IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo on vielä kipeä mutta kuumetta ei onneksi ole. Sain eilenä tehtyä koronatestin niin se näytti että mulla ei ole koronaa. Olin yllättynyt että mitä? Eli mulle tuli joku flunssa eikä koronaa joudun silti olla karanteenissa lauantaihin asti. Poikaystävä alkaa jo pikkuhiljaa olla terve ja se on hyvä. Ollaan soiteltu paljon toisilemme ja olen soittanut myös mun kavereille niin on ollut jotain juttuseuraa. Päätin sen että heti kun tämä karanteeni loppuu niin menen kauppaan hakemaan jotain herkkuja.
Ostan varmaan suklaata ja sipsiä. Olen yllättynyt siitä että nyt kun olen ollut karanteenissa niin mua ei ole yhtään ahdistanut. Se on vaan ollut hyvä juttu että sitä ei ole tullut. Muuten mun olo olisi vielä huonompi.
Olen tehnyt paljon mindfulness harjoituksia mikä on auttanut todella paljon. Onneksi mä kävin muutama vuosi sitten sen mindfulness kurssin.
En eilenä jaksanut siivota niin alan nyt kohta siivoilemaan. No mulla on onneksi hyvin aikaa koska olen karanteenissa. Pyykkiä en pääse pesemään mutta se ei haittaa koska mulla on paljon vaatteita vielä mitä voin käyttää pesen sitten heti pyykkiä kun pystyy. Onneksi aamukahvi herätti äsken oli aamulla semmoinen tunne etten jaksa nousta sängystä ylös. Otan kohta aamulääkkeet pitää tänään tarkistaa koska mulla on ne verikokeet. Sitten kun on käynyt verikokeissa niin saa hakea taas leponex lääkettä. Onneksi leponex lääke on riittänyt tällä viikolla ja vielä ensi viikolle. Tänään taas katson big brotheria ja tempparit pitää myös katsoa. Se on hyvä että temppareista on tullut uusi kausi ja haluan niin nähdä miten niille kaikille pareille sitten käy siinä. Nyt se on mielenkiintoisempi kun siellä on vähän vanhempia pariskuntia. Peitto heiluu varmasti siellä ja itketään iltanuotiolla.
Varmasti hyvä tempparit kausi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.