IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä meni hyvin päivä selvisin onneksi verikokeista pääsin etuajassa eikä se haitannut. Siinä tuli tehtyä samalla lenkki kun käveli sinne terveyskeskukseen ja takaisin. Oli kyllä kiva kävellä tuolla ulkona kun ei ollut niin kylmä ja lunta oli maassa. Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä nyt on semmoinen iloinen ja positiivinen. Viikko alkanut hyvin ei ole vielä alkanut onneksi ahdistamaan uskon että sitä ahdistusta tuskin tulee. On paljon kevyempi olo kun viikonloppuna tuli se itkupotkuraivari.
Olin eilenä salilla oli tosi hyvät treenit vaikka kroppa tuntui pikkasen väsyneeltä mutta se ei onneksi haitannut pääasia että tuli tehtyä treenit.
Tänään on taas sählypelit iltapäivällä ja hyvällä fiiliksellä olen menossa pelamaan saa nähdä millaiset joukkueet on tänään ja monta maalia tekee.
Yritän saada tehtyä maaleja ja aijon olla alkuun taas hyökkääjä koska siinä mä olen hyvä. Olen jo alkanut suunnitella mitä aijon ostaa itselle joulu/synttärilahjaksi haluan ostaa itselle jotain kivaa nyt kun täytän kohta vuosia. Poikaystävän synttärit on ensi kuussa niin vietetään sitten niitä jo tänä viikonloppuna. Vietetään niitä nyt sen takia koska joulukuun alussa sitten vietän pikkujouluja parhaan kaverin kanssa. Poikaystävä on mua vähän yli vuoden vanhempi. Ihanaa kun näemme taas päästään viettämään kivaa viikonloppua pakko sanoa että on ollut sitä ikävä.
Nopeasti nää päivät menee ja sitten perjantai koittaa. Mulla on se hammaslääkäri sitten perjantaina heti puoli kymmeneltä aamulla.
Saa nyt nähdä mitä ne aikoo tehdä sille mun ylähampaalle toivon että eivät revi sitä irti. Onneksi mä en pelkää hammaslääkäriä niin sinne on helppo mennä. Aina kun olen siinä hammaslääkäri tuolilla niin koitan olla koko ajan rentona ja hengittää rauhallisesti niin sillä selviää siitä.
Lasku tulee sitten sen jälkeen ja sitä en odota kyllä innolla. Se voi olla iso tai pieni lasku mutta onneksi pystyn maksamaan sen. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musaa. Tästä tulee varmasti hyvä päivä aamu alkanut mukavasti aamukahvilla mikä herätti. Join kulta katriinaa paras kahvi.Kroppa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.