IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailua keväällä.Maanantai 13.12.2021 05:27

Taas alkaa uusi viikko. Viikonloppu meni erittäin mukavasti. Kävin eilenä pari kertaa lenkillä. Aamulla ja iltapäivällä. En eilenä jaksanutkaan pestä pyykkiä niin tänään taas uusi yritys. Alan tässä aamulla nyt pesemään.
Eilenä katsoin taas pari jaksoa jersey shorea. Sekä aloin mtv palvelusta katsomaan uutta draama sarjaa minkä nimeä en nyt taas muista mutta vaikutti hyvältä. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Ei tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia lääkkeitä riittää vielä. Tasan viikon päästä on verikokeet. Pitää mennä piikille että saa hakea taas leponex lääkettä.
Olen syönyt leponex lääkettä 17 vuotiaasta asti. On ollut hyvä lääke vuosien ajan. Auttaa paljon tähän sairauteen. Pystyy jotenkin elämään tätä elämää hetki ja päivä kerrallaan. Heräsin tänään ennen herätyskelloa. Nousin vaan ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Nyt olen ihan hereillä kun sai kofeiinia. Jee, salkkarit tulee taas tällä viikolla vielä. Innolla haluan nähdä mitä salkkareissa tapahtuu ja temppareissa. Se on hyvä että Ulla palasi takaisin salkkareihin. Tulee hyvää viihdettä taas kun Ulla on kuvioissa. Saa nähdä mitä kaikkea se keksii. Nyt on hyvä fiilis kun on saanut joululahjat ostettua. Ei tarvitse niitä enää miettiä. Onneksi tokmanni on ihan tuossa vieressä niin sieltä löytyy aina lahjat. Sitten kun kesä taas tulee niin shoppailen kesävaatteita tokmannilta. Mun pitää ensi kesänä shoppailla toppeja ja kivoja t-paitoja. Toppeja mulla ei ole kauheasti niin haluan niitä ostaa. Pakko päästä jossain vaiheessa tuonne kärkkäiselle shoppailemaan. Katsoo jos vaikka keväällä menee sinne sitten. Poikaystävän kanssa. Uskon että löydän sieltä sitten taas kivoja vaatteita. Mun pitäisi varmaan ostaa uusia housuja koska niitä mulla ei ole kauheasti. Käytän koko ajan legginsejä. Ne on vaan niin ihanan kevyet päällä eikä purista.
Mulla on varmaan kymmenet legginsit. Niitä tulee aina ostettua
ei koskaan kunnon housuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.