IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli todella hyvä päivä töissä meni oikein mukavasti ja oli kiva tehdä hommia muiden työkavereiden kanssa. Nopeasti meni työpäivä kävin apteekissa niin nyt on taas leponex lääkettä muutamaksi viikoksi. Pitää muuten tarkistaa paljon mulla on masennuslääkkeitä jäljellä koska niitä pitää myös hakea jossain vaiheessa rauhoittavia lääkkeitä en ole syönyt viime aikoina yhtään ja se on todella hyvä juttu että selviän hyvin ilman niitä otan niitä vasta siinä kohtaa jos mikään muu keino ei auta siihen huonoon oloon. Eilenä oli todella hyvät sählypelit pelattiin noin 40 minuuttia putkeen olin hyökkääjä koko sen ajan sekä sain tehtyä monta maalia. Mun joukkue tottakai voitti onneksi on hyvä kunto niin jaksaa juosta pitkään kentällä teki todella hyvää kun syke nousi. Pelien jälkeen tuli todella onnistunut ja hyvä olo. Salitreenit illalla taas tänään katson kohta treenivaatteet mitkä puen päälle mulla on kaappi ihan täynnä kaikenlaisia treenivaatteita ja ajattelin tässä lähiaikoina ostaa uusia.
Katsoo kun menen joku kerta käymään tokmannilla koska siellä myydään ihan kivoja treenivaatteita välillä olen nyt kaikki edelliset treenivaatteet ostanut sieltä ja välillä ne on alennuksessa niin saa halvalla. Onneksi olen pienikokoinen niin mun kokoa löytyy helposti. Olen niin iloinen että salkkarit alkoi eilinen jakso jäi todella jännään kohtaan pakko katsoa taas tänään alkanut paljon tapahtumaan siinä. Viikonloppu alkaa lähestyä nopeasti on viikko mennyt no ollut paljon tekemistä tässä alkuviikosta. Nauranut olen paljon töissä kun on ollut hyvät jutut muiden työkavereiden kanssa ihan paras meininki tuolla meillä töissä voisin sanoa että rentoa. Otan aamulääkkeet ja katson vaatteet töihin ajattelin laittaa varmaan farkkulegginsit ja hupparin rennot vaatteet.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä innolla sitten sallille illalla.
Suunniteltiin kaverin kanssa että ensi kesänä mennään desucon tapahtumaan, jos saadaan vaan liput. Se voi olla että ei ehkä saada lippuja jos ne menee nopeasti nyt on hyvin aikaa säästää rahaa siihen tapahtumaan saa bussi, ruoka ja shoppailu rahat säästettyä ja voi ottaa säästötililtä jos tarvitsee. Olisi niin kiva päästä desuconiin siellä on niin paras iloinen meininki sekä että pääsee sitten shoppailemaan kaikkea animekrääsää. Tänään taas töihin aamu alkanut hyvin ei ollut ongelmaa nousta ylös kivaa nähdä taas kaikki töissä tulee varmasti hyvä päivä olokin tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä. Sählypelit on taas iltapäivällä kivaa mennä pelaamaan taas aijon antaa ihan kaikkeni peleissä ja koitan tehdä monta maalia. Kivaa kun salkkarit alkoi niin on iltaisin katsottavaa eilisessä jaksossa taas tapahtui vaikka mitä paljon draamaa. Otan kohta aamulääkkeet ja ajattelin työpäivän jälkeen käydä apteekissa hakemassa nuo leponexit niin on sitä lääkettä taas. Odotan jo innolla viikonloppua niin näkee parhaan kaverin ikävä ollut sitä ihmistä meille tulee varmasti kiva lauantai ilta juodaan ja höpötellään. Ollaan nyt soiteltu paljon toisilemme kun ei olla keretty näkemään. Katson kohta vaatteet töihin mulla on pieni vaatekriisi päällä vaikea valita vaatteet koska haluaisin taas pukea ihan kaikki päälle. Tiskaan, alan kuunnella musiikkia, sekä kerkiää katsoa vielä youtubesta videoita ennen kun lähden töihin. Nautin tästä päivästä ja hyvästä fiiliksestä mikä on nyt onneksi aamulääkkeet lievittävät ahdistusta niin huonoa oloa ei tule niin helposti.
Jipii, vihdoinkin tämä päivä koitti salkkarit alkaa vihdoinkin! Kuulin että alkutunnari on muuttunut ettei ole enää sama innolla haluan nähdä sen ja nyt arki iltaisin tulee katsottavaa kesään asti. Mä en enää muista kauheasti mitä viime jakossa tapahtui sen muistan että Seppo ilmestyi.
Uusi viikko alkaa ja nyt on hyvä fiilis päällä olen saanut levättyä niin jaksaa taas aamulla ei ollut ongelmaa nousta ylös kun kello soi ja nyt kun join aamukahvit niin olen ihan hereillä alan kohta jakamaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea leponex lääkettä tällä viikolla koska alkaa loppumaan. Viikon päästä taas on verikokeet päivällä nopeasti aika menee tuntuu että olisin hetki sitten ollut verikokeissa. Pyykkiä on kertynyt niin alan kohta niitä pesemään onneksi on aamu aikaa hoitaa ne kävin kaupassa eilenä, niin tänään ajattelin tehdä kinkkukiusausta ruoaksi en ole pitkään aikaan tehnyt sitä. Onneksi salitreenit ovat illalla tekee todella hyvää pääsee kroppa kunnolla liikkeelle ja ajattelin tehdä aika kovat treenit että tuntuu. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja suunniteltiin että nähtäisiin tänä viikonloppuna vietettäisiin ystävänpäivää ei olla nähty pitkään aikaan juodaan alkoholia tottakai ja mulle riittää tällä kertaa ihan siideri ja lonkero. Viiniä ei tee yhtään mieli koska mulle tuli viimeksi siitä aika huono olo kun join sen koko pullon vatsa meni sekaisin ja pää oli todella kipeä. Olen sen kyllä päättänyt että viiniä aijon juoda todella harvoin. Rahaa tulee taas tällä viikolla ja odotan edelleen sitä C-lausunto ja hammaslääkäri laskua toivon että tulisivat jo niin saisi ne maksettua pois. Luulen että niihin laskuihin menee noin 100 euroa yhteensä. No onneksi saa kelalta rahaa niin niillä saa ne maksettua sekä mulle tulee tuo asumistuki siihen päälle. Onneksi raha asiat ovat ok ei tarvitse murehtia niistä. Saan sen verran rahaa joka kuukausi että hyvin pärjää.
Desucon on taas tänä viikonloppuna lahdessa ollut siellä todella monta kertaa ja tällä kertaa en nyt mennyt sinne ihan sen takia, koska siihen reissuun olisi mennyt niin paljon rahaa olen tietysti iloinen muiden puolesta ketkä ovat menneet sinne siellä on niin iloinen ja rento meininki.
Aina kun olen ollut desuconissa niin olen ottanut kuvia kaikista hienoista cosplay asuista mitä muilla on päällä ja keskittynyt shoppailuun eli ostanut aina kaikkea animekrääsää figuureja, pehmoleluja, reppuja, laukkuja, julisteita, mulla on mennyt varmaan rahaa desuconissa yhteensä 500 euroa, mutta nyt mun kämppä näyttää kivalta koska on sitä animekrääsää millä olen sisustanut sen. On julisteet seinällä ja animefiguurit olohuoneessa esillä sekä sohva täynnä pehmoleluja sekä nurkka täynnä laukkuja ja reppuja. Se voi olla että ehkä kesällä menee sitten taas desuconiin jos saa vaan liput. Ne menee nykyään todella nopeasti koska se on nykyään aika suosittu tapahtuma kaikki haluaa sinne. Viikonloppu on mennyt mukavasti ei ole ollut enää mitään huonoa oloa ja se on hyvä juttu uskon että kaikki menee ihan hyvin taas ja nyt kun olen saanut levättyä tänä viikonloppuna niin jaksaa aloittaa uuden viikon. Tarkistin lääkkeet niin seuraavaksi pitää hakea taas leponexia haen sitä ensi viikolla niin on sitten sitä lääkettä. Masennuslääkkeet riittävät toistaiseksi vielä ja eilenä kävin apteekista hakemassa karpalokapselit. En ole vielä katsonut The voice of finland jaksoja voisi tänään katsoa kun on aikaa huomenna alkaa salkkarit vihdoinkin olen niin odottanut sitä koko kuukauden näkee Sepon sitten huomisessa jaksossa jee, mun lempi salkkarit hahmo.

Salkkarit alkaa ylihuomenna :)Lauantai 27.01.2024 06:06

Päivä meni eilenä muuten hyvin, mutta illalla mulle tuli todella paha ahdistus ja harhat siihen päälle se voi olla että on ollut niin vauhdikas viikko että väsymys ja huono olo tuli nyt sitten yllättäen. Onneksi ei joutunut ottamaan rauhoittavaa lääkettä kun otin iltalääkkeet, ne onneksi rauhoitti ja sain nukuttua viime yön onneksi. Kun heräsin tänä aamuna, niin olo tuntuu jo paljon paremmalta uskon että tästä tulee parempi päivä kun eilisestä. Mulla tulee aina välillä tuo huono olo ihan puun takaa ja mä en yhtään tykkää siitä, mutta olen tottunut se kuuluu tähän mun sairauteen. Aijon nyt taas keskittyä hyviin asioihin eli viikonloppuun mikä on nyt. Menen lenkille aamulla koska on aika hyvä sää aijon myös käydä lidlissä kaupassa kahvia pitää ostaa lisää koska alkaa loppumaan. Netflixiä aijon katsoa jossain vaiheessa viikonloppuna koska sinne on tullut taas katsottavaa sillä silmällä uusi kausi oli tullut sinne niin katson varmaan sitä ja sitten tuon uuden The voice of finland jakson mikä tuli eilenä. Mun pitäisi jossain vaiheessa siivota mun vaatekaappi mikä on aika järkyttävässä kunnossa kaikki vaatteet ihan sekaisin kaapissa ja samalla voisi tehdä niin että heittää samalla vaatteita pois mitä ei tarvitse teen sen sitten kun innostun yritän tässä keväällä tai ennen kesää. Jee, salkkarit alkaa ylihuomenna ja sitä olen odottanut niin paljon. Harmittaa kun Ulla lähtee siitä sarjasta lopullisesti ja Seppo. Salkkareiden parhaat hahmot no ne kerkesi olla monta vuotta siinä sarjassa. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tässä keväällä innolla aijon katsoa! Alan kuunnella hyvää musiikkia nyt, otan aamulääkkeet sekä tiskaan. Siivota ei tarvitse koska tein sen torstaina. Ihanaa kun ei ole mihinkään kiire voi nauttia tästä aamusta ja saanut rauhassa juoda aamukahvit nyt olen ihan hereillä.

Ollut hyvä viikko :)Perjantai 26.01.2024 05:52

Vauhdikas viikko alkaa olla takanapäin ja viikonloppu vihdoinkin alkaa. Eilenä oli silleen hyvä päivä että sai olla kotona eikä tarvinnut lähteä mihinkään sain siivottua ja nukuin todella pitkät päikkärit mikä teki todella hyvää. En ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna aijon olla ihan kotona viikon päästä on tarkoitus mennä taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa juhlitaan vähän mun synttäreitä ja ystävänpäivää. Aijon juoda alkoholia taas tällä kertaa mulle riittää ihan siideri ja lonkero. Viimeksi kun join viiniä niin mun vatsa ei oikeen tykännyt siitä meni ihan sekaisin ja pää oli pikkasen sen jälkeen kipeä mulla meni se koko pullo.
Pakko sanoa että on ollut todella hyvä viikko ja olen jaksanut. Ei ole yhtään ahdistanut tai mitään huonoa oloa ollut on ollut kaikkea kivaa niin en ole murehtinut yhtään mistään. Olen nähnyt paljon ihmisiä tällä viikolla ja jutellut niiden kanssa mikä myös piristää mieltä olen sosiaalinen ihminen. Aina kun juttelen ihmisten kanssa niin olen oma itseni saatan höpötellä vaikka mistä semmoisia iloisia asioita. Enkä yhtään mieti sitä mitä muut musta ajattelevat se on mulle ihan sama tykkääkö joku musta ja joku ei. En jaksanut lähteä eilenä kauppaan ja apteekkiin katson menenkö tänään mun pitää ostaa noita karpalokapseleita lisää.
Olen saanut paljon syntymäpäivälahjoja tutuilta ja kavereilta. Paljon teetä, suihkusaippuaa, suklaata, yöpaidan, sukat..kaikki ovat huomanneet että juon teetä aika paljon niin olivat ostaneet sitä. Otan aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan nauttimaan tästä päivästä sekä viikonlopusta. Lepäilen niin jaksaa taas ensi viikon tulee varmasti mukava ja rento viikonloppu.
Aloitin eilenä työt yhdessä kahviossa mikä oli todella kiva juttu. Pääsen nyt sinne aina välillä keskiviikkoisin töihin, tutustuin samalla yhteen uuteen työkaveriin joka on myös töissä siellä keskiviikkoisin oli todella mukavan oloinen ja tulimme hyvin juttuun. Leivottiin pullaa myyntiin, harjoittelin kassan käyttöä, kaadoin kahvia asiakkaille, tyhjensin tiskikonetta..siivosin kaikkea helppoa hommaa mitkä opin äkkiä aika meni todella nopeasti siellä olin puoli kahteen asti. Jaksoin mennä salille vielä illalla työpäivän jälkeen tein vaan kevyet treenit kroppa ollut vähän kovalla. Selkään vähän sattui eilenä kun melkein seisoin koko työpäivän.
Onneksi alkaa viikonloppu ja mä aijon vaan levätä muuten olo on ollut hyvä ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut. Tänään pitää vaan siivota ja pestä pyykkiä alan niitä kohta tekemään ja otan aamulääkkeet. Menen varmaan tänään käymään apteekissa ja kaupassa kun on aikaa myöhemmin. Poikaystävä kävi eilenä illalla ja se oli ostanut mulle paljon suklaata lahjaksi. Se oli sen synttärilahja mulle sanoin sille että se riittää hyvin. Aloin katsomaan The voice of finlandia pakko koska siellä on kaikki mun lempi laulajat tuomareina. Sanni ja Maija Vilkkumaa on suosikkeja.
Toivon että on hyvä kausi ja viikonloppuna tulee katsottavaa. Tästä tulee hyvä päivä onneksi ei ole mikään kamala kiire. Menen lenkille varmaan myös tänään toivon että ei olisi kamalan liukasta.
Viikko alkanut mukavasti eilenä oli hyvä päivä näin kaveria iltapäivällä ja illalla oli todella hyvät salitreenit tein niin kovaa, että hiki tuli ja todella onnistunut olo kuntosali on vaan mun juttu siinä olen todella hyvä. Mun paino on ollut todella pitkään normaali ja aijon pitää siitä kiinni että on jatkossakin. Voin sanoa etten muuttaisi mitään mun kropasta olen todella tyytyväinen mun ulkonäköön kaikki sanovat että näytän todella nuorelta täytän 34 vuotta. Kukaan ei uskoisi että olen niin vanha nää vuodet ovat menneet todella nopeasti tämän vuoden keväänä mä ja poikaystävä ollaan oltu yhdessä 14 vuotta meillä menee edelleen loistavasti meidän suhde vaan toimii. Meidän suhteessa on paljon huumoria sekä se että kuuntelemme toinen toisiamme rakastan sitä ihmistä todella paljon, sekä se rakastaa mua. Onneksi emme asu kaukana toisistamme näemme aina viikonloppuisin koska poikaystävä on kaikki arkipäivät töissä niin viikolla emme näe. No onneksi aina tulee viikonloppu ja nopeasti. Tänään on työpäivä ja hyvällä fiiliksellä sinne kivaa nähdä kaikki työkaverit. Kyselen niiltä miten viikonloppu meni saa nähdä mitä hommia on tänään tiedossa varmasti jotain semmoista että päivä menee nopeasti. Iltapäivällä on sählypelit mikä on kiva juttu pääsee pelaamaan pitkästä aikaan meillä ollut parin viikon tauko peleistä. Koitan tänään tehdä monta maalia ja aijon olla hyökkääjä. Olen jo valinnut vaatteet mitkä pistän töihin päälle niin ei ole vaatekriisiä legginisit ja yksi musta huppari. Otan aamulääkkeet ja alan katsomaan youtubesta videoita ajankuluksi sekä tiskaan. On silleen hyvä fiilis sen takia koska mun rahatilanne on todella hyvä koska saan nyt kahden vuoden ajan kelalta rahaa ja se raha minkä saan, riittää todella hyvin kuukaudeksi ja tottakai saan asumistukea niin sekin on hyvä pystyy maksamaan vuokran ja kaikki laskut. Odotan edelleen hammaslääkäri ja C-lausunto laskua maksan ne heti kun tulee sitten kun ne olen maksanut, niin saa siirrettyä rahaa säästötilille niiden laskujen jälkeen.
No niin, nyt on vähän juhlittu synttäreitä viikonloppuna tuli juotua vähän viiniä ja syötiin poikaystävän kanssa juustokakkua minkä ostin hyvää kakkua oli. Eilenä oli vähän väsynyt olo mutta ei haitannut koska sain levättyä hyvin sunnuntai päivän nyt hyvällä fiiliksellä uuteen viikkoon. Viikonloppu poikaystävän luona piristi kivasti ja pääsi samalla vaihtamaan maisemaa hetkeksi. Juon tässä aamukahvia ja kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin karpalokapseleita pitää hakea tällä viikolla kaikki muut lääkkeet riittävät vielä. Tänään on onneksi salitreenit illalla mistä olen innoissani teen kunnon treenit että taas tuntuu lihaksissa. Katsoin äsken treenivaatteet valmiiksi, niin puen ne vaan ennen lähtöä aijon tässä keväällä shoppailla uusia treenivaatteita sitten kun rahatilanne sallii mulla on tulossa tässä muutama lasku mitkä saan kohta maksettua onneksi niin niitä ei tarvitse miettiä. Kelalta tuli päätös viime viikolla että saan siltä rahaa kahdeksi vuodeksi. Tuli todella hyvä C-lausunto lääkäriltä minkä se teki ja nopeasti tuli jo päätös siitä mun ei tarvitse murehtia raha asioita pariin vuoteen, mikä on helpotus ja rahaa tulee aina sen verran kuukaudessa että hyvin pärjään sillä ja saan jopa säästöön sekä mulla on paljon säästöjä. Aijon alkaa todellakin nyt säästämään enkä tuhlaamaan.
Alan kohta pesemään pyykkiä mitä on kertynyt kivasti no onneksi mulla on aikaa hoitaa kohta ne pesen aina maanantai aamuisin pyykkiä. Onneksi salkkarit alkaa viikon päästä sitä odotan kovasti sitten on arki iltaisin katsottavaa Seppo palasi viimeisessä jaksossa kiva yllätys jakson loppuun. Sain katsottua Tempparit ja voin sanoa suoraan että todella huono kausi!! Mulla meinasi mennä hermot kun katsoin sitä.
Toivon että seuraava tempparit kausi on paljon parempi.
Sami Kuronen täyttää nyt 50 vuotta se näyttää mun mielestä edelleen nuorelta on komea mies ja olen sen fani. Otan aamulääkkeet, tiskaan ja vien pyykit kohta. Uskon että tulee hyvä päivä olo tuntuu hyvältä vielä.
Päätin että nyt en stressaa mistään asiasta hetki ja päivä kerrallaan niin kaikki menee hyvin.

Aijon keväällä hankkia uuden puhelimen.Perjantai 19.01.2024 04:34

Ihanaa kun alkaa taas vihdoinkin viikonloppu! Pakko sanoa että on ollut vauhdikas ja vähän rankka viikko pääsen nyt rentoutumaan poikaystävän luokse ja vietetään vähän mun synttäreitä. Aijon sen kunniaksi käydä alkosta ostamassa "Moshi Moshi" viinipullon mitä en ole juonut pitkään aikaan nyt maistuu ja aijon ostaa samalla tuon Daim kakun mikä on sitten mun synttärikakku maksoi noin 7 euroa laskin väärin luulin että se olisi ollut vaan 5 euroa. Mä heräsin jo tänään ennen herätyskelloa no ei se mitään aloin keittämään aamukahvia ja tulin nyt koneelle. Alan kohta pakkailemaan kamoja mitä otan mukaan koitan olla ottamatta koko mun vaatekaappia mulla on tällä hetkellä todella paljon vaatteita niin en kyllä hetkeen tarvitse uusia ja siinä säästää rahaa taas kun ei osta mitään turhaa. Laskuja ei ole vielä tullut no varmaan ensi viikolla onneksi tässä kuussa tulee vielä takuueläke niin selviää loppukuun. Olen miettinyt että aijon ostaa uuden puhelimen tässä keväällä. Tuo edellinen puhelin on jo vähän yli pari vuotta vanha toimii edelleen, mutta haluan kovasti uuden. Aijon varmaan hankkia sen DNA kaupasta sieltä olen aina ostanut kaikki mun puhelimet. Mulla on säästötilillä rahaa niin hyvin pystyisin ostamaan sen siihen saa mennä noin 200 tai 300 euroa ehkä sillä summalla saa ihan hyvän puhelimen. En halua mitään hirveän kallista puhelinta. Mulle ihan riittää että sillä voi soittaa, selata nettiä ja kuunnella musiikkia. Olo tuntuu tällä hetkellä hyvältä ja iloiselta johtuu siitä että näkee taas poikaystävän pitkästä aikaan oli silloin viimeksi sen luona uutena vuotena. Pidetään taas varmaan anime katsomismaratooni viikonloppuna katsomme aina yhdessä animea mikä on mukavaa. Löysin taas pari uutta sarjaa mitä alan katsomaan ne oli noita uusia mitä on tullut tänä vuonna Päätin että alan katsomaan enemmän animea tässä keväällä. Desucon on tämän kuun lopulla ei olla tällä kertaa menossa sinne kaverin kanssa no ei se mitään ollaan oltu siellä aika monta kertaa ja siinä säästää aika kivasti rahaa samalla kun ei mennä. Olen shoppaillut kaikkea kivaa animekrääsää kun ollaan oltu siellä anime figuureja, julisteita, pehmoleluja..laukkuja, reppuja..
mun olohuone on täynnä kaikkea animekrääsää. Otan nyt aamulääkkeet, hyvät musat soimaan ja alan pakkailemaan kamoja. Tulee kiva viikonloppu ja maisemavaihdos tekee hyvää sekä aijon unohtaa kaikki huolet ja murheet viikonlopun ajaksi.