IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sähköpotkulaudalla on kiva ajella.Sunnuntai 31.07.2022 06:47

Huomenna alkaa uusi viikko. Saa nyt nähdä millainen viikko tulee mutta toivon että hyvä. Menen taas hetki ja päivä kerrallaan. Varaudun siihen jos ahdistus iskee. Onneksi on rauhoittavia jos tulee todella huono olo.
Tänään on ihanan rento päivä. Aijon lenkkeillä, nukkua päikkärit, katsoa sarjoja eteenpäin...olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä. Mä heräsin vasta kuuden jälkeen en herännyt heti kun kello soi. No ei se mitään aloin keittämään aamukahvia. Mä juon päivän aikana vaan yhden kupin kahvia ja se on aina aamukahvi. vihreää teetä juon paljon enemmän päivän aikana. Se on hyvä juoma koska se ei ärsytä vatsaa niinkuin kahvi.
Kohta otan aamulääkkeet ja tosiaan mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä ensi viikolla. Masennuslääkettä mulla on vielä pariksi kuukaudeksi ja se on hyvä että mä saan sitä aina ison paketin kun haen sitä. Leponexit riittävät aina pariksi viikoksi ja niitä saa vasta hakea kun on käynyt verikokeissa. Ylihuomenna mulla on verikokeet. Olen menossa pyörällä sinne niin pääsee nopeasti sinne ja takaisin. Onneksi mun pyörä on hyvässä kunnossa taas niin pystyy ajamaan sillä. Olen nyt paljon ajellut tuolla mun sähköpotkulaudalla. Sillä on niin helppo kulkea ja musta se on kivempi kun pyörä. Heinäkuun viimeinen päivä. Nopeasti tää heinäkuu on mennyt
mutta on ollut mukava kuukausi. Olen viettänyt paljon aikaa kavereiden kanssa se on ollut ihan parasta. Pakko sanoa että on ollut todella kiva kesä. Rahaa on mennyt todella paljon kesän aikana mutta nyt kun syksy alkaa niin alan säästämään. Desucon reissuun meni eniten rahaa.

Olo edelleen hyvä. :)Lauantai 30.07.2022 06:06

Eilenä oli hyvä päivä. Kävin lenkillä, katsoin taas sarjoja eteenpäin, olin kaverin luona kylässä..ihme ja kumma en nukkunut eilenä päikkäreitä.
Päätin olla hereillä koko eilisen päivän. Katsoo jos tänään nukun ne päikkärit. Aika rento päivä tänään ei ole mitään Ihmeellistä aijon vaan olla. Ensi viikon tiistaina mulla on verikokeet puoli yhdeltä. Piikille pitää mennä taas että saa hakea leponexia. Tarkistin niin mun lääkkeet riittävät vielä hyvin ensi viikolla ei tarvitse hakea mitään. Olo on ollut edelleen hyvä. Olen siitä ollut nyt iloinen ettei ahdistusta ole ollut vähään aikaan. Onneksi mä teen noita mindfulness harjoituksia ja ne auttavat siihen jos alkaa vähänkin ahdistaa. Hengittää samalla sisään ja ulos sekin auttaa.
Tänään aijon katsoa the good doctor sarjaa eteenpäin. Eilenä katsoin sitä vaan yhden jakson mutta tänään katson enemmän. Aloin nyt taas katsomaan ensitreffit alttarilla USA. Mtv palvelussa oli taas yksi kausi sitä.
19 jaksoa ja olen katsonut 4. Kohta vaihtuu kuukausi. Elokuu alkaa ja se tarkoittaa sitä että kohta alkaa salkkarit! Innolla odotan sitä. Viimeinen jakso oli jännittävä. Katsoo mitä nyt syksyllä siinä tapahtuu. Tänään aijon mennä aamulenkille niin tulee askelia. Sekä saa samalla raitista ilmaa ja tuuletan samalla mun ajatuksia. Tein eilenäkin pari lenkkiä ja se teki ihan hyvää. Aijon pitää mun kunnosta huolta. Ensi viikolla on varmaan taas jalkapalloa. Innolla menen sitten taas peleihin. Nyt otan aamulääkkeet ja siivoilen vähän tätä mun keittiötä. Pitää tiskata ja pyyhkiä tasot roskat pitää myös viedä. Sitten kämppä on taas järjestyksessä. Eilenä mä pesin kaikki mun pyyhkeet. Niitäkin pitää pestä välillä.

Jee, perjantai :)Perjantai 29.07.2022 06:15

Viikonloppu taas alkaa. En ole lähdössä tänä viikonloppuna mihinkään olen täällä kotona. Ohjelmassa on tänä viikonloppuna: Lenkkeilyä, päikkäreitä, herkuttelua, sarjojen katsomista..kaikkea rentoa ja mukavaa.
Viikon päästä viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Innolla odotan että näemme taas. On ollut vähän ikävä sitä. Ollaan soiteltu joka päivä toisilemme. Se on vähän lievittänyt onneksi ikävää.
Olo tuntuu tällä hetkellä edelleen hyvältä mikä on vaan positiivinen juttu.
Olen yllättynyt että tää hyvä olo vaan jatkuu ja jatkuu. Varaudun siihen sitten jos ensi viikko on ihan kauhea. Jos alkaa taas ahdistaa ja masentaa niin sitten ne olotilat tulee. Onneksi mulla on lääkkeitä noihin olotiloihin.
Jos tulee niin paha ahdistus niin sitten otan sen rauhoittavan lääkkeen.
On ollut todella hyvä etten ole syönyt nyt pitkään aikaan rauhoittavia.
Se on vasta viimeinen keino jos mikään muu ei auta tuohon ahdistukseen.
Olen jäänyt koukkuun tuohon the rookie sarjaan. Katsoin sitä eilenä pari jaksoa. Viikonloppuna voisi myös jatkaa tuota the good doctor sarjaa. Sekin on tosi hyvä sarja. Animea voisi myös katsoa. Aijon nukkua päikkärit tänään kun on hyvin aikaa saa samalla levättyä. Teen lenkin varmaan tuossa iltapäivällä kun olen herännyt. Kävin tokmannilla eilenä ostin sipsiä ja suklaata. Herkuttelen niillä tänään. Sallin herkuttelun aina viikonloppuna. Viikolla pystyn ihan hyvin olla ilman suklaata ja sipsiä.
Kun kävin tokmannilla eilenä niin siellä oli myynnissä ihanat pinkin väriset David urheiluhousut. Mietin nyt sitä että ostanko ne ensi viikolla kun mulle tulee rahaa? Ne maksoi vaan 24 euroa. Ne olisi hyvät olohousut sekä pinkin väriset. Mietin vielä. Aina kun näen kaikkea pinkkiä niin tekee mieli ostaa koska se on mun lempi väri.
Nyt otan aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan. Perjantai on viikon paras päivä!

Tänään käyn tokmannilla.Torstai 28.07.2022 06:08

Sain jo eilenä siivottua kämpän niin tänään enää pitää pestä pyykit. Eilenä oli aika paljon energiaa siivota ja se oli vaan hyvä juttu. Muutenkin eilenä oli tosi mukava päivä hyvä fiilis oli päällä. Olin eilenä iloinen ja positiivinen eli oma itseni. Tää on ollut hyvä viikko ei ole yhtään masentanut tai ahdistanut. Tänään aijon käydä tokmannilla ostamassa viikonlopuksi jotain herkkuja. Mun tekee mieli suklaata ja sipsiä. Olen koko viikon ollut silleen etten ole herkutellut yhtään. Sallin herkuttelun aina viikonloppuna.
Pitää olla semmoinen päivä viikossa että herkutelee ja se tekee vaan hyvää ja piristää. Ei pidä olla silleen koko ajan että en voi syödä sipsiä tai suklaata. Sipsit ja suklaa kuuluu ainakin mun elämään enkä aijo luopua niistä. Kun olen menossa tänään tokmannille niin samalla haluan katsoa onko tullut uusia david urheiluvaatteita. En aijo ostaa mitään vaan katsella. Tänään taas lenkkeilyä kävin eilenäkin lenkillä. Paino on pysynyt normaalina ja se on hyvä juttu. Olen niin tyytyväinen että mun kroppa on hyvässä kunnossa. Mun kunto on todella hyvä. Jaksan juosta kentällä pallon perässä ja lenkkeilen todella paljon. Syksyllä aijon aloittaa taas salilla käymisen niin tulee sitten tekemistä. Olen jo nyt innoissani että pääsee salille. Mulla on tällä hetkellä niin paljon david urheiluvaatteita niin ei tarvitse ostaa hetkeen uusia. Aloin eilenä katsomaan uutta sarjaa mtv palvelusta sen niminen kuin "The rookie" Se on joku poliisi sarja katsoin ekan jakson ja tykkäsin siitä. Pari kautta on tullut sitä sarjaa. Nyt on taas katsottavaa koska sain katsottua jo tuon ensitreffit alttarilla australian. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Tästä tulee hyvä päivä ei ole mikään kiire.

Pitäisi siivota vaatekaappi.Keskiviikko 27.07.2022 06:03

Eilenä oli tosi hyvät jalkapallopelit pitkästä aikaan Olin ensin hyökkääjä niin sain tehtyä 5 maalia. Mun joukkue voitti. Eilenä oli hyvä sää pelata ei ollut onneksi kuuma eikä kylmä. Odotan jo innolla ensi viikon pelejä.
Olo ja fiilis on ollut tähän asti todella hyvä. On vaan väsyttänyt ei onneksi ole ahdistanut yhtään. Onneksi mä syön noita lääkkeitä niin ne auttavat jo paljon olotiloihin. Ahdistukseen ja harhoihin. Onneksi mulla ei ole ollut harhoja pitkään aikaan on ollut parempi kausi. Elän aina hetken ja päivän kerrallaan. Ei voi koskaan tietää mitä huomenna tapahtuu.
Tänään aijon vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn ja pitää pestä lakanapyykkiä. Pesen huomenna samalla kun siivoan. Aloitan jo tänään siivoamisen niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa.
Mun pitäisi myös saada siivottua tuo mun vaatekaappi mikä on ihan räjähtänyt. Alkaa kaivella jo syysvaatteita esiin ja laittaa kesävaatteet syrjään. Tajusin ja huomasin että mulla on niin paljon vaatteita, niin en kyllä tarvitse ostaa uusia. Mä omistan tällä hetkellä aika monta hupparia mitä alan nyt käyttämään syksyllä. Päätin myös sen että aijon säästää nyt rahaa koko loppuvuoden. Kun rahaa tulee taas ensi viikolla niin aijon siirtää 70 euroa säästötilille. Se on aika kiva summa. Alan jo säästämään rahaa siihen laivareissuun mikä me tehdään kavereiden kanssa jossain vaiheessa. Olin laivalla viimeksi ennen koronaa. Se oli ihan paras laivareissu kavereiden kanssa. Juhlittiin koko yö. Sitten kun pääsee taas laivalle niin ostan jotain tuliaisia poikaystävälle.
Olen aina ostanut sille jotain karkkia ja viinapullon. Katsoo mitä löydän sille seuraavalla kerralla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia. Onneksi aamukahvi herätti.

Mökkireissu muutaman viikon päästä.Tiistai 26.07.2022 06:00

Alan jo pikkuhiljaa olla paremassa kunnossa viikonlopun jälkeen. Eilenä mä vaan lepäsin koko päivän nukuin jopa päikkärit. Sitten kun heräsin niin lähdin lenkille ja kävin lidlissä. Menin pyörällä lidliin niin sillä tuli vähän ajeltua taas. Mä heräsin tänään vasta viiden jälkeen. No ei se mitään nyt kun on saanut kofeniinia heti aamusta niin olen ihan hereillä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä meillä on tänään varmaan taas jalkapallopelit iltapäivällä. Kivaa mennä peleihin näkee taas kaikki tutut ihmiset. Tänään aamulenkille olen menossa ja pitää pestä pyykkiä. Eilenä olin niin väsynyt etten jaksanut pestä pyykkiä.
Olen kohta saanut katsottua ensitreffit alttarilla australia kauden loppuun. Enää pari jaksoa pakko sanoa että tuo oli todella hyvä kausi. Siinä tapahtui niin paljon kaikkea. Odotan innolla uusia kausia tuosta ohjelmasta. Salkkarit alkaa ensi kuussa ja olen innoissani. Kivaa taas katsoa salkkareita melkein joka päivä niin tulee jotain ohjelmaa illalla.
Odotan myös että big brother alkaa ja tempparit. Sitten on paljon katsottavaa syksyllä ei tule tylsää. Olen muutaman viikon päästä lähdössä mökkireissulle pariksi päiväksi yhden porukan kanssa. Samalle mökille missä oltiin viime vuonna. Ihan kivaa vielä mökkeillä ennen kun syksy alkaa kunnolla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivoilla vähän keittiötä.
Pyykit vien hetken päästä. Kuuntelen tässä samalla musaa mistä tulee hyvä fiilis päälle. Toivon että tänään on jalkapalloa.

Oli hauskaa parhaan kaverin luona.Maanantai 25.07.2022 05:40

Oli kiva viikonloppu. Mukavaa oli olla parhaan kaverin yötä ja meillä oli hauska lauanatai ilta. Oli paljon juotavaa: Viiniä, siideriä, lonkeroa, kaljaa viinaa..join vähän kaikkea mitä oli. En onneksi oksentanut seuraavana päivänä pää oli pikkasen kipeä ja väsytti. Mä vaan lepäsin eilisen päivän ja kävin lenkillä vielä. Naurettiin paljon parhaan kaverin kanssa ja otettiin aurinkoa sen takapihalla. Kiva oli istua ulkona ja nauttia auringon paisteesta. Valvottiin johonkin yhteentoista asti lauantai iltana. Herättiin sunnuntaina vähän ennen yhdeksää. Syötiin aamupalaksi kolmiovoileipiä ja jogurttia hyvä krapula aamupala. Nyt päätin etten aijo taas juoda alkoholia vähään aikaan. Pidän taukoa juomisesta ja se on vaan ihan hyvä päätös. Olen huomannut että tänä kesänä on tullut juotua paljon alkoholia. Aijon vähentää sitä koska kohta alkaa syksy ja talvi. Arki alkaa taas kesän jälkeen. Siinä säästää rahaa kun ei juo. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikkia on. Viikon päästä mulla on verikokeet maanantaina puoli yhdeltä aika. Aijon mennä pyörällä sitten sinne terveyskeskukseen niin pääsee nopeasti sillä. Olo tuntuu tällä hetkellä vielä vähän väsyneeltä. Saa nähdä millainen viikko on tulossa. En ole nyt lähdössä mihinkään olen täällä.
Hetki ja päivä kerrallaan menen tätä viikkoa. Jos alkaa ahdistaa niin sitten ahdistaa. Onneksi on rauhoittavia jos tulee tosi huono olo. Tänään aijon käydä pari kertaa lenkillä. Aamulenkki ja toinen iltapäivällä. Pyykkiä aijon pestä tänään kun on hyvin aikaa. Nyt jaan viikonlääkeet dosettiin ja otan aamulääkkeet.

Huomenna näen parhaan kaverin. :)Perjantai 22.07.2022 04:54

Kävin eilenä siellä suuhygienisillä. Ajat 10 minuuttia myöhässä. No ei se haitannut pääasia että pääsin sinne. Siellä meni noin tunti ja mulle suositeltiin semmoista geelihammastahnaa mitä pitäisi käyttää viikon ajan. Käyn sitä ostamassa kun menen apteekkiin seuraavan kerran. Olen menossa seuraavan kerran suuhygienistille ensi vuoden puolella taas.
Nyt sitten odottelen laskua mikä on olliut aina sen 50 euroa. Onneksi ei sen enempää. Hyvin pystyn maksamaan sen laskun kun se tulee. Alan kohta maksamaan laskuja tässä koska rahaa on tullut tänään. Onneksi jää rahaa aina vielä laskujen jälkeen niin selviää. Olo on ollut hyvä edelleen ei ole onneksi ahdistanut pahasti eilenä mua ärsytti taas ihan kaikki. Varmaan johtui siitä koska eilenä oli niin kuuma päivä. Tänään on tulossa myös aika lämmin päivä. Ihanaa, huomenna parhaan kaverin luokse yöksi. Vietetään iltaa. Herkutellaan, juodaan, höpötellään ja valvotaan.
Käyn tänään ostamassa juomat ja meidän herkut valmiiksi niin huomenna ei sitten tarvitse mennä kauppaan. Meillä on niin paljon juotavaa huomenna niin tulee hauskaa. Juomat ei saa loppua kesken herkutellaan sipsillä, karkilla ja syödään pizzaa iltapalaksi. Mä ostan sipsit ja karkit paras kaveri ostaa pizzat. Maksetaan kaikki puoliksi. Mä heräsin jo tänään neljältä en saanut enää unta niin päätin vaan nousta ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Pyykkiä pitää pestä tänään eilenä en kerennyt.
Mulla on vaatekriisi mitä pukea huomenna päälle? Laitan kyllä jotkut rennot vaatteet. Onneksi tässä on aikaa vielä suunnitella. Mulla on kaappi täynnä vaatteita niin enköhän mä löydä jotain. Pitäisi taas tuo mun vaatekaappi siivota uudelleen koska se on aika räjähtänyt.
Mä siivoan sen jossain vaiheessa sitten kun löytyy innostusta.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan maksamaan laskuja pois. Alan kuunnella myös hyvää musiikkia. Huomista odotellen!

Aijon vähentää shoppailua.Keskiviikko 20.07.2022 05:53

Meillä oli eilenä jalkapalloa iltapäivällä. Oli hyvät pelit ja mun joukkue voitti. Sain jopa tehtyä kolme maalia. Alkuun olin taas hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Pelasimme noin puolisen tuntia ja pakko kyllä sanoa että hiki siinä tuli. Kentällä oli tajuttoman kuuma onneksi mulla oli vesipullo mukana. Hyvä olo jatkuu edelleen on ollut hyvä viikko tähän asti. Ahdistusta ei ole onneksi ollut. Onneksi masennuslääke lievittää sitä.
Hyvä että sen lääkkeen ottaa aina aamuisin. Mulla menee sitä tällä hetkellä 15mg. On ollut hyvä määrä näiden vuosien ajan eikä ole joutunut nostamaan annosta. Heräsin tänään puoli kuudelta vasta en jaksanut heti nousta puoli viideltä. No ei se mitään aamukahvit join äsken mikä herätti.
Se on hyvä että saa heti kofeiinia aamusta. Juon aamukahvin aina mustana. En tykkää laittaa siihen mitään maitoa tai sokeria.
Pitäisi pestä taas pyykkiä eli nuo mun lakanat. Aijon jo tänään siivota koska huomenna mulla on se suugygienisti aamusta. Onneksi tänään on aikaa siivota. Sitten on mukavaa kun kämppä on siisti. Ylihuomenna tulee rahaa niin saan maksettua loput laskut. Olen päättänyt nyt säästää rahaa koko loppuvuoden. Aijon vähentää aika paljon shoppailua. Tajusin että mulla on ihan kauheasti vaatteita niin en nyt tarvitse uusia. Kaikki nuo mun vaatteet on hyvässä kunnossa. Löysin yhtenä päivänä farkut mun kaapista mitä en ole käyttänyt. Alan käyttää niitä nyt syksyllä.
Sukkia ja alushousuja saan ostaa koska niitä tarvitsee aina. Onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin ne voi ihan hyvin ostaa vaikka sieltä tai jostain muualta. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota pikkuhiljaa. Tänään mä näen pitkästä aikaan yhtä mun kaveria. Kivaa taas nähdä sitä.

Jalkapalloa ehkä tänään?Tiistai 19.07.2022 06:15

Heräsin tuossa viiden jälkeen ja aloin keittämään aamukahvia. Olo tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä pakko nyt vaan nauttia tästä olosta. Onneksi nyt ei ole ahdistanut viime päivinä. Olen elänyt hetken ja päivän kerrallaan. Nyt taas keskityn tähän päivään. En todellakaan mieti vielä huomista koska voi tapahtua ihan mitä tahansa. Kävin apteekissa eilenä ja kaupassa samalla. Leponex lääkettä ja karpalokapseleita on taas.
Mulla on seuraavat verikokeet sitten elokuun alussa. Kun olen taas käynyt siellä niin saa hakea leponexia. Sitä lääkettä ei saa ellei ole käynyt verikokeissa. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Masennuslääkettä on vielä pariksi kuukaudeksi se on hyvä että sitä lääkettä ei tarvitse hakea koko ajan samoin rauhoittavia. Mä en edes enää muista koska viimeksi olen syönyt rauhoittavia? Siitä on pitkä aika ja se on vaan hyvä etten ole joutunut syömään niitä. Saa nähdä onko meillä tänään taas jalkapallopelit. Se olisi kivaa niin pääsisi pelaamaan. Viimeksi en ollut peleissä koska olin poikaystävän luona. Tänään menen aamulenkille tuonne pururadalle siellä on ihanan rauhallista kävellä. Ei ole mitään meteliä ja ihana luonto. Jos meillä on jalkapalloa niin sitten en tee toista lenkkiä. Katsoin loppuillan taas ensitreffit alttarilla australiaa. Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Siinä tapahtuu niin paljon sen takia se ohjelma kiinnostaa minua. Odotan jo innolla että salkkarit alkaa taas.
Sitten tulee joka päivä jotain katsottavaa. Kohta kesä on ohi ja syksy alkaa. Pakko sanoa että tää kesä on mennyt todella nopeasti mutta on ollut ihan paras kesä. Päässyt viettämään sitä rakkaiden kavereiden kanssa. On ollut niin hauskaa! Syksyllä alan taas käymään salilla niin tulee tekemistä. Pari kertaa viikossa. Haluan että mun kroppa on hyvässä kunnossa. Se on nytkin koska lenkkeilen niin paljon. Paino on normaali tällä hetkellä ja se on todella hyvä. Liikunta on niin mun juttu se tuo mulle paljon iloa elämään.