IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt ei yhtään alkoholia.Maanantai 31.10.2022 06:15

Uusi viikko taas alkaa ja toivon että on tulossa mukava viikko. Päätin tosiaan sen etten ole menossa tällä viikolla salille treenaamaan aijon pitää viikon taukoa siitä nyt lenkkeilen vaan tällä viikolla. Aamu alkanut kahvilla mikä onneksi heti herätti kun joi sen. Aamukahvi on mun päivän tärkein juoma ja mulle riittää hyvin yksi kuppi kahvia. Teetä juon mielummin enemmän kun kahvia. Olo ja fiilis tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä huomaa kun on levännyt paljon niin jaksaa taas ja on hyvä olo nyt pitää taas vaan nauttia tästä olosta kun vaan pystyy
Koska jossain vaiheessa se ahdistus sitten iskee tai alkaa masentaa.
Tein tosiaan päätöksen että en juo alkoholia nyt yhtään aijon pitää pitkän tauon siitä. Tykkään olla humalassa mutta olen huomannut että seuraavat päivät tuntuu aina jotenkin masentavilta ja ahdistaa. Juon nyt vaan vaikka limua. Jotenkin musta tuntuu että kun menen seuraavan kerran poikaystävän luokse niin aijon juoda sitten taas siitä on tullut mulle tapa. Poikaystäväkin juo alkoholia niin sitten mun tekee myös mieli. Alkoholi on mun ainoa pahe. No hetki ja päivä kerrallaan elän taas tätä mun elämää.
Nyt en mieti yhtään alkoholia aijon vaan keskittyä vaikka liikuntaan koska se tuo mulle paljon iloa elämään. Mielummin liikunta kun alkoholi jos pitäisi valita. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeet.
Alan myös kuunnella jotain hyvää musiikkia niin päivä lähtee sillä kivasti käyntiin. Voisi lähteä vaikka aamulenkille ja tekee toisen lenkin sitten iltapäivällä.

Katsoin yhden leffan netflixistä.Sunnuntai 30.10.2022 05:57

Viikonloppu on mennyt tähän asti mukavasti. Ei ole yhtään onneksi ahdistanut olen vaan ottanut rennosti ja levännyt. Nukuin eilenä todella pitkät päikkärit mikä teki todella hyvää. Kun heräsin niin lähdin sitten lenkille. Vähän satoi vettä mutta en kastunut pahasti. Pääasia että sai vähän raitista ilmaa. Tänään menen taas lenkille iltapäivällä. Tarkistin nuo mun lääkkeet niin hyvin riittävät vielä ensi viikolle. Leponex on taas seuraava lääke mitä pitää hakea masennuslääkkeet riittävät tämän vuoden loppuun. Rauhoittavia lääkkeitä mulla on avaamaton paketti.
Mä en edes enää muista koska viimeksi olen syönyt rauhoittavia? Se on ollut vaan hyvä että olen hyvin pärjännyt ilman niitä. Harhoja ei ole ollut pitkään aikaan. Olen nyt big brotherissa ihan mukana sain katsottua eilenä kaikki jaksot mitä oli tullut. Eilenä katsoin myös netflixistä yhden leffan sen niminen kuin "Blonde" Ihan mielenkiintoinen leffa kesti kolme tuntia. Siinä leffassa oli yksi mun lempi näyttelijä niin sen takia halusin katsoa tuon leffan. Pitää jossain vaiheessa etsiä netflixistä lisää uusia leffoja mitä voi katsoa. Koitin eilenä katsoa ruudusta uusi tempparit jakso mutta se ei ollut tullut vielä. No tarkistan tänään jos sen voisi sitten katsoa. Saa nähdä kuka lähtee tänään big brotherista. Toivon että Tuula lähtee en olen kauheasti tykännyt siitä asukkaasta. Sofia jää varmasti taloon olen siitä varma. Kohta bb loppuu enää muutama viikko. Nopeasti aika on mennyt tuntuu että bb olisi vasta alkanut. Pakko sanoa että on ollut hyvä kausi siinä on vaan tapahtunut koko ajan jotain. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Siivoan samalla keittiön koska on aika sotkuista. Tästä tulee varmasti mukava päivä.
Viikonloppu alkaa taas ja en ole nyt menossa mihinkään olen täällä kotona. Aijon viikonloppuna ulkoilla, nukkua, katsoa sarjoja ja ohjelmia..kaikkea rentoa ja mukavaa parasta on se että ei ole mihinkään kiire. Ajattelin pitää pienen tauon kuntosalilla käymisestä etten nyt ensi viikolla ole menossa sinne. Keräilen nyt voimia koska olen ollut tällä viikolla kipeä. Sitten kun on voimia ja jaksaa taas niin on kivaa aloittaa salitreenit. Aijon nyt lenkkeillä paljon ja se on hyvää liikuntaa saa raitista ilmaa. Eilenä aamulla tuli hetkeksi paha ahdistus mutta meni onneksi nopeasti ohitse. Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan. Selvisin onneksi ilman sitä. Olo on tällä hetkellä ok uskon että tänään ei tule mitään huonoa oloa. Otan kohta aamulääkkeet niin ne lievittää sitä että ei ala ahdistamaan. Tänään kerkiää katsoa uusi tempparit jakso ja jatkan big brotherin katsomista. Ajattelin myös varmaan katsoa animea tänään. Huomasin että mulla on muutama tölkki pepsi max lime limsaa mitä aijon juoda tänään. Se on yksi mun lempi limu mitä juon useasti.
Päätin myös sen että en aijo taas hetkeen juoda alkoholia. Siitä tulee aina jotenkin masentava olo sen jälkeen kun on juonut sekä se lisää ahdistusta. Aijon keskittyä nyt vaan hyviin juttuihin mitä mulla on elämässä eli tärkein ovat ystävät. Paras kaveri soitti mulle eilenä oli kivaa jutella sen kanssa. Odotan jo kovasti että näemme taas on ollut ikävä sitä. Mietin menenkö aamulenkille tässä aamusta ja sitten teen toisen lenkin iltapäivällä. Teen ehkä silleen niin ainakin tulee sitten liikuntaa ja paljon askelia. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja tiskaan. Onneksi aamukahvi herätti. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää hommata lisää koska alkaa kohta loppumaan.
Enää tämä päivä niin huomenna loppuu karanteeni sitten taas pääsee elämään normaalia elämää. Olo alkaa jo parantua pikkuhiljaa kurkku on vielä vähän kipeä ja kuumetta ei ole onneksi enää ollut. No onneksi tämä oli vaan flunssa eikä korona. Poikaystävä alkaa myös olla paremassa kunnossa mikä on vaan hyvä. Sain kuulla eilenä että mulla on verikokeet tänään joten pitää laittaa maski päälle kun menee sinne. En ole vielä päättänyt että menenkö kävellen vai sähköpotkulaudalla. Pääsen tavallaan karanteenista jo tänään eikä se haittaa mua yhtään olen siitä todella iloinen ja onnellinen pääsee ihmisten ilmoille. Huomasin jotenkin että tämä viikko on mennyt omasta mielestä nopeasti. Hyvin olen pärjännyt karanteenissa eikä ole yhtään ahdistanut
sekin on auttanut että on elänyt hetken ja päivän kerrallaan. Nyt mulla on semmoinen hyvä fiilis päällä kun tietää että viikonloppu taas alkaa ja mä pääsen kauppaan! Aijon todellakin ostaa paljon suklaata ja ehkä sen kanssa sipsiä se piristää varmasti mieltä. Jaksoin eilenä siivota ja pyykkiä aijon pestä viikonloppuna vihdoinkin. Kiva pyykkivuori on tällä hetkellä.
En ole vielä kerennyt katsomaan eilistä tempparit jaksoa. Katson sen varmaan tänään ja big brotherissa olen pari jaksoa jäljessä. Salkkarit olen katsonut joka päivä saa nähdä mitä tapahtuu tämän päivän jaksossa.
Varmasti jakso jää taas jännään kohtaan. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Laitan myös nyt sähköpotkulaudan lataukseen niin siinä on akku sitten täynnä. Hyvä fiilis päällä koska on perjantai!
Olo on vielä kipeä mutta kuumetta ei onneksi ole. Sain eilenä tehtyä koronatestin niin se näytti että mulla ei ole koronaa. Olin yllättynyt että mitä? Eli mulle tuli joku flunssa eikä koronaa joudun silti olla karanteenissa lauantaihin asti. Poikaystävä alkaa jo pikkuhiljaa olla terve ja se on hyvä. Ollaan soiteltu paljon toisilemme ja olen soittanut myös mun kavereille niin on ollut jotain juttuseuraa. Päätin sen että heti kun tämä karanteeni loppuu niin menen kauppaan hakemaan jotain herkkuja.
Ostan varmaan suklaata ja sipsiä. Olen yllättynyt siitä että nyt kun olen ollut karanteenissa niin mua ei ole yhtään ahdistanut. Se on vaan ollut hyvä juttu että sitä ei ole tullut. Muuten mun olo olisi vielä huonompi.
Olen tehnyt paljon mindfulness harjoituksia mikä on auttanut todella paljon. Onneksi mä kävin muutama vuosi sitten sen mindfulness kurssin.
En eilenä jaksanut siivota niin alan nyt kohta siivoilemaan. No mulla on onneksi hyvin aikaa koska olen karanteenissa. Pyykkiä en pääse pesemään mutta se ei haittaa koska mulla on paljon vaatteita vielä mitä voin käyttää pesen sitten heti pyykkiä kun pystyy. Onneksi aamukahvi herätti äsken oli aamulla semmoinen tunne etten jaksa nousta sängystä ylös. Otan kohta aamulääkkeet pitää tänään tarkistaa koska mulla on ne verikokeet. Sitten kun on käynyt verikokeissa niin saa hakea taas leponex lääkettä. Onneksi leponex lääke on riittänyt tällä viikolla ja vielä ensi viikolle. Tänään taas katson big brotheria ja tempparit pitää myös katsoa. Se on hyvä että temppareista on tullut uusi kausi ja haluan niin nähdä miten niille kaikille pareille sitten käy siinä. Nyt se on mielenkiintoisempi kun siellä on vähän vanhempia pariskuntia. Peitto heiluu varmasti siellä ja itketään iltanuotiolla.
Varmasti hyvä tempparit kausi.

Eilenä nousi kuume.Keskiviikko 26.10.2022 05:57

Olo on huonontunut. Eilenä kurkku tuli kipeäksi ja kuume nousi. Pääsen tänään vihdoinkin tekemään sen koronatestin. Eilenä mä makasin koko päivän sohvalla ja nukuin koska oli ihan kauhea olo. Tänään aijon taas levätä. Mulla on silleen hyvä että ei ole alkanut yhtään ahdistamaan koska tiedän että pystyy soittamaan poikaystävälle ja kavereille niin on jotain juttuseuraa. Paras kaveri soitti mulle eilenä ja soitellaan taas tänään.
Kerron sille sitten onko mulla korona. Aloin katsomaan mtv palvelusta uutta ensitreffit alttarilla kautta mitä en ole vielä katsonut. jaksoja on 12 ja olen kerennyt katsomaan kolme jaksoa. Löysin myös muutaman animesarjan mitä alan myös katsomaan. En ole pitkään aikaan katsonut animea niin nyt on innostusta katsoa. Big brotherissa olen kolme jaksoa jäljessä aijon katsoa sitä tänään. Salkkareita olen katsonut joka päivä sekin menee nyt jännäksi. Heräsin jo tuossa puoli kuudelta ja join aamukahvit äsken. Vaikka olen kipeä niin silti haluan herätä aikaisin ja kirjoittaa blogi. No onneksi myöhemmin voi sitten nukkua. Nyt kun olen karanteenissa ja mulla on vaan aikaa niin voisin siivota vaikka vaatekaapin se on aika sotkuinen. Voisi heittää samalla vanhoja vaatteita pois mitä ei enää käytä. Täytyy katsoa kun tulee semmoinen hyvä hetki niin siivoan sen vaatekaapin. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. sekä vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Voisin jo siivota tänään kämpän niin huomenna ei sitten tarvitse siivota. Joo teen silleen. Kun olen syönyt sitten ruoan niin aijon nukkua päikkärit.
Pakko sanoa että nää päivät on menneet mun mielestä nopeasti huomenna on jo torstai.
Nyt kun heräsin tänä aamuna niin mun kurkku on kipeä muuten olo ei ole niin paha. Kuumetta ei ainakaan ole ja se on hyvä. Kuulin eilenä että huomenna pääsen tekemään sen koronatestin. Ihan hyvä niin saa tietää onko koronaa vai ei. Mä olen ihan varma että mulla on korona. Poikaystävä voi jo vähän paremmin mitä viikonloppuna ollaan soiteltu.
Se on hyvä juttu ja ei siihen koronaan auta muu kun lepo. Nyt kun olen karanteenissa niin seinät eivät ole vielä alkaneet kaatua päälle. Eilenä mä kävin lenkillä päivällä ja oli ihanan aurinkoinen sää piristi mieltä.
Menen tänään taas lenkille päivällä niin tulee liikuntaa taas tälle päivälle.
En nyt pääse salille treenaamaan mutta ei se mitään. Sitten on kivaa taas mennä kun on terve onneksi voi lenkkeillä. Olen katsonut vaan big brotheria. Tänään katson taas pari jaksoa mitä on tullut yllätyin siitä että Merve lähti bb talosta. No ei se mitään koska se ei ollut mun suosikki asukas. Onneksi Nabaz on talossa vielä mä olen ihan varma että se pääsee finaaliin asti. Miikka on toinen mun suosikki asukas ja toivon että sekin pääsee big brotherissa loppuun asti. Otan kohta aamulääkkeet jaoin eilenä lääkkeet dosettiin niin onneksi riittivät vielä tälle viikolle ja ensi viikon alkuun asti. Kuulin että verikokeet on sitten vissiin perjantaina.
Pitää tarkistaa se vielä. Mulla olisi ollut eilenä verikokeet mutta en päässyt. Tänään ajattelin nukkua päikkärit kun on hyvin aikaa. Nukuin eilenäkin. Ihan hyvä niin saa levättyä. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan musiikkia. Saa nähdä tulenko vielä kipeämmäksi se voi olla. Hetki ja päivä kerrallaan mennään karanteenissa. Onneksi ei ole vielä alkanut ahdistaa.
Tuota joo..viikonloppu ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan kun luultiin.
Poikaystävälle tuli kipeä olo tuossa lauantaina kun olin sen luona. Sille tuli kuume ja kurkku oli kipeä se teki sunnuntaina koronatestin oli positiivinen tulos. Mulla on myös oireita vähän flunssainen olo ja olen nyt karanteenissa ei tunnu että olisi kuumetta ainakaan vielä. Onneksi saa ulkoilla koska muuten seinät alkaa kaatua päälle kun ei saa nähdä muita ihmisiä. Onneksi voi soitella kavereille niin on juttuseuraa. Mulla on tuttuja jotka tuo mulle ruokaa oven taakse niin en ole nälässä. Pakkasessa on myös ruokaa niin syön niitä tänään. Onneksi mulla on netti, paljon sarjoja ja ohjelmia mitä aijon nyt katsoa kun olen karanteenissa. On paljon katsottavaa niin ei tule tylsää viikkoa. Aijon nukkua paljon päikkäreitä tällä viikolla kun on aikaa. Sen kyllä taas huomaa että koronaa on liikkeellä ja se voi tulla ihan koska vaan. Mä muistan kun sain sen ekan koronan parhaalta kaverilta olin silloin todella kipeä. Oli kova kurkkukipu ja kuumetta. Makasin sohvalla useamman päivän kun ei jaksanut liikkua.
Aijon tehdä paljon mindfulness harjoituksia ja meditoin kun olen nyt karanteenissa niin ei tule sitten pahaa ahdistusta. Voin sanoa että nuo keinot auttavat enemmän kun ottaa sen rauhoittavan lääkkeen. Mulla olisi ollut verikokeet tänään mutta se siirrettiin loppuviikolle. Lääkkeet riittävät onneksi tälle viikolle. Onneksi kerkesin eilenä pestä pyykkiä ennen karanteenia niin nyt on onneksi puhtaita vaatteita. Alan jakamaan lääkkeitä dosettiin ja otan aamulääkkeet. Aijon taas elää hetken ja päivän kerrallaan nyt kun olen karanteenissa. Uskon että tämä viikko menee äkkiä koittaa ajatella vaan positiivisesti. Teen sen koronatestin jossain vaiheessa.
Olen taas menossa tänä viikonloppuna poikaystävän luokse. En ole pitkään aikaan ollut sen luona niin nyt on kivaa mennä. Ollaan jo suunniteltu mitä tehdään: Valvotaan, juodaan, katsellaan netflixiä, saunotaan, tehdään pizzaa..kaikkea rentoa ja mukavaa ja se on parasta että ei ole mikään kiire voi sitten nukkua viikonloppuna aamulla pitkään.
Pakko sanoa että mulla on ollut kova ikävä poikaystävää. Ollaan soiteltu joka ikinen päivä monta kertaa päivän aikana. Se onneksi vähän on lievittänyt ikävää onneksi. Lähden vasta illalla poikaystävällä on töitä tänään niin tulee sitten sen jälkeen hakemaan. En ole vielä alkanut pakkailemaan kamoja. Onneksi on aamu aikaa pakata kaikki. Otan mukaan myös mun kannettavan ja tabletin. Ne molemmat on mulla aina mukana kun lähden poikaystävän luokse. Olo on ollut edelleen hyvä. Ei ole onneksi ahdistanut paitsi vähän kireä olo on ollut. Eilenä kun mulla oli pää kipeä niin päätin lähteä lenkille tuulettamaan sitä ja se helpotti.
Tänään ajattelin mennä käymään tokmannilla. Pitäisi ostaa lisää shampoota ja hoitoainetta alkaa kohta loppumaan. Kätevää kun asuu todella lähellä tokmannia sieltä saa vaikka mitä. Rahaa on tullut tänään niin saan maksettua loput tämän kuun laskut. Alan tässä kohta maksamaan niitä onneksi rahaa jää vielä laskujen jälkeen niin selviää.
Nyt alan tosiaan säästämään. Laivareissuun ja uuteen sähköpotkulautaan.
Ensi vuonna pääsee laivalle ja kesällä on ehkä uusi sähköpotkulauta.
Aijon säästää koko ensi kevään laskin että saan aika kivoja summia säästöön enkä aijo yhtään tuhlata mihinkään turhaan. Mulla on tällä hetkellä paljon vaatteita, laukkuja, kenkiä..enköhän mä pärjää niillä ensi kevään. Ajattelin kun kesä tulee taas niin sitten shoppailen uusia kesävaatteita. Aijon ostaa muutaman uuden mekon, toppeja, t-paitoja..
Nyt otan aamulääkkeet ja alan maksamaan laskuja pois. Alan myös kohta kuunnella jotain hyvää musiikkia mistä tulee perjantai fiilis päälle. Tulee mukava viikonloppu ja mä aijon vaan olla ja nauttia.

Netti toimii.Torstai 20.10.2022 05:46

Netti taas toimii nyt pystyy olla tietokoneella. Helpompi kirjoittaa koneella kun tabletilta. Eilenä oli hyvä päivä tein hyvää ruokaa eli jauhelihakastiketta ja pastaa sitten kävin ulkoilemassa iltapäivällä ja salitreenit oli illalla sekä sen jälkeen poikaystävä tuli illalla vielä käymään.
Eilenä oli ihana auringon paiste niin oli mukavaa olla ulkona. Nautin auringosta ja kyllä se piristi paljon kun taas joku vesisade. Olo on ollut edelleen todella hyvä ei ole yhtään ahdistanut tällä viikolla paitsi eilenä oli kireä olo mutta kun meni salille purkamaan sitä niin sitten se meni ohitse.
Tänään taas siivotaan ja pestään pyykkiä. Muuta mulla ei sitten olekaan tänään aika rento päivä. Aijon jatkaa big brotherin katsomista tänään koska olen siinä muutaman jakson taas jäljessä. Salkkareita ole kerennyt katsomaan joka päivä saa nähdä mitä siinä tapahtuu tänään.
Mä ja yksi kaveri päätettiin ettei olla nyt menossa ensi vuonna tammikuussa desuconiin. Alan nyt säästämään rahaa siihen laivareissuun mitä ollaan nyt suunniteltu ensi vuonna keväällä tai kesällä. Saan rahat kasaan varmasti nyt kun en tuhlaa mihinkään turhaan. Olin laivalla viimeksi vuonna 2019 syksyllä. Siitä on jo kolme vuotta aikaa kun korona iski niin silloin ei päässyt mihinkään laivalle. Nyt on taas jotain mitä odottaa ja se on aika kivaa. Tulee hyvä fiilis kun miettii tulevaa laivareissua. Otan kohta aamulääkkeet ja alan sitten imuroimaan. Mun piti eilenä jo aloittaa siivoukset mutta en mä jaksanut no ei se mitään. Ai niin lakanat pitää vaihtaa sänkyyn ja pestä edelliset.
Siitä tulikin mieleen että voisi ostaa uusia lakanoita jossain vaiheessa.
Niitä tarvitsee aina ja mulla on ollut nuo samat lakanat monta vuotta.
Tokmannilta varmasti löytyy jotain kivoja lakanoita. Täytyy mennä joku päivä sinne etsimään ja ostamaan. Jee, rahaa tulee taas huomenna niin pärjää taas. Saa maksettua loput laskut pois.