IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vappufiilis päälle! :)Perjantai 30.04.2021 06:37

Jee! Nyt alkaa vappu. Pääsen viettämään sitä poikaystävän luokse. Olen lähdössä vasta illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee sitten hakemaan mut. Käydään taas kaupoilla hakemassa syötävää ja tottakai vappujuomat. Niin ja simaa pitää myös ostaa koska se kuuluu vappuun.
Haluan jo tänään juoda simaa sekä huomenna. Sima on hyvää. Tulee aina juotua vappuna. En ole vielä alkanut pakkailemaan. Alan kohta kun saan blogin kirjoitettua. Nyt on taas puhtaita vaatteita kun pesin taas eilen pyykkiä. Sain myös siivottua. Olo on todella hyvä tällä hetkellä. Mä selvisin taas tästä viikosta. Vaikka koko ajan tuntui että maailma romahtaa. Onneksi masennus ja ahdistus ei kestänyt kun pari päivää.
Nyt olen taas oma iloinen itseni. Hyvä että olen kunnossa vappuna.
Mä haluan varmaan hakea tänään subileivän subwaysta. En ole pitkään aikaan taas käynyt subwayssa. Pitää käydä ellei ole kauheaa ruuhkaa.
Mun tekee mieli jotain kanasubia. En ole syönyt nyt kanaa pitkään aikaan.
Tekee mieli nyt. Aijon ostaa pizzaa vapuksi. Vappuna pitää syödä pizzaa.
Ostan semmoisen pakastepizzan. Syön sen sitten huomenna illalla.
Kohta on äitienpäivä. Olen varmaan silloin menossa vanhempien luokse.
Jos olen hyvässä kunnossa. Niin menen. Olisi kiva taas nähdä vanhemmat. Ne saivat korjattua mun pyörän. Saan sen pyörän sitten ensi viikolla. Kiva niin pääsee sillä sitten ajelemaan. Mun pitää hommata takavalo siihen pyörään. Pitää katsoa jos löytyy tokmannilta.
Ihanaa kun vapuksi on luvattu hyvää säätä. Aurinko paistaa. Ihanaa.
Se olisi ollut kurjaa jos vettä olisi satanut. Nyt vissiin ilmat alkaa lämmetä pikkuhiljaa. Mikä on hyvä koska kesä alkaa lähestyä.
Tänään pitää taas soittaa parhaalle kaverille. Miten sillä menee kun se sai sen koronarokotteen. Onko tullut jo sivuoireita. Toivon että sillä on kaikki hyvin. Soitan sille illalla. Nyt vappumusat soimaan ja alan pakkailemaan kamoja. Vappufiilis päälle. Nyt nautitaan taas täysillä elämästä. Nyt unohdetaan huolet ja murheet.

Odotan innolla vappua. :)Torstai 29.04.2021 06:34

Vappu lähestyy. Vietän vappua poikaystävän kanssa. Huomenna mä olen lähdössä. Ostetaan jotain hyvää syötävää ja juotavaa. Mukavaa viettää vappua rakkaan kanssa. Tulee mukava vappu varmasti. Aijon vaan nauttia ja ottaa rennosti. Nyt on vapuksi luvattu hyvää säätä. Mukavaa kun paistaa aurinko. Piristää mieltä. Eilenä oli hyvä päivä. Olo oli aika normaali. Ei masentanut tai ahdistanut. Nyt mulla alkaa taas onneksi parempi kausi. Nautin taas siitä kun vaan pystyy. Onneksi mä olen paremassa kunnossa kun vappu tulee. Pystyy nauttimaan vapusta. Sekä jaksaa viettää aikaa poikaystävän kanssa. Ihanaa taas kyllä nähdä koska mulla on ollut kova ikävä sitä. Tänään pitää siivota. Alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. Laitan jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle.
Kivempi siivota. Kohta alkaa toukokuu. Pakko sanoa että tää huhtikuu meni taas aika nopeasti. Ihanaa kun kesä lähestyy. Pian myös näemme parhaan kaverin kanssa vihdoinkin. Paras kaveri saa tänään sen koronarokotteen. Mikä on todella hyvä. Niin ja mun äiti sai eilenä koronarokotteen. Nyt on hyvä kun kaikilla on se. Suojaa sitten koronalta.
Pakko sanoa että on nyt tottunut siihen että on korona. Alkuun se tuntui aika pelottavalta kun se sitten tuli suomeen. Onneksi saatiin nyt rokote.
Menen tänään apteekkiin. Pitää hakea sitä leponexia. On sitä sitten taas.
Ensi viikolle pitäisi riittää vielä masennuslääkkeet. Laskin näin.
Nyt en ole syönyt viime päivinä rauhoittavia. Se oli tällä viikolla vaan se yksi päivä kun jouduin ottamaan. Nyt taas koitan sinnitellä etten ota sitä ellei ole pakko. Luulen että tää loppuviikko menee hyvin.
Onneksi saa muuta ajateltavaa kun menen poikaystävän luokse.
Tekee vaan hyvää mulle. Mutta nyt imuri käteen ja siivoilemaan.
Tästä tulee hyvä päivä. Nyt en murehdi mistään vaan nautin.
Siitä kun on taas hyvä olo.

Nyt alkaa olla hyvä olo. :)Keskiviikko 28.04.2021 06:47

Eilenä oli paljon parempi päivä mitä maanantaina. Ei eilenä alkanut onneksi ahdistaa. Väsynyt olo oli. Enkä joutunut onneksi eilenä ottaa taas rauhoittavaa. Uskon että tää mun olo tästä paranee nyt. Paska kausi jää nyt taas taakse. Nyt kaikki menee hyvin taas. Päivä kerrallaan. Aamu on lähtenyt taas hyvin käyntiin. Kahvin voimalla. Heräsin taas kuudelta.
Tänään taas lenkkeilyä tiedossa ja ruoanlaittoa. Menen aamulenkille ja sitten vielä illalla lähden heittämään lenkkiä. Toivon että illalla on hyvä ilma. Olin eilenä pitkästä aikaan liikuntapuistossa. Oli kiva treenata siellä.
Katsoo jos vaikka ensi viikolla sitten taas menee sinne. Kun aurinko paistaa. Se paikka on kävelymatkan päässä. Eikä maksa mitään. Odotan jo kovasti että tuo vieressä oleva kuntosali aukeaa. Sitten kun se aukeaa niin menen sinne sitten heti kuntoilemaan. Alan käymään taas pari kertaa viikossa siellä. Niin kuin ennen. Sitten kun syksy taas tulee niin toivon että salille pääsee silloin. Varmaan taas kaverin kanssa mennään yhdessä salille. Ennen käytiin yhdessä kun sali oli auki. Se oli kivaa kun kaveri oli mukana. Kivempi treenata kaverin kanssa kun yksin. Tänään aijon siivota.
Kun mulla on nyt aikaa. Niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Innolla alan siivota. Sitten on kiva kun on siistiä. Sekä pyykit saa taas pestyä. Lakanat pitää vaihtaa sänkyyn. Kivempi nukkua kun on puhtaat lakanat. Olen huomenna menossa sinne apteekkiin. Hakemaan leponexia. On sitä lääkettä sitten taas. Nyt sitä saa taas haettua kun on käynyt verikokeissa. Mulla on seuraava verikoe aika 10 toukokuuta. Päivällä. Onneksi mulla ei ole neulakammoa.
Varmaan sen takia koska joudun joka kuukausi käymään verikokeissa.
Olen tottunut. Mikä on vaan hyvä niin kestää sen piikin.
Mutta nyt otan aamulääkkeet ettei unohdu. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Nyt en murehdi mistään vaan koitan nauttia elämästä.
Mulla on paljon hyviä asioita elämässä. Olen niistä onnellinen.

Ahdistus iski eilenä.Tiistai 27.04.2021 07:13

Luulin että eilenä olisi ollut hyvä päivä mutta olin sitten väärässä. Iltapäivällä mulla iski kauhea ahdistus. Koitin vaan sinnitellä että en olisi ottanut rauhoittavaa. En sitten ottanut sitä. Mutta sitten illalla ennen kun menin nukkumaan niin otin sen. Sen takia että saisin nukuttua. Enkä näkisi painajaisia yöllä. Hyvin sain onneksi nukuttua. Nyt on paljon parempi olo. Uskon että tänään on paljon parempi päivä. Välillä se ahdistus aina tulee. Se voi tulla aina ihan puun takaa. Yllättäen.
Toivon että vappuna on sitten hyvä fiilis päällä eikä ahdista. Välillä on huonoja päiviä. Sitten huomaa jos on paska päivä niin ajattelee että huominen on taas varmasti parempi. Olen sen hyväksynyt että ahdistus kuuluu mun elämään. Se aina tulee ja menee. Harhoja ei ole nyt onneksi ollut. Mikä on vaan hyvä. Heräsin tänään vasta puoli seitsemän. Ei se mitään pääsin ylös sängystä. Kahvit on taas juotu. Tänään teen ruoaksi kinkkukiusausta. Se on yksi mun lempi ruoka. Teen sitä aika usein.
Siitä saa aina sitten annoksia pakkaseen. Mitä syö sitten myöhemmin.
Aamulenkille taas tottakai. Ellei sada kaatamalla vettä. Jos on kauhea vesisade niin en mene sitten lenkille. Sää voi vielä muuttua. Olin eilenä illalla lenkillä. Silloin ei onneksi satanut vettä. Odotan taas että aurinko alkaa paistamaan. Pitistää enemmän mieltä kun taas vesisade.
Sain pestyä pyykit eilenä. Pesen pyykkiä sitten taas ylihuomenna.
Lakanat pitää pestä. Aijon huomenna sitten taas siivota kun on aikaa.
Mutta nyt aijon keskittyä hyviin asioihin mitä mulla on elämässä.
Nyt en aijo murehtia mistään. Mulla on kaikki hyvin. Hetki ja päivä kerrallaan. Nyt alan kuunnella musiikkia mistä tulee hyvä fiilis taas päälle. Sekä uskon että aamulenkki piristää myös. Se on parasta taas kun mulla ei ole mikään kiire. Saa rauhassa tehdä kaikki asiat.

Vettä vaan tulee.Maanantai 26.04.2021 06:36

Arki alkaa taas ja viikonloppu vietetty. Nyt kun on levännyt viikonlopun niin jaksaa. Hyvin nukuin viime yönä ja heräsin taas tottakai kuudelta.
Onneksi aamukahvi herätti mut. Fiilis on aika hyvä. Innolla aloitan taas tämän viikon. Ulkona on aika kurja ilma. Vettä vaan sataa. Kiva kävellä kauppaan tänään vesisateessa. Pakko ottaa sateenvarjo mukaan niin ei kastu pahasti. Kauppalappu on tehty mitä ostan kaupasta. Saa taas tehtyä tämän viikon ruoat. Tänään mä teen tonnikalakastiketta ja pastaa.
Yksi mun lempi ruoka. En ole taas vähään aikaan syönyt tonnikalaa.
Nyt ajattelin taas syödä. Kohta pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Leponexia pitää hakea tällä viikolla. Menen varmaan apteekkiin sitten torstaina. Käyn silloin hakemassa ne lääkkeet. Menen varmaan illalla taas lenkille ellei sada kaatamalla. Katsotaan millainen sää on silloin. Aamulenkki tulee samalla kun kävelen kauppaan. Otan repun mihin saa kaikki ostokset. Jee tänään tulee taas salkkarit. Pakko katsoa. Siinä varmasti taas tapahtuu tällä viikolla kaikkea. Ai niin ja rantabaari tulee myös. Meinasin unohtaa. Siinäkin on alkanut tapahtua. Katsoin taas loppu illan jersey shorea. En keksinyt muutakaan katsottavaa. Ai niin katsoin mä sen selviytyjät jakson. Yllätyin siitä kuka tippui. Kristian vaan voittaa kaikki kilpailut siinä. Hyvä koska se on mun suosikki ja mä toivon että voittaa selviytyjät. Tänään pitää pestä taas pyykkiä. Maanantai on mun pyykkipäivä. Kun tulen kaupasta niin alan sitten pesemään. Onneksi meillä on hyvä pesukone. Mutta nyt alan kuunnella musiikkia ja siivoilen. Vaikka on maanantai niin uskon että tästä tulee hyvä päivä.

Olen jo nyt hereillä?Sunnuntai 25.04.2021 06:11

Heräsin jo viiden jälkeen. En saanut enää unta. Päätin vaan nousta ylös ja keittämään kahvia. Onneksi kahvi herättää joka aamu. Kun juo sitä ison kupillisen. Eilenä oli ihanan rento päivä. Kävin lenkillä ja tokmannilla. Ostin vähän limua ja sipsiä. Ajattelin herkutella. Nyt kun on viikonloppu.
Olo on taas aika normaali. Enää ei väsytä niin paljon mitä tällä viikolla.
Luulen että ensi viikolla mulla on paljon enemmän energiaa taas. Pitää alkaa suunnitella mitä ruokaa tekee ja syö ensi viikolla. Huomenna menen sitten kauppaan. Varmaan jo heti aamusta. Apteekissa pitää käydä taas hakemassa leponexia. Alkaa kohta olla loppu. Masennuslääkettä haen sitten taas toukokuussa. Sinne asti riittävät vielä masennuslääkkeet.
Nyt on ollut todella hyvä etten ole syönyt rauhoittavia pitkään aikaan. Hyvin olen selvinnyt ilman niitä. Mikä on vaan hyvä. Otan sen rauhoittavan siinä vaiheessa jos mikään muu keino ei auta ahdistukseen. Tai jos tulee todella pahat harhat. Olen hyvin onneksi oppinut elämään tämän sairauden kanssa. Välillä on vaikeaa mutta kyllä sitä sitten jotenkin vaan selviää. Onneksi mulla on rakkaat kaverit jotka on mun tukena.
Etenkin paras kaveri. Aijon tänään katsoa sen selviytyjät jakson. Saa nähdä kuka tippui tällä kertaa. Katsoin taas eilenä muutaman jakson jersey shorea. Katson varmaan taas tänään. Kun mulla on vaan aikaa.
Saa ajan hyvin kulumaan. Tykkäsin tuosta teestä mitä ostin lidlistä. Vanilla vihreä tee. Nyt se on mun lemppari. Pakko taas juoda sitä tänään. Vähän uusia makuja mitä halusin kokeilla. Kiva kokeilla aina jotain uutta. Innolla odotan vappua. Olen vappuihminen. Pitää syödä paljon munkkeja ja juoda simaa. Sitten on aina kiva pukeutua hassusti.
Tänä vappuna mä laitan päälle mun pikachuhupparin.
Se on yksi mun lempihuppareista mitä pidän harvoin. Mulla on ollut myös se päällä desuconissa. Odotan jo kovasti seuraavaa desuconia.
Kyllä se sieltä tulee taas jossain vaiheessa. Sitten me mennään kaverin kanssa sinne. Alan nyt säästämään rahaa siihen.
On sitten kasassa bussimatka rahat, shoppailu sekä ruokiin rahat.
Mennään varmaan sitten taas syömään heseen tai burger kingiin.
Niin kuin jokaisella desucon reissulla.

Pian näemme parhaan kaverin kanssa. :)Lauantai 24.04.2021 06:56

Lauantai aamu. Heräsin taas tuossa kuuden jälkeen. Aamukahvit on juotu taas. Eilenä oli ihanan rento päivä. Tänään aijon taas ottaa rennosti.
Menen aamulenkille jos on vaan hyvä sää. Jos vettä sataa niin sitten en ole menossa lenkille. Ilma voi vielä muuttua tässä aamun aikana.
Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Ei masenna tai ahdista mikä on vaan hyvä. Nautin taas tästä hyvästä olosta. Viikko on tuntunut vähän rankalta mutta mä selvisin. Nyt kaikki menee taas varmasti hyvin. Eilenä ei tullut salkkareita. Olin että höh. No maanantaina sitten taas tulee. Saa nähdä mitä kaikkea siinä nyt sitten taas tapahtuu. Ensi viikolla. Kohta muuten alkaa se julkkis big brother. Sitä odotan innolla. Tulee taas jotain katsottavaa. Selviytyjät tulee tänään niin aijon katsoa sen jakson sitten huomenna ruudusta. Siinäkin tapahtuu vaikka mitä. Sekin on mielenkiintoista katsoa aina että kuka tippuu seuraavaksi. Siinä on paljon juonittelua. Olen yllättynyt että Niko on päässyt siellä pitkälle. Mikä on hyvä koska Niko on mun suosikki. Kristian on toinen mun suosikki.
Temppareissa on myös tapahtunut vaikka mitä. Parit ovat eronneet siinä.
Loppujen lopuksi. Vielä pari paria on jäljellä siinä. Musta vähän tuntuu että nekin eroaa. Paljon draamaa on kyllä ollut tällä tempparit kaudella.
Saa nähdä millainen on sitten seuraava kausi mikä tulee. Innolla odotan.
Soitin taas eilen parhaalle kaverille. Juteltiin taas niitä näitä. Pian taas näemme. Ei mene enää kauaa. Paras kaveri saa sen koronarokotteen ensi viikolla. Hyvä juttu sitten kaikilla mun kavereilla on se. Paitsi poikaystävällä. Ensi viikolla pitää hakea taas lääkkeitä. Leponexia.
Alkaa olla kohta loppu. Saan sitä lääkettä taas kun olen käynyt verikokeissa. Seuraavat verikokeet on 10 toukokuuta. Menen sitten pyörällä sinne terveyskeskukseen niin ei tarvitse kävellä. Silloin mun pyörä on taas varmasti kunnossa. Odotan jo innolla että pääsee sillä ajalemaan. Se mun pyörä on vihreän värinen.

Kesällä taas hammaslääkäriin.Perjantai 23.04.2021 06:57

Viikonloppu. En tee mitään ihmeellistä tänä viikonloppuna. Aijon vaan olla ja levätä. Aijon viettää aikaa itekseni. Tekee ihan hyvää. Sitten taas ensi viikolla jaksaa olla sosiaalinen. Ihanaa kun ei ole mikään kiire.
Näköjään aurinko paistaa vielä. Voihan sekin olla että ilma taas huononee vielä tänään. Viikonloppuna sataa vettä ja räntää. Saa nähdä pääseekö viikonloppuna ollenkaan lenkille. Jos on sellainen ilma. Olo on ok tällä hetkellä. Se on hyvä että nämä aamut eivät tunnu vaikeilta. Varmaan sen takia koska en ole lähdössä mihinkään aamulla paitsi lenkille. Tykkään herätä joka aamu aikaisin. Aamut lähtee aina käyntiin kahvilla ja blogilla mitä kirjoitan. Kävin eilenä lidlissä. Ostin uutta teetä mitä en ole koskaan maistanut. Sen nimistä kuin vanilla vihreä tee. Varmaan hyvää. Halusin kokeilla jotain uutta teetä. Se teepaketti maksoi vaan euron. Tänään aijon maistaa sitä. Sitten mä ostin nippon riisisuklaata. Se on yksi mun lempi suklaa. Söin eilenä melkein puolet siitä paketista. Niin hyvää.
Nyt on maksettu kaikki tämän kuun laskut. Kivasti jäi vielä rahaa tilille millä pärjää hyvin loppukuun. On sitten vappuna rahaa kun vietän poikaystävän kanssa vappua. Saa ruoat ja juomat ostettua.
Ensi kuussa aijon uusia mun henkkarit. Mun edelliset henkkarit menee vanhaksi heinäkuussa. Siihen menee varmaan se 50 euroa. Tai vähän yli.
Hyvin on rahaa henkkareihin. Mulla on varmaan hammaslääkäri sitten kesällä. Onneksi mulla ei ole hammaslääkärikammoa. Hyvin mä selviän.
Olen ravannut hammaslääkärissä pienestä asti. Mulla oli raudat silloin yhdessä vaiheessa. Hyvä että oli koska nyt mun hampaat ovat suorassa. Sekä multa on poistettu kaikki viisauden hampaat.
Silloin kun olin 25 vuotias niin ne poistettiin. Ihan hyvä. Hammaslääkäri päätti niin. Voin sanoa että ei ollut yhtään pelottavaa kun ne repi irti.
Ei sattunut yhtään kiitos puudutuksen. Sellaisia hammaslääkäri kokemuksia mulla. Nyt alan tiskaamaan. Mulla on kiva tiskivuori.
Aijon varmaan myös kuunnella vähän musiikkia. Perjantai fiilis päälle.
Nyt nauttimaan tulevasta viikonlopusta itekseni.

Eilenä oli väsynyt olo.Torstai 22.04.2021 07:06

Kohta alkaa taas viikonloppu. Nopeasti nää päivät vaan menee. Odotan innolla jo vappua. Olen menossa silloin poikaystävän luokse viettämään sitä. Jos on hyvä sää niin voisi vaikka grillata. Ostaa vähän makkaraa ja pihviä. Niiden kanssa jotain hyvää juotavaa. Toivon että vappuna paistaa sitten aurinko. Voihan sekin olla että silloin sataa vettä. Ei voi vielä tietää millainen sää on silloin. Mutta toivon että hyvä. Aamukahvit on juotu taas.
Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa taas kun menen kauppaan.
Ajattelin tänään varmaan käydä kaupassa. Mulla on iltapäivällä hyvin aikaa. Käyn lidlissä. Sieltä saa halvalla hyvää kahvia. Ostan mun kahvit aina sieltä. Maksaa alle 3 euroa paketti. Teetä pitää myös kohta ostaa.
Sekin alkaa loppumaan. Juon aina vihreää teetä. Eri makuja. Juon enemmän teetä kun taas kahvia. Eilenä mulla oli todella väsynyt olo.
Ihan kuin olisin kulkenut jossain sumussa. Mutta jaksoin lähteä lenkille iltapäivällä. Se vähän onneksi piristi mun oloa. Aijon tänään taas mennä lenkille. Se on ollut hyvä että ei ole yhtään ahdistanut tällä viikolla.
On vaan ollut väsynyt fiilis. No välillä on semmoisia päiviä että vaan väsyttää. Mutta kyllä sitten taas piristyy jossain vaiheessa. Sekä jaksaa taas. Hyväksyn aina sen olotilan mikä mulle tulee. Niin se ei tunnu niin pahalta. Sitten vaan ajattelee että kyllä mä selviän tästä. Ajattelee että seuraava päivä on varmasti parempi. Olen onneksi oppinut elämään näiden mun olotilojen kanssa. Olen melkein jo siivonnut. Vessa pitää enää siivota. Sekä pyyhkiä vähän pölyjä. Koitan saada pestyä taas pyykit. Laitan ne tässä aamulla kohta pesukoneeseen.
Hyvin on nyt aamu aikaa pestä pyykkiä. Kohta alan myös maksamaan laskuja. Saa ne pois alta. Sitten on maksettu kaikki tämän kuun laskut.
Mutta aijon nauttia tänään auringosta vielä kun pystyy.
Kohta tulee vesisateet. Sataa varmasti myös räntää. Ehkä myös lunta?
Saa nähdä.

Kohta varmaan pääsee taas salille?Keskiviikko 21.04.2021 07:09

Keskiviikko. Nopeasti tää viikko taas menee. Tänään mä heräsin vasta puoli seitsemältä. Mun piti jo kuudelta herätä mutta sammutin herätyskellon. No ei se mitään. Näin käy välillä. Olo on hyvä tällä hetkellä. Eilenä mulla oli todella kireä olo ja kiva päänsärky. Mutta meni onneksi ohi. Nyt taas jaksaa kun on nukkunut hyvin taas. Olen siitä tyytyväinen että nukun joka yö todella hyvin. Uni on mulle todella tärkeää. Jaksaa hyvin seuraavana päivänä kun on nukkunut. En edes herää koskaan yöllä. Nukun aamuun asti. Sekin on hyvä kun ottaa leponexit illalla niin se lääke rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Tuli tehtyä eilenä hyvää lohikeittoa. Yksi mun lempi ruoka tällä hetkellä. Helppo ja aika nopea.
Laittaa vaan kaikki kattilaan ja keittää. Tykkään tehdä noita keittoja. Mulla on aina kerran viikossa joku keitto. Tänään ajattelin jo alkaa siivoilla.
Niin huomenna ei ole taas niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pitää pestä huomenna taas. Onneksi mulla ei ole huomenna aamulla mikään kiire. Saa rauhassa siivota ja pestä pyykkiä. Tänään taas tottakai lenkkeilyä. Aamulenkille tottakai taas ja sitten vielä menen illalla. Tulee käveltyä sitten taas yhteensä tunti. Tekee vaan hyvää ja kunto nousee.
Kuulin parhaalta kaverilta eilenä sellaisia uutisia että kuntosalit aukeaa varmaan. Jos aukeaa niin mä menen varmaan heti sinne. Olen niin odottanut että pääsee salille. Innolla menen sinne sitten taas.
Alkaa treenaaminen. Lihakset saavat vähän liikettä kun pääsee laitteisiin. Lenkkeily on ollut hyvää liikuntaa mulle. Saa raitista ilmaa ja
tekee mielelle hyvää. Suosittelen lenkkeilyä. Mulla se lievittää myös masennusta ja ahdistusta. Nyt pitää nauttia auringosta koska kohta alkaa vesisateet tällä viikolla. No ilma raikastuu kun sataa vähän vettä Sekä tekee luonnolle ihan hyvää. Huomenna maksan kaikki laskut kun tulee rahaa. Sitten niitä ei tarvitse miettiä. Alan nyt siivoilemaan.
Syön hetken päästä aamupalan. Eli puuroa. Paras aamupala. Pitää nälän poissa hetken aikaa.