IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pian näemme parhaan kaverin kanssa. :)Lauantai 24.04.2021 06:56

Lauantai aamu. Heräsin taas tuossa kuuden jälkeen. Aamukahvit on juotu taas. Eilenä oli ihanan rento päivä. Tänään aijon taas ottaa rennosti.
Menen aamulenkille jos on vaan hyvä sää. Jos vettä sataa niin sitten en ole menossa lenkille. Ilma voi vielä muuttua tässä aamun aikana.
Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Ei masenna tai ahdista mikä on vaan hyvä. Nautin taas tästä hyvästä olosta. Viikko on tuntunut vähän rankalta mutta mä selvisin. Nyt kaikki menee taas varmasti hyvin. Eilenä ei tullut salkkareita. Olin että höh. No maanantaina sitten taas tulee. Saa nähdä mitä kaikkea siinä nyt sitten taas tapahtuu. Ensi viikolla. Kohta muuten alkaa se julkkis big brother. Sitä odotan innolla. Tulee taas jotain katsottavaa. Selviytyjät tulee tänään niin aijon katsoa sen jakson sitten huomenna ruudusta. Siinäkin tapahtuu vaikka mitä. Sekin on mielenkiintoista katsoa aina että kuka tippuu seuraavaksi. Siinä on paljon juonittelua. Olen yllättynyt että Niko on päässyt siellä pitkälle. Mikä on hyvä koska Niko on mun suosikki. Kristian on toinen mun suosikki.
Temppareissa on myös tapahtunut vaikka mitä. Parit ovat eronneet siinä.
Loppujen lopuksi. Vielä pari paria on jäljellä siinä. Musta vähän tuntuu että nekin eroaa. Paljon draamaa on kyllä ollut tällä tempparit kaudella.
Saa nähdä millainen on sitten seuraava kausi mikä tulee. Innolla odotan.
Soitin taas eilen parhaalle kaverille. Juteltiin taas niitä näitä. Pian taas näemme. Ei mene enää kauaa. Paras kaveri saa sen koronarokotteen ensi viikolla. Hyvä juttu sitten kaikilla mun kavereilla on se. Paitsi poikaystävällä. Ensi viikolla pitää hakea taas lääkkeitä. Leponexia.
Alkaa olla kohta loppu. Saan sitä lääkettä taas kun olen käynyt verikokeissa. Seuraavat verikokeet on 10 toukokuuta. Menen sitten pyörällä sinne terveyskeskukseen niin ei tarvitse kävellä. Silloin mun pyörä on taas varmasti kunnossa. Odotan jo innolla että pääsee sillä ajalemaan. Se mun pyörä on vihreän värinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.