IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mun vuokra nousi sadalla eurolla.Tiistai 28.02.2023 06:01

Tänään on taas sählypelit iltapäivällä nopeasti nää viikot menee koska tuntuu että oltaisiin hetki sitten taas pelattu. Innolla olen menossa pelaamaan varmasti on hyvät joukkueet ja saa nähdä kumpi sitten voittaa tänään koitan tehdä maaleja ja olen alkuun hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Hiki tulee taas ja syke nousee kun pääsee kentällä juoksemaan mikä tekee vaan kropalle ja mielelle hyvää pääsee samalla purkamaan paineita. Taas tuntui tänä aamuna etten olisi jaksanut nousta ylös mutta pääsin aloin keittämään aamukahvia ja onneksi se herätti. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä uskon että tulee hyvä päivä eikä tuo ahdistus tule aijon vaan keskittyä hyviin juttuihin mikä tuo mulle iloa elämään eli ystävät ja liikunta siitä tulikin mieleen että tänään aijon soittaa illalla parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee soiteltiin viikko sitten. Paras kaveri kertoi mulle silloin että oli kipeä toivon että on jo parantunut. Alan kohta maksamaan laskuja mitä on tullut sain vuokran niin sen maksan sitten ensi viikolla kun tulee rahaa ja nyt mun vuokra nousi sadalla eurolla enemmän mutta se ei haittaa koska mun asumistuki nousi myös niin hyvin pystyn maksamaan jatkossa vuokran. Hain asumistukea uudelleen niin se nousi onneksi 53 euroa parempi kuin ei mitään. Saa myös kyllä jatkossa siirrettyä joitakin summia säästötilille laskin että noin 40 euroa joka kuukauden alussa saan siirrettyä olen päättänyt alkaa säästämään enkä tuhlaamaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia sekä tiskaan aamusta olen menossa kauppaan. Olen tehnyt kauppalapun mitä aijon sitten ostaa.

Käytiin eilenä kärkkäisellä. :)Maanantai 27.02.2023 06:10

Eilenä oli vähän erilaisempi päivä käytiin poikaystävän kanssa kärkkäisellä pyörimässä ostin hienon Dragon ball Z anime mukin mikä maksoi 15 euroa se on aika iso ja mustan värinen siitä on sitten hyvä juoda teetä tai kahvia muuta en ostanut kärkkäiseltä päätin että en osta nyt uusia vaatteita, laukkuja tai koruja koska en tarvitse uusia mulla on kaappi täynnä vaatteita ajattelin shoppailla uusia vaatteita vasta sitten kesällä.
Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä eilinen päivä piristi mieltä paljon kun nähtiin poikaystävän kanssa.
Toivon että tulee mukava viikko ettei nyt mikään masennus tai ahdistus iske mutta varaudun kyllä siihen jos tulee tällä viikolla huonoja päiviä Koitan nyt olla iloinen ja positiivinen niin kaikki menee varmasti hyvin ja unohtaa huolet ja murheet. Tänään on ohjelmassa pyykipesua, lenkkeilyä, näen kaveria illalla on tulossa mun luokse kylään. Mukava rento päivä tänään huomenna pitää mennä aamusta sitten kauppaan ja ajattelin tehdä ruoaksi makkarakastiketta ja perunoita niitä mun tekee mieli ja aijon tällä viikolla syödä pakkasesta pois noita ruokia niin ei tarvitse koko aikaa tehdä ruokaa lämmittää ja sulattaa vaan mikrossa. Onneksi aamukahvi herättää mut joka aamu juon aika vahvaa mustaa kahvia en lisää siihen koskaan mitään maitoa tai sokeria se on hyvää mustana. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu salkkareissa innolla odotan tämän viikon jaksoja viime jakso jäi aika jännään kohtaan.
Eilenä katselin taas loppuillan jersey shore family vacation ohjelmaa olen kohta katsonut viidennen kauden niin paras. Vien hetken päästä pyykit ja alan kuunnella hyvää musiikkia semmoista mistä tulee hyvä fiilis päälle.

Tänään lenkkeilyä ja paljon askelia.Sunnuntai 26.02.2023 06:09

Viikonloppu on mennyt erittäin mukavasti ja rennosti eilenä olin aamulenkillä, nukuin päikkärit ja loppuillan katselin jersey shore family vacation ohjelmaa olen viidennellä kaudella siinä ja olen jäänyt ihan koukkuun siihen siinä tapahtuu ja on paljon draamaa
ai niin kävin myös lidlissä nyt on kahvia taas sekä ostin mehukivennäisveden mitä mä juon aina välillä maksaa vähän yli euron pullo. Olo tällä hetkellä on ok aamu alkanut mukavasti onneksi kun juo aamukahvin niin herää otan kohta aamulääkkeet tarkistin mun lääkkeet niin riittävät vielä ensi viikolle ei tarvitse mennä apteekkiin. Tänään on ohjelmassa aamulenkki, päikkärit ja teen vielä toisen lenkin iltapäivällä koitan saada taas paljon askelia tälle päivälle sekä tulee ulkoiltua kun on kiva ilma ulkona. Huomenna alkaa uusi viikko ja saa nähdä tuleeko hyvä viikko vai huono? Menen hetken ja päivän kerrallaan ensi viikkoa tuskin tulee mitään stressiä koska olo tuntuu jo nyt aika hyvältä. Olisi tarkoitus mennä vanhempien luokse viikon päästä viikonloppuna en ole pitkään aikaan nähnyt mun vanhempia ja nyt olisi ihan kiva taas nähdä.
Tänään voisi katsoa nuo voice of finland jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsomaan olen muutaman jakson jäljessä mutta mukana ollaan.
Netflixiä en ole katsonut pitkään aikaan pitäisi jatkaa sitä the good doctor sarjaa eteenpäin itseasiassa voisin katsoa sitä sarjaa tänään kun on hyvin aikaa sitten kun tulen lenkiltä iltapäivällä. Aijon nauttia tästä sunnuntai päivästä ennen kun uusi viikko alkaa. Iloiset musiikit nyt soimaan ja hyvä iloinen fiilis päälle. Kun kuuntelee hyvää musiikkia niin sekin pistää päivän hyvin käyntiin.

Iloinen ja hyvä fiilis :)Lauantai 25.02.2023 06:01

Lauantai ihanaa kun ei ole mihinkään mikään kiire uskon että tästä tulee hyvä päivä aamulenkille aijon mennä tänään niin tulee liikuntaa ja askelia olin eilenäkin iltapäivällä lenkillä hyvä sää oli ulkona. Nukuin eilenä pitkät päikkärit mikä sitten vähän piristi sai samalla levättyä. Tänään menen käymään siellä lidlissä pitää ostaa ainakin kahvia lisää koska alkaa kohta loppua katson samalla ostanko jotain muutakin sieltä. Aamu alkanut mukavasti kiitos aamukahvin mikä herätti onneksi tuntui aamulla siltä etten olisi jaksanut nousta ylös mutta pääsin olen nyt ihan hereillä otan hetken päästä aamulääkkeet ja alan tiskaamaan siivoan samalla keittiön mikä on vähän sotkuinen. Nautin siitä että mua ei yhtään masenna tai ahdista olo on ollut hyvä melkein koko tämän viikon paitsi viime maanantai oli vähän perseestä koska silloin oli huono päivä. Olin jotenkin ahdistunut ja masentunut mutta heti kun tuli taas seuraava päivä niin olo oli jo paljon parempi ja silloin olin salilla viime maanantaina niin sai samalla purettua sitä pahaa oloa pois treenaamalla mulle tulee aina kevyempi olo tai sitten lähden lenkille jos vituttaa sekin auttaa. Otan kohta aamulääkkeet ja pitää muuten tarkistaa mitä lääkkeitä on vielä jäljellä ja pitääkö hakea ensi viikolla jotain. Masennuslääkkeet riittävät koko kevään ajaksi ja nyt mulla on karpalokapseleitakin kokonainen paketti hain niitä tällä viikolla. Rauhoittavia en ole syönyt moneen kuukauteen ja olen siitä todella iloinen etten ole joutunut syömään niitä olen löytänyt keinot millä saa sitä ahdistusta pois ja voin sanoa että se on liikunta mikä auttaa.
Aijon nyt unohtaa kaikki huolet ja murheet ja nauttimaan tästä päivästä alan kuuntelemaan hyvää musiikkia mistä tulee iloinen ja hyvä fiilis päälle.
Vihdoinkin alkaa taas viikonloppu en ole menossa nyt mihinkään olen kotona viikon päästä olen menossa pitkästä aikaan vanhempien luokse en ole pitkään aikaan käynyt siellä niin ajattelin silloin mennä kivaa sitten nähdä äiti ja isä. Aijon ottaa nyt tämän viikonlopun rennosti kerään voimia taas ensi viikkoon eilenä oli hyvä päivä kävin tokmannilla niin tuli shoppailtua löysin parit kivat rintaliivit maksoi 15 euroa kappale sitten ostin sen mustan urheilutopin niitä oli vielä jäljellä sekin maksoi 15 euroa
otin kokoa M testasin myös L kokoa mutta se oli jo liian iso. Seuraavan kerran kun menen salille niin alan käyttämään sitä urheilutoppia aijon ostaa ensikuun alussa tokmannilta mustat urheilulegginsit niin ne sitten sopii hyvin sen urheilutopin kanssa. Olo on tuntunut hyvältä edelleen ja se on hyvä että ei ole nyt yhtään ahdistanut tai ollut masentavaa oloa. Huomenna tulee kolme viikkoa siitä kun lopetin juomisen aijon nyt jatkaa samaan malliin olen huomannut että ei ole onneksi tehnyt mieli alkoholia
koska mä tiedän sen että hetken se juominen tuntuu kivalta ja hyvältä mutta jälkeenpäin tulee sitten se paska olo ja ahdistus mä päätin myös sen että aijon vähentää paljon alkoholin käyttöä tänä vuonna siinä säästää kivasti rahaa kun se ei osta alkoholia luulen että paino voi myös tippua kun ei juo mä haluan että on hyvä ja positiivinen olo päällä ja että kaikki on tasapainossa. Aijon nyt keskittyä liikuntaan koska se tuo mulle paljon iloa elämään eli salilla käymistä, sählyä ja lenkkeilyä. Paino pysyy hyvänä ja kunnossa kun liikkuu sekä syö terveellisesti nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia perjantai ja viikonloppu fiilis päälle tänään aijon nukkua päikkärit kun on hyvin aikaa ja menen tänään varmaan käymään siellä lidlissä.

Tokmannille shoppailemaan.Torstai 23.02.2023 05:56

Eilenä oli tosi mukava päivä ja päivää piristi myös se että aurinko paistoi vihdoinkin eilenä olin kaverin luona kylässä ja illalla taas salilla treenaamassa tein nyt tällä kertaa vähän kevyemmät treenit pääasia että jaksoin mennä salille eilenä tekemään edes jotain. Tänään on aika rento päivä aijon siivota ja menen tokmannille vähän shoppailemaan. Ajattelin ostaa uusia treenivaatteita näin siellä tokmannilla viimeksi hienon mustan urheilutopin mikä vaan maksoi 15 euroa aijon ostaa sen jos niitä on vielä jäljellä sitten ostan samalla uusia rintaliivejä. Eilenä on tullut rahaa taas niin pystyy shoppailemaan se kyllä taas piristää mieltä kun shoppailee jotain kivaa itselle. Olo on tuntunut hyvältä edelleen ahdistusta ei ole ollut ja olen myös huomannut viime aikoina että harhoja mulla ei ole ollut moneen kuukauteen kiitos leponex lääkkeen jos en söisi sitä lääkettä niin harhoja olisi ihan varmasti ja psykoottinen olo skitsofrenia ei ole mikään kiva sairaus mutta olen onneksi oppinut elämään sen kanssa ja hyväksynyt sen että mulla on se sairastuin siihen silloin 17 vuotiiaana todella nuorena mutta nyt tällä hetkellä mun elämä tuntuu aika hyvältä ja olen onnellinen se on pääasia. En eilenä jaksanut katsoa salkkareita kun tulin salilta niin katson sen jakson tänään. Uusi tempparit jakso pitää myös katsoa kohta sekin loppuu odotan jo innolla uutta tempparit kautta.
Voice of finland jaksot pitää myös katsoa jossain vaiheessa. Nyt otan aamulääkkeet, vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn, alan pesemään pyykkiä ja siivoilemaan. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna siitä tulikin mieleen että lidlissä pitää varmaan käydä tänään tai huomenna.
Alan kohta kuuntelemaan hyvää musaa kun alan siivota mistä tulee hyvä ja iloinen fiilis päälle.

Odotan jo että kevät alkaa tulla.Keskiviikko 22.02.2023 04:57

Eilenä oli todella vauhdikkaat pelit sählyssä niin sai puolessa tunnissa juosta mun joukkue voitti kuudella maalilla ja sain tehtyä jopa pari maalia innolla odotan taas uusia pelejä mitkä on taas viikon päästä toivon että ensi kerralla on myös yhtä hyvät pelit. Viikko on sujunut todella hyvin ahdistusta tai huonoa oloa ei ole yhtään nyt ollut olen nauttinut tästä hyvästä olosta tää hyvä olo johtuu myös siitä etten ole juonut yhtään alkoholia tipaton kuukausi jatkuu edelleen pari viikkoa jo takana.
Tänään on salitreenit illalla innolla olen menossa sinne sitten kroppa saa vähän liikettä ja lihaksiin teen semmoiset treenit että hiki taas tulee ja sen jälkeen onnistunut olo. Onneksi mun kroppa on hyvässä kunnossa ja kunto on aika hyvä saa nähdä tippuuko paino edelleen kun lopetin alkoholin käytön. Tajusin vihdoinkin myös alkoholissa sen että siinä on todella paljon kaloreita sekä siinä säästää paljon rahaa ja kun ei osta alkoholia.
Otan kohta aamulääkkeet ja mun pitää käydä apteekissa tällä viikolla hakemassa ne karpalokapselit syön niitä sen takia ettei tule mitään tulehduksia suosittelen niitä jokaiselle. Olen syönyt noita karpalokapseleita useamman vuoden otan niitä joka päivä aina illalla iltalääkkeiden kanssa. Hyvin nukuin viime yönä ja jaksoin nousta kun kello soi olen aamuvirkku aamut lähtee aina isolla kupilla mustaa kahvia.
Tästä tulee varmasti ihan kiva päivä odotan jo että aurinko tulisi jo enemmän esiin ja lumet sulaisi. Kyllä se kevät sieltä tulee pikkuhiljaa kohta on jo maaliskuu nopeasti on tämä helmikuu mennyt.

Pari viikkoa jo ilman alkoholia. :)Tiistai 21.02.2023 05:55

Viikko alkanut todella hyvin olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä ja se myös johtuu siitä että en ole juonut nyt alkoholia pariin viikkoon. Olin viikonloppuna poikaystävän luona ja pystyin olla ilman alkoholia hyvä minä! Poikaystävä joi alkoholia mutta se ei haitannut mua yhtään oli muutenkin kiva viikonloppu. Olin salilla eilenä illalla niin tein semmoiset treenit että tuli hiki ja hyvä olo sen jälkeen tänään on sählypelit iltapäivällä meitä on hyvä porukka pelaamassa niin tulee varmasti hyvät pelit koitan tehdä taas maaleja. Tarkistin mun lääkkeet niin karpalokapseleita pitää hakea tällä viikolla kaikkia muita lääkkeitä on.
Heräsin tänä aamuna vasta viiden jälkeen pääsin ylös ja aamukahvit join äsken niin nyt olen ihan hereillä otan hetken päästä aamulääkkeet.
Tästä tulee hyvä päivä illalla sitten soitan parhaalle kaverille ja kyselen miten sillä menee soitellaan aina tiistaisin olisi myös ihan kiva taas nähdä.
Olin eilenä vähän väsynyt treenien jälkeen niin en jaksanut katsoa eilistä salkkarit jaksoa no katson sen tänään ja tämän päivän jakson saa nähdä mitä siinä tapahtuu tällä viikolla. Uskon että on tulossa mukava viikko alkaa tuskin ahdistamaan ja se olisi hyvä onneksi otan aamulääkkeet joka aamu niin nekin lievittää ahdistusta aika hyvin. En aijo todellakaan lopettaa masennuslääkkeen syömistä siitä on iso apu. Olen hyväksynyt aikoja sitten sen lääkkeen mun elämään ja aloin silloin todella nuorena syömään noita masennuslääkkeitä 14 vuotiaasta asti.
Nyt alan kuuntelemaan hyvää musiikkia ja mietin jaksanko mennä käymään aamulla kaupassa? No mietin sitä vielä hetken.

Näemme poikaystävän kanssa vihdoinkin!Perjantai 17.02.2023 05:08

Ihanaa kun viikonloppu taas alkaa olen lähdössä poikaystävän luokse viettämään viikonloppua ei olla nähty pitkään aikaan niin nyt on todella kivaa nähdä! Molemmilla on ollut kova ikävä olen huomannut sen tällä viikolla ollaan nyt soiteltu joka päivä kun ei olla nähty sekin vähän lievitti ikävää. Olen lähdössä vasta illalla poikaystävä hakee mut kun se pääsee töistä käydään kaupoilla ja haetaan ruokaa yhdestä ravintolasta missä en ole vielä koskaan käynyt sieltä saa kebabia ja pizzaa. En ole vieläkään päättänyt että minkä ruoan aijon ottaa sieltä poikaystävä lupasi tarjota ruoat. Käydään sitten siellä alkossa niin ostan poikaystävälle jonkun viinapullon sovittiin että se on samalla ystävänpäivälahja. Mun ei yhtään tee mieli alkoholia ja se on todella hyvä juttu aijon viikonloppuna juoda vaan teetä ja limua. Mun tekee mieli jaffaa sitä en ole juonut hetkeen ja aijon ostaa sitten varmaan melkein kilon irtokarkkeja vedän sokeria vaan viikonloppuna en alkoholia. Viikonloppuna katsellaan varmasti paljon netflixiä en ole pitkään aikaan nyt katsonut sieltä mitään saa nähdä onko sinne tullut uusia leffoja meillä jäi yksi kauhusarja kesken niin katsomme sen ainakin loppuun. Olo ja fiilis tuntuu hyvältä eilenä oli ihan kiva päivä sain siivottua, kävin lenkillä, katsoin kaikki tempparit jaksot mitä oli tullut
ei yhtään onneksi ahdistanut eilenä uskon että mulla on koko viikonloppuna hyvä olla aijon nukkua pitkään viikonloppuna ja päikkäreitä.
Poikaystävällä on iso sänky niin siinä on aina hyvä nukkua. Nyt otan aamulääkkeet, alan pakkailemaan kamoja ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Aijon nauttia ihan täysillä viikonlopusta ja poikaystävän seurasta.

Olen taas rauhallinen ja iloinen.Torstai 16.02.2023 05:33

Eilenä oli onneksi parempi päivä kun tiistaina päivää piristi eilenä se että ulkoilin, näin yhtä mun kaveria ja oli salitreenit sitten illalla. Ei onneksi mennyt hermot eilenä oli aika rauhallinen ja hyvällä tuulella uskon että loppuviikko menee varmasti mukavasti taas odotan jo innolla huomista päivää olen menossa pitkästä aikaan poikaystävän luokse. En ole käynyt kuukauteen kohta sen luona kivaa taas mennä olen tosiaan päättänyt sen että pidän tipattoman kuukauden ja se tarkoittaa sitä etten sitten juo yhtään alkoholia poikaystävän luona viikonloppuna. Mua ei yhtään haittaa jos poikaystävä juo lupasin ostaa sille alkosta yhden viinapullon palkkioksi siitä kun se kasasi sen mun sohvan. Aijon herkutella viikonloppuna ajattelin jos ostaisi irtokarkkeja pitkästä aikaan ja joku uuni pizza onneksi voi herkutella juomisen sijasta siitä ei tule onneksi mitään huonoa oloa ellei syö liikaa. Aamu alkanut ihan hyvin ja tänään taas siivotaan sekä pesen pyykkiä. Teen aamulla taas kaikki niin loppupäivän voi ottaa rennosti menen tänään lenkille koska on luvattu hyvää säätä niin on pakko päästä ulkoilemaan. Pitää käydä varmaan taas tokmannilla tänään ostamaan pari juttua. Aika rento päivä tänään ja nautin siitä että ei ole mikään kiire saa rauhassa tehdä kaikki asiat tänään otan kohta aamulääkkeet ja aloitan imuroimalla sitten moppaan ja siivoan vessan
pyykit vien hetken päästä pesuun. Laitan hyvät musat soimaan taustalle kun alan siivota tykkään aina kuunnella musiikkia kun siivoan paljon kivempaa. Aamukahvit join äsken ja huomasin että pitää käydä kaupassa koska kahvi on loppunut. Ostan pari pakettia niin on kahvia taas. Onneksi olo on paljon parempi tänään alkuviikko oli vähän huono. Onneksi se huono olo kesti vaan sen pari päivää eikä nyt enää olen oma iloinen itseni jälleen.