ei sada vettä. kivempi kävellä sinne terveyskeskukseen.
sinne on kolme kilsaa matkaa. tulee kivasti sitten käveltyä.
ja aijon mennä vielä illallakin lenkille. saa nää suklaa kalorit pois.
söin myös pizzaa viikonloppuna. oli tosi hyvää. en tällä kertaa syönyt mitään sipsiä. katsoo jos vaikka ensi viikon viikonloppuna vaikka söisi. rahaa tulee taa tällä viikolla. jippii. pääsee maksamaan taas noita laskuja. eilenä sain katsottua moderni perhe sarjan viidennen tuotantokauden. enempää kausia ei ollut tällä hetkellä netflixissä. odotan innolla että pääsee katsomaan kuudennen kauden. mä olen jäänyt siihen sarjaan koukkuun. eilenä katselin tabletilla myös sarjaa kolme miestä ja tyttä. olen toisessa kaudessa. sekin on aika hauska sarja mitä katsoa. en hirveästi jaksanutkaan katsoa animea viikonloppuna. koitan tällä viikolla taas katsoa. kyllä se innostus sitten taas iskee. olen siitä varma.
tänään on taas ompelu ryhmä iltapäivällä. teen sitä kaulahuivia edelleen. ei ole vielä edes vähään aikaan valmis. mutta kyllä mä saan sen valmiiksi jossain vaiheessa. tänään tulee taas lemmen viemää. nyt se saqrja on siirtynyt AVA kanavalle. onneksi mulla näkyy se kanava niin näkee sen. mun mielestä se olisi saanut olla vielä subin puolella. mutta se on hyvä että se tulee onneksi samaan aikaan. pystyy katsomaan sen. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan sitä. ja juodaan taas teetä samalla. kun käyn kaupassa tänään niin pitää ostaa lisää teetä. varmaan taas pari pakettia.
on sitten taas teetä. kohta pitää taas tiskata. mulla on kertynyt noita puuro lautasia. syön joka aamu puuroa. samalla tiskaan noi mukit mitkä on tällä hetkellä likaisia. on sitten taas puhtaita astioita mitä sitten voi taas käyttää. pitää huomenna varmaan pestä taas pyykkiä. jos kone on vapaa. saa noi vaatteet pestyä mitä käytin viikonloppuna. saunottiin myös poikaystävän kanssa lauantai iltana. oli hyvät löylyt. ja piristyin hieman saunan jälkeen.
poikaystävällä on hyvä sauna. tykkään.
sauna juomana mulla oli kivennäisvettä. ihan hyvä etten juonut mitään alkoholia viikonloppuna. hyvin pärjäsin limulla ja kivennäisvedellä. ja sunnuntaina huomasi että on tosi hyvä ja rento olo. ja olen nyt päättänyt tuon juomisen kanssa että pidän nyt taukoa siitä. mun ei edes tee tällä hetkellä mieli.
poikaystävä joi viikonloppuna. se joi lonkeroa. ja kun käytiin perjantaina kaupassa niin rahaa meni vaan 31 euroa. ihan sopivasti.
ei kauhean liikaa. enemmän olisi mennyt jos olisin ostanut siideriä tai lonkeroa. siinäkin säästää rahaa kun ei juo mitään alkoholia.
olen huomannut sen. ne rahat voi käyttää vaikka shoppailuun.
aamupala on taas kohta. syön ruisleipää. eilenä kun meillä oli iltapala niin silloin ruisleipä maistui tosi hyvältä. en syönyt viikonloppuna ollenkaan ruisleipää. söin vaan pizzaa, kolmio voileipiä, ja hampurilaisen. siinä oli mun viikonloppu ruoat. eli roska ruokaa. nyt syön taas tällä viikolla normaalia ruokaa. herkuttelen sitten taas kun alkaa viikonloppu. ihanaa kun tämän vuoden puolella ei tarvi mennä enää hammaslääkäriin. ellei sitten hammasta ala särkemään tai jotain. ensi vuonna sitten taas. koitan parhaani mukaan pitää huolta näistä mun hampaista. mulla ei ole onneksi yhtään reikiä. pesen joka ilta aina hampaat ja joskus aamuisin.
se hammaslääkäri sanoi että mun pitää alkaa käyttämään hammaslankaa. olen sitä tosi huono käyttämään, mutta mä yritän.
saa nähdä millainen lasku sieltä tulee. toivon että se on alle 40 euroa vaan. tai vähemmän. kumminkin sieltä sitten tulee melkein sadan euron lasku. en yhtään ihmettele. no ei auta. se pitää joka tapauksessa maksaa. pitää katsoa jos ottaa taas noista mun säästöistä rahaa siihen laskuun. riippuu kuinka iso lasku tulee.
mutta. nyt mun hampaat on toistaiseksi kunnossa. olen tyytyväinen.
mulle tulee kyllä helposti reikiä koska se johtuu noista lääkkeistä.
leponex aiheuttaa noita reikiä. mille ei voi oikeen mitään.
kohta voisi kuunnella musiikkia. en kuunnellut ollenkaan musaa viikonloppuna. nyt voisi kuunnella taas. tulee hyvä fiilis kun kuuntelee. ihan ok päivä tänään. olen taas positiivinen.
ihanaa kun näkee taas molemmat kaverit tänään taas.
ja se että salkkarit alkaa taas tänään.

ihanaa nukkua pitkään.Lauantai 29.08.2015 11:53

ihanaa kun voi nukkua pitkään. heräsin hetki sitten. nyt ajattelin kirjoittaa tämän blogin. kohta voisi syödä jotain. ostin kana kolmio voileivän kaupasta. sen voisi syödä. kun käytiin poikaystävän kanssa niin tuli ostettua ruokaa, suklaata, kivennäisvettä ja limua. en ostanut mitään alkoholia. sitten ostin myös pizzaa mitä syön illalla. nam.
eilenä tuli syötyä aika paljon suklaata illalla. oli ihanaa taas syödä suklaata. ostin fazerin hasselpähkinä suklaata. se on mun lempi suklaa.
saa nähdä mihin asti valvon tänään. eilenä valvoin melkein kymmeneen asti. selvisin eilenä hammaslääkäristä. ne laittoi pari paikkaa ja sanoivat että ensi vuoden puolella sitten taas hammaslääkäriin. ihanaa nyt ei tarvi mennä sitten hetkeen sinne.
otin rauhottavan ennen kun menin sinne. hyvä että otin sen niin ei jännittänyt paljoa. ja se hammaslääkäri oli onneksi aika mukava.
se operointi kesti 45 minuuttia. mutta se aika meni mun mielestä äkkiä. eikä mua pelottanut yhtään. ostin poikaystävälle vähän lonkeroa.
itselle ostin juomaksi jaffa limua pikku pullon. juon sen tuossa illalla. se on mun lempi limu. tällä hetkellä. tänään ajattelin katsoa varmaan animea ja tabletilla noita muita sarjoja. nyt kun koko päivä aikaa tässä.
olo on muutenkin hyvä tällä hetkellä. en ole nyt nähnyt mitään painajaisia. mikä on vaan hyvä. ja mulla on rauhottavia mukana jos tulee huono olo. mutta uskon ettei mulle tule mitään huonoa oloa.
kyllä tää viikonloppu menee ihan hyvin.
aijon ottaa rennosti. saa nähdä millainen on ensi viikko. toivottavasti hyvä. nää viikonloput menee tosi äkkiä. ja viikot on mennyt myös tosi nopeasti. kohta on sitten joulu. ja talvi.
mutta onneksi mulla on paljon tekemistä syksyllä. on harrastukset, ryhmät ja kaverit. ei tule tylsää syksyä.
kokki ryhmä alkaa taas syksyllä. tehdään hyvää ruokaa. se ryhmä on aina parin viikon välein. saa nähdä mitä kaikkea tehdään sitten paja tunneilla. toivottavasti jotain mukavaa.
alan kohta katsomaan animea kun olen kirjoittanut tämän. nyt tekee mieli taas katsoa. pidän pienen katsomis maratoonin. varmaan katson tuota working animea. olen kohta saanut ekan kauden katsottua. kohta alan katsomaan toista kautta ja sen jälkeen kolmatta. on katsottavaa. sitten pitäisi myös taas katsoa noi uudet anime jaksot mitä on tullut.

viikonloppu jälleen :)Perjantai 28.08.2015 08:15

jee. viikonloppu :) olen niin odottanut sitä. olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopuksi. en ole aikoihin taas ollut sen luona.
poikaystävä hakee mut tuossa illalla kun se pääsee töistä.
käydään kaupassa samalla. ostan paljon suklaata ja ajattelin myös ostaa sipsiä tai pizzaa. pitää vielä miettiä. kumminkin sen olen päättänyt etten aijo juoda mitään alkoholia viikonloppuna. pärjään ihan hyvin limulla ja kivennäisvedellä.
tänään mulla on yhdeltä hammaslääkäri. vähän jännittää se onko mulle tullut reikiä. aijon ottaa rauhottavan ennen kun menen sinne niin ei jännitä paljoa. hyvin se menee. eikä siellä mene varmaan kauhean kauaa. heräsin hetki sitten ja join taas ison kupin mustaa kahvia. nyt on pirteä fiilis. pitää alkaa pakkailemaan tavaroita. aijon ottaa taas mukaan kannettavan ja tabletin poikaystävän luokse.
voi olla koneella ja katsoa animea ja muita sarjoja. mun pitää nyt muistaa ottaa noi aamulääkkeet viikonloppuna. aina kun olen poikaystävän luona, niin aamu läkkeet jää usein ottamatta. mä nukun aina tosi pitkään ja sitten ne aina unohtuu. laitan vaikka aamulla kellon herättään. otan lääkkeen, ja jatkan taas nukkumista.
saa nähdä mihin asti jaksan valvoa viikonloppuna. ehkä vaan kymmeneen asti. jos mä juon niin sitten tulee aina valvottua pitempään. no otan vaikka iltalääkkeet siinä yhdeksän aikaa illalla, niin olen jo kymmenen jälkeen nukkumassa.
ellei tapahdu se että olenkin sitten pirteä illalla ja valvon pitempään. sen näkee sitten. poikaystävä vitsaili mulle että se herättää viikonloppuna mut jo kuuden aikaan. sanoin sille että et todellakaan herätä. haluan nukkua pitkään. kun käydään kaupassa tänään niin ostan poikaystävälle lonkeroa jos se haluaa. kiitokseksi siitä että se hakee mut. ajattelin juoda taas jaffa appelsiini limua. join sitä viime viikonloppunakin. se on mun lempi limu. en vielä tiedä että mitä suklaata aijon ostaa. se selviää sitten kaupassa. ostan ison kasan ja syön. en mieti yhtään kaloreita tuossa viikonloppuna.
menen sitten taas lenkille ensi viikolla. paras kaverikin lähtee lomille tänään. mun toinen kaveri jää tänne. eilenä käytiin kaverin kanssa taas puolen tunnin lenkillä. sitten skypetin poikaystävän kanssa ja menin vielä parhaan kaverin luokse illalla. eilenä oli ihan mukava päivä. katselin myös animea taas eilenä. muutaman jakson. ja sitten katsoin taas moderni perhe sarjaa pari jaksoa.
sain muuten labra ajan. ensi viikon maanantaina aamupäivällä. ihan hyvää aikaa. kerkeän syömään ennen kun menen sinne. ihan hyvä ettei ole kahdeksan aikaan aamulla. sitten kun on käynyt verikokeissa taas niin ei tarvi taas kuukauteen mennä.
ihan hyvä että se on alku viikosta niin saa sen pois alta.
eilenä mä jaksoin värittää yhden kuvan taas värityskirjasta. katsoo jos vaikka tänäänkin värittäisi. nyt en ole nähnyt viime öinä onneksi painajaisia. olen nukkunut aika rauhallisesti. toivottavasti en näe viikonloppuna mitää painajaisia. mutta voi olla että näen. onneksi ne on vaan unia mutta ne tuntuu niin todellisilta. kun mulla on tää skitsofrenia niin ne unet tuntuu vielä pahemmilta.
mutta olen hyväksynyt tämän sairauden jo aikoja sitten. ja onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyn jotenkin elämään tätä elämää. välillä mielikuvitus saattaa laukkaa likaa mutta se on tää mun sairaus. mun molemmat kaverit sairastaa myös skitsofreniaa.
onneksi en ole yksin tämän sairauden kanssa. ja se on ihanaa kun ollaan kavereiden kanssa tosi läheisiä.
nekin ymmärtää miltä musta välillä tuntuu. tää on myös hyvä hoito paikka missä asun. on noi ohjaajat tukena. olen asunut jo täällä melkein kahdeksan vuotta. parhaan kaverin kanssa tutustuttiin vuonna 2008. sekin muutti silloin samana vuonna tänne. ja asutaan molemmat vielä täällä. toiseen kaveriin tutustuin vähän myöhemmin.
nyt ollaan kaikki kolme kavereita. ollaan aina kaikissa ryhmissä kolmestaan. ryhmät on aina kivoja kun kaverit on mukana. me nauretaan tosi paljon ja vitsaillaan. ja ollaan aina iloisia.
heitetään välillä läppää ohjaajien kanssa.
ensi viikolla alkaa noi salkkarit taas. odotan innolla. kun katsoo ekan jakson niin se menee tosi äkkiä. ärsyttää kun siinä on aina kaksi mainos katkoa puolen tunnin aikana. salkkari jakso kestää varmaan vaan sen 20 minuuttia. saisi olla vaan yksi mainos katko.
lemmen viemää siirtyy sitten ensi viikolla AVA kanavalle.
mutta tulee onneksi viiden aikaan. mikä on vaan hyvä. onneksi näkyy mulla toi AVA kanava niin näkee sen lemmen viemää.
tänään näen vaan puolet siitä koska poikaystävä on puoli viiden aikaan täällä. mulla on taas vaate kriisi että mistä pistän päälle tänään. taidan vaan laittaa farkut, paidan ja nahkatakin. siellä sitä paitsi sataa vettä. guess laukun otan taas käyttöön tänään.
aijon taas meikata ja laittaa kivat korvikset. perjantain kunniaksi.
on sitten nättinä taas. tää päivä kuluu varmasti tosi hitaasti. odotan innolla sitä kun näen poikaystävän. ihanaa taas nähdä. parin viikon jälkeen. koitan viikonloppuna olla kiukuttelematta sille.
enkä pidä myöskään mitään mykkä koulua. aijon nauttia joka hetkestä poikaystävän kanssa. pitää laittaa taas kämppä kuntoon ennen kun lähtee. on sitten taas siistiä kun palaa takaisin. tulen sunnuntai iltana taas takaisin. siinä ennen kuuden aikaan yleensä.
aina kun olen poikaystävän luona viikonloppuna niin viikonloppu menee tosi äkkiä. jos olen kotona viikonlopun niin aika kuluu hitaammin. pitää taas jossain vaiheessa käydä taas kotona. voisi joku viikonloppu mennä taas sinne. äiti on taas innoissaan kun tulen käymään kotona. sitten kun menen seuraavan kerran kotiin niin pitää äidille ostaa vähän suklaata.
näen sitten taas meidän osku koiraa. se on aivan ihana.
kohta taas pitää mennä aamupalalle. sitten kun olen syönyt niin alan pakkailemaan tavaroita. otan ne vaatteet mukaan mitä tarvin viikonloppuna. ai niin tabletti pitää laittaa lataukseen. siinä on kohta akku loppu. laitan sen kohta. kerekää latautumaan tässä aamun aikana sataan prosenttiin. sitten sitä pystyy taas käyttämään.
pyykkiä ei ole kertynyt nyt onneksi paljoa. pesen taas ensi viikon alussa. varmaan taas tiistaina. pitää pestä taas noi vaatteet mitä pidän tänä viikonloppuna. ensi viikolla tulee taas kelalta rahaa. ihan kiva. tulee neljäs päivä ja seitemäs päivä. ja laskuja tulee taa sitten jo ensi viikolla. jippii. mutta onneksi jää kuitenkin rahaa noiden laskujen jälkeen. shoppailu rahat. en ole ensi viikolla menossa lahteen vaan sitä seuraavalla viikolla varmaan. pitää myös vähän kysellä noilta ohaajilta että voisinko vaikka joku tiistai mennä. onnistuu varmasti. tulen sitten ennen ryhmää takaisin niin kerkeän myös sinne. tiistaina on vaan toi liikunta ryhmä. iltapäivällä vasta.
meillä alkaa sitten taas sähly jossain vaiheessa. ei vielä tiedä että koska. odotan innolla. kiva päästä taas pelaamaan sitä.
olen taas puolustaja. ja mun paras kaveri puolustaa myös.
ollaan hyviä pelaajia. ja taas varmaan pelataan miehet vastaan naiset. toivottavasti voitetaan useamman kerran.
siitä tulee hyvä fiilis kun on voittanut noi miehet.
miehet voittaa meitä useammin. mulle voitto ei ole niin tärkeä juttu.
tykkään puolustaa ja juosta pallon perässä. ja välillä pelissä tulee sellaisia tilanteita että alkaa jopa naurattaa. en ota vakavasti tuota peliä. se on musta hauskaa. ja syke nousee kun juoksee kentällä ja pelin jälkeen tulee aina hyvä fiilis. ihanaa aina mennä sen jälkeen suihkuun.

huomenna on perjantai :)Torstai 27.08.2015 08:09

se on torstai. huomenna on taas viikonloppu. ihanaa. näen poikaystävää. olen menossa sen luokse taas.
dotan innolla. tänään on ohjelmassa siivoamista ja toiminta tunti iltapäivällä. saa nähdä mitä tehdään. eilenä mulla oli vähän huono päivä. mulla oli melkein koko päivä tosi herostunut olo ja se jähmettymis kohtaus oli taas aika lähellä. katsottiin paja tunnilla pari tuntia urheilua. mulle meinasi silloin tulla se huono olo mutta se meni onneksi ohitse. eilenä juttelin ohjaajan kanssa tästä mun olosta.
olen myös alkanut nähdä painajaisia. viime yönä en onneksi nähnyt mitään. olen nähnyt viime viikolla ja tällä viikolla kerran. ne unet on semmoisia ihmis suhde unia. ikäviä semmoisia. välillä tuntuu että ne unet on totta. etenkin kun sairastaa skitsofreniaa niin ne unet tuntuu niin todellisilta. mutta onneksi ne on vaan unia.
en tiedä onko mulla nyt stressiä tai jotain. mutta. katsoo millainen päivä tästä sitten tulee. toivottavasti parempi. en mennyt eilenä lenkille koska satoi vettä. mutta tänään ei pitäisi sataa niin menen illalla taas lenkille. liikunta auttaa myös tuohon ahdistukseen.
tulee aina parempi olo lenkin jälkeen. ihan hyvä että menen poikaystävän luokse niin saan muuta ajateltavaa. en todellakaan aijo juoda mitään alkoholia viikonloppuna. mun olo vaan pahenisi.
juon vaan limua ja kivennäisvettä. ja syön suklaata. suklaa auttaa aina jos on huono olo. huomenna mulla on se hammaslääkäri yhdeltä. vähän jännittää. mutta ei paljoa. aijon ottaa silti rauhottavan ennen kun menen sinne. ei ole sitten niin paha toi jännitys. saa nähdä onko mulle tullut reikiä. toivottavasti ei mutta jos niitä on niin niitä sitten on. paikkaa ne niin hampaat on taas hetken kunnossa. onneksi en pelkää hammaslääkäriä.
aina pieni jännitys on kun menee sinne. ai niin kun juteltiin ohjaajan kanssa niin se sanoi mulle että mun pitää jutella psykologille näistä mun painajaisista. ja sitten se sanoi että joku ohjaaja voi lähteä mukaan sinne keskusteluun. saa nähdä koska menen sitten juttelemaan. varmaan tässä lähi aikoina. eikä mua edes haittaa mennä juttelemaan näistä mun ongelmista. siitä tulee vaan parempi olo kun saa juteltua. ehkä mulla on nyt joku kausi kun näne näitä painajaisia. voi olla että ne jossain vaiheessa voi loppua.
toivottavasti. rauhottavia en ole joutunut vielä onneksi syömään näiden unien takia. mutta jos olo vaikka pahenee niin sitten pitää syödä taas rauhottavia. onneksi on olemassa noi rauhottavat. auttaa heti kun ottaa yhden pillerin. ja onneksi se on vahva lääke niin ahdistus katoaa. eikä enää ajattele ikäviä asioita. ja saa nukuttua hyvin. eilenä nukahdin heti kun menin sänkyyn. olin eilenä parhaan kaverin luona taas. kerroin sillekkin tästä mun olosta ja painajaisista.
kerron aina parhaalle kaverille kaiken. ja mun toiselle kaverille. ne on niin ihania kun ne kuuntelee. ja mä kuuntelen aina niiden huolia.
tosi ystävyyttä. ollaan kaikki kolme tosi läheisiä. onneksi mulla on noi kaverit. alan kohta siivoamaan. on siivous päivä. ensin kirjoitan tämän blogin. mutta uskon että tänään on paljon parempi päivä mitä eilenä. en nyt mieti mitään ikäviä asoita. aijon nyt nauttia tästä päivästä. ja huomenna on vielä parempi päivä kun näen poikaystävää. on ollut kauhea ikävä sitä. kerroin myös poikaystävälle näistä mun painajaisista ja olosta. se sanoi mulle että mun pitää levätä. sen aijon tejdä viikonloppuna. aijon nukkua tosi pitkään. ja valvoa johonkin asti. tulee varmasti mukava viikonloppu.
mun raha tilanne on tällä hetkellä hyvä. tilillä on aika kivasti vielä rahaa ja lisää tulee ensi viikolla. kohta pitää alkaa taas maksamaan laskuja. mutta silti jää onneksi vähän shoppailu rahaa kun on maksanut laskut. teen tosiaan ensi kuussa sen reissun lahteen.
shoppailu päivä. odotan innolla. ajattelin mennä joku päivä tiistaina koska silloin mulla on vaan se yksi ryhmä iltapäivällä.
kerkeän hyvin sinne sitten. teen silleen että lähden heti aamupalan jälkeen sinne lahteen ja syön vaikka sitten siellä lounaan.
voisi vaikka mennä heseen syömään. en ole pitkään aikaan käynyt hesessä syömässä. sitten käyn jossain juomassa myös teetä.
on sitten energiaa shoppailuun. pitää vaan kysyä ojaajilta että voinko sitten mennä joku tiistai lahteen. pääsen varmasti. mun pitää vaan nostaa pankki automaatilta noi bussi rahat.
menen bussilla sinne lahteen. en ole vieläkään jaksanut värittää.
en ole nyt värittänyt yli viikkoon. mutta kyllä mä sitten varmaan innostun kun olen ostanut uudet tussit ja uuden värityskirjan.
sitten varmasti väritän taas hulluna. odotan innolla sitä kun se väritys innostus sitten tulee. se on ihanaa aina värittää tunti kausia. ja aika menee nopeammin kun keskittyy värittämiseen.
se on kyllä hyvä harrastus. kun olin pieni niin väritin silloinkin jatkuvasti. hyvä keksintö noi aikuisten värityskirjat. ja että aikuisetkin voi värittää. poikaystävä ei ymmärrä tätä mun väritys intoa. se sanoi mulle että olen joku viisi vuotias joka värittää.
heittää aina vitsiä siitä. mulle on ihan sama mitä ihmiset ajattelee. mä tykkään värittää. piste. ihan hyvä harrastus. ja mun molemmat kaverit värittää myös noita aikuisten värityskirjoja. nekin on ihan innoissaan siitä. sitten on aina kiva välillä katsoa millaisia kuvia ne on värittänyt. me kaikki väritetään kuvat eri lailla. kaikilla on eri väriset kuvat. noita on tosi paljon erilaisia aikuisten värityskirjoja. ei ainakaan heti lopu kesken ja uusia keksitään aina vaan lisää.
se on vaan hyvä että sitten on paljon väritettävää.
ja kun on värittänyt yhden värityskirjan niin aina voi ostaa uuden.
värikyniä pitää aina ostaa sitten välillä jos ne loppuu. onneksi noi värikynät ei ole kamalan kalliita. tykkään enemmän tusseilla värittää kun noilla värikynillä. tulee siistimpää jälkeä.
aamupala on taas kohta. ja kohta alan imuroimaan. ja vien noi roskat. kun menen aamupalalle. pitää tiskata, pyyhkiä pölyt.
vessa pitää siivota. saa nähdä kuka ohjaajista tulee sitten katsomaan noi siivoukset. ohjaajat käy aina katsomassa ollaanko miten siivottu. ja huomauttaa jos jokin kohta ei ole hyvin siivottu.
se on välillä ärsyttävää. mutta se on kyllä kiva kun on taas puhdas kämppä hetken aikaa. ja se on ihan hyvä että siivoaa kerran viikossa. se riittää onneksi. laitan taas musaa soimaan niin on kivempi siivota. vaikka lady gagaa voisi pistää soimaan.
en ole nyt sitä taas kuunnellut vähään aikaan. hyvä artisti. tykkään.
onneksi tänään ei sada vettä niin pääsee illalla lenkille.
heitän sen puolen tunnin lenkin. ja menen suihkuun ja sitten kaverin luokse katsomaan lemmen viemää ja juomaan teetä.
illalla taas skypetystä poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse illalla. ihan mukava päivä tänään. ja innolla odotan huomista.

kavereiden synttäri juhlat marraskuussa :)Keskiviikko 26.08.2015 08:07

keskiviikko. viikon puoliväli. viikonloppu lähestyy. odotan innolla.
eilenä oli ihan mukava päivä. katselin muutaman tunnin animea. innostuin taas katsomaan. katselin "Re-kan!" animea, "Non Non byori" animea yhden jakson. ja uusimman "Yuru Yuri" jakson.
katselin koneella ja tabletilla animea. luin vähän mangaakin tabletilla. luin yhden lyhyt manga sarjan. eilenä mä järjestelin vähän noita mun manga kirjoja ja siivoilin vähän tätä kämppää. tänään taas hiukan siivoan niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa.
eilenä oli liikunta tunti. mentiin lenkille kaveriden kanssa. käveltiin se puoli tuntia. kaveri oli taas mun luona katsomassa lemmen viemää.
skypetin poikaystävän kanssa ja menin taas parhaan kaverin luokse illalla. tänään on taas paja tunti päivällä. saa nähdä mitä tehdään. ajattelin sen jälkeen käydä kaupassa. pitää ostaa muutama juttu. ja menen taas lenkille illalla ellei sada vettä. mutta jos sataa vettä niin voisi mennä vaikka kuntosalille tunniksi. pitää katsoa. tuonne kuntosalille on vaan muutaman minuutin kävely matka. toi urheilu talo on ihan tässä vieressä. ei ole onneksi pitkä matka.
olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tästä on tulossa taas hyvä päivä.
on jonkin verran ohjelmaa ja tääkin päivä menee taas äkkiä.
ruoka on maistunut edelleen. syön tänäänkin hyvin niin jaksan.
katselin myös eilenä taas moderni perhe sarjaa tabletilla.
olen nyt viidennessä kaudessa. ehkä katson sitä taas tänään.
onneksi noi naisten vaivat on ohitse. olo alkaa olla normaali. mielikuvitus ei enää onneksi laukkaa. pystyn taas ajattelemaan normaalisti. nyt tuo skitsofrenia sairaus ei taas häiritse.
mutta kyllä se mielikuvitus laukkaa sitten taas jossain vaiheessa.
mutta nyt ei onneksi. lääkkeitä mulla on taas tarpeeksi. ei tarvi hakea mitään. on leponexia ja masennus lääkkeitä. ja kohta on taas verikokeet. ensi kuun alussa. mulla on hammaslääkäri tämä viikon perjantaina. kello yksi. en haluaisi mennä sinne mutta täytyy. no ainakin saan hampaat taas kuntoon jos mulla on reikiä. en pelkää onneksi hammaslääkäriä. mutta aijon ottaa rauhottavan tabletin ennen kun menen sinne. ei sitten jännitä kauheasti.
sitten sielläkin on käyty. mun pitäisi edelleen hankkia se uusi sateen varjo. aijon käydä ostamassa sen vaikka ensi viikolla tokmannilta kun tulee taas rahaa. syksyllä alkaa noi sateet niin on hyvä olla toi sateen varjo. aamupala on taas tunnin päästä ja pitää ottaa aamulääkkeet. eilenä luulin että olin ottanut vahingossa aamulla iltalääkkeet mutta olinkin onneksi ottanut sen masennusläkkeen.
aina välillä kun otan lääkkeet niin en ajattele sillä hetkellä mitään niin von vahingossa ottaa noi väärät lääkkeet. pari kertaa on käynyt niin. käyn kohta pankin sivuilla katsomassa mun raha tilanteen. onneksi ensi viikolla tulee taas lisää rahaa. olen alkanut suunnittelemaan uuden nahkatakin ostoa. budjetti minkä verran rahaa saa mennä siihen on noin sata euroa tai vähän yli.
aijon katsella sitä sitten jo ensi kuussa kun menen sitten lahteen. ajattelin että ostan sen varmaan sitten vasta lokakuussa. ensi kuussa rahaa saa mennä noihin syys vaatteisiin.
kerekän hyvin sen takin ostamaan vielä tämän vuoden puolella. se on varmaan sitten taas mustan värinen takki.
se on paras väri. ja nahkatakki sopii hyvin monien housujen ja hameiden kanssa. aijon ottaa varmaan tänään käyttöön tuon yhden nahkatakin mikä mulla on. ulkona alkaa olla kohta viileää.
nahkatakki lämmittää jonkin verran. jos laittaa vaikka jonkun paksun paidan sen takin alle. tänään aijon laittaa taas farkut jalkaan. en ole aikoihin pitänyt mitään farkkuja kun on ollut näin kuuma. mutta tänään laitan taas.
alan kohta siivoamaan vähän vessaa ja keittiötä. aijon myös imuroida tänään. huomenna vasta moppaan. on kämppä sitten taas siisti. eilenä sain vähän siivottua tätä keittiön pöytää. nyt on enemmän tilaa. pitää myös tiskata tänään. mukeja on taas kertynyt. niitä aina kertyy joka päivä kun kaveri on kylässä ja juodaan teetä. aijon taas tänään myöhemmin aamulla juoda teetä.
ai niin pitää katsoa täytyykö ostaa teetä taas tänään lisää.
lemmen viemää pitää taas katsoa tänään. menen tänään kaverin luokse katsomaan. se jäi aika jännään kohtaan.
ei enää kauaa niin salkkarit alkaa. odotan innolla. siinä tapahtui viimeksi niin paljon ja jäi jännään kohtaan. ihanaa kun alkaa ensi viikolla. katsotaan se sitten joka päivä parhaan kaverin kanssa.
mun paras kaveri fanittaa salkkareita. se on aina kivempi katsoa se kaverin kanssa kun taas yksin. nyt ollaan katsottu emmerdale sarjaa. eilenä näkyi siinä se ihana possu. kevin niminen.
ei vitsit me naurettiin sille possulle kaverin kanssa.
pitää tänään taas katsoa näkyykö siinä taas se possu.
mulla on taas vaate kriisi. tiedän että laitan farkut, mutta en tiedä minkä paidan pistän päälle. pitää siis kaivaa vaate kaappia.
korvikset laitan taas ja vähän meikkiä.
oon sitten taas nättinä tänään. pitää tosiaan tänään katsoa jos vaikka menisi lenkkeilyn sijaan salille. katsoo mikä fiilis on illalla.
jos menen salile niin pitää kaapista etsiä noi sali vaatteet. joku hiki toppi, verkkarit ja sisä kengät. aloitan ensin pienillä painoilla.
täytyy sitten venytellä sen tunnin jälkeen. saa nähdä onko siellä sitten kuinka paljon porukkaa.
huomenna on sitten taas toiminta tunti. ei muuta oikeastaan. aika rento päivä. kohta on sitten perjantai ja viikonloppu.
olen menossa varmaan sitten poikaystävän luokse.
en ole nyt ollut pitkään aikaan sen luona. ihan kiva taas mennä sinne. päästään viettämään aikaa toistemme kanssa.
päätin etten aijo juoda viikonloppuna. mun ei edes tee mieli.
juon vaan limua ja kivennäisvettä. ja syön suklaata.
säästän taas rahaa kun se ei mene nyt mihinkään siideriin tai lonkeroon. katsoo kauan pystyn nyt olemaan juomatta.
en ole nyt juonut muutamaan viikkoon.
mutta ajattelin ainakin silloin juoda kun vietetään parin kaverin synttäreitä. mun kaveri suunnittelee juhlia. mitkä on tämän vuoden puolella. täytyy kyllä mennä. kiva sitten viettää iltaa kaveriden kanssa ja me jäädään sen kaverin luokse yöksi.
juodaan ja valvotaan. koitan olla juomatta liikaa. ettei tule huono olo. tiedän onneksi rajani minkä verran pystyn juomaan.
osaan lopettaa aijoissa. mutta varmasti tulee hauskat juhlat.
odotan innolla. pitää kysyä poikaystävältä haluaisiko sekin tulla sinne juhliin. sitten olisi auto kyyti sinne. bussilla tullaa sitten kaveriden kanssa takaisin seuraavana päivänä. eli pitää hankkia bussi rahat. täytyy nostaa automaatilta ne. ja sitten noi juoma rahat.
ajattelin juoda juhlissa päärynä siideriä ja mansikka lime siideriä.
pitää keksiä mitä pistän päälle sinne juhliin. onhan tässä aikaa miettiä ja voisi vaikka ostaa jotkut kivat vaatteet sinne juhliin.
täytyy vielä suunnitella. laitan myös kivat korvikset ja meikkaan vähän. on sitten nättinä niissä juhlissa. ne juhlat on vasta marraskuussa. eli sinne on vielä aikaa. ainakin on jotain mitä odottaa. pitää keksiä vaan kaverille noi lahjat. no tässä on koko syksy aikaa miettiä. osta ne lahjat viimeistään marraskuussa tai lokakuun lopussa.
tänään on vielä lämmin päivä ennen kun viilenee. huomenna sataa vettä ja kylmä syksy alkaa. no onneksi oli edes melkein pari viikkoa tosi lämmintä. kesä on kohta ohi.
eilenä mulla oli tosi huono aamu. mua ahidisti ja itketti. ruoka ei edes maistunut. juttelin ohjaajan kanssa tästä mun olosta. yleensä mulla on tuommoinen olo kun mulla on noi naisten vaivat. ja nyt mulla on ne.
mutta kun sain itkettyä, niin olo parani huomattavasti. mun mielikuvitus laukkasi myös liikaa. yritin vaan ajattella että tää skitsofrenia tekee nämä kuvitelmat. mutta. nyt mulla on paljon parempi olo. yleensä itkeminen helpottaa mun oloa tosi paljon. ja jos mua itkettää, niin itken.
en tarvinnut ottaa onneksi mitään rauhottavaa. kun olin jutellut ohjaajan kanssa niin menin käymään kaupassa. poikaystäväkin soitti niin sekin paransi mun oloa kun kuulin sen äänen. mulla on kauhea ikävä sitä. onneksi me nähdään tänä viikonloppuna. odotan kovasti.
eilenä oli taas ompelu ryhmä. tein taas sitä kaulahuivia. sain muutaman rivin tehtyä taas. eilenä kävin myös tokmannilla. ostin uuden mukin. siinä lukee: "keep calm and drink tea" ihan mulle suunnattu muki. juon tosi paljon teetä. otan tänään sen mukin käyttöön kun keitän teetä. juon taas tässä aamulla ja ajattelin pitää pienen anime katsomis maratoonin aamulla aijon katsoa taas muutaman jakson working!!! animea. olen katsonut sitä jo kahdeksan jaksoa. vielä muutama jakso niin olen katsonut ekan kauden. sitten olisi yksi toinen anime sarja mitä pitäisi katsoa.
sen niminen anime kuin "Re-kan!" sitä olen katsonut kolme jaksoa ja niitä jaksoja on jotain 12. nyt pitää katsoa taas animea kun on innostusta.eilenä mä katselin taas muutaman jakson moderni perhe sarjaa tabletilla. olen kohta katsonut neljännen kauden. vielä olisi viider kausi mikä pitää katsoa. eilenä käytiin kaverin kanssa lenkillä illalla. oli tosi kuuma. oli kyllä ihanaa päästä sen lenkin jälkeen suihkuun. sitten kaveri tuli taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. ja juotiin samalla teetä. sitten skypetin taas poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
mukava loppu päivä oli. jaksoin eilenä pestä pyykkiä. lakanat ja vaatteet. nyt ei tarvi pestä taas vähään aikaan. mun pitää käydä pankin sivuilla taas katsomassa paljon mulla on rahaa tällä hetkellä.
vielä yli viikko niin tulee taas rahaa.
mä löysin eilenä kaapista tuon mun yhden desucon paidan minkä ostin silloin viimeksi kun oltiin desuconissa kaverin kanssa.
se on tällä hetkelläkin mun päällä. pirteä paita.
tänään on taas iltapäivällä liikunta tunti. mennään lenkille kaveriden kanssa. kävellään se puoli tuntia. sitten enää ei tarvi mennä lenkille enää tänään. tulee siinä se lenkki heitettyä.
mutta tästä on tulossa ihana rento päivä. ei ole kiire minnekkään.
ruokakin maistuu taas tänään varmasti. eilenä mulle maistui taas päivällinen. meillä oli puuroa ruokana. ja söin sen kanssa ruisleipää.
oli ihan hyvää. ja nyt on taas hyvä olo. ei ahdista tai itketä.
join taas äsken kahvia ison kupillisen. aamukahvi maistuu aina hyvältä. sillä mun aamu lähtee aina käyntiin.
ja blogin kirjoittamisella. tykkään kirjoittaa joka päivä tätä blogia. kun mulle tulee jotain mieleen niin kirjoitan sen aina tänne.
aina löytyy jotain mistä kirjoittaa. ja tulee aina hyvä fiilis kun on saanut kirjoitettua. olen nyt pitänyt tätä blogia muutaman vuoden. ja aijon pitää tätä jatkossakin. tässä oppii samalla kirjoittaa.
aamupala on taas alle tunnin päästä. kerekää taas tiskata ennen sitä. mä tiskaan aina kun olen kirjoittanut blogin.
mulla aina kertyy noita mukeja mistä olen juonut teetä. ja puuro lautasia. syön puuroa aamulla. joka aamu. rakastan puuroa. syön sen aina silleen että keitän sen mikrossa ja laitan sokeria pinnalle.
tosi hyvää mun mielestä. puuro on aika halpaa.
ostin vähän aikaa sitten lisää yhden paketin. ei heti lopu kesken.
mä syön noita nalle puuroa. se on mun lemppari. halpaa ja hyvää.
maksaa alle pari euroa paketti. ja sitä riittää pitkäksi aikaa.
tänään ajattelin kokeilla tuota värittämistä. jos vaikka taas innostuisin. kokeilen. mutta jos ei innosta niin ei sitten. kyllä mä jossain vaiheessa taas innostun värittämään. sitten kun innostun niin siitä ei tule loppua. väritän tunti kausia.
odotan sitä innostusta taas kovasti.
haluaisin niin ostaa lisää noita aikuisten värityskirjoja. no ensi kuussa sitten ostan kun menen käymään siellä suomalaisessa kirjakaupassa. ostan yhden tai pari kirjaa. sekä uudet stabilo tussit millä sitten värittää. noi tussit mitkä ostin tokmannilta on kohta lopussa. pitää ostaa uusia. ne stabilo tussit mitkä ostan maksaa sen 20 euroa. siinä on monta eri väriä. ja ne kestää pitkään ne tussit.
kalliit mutta hyvät.
nyt kun syksy alkaa niin pääsee käyttämään taas nahkatakkia.
mulla pn pari nahkatakkia. ne on mustanvärisiä. haluaisin kovasti uuden nahkatakin taas. pitää katsoa jos vaikka ostaisi semmoisen vielä tämän vuoden puolella. mutta jos se on kallis niin se on kallis. kestää taas useamman vuoden. ja näyttää hyvältä päällä.
uudet housut aijon myös ostaa vielä tänä vuonna. ne on varmaan farkut taas. cubuksella olisi ihania farkkuja ja taas myynnissä.
ei ole kamalan kalliitakaan. oliko ne jotain 24 euroa.
näin eilenä kun telkasta tuli niistä mainos. houkuttaisi niin ostaa sieltä ne housut. käyn katsomassa kun menen seuraavan kerran käymään cubus liikkeessä. muutenkin cubuksella on ihan kivan näköisiä vaatteita. etenkin siellä on todella hyvännäköisiä alusvaatteita. kaikenlaisia ja paljon eri värejä.
sieltä voisi vaikka ostaa seuraavat rintaliivit. pinkkejä rintaliivejä en nyt osta kun mulla on parit sen väriset rintaliivit.
mustista rintaliiveistä en tykkää kun ne on tosi synkän väriset.
kirkkaat värit on kivoja. niistä pidän enemmän.
triossa lahdessa on cubus liike. seuraavan kerran kun menen lahteen niin täytyy käydä siellä. sieltä tulee sitten ostettua jotain.
odotan innolla. haluaisin myös ostaa uusia koruja. etenkin korviksia.
pitäisi käydä siellä glitter koru liikkeessä. siellä on kivoja korviksia. tykkään hopean värisistä. isoista korviksista. ei ole edes pahan hintaisia siellä ja joskus on jotain alennuksessa.
sieltä löytää joskus löytöjä. en muista oliko triossa se glitter liike. pitää tarkistaa netistä onko se siellä. ninja koru liike siellä ainakin on. sielläkin on kivoja korviksia. tai sitten voisi sokoksessa olla jotain korviksia. pitää katsella. kyllä mä jotain varmasti sitten löydän. sitten on mukavaa kun on taas uusia koruja.

uusi viikko. ja hyvä aamu :)Maanantai 24.08.2015 08:06

se on taas maanantai. uusi viikko alkaa. toivon että tästä tulee hyvä viikko. eilenä oltiin lahden satamassa ohjaajien ja asukkaiden kanssa.
vietettiin siellä aikaa. syötiin jätskiä. oltiin siellä pari tuntia.
oli ihan mukavaa. mun kaveri oli mukana myös niin oli seuraa.
eilenä vietin aikaa koneella ja katsoin taas moderni perhe sarjaa muutaman jakson. kävin myös vielä illalla lenkillä. skypetin poikaystävän kanssa ja menin vielä illalla parhaan kaverin luokse. katsottiin lapin poliisit ohjelmaa. menin sitten nukkumaan tuossa yhdeksän aikaa. nukahdin heti kun pääsin sänkyyn. mä heräsin hetki sitten ja keitin aamukahvit. aamu kahvi piristää aina. join ison kupillisen. mulla on yksi lempi muki mistä aina juon tuon kahvin. ei ole vielä mennyt rikki tai mitään. teetä juon myös tänään varmaan sen pari kuppia ainakin. tänään on aika rento aamu. ei ole kiire minnekkään. menen käymään taas kaupassa ruoan jälkeen. koitan olla menemättä seppälään. tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. nyt on pari paketillista masennus lääkkeitä. ei ainakaan heti lopu. ja leponex lääkettä on myös jonkun verran.
tänään on taas ompelu ryhmä iltapäivällä. teen sitä kaulahuivia taas. saa nähdä koska saan sen valmiiksi. vielä pitää tehdä sitä. olen siinä noin puoli välissä. eilenä jaksoin katsoa vähän animea. katsoin pari jaksoa working!!! animea. tykkään siitä sarjasta. olen nyt katsonut 8 jaksoa ekasta kaudesta. vielä on paljon katsottavaa ja monta jaksoa. pitää katsoa jos tänään taas katsoisi sitä.
tänään tulee taas lemmen viemää. katsotaan se taas kaverin kanssa. ollaan menossa myös illalla kaverin kanssa lenkille. kävellään se puolituntia. kaveri kysyi että voiko se tulla mun kanssa lenkille niin sanoin että tuu vaan. nyt on seuraa sitten kun mennään lenkille. on se kiva aina kävellä kaverin kanssa. on juttu seuraa. otan taas vesipullon mukaan ja laitan taas aurinko rasvaa ennen kun menen tuonne ulos. pitää tässä aamullakin laittaa kun olen menossa kauppaan. pitää kaivaa esiin taas kaapista jotkut kivat kesä vaatteet. ajattelin ehkä laittaa tuon baby doll mekon mikä mulla oli eilenä päällä. se on pinkin värinen. aivan ihana. tuli joskus ostettua se mega myynti arenalta. ei ollut kamalan kallis.
se on yksi mun lempi mekoista. en jaksanutkaan pestä pyykkiä eilenä. pesen huomenna varmaan. yleensä pesen aina tiistai aamuisin. eikä mulla oikeastaan ole kamalasti pyykkiä. lakanat voisi taas pestä niin on taas puhtaat. viikon päästä alkaa salkkarit.
ihanaa. ollaan niin odotettu koko kesä parhaan kaverin kanssa.
ja posse ohjelma alkaa myös syksyllä taas. se pitää katsoa myös. hauska ohjelma. nyt tulee ja alkaa taas hyviä ohjelmia syksyllä mitä katsoa. ai niin lemmen viemää sarja siirtyy kohta ava kanavalle.
musta se olisi ihan hyvin voinut olla subilla. mutta. onneksi näkyy toi ava kanava niin näkee sen lemmen viemää.
ja se on hyvä että se tulee edelleen viiden aikaan.
kohta pitää taas tiskata. mulla on kertynyt taas tiskiä kivasti. teen sen kohta. aamupala on alle tunnin päästä taas. alkaa olla nälkä.
syön taas ruisleipää. se on paras leipä. en kaheasti syö mitään vaaleaa leipää. vaikka sitäkin on aamu ja iltapalalla. harvoin tulee syötyä. pitää ostaa kaupasta taas kivennäisvettä. vaikka yksi pullo.
on niin kuuma niin olisi kylmää juotavaa. taidan ostaa.
ja juon sen tämän päivän aikana. ja ravaan vessassa jatkuvasti kun juon. otan sen riskin. ainakaan ei tule neste hukkaa.
ajattelin tänään syödä vähän jätskiä. mulla on vielä jonkin verran jäljellä. ja nyt kun on kuuma kesä, niin sallin jätelön syönnin.
kalorit saan sitten kulutettua lenkkeilyllä.
muita herkkuja en aijo syödä viikolla. syön taas normaalia ruokaa, juon vihreää teetä, kahvia ja vettä. koitan pitää tämän painon silleen etten lihoisi enempää tai laihtuisi enempää. tää vähän yli 53 kiloa on mun ihanne paino. hyvin olen saanut pidettyä sen nämä kuukaudet. aika samana on pysynyt. kohta on varmaan taas punnitus. ohjaajat on varmasti tyytyväisiä myös että tää mun paino on pysynyt samana. ensi kuun alussa pitää mennä taas veriokeisiin.
ohjaajat varaa ajan sinne, ja antaa sen ajan mulle. toivon että se olisi vaikka joskus aamu päivästä se aika eikä heti kahdeksan jälkeen aamulla. viime kuussa jouduin käymään pari kertaa verikokeissa. mutta ensi kuussa varmaan käyn nyt vaan kerran.
mikä olisi ihan hyvä. viimeksi oli jotain häikkää niin jouduin käymään toisen kerran. mutta nyt kaikki on taas hyvin.
parin viikon päästä tulee taas rahaa. odotan innolla. pääsee shoppailemaan. käyn ainakin seppälässä katsomassa vähän vaatteita. ja aijon tehdä ensi kuussa sen reissun lahteen.
haluan shoppailla myös siellä. odotan innolla. pitää vaan ilmoittaa ohjaajille ja kysyä että voinko joku päivä käydä lahdessa. se onnistuu varmasti. ajattelin käydä myös siellä suomalaisessa kirjakaupassa katsomassa noita aikuisten värityskirjoja, ja tusseja.
sitten aijon käydä kahvilla jossain ja syödä jotain hyvää.
jaksaa sitten shoppailla. odotan innolla.
mun tekee mieli käydä tuolla cubus myymälässä. siellä on aika kivoja alusvaatteita ja rintaliivejä. kaiken värisiä. pitää ostaa sieltä parit alusvaatteet. ja varmaan uudet rintaliivit.
kerran ostin sieltä aivan ihanan pinkit rintaliivit.
pitää myös katsoa noita uusia kenkiäkin. triossa on muutama kenkä kauppa niin niissäkin voisi käydä. jos vaikka löydän jotkut kivat kengät taas. missä on korot. mutta. sallin että mulla saa mennä vaan se vähän yli sata euroa. ei sen enempää.
sillä summalla saa ihan kivasti kaikkea ostettua. sitten seuraavassa kuussa sama juttu. saman verran saa mennä sitä rahaa. mutta uskon että tulee semmoisia tilanteita että saattaa mennä sitten vähän enemmän rahaa shoppailuun. välillä.
pää asia on että löytyy jotain kivaa.
myöhemmin syksyllä pitää sitten alkaa metsästämään joulu lahjoja kavereille. ja syntymäpäivä lahjat. mun molemilla kaverilla on synttärit nyt syksyllä. pitää alkaa vähän katselemaan mitä ostaisi niille. jotain pientä kivaa. ei sen lahjan tarvi olla kamalan iso. pää asia on että muistaa toista. suklaata ostan ainakin niihin lahjoihin.
sitä pitää olla aina. tokmannilta varmaan löydän ne lahjat sitten. siellä on kaikkea myynnissä niin enköhän löydä sitten sieltä. tai seppälässä voisi olla jotain. no pitää katsella. kyllä mä jotain keksin mitä ostaa sitten. tässä on koko syksy aikaa miettiä.
kohta alan taas kuuntelemaan musaa. tulee hyvä fiilis kun kuuntelee. tästä on tulossa hyvä päivä. ;)

viikonloppu kohta lopussa.Sunnuntai 23.08.2015 08:00

se olisi sunnuntai. viikonloppu on kohta ohitse. ihan mukava viikonloppu ollut. eilenä mä olin vaan koneella, katsoin animea, ja tabletilla katsoin pari leffaakin eilenä. löhöilin sohvalla ja katsoin. en jaksanut enää illalla mennä koneelle.
kävin myös lenkillä eilenä ja menen lenkille taas tänään päivällä.
olin taas parhaan kaverin luona eilen illalla. katsottiin posse ohjelmaa. se on tosi hyvä ohjelma. duudsonit on ihania. fanitetaan niitä parhaan kaverin kanssa. toivottavasti possesta tulee uusi kausi. niin hauska.
soiteltiin eilenä poikaystävän kanssa. ihan hyvin sillä on mennyt siellä kaverin luona. tänään päästään illalla skypettämään.
pystytään juttelemaan enemmän. eilenä mulle iski kauhea ikävä poikaystävää. odotan innolla ensi viikkoa kun taas näemme.
muuten mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. olen syönyt sipsiä ja jätskiä.
nyt en herkuttele enempää. lenkille vaan tänään ja huomisesta lähtien syön vaan tavallista ruokaa viikolla ja herkuttelen taas vasta viikonloppuna. paino pysyy samana kun en herkuttele.
join taas äsken kahvia. olen hereillä. myöhemmin juon taas teetä.
tänään pitää käydä suihkussa. en jaksanut eilenä mennä.
pitää pestä hiukset. aurinko rasvaa pitää taas laittaa ennen kun menen tuonne ulos. aijon pestä pyykkiä tänään. alan heti tässä aamulla pesemään kun olen syönyt aamupalan. kone on varmasti vapaana. saa pestyä noi mun vaatteet. mitä sitten voi taas käyttää.
huomenna alkaa arki taas. aijon käydä kaupassa. ja huomenna on taas ompelu ryhmä. muita ryhmiä mulla ei ole huomenna.
menen taas huomenna illalla lenkille. pari viikkoa niin salkkarit alkaa. vihdoin ja viimein. ollaan niin odotettu sitä parhaan kaverin kanssa. ja vain elämää uusi kausi alkaa myös kohta.
pitää katsoa koska siellä on Maija Vilkkumaa. mä kuuntelen sen musiikkia. yksi mun lempi artisteista.
ja Anssi Kela on myös siellä. uusi päivä sarja alkaa vasta syyskuun lopulla. se jäi aika jännään kohtaan myös.
paljon tulee taas ohjelmaa telkasta syksyllä mitä katsoa. olisipa big brother alkanut. no varmaan ensi vuonna se tulee taas.
odotan kovasti kun se alkaa taas. pitää katsoa joka jakso.
paras kaverikin tykkää big brotherista. katsottiin viime kausi. se oli aika hyvä ja oikea tyyppi voitti sen.
en ole jaksanut värittää. ei ole nyt ollut muutamaan päivään oikeen innostusta. mutta kyllä sitä sitten jossain vaiheessa taas innostuu.
eilenä katselin vähän animea. muutaman jakson. pitää taas katsoa enemmän ensi viikolla vaikka. working!!! animea on tullut kolme kautta ja ne pitää katsoa. hyvä anime. on ainakin katsottavaa. kun pitää jossain vaiheessa katselu maratoonin.
aamupala on taas yhdeksltä. vielä puolitoista tuntia.
no mä olen koneella. olen huomannut jos olen koneella niin aika kuluu jotenkin nopeammin. nää aamut menee äkkiä kun olen koneella ja irc galleriassa. no ei se haittaa. välillä on ihan hyvä että aika menee äkkiä. kivat asiat tulevat sitten nopeammin.
mun pitää ostaa lisää uusia alusvaatteita. ja heittää vanhoja pois.
katsoo jos vaikka ensi kuussa ostaisi taas uusia kun voi shoppailla. rintaliivejä me en tarvi koska niitä mulla on paljon.
stringejä ja alusvaatteita pitää vaan ostaa. sitten on kivaa kun on taas uusia. mitä käyttää. mä tykkään kovasti alusvaatteista. koska tiedän että ne näyttää hyvältä mun päällä. ja poikaystävä tykkää myös. välillä on kiva ostella niitä. muistan kun olin teini, niin en silloin käyttänyt vielä mitään stringejä. en vaan silloin tykännyt niistä. mutta nyt kun olen vanhempi, niin tykkään niistä tosi paljon.
seksikkäitä. ja mulla on hyvä pylly. kaikki sopii.
ensi kuussa olen tosiaan aloittamassa taas kuntosalin. käyn pari kertaa viikossa. odotan innolla. mennään taas kaverin kanssa. aijon aloitella ensin pienillä painoilla. myöhemmin lisään sitten vähän enemmän. pääsee vähän hikoilemaan ja syke voi nousta.
ja tulee hyvä fiilis sali tunnin jälkeen. pitää mennä aina heti sen jälkeen suihkuun, ja sen jälkeen on mukava rento olo.
pitää etsiä kaapista noi mun sali vaatteet. aijo laittaa verkkarit ja jonkun hikitopin. sekä sisäkengät.
ja vesipullo ehdottomasti mukaan. se pitää olla aina.
ja mä juon sen ihan kokonaan aina tunnin aikana. onneksi siellä on vessat ihan vieressä jos tarvii mennä.
ajattelin mennä lenkille tuossa neljän jälkeen tänään. kerkeää hyvin käydä ennen kun skypetän poikaystävän kanssa.
joi eilenä vähän limsaa. jaffa appelsiini limua. oli kyllä hyvää. ostin pikku pullon sitä. enempää en aijo nyt juoda limsaa. juo vaikka sitten taas ensi viikon viikonloppuna.
kun menen lomille taas niin en aijo juoda mitään alkoholia. pidän taas taukoa. ei edes tee tällä hetkellä yhtään mieli. limu ja kivennäisvesi varmasti riittää. poikaystävä juo varmaan mutta antaa sen juoda. mutta sitten kun juon taas seuraavan kerran niin ajattelin taas juoda päärynä siideriä ja mansikka lime siideriä.
ne on mun lempi siideri juomat. lonkeroa mä en kauheasti juo. siideri on parempaa mun mielestä. mutta jos juon lonkeroa niin se on karpalo lonkeroa. tosi hyvää. katsoo jos sitäkin juo taas jossain vaiheessa. pari tölkkiä vaikka. olen nyt päättänyt että juon vaan sen kolme alkoholi annosta. mutta jos on juhlat niin sitten neljä.
tulen jo parista juomasta jo humala tilaan. kolme on aika hyvä määrä mulle koska olen näin pieni ihminen. koitan olla juomatta likaa. niin ei tule sitten huono olokaan seuraavana päivänä.
sen olen huomannut jos juon niin mun maha jotenkin turpoaa palloksi. siitä en tykkää yhtään. mutta kyllä se maha sitten aina laskeutuu. poikaystävä aina nauraa tälle mun mahalle ja se aina sanoo mua välillä siideri valaaksi. tosi mukavaa. mutta se on vaan vitsi mille me molemmat aina nauretaan. poikaystävä haluaa välillä kiusata mua. se on jotenkin suloista. yksi ihana puoli poikaystävässä. vitsit mä rakastan sitä tosi paljon. aivan ihana.

rento lauantai :)Lauantai 22.08.2015 08:14

tänään on ollut ihana aamu. heräilin tuossa hetki sitten ja aloin keittämään kahvia. nyt on kahvit juotu niin jaksaa kirjoittaa blogia.
eilenä oli mukava päivä. kävin apteekissa hakemassa lisää masennus lääkkeitä. nyt mulla on niitä pari pakettia niin ei hetkessä lopu. pyörähdin taas seppälässä katsomassa vaatteita. sain taas hillittyä shoppailu himoni. vielä pitää sinnitellä se pari viikkoa niin voi shoppailla taas. kyllä tää aika menee äkkiä.
eilenä oli vapaa ehtoinen paja tunti. menin sinne koska en keksinyt muutakaan tekemistä. istuttiin ulkona ja syötiin jätskiä.
kävin eilenä kaverin kanssa tokmannilla. ostin limsaa,puuroa,kahvia, suklaata ja aurinkorasvaa. nyt toi aurinko rasva ei heti lopu.
on varmaan aika pitkään nää helteet. se on hyvä että on sitä aurinko rasvaa. en pala onneksi kun laitan sitä. mä rasvaan koko vartalon ennen kun menen tuonne ulos kuumuuteen.
eilenä kaveri oli taas mun luona katsomassa lemmen viemää. oli hyvä jakso. pitää katsoa taas ensi viikolla. tänään aijon mennä lenkille taas. iltapäivällä. varmaan tuossa kolmen aikaa. annan ruoan sulaa ennen kun menen lenkille. ai niin pitää laittaa toi limu jääkaappiin kylmään. juon sen tänään. ostin jaffa appelsiini limsaa. piikku pullon. olen tosi huono juomaan noista isoista pulloista. ne pienet pullot on sopivia. tänään pitää syödä sipisii ja jätskii.
söin eilenä jo vähän sispsejä. syöminen jatkuu taas tänään.
noi sipuli sipsit on vaan niin hyviä. ruoka on meillä vasta kahdelta.
ja aamupala on yhdeksältä. syön varmaan taas ruisleipää.
mulla on hyvä olo taas tällä hetkellä. ihanaa kun voi vaan olla eikä ole kiire minnekkään. tänään menen taas illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. olin eilenäkin sen luona. menin jo eilenä nukkumaan jo yhdeksältä. väsytti hieman. ja nukuin ihan hyvin viime yön. pitää tänään katsoa jaksaisiko sitä värittää vaikka tänään. aijon ainakin kokeilla. ai niin tabletti pitää laittaa taas lataukseen niin pystyy taas katsomaan sillä. mulla on muutama leffa mitkä pitäisi katsoa netflixistä. no kerkeää hyvin katsomaan tänä viikonloppuna jos huvittaa. nyt on taas kahvia. ei ainakaan heti lopu. kokonainen paketti. saa keitettyä aamu kahvit.
eilenä mä join ainakin kolme kuppia vihreää teetä. varmaan tänäänkin tulee juotua sitä paljon. sen saa keitettyä nopeasti veden keittimellä. ja musta se maistuu ihan hyvältä raakana. en laita sokeria tai mitään siihen. sitä voi juoda vaikka kuinka paljon.
aijon huomenna pestä vasta pyykkiä. silloin kone on varmasti vapaa.
tänään ei huvita pestä pyykkiä. sain eilenä maksettua sen yhden laskun. nyt olen maksanut kaikki tämän kuun laskut. ensi kuussa tulee taas jälleen lisää. mutta onneksi mulla on niin hyvä raha tilanne tällä hetkellä niin pystyy onneksi maksamaan.
ja jää sitä rahaa myös shoppailuun. pystyy joka kuukausi vähän shoppailla. aina kun shoopailen joka kuukausi, mun budjetti on se vähän yli sata euroa. sen määrän ainakin kulutan shoppaillessa.
kyllä vähän yli sadalla eurolla saa jotain kivaa. ja löytää jotain kivaa. mutta silloin menee vähän enemmän jos ostan Guess laukkuja. silloin sallin että rahaa menee vähän enemmän. rakastan Guess laukkuja yli kaiken. ja on aina ihanaa joskus ostaa aina uusi Guess laukku. tykkään myös tosi kovasti tästä Guess lompakosta minkä ostin. aivan ihana. iso lompakko, mutta hyvä lompakko. mahtuu onneksi vielä laukkuun. ja se lompakko kestää monta vuotta kun se on nahkaa. syön tällä hetkellä samalla suklaata kun kirjoitan. syön fazerin suklaata. se on paras suklaa.
ostin pienen suklaa levyn. ja olen kohta syönyt sen.
ihanaa kun voi vaan syödä. ja aijon käydä tänä viikonloppuna lenkilläkin niin ruoka sulaa. eikä ole niin pullea olo tuosta syömisestä. saa nähdä mitä on tänään ruokana. varmaan jotain hyvää. yleensä täällä on viikonloppuisin hyvät ruoat. ei ole semmoista arki ruoan tapaista. vähän roska ruoan suuntaan. ja aina viikonloppu iltaisin on jotain hyvää myös iltapalalla.
tänään soitellaan poikaystävän kanssa illalla. se on nyt siellä kaverin luona. onneksi pystyy puhumaan puhelimen kautta.
ei varmaan puhuta kauaa. mutta kuulee onneksi edes hetken toisen äänen. mulla on vähän ikävä sitä. mutta. ensi viikolla onneksi nähdään taas. odotan kovasti.
kohta juon taas vähän teetä. ja mun pitää taas tiskata. mulla on taas kertynyt puuro lautasia ja kuppeja. tiskaan kohta. ja kuuntelen musaa samalla. tulee hyvä fiilis. voisin myös vähän siivota tätä keittiön pöytää. tää on taas täynnä tavaraa. pitää vähän järjestellä.
sain eilenä lakattua mun kynnet. nyt nää on hopean väriset. tykkään kovasti tästä väristä. ja nää kuivui tosi nopeasti.
ja tää väri varmaan pysyy pitkään. ensi kerralla lakkaan turkoosin väriseksi. pääsee sitäkin väriä kokeilemaan jossain vaiheessa.
eilenä mulla oli kevyet vaatteet päällä. tuntui ihanalta ja kevyeltä pitää niitä. tänään taas. mutta. kohta tulee kylmyys ja räntä sade.
sitten pitää alkaa käyttää viimeistään taas farkkuja. ja paksua takkia ettei tule kylmä. sitten tulee pimeät illat taas.
nyt on vielä aika valoisaa. mutta onneksi ei tule tylsää syksyä. on noi ryhmät ja kaverit. sekä harrastukset. aikaa menee tosi äkkiä. sitten on taas joulu ja mun synttärit tammikuussa.
pitää sitten vähän juoda vaikka mansikka lime siideriä synttärien kunniaksi. ja syödä suklaata. saa nähdä mitä saan sitten kavereilta lahjaksi. tammikussa on sitten taas toi Desucon. mennään taas kaverin kanssa sinne. mennään käymään kahtena päivänä siellä. odotan innolla. viimeksi kun oltiin siellä niin oli kivaa. mun pitää ottaa paljon kuvia sitten siellä. muistoksi. ja vähän rahaa niin voi ostaa anime krääsää. siitä tulikin mieleen että animea pitäisi varmaan taas katsoa. tässä viikonloppuna. kun aikaa. saa noi loput uudet jaksot katsottua. pysyy sitten vähän kärryillä.
seuraan aika monta sarjaa tällä hetkellä. on ainakin katsottavaa. ei heti lopu kesken. mangaa pitäisi myös taas lukea. tuolla tabletilla.
tabletilla on kiva kyllä lukea mangaa. siihen jää jopa koukkuun kun lukee. mulla on muutama manga sarja kesken tällä hetkellä. en ole nyt lukenut aikoihin. mutta. kyllä mä siitäkin sitten taas innostun jossain vaiheessa. poikaystäväkin lukee mangaa. aina välillä.
siitä on sitten kiva jutella sen kanssa. poikaystävä katsoo myös animea. puhutaan siitäkin aina. se katsoo noita samoja sarjoja mitä mäkin katson. mutta. nyt alan vähän siivoamaan tätä keittiötä.
saa tämän jotenkin taas järjestykseen.

ihanaa. perjantai :)Perjantai 21.08.2015 08:13

se olisi taas viikonloppu edessä. ihanaa. voi ottaa vaan rennosti ja olla.
eilenä mä kävin kaupassa niin tänään ei tarvi käydä. ostin vähän herkkuja viikonlopuksi. ostin sipulin makuisia sipsejä. ne on mun yksi lempi sipseistä. jätskiä löytyy myös pakkasesta. syön niitäkin viikonlopun aikana. suklaata en ostanut nytten koska osa mun jätskeistä on suklaata. ajattelin tänään käydä myös tokmannilla hakemassa vähän limua. mun tekee mieli fanta limsaa. ostan sitä. ja juon tässä illalla kun menen viettämään iltaa parhaan kaverin luokse.
tänään on taas vapaa ehtoinen paja tunti. ajattelin mennä sinne kuluttamaan aikaan. tulee vähän tekemistä. saa nähdä onko meillä tänään aamulla toi naisten ryhmä. se voi olla että on. mutta se kyllä selviää. tänään mun pitää käydä apteekissa hakemassa lisää masennus lääkkeitä. alkaa kohta loppumaan. käyn vaan apteekissa kylillä. eilenä katselin koko aamun animea. sain katsottua noi uudet jaksot noista uusista animeista mitä oli tullut. ore monogatari jakso oli ihan paras. harmi että se anime sarja kohta loppuu. se on yksi mun lempi anime sarjoista mitä olen koskaan nähnyt.
rakastan sitä sarjaa yli kaiken. monster musume anime on myös hyvä. aika hauska. siinä saa välillä nauraa. eilenä katselin taas tabletilla moderni perhe sarjaa. voi olla että katson taas tänään sitä.
nyt olen neljännessä kaudessa. tänään on tullut taas rahaa. voisi vaikka nyt tämän aamun aikana maksaa sitten toi yksi lasku. saa sen pois alta. mä saan vähän yli sata euroa. hyvin riittää tuohon laskuun minkä pystyn maksamaan. ai niin kun käyn tokmannilla niin pitää ostaa lisää kulta katriina kahvia. alkaa olla sekin lopussa.
tuli taas äsken juotua kahvia. nyt olen hereillä taas.
muuten mulla on aika hyvä olo. pitää katsoa jos vaikka tänään jaksaisi taas vaikka värittää. en ole värittänyt moneen päivään. ei ole huvittanut. kyllä mä sitten jossain vaiheessa taas innostun.
eilenä oli toiminta tunti. mentiin kävelylle. onneksi mulla oli vesipullo mukana. oli niin kuuma niin piti ottaa se mukaan.
mä olin ainoa jolla oli vesipullo mukana. ohjaaja muistutti muita että vesi pullo pitää olla mukana. mulla oli.
tänään on taas vaate kriisi. mitä laitan tänään päälle kun on perjantai. pitää alkaa kohta miettimään kun olen kirjoittanut blogin.
menen kaivamaan vaate kaappia. poikaystävä lähtee tänään sinne reissuun moikkaamaan yhtä kaveria. keretään soitella tänään edes hetki. ja huomenna soitellaan myös. ikävä tulee taas. mutta kyllä mä selviän. varmaan poikaystävälle tulee myös ikävä mua.
en yhtään ihmettele. mutta. kyllä me sitten taas näemme ja on ihanaa nähdä taas toista. hyvää kannattaa aina odottaa.
olen syönyt hyvin taas. ihanaa kun on viikonloppu niin voi taas herkutella. en mieti yhtään noita kaloreita. ja aijon käydä viikonlopun aikana lenkillä. yksin tai kaverin kanssa.
mulla on muutama leffa minkä voisi katsoa tuossa viikonloppuna.
ne kaikki on jotain rakkaus komedia leffoja missä kaikissa on onnellinen loppu. mä tykkään katsella niitä ajan kuluksi.
ei ole musta edes kamalan pahoja. tykkään jotenkin katsoa niitä.
seppälään on tullut nyt noi syys vaatteet myyntiin. siellä oli kaikkea ihanaa mitä haluaisin niin kovasti ostaa. no vielä vähän yli pari viikkoa niin voi taas sitten vähän shoppailla. täytyy ainakin seppälästä ostaa sitten jotain kivaa. ja aijon ensi kuussa käydä siellä lahdessakin shoppailemassa hieman. odotan innolla.
tänään mä koitan saada lakattua noi kynnet. sillä uudella kynsilakalla minkä ostin viimeksi. en ole vielä kerennyt kokeilla.
aijon lakata mun kynnet hopean väriseksi. se on aika kiva väri. tykkään. aijon pestä taas pyykkiä tässä viikonloppuna. voisi pestä taas lakanat. ja loput likaiset vaatteet mitä olen nyt käyttänyt.
kone on varmasti vapaana viikonloppuna.
voi olla etten jaksa mennä illalla lenkille. tulee hikoiltua tuossa päivällä kun käyn apteekissa. pitää laittaa aurinko rasvaa taas ennen kun menen ulos. mulla alkaa kohta loppumaan toi aurinkorasva. pitää ostaa lisää. ostan tänään kun käyn tokmannilla.
siellä pitäisi olla. se maksaa vähän yli kymmenen euroa. se on nivea merkkinen aurinko rasva mitä käytän.
alkaa taas olla nälkä. onneksi aamupala on taas kohta. syön ruisleipää taas. ja aijon juoda tässä kohta taas teetä.
ja pitää taas tiskata. tiskaan kohta. nyt mun kämppä on siisti taas. kerekän varmaan sotkemaan taas viikonloppuna. tavarat ihan levällään. vaatteet pitkin lattiaa. no tää on mun kämppä niin mä saan sotkea täällä. ja sitten koitan pitää järjestyksessä kun jaksan.
tykkään kovasti tästä mun kämpästä. tää on kaksio. paljon tilaa.
mulla on keittiö, makuuhuone ja olo huone. sekä vessa ja suihku. mun kavereilla on saman kokoiset kämpät.
ja muilla asukkailla. sisustin tämän kun muutin tänne. mun näköiseksi. ostin uudet huonekalut. viihdyn täällä.
mulla on ihana iso sänky. missä voi nukkua vaikka missä asennossa.
ja se on hyvä että mulla on netti yhteys täällä. voi olla koneella ja käyttää tablettia kun on netti. täydellistä.
asuin ennen ala kerrassa. muutin tänne toiseen kerrokseen neljä vuotta sitten. ja hyvin olen viihtynyt. ja se on parasta että mun molemmat kaverit on mun naapureita. asutaan samassa kerroksessa. ja se on ihanaa kun näen niitä joka päivä.
en ole onneksi yksin. tai yksinäinen ihminen. kaverit on yksi paras asia mun elämässä. ja tietysti mun poikaystävä.
nyt mulla on tosi onnellinen olo tällä hetkellä. vaikka mulla on nää sairaudet, niin pystyn silti olemaan onnellinen ja nauttia elämästä.
aivan ihanaa. välillä on vaikeaa mutta niistä on aina selvitty.
ensi viikolla vissiin myös paistaa aurinko. tää kesä tuli jotenkin vähän myöhässä. mutta. ei se mitään. nyt pitää nauttia.
ajattelin nytten tässä samalla että voisi laittaa jonkun mekon päälle tänään. joo. sen mä voisin laittaa. nyt pystyy käyttämään ihan hyvin kun on näin kuuma. jep. sen mä laitan. ja laitan ihanat korvikset taas korviin ja meikkaan taas vähän. olen sitten taas nätti kun menen kylille.