IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee, perjantai :)Perjantai 29.07.2022 06:15

Viikonloppu taas alkaa. En ole lähdössä tänä viikonloppuna mihinkään olen täällä kotona. Ohjelmassa on tänä viikonloppuna: Lenkkeilyä, päikkäreitä, herkuttelua, sarjojen katsomista..kaikkea rentoa ja mukavaa.
Viikon päästä viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Innolla odotan että näemme taas. On ollut vähän ikävä sitä. Ollaan soiteltu joka päivä toisilemme. Se on vähän lievittänyt onneksi ikävää.
Olo tuntuu tällä hetkellä edelleen hyvältä mikä on vaan positiivinen juttu.
Olen yllättynyt että tää hyvä olo vaan jatkuu ja jatkuu. Varaudun siihen sitten jos ensi viikko on ihan kauhea. Jos alkaa taas ahdistaa ja masentaa niin sitten ne olotilat tulee. Onneksi mulla on lääkkeitä noihin olotiloihin.
Jos tulee niin paha ahdistus niin sitten otan sen rauhoittavan lääkkeen.
On ollut todella hyvä etten ole syönyt nyt pitkään aikaan rauhoittavia.
Se on vasta viimeinen keino jos mikään muu ei auta tuohon ahdistukseen.
Olen jäänyt koukkuun tuohon the rookie sarjaan. Katsoin sitä eilenä pari jaksoa. Viikonloppuna voisi myös jatkaa tuota the good doctor sarjaa. Sekin on tosi hyvä sarja. Animea voisi myös katsoa. Aijon nukkua päikkärit tänään kun on hyvin aikaa saa samalla levättyä. Teen lenkin varmaan tuossa iltapäivällä kun olen herännyt. Kävin tokmannilla eilenä ostin sipsiä ja suklaata. Herkuttelen niillä tänään. Sallin herkuttelun aina viikonloppuna. Viikolla pystyn ihan hyvin olla ilman suklaata ja sipsiä.
Kun kävin tokmannilla eilenä niin siellä oli myynnissä ihanat pinkin väriset David urheiluhousut. Mietin nyt sitä että ostanko ne ensi viikolla kun mulle tulee rahaa? Ne maksoi vaan 24 euroa. Ne olisi hyvät olohousut sekä pinkin väriset. Mietin vielä. Aina kun näen kaikkea pinkkiä niin tekee mieli ostaa koska se on mun lempi väri.
Nyt otan aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan. Perjantai on viikon paras päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.