IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No niin, nyt on vähän juhlittu synttäreitä viikonloppuna tuli juotua vähän viiniä ja syötiin poikaystävän kanssa juustokakkua minkä ostin hyvää kakkua oli. Eilenä oli vähän väsynyt olo mutta ei haitannut koska sain levättyä hyvin sunnuntai päivän nyt hyvällä fiiliksellä uuteen viikkoon. Viikonloppu poikaystävän luona piristi kivasti ja pääsi samalla vaihtamaan maisemaa hetkeksi. Juon tässä aamukahvia ja kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin karpalokapseleita pitää hakea tällä viikolla kaikki muut lääkkeet riittävät vielä. Tänään on onneksi salitreenit illalla mistä olen innoissani teen kunnon treenit että taas tuntuu lihaksissa. Katsoin äsken treenivaatteet valmiiksi, niin puen ne vaan ennen lähtöä aijon tässä keväällä shoppailla uusia treenivaatteita sitten kun rahatilanne sallii mulla on tulossa tässä muutama lasku mitkä saan kohta maksettua onneksi niin niitä ei tarvitse miettiä. Kelalta tuli päätös viime viikolla että saan siltä rahaa kahdeksi vuodeksi. Tuli todella hyvä C-lausunto lääkäriltä minkä se teki ja nopeasti tuli jo päätös siitä mun ei tarvitse murehtia raha asioita pariin vuoteen, mikä on helpotus ja rahaa tulee aina sen verran kuukaudessa että hyvin pärjään sillä ja saan jopa säästöön sekä mulla on paljon säästöjä. Aijon alkaa todellakin nyt säästämään enkä tuhlaamaan.
Alan kohta pesemään pyykkiä mitä on kertynyt kivasti no onneksi mulla on aikaa hoitaa kohta ne pesen aina maanantai aamuisin pyykkiä. Onneksi salkkarit alkaa viikon päästä sitä odotan kovasti sitten on arki iltaisin katsottavaa Seppo palasi viimeisessä jaksossa kiva yllätys jakson loppuun. Sain katsottua Tempparit ja voin sanoa suoraan että todella huono kausi!! Mulla meinasi mennä hermot kun katsoin sitä.
Toivon että seuraava tempparit kausi on paljon parempi.
Sami Kuronen täyttää nyt 50 vuotta se näyttää mun mielestä edelleen nuorelta on komea mies ja olen sen fani. Otan aamulääkkeet, tiskaan ja vien pyykit kohta. Uskon että tulee hyvä päivä olo tuntuu hyvältä vielä.
Päätin että nyt en stressaa mistään asiasta hetki ja päivä kerrallaan niin kaikki menee hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.