IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu jälleen :)Perjantai 28.08.2015 08:15

jee. viikonloppu :) olen niin odottanut sitä. olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopuksi. en ole aikoihin taas ollut sen luona.
poikaystävä hakee mut tuossa illalla kun se pääsee töistä.
käydään kaupassa samalla. ostan paljon suklaata ja ajattelin myös ostaa sipsiä tai pizzaa. pitää vielä miettiä. kumminkin sen olen päättänyt etten aijo juoda mitään alkoholia viikonloppuna. pärjään ihan hyvin limulla ja kivennäisvedellä.
tänään mulla on yhdeltä hammaslääkäri. vähän jännittää se onko mulle tullut reikiä. aijon ottaa rauhottavan ennen kun menen sinne niin ei jännitä paljoa. hyvin se menee. eikä siellä mene varmaan kauhean kauaa. heräsin hetki sitten ja join taas ison kupin mustaa kahvia. nyt on pirteä fiilis. pitää alkaa pakkailemaan tavaroita. aijon ottaa taas mukaan kannettavan ja tabletin poikaystävän luokse.
voi olla koneella ja katsoa animea ja muita sarjoja. mun pitää nyt muistaa ottaa noi aamulääkkeet viikonloppuna. aina kun olen poikaystävän luona, niin aamu läkkeet jää usein ottamatta. mä nukun aina tosi pitkään ja sitten ne aina unohtuu. laitan vaikka aamulla kellon herättään. otan lääkkeen, ja jatkan taas nukkumista.
saa nähdä mihin asti jaksan valvoa viikonloppuna. ehkä vaan kymmeneen asti. jos mä juon niin sitten tulee aina valvottua pitempään. no otan vaikka iltalääkkeet siinä yhdeksän aikaa illalla, niin olen jo kymmenen jälkeen nukkumassa.
ellei tapahdu se että olenkin sitten pirteä illalla ja valvon pitempään. sen näkee sitten. poikaystävä vitsaili mulle että se herättää viikonloppuna mut jo kuuden aikaan. sanoin sille että et todellakaan herätä. haluan nukkua pitkään. kun käydään kaupassa tänään niin ostan poikaystävälle lonkeroa jos se haluaa. kiitokseksi siitä että se hakee mut. ajattelin juoda taas jaffa appelsiini limua. join sitä viime viikonloppunakin. se on mun lempi limu. en vielä tiedä että mitä suklaata aijon ostaa. se selviää sitten kaupassa. ostan ison kasan ja syön. en mieti yhtään kaloreita tuossa viikonloppuna.
menen sitten taas lenkille ensi viikolla. paras kaverikin lähtee lomille tänään. mun toinen kaveri jää tänne. eilenä käytiin kaverin kanssa taas puolen tunnin lenkillä. sitten skypetin poikaystävän kanssa ja menin vielä parhaan kaverin luokse illalla. eilenä oli ihan mukava päivä. katselin myös animea taas eilenä. muutaman jakson. ja sitten katsoin taas moderni perhe sarjaa pari jaksoa.
sain muuten labra ajan. ensi viikon maanantaina aamupäivällä. ihan hyvää aikaa. kerkeän syömään ennen kun menen sinne. ihan hyvä ettei ole kahdeksan aikaan aamulla. sitten kun on käynyt verikokeissa taas niin ei tarvi taas kuukauteen mennä.
ihan hyvä että se on alku viikosta niin saa sen pois alta.
eilenä mä jaksoin värittää yhden kuvan taas värityskirjasta. katsoo jos vaikka tänäänkin värittäisi. nyt en ole nähnyt viime öinä onneksi painajaisia. olen nukkunut aika rauhallisesti. toivottavasti en näe viikonloppuna mitää painajaisia. mutta voi olla että näen. onneksi ne on vaan unia mutta ne tuntuu niin todellisilta. kun mulla on tää skitsofrenia niin ne unet tuntuu vielä pahemmilta.
mutta olen hyväksynyt tämän sairauden jo aikoja sitten. ja onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyn jotenkin elämään tätä elämää. välillä mielikuvitus saattaa laukkaa likaa mutta se on tää mun sairaus. mun molemmat kaverit sairastaa myös skitsofreniaa.
onneksi en ole yksin tämän sairauden kanssa. ja se on ihanaa kun ollaan kavereiden kanssa tosi läheisiä.
nekin ymmärtää miltä musta välillä tuntuu. tää on myös hyvä hoito paikka missä asun. on noi ohjaajat tukena. olen asunut jo täällä melkein kahdeksan vuotta. parhaan kaverin kanssa tutustuttiin vuonna 2008. sekin muutti silloin samana vuonna tänne. ja asutaan molemmat vielä täällä. toiseen kaveriin tutustuin vähän myöhemmin.
nyt ollaan kaikki kolme kavereita. ollaan aina kaikissa ryhmissä kolmestaan. ryhmät on aina kivoja kun kaverit on mukana. me nauretaan tosi paljon ja vitsaillaan. ja ollaan aina iloisia.
heitetään välillä läppää ohjaajien kanssa.
ensi viikolla alkaa noi salkkarit taas. odotan innolla. kun katsoo ekan jakson niin se menee tosi äkkiä. ärsyttää kun siinä on aina kaksi mainos katkoa puolen tunnin aikana. salkkari jakso kestää varmaan vaan sen 20 minuuttia. saisi olla vaan yksi mainos katko.
lemmen viemää siirtyy sitten ensi viikolla AVA kanavalle.
mutta tulee onneksi viiden aikaan. mikä on vaan hyvä. onneksi näkyy mulla toi AVA kanava niin näkee sen lemmen viemää.
tänään näen vaan puolet siitä koska poikaystävä on puoli viiden aikaan täällä. mulla on taas vaate kriisi että mistä pistän päälle tänään. taidan vaan laittaa farkut, paidan ja nahkatakin. siellä sitä paitsi sataa vettä. guess laukun otan taas käyttöön tänään.
aijon taas meikata ja laittaa kivat korvikset. perjantain kunniaksi.
on sitten nättinä taas. tää päivä kuluu varmasti tosi hitaasti. odotan innolla sitä kun näen poikaystävän. ihanaa taas nähdä. parin viikon jälkeen. koitan viikonloppuna olla kiukuttelematta sille.
enkä pidä myöskään mitään mykkä koulua. aijon nauttia joka hetkestä poikaystävän kanssa. pitää laittaa taas kämppä kuntoon ennen kun lähtee. on sitten taas siistiä kun palaa takaisin. tulen sunnuntai iltana taas takaisin. siinä ennen kuuden aikaan yleensä.
aina kun olen poikaystävän luona viikonloppuna niin viikonloppu menee tosi äkkiä. jos olen kotona viikonlopun niin aika kuluu hitaammin. pitää taas jossain vaiheessa käydä taas kotona. voisi joku viikonloppu mennä taas sinne. äiti on taas innoissaan kun tulen käymään kotona. sitten kun menen seuraavan kerran kotiin niin pitää äidille ostaa vähän suklaata.
näen sitten taas meidän osku koiraa. se on aivan ihana.
kohta taas pitää mennä aamupalalle. sitten kun olen syönyt niin alan pakkailemaan tavaroita. otan ne vaatteet mukaan mitä tarvin viikonloppuna. ai niin tabletti pitää laittaa lataukseen. siinä on kohta akku loppu. laitan sen kohta. kerekää latautumaan tässä aamun aikana sataan prosenttiin. sitten sitä pystyy taas käyttämään.
pyykkiä ei ole kertynyt nyt onneksi paljoa. pesen taas ensi viikon alussa. varmaan taas tiistaina. pitää pestä taas noi vaatteet mitä pidän tänä viikonloppuna. ensi viikolla tulee taas kelalta rahaa. ihan kiva. tulee neljäs päivä ja seitemäs päivä. ja laskuja tulee taa sitten jo ensi viikolla. jippii. mutta onneksi jää kuitenkin rahaa noiden laskujen jälkeen. shoppailu rahat. en ole ensi viikolla menossa lahteen vaan sitä seuraavalla viikolla varmaan. pitää myös vähän kysellä noilta ohaajilta että voisinko vaikka joku tiistai mennä. onnistuu varmasti. tulen sitten ennen ryhmää takaisin niin kerkeän myös sinne. tiistaina on vaan toi liikunta ryhmä. iltapäivällä vasta.
meillä alkaa sitten taas sähly jossain vaiheessa. ei vielä tiedä että koska. odotan innolla. kiva päästä taas pelaamaan sitä.
olen taas puolustaja. ja mun paras kaveri puolustaa myös.
ollaan hyviä pelaajia. ja taas varmaan pelataan miehet vastaan naiset. toivottavasti voitetaan useamman kerran.
siitä tulee hyvä fiilis kun on voittanut noi miehet.
miehet voittaa meitä useammin. mulle voitto ei ole niin tärkeä juttu.
tykkään puolustaa ja juosta pallon perässä. ja välillä pelissä tulee sellaisia tilanteita että alkaa jopa naurattaa. en ota vakavasti tuota peliä. se on musta hauskaa. ja syke nousee kun juoksee kentällä ja pelin jälkeen tulee aina hyvä fiilis. ihanaa aina mennä sen jälkeen suihkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.