IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jeesTorstai 22.08.2013 15:38

Tänään pitää käydä apteekissa. pitää ostaa leponexia ja yaz ehkäisy pillereitä. viikonloppuna olen varmaan menossa mun sijaisvanhempien luo. Kävin viimeksi juhannuksena. ihan kiva nähdä niitä pitkästä aikaan :) jee. eläke tuli tilille. 107 euroo.

porvoo :)Keskiviikko 21.08.2013 21:12


tuli käytyä porvoossa. runebergin tehtaalla,kirpparilla..tuli ostettua tuliaisia porukoille ja poikaystävälle. ja löysin nää ihanat kengät kirpparilta <3 maksoi vaan 3 euroo :D Ainakin pysyn pystyssä niillä ja ne tuntuu suht hyvältä jalassa. Ai niin käytiin myös yhessä marketissa missä myytiin aurinkolaseja. ostin parit. maksoivat yhteensä 8 euroa. Aurinkolaseja ei voi olla koskaan liikaa :) ihan mukava päivä ollut ^^

valvoin.Tiistai 20.08.2013 15:21

En saanut eilen illalla unta. valvoin johonkin yhteentoista asti.
kaikki asiat taas pyöri mielessä. Elämä,isä, koska kuolen,tulevaisuus..
varmaa mun ajatukset käy ylikierroksilla kun mulla alkaa taas menkat täl viikol. pinna on kireällä ja kaikkea :P No tänään menen kävelylle.
Eilenä kävin seppälässä. siellä olisi yksi paita minkä haluaisin ostaa.
käyn varmaan ostamassa sen täl viikol. koska haluan sen.
vatsa taas temppuilee. mulla on vatsa ollut jo viikon kipee.
mietin että pitäisikö mennä lääkäriin. no kattoo mihin suuntaan on menossa. sit jos meen lääkäriin niin ne sanoo että: "joo sulla on suolistosyöpä." ihan sama mulle. jos mä kuolen niin kuolen. Oon yrittäny elää parhaani mukaan. joo. Taas mun mielikuvitus laukkaa. on tää skitsofrenia ihana sairaus.

MaanantaiMaanantai 19.08.2013 15:20

Maanantai ja sateinen päivä. ei kauheesti huvita mennä ulos.
kaupassa pitää kyllä käydä. kattoo miten toi keli muuttuu.
E-pillerit on lopussa kohta. pitää hakea taas 3 kuukauden annos apteekista ja maksaa sen 40 euroo. Leponexiakin pitää hakee. masennuslääkkeet viel riittää. pitää vaan taas soittaa lääkärille että uusii ton leponexin että saan sitä.
Kohta on syyskuu ja salkkarit alkaa taas :) odotan innolla. ja toinen ohjelma mitä odotan on uusi päivä sarja. Tulee taas vietettyy illat telkun ääressä. ja yhen kaverin kanssa katotaan aina noi salkkarit. kuntosalin aijon taas aloittaa syksyllä. 2 kertaa viikossa. En aijo mitään habaa kasvattaa vaan ottaa ihan kevyesti noi käynnit. ettei paino tipu. Yksi mun kaveri tulee kanssa kuntosalille niin on juttu seuraa :) Hieman ohjelmaa syksylle. odotan innolla ^_^

xDSunnuntai 18.08.2013 19:56

olen kivennäisvesi holisti. viikonloppuna on menny 3 isoa pulloa xD

sexSunnuntai 18.08.2013 17:43

Tää päivä on menny ihan hyvin. oon nukkunu,syöny jäätynyttä kolmiokinkkuleipää,käytiin poikaystävän kanssa kaupassa. ja nyt olen koneella. harrastettiin me kyllä seksiäkin hetki sitten. <3 piristävää. Tänään takaisin orimattilaan. viikonloppu on menny nopeasti taas.

:DLauantai 17.08.2013 22:11

Nyt on taas katottu muutama tunti animee putkeen. voisi pitää tauon ja jatkaa taas huomenna :D

.Lauantai 17.08.2013 14:47

heräsin hetki sitten. poikaystävä lähti auttamaan yhtä kaveria millä on auto rikki. no mä kulutan nyt aikaa tääl koneel. Voisi syödä kohta jotain. mulla on kanakiusaus jääkapissa niin voisi syödä sen myöhäiseksi aamupalaksi xD

:)Perjantai 16.08.2013 21:25

päivä mennyt mukavasti :) poikaystävä haki mut,käytii kaupassa hakemassa ruokaa,oon ollu koneella jne. katoin äsken lemmen viemää.
oli hyvä jakso :D vitsi mun tekee mieli suklaata. mutta en voi kauheasti syödä sitä näitten vatsakipujen takii.
Tänää varmaa valvotaan ja huomenna ainakin mä aijon nukkua pitkään ^^

yay^^Perjantai 16.08.2013 15:29

jee, perjantai. :) poikaystävän luokse viettää viikonloppuu<3
se tulee hakee mut parin tunnin päästä. oon melkee pakannu. pitää ottaa kannettava mukaan. vitsi tääkin viikko on menny nopeasti.