IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pari viikkoa jo ilman alkoholia. :)Tiistai 21.02.2023 05:55

Viikko alkanut todella hyvin olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä ja se myös johtuu siitä että en ole juonut nyt alkoholia pariin viikkoon. Olin viikonloppuna poikaystävän luona ja pystyin olla ilman alkoholia hyvä minä! Poikaystävä joi alkoholia mutta se ei haitannut mua yhtään oli muutenkin kiva viikonloppu. Olin salilla eilenä illalla niin tein semmoiset treenit että tuli hiki ja hyvä olo sen jälkeen tänään on sählypelit iltapäivällä meitä on hyvä porukka pelaamassa niin tulee varmasti hyvät pelit koitan tehdä taas maaleja. Tarkistin mun lääkkeet niin karpalokapseleita pitää hakea tällä viikolla kaikkia muita lääkkeitä on.
Heräsin tänä aamuna vasta viiden jälkeen pääsin ylös ja aamukahvit join äsken niin nyt olen ihan hereillä otan hetken päästä aamulääkkeet.
Tästä tulee hyvä päivä illalla sitten soitan parhaalle kaverille ja kyselen miten sillä menee soitellaan aina tiistaisin olisi myös ihan kiva taas nähdä.
Olin eilenä vähän väsynyt treenien jälkeen niin en jaksanut katsoa eilistä salkkarit jaksoa no katson sen tänään ja tämän päivän jakson saa nähdä mitä siinä tapahtuu tällä viikolla. Uskon että on tulossa mukava viikko alkaa tuskin ahdistamaan ja se olisi hyvä onneksi otan aamulääkkeet joka aamu niin nekin lievittää ahdistusta aika hyvin. En aijo todellakaan lopettaa masennuslääkkeen syömistä siitä on iso apu. Olen hyväksynyt aikoja sitten sen lääkkeen mun elämään ja aloin silloin todella nuorena syömään noita masennuslääkkeitä 14 vuotiaasta asti.
Nyt alan kuuntelemaan hyvää musiikkia ja mietin jaksanko mennä käymään aamulla kaupassa? No mietin sitä vielä hetken.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.