IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään olen lähdössä poikaystävän luokse viettämään uutta vuotta ja viikonloppua. Ei ole tullut onneksi pahoja sivuoireita tuosta rokotteesta. Eilenä oli vähän väsynyt olo ja käsi kipeä. Tai sekin voi olla että ne sivuoireet tulee myöhemmin? Ei voi tietää. Nyt aijon kumminkin nauttia tästä hyvästä olosta mikä on tällä hetkellä. Olen lähdössä tuossa päivällä. Alan kohta pakkailemaan kamoja ja aijon siivota vielä kämpän ennen kun lähden. Sain eilenä pestyä pyykit. Käydään kaupoilla poikaystävän kanssa tänään. Käydään ostamassa uuden vuoden juhla juomat ja ruoat. Aijon ehdottomasti ostaa omenaviiniä ja siideriä. En ole juonut viiniä varmaan nyt kuukauteen. Nyt kyllä maistuu kun ei ole juonut sitä pitkään aikaan.
Pakko valvoa sitten kahteentoista asti että vuosi vaihtuu sekä katsella raketteja. Ajattelin huomenna syödä ruoaksi ranskalaisia ja nakkeja. En ole pitkään aikaan syönyt niitä. Pitää muistaa ostaa nuo aineet sitten kaupasta. Voisin tehdä vaikka kauppalapun niin muistaa mitä ostaa.
Heräsin jo tänään neljän jälkeen enkä enää saanut unta. Kohta alan siivota kun saan eka blogin kirjoitettua. Olen huomannut viime päivinä että ei ole ollut yhtään ahdistusta. Se on vaan hyvä juttu. Olen taas kunnossa. Varmaan sekin on auttanut että olen ulkoillut paljon. Saanut raitsta ilmaa. Sekä nukkunut hyvin ja tottakai lääkkeet ovat auttaneet.
Hetki ja päivä kerrallaan. Mulla on seuraavan kerran verikokeet 18 päivä tammikuuta. Heti aamusta. Multa otetaan siinä samalla sydänfilmi. Se otetaan aina multa välillä mikä on ihan hyvä asia.
Mutta nyt alkaa siivoaminen ja pakkaaminen. Vaatekriisi on iskenyt mulle taas koska en tiedä mitä puen päälle huomenna kun vuosi vaihtuu? No kyllä se selviää varmaan jo tänään tai sitten vasta huomenna.

Kolmas koronarokote otettu.Keskiviikko 29.12.2021 06:39

Eilinen päivä oli yllättävä. Sain kolmannen koronarokotteen. Kuulin että tässä lähellä annettiin koronarokotteita niin mentiin sitten kaverin kanssa sinne. Jonotettiin pari tuntia että saatiin se rokote. Kannatti mennä ja jonottaa. Hyvin saatiin siinä aika kulumaan. Höpöteltiin niitä näitä siinä jonossa. Se pari tuntia meni mun mielestä nopeasti. Tänä aamuna oli vähän semmoinen olo etten olisi jaksanut nousta ylös. No pääsin onneksi ajoissa ylös. Aamukahvit on juotu. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon ulkoilla paljon tänään eli lenkkeilen. Pyykkiä ajattelin pestä tänään taas ja ajattelin siivota.
On sitten kämppä taas kunnossa. Olisi tarkoitus mennä viettämään uutta vuotta poikaystävän luokse. Toivon että ei tule nyt mitään sivuoireita tuosta rokotteesta. Voi tapahtua ihan mitä tahansa vielä nyt on vasta keskiviikko. Olo on hyvä tällä hetkellä silleen ettei ahdista tai masenna.
Se on vaan hyvä. Hetki ja päivä kerrallaan taas elän tätä mun elämää.
Ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Kohta otan aamulääkkeet sekä vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Aijon laittaa ne mitkä sain joululahjaksi.
Pinkin väriset. Pinkki on mun yksi lempi väri. Tempparit tulee taas tänään ja huomenna. Katson ne jaksot taas ruudusta kun kerkiän. Siinä on alkanut tapahtua. Vihdoinkin. Ekat jaksot oli aika tylsiä.
Odotan jo kovasti salkkareita. Kohta nekin alkaa taas. Se on ihan parasta että Ulla on palannut takaisin. Tuo paljon viihdettä siihen sarjaan.

Vartalotyyny on ihan paras.Tiistai 28.12.2021 06:25

Heräsin tänään vähän ennen kuutta. Aamukahvit on juotu. Olo tuntuu tällä hetkellä hyvältä. Hyvin nukuin viime yön. Jaoin eilenä viikon lääkkeet dosettiin niin haen seuraavan kerran leponexia vasta ensi kuussa. Kaikkia muita lääkkeitä on. Masennuslääkkeet riittävät vielä pariksi kuukaudeksi.
Sitä ei tarvitse hakea vielä. Sain eilenä pestyä pyykit aamulla. Pesen sitten pyykkiä varmaan huomenna taas kun lakanat pitää pestä. Aijon ottaa uudet lakanat käyttöön minkä sain joululahjaksi. Pinkin väriset.
Olen nyt nukkunut sen vartalotyynyn kanssa. Aivan paras. Mun pitää tokmannilla käydä ostamassa siihen tyynyliina. Tänään aijon taas lenkkeillä ja lenkkeillä. Aamulenkki ja iltalenkki. Hyvin tarkenee tuolla ulkona kun on kunnon talvivaatteet niin ei tule kylmä. Mulla on kunnon toppahousut ja takki. Tammikuussa mennään äidin kanssa käymään luhta myymälässä katsomassa mulle uusia toppahousuja. Siellä on varmasti silloin alennusmyynnit. Äiti ostaa ne toppahousut mulle koska se oli mun yksi joululahja. Olen kerennyt jo syömään yhden konvehtirasian. Vielä on 3 jäljellä. Sitten vielä muut suklaat siihen päälle mitä sain kavereilta. Syön noita kaikkia pikkuhiljaa pois. Mulla on yli kilo suklaata. Huhhuh. Odotan jo innolla että salkkarit taas alkaa. Sitten saa taas nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu. Olen katsonut vähän taas jersey shorea eteenpäin pari jaksoa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Tänään on aika rento päivä. Ei ole mihinkään kiire. Käyn vaan lenkillä tänään en missään muualla. Nukun ehkä päikkärit tänään kun on hyvin aikaa.

Oli mukava joulu. :)Maanantai 27.12.2021 05:47

Joulu on nyt sitten vietetty. Oli todella mukava joulu. Pääsi viettämään sitä vanhempien, sisarusten ja poikaystävän kanssa. Sain paljon lahjoja: 4 rasiaa konvehteja, pipon, hanskat, pinkki oloasu, vartalotyynyn, lahjakortti kotipizzaan, pussilakanat..kaikkea kivaa mistä todellakin tykkäsin. Sain sen vartalotyynyn poikaystävältä. Olin pitkään halunnut semmoisen niin nyt sen sain. Olo oli hyvä koko joulun ajan. Ei ahdistanut yhtään. Mulla oli rauhoittava mukana varmuuden vuoksi. Onneksi sitä ei joutunut ottamaan. Mä vaan nautin joulusta ja hyvästä olosta.
Käytiin haudoilla jouluna niin siitä tuli hyvä mieli. Sai vietyä kynttilän. Oli hieno näky illalla kun oli paljon kynttilöitä haudoilla. Nyt kun joulu on vietetty ja syöty vaikka mitä, niin tänään on pakko päästä lenkille.
En yhtään lenkkeilyt jouluna. No nyt löytyy innostusta. Aamulenkille aijon mennä ja sitten varmaan illalla vielä toisen lenkin. Nyt kuluttamaan joulukaloreita. Tuli pikkasen syötyä tuossa jouluna. Laatikoita ja suklaata.
Kinkkua en kyllä kauheasti syönyt mastoin sitä vähän. Kalaa söin paljon koska se oli hyvää. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea leponexia. Käyn tällä viikolla apteekissa. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä.
Heräsin tänään tuossa vähän ennen viittä. Aijon olla taas aamuvirkku koska nukuin aika pitkään tuossa jouluna. Mä tykkään näistä aamuista koska ei ole mikään kiire. Tänään pitää pestä pyykkiä. Alan tässä aamusta heti pesemään niin sitten on taas puhtaita vaatteita. Sain eilenä katsottua viime viikon tempparit jaksot. Nyt siinä on alkanut tapahtua. Vihdoinkin. Niin haluan nähdä ketkä parit pysyvät yhdessä ja ketkä eivät. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan. Innolla odotan tämän viikon jaksoja siitä.

Joulun viettoon! :)Torstai 23.12.2021 05:03

Tänään joulun viettoon. Mun sisarukset tulevat myös viettämään joulua vanhempien luokse. Olen pari yötä porukoilla niin lauantaina pääsee viettämään sitten joulua poikaystävän kanssa. Tulen sunnuntaina sitten takaisin, olen muutaman päivän täällä niin sitten lähden varmaan siinä ensi viikon torstaina viettämään uutta vuotta poikaystävän luokse.
Pitää ostaa vähän juotavaa silloin. Viiniä ja siideriä ajattelin juoda uutena vuotena. Pitää silloin jaksaa valvoa myöhään ja katsella raketteja.
Olo on todella hyvä tällä hetkellä. Olen siitä todella iloinen ja onnellinen että olen hyvässä kunnossa nyt jouluna. Pääsee näkemään rakkaita ihmisiä. Sekä pääsee vaihtamaan muutamaksi päiväksi maisemaa. Olen nyt ollut useamman viikon täällä koska olen ollut huonossa kunnossa. Nyt mä vaan taas nautin tästä hyvästä olosta! Olen melkein pakannut kaikki. Pitää ottaa reppu että saa siihen pakattua loput tavarat. Kaikki ei ihan mahtunut tuohon mun yhteen laukkuun. Otan taas liikaa vaatetta varmasti mukaan. No ainakin on sitten vaihtovaatetta. Tokmannilla pitää käydä varmaan jo tässä aamusta ostamassa se kynttilä haudoille. On sitten se ja coca colaa pitää ostaa myös koska se on mun joulujuoma. Mä heräsin jo tänään puoli viideltä. Ennen herätyskelloa. No ei se mitään nyt on aamukahvit juotu. Nyt olen ihan hereillä ja kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Pitää tiskata ennen kun lähtee ja viedä roskat. Sain eilenä siivottua. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja alkaa nautiimaan joulusta. Parasta on kun ei ole mikään kiire. Hyvää joulua vaan kaikille!

Pitää siivota tänään kämppä kuntoon.Keskiviikko 22.12.2021 05:56

Huomenna vanhempien luokse viettämään joulua. Tänään pitää siivota kämppä ennen lähtöä. Pesin jo eilenä pyykkiä lakanat ja vaatteet. Alan kohta siivoilemaan kirjoitan eka blogin. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Todella hyvä että olen kunnossa taas jouluna. Pelkäsin että olen huonomassa kunnossa. Tänään pitää maksaa kuun loput laskut. Rahaa on tullut taas. Maksan ne tässä heti aamusta sitten niitä ei tarvitse miettiä.
Heräsin jo tuossa viiden jälkeen. Hyvin nukuin viime yön. Aamukahvit on juotu taas. Onneksi kun saa kofeiinia niin se herättää. Lenkkeilin eilenä paljon. Kävin päivällä lenkillä ja sitten vielä illalla tein toisen lenkin. Tuli taas paljon askelia. Tänään aijon lenkkeillä myös. Saa päivän hyvin kulumaan. Pitää alkaa pikkuhiljaa pakkailemaan kamoja mitä otan jouluksi mukaan. Koitan olla ottamatta koko mun vaatekaappia mukaan. Aina kun lähden viikonlopuksi jonnekkin niin otan aina liikaa vaatteita. Nyt koitan ottaa järkevän määrän vaatteita. No sen tiedän mitä pistän jouluna päälle. Laitan mun yhden mustan neuleen, punaisen joulu t-paidan ja legginsit. Rennot vaatteet mutta jouluiset. En ole avannut vielä parhaan kaverin lahjaa minkä sain. Aavaan sen vasta joulun jälkeen. Sitten kun tulee takaisin. On taas jotain mitä odottaa. Näen pitkästä aikaan jouluna myös poikaystävän. Ei olla nyt nähty koska tässä on ollut vähän kaikenlaista. On ollut koronaa ja muuta. Näemme lauantaina. Menen silloin yhdeksi yöksi sen luokse. Odotan jo kovasti että näemme. Pääsee antamaan joululahjan. Ostin poikaystävälle ison paketin fazerin minttusuklaata.
Se on yksi sen lempi suklaa. Mä saan ihan varmasti siltä myös suklaata.
Mutta nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Voisi samalla kuunnella vähän joulumusiikkia. Joulu fiilis nyt vaan päälle.

Kohta on joulu. :)Tiistai 21.12.2021 06:46

Verikokeissa taas käyty. Sain eilenä jo uuden verikoe ajan. 18 päivä tammikuuta puoli yhdeksän. Multa otetaan siinä samalla sydänfilmi.
Sain pyykit eilenä pestyä ja testasin sitä uutta kuivuria mikä oli tullut. Oli todella hyvä ja nopea. Nyt on kivaa taas pestä pyykkiä kun on kunnon kuivuri. Kohta pääsee joulun viettoon. Olen ylihuomenna menossa vanhempien luokse viettämään joulua ja sitten viikonloppuna menen poikaystävän luokse. Pääsee näkemään kaikki rakkaat ihmiset. Tulee varmasti mukava joulu. Kämppä pitää vielä siivota ennen lähtöä. Siivoan varmaan sitten huomenna kun on hyvin aikaa. Katsoo pitääkö pestä pyykkiä siinä samalla. Olo on hyvä tällä hetkellä. Viikko alkanut hyvin.
Se on nyt todella hyvä että olen paremassa kunnossa mitä viikko sitten.
Silloin kaikki oli vähän perseestä ja ahdisti. Tuntui koko ajan siltä että en selviä mutta mä selvisin! Silloin piti vaan mennä hetki ja päivä kerrallaan.
Niin huomasi että kaikki kyllä järjestyy. Onneksi nuo lääkkeet auttaa mua paljon elämässä. Lievittävät ahdistusta ja psykoosia. Leponex on psykoosilääke. Masennuslääke on tuohon ahdistukseen. Se on vaan hyvä että mulla menee aamulla lääkkeitä ja illalla. Tänään aijon taas ulkoilla eli lenkille. Ajattelin tuossa aamulla mennä lenkille ja varmaan teen illalla vielä toisen lenkin. Eilenä tuli kivasti askelia kun käveli terveyskeskukseen ja takaisin. Siinä tuli yhteensä noin 5 kilsaa käveltyä. Aamukahvit on juotu taas ja nyt olen onneksi herännyt. Ei ollut tänä aamuna onglemaa nousta sängystä ylös. Eilenä tuntui että ei olisi jaksanut. Nyt otan aamulääkkeet. Sekä siivoilen vähän tätä mun keittiötä. Ai niin lakanat voisi myös vaihtaa jo tänään sänkyyn.

Ensi vuonna vasta salille treenaamaan.Maanantai 20.12.2021 06:18

Tämän vuoden viimeiset verikokeet tänään. Lähden taas ajoissa sinne niin ei tule kamala kiire. Syön ennen lähtöä niin jaksan kävellä. Siinä tulee samalla lenkki tehtyä. Aamulla oli vähän semmoinen fiilis etten olisi jaksanut nousta ylös. Pääsin onneksi ylös ja join aamukahvit äsken.
Katsoin eilenä melkein koko päivän yhtä draama sarjaa minkä taas löysin mtv palvelusta. Sen niminen sarja kuin "Meidän kesken". Norjalainen draama sarja. Jäin siihen ihan koukkuun. Sitä oli ekassa kaudessa 8 jaksoa. Odotan innolla jos sitä tulee taas uusi kausi. En eilenä katsonut wonderlandia. Sitä kerkiää kyllä katsomaan myöhemmin. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Ei tarvitse hakea mitään lääkettä vielä. Kaikkia on. Leponex on seuraava lääke mitä pitää sitten taas hakea. Masennuslääkkeet riittävät vielä kolmeksi kuukaudeksi. Haen sitä lääkettä sitten vasta keväällä. Se on kätevää kun saa aina ison paketin masennuslääkettä niin ei tarvitse aina jatkuvasti hakea. Olo on ok tällä hetkellä. Uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Näen tänään yhtä kaveria niin annetaan jo joululahjat koska kaveri lähtee jo huomenna joulun viettoon. Kiva nähdä vielä tänään. Ajattelin salille mennä vasta seuraavan kerran ensi vuonna. Pidän nyt tauon salilla käymisestä. Sitten kun alkaa uusi vuosi niin alan treenaamaan. Aijon nyt raihoittua kun on joulu ja tulee uusi vuosi. Lepään niin jaksaa sitten taas. Tänään pesen pyykkiä. Alan taas tässä aamusta pesemään. Niin saa ne hoidettua. Meille on tullut uusi kuivuri mitä en ole vielä testannut. Kokeilen sitä tänään miten se toimii.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan jakamaan lääkkeitä dosettiin. Nyt olen aika hyvin tässä heräillyt.

Pitää käydä ostamassa kynttilä.Sunnuntai 19.12.2021 07:17

Viikonloppu mennyt mukavasti. Eilenä ulkoilin aika paljon ja sain katsottua tempparit jaksot. Kävin aamulla lenkillä ja vielä iltapäivällä toisella lenkillä. Tänään ajattelin mennä liikuntapuistoon jos on vaan hyvä sää.
En ole pitkään aikaan käynyt liikuntapuistossa. Nyt kun mulla on aikaa niin on kiva mennä sinne. Saa samalla raitista ilmaa. Onneksi se paikka on vaan kävelymatkan päässä. Olo on nyt todella hyvä. Olen paremassa kunnossa taas. Juuri sopivasti ennen joulua. Pelkäsin että tulen taas huonompaan kuntoon. Nyt ei onneksi ahdista tai masenna. Pakko taas nauttia tästä olosta kun vaan pystyy. Huomenna mulla on verikokeet. Puoli yhdeltä. Sitten kun taas käynyt siellä niin saa hakea leponexit. Tarkistin niin leponexit riittävät vielä ensi viikolle. Mun pitää ensi viikolla käydä tokmannilla ostamassa kynttilä haudalle. Kun jouluna käydään haudoilla niin saa vietyä sen kynttilän. Siitä tulee sitten hyvä mieli.
Käydään aina perheen kanssa joka joulu haudoilla. Iltaisin viedään kynttilät. Kohta se joulu jo tulee. Pakko sanoa että tää viimeiset puoli vuotta on mennyt nopeasti. Hetki sitten oli kesä ja helteet. Toivon että ensi vuodesta tulee hyvä ja mukava vuosi. Tulee varmasti paljon hyviä juttuja ja reissuja. Saa nyt nähdä että koska pääsee taas laivalle kun tää koronatilanne on taas pahentunut. Innolla odotan kyllä että pääsisi laivalle kavereiden kanssa. Oltiin viimeksi laivalla vuonna 2019 kesällä. Oli mukava reissu. Kerettiin käydä ennen koronaa. Huomenna ajattelin pestä taas pyykkiä. Tänään en jaksa aijon ottaa rennosti.
Aamulenkille olen menossa niin kuin joka aamu. Saa nähdä onko siellä kamalan liukasta. No onneksi mulla on hyvä tasapaino niin pysyn pystyssä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia. Aamu alkanut hyvin. Kiitos taas aamukahvin!

Tein pizzaa eilenä. :)Lauantai 18.12.2021 06:48

Eilenä oli mukava päivä. Tein eilenä pizzaa. Jauheliha ja kinkkupizzaa. Tuli todella hyvää ja oli hyvä perjantai päivän ruoka. Pizzaperjantai. Se on yksi mun lempi ruoka mitä syön aina useasti ja viikonloppuisin. Syön viikonloppuisin myös noita ristorante pizzoja. Aina jos olen poikaystävän luona. Välillä me tehdään pizzaa poikaystävän kanssa. Ostetaan aina aineet puoliksi. Olo on tällä hetkellä hyvä. Aamu alkanut onneksi hyvin taas. Ei ahdista. En illalla meinannut saada unta. Tänään heräsin tuossa vähän ennen kuutta. Nyt on aika pirteä olo tällä hetkellä. Kävin tokmannilla niin siellä oli jo alennusmyynnit ja olin että eikä! Mä niin haluaisin ostaa itselle taas jotain kivaa mutta koitan nyt vaan olla ostamatta. Mun tavoite oli että sinnittelen kesään asti etten osta mitään vaatetta. Kesällä vasta sitten. Tai no katsoo jos keväällä menisi kärkkäisellä käymään niin voisin ostaa kevätvaatteita. Kyllä mä pääsen taas shoppailemaan. Innolla kyllä odotan. Se on aina kivaa jos on rahaa niin voi ostaa jotain itselle aina välillä. Shoppailu on yksi mun lempi harrastus. Tänään taas aamulenkille ja ajattelin vielä iltapäivällä käydä tekemässä toisen lenkin. Koitan tänään ulkoilla paljon. Kävin eilenäkin päivällä lenkillä. Oli ihanaa kun aurinko paistoi. Piristi paljon mun mieltä. Pääsi samalla tuulettamaan ajatuksia. Koitan tänään saada katsottua tempparit jaksot. Olen siinä taas mukana. Aloin katsoa mtv palvelusta yhtä wonderland nimistä draama sarjaa mihin olen jäänyt ihan koukuun. Katson sitäkin tänään. Olen katsonut sitä 6 jaksoa. Vielä on monta jaksoa jäljellä ja odotan jos siitä tulee myöhemmin uusi kausi. Nyt otan aamulääkkeet. Sekä vähän siivoilen taas keittiötä. Pitää tiskata taas.