IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

.Tiistai 30.04.2013 15:41

vappu. En mitenkään eritysemmin juhli tai mitään. Hiukan erilainen. kuin viime vuonna :D kiva ilma joo ulkona. Mutta aijon pysyä sisällä koneeni ääressä. lenkil vois käydä. pitää kattoo. jos jaksaa :)

.Lauantai 27.04.2013 15:47

Heräsin tunti sitten. Eilenä tuli valvottua pitkään. Olen vissiin tulos kipeeksi. flunssainen olo. kiva. En ole ollut moneen vuoteen kipeenä. Enkä ihmettele että se tapahtuu nyt. Söin juuri kinkkukolmioleivän. oon niihin ihan koukussa. Eilenä tuli ostettua uusin animelehti. Nyt on tullut paljon hyvii uusii sarjoja mitä pitää alkaa kattoo :)

nice.Torstai 25.04.2013 15:26

Nyt on tasan viikko ollut hyvä olo kun lääkitystä nostettiin. Ei ole ollut ahdistusta,pahaa oloa,itkuisuutta..jos mun lääkitystä ei olisi nostettu, niin olisin luultavasti jo osastolla.kyl se tästä hyväksi muuttuu :) viikonlopuksi poikaystävän luokse. :) ulkona on ihanan lämmin jo.
Kohta on jo toukokuu..vitsi tää aika menee niin nopeasti.

hmm..Tiistai 23.04.2013 14:57

Mitäköhän sitä tänään tekisi? varmaan katon animee,pyörin ircis ja ulkona vois käydä. Tein tortilloja tänään :) hyviä oli.

.Maanantai 22.04.2013 15:22

Lääkärissä käyty. juttelimme voinnistani ja lääkityksestä. ja sitä muuten taas lisättiin..nyt mulla menee 200mg leponexia iltaisin. sitä lisättiin 25mg. ja sitten puhuttiin osasto hoidosta. jos mun vointi huononee ja tulee psykoottisia oireita,niin sitten osastolle. Toivon ettei näin kävisi. Toivottavasti mun vointi paranee ton lääkityksen avulla kun sitä lisättiin. Odotan innolla tulevia sivuoireita. Mutta. Nyt yritän elää päivän kerrallaan ja ajatella hyviä asioita mitä mulla on :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.04.2013 15:03

Mua jännittää huominen koska tapaan sen lääkärin. Me varmaan puhutaan mun masennuksesta,lääkkeistä,verenpaineista koska ne on ollut alhaiset..uskon että hyvin se menee. jännittää vaan ://

.Lauantai 20.04.2013 15:03

Heräsin noin tunti sitten. Aloin keittämään heti sen jälkeen kahvia. siskokin soitti hetki sitten ja kyseli vointiani. sanoin että helppoa ei ole mutta päivä kerrallaan. puhuttin että kävisin sen luona joku päivä kylässä kahvilla. :) poikaystävä tulee tänään käymään. katsotaan joku leffa :) tai sitten animee. ihanaa kun ulkona paistaa aurinko <3

.Perjantai 19.04.2013 15:31

Aamusta selvittiin. Ei mitään erikoista tapahtunut psykologin luona. kyseli vaan että miten on menny.kohta pitää lähtee kylille asioille.
onneksi alkaa viikonloppu niin saa nukkuu pitempään. Eilen illalla iski kamala ikävä poikaystävää. Mutta ehkä näemme sitten viikonloppuna :)<3 tuolla ulkona on kamala ilma. onneksi ei sentään sada.kun oon tullu kyliltä niin varmaan juurrun tämän tietokoneen ääreen. En keksi muutakaan. :P

joo-o.Torstai 18.04.2013 15:26

sain siivottua kämpän. nyt ei tarvitse vähään aikaan siivota. kaupas pitää käydä viel tänään. Huomenna aamulla lahteen psykologin luokse taas keskustelemaan syvällisiä. mitä kuuluu? jne. ei yhtään huvita mennä mut on pakko. ja heti ensi viikon maanantaina tapaan lääkärin.
varmaa kyselee mites lääke on on alkanut vaikuttaa? onko ollut sivuoireita? sivuoireita on todellakin ollut. mutta onneksi ne eivät ole ikuisia. Eilenä oli ihan helvetin paska päivä. ahdistusta ja itkuisuutta.
Mitkä kuuluu masennukseen. Tää päivä on ainakin alkanut ihan hyvin. saa nähdä onko illalla eri meininki. Mun tekee mieli kivennäisvettä. pitää ostaa. animee voisi myös katsoa tänään :)

huohTiistai 16.04.2013 17:14

masennus on kyllä perseestä. se on ollut mulla jo koko kevään ajan. lääkitystäkin nostettiin taas. saa nähdä auttaako. ajattelin katsoa animea mutta en taas jotenkin pysty keskittymään. lenkille kyllä ajattelin mennä tänään. En ole ollut moneen päivään ulkona. Ehkä se hiukan piristäisi. kesä saisi tulla jo.