IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulua odotellen :)

Selaa blogimerkintöjä

Ostan tänään suklaata. :)Perjantai 17.12.2021 05:45

Oli mukavaa eilenä nähdä paras kaveri. Annettiin lahjat. Mä avaan vasta jouluna sen lahjan minkä sain. Juteltiin niitä näitä ja juotiin teetä.
Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt voi taas ottaa ihan rennosti kun viikonloppu alkaa. Olo on tällä hetkellä hyvä. Enää ei ole ahdistanut mikä on vaan hyvä merkki. Tänään mä näen illalla yhtä kaveria ja aijon mennä lenkille. Ulkoilua taas mikä tekee ihan hyvää. Tiedän jo minkä lenkin aijon tehdä. Se kestää sen puolisen tuntia. Piti muuten tarkistaa koska salkkarit jää joulutauolle. Sitten taas jatkuu ensi vuonna. En ole vielä katsonut tämän viikon temppareita. Katson ne jaksot tuossa viikonloppuna kun on hyvin aikaa. Saa nähdä mitä siinä on nyt sitten taas tapahtunut. Innolla haluan nähdä. Kävin eilenä lidlissä ja tänään ajattelin käydä tokmannilla. Mun tekee mieli kauheasti suklaata ajattelin sitä ostaa. Nyt saa taas herkutella kun on viikonloppu. Uskon että tästä tulee mukava päivä. Nyt kun on paremassa kunnossa taas niin pystyy nauttimaan. Otan kohta aamulääkkeet. Verikokeet mulla on ensi viikon maanantaina puoli yhdeltä.
Haen varmaan leponexia seuraavan kerran loppu kuusta tai sitten ensi vuoden alussa. Pitää muuten tarkistaa paljon mulla on sitä lääkettä jäljellä niin tietää koska hakea. Mä en onneksi rauhoittavia joudu hakemaan jatkuvasti koska mulla menee niitä todella vähän. Mä en edes enää muista koska hain niitä viimeksi. On hyvä lääke silloin kun tulee se paha ahdistus.
Tai jos pahat harhat iskee. Harhoja mulla ei ole onneksi ollut pitkään aikaan. Ne kyllä tulee taas jossain vaiheessa. Nyt en aijo edes miettiä niitä. Keskityn vaan hyviin asioihin. Nyt alan kuunnella musikkia sekä tiskaamaan. Aijon nauttia tästä päivästä ihan täysillä.
Nyt olo on tuntunut hyvältä. Eilenäkään ei ahdistanut yhtään mikä oli vaan hyvä. Alan olla paremassa kunnossa. Ihan hyvä niin pääsen sitten varmasti viettämään joulua. En todellakaan halua olla huonossa kunnossa jouluna haluan vaan nauttia. Tänään pitää siivota ja pestä pyykkiä. Alan niitä kohta tässä tekemään. Aamu alkanut hyvin taas heräsin viiden jälkeen. Hyvin nukuin viime yönä. Jaksoin eilenä katsoa salkkarit ennen kun menin nukkumaan. Tänään näen parhaan kaverin illalla. Kiva taas nähdä koska ei olla nähty pitkään aikaan. Päästään jo nyt antamaan lahjat koska paras kaveri lähtee reissuun viettämään jo joulua. Saan ihan varmasti suklaata. Poikaystävä sanoi myös mulle eilenä että se ostaa suklaata mulle joululahjaksi. Yllätys. Arvasin tämän. no sitten on ihan kivaa kun on kasa paljon suklaata. Suklaata ei koskaan ole liikaa. Sitten syö niitä pikkuhiljaa pois. Saa nähdä tuleeko jouluna mulle kiloja. Voi olla mutta sitten kun vuosi vaihtuu niin alan taas käymään salilla pari kertaa viikossa. Sekä alan lenkkeilemään enemmän. Niin paino varmasti tasaantuu pysyy hyvänä. Olen viikonlopun vielä täällä. Aijon ottaa ihan rennosti taas. Varmaan jatkan jersey shoren katsomista. Ai niin tempparit pitää katsoa sitten kun tulee hyvä hetki. Saa nähdä mitä siinä taas tapahtuu. Sain jo katsottua kaikki viisi miestä viikossa jaksot. Toivon kovasti että siitä tulee uusi kausi taas jossain vaiheessa koska se oli mun mielestä mielenkiintoinen ohjelma. Jäin siihen ihan koukkuun. Se on hyvä että Putous tulee taas ensi vuonna. Innolla odotan. Siinä saa taas nauraa kun sitä katsoo.
Viikonloppuna tulee sitten katsottavaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan imuroimaan. Saa kämpän taas kuntoon.

Huomenna näen parhaan kaverin. :)Keskiviikko 15.12.2021 05:40

Olo alkaa jo pikkuhiljaa olla parempi. Eilenä oli hyvä ja mukava pävä ei yhtään ahdistanut. Ehkä nyt alkaa taas parempi kausi. Mä toivon niin.
Hetki ja päivä kerrallaan taas mennään tätä elämää. Ajattelin jo tänään aloittaa siivoukset niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa.
Pyykkiä pitää taas huomenna pestä eli lakanat ja vaatteet. No mulla on taas hyvin huomenna aamulla aikaa hoitaa ne. Huomenna mä näen parhaan kaverin. Olen menossa sen luokse kylään. Kerkiää nähdä koska se on kohta lähdössä reissuun. Annan jo sille joululahjan. Ostin parhaalle kaverille lahjaksi ison paketin pätkis suklaata. Se on sen lempi suklaa.
Ei olla nähty moneen viikkoon niin nyt on taas kiva nähdä. Luin että Putous tulee taas ensi vuonna. Helmikuussa. Niin paras ohjelma. Saa nähdä millaiset sketsihahmot on siinä kaudella. Toivon että hauskat niin on sitten kiva seurata. Onneksi aamukahvi herätti mut tänä aamuna. En meinannut jaksaa nousta ylös mutta pääsin onneksi. Kohta otan aamulääkkeet. Mä kovasti toivon että nyt en taas joudu vähään aikaan syömään rauhoittavia. Toivon että nyt olo on taas paljon parempi ennen joulua mutta jos se ahdistus iskee taas niin sitten se tulee. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Nyt mietin vaan hyviä juttuja enkä mitään ahdistavia juttuja. Olen varmasti taas oma iloinen itseni. Mikään ei masenna minua tällä hetkellä.

Eilenä tuli todella huono olo.Tiistai 14.12.2021 06:44

Eilenä olikin huono päivä. Aamu alkoi ihan hyvin mutta sitten se ahdistus taas iski. Tuli niin huono olo että jouduin ottamaan sen rauhoittavan. Onneksi se lääke heti helpotti mun oloa ja loppupäivä meni sitten hyvin.
Se ahdistus tuli taas ihan puun takaa. Onneksi olen oppinut elämään ahdistuksen kanssa. Aina kun ahdistaa, niin hyväksyn sen olotilan.
Sitten mä vaan aina ajattelen että selviän taas tästä ja se menee ohitse.
Heräsin tänään vasta kuudelta. En heti jaksanut herätä kun kello soi.
Aamukahvit on juotu. Tänään mä koitan saada pyykit pestyä. Eilenä siitä ei tullut yhtään mitään kun oli niin huono olo. No saan ne tänään tässä aamulla pestyä. Menen aamulenkille. Se piristää varmasti mieltä. Kävin eilenä illalla lenkillä. Huomenna ajattelin mennä salille treenaamaan. Mulla on ollut nyt tauko etten ole käynyt salilla. Nyt löytyy taas innostusta. Tekee kropalle hyvää. Menen vasta illalla. Olen nyt viime aikoina vaan lenkkeillyt salin sijasta. Nyt alkaa taas lenkkeily kyllästyttää. Kun alkaa uusi vuosi niin alan taas käymään salilla pari kertaa viikossa.
Se on yksi mun tavoite. Paino on pysynyt hyvänä. Olen siitä todella tyytyväinen. Koitan syödä terveellisesti ja liikkua. Nuo auttavat siihen että paino on hyvä. Herkuttelen aina viikonloppuna. Viikolla en koskaan syö mitään hyvää. Pystyn siihen aika hyvin. Aina kun käy kaupassa niin ohittaa vaan kaikki karkkihyllyt niin ei tule houkutuksia. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Tuskin tulee sitä huonoa oloa mutta sekin voi olla että tulee. Saa nähdä. Koitan vaan ajatella mukavia asioita.
En yhtään ala sitä miettimään että alkaa ahdistaa. Onneksi mulla on lääkkeet jos tulee huono olo. Ne sitten auttavat. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia mistä tulee iloinen mieli.

Shoppailua keväällä.Maanantai 13.12.2021 05:27

Taas alkaa uusi viikko. Viikonloppu meni erittäin mukavasti. Kävin eilenä pari kertaa lenkillä. Aamulla ja iltapäivällä. En eilenä jaksanutkaan pestä pyykkiä niin tänään taas uusi yritys. Alan tässä aamulla nyt pesemään.
Eilenä katsoin taas pari jaksoa jersey shorea. Sekä aloin mtv palvelusta katsomaan uutta draama sarjaa minkä nimeä en nyt taas muista mutta vaikutti hyvältä. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Ei tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia lääkkeitä riittää vielä. Tasan viikon päästä on verikokeet. Pitää mennä piikille että saa hakea taas leponex lääkettä.
Olen syönyt leponex lääkettä 17 vuotiaasta asti. On ollut hyvä lääke vuosien ajan. Auttaa paljon tähän sairauteen. Pystyy jotenkin elämään tätä elämää hetki ja päivä kerrallaan. Heräsin tänään ennen herätyskelloa. Nousin vaan ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Nyt olen ihan hereillä kun sai kofeiinia. Jee, salkkarit tulee taas tällä viikolla vielä. Innolla haluan nähdä mitä salkkareissa tapahtuu ja temppareissa. Se on hyvä että Ulla palasi takaisin salkkareihin. Tulee hyvää viihdettä taas kun Ulla on kuvioissa. Saa nähdä mitä kaikkea se keksii. Nyt on hyvä fiilis kun on saanut joululahjat ostettua. Ei tarvitse niitä enää miettiä. Onneksi tokmanni on ihan tuossa vieressä niin sieltä löytyy aina lahjat. Sitten kun kesä taas tulee niin shoppailen kesävaatteita tokmannilta. Mun pitää ensi kesänä shoppailla toppeja ja kivoja t-paitoja. Toppeja mulla ei ole kauheasti niin haluan niitä ostaa. Pakko päästä jossain vaiheessa tuonne kärkkäiselle shoppailemaan. Katsoo jos vaikka keväällä menee sinne sitten. Poikaystävän kanssa. Uskon että löydän sieltä sitten taas kivoja vaatteita. Mun pitäisi varmaan ostaa uusia housuja koska niitä mulla ei ole kauheasti. Käytän koko ajan legginsejä. Ne on vaan niin ihanan kevyet päällä eikä purista.
Mulla on varmaan kymmenet legginsit. Niitä tulee aina ostettua
ei koskaan kunnon housuja.

Joululahjat ostettu. :)Sunnuntai 12.12.2021 06:59

Kävin eilenä tokmannilla. Nyt on kaikki joululahjat ostettu kavereille.
Ostin myös tokmannilta hujanaa ja tuc suolakeksejä. Mun teki mieli jotain suolaista. Hunajaa ostin sen takia että sitä saa sitten teen sekaan.
Olo tuntuu vähän väsyneeltä. Viikonloppu muuten sujunut hyvin.
Lepään taas tämän päivän niin jaksaa sitten taas ensi viikon. Ei ole onneksi ahdistanut mikä on vaan hyvä. Sain eilenä katsottua tempparit.
Nyt siinä alkaa tapahtumaan. Innolla odotan ensi viikon jaksoja. Nyt tulee paljon draamaa siinä. Olen salkkareissa myös ihan mukana. Sain katsottua eilenä sen perjantain jakson. Kohta salkkarit jää joulutauolle.
Aijon tänään pestä pyykkiä niin huomenna ei tarvitse. Käyn eka aamulenkillä niin alan sen jälkeen pesemään. Ei tarvitse hakea mitään lääkettä ensi viikolla. Kaikkia lääkkeitä riittää vielä. Masennuslääkkeet riittävät kolmeksi kuukaudeksi. Hain niitä hetki sitten. Joulukuun lopussa käyn hakemassa leponexit seuraavan kerran. Verikokeet ovat viikon päästä maanantaina. Olen taas katsonut sitä viisi miestä viikossa ohjelmaa. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Olen katsonut kohta kaikki jaksot. Huomenna tulee vikat jaksot siitä. Toivon jos siitä tulee joskus uusi kausi. Se on silleen mielenkiintoinen millaisia miehiä siinä on.
Aamukahvit on juotu taas ja kohta alan tiskaamaan. Onneksi kahvi herättää joka aamu. Aamukahvi on päivän tärkein juoma. Sillä mun aamut lähtee aina käyntiin.

Ensi viikolla näen parhaan kaverin.Lauantai 11.12.2021 06:18

Olo tuntuu taas hyvältä. Eilenä meni mukavasti perjantai päivä ei ahdistanut yhtään. Olen taas oma itseni. Uskon että alkaa taas parempi kausi ettei tule sitä huonoa oloa ja ahdistusta. Toivon että olen hyvässä kunnossa jouluna. Sain verikoe ajan eilenä. 20 päivä joulukuuta puoli yhdeltä. Pitää mennä silloin piikille niin saa haettua taas leponexit. Mulla riittävät leponex lääkkeet vielä ensi viikolle. Ei vielä tarvitse hakea niitä.
Koitan tänään saada katsottua tempparit jaksot. Näkee mitä siinä on tapahtunut taas. Varmasti vaikka mitä. En eilenä jaksanut katsoa salkkareita. Katson tänään sen eilisen jakson. Menin jo ennen kahdeksaa eilenä nukkumaan. Hyvin tuli nukuttua. Nyt mä heräsin puoli kuudelta.
Aamukahvit juotu. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee. Hyvin onneksi. Sovittiin että näemme ensi viikolla. Ei olla nähty pitkään aikaan koska tässä on ollut vaikka mitä. Pääsee sitten antamaan joululahjan. Ajattelin tänään tai huomenna mennä sinne tokmannille ostamaan joululahjat. Sitten siitä tulee hyvä mieli kun ne on ostettu.
Menen taas lenkille tänään iltapäivällä. Tulee liikuntaa tälle päivälle. Pyykkiä pitäisi pestä koska sitä on kertynyt taas. Katson pesenkö vaikka ne sitten huomenna. Tänään en jaksa. Mukavaa kun ei ole mikään kiire.
Voi vaan taas olla. Joulua odotan jo innolla. Pääsee sitä sitten viettämään rakkaiden ihmisten kanssa. Näkee perheen ja poikaystävän.
Innolla odotan myös uutta vuotta. Pääsee sitäkin sitten viettämään. Silloin korkkaan viinipullon. On taas jotain mitä odottaa.

Pari viikkoa jouluun. :)Perjantai 10.12.2021 06:30

perjantai ja viikonloppu taas alkaa. Olisin tänä viikonloppuna mennyt poikaystävän luokse, mutta hän on sairastunut. En halua saada tartuntaa.
En ole nyt viikonloppuna lähdössä mihinkään joten aijon taas levätä.
Eilenä mulla oli vähän huono päivä. Ahdisti koko päivän mutta selvisin.
Oli taas lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan. Kun mua ahdisti eilenä niin lähdin lenkille. Se kun sai vähän raitista ilmaa niin se auttoi vähän.
Mä heräsin tänään puoli kuudelta vaikka mun piti jo herätä viideltä. No en onneksi nukkunut ihan pommiin. Tänään pitää käydä lidlissä ja tokmannilla. Käyn ostamassa lisää maskeja tokmannilta niin on sitten niitä taas. Mustan värisiä 50 kappaletta 10 eurolla. Mä säästän rahaa kun en ole nyt menossa viikonloppuna mihinkään. Pari viikkoa niin on joulu. Olen menossa silloin vanhempien luokse viettämään sitä ja poikaystävän luokse. Tulee varmasti mukava joulu. Pitää alkaa ostelemaan joululahjoja kavereille. Onneksi tokmannilta löytyy lahjat niille. Ihanaa kun ei ole mikään kiire. Aijon tuossa viikonloppuna katsoa tämän viikon tempparit jaksot. Siinä on varmasti tapahtunut taas vaikka mitä. Innolla haluan nähdä. Kohta otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Voisi kuunnella musiikkia myös. Perjantai fiilis nyt vaan päälle. Kun menen lidliin tänään niin ostan sieltä vähän limua. Kun halvalla saa. Päätin että juon alkoholia seuraavan kerran vasta uutena vuotena. Hyvin pystyn sinne asti olla ilman. Sitten ostan viinipullon. Varmaan omenaviiniä. Se on mun suosikki viini maksaa alle 10 euroa.
Vietän uutta vuotta poikaystävän kanssa.

kävin kauppakeskus veturissa. :)Torstai 09.12.2021 05:34

Tuli eilenä käytyä kouvolassa kauppakeskus veturissa yhden porukan kanssa. En ostanut mitään sieltä katselin vaan. Käytiin siellä myös kahvilla. New yorker liikkeessä oli vaikka mitä ihanaa vaatetta. Oli ihan kiva reissu. Pääsi päiväksi vaihtamaan vähän maisemaa. Heräsin jo tänään puoli viideltä. Aamukahvit on juotu. Kun saan taas blogin kirjoitettua niin alan siivoilemaan. Siivouspäivä. Onneksi tein viime viikonloppuna kaikki joulusiivoukset niin niitä ei tarvitse enää miettiä. Nyt tänään imuroin ja moppaan. Mulla oli todella ahdistava olo tiistaina, mutta meni onneksi ohitse. Nyt olo on taas ok. Oli taas lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan mutta mä selvisin ilman sitä. Hyvä minä. Onneksi eilenä ei ahdistanut reissussa. En ole nyt tällä viikolla mennyt salille. Ajattelin jos ensi viikolla taas menisi. Tekisi taas kropalle hyvää. Se on nyt mun ensi viikon tavoite että menen salille.
Kysyn jos kaveri lähtisi mukaan. En ole nyt käynyt edes lenkillä koska on ollut kamalan kylmä. Kohta pitäisi taas lämmetä. Lumet taas sulaa. Sitten on kiva loska keli. En ole vielä katsonut tämän viikon tempparit jaksoja.
Katson ne taas viimeistään viikonloppuna. Saa nähdä mitä tapahtuu siinä tällä viikolla. Salkkarit on ollut taas hyvä kun Ulla palasi niihin. Tulee taas hyvää viihdettä. Saa nähdä mitä Ulla keksii. Pyykkiä pitää pestä taas tänään ja sitä on kertynyt kiva määrä. Onneksi mulla on aamulla aikaa pestä kaikki. Lakanat ja vaatteet. Ensi vuonna mä ja mun yksi kaveri tehdään shoppailureissu keväällä tai viimeistään kesällä. Silloin aijon shoppailla New yorker liikkeessä. Sekä cubus liikkeessä olisi kiva käydä. Innolla odotan shoppailureissua. Päätin että nyt en shoppaile enää tänä vuonna. Koitan taas säästää rahaa.
Jos pääsee taas laivalle ensi vuonna niin säästän siihen. On sitten ruoka ja juomarahat. Mennään sitten kavereiden kanssa. Innolla odotan sitä reissua.

Masennuslääkkeet haettu.Tiistai 07.12.2021 06:10

Tiistai. Itsenäisyys päivä vietetty. Nyt arki taas alkaa. Tämä päivä tuntuu ihan maanantailta. kävin apteekissa eilenä hakemassa masennuslääkkeet.
Nyt on taas sitä lääkettä kolmeksi kuukaudeksi. Resepti piti nyt uusia taas niin saa haettua sitä lääkettä. En ole vielä saanut verikoe aikaa. No saan sen varmaan kohta. Tänään on taas sählypelit iltapäivällä. Saa nähdä millaiset joukkueet on tällä kertaa ja että kuka voittaa. Pelaan niin hyvin kun vaan pystyy. Aijon olla taas hyökkääjä. Salkkarit tulee taas tänään. Saa nähdä mitä salkkareissa tapahtuu tällä viikolla ja temppareissa. Katson ne tempparit jaksot sitten taas kun kerkiää eli ruudusta.
Aamulenkille olen varmaan taas tänään menossa jos vaan ulkona ei ole kamalan kylmä. Katson kohta paljon siellä ulkona on pakkasta.
Eilenä oli todella kireä olo ja vähän ahdisti, mutta nyt kun sain nukuttua viime yönä hyvin niin nyt on taas ok olo. Aamu alkanut ihan hyvin. Heräsin taas viiden jälkeen. Kohta alan maksamaan laskuja. Rahaa on tullut tänään. Maksan vuokran ja hammaslääkäri laskun. Sitten niitä ei tarvitse miettiä kun ne on maksettu. Soitin eilenä parhaalle kaverille Sillä on kaikki hyvin. Ei tarvitse olla huolissaan siitä. Pitää katsoa koska taas nähtäisiin. Ei olla nyt nähty vähään aikaan. Onneksi voi aina soitella jos ei näe. Nyt alan tiskaamaan. Sekä otan aamulääkkeet. Uskon että tulee mukava päivä. Kivaa mennä taas pelaamaan sählyä.