IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huono olo iski taas eilenä :(Perjantai 25.03.2016 07:43

Mun olo tila ei ole ollut nyt vieläkään oikeen parempi. Eilenä päivä meni taas muuten hyvin, mutta kun menin kaupassa käymään illalla, niin mulle iski paniikki. Mulle tuli melkein taas se jähmettymis kohtaus.
Pääson onneksi ohjaajan luokse ja sain taas rauhottavan.
istui hetken aikaa. Olo alkoi vähän helpottamaan. Mutta sitten kun pääsin kämpille niin mua alkoi kauheasti pelottamaan.
Mulla oli niin huono olo että makasin vaan lattialla ja itkin.
Kun soiteltiin poikaystävän kanssa niin se kuuli ettei mulla ollut kaikki hyvin. Kun makoilin eilenä sängyssä niin ovi kello soi.
Ihmettelin että kuka oli ovella niin se oli poikaystävä. Olin todella yllättynyt ja purskahdin taas itkuun. poikaystävä rauhoitteli mua ja piti sylissä. rauhoituin taas hieman ja pystyin puhumaan.
Poikaystävä toi mulle suklaatakin.
Kerroin poikaystävälle tästä mun olo tilasta ja harhoista.
Poikaystävä kuunteli kun kerroin. Sen voin sanoa että mulla on ihanin mies. Se on aina mun tukena jos mulla on vaikeaa. Poikaystävä ymmärtää tämän mun skitsofrenian. Ja olen monta kertaa kertonut että miten tuo sairaus vaikuttaa muhun.
Välillä on helppoa välillä vaikeaa. Kun otin iltalääkkeet eilenä niin sain taas rauhottavan varmuuden vuoksi jos ahdistus olisi taas tullut.
tai jos en olisi saanut unta. Mutta nyt tällä hetkellä on ihan hyvä olo tila. Sanoin ohjaajalle eilenä että mulla pitää nyt olla toi rauhottava aina mukana minne ikinä menenkin. Koska se ahdistus ja paniikki saattaa tulla yllättäen tai milloin tahansa. Jokin saattaa laukaista sen.
Kun menen ottamaan aamu lääkkeet niin pyydän taas sen rauhottavan. Ruokailu meillä on tänään vasta kahdelta.
Ajattelin mennä taas lenkille ruokailun jälkeen.
Saa vähän ulkoiltua ja saa ajatuksia muualle.
Suklaata olen syönyt ja syöminen jatkuu taas tänään. Nyt mulla on paljon suklaata kun poikaystävä toi mulle eilenä vähän lisää.
Se lähtee tänään sinne reissuun. Moikkaamaan kavereita.
Luvattiin soitella vähän väliä. Kävin eilenä tokmannilla. Ostin uusimman anime lehden. Ja sain sen luettua. Ensi kuussa tulee taas uusin animelehti. Sitä taas odotellessa.
Eilenä katselin taas tabletilla ensisilmäyksellä sarjaa muutaman jakson. Vielä on siitä sarjasta muutama kausi jäljellä. Katsottavaa siis vielä riittää. En ole jaksanut pestä mitään pyykkiä. Ei ole huvittanut. Pesen sitten kun vaan jaksan. Mutta joka tapauksessa tänä viikonloppuna. Aamupala on tänään yhdeksältä.
Huomenna mennään sitten ravintolaan syömään ohjaajien ja asukkaiden kanssa. Tulee vähän vaihtelua. Varmasti siellä on sitten hyvät ruoat. Ohjaajat maksaa ne ruoat mitä me sitten otetaan.
syön sen minkä jaksan. Eli mahan täyteen.
Mulla on jo nyt poikaystävää kauhea ikävä. No me näemme sitten taas ensi viikolla. Onneksi sille voi aina soittaa kun tuntuu siltä.
Nyt poikaystävälläkin alkoi vähän pitempi loma.
Sanoin sille että pitää hauskaa kavereiden kanssa.
Mä heräsin tänään puoli seitsemältä. Join äsken aamu kahvit.
Nukuin hyvin onneksi viime yön. En nyt nähnyt mitään painajaisia.
Yleensä jos mulla on ahdistusta tai harhoja niin saatan sitten yöllä nähdä aina painajaisia. Nyt en nähnyt mitään viime yönä.
Toivon että tää mun olo tila alkaisi pikku hiljaa olla parempi.
Mutta jos en ole vielä kunnossa niin en ole.
Pitää nyt ottaa vaan ihan rennosti. Ja olla vaan. Niin kyllä tää tästä.
Aina elämä ei ole niin helppoa. Välillä se on välillä ei.
Onneksi mä olen tottunut siihen että mulle tulee noita jähmettymis kohtauksia ja että ne harhat saattaa tulla. Mulla on semmoisia harjoja että mä tunnen että joku hahmo on mun vieressä.
Ja sitten kun en pysty liikkuumaan kunnolla niin mä en halua sillä hetkellä joku koskee muhun. Se kosketus tuntuu todella pelottavalta ja että se sattuu. Sitten mulla on semmoinen harha välillä että mä näen mun kuolleen isän ja että mä puhun sille. Mun isä kuoli kymmenen vuotta sitten. Jotenkin se isä harha tuli mun päähän kun sairastuin nuorena skitsofreniaan.
Mutta se isä hahmo ei tunnu onneksi pelottavalta. Ne on ne muut hahmot mitä mä näen. ne on pelottavia. Ja nää harhat tulee aina kun mulla on todella paha olo. Mutta mä en kuule onneksi mitään ääniä. Tää sairaus on ikävä mutta olen tottunut elämään tämän kanssa. onneksi syön lääkkeitä niin pysyn jotenkin järjissäni.
ja rauhottavat on sitä varten kun alkaa ahdistamaan ja harhat tulee.
Toivon että tänään ei tulisi huonoa oloa.
Se saattaa tulla tai sitten ei. Sitä ei koskaan voi tietää.
Toi olo tilaa saattaa tulla ihan puun takaa.
yllättäen. Mutta onneksi noi ohjaajat on lähettyvillä niin niille voi aina soittaa. Ja jutella niiden kanssa. Ne sitten auttaa siinä tilassa kun on huono olo. Ja ne tietää todella hyvin nää mun sairaudet.
Ne tuntee mut todella hyvin. Toivon että ensi viikolla olisin vähän paremassa kunnossa. Sen näkee sitten.
Elän nyt vaan päivän ja hetken kerrallaan.
Tänään aijon taas tabletilla katsoa jotain sarjaa taas.
ja olla koneella varmaan. Kyllä mä saan ajan jotenkin kulumaan kun olen nyt yksin. Musiikkia voisi kohta taas kuunnella.
Jotain hyvää musaa voisi kuunnella.
Pitää hakea tiski ainetta lisää kun se on lopussa. saa noi tiskit tiskattua. Teetä juon taas vähän myöhemmin. Kun kävin kaupassa eilenä niin ostin lisää kahvia ja teetä. Nyt nekään ei heti pääse loppumaan. hyvin selviää viikonlopun yli niillä.
Se kulta katriina kahvi paketti on uudistunut.
Maksoi onneksi saman verran kuin ennenkin.
Mutta. keitän nyt teetä. Alkaa tehdä taas mieli.
Juon sitä vähän ennen aamupalaa. Varmaan tänään tulee taas juotua aika paljon teetä. Se kolme kupillista ainakin.
Ellei enemmän. Juon taas fiiliksen mukaan.
Ostin sitä vihreää citrus teetä. Se on tosi hyvää.
Aijon nyt vaan pukea päälle noi mun mustat olo housut.
tai farkut. Pitää vähän miettiä vielä.
Jotkut housut laitan silti päälle. ihanaa kun ei ole mihinkään kiire.
Voi nyt vaan olla. Mä yritän tänään kokeilla värittämistä. Jos en pysty värittämään niin en pysty. Voi olla etten jaksa varmaan nyt keskittyä siihen. Kyllä mä sitten jaksan värittää jossain vaiheessa taas jotain. Fiiliksen mukaan taas.
Tabletissa on akkua jäljellä vielä aika paljon niin nyt sitä ei tarvi ihan heti ladata. Pystyy katsomaan sillä vielä.
Katson varmaan taas sitä ensisilmmäyksellä sarjaa taas.
Se on vaan niin hyvä. Ja hauska.
Mä syön tässä samalla taas vähän suklaata kun kirjoitan.
syön fazerin sinistä suklaata. Se on yksi mun lempi suklaa.
Maistuu melkein aina. Mutta aamupalan pitää vielä mahtua tässä aamulla kun syön sen. ehkä nyt on parempi etten syö enempää suklaata nyt. Syön sitten taas vähän myöhemmin vaikka.
Se ei ainakaan heti pääse loppumaan. Sitä on nyt aika paljon.
Mutta suklaa auttaa aina jos on paha olla.
Se lohduttaa. Syö sitten sitä vaan kun tuntuu siltä. Oli päivä mikä tahansa. Silloin kannattaa syödä sitä. Mä teen ainakin silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.