IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko mennyt tähän asti todella hyvin Hyvä olo vaan jatkuu. Ahdistusta ei ole myöskään nyt ollut ja teen jakuvasti noita mindfulness harjoituksia ja meditoin mitkä lievittää ahdistusta.
Onneksi nuo keinot auttavat paljon eikä joudu syömään noita rauhoittavia tuohon ahdistukseen. Otan sen rauhoittavan lääkkeen vasta sitten jos mikään muu keino ei auta. Tajusin juuri että olen syönyt rauhoittavia viimeksi kesällä ja siitä on jo pitkä aika. Olen yllättynyt miten olen niin pitkään pärjännyt ilman sitä lääkettä mikä on vaan positiivinen juttu.
Mulla on vielä avaamaton paketti rauhoittavia. En eilenä jaksanut mennä kauppaan niin menen tänään. Syön pakkasesta tänään ruokia pois koska mun pitää sulattaa jääkaappi ja pakastin. Huomenna sitten ajattelin tehdä lihasuikalekastiketta ja perunoita. Tänään salitreenit illalla ja innolla olen sinne menossa teen kunnon treenit niin tulee hyvä olo sen jälkeen. Huomenna ja loppuviikosta aijon sitten lenkkeillä toivottavasti on hyvä sää ulkoilla. En ole menossa tänä viikonloppuna mihinkään olen itseni kanssa viikonlopun. Poikaystävä lähtee viikonlopuksi yhden sen kaverin luokse soitellaan sitten toisilemme niin se vähän lievittää ikävää. Olen menossa seuraavan kerran poikaystävän luokse jouluna. Olen eka vanhempien luona ja sitten menen yhdeksi yöksi poikaystävän luokse. Tulee mukava joulu kun näkee kaikki rakkaat ihmiset. Kun rahaa tulee tällä viikolla niin käyn ostamassa ne joululahjat ovat sitten valmiina.
Aloitan tänään jo siivoukset niin huomenna sitten ei ole niin kauheasti siivottavaa ja pesen pyykkiä. Lakanat pitää pestä ja vaihdan puhtaat lakanat tänään sänkyyn. Siitä tulikin mieleen että voisi ostaa uusia lakanoita. Katsoo jos vaikka tokmannilta löytyy jotain kivoja. Aijon katsoa kun menen tokmannille tällä viikolla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin tästä tulee hyvä päivä on iloinen ja positiivinen olo.
Unohdin kertoa miten mulla meni viime perjantaina hammaslääkärissä. Hyvin siellä meni laittoivat paikan mun ylähampaaseen. Otin puudutuksen ettei se sattunut kun paikkasivat siinä meni se puolisentuntia. Odotan jo innolla laskua mikä sieltä sitten tulee. Eilenä oli hyvä päivä. Kävin aamulenkillä, sain pyykit pestyä ja salitreenit oli illalla. Tänään ei ole sählypelejä ne on peruttu koska on nyt paljon koronaa liikenteessä osa pelaajista on sairastunut. No ei se mitään menen sitten tänään lenkille niin tulee jotain liikuntaa tälle päivälle. Viikko on alkanut hyvin ei ole yhtään ahdistanut. Se oli todella hyvä etten juonut alkoholia viikonloppuna niin voin sanoa että nyt on aika hyvä olo. Nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tarkistin mun lääkkeet niin mun pitää sittenkin hakea leponexia tällä viikolla. Sain eilenä uuden verikoe ajan se on 19 päivä joulukuuta päivällä. Kohta vaihtuu kuukausi pakko sanoa että tää syksy on mennyt nopeasti ja joulu alkaa lähestyä. Saa nähdä onko jouluna sitten lunta. Tänään pitää käydä kaupassa menen tuossa iltapäivällä kävellen menen koska en pääse enää sähköpotkulaudalla kulkemaan. Sitten kun kevät ja kesä tulee niin sitten ajelen taas sähköpotkulaudalla ja alan nyt säästämään rahaa uuteen sähköpotkulautaan. Saa varmasti rahat kasaan ennen kesää nyt kun en tuhlaa niitä mihinkään muuhun. Kohta pitää lähteä joululahja ostoksille aijon ostaa kaikille mun kavereille suklaata lahjaksi. Sanoin kavereille että mulle riittää ihan hyvin suklaa niin ostavat mulle sitä joululahjaksi ajatus on tärkein. Tuntuu oudolta nyt kun big brohter loppui. Tottunut siihen että se tuli joka päivä toivon että siitä tulee taas uusi kausi ensi vuonna. Ai niin kohta salkkarit jää joulutauolle ei tule hetkeen sitten sitä nyt on hyvä kun Ulla tuli takaisin saa nähdä kauan se on sitten siinä. Otan aamulääkkeet nyt ja alan tiskaamaan. Onneksi aamukahvi herätti niin nyt olen ihan hereillä. On kahvia taas koska ostin viime sunnuntaina sitä pari pakettia lidlistä.

Mukava viikonloppu ilman alkoholia.Maanantai 28.11.2022 04:12

Oli todella kiva viikonloppu poikaystävän luona en juonut yhtään alkoholia pystyin siihen eikä mun edes tehnyt yhtään mieli. Poikaystävä joi viikonloppuna eikä se mua yhtään onneksi haitannut. Voin sanoa että on nyt aika hyvä olo taas kun ei ole juonut alkoholia. Yleensä kun juon niin mua alkaa ahdistaa tai masentaa jälkeenpäin ja niitä olotiloja en halua yhtään nyt kun joulu alkaa lähestyä haluan olla hyvässä kunnossa ja että on hyvä olo.
Tehtiin kaikkea mukavaa poikaystävän kanssa saunottiin perjantai iltana, pidettiin lauantaina leffailta..ostettiin vähän leffamässyä eli sipsiä ja dippiä oli hyvää ja sitten me syötiin sitä Daim kakkua minkä ostin. Poikaystävä osti mulle taas kasan suklaata sain siltä konvehtirasian, suklaalevyn ja suklaapatukan. Aina kun se ostaa mulle suklaata niin tiedän että se on rakkaudenosoitus mikä on aika ihanaa. Mä heräsin jo tuossa vähän ennen neljää no ei se mitään olen nyt nukkunut aika hyvin niin jaksaa taas join aamukahvit äsken niin nyt olen ihan hereillä. Otan kohta aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Pitää tarkistaa haenko leponexia tällä viikolla ja karpalokapseleita mun pitää ainakin hakea masennuslääkkeet riittävät vielä tämän vuoden loppuun. Reeo voitti big brotherin ei kyllä yllätä mä arvasin että se voittaa voin sanoa että ei ollut mun suosikki asukas. Nyt tuntuu oudolta kun ei enää tule big brotheria. Pakko sanoa että oli hyvä kausi siinä tapahtui paljon. Odotan innolla että ensi vuonna tulisi taas uusi bb kausi. Hyvää viihdettä pakko sanoa nyt sitten seuraan noita temppareita siinä alkaa nyt varmasti tapahtumaan. Ai niin ja salkkarit pitää katsoa koska Ulla palasi niihin viime jaksossa. Saa nähdä mitä kaikkea tapahtuu tällä viikolla salkkareissa. Tänään pesen pyykkiä, menen päivällä lenkille ja salille treenaamaan illalla. Pääsee taas liikkeelle viikonlopun jälkeen mikä tekee vaan hyvää en kauheasti liikkunut tuossa viikonloppuna. Tänään teen kunnon treenit salilla niin tekee vaan hyvää. Olo ja fiilis tuntuu hyvältä uskon että on tulossa hyvä viikko elän taas hetken ja päivän kerrallaan.

Kivaa hammaslääkäri tänään...Perjantai 25.11.2022 05:05

Sain eilenä siivottua aamulla niin nyt kämppä on taas kunnossa ja siisti. Siivosin noin kolme tuntia mutta onneksi aamulla oli aikaa tehdä kaikki sain tampattua matot ulkona nyt sekin on tehty. Ihan mahtavaa kun on perjantai mutta huono puoli on siinä että tänään aamulla on se hammaslääkäri. Vähän mua jännittää se mutta ei onneksi pelota hyvin siellä varmasti menee. Kivaa taas lähteä viikonlopuksi poikaystävän luokse päästään viettämään vihdoinkin taas aikaa toistemme kanssa. Olen vasta illalla lähdössä kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee hakemaan mut käydään kaupoilla ostamassa ruokaa ja juomaa. Mä tein sen päätöksen että en aijo juoda yhtään alkoholia. juon vaan limua koko viikonlopun. Voin sanoa että mä en halua sitä huonoa oloa mikä tulee sen jälkeen kun on juonut alkoholia se ei ole kivaa. Aijon juoda taas alkoholia sitten kun vietetään parhaan kaverin kanssa pikkujouluja eli parin viikon päästä. Siinäkin säästää muutaman euron nyt kun en osta alkoholia limu tulee paljon halvemmaksi. Kysyin poikaystävältä että pidetäänkö viikonloppuna leffailta katsotaan netflixistä leffoja syödään samalla herkkuja se olisi kivaa ostetaan herkut sitten puoliksi. Mun tekee mieli karkkia ja sipsiä ja nyt maistuu kun en ole koko viikon aikana yhtään herkutellut viikonloppuisin sallin herkuttelun. Olen melkein pakannut kaikki enää pitää pakata mukaan kannettava ja tabletti. Vaatekassin olen saanut pakattua. Ajattelin viikonloppuna jatkaa animen katsomista kun on hyvin aikaa. Makoilen poikaystävän sängyssä ja katson telkan kautta animea. Aijon nukkua pitkään ja päikkäreitä viikonloppuna. Varmasti saunotaan ihanaa päästä kunnon puusaunaan. Mä rakastan saunaa mä aina hyvin rentoudun siellä.
Sitten on mukavaa korkata sauna juoma eli limu. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia perjantai ja viikonloppu fiilis päälle tulee erittän mukava viikonloppu varmasti.

Suursiivous.Torstai 24.11.2022 05:20

Tänään teen suursiivouksen mun kämppään nyt kun on hyvin aamu aikaa siivota. Aijon tampata matot ulkona niin saa senkin tehtyä. En eilenä jaksanut aloittaa siivouksia mutta ei se mitään nyt kun on nukkunut hyvin viime yönä ja herännyt niin jaksaa nyt siivota. Eilenä olin illalla salilla niin oli todella hyvät treenit. Jaksoin aika hyvin taas tehdä isoilla painoilla. Kroppa kesti hyvin treenit ja tuli todella hyvä fiilis sen jälkeen ja nukkui hyvin viime yön aamukahvit join hetki sitten niin nyt olen ihan hereillä.
Ahdistusta ei ole onneksi ollut mutta pikkasen kireä olo. Onneksi huomenna alkaa taas viikonloppu niin pääsee poikaystävän luokse. Vietetään mukava viikonloppu ja saa nyt nähdä juonko alkoholi vai en. Katsoo nyt fiiliksen mukaan toisaalta se olisi hyvä jos en joisi. Huomenna sekin asia sitten selviää kun olen kaupassa poikaystävän kanssa. Käydään alkossa koska lupasin poikaystävälle ostaa synttärilahjaksi jonkun viinapullon. Se saa valita minkä pullon se haluaa sanoin että kunhan ei kamalan kallista. Jipii, huomenna sitten aamulla hammaslääkäriin. Onneksi mua ei jännitä se yhtään mä vaan menen sinne ja katsoo mitä ne tekee mun hampaalle jos ne repii sen irti niin sitten niin. Kun tulin eilenä salilta niin en jaksanut katsoa salkkareita niin katson sen eilisen jakson tänään. Eilenä sain katsottua big brotheria eteenpäin tänään aijon taas katsoa kun tulee hyvä hetki. Tempparit jakso pitää myös katsoa koska sekin on tullut. Animea pitää myös katsoa jossain vaiheessa mulla on ainakin kolme anime sarjaa kesken tällä hetkellä. Nyt otan aamulääkkeet ja aloitan siivoukset vessasta ja siitä keittiöön. Matot vien tuossa myöhemmin aijon syödä vähän puuroa niin jaksaa siivota. Viikonloppua odotan innolla pääsee vaihtamaan maisemaa ja viettämään poikaystävän kanssa sen synttäreitä. Pitää muistaa ostaa se Daim kakku se on tosi hyvää. Hyvä synttärikakku poikaystävälle.

Kroppa on paremassa kunnossa. :)Keskiviikko 23.11.2022 05:32

Oli todella hyvät sählypelit eilenä sain tehtyä jopa kolme maalia ja olin koko sen pelin ajan hyökkääjä. Pelasimme noin 40 minuuttia siinä ajassa sai kyllä juosta mutta tuli todella hyvä ja onnistunut olo pelien jälkeen. Tänään taas tulee hyvin liikuntaa kun salitreenit on taas illalla. Aijon treenata kovaa tänään niin että hiki tulee ja hyvä olo. Sain eilenä aika hyvin levättyä ennen sählypelejä olin vaan sohvalla makoilemassa. Kroppa ei ole enää niin väsynyt mitä silloin alkuviikosta ja se on hyvä niin jaksaa taas. Olo on ollut edelleen hyvä viikko sujunut ilman ahdistusta ja olen vaan nauttinut tästä olosta. Odotan jo viikonloppuna niin pääsee poikaystävän luokse. Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa se tuli käymään mun luona oli niin kiva nähdä sitä jo nyt lievitti vähän tuota ikävää mikä mulla on nyt ollut. En ole nyt hetkeen katsonut big brotheria olen siinä vähän jäljessä mutta ajattelin tänään katsoa sitä kun on aikaa. Kohta se loppuu ja saa nähdä kuka voittaa.
Salkkarit on ollut nyt todella jännittävä niin innolla haluan nähdä mitä siinä nyt sitten tapahtuu. Odotan innolla että Ulla tulee takaisin siihen niin sitten sitä on hauska taas katsoa. Saa nyt nähdä juonko viikonloppuna nyt alkoholia vai en. Katsoo fiiliksen mukaan jos mun tekee mieli niin juon sitten vaan lonkeroa ja siideriä. Viiniä en aijo juoda koska siitä tulee niin huono olo sen jälkeen kun on juonut sen. Päätin että uutena vuotena juon sitten seuraavan kerran viiniä. Pystyn siihen asti olla ilman sitä. Aijon viettää uutta vuotta poikaystävän kanssa ollaan nyt kaikki vuodet viime aikoina vietetty uutta vuotta yhdessä ja se on ollut erittäin mukavaa. Koitan nyt tällä kertaa jaksaa valvoa sinne kahteentoista asti kun vuosi vaihtuu. Viimeksi mä sammuin ennen sitä kun olin juonut pikkasen liikaa ja se harmitti. Aamukahvi onneksi herätti tänä aamuna mä juon aina ison kupin vahvaa mustaa kahvia.
Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan aijon aloittaa siivoukset taas tänään niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Pitäisi uuni pestä ja tampata matot ulkona. Teen ne sitten huomenna aamusta kun on hyvin aikaa.
Eilenä meni hyvin päivä selvisin onneksi verikokeista pääsin etuajassa eikä se haitannut. Siinä tuli tehtyä samalla lenkki kun käveli sinne terveyskeskukseen ja takaisin. Oli kyllä kiva kävellä tuolla ulkona kun ei ollut niin kylmä ja lunta oli maassa. Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä nyt on semmoinen iloinen ja positiivinen. Viikko alkanut hyvin ei ole vielä alkanut onneksi ahdistamaan uskon että sitä ahdistusta tuskin tulee. On paljon kevyempi olo kun viikonloppuna tuli se itkupotkuraivari.
Olin eilenä salilla oli tosi hyvät treenit vaikka kroppa tuntui pikkasen väsyneeltä mutta se ei onneksi haitannut pääasia että tuli tehtyä treenit.
Tänään on taas sählypelit iltapäivällä ja hyvällä fiiliksellä olen menossa pelamaan saa nähdä millaiset joukkueet on tänään ja monta maalia tekee.
Yritän saada tehtyä maaleja ja aijon olla alkuun taas hyökkääjä koska siinä mä olen hyvä. Olen jo alkanut suunnitella mitä aijon ostaa itselle joulu/synttärilahjaksi haluan ostaa itselle jotain kivaa nyt kun täytän kohta vuosia. Poikaystävän synttärit on ensi kuussa niin vietetään sitten niitä jo tänä viikonloppuna. Vietetään niitä nyt sen takia koska joulukuun alussa sitten vietän pikkujouluja parhaan kaverin kanssa. Poikaystävä on mua vähän yli vuoden vanhempi. Ihanaa kun näemme taas päästään viettämään kivaa viikonloppua pakko sanoa että on ollut sitä ikävä.
Nopeasti nää päivät menee ja sitten perjantai koittaa. Mulla on se hammaslääkäri sitten perjantaina heti puoli kymmeneltä aamulla.
Saa nyt nähdä mitä ne aikoo tehdä sille mun ylähampaalle toivon että eivät revi sitä irti. Onneksi mä en pelkää hammaslääkäriä niin sinne on helppo mennä. Aina kun olen siinä hammaslääkäri tuolilla niin koitan olla koko ajan rentona ja hengittää rauhallisesti niin sillä selviää siitä.
Lasku tulee sitten sen jälkeen ja sitä en odota kyllä innolla. Se voi olla iso tai pieni lasku mutta onneksi pystyn maksamaan sen. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musaa. Tästä tulee varmasti hyvä päivä aamu alkanut mukavasti aamukahvilla mikä herätti. Join kulta katriinaa paras kahvi.Kroppa

Ulkona on lunta! :)Maanantai 21.11.2022 05:27

Ihanaa, ulkona on vihdoinkin lunta! Heräsin tuossa hetki sitten ja katsoin ikkunasta ulos. Pakko sanoa että kyllä piristää mieltä saa nähdä kauan tuo lumi nyt pysyy sitten maassa. Eilenä oli hyvä päivä kävin aamulenkillä, nukuin päikkärit ja kävin tokmannilla. Ostin shampoota lisää oli lähellä että olisin ostanut uuden t-paidan mutta sitten vaan päätin etten nyt tarvitse sitä. Säästin siinä sitten sen 10 euroa mitä se t-paita olisi maksanut. Kun sain nyt itkettyä tuossa lauantaina niin pakko sanoa että on paljon parempi ja kevyempi olo. Enää ei ole kireää oloa mikä tuntui koko viime viikon olo ja fiilis tuntuu hyvältä ja iloiselta uskon että on tulossa mukava viikko. Olen tänä viikonloppuna menossa taas poikaystävän luokse ja me vietetään nyt sen synttäreitä. Tiedän mitä ostan sille synttärilahjaksi ja mä lupasin ostaa sitten Daim kakun niin siinä on hyvä synttärikakku. Katsoo juoko sitten alkoholia vai ei. Mä en ole juonut nyt alkoholia kolmeen viikkoon ja pakko sanoa että olo on ollut parempi kun ei ole juonut. Olisi se hyvä jos pystyisi olla tämänkin viikonlopun juomatta mutta saa nähdä jos mun tekee mieli alkoholia niin juon sitten muutaman juoman. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin niin mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä vielä tälläkään viikolla. Verikokeet on tänään päivällä niin menen sinne sitten sen jälkeen saa hakea leponexia. Tänään pitää maksaa loput laskut rahaa on tullut taas tänään alan kohta maksamaan niitä. Jää varmasti kiva summa rahaa vielä laskujen jälkeen niin selviää. Pyykkiä aijon pestä tässä aamusta sitten taas sitä on kertynyt kiva määrä. Heidi näköjään lähti bb talosta ihan hyvä koska mä en kauheasti tykännyt siitä asukkaasta. Viikko big brotheria jäljellä sitten se loppuu. Jännitän sitä että kuka voittaa sen luulen että Se on Reeo tai Laura. Nyt otan aamulääkkeet ja alan jakamaan lääkkeitä dosettiin ja maanantai musat soimaan. Salitreenit on sitten illalla niin sinne menen hyvällä fiiliksellä.

Tuli tehtyä hieno lyhty. :)Sunnuntai 20.11.2022 05:53

Eilenä mulla oli taas pitkästä aikaan itkupotkuraivari päivä. Koko viikon odotin sitä päivää niin nyt onneksi se tuli ja pakko sanoa että nyt on kevyempi olo kun on saanut itkettyä. Kun itkin niin meinasin ottaa sen rahoittavan lääkkeen mutta selvisin onneksi ilman sitä. Näin eilenä iltapäivällä yhtä mun tuttua niin tehtiin semmoinen hieno joululyhty semmoisesta lasipurkista. Maalasin sen punaiseksi ja sitten maalasin toisen kerroksen siihen semmoisen kultahile pinnan sekä liimasin erivärisiä mosaiikkipaloja. Siinä meni parisen tuntia kun sitä tehtiin ja saan sen lyhdyn itselle huomenna kun se tuttu tuo sen mulle siihen sisälle saa sitten sähkökynttilän. Aijon laittaa sen mun keittiön pöydälle koristeeksi. Tuli todella hyvä mieli kun sen sai tehtyä ja siinä se lauantai iltapäivä meni mukavasti. Tänään on aika rento päivä aijon lenkkeillä tänään eli teen aamulenkin ja toisen lenkin sitten iltapäivällä. Tulee taas kivasti askelia tälle päivälle aijon käydä tänään tokmannilla koska mun pitää ostaa shampoota lisää alkaa kohta loppumaan. Onneksi saa levättyä vielä tämän päivän ennen ensi viikkoa ja huomenna mulla on verikokeet päivällä puoli yhdeltä. Menen taas kävellen sinne niin siinä tulee tehtyä sitten päivän lenkki ja salitreenit on maananatai iltana nyt aijon innolla ja täysiä treenata niin tekee vaan kropalle sitten hyvää. Viikko enää niin big brother loppuu. Saa nähdä kuka voittaa sen mun voittaja suosikit on Laura ja Miikka. Voi olla että Reeo saattaa voittaa big brotherin mutta saa nähdä se voi olla ihan kuka tahansa jännäksi menee. Tänään koitan saada katsottua tempparit niin näkee mitä siinäkin on tapahtunut. Salkkareita odotan innolla koska näköjään ensi viikolla Ulla tulee takaisin ja se on niin mun suoksikki salkkarit hahmo. Nyt otan aamulääkkeet ja voisin tarkistaa mun pyykit mitkä pesen sitten huomenna heti aamusta. Jee, huomasin että mulla on coca colaa mitä aijon juoda nyt tänään samalla kun katson temppareita. Olen ostanut tuota lidlin colaa mulla on niitä vielä neljä tölkkiä jäljellä.
Eilenä oli aika mukava päivä kerkesin nukkua päikkärit sitten kun heräsin niin lähdin lenkille, illalla oli yhden mun kaverin luona kylässä..sitten illalla soiteltiin poikaystävän kanssa näemme sitten ensi viikolla koska olisi taas tarkoitus mennä viikonloppuna sen luokse. Uskon että viikko menee nopeasti taas niin pian näemme. Olo on ollut paljon parempi mitä silloin torstaina kun mua ahdisti. Koitan taas keskittyä hyviin juttuihin ja asioihin mitä mulla on elämässä tällä hetkellä niin ne antaa taas mulle voimaa jaksaa. Kaikki asiat on hyvässä tasapainossa. Ei onneksi masenna tai ahdista tällä hetkellä mikään koska tiedän että kaikki on hyvin tällä hetkellä ja olen iloinen siitä. Voin sanoa että tällä viikolla mun mielikuvitus on laukannut liikaa mutta sitten onneksi sain ajatukset taas kasaan ja tiesin ettei ole mitään hätää. Nää kuvitelmat mitä mulla on nyt ollut niin liittyy tuohon mun sairauteen eli skitsofreniaan. Välillä en tiedä että mikä on totta ja mikä ei. Onneksi syön lääkkeitä tuohon sairauteen niin pystyy jotenkin elää tätä elämää voin sanoa että olen silti onnellinen vaikka mulla on tuo sairaus. Olen oppinut elämään sen kanssa ja nyt elämä tuntuu helpommalta. Heräsin tänään jo neljän jälkeen kun kello soi ja join aamukahvit äsken. Tänään varmaan nukun päikkärit mutta sitä ennen käyn lenkillä tulee jotain liikuntaa tälle päivälle. Pitäisi katsoa big brotheria olen muutaman jakson siinä jäljessä en ole vielä katsonut noita temppareitakaan. Aijon myös viikonloppuna katsoa netflixistä sitä the good doctor sarjaa se on hyvä. Olen siinä toisella kaudella Vielä on paljon katsottavaa kausia on tullut 5 netflixiin. Nyt otan aamulääkkeet, tiskaan ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä on iloinen ja positiivinen olo. Nautin tästä hyvästä olosta!