IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

autsLauantai 31.08.2013 17:20

Olen tällä hetkellä poikaystävän luona viettämässä viikonloppua. Huomasin pari päivää sitten että mun oikean jalan reisi on mustelmilla ja tajuttoman kipee. En voi tajuta että miten ihmeessä oon saanu mun jalan sellaiseen kuntoon. En ole muistaakseni lyöny sitä mihinkään. No mutta. Kyllä se varmaan paranee. Ainakin pystyn kävelee.
Tuli muuten nukuttua kahteen asti :D oisin voinu varmaan nukkua koko päivän mutta ajattelin että parempi että nousen ylös. Ruoan minkä söin oli kanakolmio voileipä. nam <3
Tänää taas valvotaan ja huomenna nukutaan pitkään. Ainakin mä aijon nukkua ;)

..Perjantai 30.08.2013 15:09

En ole menossa sinne kaverin synttärijuhliin. soitin kaverille ja sanoin että en ole voinut viime aikoina hyvin ja että ne juhlat vähän ahistaa koska siellä kaikki muut saa juoda paitsi minä. Tuli taas ikäviä muistoja silloin ennen kuin sairastuin skitsofreniaan. Olen myös miettiny kauheasti mun vanhempia jotka olivat alkoholisteja. En itse halua sellaiseksi. Joten olen päättänyt että yritän välttää alkoholia.
silloin kun mun oikea isä eli niin se sanoi mulle ennen kuin se kuoli että yritän elää paremman elämän mitä sillä ei ollut. ja mä yritän parhaani. päivä kerrallaan..

<3Keskiviikko 28.08.2013 21:24

mukava päivä on ollut. poikaystävä kävi kylässä :)<3 oli kyllä ihana nähdä sitä. <3 puolentoista viikon jälkeen.

parempi oloKeskiviikko 28.08.2013 14:52

olo on taas parempi. eilenä sain purettua kireyden pois itkemällä. se yleensä helpottaa mun oloa kun saa itkeä. Eilenä vollotin koko illan ja otin vielä medipam rauhottavan että sain nukuttua. Nyt elämä taas hymyilee :) Ainakin toistaiseksi. kävin puntarilla. Hyviä uutisia. Mun paino on lähteny nousuun. Nyt se näytti 49kg. :)

argh..Tiistai 27.08.2013 21:51

Mulla on tosi kiree olo..pää pamahtaa kohta. pää on ollu koko päivän kipee. ://

Hyvä aamupäivä.Tiistai 27.08.2013 15:11

aamu päivä on menny hyvin :) kävin psykologin luona. juteltiin vähän kaikesta,perheestä,alkoholin käytöstä mitä en käytä :D,hyvästä olosta,ahdistuksesta,masennuksesta,shoppailusta,parisuhteesta,lääkkeistä,rahasta, ja vaikka mistä. Bussi matkat tuntuivat lyhkäsiltä mikä on ihan hyvä vaan. poikaystävä tulee luultavasti illalla käymään <3
kamala ikävä on ollut. jos se tulee niin pystyn antamaan sille suklaatuliaisen minkä ostin porvoosta :)

Aika menee nopeasti.Maanantai 26.08.2013 15:17

joko muka 2 viikkoa on kulunut? Huomenna taas psykologin luokse. ei juma tää aika menee nopeasti. pääsee taas sinne ihmettelemään. Ensi viikonloppuna on yhden kaverin synttäribileet. olen luultavasti menossa sinne. No sen näkee sitten. kaikki mun kaverit on menossa sinne. En juo jos oon menossa sinne. katon kun mun kaikki kaverit juo xD se on aika hauskan näköistä kun itse ei ole kännissä.
menkat alkaa olla onneksi taas ohitse. vatsa on vielä tosin kipee.
pikku vika :P Tänää alkaa uusi päivä sarjan uudet jaksot :) pitää alkaa katsoa.

Ai niin! :)Sunnuntai 25.08.2013 16:51

Unohdin mainita että kävin puntarilla viikonloppuna,niin olen lihonu kilon! :) nyt painan 48,3 kg! tosi hyvä juttu. oon näköjään alkanu kunnolla syömään :) ja se on tuottanu tuloksia. alan pikku hiljaa parantua syömishäiriöstä. ja nyt kun leponexia lisättiin keväällä niin sekin on varmasti vaikuttanu tohon syömiseen :)

Mukava viikonloppu :)Sunnuntai 25.08.2013 16:41

oli kyllä mukava viikonloppu sijaisvanhempien luona. lenkkeiltiin,katottiin telkkua,saunottiin,juteltiin jne. saa nähdä koska menen sinne seuraavan kerran. Tosi nopeasti meni viikonloppu.
Mutta oli rentouttava :) Aloin juuri pesee pyykkiä. Nyt kun saa pestyä niin ei tarvitse vähään aikaan taas pestä :P

:)Perjantai 23.08.2013 15:06

viikonlopuksi porukoille :) näen myös mun velipuolen. pitkästä aikaan :) Mukava viikoloppu tulossa. odotan innolla :)