IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

yay ^^Tiistai 31.12.2013 23:14

mukava ilta on ollut :) vielä pitää valvoa keski yöhön asti.
juon karpalo lonkeroo täl hetkel. on hyvää. juomiakin on vielä kivasti jäljellä. hyvää uutta vuotta! ^_^

vuoden vika päivä..Tiistai 31.12.2013 15:30

se olisi vuoden vika päivä.. :) tämä on ollut hyvä vuosi. kaikkea hyvää on ollut. toivottavasti ensi vuosi on yhtä hyvä kuin tämä vuosi. :)

juomia.Maanantai 30.12.2013 22:14

täällä mä nyt oon. poikaystävän luona :) <3 käytiin kaupassa ostamassa vähän juotavaa uudeksi vuodeksi :D itselle ostin karpalo lonkeroo,rekorderligii,up ciderii.. :) jos nyt vaikka pystyisi juomaan kun viimeksi ei onnistunut. kohta voisi ottaa lääkkeet ja ehkä mennä nukkumaan. huomenna voi sit nukkua pitkään. ja valvioa myöhään.
varmaa vielä katson telkkua. mulla on kauhee kasa suklaata.
ajattelin huomenna mutustella :3 kävin tänään apteekissa hakemassa lisää leponexia. nyt on taas lääkkeitä. en ota huomenna ollenkaan lääkkeitä koska juon silloin illalla. otan sitten taas seuraavana päivänä lääkkeet. kohta alkaa simpsonit :)

uusi vuosiSunnuntai 29.12.2013 13:35

oon vielä tän päivän täällä orimattilassa. lähden huomenna poikaystävän luokse viettämään uutta vuotta. oon sen luona pari päivää :) pitää ostaa jotain juomia. siideriä ja lonkeroo :) jos vaikka nyt pystyisi juomaan. viimeksi ei onnistunut.
jos vaikka nyt alkaisi pestä pyykkiä. kone on varmasti vapaana.
pitää alkaa pikku hiljaa pakkaamaan. mä suunnilleen tiedän mitä otan mukaan. otan kannettavan mukaan myös.
aloin eilen illalla katsomaan sellaista sarjaa kuin: "klikkaa mua" se on yksi suomalainen sarja. oon nähnyt sen ennenkin ja ajattelin alkaa katsomaan sitä uudestaan. ihan hauska :) mulla on se dvd:nä.
mutta nyt mä alan pestä sitä pyykkiä :P

seppäläLauantai 28.12.2013 17:35

kävin tossa äsken seppälässä ostoksilla :) löyty kaikee kivaa. yks paita,toppi, parit stringit.. :) samalla tuli lenkki heitettyä. kävin juuri suihkussa. tiskasin tiskit,siivoilin hieman kämppää, ja nyt mietin että pitäisikö pyykkiä pestä tänään vai huomenna..varmaan huomenna. ei jaksa tänään :P animee en ole katsonut. ehkä tossa illalla voisi katsoa minami-ke animee. kolmas kausi.
nyt otan tän loppu päivän vähän rennosti ^^

pum!Perjantai 27.12.2013 21:40

lauantai päivä on menny ihan mukavasti. oon nukkunu,käyny kaupassa, ja poikaystävä kävi kylässä. katottii yks johnny depp leffa xD "Dark shadows" oli ihan ok leffa :3
tämä ilta menee taas koneella istuen. ei ole muutakaan tekemistä. huomenna ja yli huomenna sama juttu. ei oo juttu seuraa :( yksinäistä..
no. kyllä mä selviin. onpahan omaa aikaa. animee voisi varmaan katsoa vielä tänään. jos jaksaa. vitsi mä säikähdin tossa hetki sitten siihen kun naapuri ampu yhen raketin. kauhee pum! olin että mitä helvettiä? xD nyt naapuri ei oo enään onneksi ampunu.
suklaa konvehteja on tullu myös tänään syötyy. nams :3

mukava joulu ^^Torstai 26.12.2013 14:36

nyt on joulu sitten vietetty :) tulin justiinsa tänne orimattilaan.
nyt on tullu levättyä ja syöty ihan tajuttomasti. sain kivoj lahjoja ^^ esimerkiksi veden keittimen,kasa suklaata, agry birds kamaa,
sukkia,leffan,koti pizzan lahja kortin..nyt sitten odotellaan uutta vuotta.
joudun nyt olee muutaman päivän omissa oloissani koska kaikki mun kaverit on jossain viettämässä joulua ja uutta vuotta. näen ne vasta ensi vuonna..uutta vuotta meen itse viettämään poikaystävän luokse. pitää kattoo jos joisi jotain :) sidukkaa ^^ ajan kuluksi varmaan katon animee ja syön suklaata. ja olla koneella. käyn ehkä lenkillä.
pyykkiäkin voisi pestä. ai niin tein yhden päätöksen hiuksieni suhteen. en aijo värjäyttää niitä enään. aijon kasvattaa oman värin takaisin. viimeksi tuli värjättyä viime keväänä. saa nähdä olenko mä kärsivällinen. mut ainakin yritän. tällä hetkellä toi juuri kasvu ei nyt pahemin häiritse. ja jos hiukset alkaa vituttaa, niin ainahan ne voi laittaa poni hännälle, tai nutturalle.

illalla vastaMaanantai 23.12.2013 13:57

tästä päivästä tulee pitkä. olen lähdössä vasta illalla kotiin. mut haetaan jossain ennen kahdeksaa. no,pitää ajan kuluksi olla koneella ja kattoo animee :) kyl tää päivä kuluu nopeesti.
pitää vähän siivota kämppää ennen kun lähtee. on sitten siistiä kun palailee takaisin. eilenä oli vähän surullinen olo. tuli taas kauhee ikävä mun oikeaa isää..pitää sytyttää kynttilä sen muistoksi.

Huomenna Myrskylään.Sunnuntai 22.12.2013 13:24

enää tämä päivä niin huomenna päsee porukoille viettää joulua :)
täytyy alkaa pakata. oon porukoilla neljä päivää. tuun ensi viikon torstaina takaisin orimattilaan. oon paketoinut kaikki lahjat. poikaystävä sai eilenä mun lahjan kun se kävi täällä. ostin sille mustan hupparin :) tänään jatkuu animen katselu. oon kohta saanu katsottua K-ON! animen. 3 jaksoa jäljellä. tiedän mitä alan katsomaan sen jälkeen. tän päivän otan taas rennosti ^_^

lauantaiLauantai 21.12.2013 13:26

lauantai. eikä mitään tekemistä :P oon tän viikonlopun orimattilassa.
poikaystävä tulee ehkä käymään tänään. näkee sitäkin :)<3
maanantaina lähden myrskylään perheeni luokse viettämään joulua. oon muutaman päivän siellä. näkee sisaruksia :)
ajon tänään katsoa animee. nyt on hyvä katselu putki päällä :) aijon katsoa k-on! animea. niin paras <3
illalla menen taas kaverille kylään. tänään voisi käydä ostamassa kivennäisvettä. aijon tänään valvoa. eilenä tuli vaan valvottua johonkin puoli yhteentoista. varmaan valvon tänäänkin siihen asti.
eilenä tuli avalta aika mielenkiintoinen leffa mutta en jaksanut katsoa sitä ihan loppuun. alkoi nukuttaa.
tän päivän aijon ottaa rennosti ^^