IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Torstai :)Torstai 31.03.2016 07:46

Eilenä oli mukava päivä töissä. Pääsin tekemään pieniä muovi pusseja yhdellä laitteella. Mikä pisti aina sen pussin reunan kiinni.
Tykkäsin siitä hommasta. Muutenkin työ päivä meni aika äkkiä.
Illalla oltiin kaverin kanssa salilla. Oli hyvä tunti. Hiki tuli ja syke nousi.
Salin jälkeen soitin poikaystävälle. Kerroin miten päivä meni ja juteltiin niitä näitä. Tänään päästään illalla taas sitten skypettämään.
Eilenä vietin taas illan parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit, uusi päivä ja poliisit. Menin nukkumaan siinä yhdeksän aikaa.
Huomenna on jo taas perjantai. Olen menossa varmaan taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Nyt kun olen paremmassa kunnossa niin voi mennä lomille taas.
Kaverit jää viikonlopuksi tänne. tekstaillaan taas parhaan kaverin kanssa. Niin kuin aina kun ollaan erossa toisistamme.
Tänään on taas siivous päivä. Alan heti siivoamaan kun olen kirjoittanut eka blogin. Laitan kunnon siivous musat soimaan niin on kivempi siivota. Mulla on kivasti tullut hiekkaa tuohon mun eteiseen.
Pitää imuroida. Aijon pestä pyykkiä taas tässä aamulla jos pesukone on vaan vapaana. Saa noi vaatteet pestyä mitkä otan sitten lomille mukaan. Kävin eilenä kaupassa työ päivän jälkeen. Ostin lisää kahvia. Nyt sitä on taas hetken aikaa. Ulkona on kiva sumu.
Menen ehkä lenkille taas tuossa illalla päivällisen jälkeen.
Saa raitista ilmaa. Tänään olen sitten menossa varmaan taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
Eilenä ei nähty lemmen viemää kun oltiin salilla. Mutta. Subilta tulee aamulla uusinta. Aijon katsoa sen tässä aamulla. Hyvin kerkiän siivoamaan ennen sitä. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ihanaa kun olen taas oma itseni. Mikään ei nyt ahdista. Nyt pitää vaan nauttia täysillä tästä fiiliksestä. Ihanaa päästä taas viikonlopuksi poikaystävän luo. Mulla on ollut koko ajan sitä kauhea ikävä.
Vaikka nähtiin vähän aikaa sitten niin silti on ikävä sitä.
Tehdään sitten kaikkea mukavaa viikonloppuna.
Ja nukun varmaan sitten taas. No saanpahan taas levättyä siinä samalla. Nukun taas pitkään ja sitten sen lisäksi nukun päikkäreitä.
Poikaystävällä on paras sänky missä nukkua. Se on ihanan iso sänky. Isompi kun mun sänky taas.
Voin nukkua missä asennossa tahansa jos olen yksin siinä sängyllä.
Poikaystävä osti mulle jopa toisen tyynyn millä mä voin sitten nukkua. Huomenna mulla on noi verikokeet. Päivällä.
Saanpahan heitettyä lenkin siinä samalla kun kävelen sinne terveys keskukseen. Ja saa ajan kulumaan koska poikaystävä tulee hakemaan mut vasta huomenna illalla kun pääsee töistä.
yritän huomenna saada ajan jotenkin sitten kulumaan. No mä katson vaikka tabletilla jotain ja olen koneella.
Huomenna aamulla on taas naisten ryhmä. Saa nähdä mitä me tehdään. Mä näen mun kaverit vielä sitten ennen kun lähden lomille.
Kävin huvikseen eilenä taas seppälässä kun pääsin töistä.
Onnistuin taas silleen että mä vaan katselin enkä ostanut mitään. Hyvä minä. Toi on hyvää harjoittelua että katselee vaan eikä osta sitten mitään. Kun ei tarvitse ostaa.
Huomenna alkaa sitten huhtikuu. Kohta se kesä sieltä tulee.
Ihanaa. Enää pari kuukautta niin on kesä kuu.
Aamupala on noin tunnin päästä. Alkaa olla nälkä.
Teetä aijon kohta keittää taas. Äsken join aamu kahvit.
Onneksi kahvi aina herättää mut aamulla.
Kun keittää tosi vahvaa kahvia niin silloin mä herään.
Aamu kahvi on aina pakko saada joka aamu. Muuten päivä ei lähde käyntiin. Mä olen nyt juonut aina vaan tuota kulta katriina kahvia.
Muuta kahvia en juo. Se on mun lempi kahvi niin juon aina nyt sitten sitä. Onneksi ei ole kauhean kallista. Pystyy ihan hyvin ostamaan.
Näin eilenä yhden aikuisten värityskirjan kun olin kaupassa.
En onneksi ostanut sitä. Pitäisi värittää taas. Nyt ei ole ollut sitä innostusta. Mutta kyllä se sitten iskee taas jossain vaiheessa että pitää värittää. Animea pitäisi katsoa taas. Vaikka tänään voisi katsoa. Mä kerkiän hyvin katsomaan ennen toiminta tuntia muutaman jaksoa animea. Meillä on toiminta tunti taas iltapäivällä.
Saa nähdä mitä tehdään. Kun alan siivoamaan niin siinä menee noin puoli tuntia. Aloitan ensin imuroimalla.
Sitten moppaan. Vessan siivoan viimeiseksi. No sitten kämppä on siisti hetken aikaa. Pakkaan vasta huomenna noi mun tavarat.
Niillä ei ole vielä mikään kiire. Mulla on huominen päivä aikaa pakata noi kamat. Shampoot pitää ottaa mukaan taas jos saunotaan viikonloppuna. Pitää sitten ostaa sauna juomakin.
Varmaan se alkoholiton siideri. Mansikka lime. Se on paras maku.
Onneksi sitä saa alkoholittomana. Ja on halvempi kun taas se siideri missä on alkoholia. Kivennäisvesi pullo pitää myös ostaa viikonloppua varten. Siinä on sitten mun viikonloppu juomat.
Suklaata täytyy ehdottomasti syödä taas viikonloppuna.
Olen odottanut koko viikon taas että saa syödä suklaata.
Huomenna ajattelin illalla vähän syödä. samalla kun katson salkkareita. Mun tekee mieli taas niitä hunaja pähkinöitä.
Pitää sitten ehkä käydä lidlissä hakemassa niitä kun pääsen verikokeista. Teen silleen. Lidli on matkan varrella.
Käydään sitten kaupassa taas kun poikaystävä tulee hakemaan.
Pitää ostaa viikonloppu ruoat. Ettei ole sitten nälässä.
Mun tekisi mieli ostaa pizzaa mitä voisi sitten syödä lauantai iltana.
Katsoo jos huomenna tekee mieli ostaa.
Saa nähdä haetaanko subit taas huomenna. Mä ja poikaystävä käydään nykyään jatkuvasti subwayssa.
Aina on silleen että kysyy toiselta että hei. Haetaanko subit?
Subit on vaan niin hyviä. Niitä on monta eri makua niin voi aina vaihdella niitä. Ottaa joka kerta eri subin.
Ettei aina ota sitä samaa subia. Tulee varmasti mukava viikonloppu.
Saan siinä samalla taas levättyä. Pääsee viettämään laatu aikaa taas. Ollaan vaan ja ihmetellään. Otan mukaan taas tabletin ja mun tietokoneen. Jos innostun viikonloppuna katsoa animea taas.
Jee. Kohta ne desucon liput tulee myyntiin. Kaveri tilaa ne saman tien kun ne tulee. Päästään sitten kesällä desuconiin!
Odotan innolla. On sitten jotain mitä odottaa.
Enää vähän yli pari kuukautta niin se on taas. jee.
Kohta kerään noi mun pyykit kasaan. Ja aamupalan jälkeen menen heti katsomaan onko pesukone vapaa.
Saa noi pyykit pestyä. Nyt kun mulla on taas innostusta pestä.
Tiskata täytyy taas. Ja siivota ja pyyhkiä tasot.
Roskat pitää myös taas viedä. No kämppä on sitten kunnossa taas kun lähden lomille. Ja on kiva sitten palata lomilta siistiin kämppään.
kaikki on järjestyksessä. Ennen kun lähden lomille niin katson että kämppä on siistissä kunnossa.
On tiskit tiskattu ja sänky pedattu. Mutta. Nyt alan siivoamaan niin kerkiää ennen aamupalaa. imuri vaan esiin.
Mutta. tästä tulee mukava päivä varmasti. Odotan innolla huomista.
Pääsee lomille taas.

Töihin. :)Keskiviikko 30.03.2016 07:09

Se olisi taas työ päivä. Hyvällä mielellä menen töihin taas. Nyt kun olen paremassa kunnossa. Tästä tulee varmasti mukava päivä.
Illalla mennään salille taas kaverin kanssa.
Olin eilenä sen psykologin luona. Kerroin viime viikosta kun mulla oli huono olo ja oli ne harhat. Kerroin myös kuinka paljon söin noita rauhotavia. Se psykologi sanoi että mulla on tosi hyvät keinot aina selvitä siitä huonosta olosta. Mua auttaa aina siinä tilnateessa juttelu. rauhottavan ottaminen, rauhoitun, lepään.. en tee mitään raskaita asioita kun mulla on tuo huono olo ja harhat. Mä kerroin psykologille niistä mun harhoista. Kerroin että mulla on se isä harha että mä näen välillä sen. tai sitten musta tuntuu että jokin hahmo on siinä vieressä.
Sitten selitin psykologille että muita harhoja mulla ei ole.
Juteltiin se vähän yli puoli tuntia. Puhuttiin vaan siitä viime viikosta ja sen hetkisistä olo tiloista. Seuraava aika psykologille on taas huhtukuun lopulla. Kuukausi aikaa. Muistin sanoa sille eilenä että uusii leponex lääkkeen. Saan haettua sitä sitten tällä viikolla.
Eilenä mä innostuin katsomaan animea. Katselin melkein kolme tuntia putkeen. Sitten mä menin pelaamaan sählyä. Me naiset voitettiin miehet. Oli kiva pelailla. Kävin myös lenkillä tuossa lounaan jälkeen kun oli niin upea ilma. Oli pakko päästä ulos.
kaupassa pitää taas käydä ennen kun menen töihin. Pitää hakea eväät niin jaksaa loppu päivän. Mulla on se työ päivä yhdeksästä kahteen asti. Se viisi tuntia vaan. Onneksi kaverikin on siellä niin on juttu seuraa. Aijon laittaa farkut jalkaan ja sen pinkin hupparin.
Meikata en nyt jaksa. Hiukset laitan taas ponihännälle.
Ai niin noi mun sisä kengät pitää pakata mukaan.
Pidän niitä sitten töissä jalassa. Taas pitää tiskata ennen lähtöä ja pedata sänky. Onneksi mä heräsin heti kun kello soi tuossa kuudelta. Join taas tosi vahvat aamu kahvit niin olen nyt täysin hereillä ja pirteä. Pitää muistaa käydä kaupassa työpäivän jälkeen.
kahvia pitää ostaa lisää. Alkaa olla taas lopussa.
Mukavaa mennä salille taas tänään. Tulee varmasti hyvä ja tehokas tunti. Syke saa nyt nousta taas ja pitää hikoilla.
Se on hyvä että kaveri on mukana. On juttu seuraa kun tehdään liikkeitä. Soitan sitten taas poikaystävälle kun pääsen salilta.
Ei keretä tänään skypettämään illalla. Mulla on se ohjattu kuntosali tunti puoli kuudesta puoli seitsemään. Kestää sen tunnin.
Katselin eilenä tabletilla vähän gossip girl sarjaa.
Katsoo jaksaako tänään katsoa tabletilla mitään vai katsonko taas animea. No fiiliksen mukaan. Hyvin olen tähän asti ollut shoppailematta mitään. Tästä se säästäminen alkaa.
Onneksi mä olen tajunnut sen etten tarvitse mitään.
Rahaa saa mennä vaan ruokaan ja laskuihin. Katsoo tuossa huhtikuun lopulla jos silloin menisi vähän seppälään katsomaan löytyykö sieltä mitään kivaa. Ensin maksan kaikki laskut mitkä tulee huhtikuussa ja sen jälkeen näkee sen raha tilanteen.
Mulle tuli taas eilenä lasku. Nyt mulla on pari laskua kertnyt mitkä pitäisi maksaa. Onneksi niillä ei ole vielä mikään kiire. Kohta tulee kelalta taas rahaa ensi kuun alussa. Onneksi mun raha asiat on hyvässä tasapainossa. En ole velkaa kenellekkään.
Ja se on hyvä että on sitä rahaa. Kaveri kertoi mulle eilenä että ensi viikon maanantaina desucon liput tulee myyntiin.
Sanoi että tilaa ne saman tien. Jee. Päästään kesällä taas desuconiin. Mä odotan sitä jo kovasti. Enää vähän yli pari kuukautta niin se on taas. Nyt pitää oikeasti alkaa säästämän pikku hiljaa sitä rahaa siihen tapahtumaan. Ruokiin ja bussi matkoihin menee sitä rahaa. Ja sitten siihen kun haluaa shoppailla jotain sieltä.
Siihen pitää varata enemmän rahaa mitä viimeksi. Aijon metsästää sieltä noita mun lempi anime hahmoja figuureina.
Olen alkanut keräämään figuureja. Ne on kalliita mutta hienoja.
Mulla on vielä paljon tilaa uusille figuureille.
Pitää katsoa myös samalla löytyykö sieltä desuconista hienoja anime julisteita. Viimeksi yritin katsoa mutta en oikeen löytänyt.
Tiedän miten pukeudun sinne. Mä laitan sen mun kissa hupparin minkä ostin viimeksi desuconista. Se on aika hieno huppari. Ja aika kallis. Siinä on korvat. Se on mustan ja pinkin värinen.
Me mennään sitten varmaan parina päivänä sinne desuconiin.
Käydään taas syömässä jotain roska ruokaa ennen kun mennään desuconiin. Toivottavasti silloin on upea ilma kesällä siellä.
Aurinko saisi paistaa ja olisi ihanan lämmin.
Sitten kuitenkin on kauhea vesisade.
Toivottavasti ei. Kohta voisi ottaa tuon aamu lääkkeen ja alkaa syömään aamupalaa. Mulla on ruisleipää. Minkä välissä on makkaraa ja juustoa. Syön sen niin jaksan aamun töissä ja ruokkis on sitten siinä yhdentoista aikaan. Mun eväisiin menee se noin alle viisi euroa. Haluaisin ostaa töihin kivennäisvesi pullon taas mutta katsotaan. Appelsiini tuoremehua aijon ostaa töihin. Semmoinen pikku pullo. Sitten pasteija ja varmaan taas se kinkku salaatti.
Jos siellä kaupassa ei ole sitä mun lempi kinkku salaattia niin ostan sitten kolmio voileivän. Joko kanan makuisen tai kinkku.
Pää asia on että tulee syötyä hyvin niin jaksaa loppu työ päivän.
ja aijon syödä hyvin taas ennen kun me mennään salille illalla. jaksaa tehdä niitä liikkeitä siellä.
Eilenä tuli onneksi salkkarit. Ja tänään taas katsotaan parhaan kaverin kanssa. Menin eilenä nukkumaan siinä yhdeksän aikaa.
Aijon ottaa töihin mukaan taas tuon rauhottavan pillerin.
Ihan varmuuden vuoksi. Uskon että mulle ei tule huonoa oloa töissä tänään mutta eihän sitä koskaan tiedä. Se on hyvä olla mukana.
Tää päivä menee varmasti taas äkkiä. Huomenna on jo torstai.
Ja viikonloppu alkaa taas lähestymään.
Perjantaina tosiaan mulla on ne verikokeet. Päivällä.
Mielummin päivällä kun heti aamusta. Aurinko saisi silloin paistaa kun kävelen sinne terveyskeskukseen.
Ulkona alkaa jo olla pikku hiljaa lämmin. Pääsee eroon toppahousuista. Tarkenee farkuissa tai olo housuissa ulkona.
Ja pääsee käyttämään nahkatakkia. Mitä olen jo alkanut pitämään.
En todellakaan pidä enää mitään toppatakkia. Ajattelin ensi talveksi ostaa uuden toppatakin ja heittää tuon vanhan pois.
Se edellinen takki on aika vanha. Mutta hyvä takki on ollut.
Ostan jonkun hienon talvitakin sitten. Semmoinen mikä näyttää hyvältä ja on lämmin talvella. En vielä sitä tiedä että kuinka kallis se takki sitten saa olla. No se selviää sitten. Mutta talveen on vielä aikaa. Sillä takilla ei ole mikään kiire.
uutta nahkatakkia mun ei tarvi ostaa koska mä omistan neljä nahkatakkia ja ne kaikki takit on hyvässä kunnossa vielä.
Kallein nahkatakki minkä olen ostanut on maksanut sen vähän yli sata euroa. Ostin sen muutama vuosi sitten ja on edelleen hyvässä kunnossa se takki. Edellisen nahkatakin minkä ostin oli seppälästä.
Ostin sen viime syksynä. Maksoi sen 60 euroa. En ole oikeen sitä kerennyt käyttämään. Mutta nyt alan käyttämään sitä kunnolla tänä keväänä. Onneksi noi nahkatakit kestää monta vuotta.
Ja mä olen hulluna noihin nahkatakkeihin.
Aina kun mä näen jonkin ihanan nahkatakin niin haluan ostaa sen.
Mutta nyt olen tajunnut sen etten tarvitse koska mulla on jo aika monta nahkatakkia, ja ne kaikki on hyvässä kunnossa.
Siinkäkin huomaa sen että säästää rahaa kun ei osta.
Lähden tuossa noin tunnin päästä töihin.
olen vielä hetken tässä koneella. Ja voisi kohta pukea päälle noi vaatteet. Ja tiskata täytyy kohta.
Musiikkia laitan soimaan taas taustalle. Hyvä fiilis tulee.
ja tästä tulee varmasti mukava päivä. Aijon olla taas positiivinen.
Sillä pärjää todella pitkälle. Sitten kun pääsee töistä niin on varmaan aika lämmin ilma päivällä. Aurinkolasit pitää muistaa ottaa mukaan. Jos aurinko häikäisee.

Tänään psykologille kymmeneltä.Tiistai 29.03.2016 07:39

Arki alkaa taas. pyhä päivät on nyt vietetty. Tää päivä tuntuu ihan maanantailta. Vaikka on tiistai. Tänään olisi ohjelmassa meno psykologille tässä aamulla. Mulla on kymmeneltä aika. Saa nähdä kuinka kauan me jutellaan. Kerron sille nyt niistä olo tiloista mitä mulla oli viime viikolla. Mutta nyt mä voin paljon paremmin. Olo on nyt onneksi aika tasainen. Huomenna menen taas töihin.
Ihan mukavaa mennä taas töihin kun on taas paremassa kunnossa.
Aamu on lähtenyt käyntiin taas kahvilla. Nyt on pirteä ja hyvä fiilis.
kerkiän lounaalle takaisin sitten sieltä psykologilta.
Ajattelin mennä taas lenkille lounaan jälkeen. Eilenä kun poikaystävä oli käymässä ja lähti, niin menin lenkille.
Aurinko paistoi ja oli aivan ihana ilma. Mä piristyin sitten sen lenkin jälkeen. Menin suihkuun ja aloin katsoa tabletilla taas sarjoja.
Olen katsonut nyt vaan yhe fosters sarjaa ja gossip girl sarjaa.
Haettiin poikaystävän kanssa subit eilenä. Oli kyllä hyvää.
Mä tarjosin tällä kertaa. Nyt sovittiin että poikaystävä tarjoaa sitten ensi kerralla subit. Alkaa olla nälkä taas. Aamupala on taas noin vähän yli tunnin päästä. Syön tukevan aamupalan ennen kun lähden sen psykologin luo. Jaksaa kävellä tuonne keskustaan.
Eilenä me jaettiin jo viikon lääkkeet dosettiin tuossa illalla kun oli iltapala. Mun pitää hakea lisää leponex lääkettä. Ja muistaa sanoa sille psykologille että se lääke pitää taas uusia niin saan sitä sitten.
Masennus lääke ei ainakaan ole loppumassa aikoihin. Huomasin sen kun jaoin lääkkeitä. Tänään on sähly taas iltapäivällä.
Kivaa mennä taas pelaamaan. Paras kaverikin tulee pelaamaan.
Ollaan taas puolustajia. Varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. yritetään nyt voittaa noi miehet. Miehet voitti meidät viimeksi.
Onneksi salkkarit tulee tänään taas. Ne olisi voinut tulla ihan hyvin jo eilenä. Mä en enää muista mihin kohtaan salkkarit jäi viimeksi.
Tänään se selviää. Ja olen vähän tänään myös siinä pihalla kun alan katsoa taas lemmen viemää. En ole katsonut nyt viime jaksoja.
Tänään täytyy katsoa. Kaveri tulee varmaan taas tänään mun luokse katsomaan lemmen viemää. Nähdään siinä samalla.
Kaveri oli pääsiäisen myös lomilla niin ei olla vielä nähty.
Roskat pitäisi viedä. Mun roskis on ihan täynnä. Mä vien roskat samalla kun olen menossa aamupalalle. tiskata pitää taas.
Ja sänky pedata. Laittaa taas vähän tätä kämppää kuntoon taas.
Ihanaa kun olo tila on taas hyvä. Nyt taas jaksaa tehdä asioita. Innolla ja positiivisella asenteella menen huomenna sitten töihin.
Pitää hakea taas eväät töihin kun käyn matkalla kaupassa.
Huomenna on taas sali illalla. odotan innolla sitäkin että pääsee taas sinne. Nyt mä olen innoisani kaikista mukavista asioista.
Voi että mä haluaisin seppälään päästä kovasti shoppailemaan.
Mä haluaisin ostaa noita pitkä hihaisia paitoja ja alusvaatteita.
Pitää nyt katsoa pysynkö mä edes hiukan shoppailemaan sitten ensi kuussa. Olisi niin mukavaa saada kevät vaatteita.
Mitä nyt seppälään on tullut nyt myyntiin.
No pitää katsoa sitä vaikka sitten kun olen ensin saanut kaikki laskut maksettua. Sitten vähän näkee sen raha tilanteen.
Katsoo jos vaikka huhtikuun lopussa menisi shoppailemaan.
Niillä vaatteilla ei ole mikään kiire. Kerkiän kyllä hyvin ostaa ne myöhemmin. kahvia pitää muistaa ostaa taas. Kulta katriina kahvia. se on kohta loppu. Käyn ostamassa huomenna vaikka kun pääsen töistä. Tänään en ole menossa kaupoille koska en nyt tarvitse mitään. Onneksi on teetäkin aika paljon. se ei ole heti loppumassa.
Juon sitä vaikka sitten kun olen tullut lenkiltä.
Tuolla ulkona on vaan niin ihana ilma niin lenkki tuntuu silloin hyvältä kun aurinko paistaa. Aijon käydä aina lenkillä kun vaan voin ja kerkiän. Mä yritän käydä lenkillä aina joka päivä.
Katson sen ajan milloin kerkiää lenkille.
yritän nyt taas liikkua paljon koska pääsiäisenä tuli taas vähän syötyä ja herkuteltua. Nyt mulla on taas tiukka linja etten herkuttele viikolla. Syön terveellisesti ja liikun.
Juon viikolla vaan vettä, teetä ja kahvia.
Hyvin olen päässyt tuosta limsasta eroon. Ei tee edes yhtään mieli.
Mutta mä olen sallinut sen että juon lomilla tai viikonloppuna sen alkoholittoman siiderin. Se on musta paljon parempi kuin limsa.
Juon vaan yhden semmoisen. Se on tosi hyvää kylmänä.
Mun lempi alkoholiton siideri on tuo mansikka lime.
Se on tosi hyvää eikä kauhean kallista.
Hyvä sauna juoma saunan jälkeen. Pitää nyt katsoa olenko menossa poikaystävän luo taas viikonlopuksi.
Se olisi mukavaa. Sitten voisin taas nukkua vähän. Ja yrittää valvoa.
Otan vaikka ilta lääkkeet taas myöhemmin. Mutta. Katsotaan ensin miten tää viikko sujuu. Uskon että tää viikko menee varmasti aika hyvin. Aijon olla koko ajan taas positiivinen.
positiivisella asenteella pärjää aika pitkälle. Olen sen huomannut.
Onneksi musta kasvoi positiivinen ihminen.
Elämäkin tuntuu paljon paremmalta kun on positiivinen.
paljon hyviä asioita elämässä mistä nauttia. Nyt aijon elää taas täysiä kun olen kunnossa nyt. ihanaa taas viettää kavereiden kanssa taas aikaa. kun ne tuli nyt lomilta.
Etenkin parasta kaveria on ollut kova ikävä. Mutta nyt me näemme taas joka päivä. Aina illalla kun menen sen luokse.
katsotaan salkkareita ja uusi päivä sarjaa. Ja tottakai poliisit.
Meidän kaikki lempi ohjelmat. Menen aina sitten niiden ohjelmien jälkeen nukkumaan. Siinä yhdeksän aikaa.
Nukahdan aina heti kun pääsen omaan sänkyyn.
nukuin nyt viime yön aika hyvin. En ole nähnyt mitään painajaisia onneksi. Mä näin painajaisia silloin kun olin huonommassa kunnossa.
Ne unet oli ikäviä ja tuntui todellisilta. Mutta sitten kun heräsi siitä painajaisesta niin huomasi että se oli vaan onneksi unta.
kohta katson noi vaatteet mitä pistän päälle tänään.
Varmaan aika rennot vaatteet. verkkareita pidän varmaan tänään koko ajan jalassa. en nyt jaksa pitää mitään farkkuja.
Sain nyt pestyä onneksi kaikki noi mun olohousut niin voi niitä nyt pitää. Mutta sitten kun menen huomenna töihin taas niin laitan farkut.
ja varmaan sen yhden pinkin hupparin.
Saa nähdä pääsenkö huomenna taas laittelemaan korkkeja pusseihin. Se on mun mielestä ihan mukavaa hommaa. ja työ päiväkin kuluu äkkiä taas kun tekee sitä hommaa.
Sitten siinä samalla hengailen kaverin kanssa.
jutellaan niitä näitä. Ja juttelen tottakai muiden työn tekijöiden kanssa. Siellä on mukavat työ kaverit.
ja mä viihdyn onneksi siellä. Aina kun menen sinne töihin niin on hyvä fiilis. Tietää jo silloin että tästä tulee hyvä päivä.
Varmasti tästäkin tulee mukava päivä. Sitten saan uuden ajan psykologilta kun olen käynyt siellä. Varmaan taas kuukauden päästä on seuraava aika. Tämän viikon perjantaina mulla on ne verikokeet.
päivällä. Toivon että on hyvä ilma sitten kävellä sinne terveys keskukseen. Kerkiän syömään onneksi ennen kun menen sinne.
Jaksaa kävellä. Sitten sielläkin on taas käyty.
Eikä sinnekkään taas tarvi mennä kuukauteen.
Mutta. Alan kohta kuuntelemaan musiikkia taas.
Mä kuuntelen aina aamulla musiikkia. Silloin on aina hyvin aikaa kuunnella. illalla en kuuntele melkein koskaan.
Aina kun aamulla kuuntelee musiikkia niin siitäkin tulee sitten hyvä fiilis. Tietää jo sitten että tästä tulee hyvä päivä.
Onneksi kohta on aamupala. ja aamu lääkkeet pitää ottaa taas.
Masennus lääke. Se menee mulla vaan aamuisin.
Ihan hyvä että sitä lääkettä vähän lisättiin. Olen huomannut että se on auttanut tuohon ahdistukseen. Mikä vaikka tulee jos olen bussissa. Tänään en ole menossa klubitalolle koska mulla on se psykologi. Viikon päästä menen taas klubitalolle.
Ellen ole kipeä.
Nyt mulla on paljon parempi olo ja fiilis. On nyt hyvä että olen vaan levännyt koko pääsiäisen ajan. Nyt taas jaksaa.
poikaystävällä on vielä vapaa päivä niin se tulee mun luona käymään tänään. Lupasin tarjota subit taas subwaysta.
Siinä on sitten mun tämän päivän ruoka. Ilmoitin ohjaajille etten ole tulossa syömään päivällistä tänään.
Eilenä mä katselin taas tabletila sarjoja suurimman osan päivästä.
Ei huvittanut olla yhtään koneella. Mä katsoin the fosters sarjaa ja gossip girl sarjaa. illalla vasta tulin koneelle sitten eilenä kun skypeteltiin poikaystävän kanssa.
Oli ihanaa nähdä taas parasta kaveria eilenä illalla. Menin sen luokse taas viettämään iltaa. Katsottiin huippujengi ohjelmaa.
Menin sitten nukkumaan ennen yhdeksää. En jaksanut ihan katsoa sitä ohjelmaa loppuun. Kävin kaupassakin eilenä kun oli aikaa.
Nyt ei tarvi taas muutamaan päivään käydä.
Tää päivä ei tunnu mun mielestä yhtään maanantailta. Tää päivä tuntuu jotenkin sunnuntailta. hassua. Huomenna on sitten tiistai taas.
ja huomenna menen psykologille taas aamulla. Juttelemaan sinne.
Aijon kertoa sille viime viikosta että oli aika rankka. Sitten me varmaan puhutaan jostain muistakin asioista.
Kymmenen aikaa mun pitää olla siellä. Onneksi tuonne keskustaan ei ole pitkä kävely matka. Sinne kävelee vartissa. Ja mä kerkiän hyvin sieltä takaisin sitten syömään lounasta. Yleensä ne kesustelut on kestänyt sen puoli tuntia vaan. Sitten kun olen käynyt siellä taas niin ei tarvi varmaan kuukauteen taas mennä sinne.
Mulle on hyvin riittänyt että käyn psykologin luona aina kerran kuussa. Useammin ei ole tarvinut käydä.
Menen sitten klubitalolle taas ensi viikolla. Ellen ole kipeä.
Töihin aijon todellakin mennä taas tällä viikolla.
Nyt on hyvä fiilis mennä töihin taas. Jaksaa sitten siellä.
Pesin pyykkiä eilenä. Kun oli hyvin aikaa. Aamulla pesin.
kerkesin hyvin pesemään ne ennen ruokaa.
Poikaystävä kävi eilenä moikkaamassa mua kun oli tullut reissusta.
Se ei ollut kauaa koska se oli aika väsynyt.
Sovittiin nyt että näemme paremmin tänään. Päästään viettämään laatu aikaa yhdessä. syödään, katsellaan leffoja ja harrastetaan seksiä. Mukava päivä tänään siis tiedossa. Mulla on ollut kauhea ikävä poikaystävää. Huomenna sitten poikaystävällä alkaa noi työt.
skypetellään taas sitten joka päivä tällä viikolla. Ja katsotaan jos menen poikaystävän luo taas viettämään viikonloppua.
Aijon nyt maistaa uutta subia. Se yksi oli joku kana versio mitä en ole koskaan maistanut. Nyt ajattelin kokeilla.
Se on ihan jees kokeilla jotain uutta makua. Mä otan vaan sen 15 senttisen subin. Sen mä jaksan syödä ainakin.
Hyvä ruoka parempi mieli.
Aamupala on taas noin parin tunnin päästä.
join taas äsken aamu kahvit. Nyt on pirteä fiilis. Tästä tulee hyvä päivä. Ihanaa kun alan olemaan jo paremassa kunnossa.
Elämä hymyilee taas. Alan kohta taas tiskaamaan.
Mulla on kertynyt taas puuro lautasia ja mukeja mistä olen juonut vaan teetä. Juon teetä taas tässä aamun aikana taas. Aamupalan jälkeen aijon juoda. Nyt en viitsi vielä juoda koska join kahvia äsken. Ai niin mun pitää muistaa sanoa sille psykologille huomenna että uusii noi mun lääke reseptit. Saa sitten taas lääkkeitä haettua.
Koitan muistaa sanoa sille. No jos mä unohdan niin sitten mä soitan ja sanon siitä. Onneksi sinne voi soittaa aina sanoa että uusivat noi lääkkeet. Mulla pitäisi riittää vielä lepoenxia. Masennus lääke ei ainakaan ole heti loppumassa. Sain sitä aika ison paketin kun kävin hakemassa sitä apteekista. Pitäisi riittää pariksi kuukaudeksi.
Eikä noi mun rauhottavat lääkkeetkään ole heti loppumassa.
Se on nyt hyvä että on kaikkia noita lääkkeitä tällä hetkellä.
Ja niitä on aina sitten helppo hakea apteekista.
Ja ohjaajat aina muistuttaa jos jotain lääkettä pitää hakea.
Onneksi mulla on todella hyvä lääkitys. Pystyy elämään jotenkin tätä elämää. Sen voin sanoa että olen onnellinen tällä hetkellä.
Vaikka mulla on nää sairaudet niin ne ei todellakaan lannista mua.
Onneksi mä sairastuin nuorena tuohon skitsofreniaan eikä tässä iässä. Olen täysin hyväksynyt sen sairauden.
ja hyvin pystyn elämään vaikka mulla on se.
onneksi mulla on ihanat ystävät ja poikaystävä. Poikaystävä on hyväksynyt mut sellaisena kuin olen. Ja se rakastaa mua todella paljon. Ja mä rakastan poikaystävää todella paljon.
Meillä menee edelleen todella hyvin. Ollaan kohta oltu kuusi vuotta yhdessä. Toukokuun alussa tulee kuusi vuotta täyteen.
Aika on mennyt todella nopeasti kun ollaan seurusteltu.
Odotan innolla kesää. Tästä tulee varmasti mahtava kesä.
Pääsee poikaystävän moottoripyörän kyytiin taas.
Aina kun lähden lomille kesällä poikaystävän luo niin se hakee mut moottoripyörällä. Poikaystävä asuu 18 kilometrin päässä.
Matka ei ole kamalan pitkä onneksi.
Sinne ajaa 20 minuutissa. ja tykkään olla kyydissä.
Onneksi olen pieni ihminen niin en paljon paina sen moottoripyörän kyydissä. Mulla on vaate kriisi taas päällä. Farkut aijon laittaa mutta paitaa en tiedä. Menen kohta kaivamaan vaate kaappia.
katsoo mitä haluan pukea päälle. Se ei ole aina helppoa.
Nätiltä haulan näyttää tänään. Ajattelin laittaa taas jotkut kivat korvikset korviin. Meikkaan vähän. Otan Guess laukun taas käyttöön. Hiukset ajattelin varmaan pitää nyt auki.
Mulla on aina hiukset ponihännällä tai nutturalla.
Nyt ajattelin pitää auki. Nahkatakin aijon laittaa todellakin päälle tänään. Hyvästi toppatakit! Nahkatakki kausi alkaa nyt.
ulkona on ihanan lämmin ilma. Menen ehkä lenkille tänään.
Tässä illan aikana. Nyt on paljon valoisampaa illalla kun kelloja siirrettiin. Kohta kuuntelen musiikkia. kerkiää hyvin tässä aamulla kuunnella. Ja tiskaaminen on kivempaa kun musa soi taustalla.
Tänään ei tule salkkareita. Mutta uusi päivä tulee illalla.
katsotaan se parhaan kaverin kanssa.
Mutta huomenna tulee onneksi taas salkkarit.
Nyt kun on ollut pääsiäinen niin sen takia salkkareita ei ole tullut.
Tuntuu nyt hassulta kun tänään ei tuu salkkareita.
ja kohta salkkarit jää kesä tauolle.
Jää sitten taas todella jännään kohtaan ja sitten odottaa syksyä kun ne taas alkaa. Niin se aina menee.
No lemmen viemää ei ole koskaan kesä tauolla. Se tulee ympäri vuoden telkasta. Tänään pitää katsoa lemmen viemää taas illalla.
Toivon että kerkiän käydä lenkillä ennen sitä.
Menen vaikka sitten heti lenkille kun poikaystävä on lähtenyt.
Kun kuu vaihtuu kohta niin saa taas kelalta rahaa.
Pääsee maksamaan laskuja taas. Mulle on tullut taas ainakin yksi lasku. Sillä laskulla ei ole vielä mikään kiire.
Se on hyvä että olen oppinut sen että kaikki laskut maksetaan ensin, ja sitten näkee paljon jää tilille rahaa.
Ja aina maksan kaikki laskut ajoissa. Sitten jää aina hyvä mieli kun on saanut kaikki maksettua. Mulle jää aina sopivasti rahaa laskujen jälkeen. Pärjää hyvin aina kuun loppuun saakka.
Aijon nyt seuraavaksi ostaa uusia alusvaatteita.
Heitin vähän aikaa sitten vanhoja alusvaatteita roskikseen.
Ne oli ihan kuluneet ja puhki. Nyt voisi ostaa vaikka uusia.
Alusvaatteita ei ole koskaan liikaa ja mä tykkään ostaa aina alusvaatteita. Tällä kertaa en osta rintaliivejä. Niitä mulla on ihan riittävästi tällä hetkellä. Käyn vaikka seppälässä ostamassa niitä alusvaatteita. Siellä on aina tosi hyviä alusvaatteita. Ja joskus saattaa olla alennuksessa jotain.
Silloin tulee aina ostettua jos koko löytyy vaan.

Hyvää ruokaa oli ravintolassa :)Sunnuntai 27.03.2016 07:58

Eilenä oli tosi mukava päivä. Käytiin tosiaan siellä ravintolassa syömässä. Hyvät ruoat oli. Mä otin pekoni possua lohko perunoiden kanssa. Oli tosi hyvä ruoka. Eilenä mä katselin tabletilla vaan sarjoja. Katsoin the fosters sarjaa ja ensisilmäyksellä sarjaa.
Eilisen illan mä olin vaan sitten koneella. En jaksanut thedä mitään muuta. Kävin lenkillä kyllä eilenä. Oli hyvä ilma kävellä.
poikaystävän kanssa soiteltiin eilenä. Se sanoi mulle että tulee tänään tai huomenna käymään mun luona. Odotan innolla. Ihanaa taas nähdä sitä. ikävä on ollut kova. Mun olo tila on paljon parempi. En joutunut ottamaan mitään rauhottavaa lääkettä. Alan olla pikku hiljaa kunnossa taas. Mikä on vaan hyvä asia. Jaksan nyt taas.
Tänään mä näen parasta kaveria illalla. Se tulee lomilta takaisin tänään.
Katsotaan illalla taas huippujengi ohjelma.
Aijon mennä lenkille taas tänään kun kerkiän. Nyt en ole onneksi syönyt enempää suklaata. Suklaat saa odottaa taas ensi viikon viikonloppuun asti. Sitten mä syön seuraavan kerran suklaata.
Aamupalakin alkaa olla kohta taas. Ruoka on taas kahdelta.
Join aamu kahvit taas tässä aamulla. Nyt olen hereillä ja pirteä.
Kohta kuuntelen musaa taas. ja tiskaan.
Nyt tabletin akku on täynnä niin pystyy katsomaan taas sillä.
Aijon tänään varmaan katsoa taas sitä the fosters sarjaa.
Ja ensisilmäyksellä sarjaa. Nyt en ole jaksanut katsoa mitään O.C tai gossip girl sarjaa. Ei ole huvittanut. Mutta katson niitäkin sitten taas jossain vaiheessa. Kaupassa pitää käydä taas. Joko tänään tai huomenna. Katsoo miten kerkiää. Huomenna on pyhä päivä vielä.
Arki alkaa sitten taas tiistaina. Pitää mennä klubitalolle taas tiistaina.
ja töihin sitten taas keskiviikkona. Toivon että olen siinä kunnossa taas että jaksan ensi viikon. hetki ja päivä kerrallaan vaan. Niin kyllä se siitä sitten. Me jaetaan noi ensi viikon lääkkeet vasta tiistaina. Mulla pitäisi olla kaikkia lääkkeitä riittävästi vielä. Ei tarvi hakea mitään. Joo psykologi on ensi viikon tiistaina. Ai niin mä en olekkaan menossa silloin kllubitalolle kun mulla on se psykologi.
tajusin juuri. No en sitten mene klubitalolle. Hyvä. Ei tarvi mennä bussiin. enkä mä varmaan edes tarvitse sinä päivänä mitään rauhottavaa. Hyvin se tiistai päivä sitten menee.
Onneksi mä en ole koukussa noihin rauhottaviin.
Niitä piti nyt syödä se muutama päivä. Nyt ei ainakaan onneksi tarvi syödä kun olo on aika hyvä. Nyt mulla ei ole ollut onneksi mitään harhojakaan. Ja olen saanut nukuttua. Enkä ole nähnyt mitään painajaisia onneksi. Kyllä tää elämä alkaa taas hymyilemään.
Aijon taas nauttia elämästä täysillä.
Ennen kun iskee taas noi olo tilat. Mutta aina olen onneksi selvinnyt niistä. Selvisin tälläkin kertaa. Skitsofrenia on ikävä sairaus. Mutta olen oppinut elämään tämän kanssa. Pää asia on että olen onnellinen tällä hetkellä. ja että kyllä sitä aina selviää.
Mulla on elämässä paljon hyviä ja ihania asioita.
En ole vieläkään jaksanut oikeen värittämään.
Ei ole ollut innostusta. Enkä edelleenkään ole jaksanut pestä mitään pyykkiä. Huomenna mä yritän pestä aamulla. Se on yksi mun tavoite huomiselle. on sitten taas puhtaita vaatteita.
Onneksi noi naisten vaivat ei ala ihan heti vielä. Saa sitten nähdä heitteleekö mun olo tila taas miten silloin.
No kyllä mä selviän. Jos on paska olo niin sitten on paska olo.
Ja jos itken taas niin itken. En aijo peitellä mun tunteita.
Mutta itkeminen helpottaa tosi paljon mun oloa jos ahdistaa.
Itken niin kauan aina että olo alkaa helpottaa ja itku loppuu.
Sitten taas näkee elämän paljon selvemmin.
Mä olen tosi herkkä ihminen. Olen huomannut sen. Saatan säikähtää jostain pienestäkin asiasta. Ja neuroottinen ihminen olen. Kaikki asiat pitää aina tarkistaa. monta kertaa.
Toi neuroottisuus jotenkin liittyy tähän mun sairauteen.
Sille ei voi oikeen mitään. Ja mä olen tottunut siihen että olen neuroottinen ihminen. Mun molemmat kaverit on myös aika neuroottisia ihmisiä. Me aina jutellaan tuosta neuroottisuudesta.
ja välillä heitetään vitsiä siitä. Siitä on vaan tullut tapa että kaikki asiat pitää tarkistaa. Mulla on myös tulipalo kammo.
pelkään aina että mun kämppä syttyy vaikka tuleen.
Ja olen myös neuroottinen noiden sähkö laitteiden kanssa.
Ennen kun lähden mihinkään niin mä aina katson ettei kahvin tai veden keittimen johto ole seinässä. En uskalla pitää seinässä sitä johtoa koskaan. Aina kun mä keitän kahvia tai teetä niin aina otan sen johdon seinästä pois. Ja ennen kun lähden lomille niin otan kaikki johdot pois seinästä.
Se tuntuu turvallisemmalta silleen mun mielestä.
Ja sitten aina pitää tarkistaa että kaikki johdot on pois seinästä ennen kun lähtee. Tuokin tapa liittyy tuohon skitsofrenia sairauteen.
Välillä se on aika ärsyttävää. Ja toisaalta mä olen tottunut siihen jo.
Tää mun sairaus on vähän tämmöinen.
Onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyn elämään tätä elämää.
Leponex lääke on hyvä lääke kyllä. Olen syönyt sitä kohta jo kymmenen vuotta. Ja varmaan loppu elämän syön tätä samaa lääkettä. Ja joudun käymään aina verikokeissa joka kuukausi.
Siihenkin olen jo tottunut ja mulla ei ole onneksi enää neula kammoa. Se saattaa välillä vähän sattua kun ne ottaa sitä verta ja joskus taas se ei satu yhtään. Se vaihtelee välillä.
Yleensä ne ottaa sitä verta mun oikeasta kädestä.
Onneksi noi verikokeet on taas ensi kuun alussa.
Menen taas kävellen sinne terveys asemalle.
Onneksi mä kerkiän syömään lounaan ennen kun menen sinne.
Jaksaa kävellä. Pitää katsoa käynkö sitten sen verikoe reissun jälkeen taas kaupassa. Jos mä tarvitsen jotain.
No pitää katsoa. Tänään ajattelin käydä kaupassa taas.
Pitää ostaa muutama juttu. Onneksi noi kaupat on auki tällä hetkellä vaikka on pääsiäinen. Ainakin täällä päin noi kaupat on auki.
Tunnin päästä on aamupala. Alkaa olla taas pikku hiljaa nälkä.
Ja samalla pitää ottaa aamu lääkkeet.
Ai niin mun pitää palauttaa se rauhottava mitä mun ei ole nyt tarvinnut ottaa. Annan sen ohjaajille takaisin kun menen ottamaan aamu lääkkeet. Mulla oli mukana se rauhottava varmuuden vuoksi kun oltiin ravintolassa eilenä. Onneksi ei tullut sitä huonoa oloa siellä ravintolassa. Hyvin selvisin.
Huomenna ei ole ohjattua kuntosali ryhmää koska on pyhä päivä.
Menen sitten seuraavan kerran salille keskiviikkona.
kaverin kanssa mennään taas sitten sinne.
Mutta jos nyt alkaisi pikku hiljaa tiskaamaan.
Saa sen hoidettua ennen aamupalaa. Sänky pitää myös pedata.
Mutta ihan mukava päivä tulee varmasti tänään. otan edelleen aika rennosti. Ja huomisen päivän voi ottaa vielä rennosti.
Jaksaa sitten taas. Toivottavasti pääsen lomille sitten taas ensi viikon viikonloppuna. Menen varmaan taas poikaystävän luokse.
Saa nähdä tuleeko poikaystävä tänään käymään tai huomenna.
Odotan innolla sitä. Ihanaa taas nähdä.

Tänään ravintolaan syömään :)Lauantai 26.03.2016 07:43

Eilinen päivä meni tosi mukavasti. Eilenä aamulla oli vähän huono olo niin jouduin ottamaan taas sen rauhottavan. Mutta sitten sen jälkeen ei tullut enää ahdistusta. Otin nyt eilenä iltana varmuuden vuoksi taas rauhottavan jos en olisi saanut unta. En tarvinnut sitä. Nukuin hyvin koko viime yön. Ja nyt mä heräsin äsken.
Keitin aamu kahvit. Nyt olen hereillä.
Ollaan soiteltu poikaystävän kanssa. Se kertoi että ihan mukavasti on mennyt kavereiden kanssa. Tänään taas soitellaan.
Aamupala on vasta puolentoista tunnin päästä. Ja tänään ollaan tosiaan menossa sinne ravintolaan syömään.
Vähän vaihtelua että pääsee syömään muualle.
Eilenä meillä oli kanaa, riisiä ja salaatteja. Oli hyvät ruoat. Jälki ruoaksi olo täytekakkua ja suklaa munia. Oon nyt kyllä taas herkutellut ihan tarpeeksi. Nyt mä koitan olla syömättä enää suklaata.
Tänään aijon mennä lenkille taas. Eilenä mä en jaksanut lähteä lenkille.
Menen tuossa iltapäivällä kun ollaan tultu sieltä ravintolasta.
Pitää pukeutua nätiksi. Laitan siistit vaatteet päälle ja meikkaan.
Hiukset laitan kiinni ja laitan korvikset.
Tuntuu sitten aika hyvältä kun on pukeutunut nätiksi.
Viime päivinä mä en ole välittänyt mun ulkonäöstä. Olen vaan pukenu päälle jotain ja pitänyt hiuksia kiinni. Mutta nyt jaksaa vähän taas katsoa mitä sitä pukisi päälle. Eilenä aamu palan jälkeen menin vielä nukkumaan pariksi tunniksi. Mua vaan väsytti.
sain onneksi levättyä. Nyt olo tila on aika hyvä. uskon että tänään mun ei tarvi ottaa sitä rauhottavaa. Uskon että tää päivä menee hyvin taas. Alan varmaan olla pikku hiljaa kunnossa.
paras kaveri tulee huomenna lomilta. Näen sen sitten taas.
On seuraa. Katsotaan taas huippujengi ohjelma.
Saa nähdä pysynkö ollenkaan hereillä sitten huomenna iltana.
Jos alkaa nukuttamaan niin mä menen sitten vaan nukkumaan.
Eilenä illalla mä menin jo ennen puoli yhdeksää nukkumaan.
Olin illan vaan koneella. En jaksanut katsoa tabletilla mitään sarjaa.
Kohta tiskaan taas. Niin kuin joka aamu. Nyt mulla on taas tiski ainetta. Ei pääse eti loppumaan. Näin poikaystävää vielä eilenä ennen kun se lähti reissuun. Se tuli vielä moikkaamaan mua.
Oli mukava yllätys. Mulla on kauhea ikävä sitä. Onneksi sille voi soittaa aina kun tuntuu siltä. Ja me näemme taas onneksi ensi viikolla. Sitä odotan kovasti. varmaan menen sitten taas ensi viikon viikonloppuna taas sen luokse. Tää päivä tuntuu ihan sunnuntailta.
ja vielä tämän päivän jälkeen on vielä pari pyhä päivää.
Tosi pitkä tää pääsiäinen. Tämän jälkeen vietetään sitten vappua.
Ja vapun jälkeen juhannusta. Aika menee hurjaa vauhtia.
Ajattelin huomenna käydä kaupassa. Iltapäivällä.
Kaupat pitäisi olla auki. Ainakin täällä päin ne on auki.
Se on ihan hyvä vaan että on auki jos vaikka tarvitsee jotain.
Mutta nyt on ainakin kahvia ja teetä. Ne ei heti lopu.
Mulla on taas tässä kuussa aika psykologille. Se oli 29 päivä tätä kuuta. Menen taas juttelemaan sen luokse. Mä kerron sille ainakin näistä olo tiloista mitä mulla on nyt viime päivinä ollut.
Hyvin se keskustelu menee. Aamulla oli se aika muistaakseen.
No pitää vielä tarkistaa se. Verikokeet on sitten taas huhtikuun alussa. eka päivä. Saa nekin hoidettua pois alta.
Sitten ei tarvi taas kuukauteen käydä.
En ole jaksanut pestä mitään pyykkiä. Ei ole jaksanut. No mä pesen sitten kun jaksan. Ei mikään kiire vielä.
Tiedän nyt suunnilleen paljon mulla on rahaa tällä hetkellä tilillä.
Onneksi kohta tulee taas lisää rahaa. Kun kuu vaihtuu.
Enää parisen kuukautta niin on kesä taas. ihanaa. Toivon että tulee ihanan lämmin kesä. Pitää syödä jäätelöä taas kesällä.
Ja ei tarvi kauheasti pukea päälle. shortsit ja toppi riittää.
tai minihame ja toppi. sukkia ei tarvi pitää ollenkaan kun on helteet.
suihkussa pitää käydä joka päivä kun hikoilee.
Sitten pystyy taas hetken olla silleen ettei hikoile.
Alkaa olla jo valoisaa. Kelloja siirretään taas.
Päivä pitenee. Ja illat on valoisia. Nyt noi lumetkin alkaa jo sulaa.
Toivon ettei enää tule mitään lumi kuuroa ja että kaikki on lumessa taas ja on pakkaset. Mä en enää jaksa tuota lunta ja pakkasta. Nyt saa riittää. Haluan pikku hiljaa päästä noista toppahousuista eroon.
Mutta nyt tarkenee jo käyttää nahkatakkia.
Toppa takkia en enää pidä. Nyt kun on ollut pyhä päiviä niin ollaan saatu nyt iltalääkkeet aina siinä puoli kahdeksalta.
Hieman myöhemmin mitä yleensä. Mutta ei se haittaa.
Pää asia on että ottaa ne lääkkeet ja että ne pistää nukuttamaan.
Nyt en ole nähnyt painajaisia onneksi. Varmaan mun olo tilakin alkaa olla pikku hiljaa parempi. olen nyt joutunut viime päivinä ottamaan sen rauhottavan mutta se on auttanut.
En ole onneksi jäänyt siihen lääkkeeseen mitenkään koukkuun.
Se ei olisi hyvä juttu että jäisin koukkuun siihen lääkkeseen.
Aijon ottaa varmuuden vuoksi rauhottavan mukaan kun ollaan menossa sinne ravintolaan. Jos huono olo iskee siellä. Se on hyvä olla mukana silloin. Sanon ohjaajille ennen lähtöä että otan sen rauhottavan mukaan. Kyllä ne antaa sen mulle varmasti.
Onneksi ulkona on hyvä lenkkeily sää.
Tiedän minkä reitin aijon kävellä. Se kestää sen puolituntia.
Saa raitista ilmaa taas. Ja tekee hyvää. Menen varmaan huomennakin lenkille. Nyt pitää nauttia näistä ilmoista. Nyt pitäisi alkaa pikku hiljaa lämmetä. Tulee plussa asteita.
Ihanaa kun on kevät. On paljon pirteämpi tähän aikaan vuodesta.
Syksy ja pimeä talvi ei ole helppoja mulle.
Silloin on aika väsynyt fiilis silloin. Kevät aina piristää mua.
Saa aurinkoa samalla kun ulkoilee.
Pitää keittää taas teetä vähän myöhemmin taas. En vielä viitsi juoda koska join kahvia äsken. Nyt kahvikaan ei lopu ihan heti. Mulla on kokonainen paketti sitä vielä. Kestää ainakin sen vähän yli viikon.
Ja teetäkin on taas onneksi. Sitten kun tee alkaa loppumaan pikku hiljaa niin ostan sitä lisää. Eilenä mä join pari kuppia teetä.
Varmaan tänäänkin menee se pari kupillista.
Mä rakastan vihreää teetä. Se on mun lempi juoma.
Onneksi niitä on eri makuisia. Voi aina vaihdella.
Intense mint, citrus ja orient makuiset vihreät teet on mun suosikki teet. Ne on lipton merkkistä teetä. Se on paras.
Maksaa alle kolme euroa paketti.
Ja siitä yhdestä paketista aina riittää pitkäksi aikaa.
Mutta. Nyt alan tiskaamaan. Laitan musiikkia soimaan taustalle. Ja aijon nyt muutenkin kuunnella tässä samalla musiikkia.
Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee hyviä biisejä.
Tästä tulee varmasti mukava päivä. Ihan kiva mennä tänään ravintolaan syömään. Aijon nyt vaan nauttia hyvästä ruoasta.
Syön mahan täyteen niin jaksaa sen ravintola reissun jälkeen lähteä lenkille vielä tänään. Ruokakin sulaa samalla siinä kun ulkoilee.
Me lähdetään sinne ennen vähän kahta.
Ja ollaan varmaan takaisin siinä neljän aikoihin.
No saapa iltapäivän kulumaan silleen. pääsee taas auton kyytiin.
Me mennään taas talon autoilla sinne ravintolaan.
Pari ohjaajaa lähtee myös mukaan sinne. Ja ne maksaa ne ruoat mitä me syödään siellä. Ei tarvi itse maksaa.
Sinne lähtee myös mukaan muita asukkaita.
Tulee varmasti mukavaa.

Huono olo iski taas eilenä :(Perjantai 25.03.2016 07:43

Mun olo tila ei ole ollut nyt vieläkään oikeen parempi. Eilenä päivä meni taas muuten hyvin, mutta kun menin kaupassa käymään illalla, niin mulle iski paniikki. Mulle tuli melkein taas se jähmettymis kohtaus.
Pääson onneksi ohjaajan luokse ja sain taas rauhottavan.
istui hetken aikaa. Olo alkoi vähän helpottamaan. Mutta sitten kun pääsin kämpille niin mua alkoi kauheasti pelottamaan.
Mulla oli niin huono olo että makasin vaan lattialla ja itkin.
Kun soiteltiin poikaystävän kanssa niin se kuuli ettei mulla ollut kaikki hyvin. Kun makoilin eilenä sängyssä niin ovi kello soi.
Ihmettelin että kuka oli ovella niin se oli poikaystävä. Olin todella yllättynyt ja purskahdin taas itkuun. poikaystävä rauhoitteli mua ja piti sylissä. rauhoituin taas hieman ja pystyin puhumaan.
Poikaystävä toi mulle suklaatakin.
Kerroin poikaystävälle tästä mun olo tilasta ja harhoista.
Poikaystävä kuunteli kun kerroin. Sen voin sanoa että mulla on ihanin mies. Se on aina mun tukena jos mulla on vaikeaa. Poikaystävä ymmärtää tämän mun skitsofrenian. Ja olen monta kertaa kertonut että miten tuo sairaus vaikuttaa muhun.
Välillä on helppoa välillä vaikeaa. Kun otin iltalääkkeet eilenä niin sain taas rauhottavan varmuuden vuoksi jos ahdistus olisi taas tullut.
tai jos en olisi saanut unta. Mutta nyt tällä hetkellä on ihan hyvä olo tila. Sanoin ohjaajalle eilenä että mulla pitää nyt olla toi rauhottava aina mukana minne ikinä menenkin. Koska se ahdistus ja paniikki saattaa tulla yllättäen tai milloin tahansa. Jokin saattaa laukaista sen.
Kun menen ottamaan aamu lääkkeet niin pyydän taas sen rauhottavan. Ruokailu meillä on tänään vasta kahdelta.
Ajattelin mennä taas lenkille ruokailun jälkeen.
Saa vähän ulkoiltua ja saa ajatuksia muualle.
Suklaata olen syönyt ja syöminen jatkuu taas tänään. Nyt mulla on paljon suklaata kun poikaystävä toi mulle eilenä vähän lisää.
Se lähtee tänään sinne reissuun. Moikkaamaan kavereita.
Luvattiin soitella vähän väliä. Kävin eilenä tokmannilla. Ostin uusimman anime lehden. Ja sain sen luettua. Ensi kuussa tulee taas uusin animelehti. Sitä taas odotellessa.
Eilenä katselin taas tabletilla ensisilmäyksellä sarjaa muutaman jakson. Vielä on siitä sarjasta muutama kausi jäljellä. Katsottavaa siis vielä riittää. En ole jaksanut pestä mitään pyykkiä. Ei ole huvittanut. Pesen sitten kun vaan jaksan. Mutta joka tapauksessa tänä viikonloppuna. Aamupala on tänään yhdeksältä.
Huomenna mennään sitten ravintolaan syömään ohjaajien ja asukkaiden kanssa. Tulee vähän vaihtelua. Varmasti siellä on sitten hyvät ruoat. Ohjaajat maksaa ne ruoat mitä me sitten otetaan.
syön sen minkä jaksan. Eli mahan täyteen.
Mulla on jo nyt poikaystävää kauhea ikävä. No me näemme sitten taas ensi viikolla. Onneksi sille voi aina soittaa kun tuntuu siltä.
Nyt poikaystävälläkin alkoi vähän pitempi loma.
Sanoin sille että pitää hauskaa kavereiden kanssa.
Mä heräsin tänään puoli seitsemältä. Join äsken aamu kahvit.
Nukuin hyvin onneksi viime yön. En nyt nähnyt mitään painajaisia.
Yleensä jos mulla on ahdistusta tai harhoja niin saatan sitten yöllä nähdä aina painajaisia. Nyt en nähnyt mitään viime yönä.
Toivon että tää mun olo tila alkaisi pikku hiljaa olla parempi.
Mutta jos en ole vielä kunnossa niin en ole.
Pitää nyt ottaa vaan ihan rennosti. Ja olla vaan. Niin kyllä tää tästä.
Aina elämä ei ole niin helppoa. Välillä se on välillä ei.
Onneksi mä olen tottunut siihen että mulle tulee noita jähmettymis kohtauksia ja että ne harhat saattaa tulla. Mulla on semmoisia harjoja että mä tunnen että joku hahmo on mun vieressä.
Ja sitten kun en pysty liikkuumaan kunnolla niin mä en halua sillä hetkellä joku koskee muhun. Se kosketus tuntuu todella pelottavalta ja että se sattuu. Sitten mulla on semmoinen harha välillä että mä näen mun kuolleen isän ja että mä puhun sille. Mun isä kuoli kymmenen vuotta sitten. Jotenkin se isä harha tuli mun päähän kun sairastuin nuorena skitsofreniaan.
Mutta se isä hahmo ei tunnu onneksi pelottavalta. Ne on ne muut hahmot mitä mä näen. ne on pelottavia. Ja nää harhat tulee aina kun mulla on todella paha olo. Mutta mä en kuule onneksi mitään ääniä. Tää sairaus on ikävä mutta olen tottunut elämään tämän kanssa. onneksi syön lääkkeitä niin pysyn jotenkin järjissäni.
ja rauhottavat on sitä varten kun alkaa ahdistamaan ja harhat tulee.
Toivon että tänään ei tulisi huonoa oloa.
Se saattaa tulla tai sitten ei. Sitä ei koskaan voi tietää.
Toi olo tilaa saattaa tulla ihan puun takaa.
yllättäen. Mutta onneksi noi ohjaajat on lähettyvillä niin niille voi aina soittaa. Ja jutella niiden kanssa. Ne sitten auttaa siinä tilassa kun on huono olo. Ja ne tietää todella hyvin nää mun sairaudet.
Ne tuntee mut todella hyvin. Toivon että ensi viikolla olisin vähän paremassa kunnossa. Sen näkee sitten.
Elän nyt vaan päivän ja hetken kerrallaan.
Tänään aijon taas tabletilla katsoa jotain sarjaa taas.
ja olla koneella varmaan. Kyllä mä saan ajan jotenkin kulumaan kun olen nyt yksin. Musiikkia voisi kohta taas kuunnella.
Jotain hyvää musaa voisi kuunnella.
Pitää hakea tiski ainetta lisää kun se on lopussa. saa noi tiskit tiskattua. Teetä juon taas vähän myöhemmin. Kun kävin kaupassa eilenä niin ostin lisää kahvia ja teetä. Nyt nekään ei heti pääse loppumaan. hyvin selviää viikonlopun yli niillä.
Se kulta katriina kahvi paketti on uudistunut.
Maksoi onneksi saman verran kuin ennenkin.
Mutta. keitän nyt teetä. Alkaa tehdä taas mieli.
Juon sitä vähän ennen aamupalaa. Varmaan tänään tulee taas juotua aika paljon teetä. Se kolme kupillista ainakin.
Ellei enemmän. Juon taas fiiliksen mukaan.
Ostin sitä vihreää citrus teetä. Se on tosi hyvää.
Aijon nyt vaan pukea päälle noi mun mustat olo housut.
tai farkut. Pitää vähän miettiä vielä.
Jotkut housut laitan silti päälle. ihanaa kun ei ole mihinkään kiire.
Voi nyt vaan olla. Mä yritän tänään kokeilla värittämistä. Jos en pysty värittämään niin en pysty. Voi olla etten jaksa varmaan nyt keskittyä siihen. Kyllä mä sitten jaksan värittää jossain vaiheessa taas jotain. Fiiliksen mukaan taas.
Tabletissa on akkua jäljellä vielä aika paljon niin nyt sitä ei tarvi ihan heti ladata. Pystyy katsomaan sillä vielä.
Katson varmaan taas sitä ensisilmmäyksellä sarjaa taas.
Se on vaan niin hyvä. Ja hauska.
Mä syön tässä samalla taas vähän suklaata kun kirjoitan.
syön fazerin sinistä suklaata. Se on yksi mun lempi suklaa.
Maistuu melkein aina. Mutta aamupalan pitää vielä mahtua tässä aamulla kun syön sen. ehkä nyt on parempi etten syö enempää suklaata nyt. Syön sitten taas vähän myöhemmin vaikka.
Se ei ainakaan heti pääse loppumaan. Sitä on nyt aika paljon.
Mutta suklaa auttaa aina jos on paha olla.
Se lohduttaa. Syö sitten sitä vaan kun tuntuu siltä. Oli päivä mikä tahansa. Silloin kannattaa syödä sitä. Mä teen ainakin silleen.

Tuntuu ihan että olisi perjantai.Torstai 24.03.2016 07:36

En pystynytkään mennä töihin eilenä. Aamulla kun mä heräsin niin oli ihan ok fiilis, mutta sitten kun piti lähteä töihin niin ahdistus taas iski.
Ja mä purskahdin itkuun. Menin aamulla ohjaajan luokse ja sanoin etten ole menossa töihin. Jouduin taas ottamaan rauhottavan.
Sitten kun mä juttelin ohjaajan kanssa, niin se sanoi mulle että tulisin pajalle ettei mun tarvi olla ihan yksin. Mä menin sitten paja tunnille.
Me tehtiin pääsiäis tikkareita. Onneksi paras kaveri oli myös paja tunnilla niin oli seuraa. Mulla oli mukana taas se rauhottava jos se huono olo olisi taas iskenyt. Mutta hyvin meni sitten tuo loppu päivä.
Kävin kaupassa ostamassa vähän herkkuja.
Ostin suklaata. Ostin jopa yhden ison suklaaamunan.
Oli hyvää mutta kallis suklaa muna oli.
Tänään on ohjlemassa vaan siivous. Kämppä pitää kohta siivota. Kirjoitan eka tämän blogin. Siivosin osan eilenä niin tälle päivälle ei tule kauheasti siivottavaa. Mutta olo tila on muuten nyt hyvä.
Kaverit lähtee pääsiäiseksi lomille ja poikaystävä lähtee myös reissuun. En nyt näe niitä sitten muutamaan päivään. Paras kaveri tulee sunnuntaina takaisin onneksi. Nyt tää viikonloppu tuntuu pitkältä kun on pääsiäinen. Tää päivä tuntuu ihan perjantailta vaikka nyt on torstai. Menen lenkille taas tänään illalla. Siellä on upea ilma ulkona. Ai niin kaupassa pitää muuten käydä tänään. Pitää ostaa lisää kahvia ja teetä. Ne on aika lopussa. No mä käyn iltapäivällä vaikka sitten kaupassa. Onneksi kaupat on auki koko pääsiäisen ajan. Aamupala on taas vasta puolentoista tunnin päästä. Hyvin kerkiän siivoamaan ennen sitä. Pitää tiskata kohta taas.
Tänään mä aijon olla vaan olo housuissa. En nyt jaksa laittaa mitään farkkuja varmaan. Rennot vaatteet vaan päälle niin on hyvä.
Poikaystävällä on tää päivä vielä töitä. Sitten sillä alkaa se pääsiäis loma. Poikaystävä lupasi tulla käymään joko sunnuntaina tai maanantaina. Kun tulee reissusta. Tänään me keretään skypettämään taas illalla. Sitten me soitellaan viikonloppuna vähän väliä. Kuulee edes toisen äänen. No nyt saan laatu aikaa itseni kanssa. Kyllä mä tekemistä keksin. Aijon värittää taas nyt kun on vaan aikaa. sain verikoe ajan. Mulla on seuraavan kerran verikokeet ensimmäinen päivä huhtikuuta. Päivällä.
Hyvin kerkiän syömään ennen kun menen sinne niin jaksaa kävellä.
Sitten kun olen taas käynyt siellä niin ei tarvi taas kuukauteen mennä verikokeisiin. Saa sen pois alta.
Pyörähdin eilenä taas seppälässä. En ostanut mitään. Hyvä minä.
katselin vaan ajan kuluksi ennen kun menin kaupassa käymään.
teetä pitää kohta taas keittää. Join aamu kahvit hetki sitten.
Nyt olen hereillä taas. Mutta. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Otan vaan rennosti ja nautin kun ei tarvi tehdä yhtään mitään.
Ensi viikon tiistaina alkaa vasta kaikki ryhmät.
Muutama päivä olla tekemättä mitään ennen sitä.
Lenkillä mä koitan käydä joka päivä. Se on mun yksi tavoite tälle viikonlopulle. Etten ihan jää neljän seinän sisälle.
Upeat ilmat on luvattu tälle viikonlopulle. On plussa asteita.
Jee. Kohta alkaa olla pikku hiljaa ihanan lämpimät ilmat.
kesäkin alkaa lähestymään pikku hiljaa.
Laitoin taas tabletin latautumaan. Aijon ladata nyt sen akun täyteen niin pystyy katsomaan sillä taas myöhemmin tänään.
Tämän aamun ajattelin olla nyt koneella.
Tokmanilla ajattelin käydä tuossa lounaan jälkeen.
Menen katsomaan löytyykö sieltä mitään kivaa. Ehkä aijon ostaa kivennäisvettä. Yhden pullon ainakin. Mä koitan olla juomatta mitään sokeri juomia. yritän niistä päästä pikku hiljaa eroon.
Limsoissa on aika paljon sokeria. Mielummin juon sitä kivennäsivettä vaan. Ja teetä aijon myös vaan juoda.
Niin ja mustaa kahvia. sekä vettä. Ne on mun juomat viikonlopulle.
Ainakaan kaloreita ei tule kauheasti kun on lopettanut limsojen ja mehun juonnin. Mä yritän olla juomatta myös noita alkoholittomia juomia. Katsoo pystynkö mä siihen. Nyt mun tavoite on myös liikkua paljon. Etenkin nyt tänä viikonloppuna koska tulee syötyä kaikenlaista. Meillä on täällä todella hyvät pääsiäsi ruoat. ja lauantaina ollaan menossa syömään ravintolaan ohjaajien ja asukkaiden kanssa. Ohjaajat maksaa ne ruoat.
No pääsee sitten taas näkemään muita ihmisiä.
Syön mahan täyteen. Todella hyvät ruoat on varmaan sitten siellä.
Aijon nautiskella. Kohta voisi laittaa musaa soimaan ja siivoamaan.
Pyykkiä pitää muuten taas pestä. Ajattelin tänään pestä koska on hyvin aikaa koko päivä. Katson onko pesukone vapaa tänä aamuna.
Voisi samalla pestä taas noi lakanat. ja loput likaiset vaatteet samalla. Roskat pitää viedä. Nyt kun saa siivottua taas kämpän niin täällä taas vihtyy. ja voi taas sotkea.
Sain laskun taas pari päivää sitten. Sen onneksi kerkiää maksaa ensi kuussa. Ei mikään kiire vielä sillä laskulla. Onneksi kelalta tulee rahaa taas ensi kuun alussa. On sitten raha asiat kunnossa.
Pystyy maksamaan edes noi kaikki laskut.
Ja hyvin jää aina käyttö rahaa laskujen jälkeen.
Kun mä en juo tai polta ollenkaan tupakkaa niin siinäkin säästää aika paljon rahaa. Voi ostaa jotain kivaa sillä rahalla vaikka.
Mun pitää pestä samalla tuo kahvipannu. On puhdas sitten taas.
Mä onneksi pesen sen joka aamu. Aina kun olen keittänyt kahvia.
Veden keitintä ei oikestaan tarvitse pestä.
Mulla on nyt ollut tuo veden keitin muutaman vuoden.
Sain sen joskus joululahjaksi. Ja hyvin on kestänyt tähän päivään saakka. Jos se menee vaikka rikki, niin tokmannilta voi ostaa uuden tilalle. Tokmanilla myydään onneksi veden keittimiä.
Huomenna tulee tosiaan uusin anime lehti myyntiin.
Pitää käydä ostamassa se. On sitten taas luettavaa.
Animea voisi taas katsoa viikonloppuna. Jos vaikka innostuisin katsomaan. Tai sitten katselen tabletilla joatin sarjaa. Leffoja pitäisi katsoa myös mitä mä olen laittanut suosikkeihin.
Tuonne netflixiin. Onneksi toi netflix ei ole kauhean kallis
hyvin pystyn maksamaan sen joka kuukausi.
Ja katsottavaa on paljon. Lisää jaksoja tulee vaan noihin sarjoihin.
Ja tulee uusia leffoja ja sarjoja. katson melkein ihan kaikkea mitä siellä on. Välillä saatan katsoa jotain sarjaa monta tuntia putkeen.
Viimeksi katsoin melkein viisi tuntia shameless sarjaa.
sain katsottua kaikki jaksot mitä siitä oli tullut. Ja nyt odotan innolla että siitä sarjasta tulee taas uudet jaksot.
Se on hyvä että on toi tabletti. Jos ei jaksa olla koneella niin katsoo tabletilla vaan jotain. Ottaa hyvän asennon sohvalla, ottaa tabletin syliin ja alkaa katsomaan. Se on yksi mun tapa aina rentoutua.
Mutta. Nyt alan pikku hiljaa siivoamaan. kerkiää siivota kaikki ennen aamupalaa. Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. Aijon nyt vaan nauttia.
ja olla vaan. nyt kun lepäilen vaan niin jaksaa taas ensi viikon.
Ehkä pääsen taas töihinkin ensi viikolla.

Harhat tuli eilenä.Keskiviikko 23.03.2016 07:09

Se on työpäivä taas. Olen menossa töihin tänään. Eilinen loppu päivä oli todella ikävä. Ennen sähly peliä sanoin ohjaajalle että mulla on huono olo. Musta tuntui että olo oli epä todellinen. Sitten tuli noi harhat.
Kuvittelin että joku on koko ajan mun vieressä. Pystyin pelaamaan sählyä vaan jotain kymmenen minuuttia ja sitten en enää pystynyt.
Mulle tuli toi jähmettymis kohtaus. En pystynyt liikkumaan.
Menin istumaan ja odotin että se jähmettymis kohtaus alkaa helpottaa.
Ohjaaja soitti toiselle ohjaajalle että olen tulossa pois sähly pelissä.
Sitten kun pääsin takaisin tänne niin menin istumaan ja mulle annettiin rauhottava. Se alkoi onneksi auttamaan se lääke ja ne harhat meni pois onneksi. Sitten mä kerroin ohjaajalle noista mun harhoista mitä mulle välillä tulee. Se ohjaaja ei ollut koskaan kuullut noista mun harhoista. Lepäsin sitten loppu illan. En mennyt parhaan kaverin luokse.
laitoin viestiä sille että kaikki on hyvin ja että nyt mä lepään vaan.
En onneksi tarvinnut rauhottavaa enää sitten myöhemmin illalla.
Ilta lääkkeet rauhotti mut myös ja pystyin hyvin nukkumaan viime yön.
Olo tila on nyt paljon parempi. Aijon mennä töihin tänään.
Jos mulle tulee huono olo töissä niin mä lähden vaan pois sieltä.
Jos en pysty olla siellä. Mulle tulee aina noi harhat ja jähmettymis kohtaus aina jos mä olen todella väsynyt. Sitten mun pitää pysähtyä ja levätä. Sitten kun olen saanut muutaman päivän aina levättyä niin olo alkaa pikku hiljaa tasaantumaan.
jaksaa taas tehdä asioita. Aijon salille mennä myös illalla.
En halua jäädä tänne neljän seinän sisälle.
Teen taas salilla sen minkä mä jaksan. Klubitalo reissu meni eilenä ihan hyvin. Bussi matkat meni hyvin. Ei alkanut ahdistamaan.
Selvisin. Meillä oli ruokana makkara keittoa. Oli tosi hyvää.
Päivällisellä oli kana pataa. skypetin poikaystävän kanssa eilenä.
Kerroin sille tuosta mun kohtauksesta ja harhoista.
Se tietää että mulle tulee välillä näitä.
Olen nyt koko pääsiäisen täällä. Poikaystävä lähtee pääsiäiseksi moikkaamaan kavereita. Mun molemmat kaverit lähtee myös lomille.
Saan nyt laatu aikaa itseni kanssa. No mä käyn lenkillä, olen koneella, katson tabletilla jotain, väritän..kyllä mä tekemsitä keksin.
Mutta sitten on taas kivaa nähdä kaverit pääsiäisen jälkeen.
Pitää käydä kaupassa tänään hakemassa töihin eväät.
Hyvin kerkiän. Onneksi toi kauppa on matkan varrella.
Pitää katsoa kohta noi vaatteet mitä pistän päälle tänään.
Laitan varmaan samat vaatteet mitkä mulla oli eilenä päällä.
Ne on vielä siistit ja puhtaat. Onneksi toi takuu eläke tuli eilenä.
Nyt tilillä on taas kivasti rahaa. En aijo nyt shoppailla mitään.
Pitää nyt vaan säästää. Säästäminen tekee välillä hyvää.
Enkä mä tarvitse nyt mitään erikoista.
Alan kohta tiskaamaan taas. Ennen kun lähden töihin.
Sitten ei tarvi myöhemmin tiskata. Ihan mukavaa mennä salille tänään taas. Jos vaan jaksan sitten illalla.
Mutta jos en pysty mennä salille niin menen sitten vaikka lenkille.
Katsoo vaan millainen fiilis on illalla. Toivon että hyvä niin voi mennä salille. Aamu lääke pitää ottaa kohta. Ettei vaan unohdu.
Ja aamu pala pitää myös syödä kohta. Mulla on ruisleipää.
Se pitää onneksi nälän tässä aamun ajan ennen kun on ruokailu töissä. Meillä on ruokailu aina yhdeltätoista.
varmaan pääsen taas laittelemaan korkkeja pusseihin.
Siinähän se työ päivä sitten menee. Onneksi aika kuluu nopeasti aina töissä kun tekee jotain siellä. Olen huomannut sen.
Teen edes jotain hyödyllistä siellä. Ja mä tykkään olla töissä.
Siellä on mukavat työ kaverit. Ja rento ilma piiri.
Olen taas yhdeksästä kahteen asti. Sen viisi tuntia.
Se menee aika äkkiä se viisi tuntia töissä. Koska tekemistä riittää siellä. Onneksi pääsiäisenä kaupat on auki ainakin täällä.
Jos tarvii kaupasta hakea jotain mitä tarvitsee.
Mä ajattelin ostaa suklaa munia pääsiäisenä. Niitä oikasti täytyy syödä. Ostan muutaman ison suklaa munan.
Ne on kalliita mutta hyviä. Aijon ostaa samalla muutakin suklaata.
Voi taas herkutella kun on viikonloppu.
Ostan kivennäisvesi pullon töihin tänään. Viimeksi en ostanut. Tänään ajattelin taas ostaa. ja juoda sitä työ aikana jos jano iskee.
join taas aamu kahvit äsken. Nyt olen hereillä ainakin.
Onneksi toi kahvi aina piristää mua aamuisin.
Tulikin mieleen että kohta pitää ostaa taas lisää kahvia ja teetä. Alkaa taas pikku hiljaa loppumaan. No mä ostan tällä viikolla lisää niitä. Kahvia ja teetä pitää olla aina.
Taidan meikata tässä aamulla niin en näytä sitten kauhean väsyneeltä töissä. peitän noi tummat silmän aluset.
Laitan puuteri kerroksen naamaan. Sen pitäisi peittää toi mun väsynyt ilme. Hiukset pidän taas ponihännällä.
Mä en osaa hirveästi pitää noita mun hiuksia auki. Ne aina ponihännällä tai nutturalla. tykkään enemmän pitää niitä kiinni.
Mun kasvot tulee paremmin esiin. Ja jos pidän hiuksia auki niin ne on aina sähköiset. se on ärsyttävää. Tai sitten ne hiukset on jotenkin mun suussa aina. Pitää ostaa noita ponnarita lisää koska mä olen onnistunut taas hävittämään kaikki mun ponnarit.
Mä en tajua että mihin ne aina katoaa. Ja sitten pitää aina ostaa uusia. Onneksi ne ponnarit ei ole kamalan kalliita. Ja niitä saa lähi kaupasta. Syön nyt samalla aamupalaa kun kirjoitan.
Sänky pitää myös laittaa kuntoon ennen lähtöä.
Pesen taas pyykkiä varmaan viikonloppuna. Koska mulla on silloin vain aikaa ja aikaa. Sitten ei alku viikosta tarvi pestä.
yritän katsoa animea viikonloppuna. Jos vaikka taas innostuisi katsomaan. yli huomenna tulee uusin anime lehti myyntiin. Täytyy ostaa. ja lukea se. Mulla on jo kiva kasa noita anime lehtiä mitä olen ostellut vuosien aikana. Ja niitä vaan tulee lisää. Ne kaikki lehdet on siistissä pinossa. Mun mielestä toi anime lehti saisi tulla joka kuukausi. Vielä ei ole muuten tullut tietoa että koska noi desucon tapahtuman liput tulee myyntiin. Varmaan tässä lähi aikoina varmaan. kaveri tilaa ne saman tien kun ne tulee. Saadaan liput ajoissa ennen kun ne loppuu. Odotan jo innolla seuraavaa desuconia. kivaa kun se on nyt kesällä. On paljon lämpimämpi ilma.
Kun taas viimeksi oli kauheat pakkaset.
Mukavampi kävellä sitten sinne sibelius talolle.
Bussi matkoihin menee sitten taas rahaa. Mutta se on sen arvoista kun mennään desuconiin. Käydään taas syömässä jossakin kaverin kanssa ennen kun me mennään sinne. Jaksetaan liikkua siellä ja shoppailla. Mutta. Nyt voisi alkaa tiskaamaan ja pukea vaatteet päälle. Olen lähdössä tuossa tunnin päästä. Kerkiän juomaan onneksi vielä teetä ennen kun lähden. Sitten keitän taas teetä kun pääsen töistä. Alkoi tehdä mieli nyt teetä. No mä juon nyt.
Olen koneella vielä tässä. Ulkona on ihan kiva ilma.
Mukavaa kävellä töihin. Saa raitista ilmaa ja herää siinä samalla.
Puen taas noi toppahousut jalkaan. Mun jaloille tulee kylmä jos en pidä noita toppa housuja. Mutta niistä pääsee kohta eroon.
Kun ilmat alkaa lämpeämään onneksi. Sitten tarkenee farkuissa ulkona. Ja nahkatakissa. Mutta. Toivon että päivä on vähän parempi.
Kun taas eilinen päivä. Mutta mä lepään vaan jos huono olo iskee.
Muuta en aijo tehdä sen jälkeen. Kyllä tää tästä.
Aina olen selvinnyt.
Tänään olen menossa aamulla taas klubitalolle. Pitää kulkea taas bussilla. Toivon että noi bussi matkat menisi tällä kertaa hyvin.
Ettei ala ahdistamaan. Aijon ottaa taas rauhottavan mukaan sinne klubitalolle. Ihan varmuuden vuoksi. Aijon ottaa mukaan nuo mun värikynät ja värityskirjan. Jos siellä klubitalolla on tylsää niin voin vaikka sitten väritellä ajan kuluksi. Eilenä meillä oli se kokki ryhmä peruutettu. No aamu päivä meni animea lataillessa ja katsoin animea samalla kun latailin jaksoja koneelle. Vielä on paljon ladattavaa.
Haluan ladata kaikki mun lempi anime sarjat koneelle.
Ompelu ryhmäkin oli eilenä. Kohta se mun kaulahuivi on valmis.
Illalla oltiin salilla kaverin kanssa. Oli tosi hyvä tunti. Hiki tuli ja syke nousi. Nyt se meidän oma ohjaaja oli paikalla.
Ensi viikon maanantaina meillä ei ole salia.
Mutta sitten parin viikon päästä maanantaina on sali taas.
Tänään on sähly taas iltapäivällä. Mukavaa päästä pelaamaan.
Parhaan kaverin kanssa. Ollaan taas puolustajia.
Varmaan pelataan miehet vastaan naiset. Nyt yritetään todellakin voittaa noi miehet. Se on hyvä että noi ohjaajat on aina naisten joukkueessa. Lemmen viemää näkee taas tänään illalla.
kaveri tulee taas mun luokse katsomaan. Ollaan ihan pihalla varmaan kun katsotaan tänään se. Skypetän taas poiaksytävän kanssa illalla. Ja menen taas parhaan kaverin luokse vielä illalla.
Mutta. Mukava päivä tulee varmasti tänään. Ja toivon että noi bussi matkat menee vaan hyvin. Mun pitää kohta soittaa klubitalolle että olen tulossa syömään sinne. Saa nähdä mitä on tänään ruokana.
klubitalolla on aina tosi hyvät ruoat. Ja se ruoka maksaa sen kolme euroa. Ai niin mun pitää kaivaa se kolme euroa esiin jostain. Mulla on kolikoita onneksi. Kävin kaupassa myös eilenä.
Ja sain pestyä noi mun pyykit. Ja siivosin jopa vaate kaapin eilenä.
Muovi kassillinen tuli vaatteita mitä mä en enää käytä.
Mutta toppeja ja t-paitoja on mulla todella paljon. uusia ei tarvi ostaa. Aijon ostaa sitten kesällä varmaan vasta uusia toppeja ja paitoja. Koitan nyt noilla vanhoilla pärjätä kesään asti.
Rahaa on vissiin tullut taas tänään. Menen kohta pankin sivuille katsomaan sen mun raha tilanteen. Mulle on pitänyt tulla tänään ainakin se 130 euroa. Jos se raha on tullut tänään niin hyvin pärjään tämän kuun loppuun saakka. Katson sen raha tilanteen kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Pitää katsoa myös kohta mitä mä puen päälle tänään. Mulla on taas vaate kriisi. No farkut mä ajattelin laittaa. Ne uudet mitkä mä ostin viimeksi. Ne mä ainakin laitan.
Ja sitten varmaan sen pinkin hupparin. hiukset laitan taas poni hännälle. Nyt en jaksa meikata. Siisti vaatteet riittää tällä kertaa.
Alan taas tiskaamaan kohta. Ja sänky pitää pedata.
Aamupala on vasta yli tunnin päästä taas.
Pitää laittaa toi mun laukku myös valmiiksi. Pakkaan sisä kengät ja noi mun värityskamat. Hyvin mahtuu tuohon laukkuun mikä mulla on. Paljon tilaa. Katselin eilenä pari jaksoa working!!! animea.
Kolmas kausi menossa. Ja mangaa luin tabletilla eilenä.
Tämän viikon perjantaina tulee taas uusi anime lehti. Se pitää ostaa perjantaina kun menen kauppaan. Olen taas odottanut kovasti sitä lehteä. Paras lehti. Katsoin eilenä gossip girl sarjaa vähän.
Ehkä sen katsominen jatkuu tänään. Ellen innostu katsomaan taas animea. Kohta laitan musiikkia soimaan. Nyt olen taas hereillä koska join todella vahvat kahvit äsken.
Onneksi toi aamu kahvi aina herättää. Nyt on pirteä ja hyvä fiilis.
Kun kello soi aamulla niin en ensin meinannut jaksaa nousta ylös.
Mutta pääsin ylös kyllä. Mun ei tarvi nyt vieläkään hakea mitään lääkkeitä. Riittää vielä toistaiseksi. Kohta mulla on taas noi verikokeetkin. Kun kuu vaihtuu. parhaalla kaverilla on tänään noi verikokeet. Se sanoi mulle eilenä että menisin sen puolesta sinne.
Vitsailtiin siitä asiasta. Menin nukkumaan eilenä ennen yhdeksää. En jaksanut katsoa ihan loppuun tuota poliisit ohjelmaa.
Mutta uusi päivä jakson näin onneksi vielä.
Mä lähden tuolla kymmentä vaille kymmenen bussilla klubitalolle.
Olen siellä klubitalolla sen pari tuntia ja tulen takaisin.
No saan aamupäivän kulumaan siellä. Ja ihan mielelläni mä menen aina tiistaisin klubitalolle. ihan kiva päästä aina näkemään muita ihmisiä. No bussi matkat menee välillä hyvin ja välillä huonosti. Se aina vaihtelee välillä. Mutta aina olen onneksi selvinnyt.
Huomenna on taas työ päiväkin. Ja sali illalla. Ihan mukavaa mennä töihin taas huomenna. Olen varmaan niiden korkkien kimpussa. Laittelen niitä taas pusseihin. Mutta aika kuluu kyllä äkkiä kun tekee sitä hommaa. Ja mä teen ihan mielelläni sitä.
Mun kaveri tekee taas noita ompelu juttuja töissä.
Nähdään siinä samalla. ja jutellaan niitä näitä.
Pitää käydä sitten kaupassa hakemassa noi eväät taas ennen kun menen töihin. Niihin menee taas sitten se vähän yli kolme euroa.
Niillä eväillä jaksan aina työpäivän loppuun saakka.
Onneksi en ole nyt ollut kipeänä. muhun noi taudit ei oikeastaan koskaan tartu. En ole koskaan ollut missään vatsa taudissakaan.
Mulla on ollut aina kurkku vähän kipeä ja kuumetta ollut vähän.
Mutta ei sen pahempaa tautia. En ole ollut kipeänä nyt ainakaan pariin vuoteen. Poikaystävä tulee useammin kipeäksi kun mä.
Kohta aijon juoda teetä. Alkaa tehdä mieli. Hyvin kerkiän tässä juomaan sen teen ennen kun lähden klubitalolle.
Eilenä mä taas vedin sen kolme kuppia teetä ainakin.
Kun tulin salilta eilenä niin keitin heti taas teetä.
Tänäänkin menee varmaan se kolme kupillista.
No mielummin juon teetä kun taas kahvia.
Toi vihreä citsrus tee alkaa muuten kohta loppumaan. Pitää ostaa sitä lisää sitten taas. Se on mun lempi tee. Sitä mä juon melkein aina. Se on mun mielestä vaan niin hyvää.
Onneksi teessä ei ole yhtään kaloreita. Ellei laita sokeria teen sekaan. Mä juon teen vaan sellaisenaan. Raakana.
Mun mielestä se on ihan hyvää silleen ettei laita siihen mitään sekaan. Ja aina viikolla mä juon vaan teetä, mustaa kahvia ja vettä.
Olen kokonaan nyt lopettanut limsojen ja mehun juonnin.
En oikeastaan enää juo mitään sokeri juomia.
Nyt aijon kokeilla, että juon viikonloppuisin vaan kivennäisvettä.
En juo siis yhtään mitään limsaa tai alkoholitonta siideriä.
Aijon nyt sitä vaan juoda. Kokeilen ainakin miltä se tuntuu. Mutta jos se ei tunnu hyvältä, niin sallin sitten aina ostaa vaikka vaan sen yhden alkoholittoman siiderin. En juo sen enempää mitään sokeri juomaa. Limsan juonnin olen nyt lopettanut toistaiseksi.
Ja mehun juonnin. paino pysyy kurissa kun ei juo mitään alkoholia tai limsoja. Ei tule sitä sokeri määrää kehoon.
Mutta se on hyvä keino jos iskee makean himo niin juo teetä sillä hetkellä. Mua se ainakin auttaa. Tai sitten tekee jotain muuta sillä hetkellä. Menee vaikka lenkille.
Mulla ei ole nyt mitään tietoa että paljon mä painan tällä hetkellä.
Punnitusta ei ole vielä ollut. Mutta kohta se varmasti on taas.
Mutta. Olen nyt ihan tyytyväinen tähän painoon mikä mulla on nyt.
Mulla on onneksi vähän muotoja. Olen naisellinen.
Mutta. Huomenna saa taas onneksi vähän liikuntaa kun kävelen töihin ja sieltä takaisin ja sali on illalla.
Tulee lenkki heitettyä samalla. Onneksi siinä herää aamulla samalla
kun kävelee töihin. Raitis ilma herättää.
Aamu kahvit pitää juoda taas huomenna aamulla. Huomenna mä herään kuudelta. Kerkeää blogin kirjoittaa ennen töihin menoa.
Ja aamupalan syödä. Syön huomenna aamulla ruisleipää.
Se pitää aina tuon nälän ennen kun on ruokailu.
Ostan taas varmaan evääksi kinkku salaatin, pasteijan ja tuoremehua. Ne on hyvät eväät.