IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paljon draamaa temppareissa.Lauantai 31.10.2020 07:10

Viikonloppu on mennyt tähän asti mukavasti. Eilen oli ihan kiva päivä.
Sain katsottua tämän viikon temptation island suomi jaksot. Siinä taas vaan tapahtuu. Paljon draamaa. Saa nähdä mitä sitten seuraavissa jaksoissa tapahtuu. Peitto ainakin heilui. Varmasti niin tapahtuu vielä jatkossakin. Mielenkiinnolla haluan todella nähdä ketkä parit jatkavat ja ketkä eroavat. Voi tapahtua ihan mitä vaan. En ole katsonut nyt big brotheria. Muutama jakso taas katsomatta. Katson ne kyllä tänä viikonloppuna. Tänään tai viimeistään huomenna. Huomenna taas selviää kuka lähtee talosta. Uskon että Joel ja Marko jäävät vielä taloon. Ne on mun suosikit. Toivon kovasti että Joel voittaisi big brotherin. Olen ihan varma että se on finaalissa. Olen alkanut nyt myös tykkäämään Kristiinasta. Sekin on mun yksi suosikki. Luulen että se on varmasti vielä talossa pitkään. Ei mene enää kauaa niin bb loppuu. Nopeasti nämä viikot ovat menneet. Tuntuu että ne olisi vasta astunut sinne taloon. Sitten miettii mitä sitä seuraavaksi katsoo? No onneksi tulee sentään salkkarit joka päivä. Se ei koskaan lopu. Nyt siinäkin alkoi tapahtua kun Salla palasi. Saa nähdä mitä kaikkea siinä sitten tapahtuu. Heräsin jo tänään puoli seitsemän. Ajattelin vaan että nyt on hyvä nousta ylös ja alkaa keittämään aamukahvia. Luulen että tänään on hyvä päivä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kohta alkaa marraskuu. Lokakuu on kohta ohi ja joulu alkaa lähestyä pikkuhiljaa.
Nopeasti tää syksy on kyllä mennyt. Kohta myös vaihtuu vuosi.
Synttärit alkaa myös lähestyä. En vielä tiedä miten juhlisin mun synttäreitä. Varmaan juon viiniä ainakin ja siideriä.
Vedän vaikka kännit. Siinähän ne mun synttärit menee. Voisin viettää niitä parhaan kaverin kanssa. Katsotaan onnistuuko.
Toivon että onnistuu. En halua viettää mun synttäreitä yksin.
Olo tuntuu hyvältä nyt. Nautin taas siitä. Ei yhtään ahdista.
Kävin eilen taas iltalenkillä. Oli kiva ilma ulkona. Menen tänäänkin taas lenkille. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus ja mä koitan joka päivä käydä kävelemässä jonkinlaisen lenkin.
Vähintään puolentunnin. Mun kunto on pysynyt hyvänä ja paino ollut hyvä. Paino ei ole noussut yhtään. Pysynyt samana.
Sekin riippuu siitä miten syö ja liikkuu. Mulla ne menee hyvässä tasapainossa. Mä nautin siitä. Että kroppa voi hyvin.

Nyt alkaa rento viikonloppu.Perjantai 30.10.2020 06:58

Viikonloppu taas alkaa. Nyt on vähän erilainen viikonloppu. Olen tämän viikonlopun ihan itekseni. En näe nyt kavereita tai poikaystävää. Mutta luulen että tekee ihan hyvä olla välillä yksin. Sitten on kiva taas nähdä kaikki kaverit viikonlopun jälkeen. Saan nyt laatuaikaa itseni kanssa.
Aijon tehdä kaikkea mukavaa. Käydä lenkillä, nukkua päikkäreitä,katsoa netflixiä, herkutella, kirjoittaa blogia..kyllä mä tekemistä varmasti keksin. Saan ajan hyvin kulumaan.
Olin eilen parhaan kaverin luona illalla. Oli mukavaa. Juttelimme niitä näitä. Näemme sitten taas ensi viikolla. Nyt me soitellaan ja viestitellään viikonloppuna. Ensi viikolla näemme taas sählypeleissä tiistaina.
Tulee taas kunnon pelit. Toivon että mä ja paras kaveri oltaisiin samassa joukkueessa ensi kerralla. Mutta saa nähdä. Aijon taas olla hyökkääjä. Pelaan ihan täysillä. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Ihanaa kun ei ahdista yhtään. Nautin tästä olosta. Saa sitten nähdä millainen on ensi viikko. Toivon että menisi hyvin, mutta mä varaudun siihen että jos se paska olo taas tulee.
Se voi olla että tulee tai sitten ei. Toivon että ei tule. Pitää taas kohta käydä apteekista hakemassa vaikka mitä. Leponexit, masennuslääkkeet, karpalokapselit..käyn ensi viikolla kun tulee rahaa taas. Niillä ei ole mikään kiire. Tälle viikolle riittävät kaikki lääkkeet.
Rauhottavia on mulla vielä vaikka kuinka paljon jäljellä.
Niitä en ole hakenut aikoihin apteekista. Olen syönyt niitä todella vähän. Mikä on vaan hyvä. Luulen että nyt tällä viikolla tuskin enää joutuu syömään niitä. Aijon ottaa ihan rennosti. Ajattelen vaan hyviä asioita mitä mulla on elämässä. Niin silloin ei ahdista.
Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Perjantai fiilis päälle!

Parhaan kaverin luokse kylään.Torstai 29.10.2020 06:32

Kohta alkaa viikonloppu. Mä en ole lähdössä mihinkään. Olen nyt täällä. Mun kaverit vaihtaa maisemaa viikonloppuna niin olen nyt sitten ihan omissa oloissani. No se tekee välillä hyvää olla yksin. Sitten on kiva nähdä kaverit taas viikonlopun jälkeen. Olo oli eilen tosi hyvä. Mä nyt päätin että otan nyt ihan rennosti enkä stressaa mistään. Mulla ei ole mitään huolia onneksi tällä hetkellä. Mikä on vaan hyvä. Niin sitä stressiä ei sitten varmaan tule. Aijon vaan viikonloppuna levätä ja olla.
Tänään olen menossa parhaan kaverin luokse illalla kylään. Kiva taas nähdä paras kaveri. Meillä on taas paljon juteltavaa. Keretään puhua vaikka mistä. Olin eilen salilla ja oli kyllä kunnon treenit! Voin sanoa että hiki tuli ja onnistunut olo. Liikunta tekee ihan oikeasti vaan hyvää.
Mulle se tekee ainakin. Ei ole masennusta tai ahdistusta kauheasti kun vaan liikkuu. Mulla on verikokeet taas ensi viikolla. Perjantaina.
Pitää mennä piikille taas. Se on ihan hyvä että käy verikokeissa kerran kuussa. Niistä sitten aina näkee onko kaikki hyvin. Sekä saa sitten taas leponex lääkettä. Mitä pitää muuten hakea kohta. Haen varmaan jo tällä viikolla sitä. Tänään tai huomenna. Pitää käydän pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on rahaa tilillä. Rahaa tulee taas ensi viikolla kelalta. Pärjää taas. Mä heräsin jo tänään vähän ennen kuutta.
Ei ollut ongelmaa nousta sängystä ylös. Aamukahvit on juotu taas.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Tänään taas siivotaan. Siivouspäivä.
Alan siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Tänään koitan saada taas katsottua noita bb jaksoja mitä en ole vielä kerennyt katsoa.
Tänään on hyvin aikaa. Onneksi Joel ja Marko on vielä talossa. Mä kovasti toivon että ne pääsee finaaliin asti. Sekä että jompi kumpi voittaa. Mutta saa nähdä miten käy. Voi tapahtua ihan mitä tahansa.
Salkkarit jäi myös aika jännään kohtaan. Pakko katsoa taas tänään.
Salla palasi salkkareihin. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu.
Menee mielenkiintoiseksi.

Lenkkeilyä ja salille.Keskiviikko 28.10.2020 07:24

Tämä viikko on taas mennyt hurjaa vauhtia. Kohta on taas viikonloppu.
Huomasin tuossa eilen että mulla on pikkasen kyllä stressiä. No katsotaan miten nää päivät menee. Hetki ja päivä kerrallaan.
Eilinen ilta ei ollut oikeen kiva. Mua ahdisti ihan kauheasti ja itkin taas. Jouduin ottamaan rauhottavan että saisin nukuttua. Onneksi se lääke rauhoitti heti ja nukuin hyvin viime yön. Rauhottavat lääkkeet on todella vahvoja. Ne alkaa vaikuttamaan alle viidessä minuutissa kun sen lääkkeen ottaa. Hyvä lääke ahdistukseen. En kyllä mielellään halua syödä niitä jatkuvasti. Jos sen vaikka otan päivällä niin olet loppu päivän ihan pihalla etkä enää jaksa tehdä mitään. Mutta kun sen lääkkeen ottaa illalla niin silloin se ei haittaa. Koska menee silloin nukkumaan. Aamulla se lääke ei enää vaikuta. On pirteä aamulla kun herää ja on nukkunut yön hyvin. Saa nyt nähdä joudunko mä syömään taas noita rauhottavia useammin nyt taas. Toivon että ei. Se nyt riippuu ihan myös siitä millaiseksi tää mun olotila menee. Toivon että ei ala pahasti ahdistaa. Mutta jos se huono olo tulee niin tulee.
Olen menossa taas aamulenkille. Toivon että vettä ei sada. Salille olen myös menossa illalla vielä. Tulee kunnon liikunnat taas tälle päivälle.
Sitten nukuttaa taas hyvin illalla. Olen menossa huomenna parhaan kaverin luokse kylään illalla. Eilenäkin nähtiin kun oli pelit.
Oli kiva pelata eilen sählyä taas. Sain tehtyä pari maalia. Olin taas hyökkääjä. Siinä mä olen hyvä. Olen kehittynyt koska olen pelannut sählyä jo kymmenen vuotta. Aloitin pelaamaan kun olin 20 vuotias.
Paras kaverikin tykkää sählystä. Ollaan molemmat hyviä.

Pelit tänään.Tiistai 27.10.2020 08:26

Viikko lähtenyt hyvin käyntiin. Eilen oli ihan hyvä päivä. Olin salilla eilen illalla ja tuli taas tehtyä kunnon treenit. Kyllä nukutti viime yönä. Mä heräsin vasta hetki sitten. Aamukahvit on juotu taas. Tänään on taas sählypelit iltapäivällä. Päästään kavereiden kanssa pelaamaan. Paras kaverikin tulee peleihin. Päästään taas juoksemaan pallon perässä.
Tulee hyvät pelit. Olo on ollut vaihteleva. Eilenä mua itketti. Mä vaan itkin ja itkin mutta se helpotti mun oloa. Välillä kannattaa itkeä jos itkettää. Antaa kaiken tulla vaan ulos. Oli lähellä että olisin ottanut sen rauhottavan mutta en onneksi ottanut. Selvisin siitä tilanteesta ilman rauhottavaa. Toivon että tästä on tulossa hyvä päivä. Että ei tule semmoista oloa että nyt pitää ottaa se rauhottava. Onneksi pääsee pelamaan niin unohtuu kaikki huolet ja murheet. Siinä unohtaa kaiken kun pääsee pelaamaan. Sitten tulee hyvä olo pelin jälkeen. Onnistunut olo. Tuntuu oduolta kun on koko aika näin pimeää. No kyllä tähän tottuu varmasti. Ainakaan mua ei vielä masenna. Toivon että se masennus ei tule. Sitä ei voi tietää mitä vielä tässä syksyllä tapahtuu. Menee päivän ja hetken kerrallaan. Niin katsotaan. Kohta taas vaihtuu kuukausi. Marraskuu. Apua kohta on joulu! Alle pari kuukautta. Syksy on mennyt todella nopeasti. Saa nähdä tuleeko lunta. Voi olla että tulee ja sitten se sulaa pois. Voi olla että on musta joulu. Tai sitten ei.

Olen menossa tänään salille.Maanantai 26.10.2020 06:47

Oli todella rentouttava viikonloppu. Unohtui kaikki huolet ja murheet.
Ihanaa oli päästä viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Juotiin, valvottiin, saunottiin, katseltiin leffoja.. kaikkea tämmöistä rentoa tekemistä. Nyt aijon aloittaa tämän viikon taas hyvällä fiiliksellä.
Heräsin tänään kuuden jälkeen. Aamu lähtenyt hyvin taas käyntiin.
Tänään olen menossa illalla taas salille treenaamaan. Mulla on nyt ollut pieni tauko etten ole käynyt salilla. Nyt menen taas hyvällä mielellä sinne. Tulee hyvät treenit taas. Mun pitää hakea tällä viikolla vähän lääkkeitä. Masennuslääkkeet ja leponexit. Alkaa molemmat olla loppu. Käyn varmaan loppu viikolla hakemassa. Vielä niillä ei ole mikään kiire. Tälle viikolle vielä riittävät. Pitää muuten kohta lukea uutiset että ketkä kaksi nyt sitten lähti sieltä bb talosta?
Mä kattelin eilen koko eilisen päivän bb:tä. Muutama jakso oli katsomatta mutta nyt taas tiedän missä mennään. Salkkarit pitää katsoa tänään. Jiri ja Eeva keskustelevat. Saa nähdä mihin se sitten johtaa. Alan kohta suunnitella mitä ruokaa syön tällä viikolla. Tänään ajattelin tehdä jauhelihakeittoa. Siinä on hyvä ruoka tälle päivälle.
Saa sitten nähdä kuinka tämä viikko sujuu. Toivon että hyvin. Luulen etten masennu. Nää aamut tuntuu todella hyviltä. Helppo kyllä nousta aamulla ylös. Kun tietää että aamulla ei ole mikään kiire.
Niin saa tehtyä aamurutiinit rauhassa. Join taas kupin kahvia mikä kyllä herätti. Aina kun herään aamulla niin heti aamukahvin keittoon.
Ekana pitää saada kahvia. Sitten kun on juonut sen kahvin niin sitten alan kirjoittaa blogia. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja alkaa suunnitelemaan mitä syön tällä viikolla.

Nyt alkaa säästäminen.Perjantai 23.10.2020 07:08

Viikonloppu. Tätä olen odottanut koko viikon! Mutta äkkiä kyllä tämä viikko meni. Sekä todella hyvin! Saanut hyvin ajan kulumaan tällä viikolla. Olen vasta illalla lähdössä poikaystävän luokse. Kun se pääsee töistä niin tulee hakemaan mut. Käydään taas kaupassa ja subwayssa.
Haetaan ruokaa, juomaa ja subit. Ajattelin juoda muutaman siiderin.
En tällä kertaa juo viiniä. Juon sitä joskus toiste. Nyt kämppä on taas siisti. Siivosin koko eilisen aamun. Sain pyykit myös pestyä.
En ole vieläkään kerennyt katsoa big brotheria. Mulla on nyt kolme jaksoa katsomatta. No katsoo vaikka tuossa viikonloppuna kun aikaa. Poikaystävän telkasta. Katson ne bb jaksot tuolta ruudusta. Se on hyvä että ne jaksot tulee sinne niin voi katsoa koska vaan. Salkkarit jäi todella jännään kohtaan! Jiri ei halua naimisiin. Ymmärrän kyllä miksi.
Pakko katsoa sitten seuraava salkkari jakso. Mitä niissä häissä seuraavaksi tapahtuu? Vihdoinkin jotain draamaa. Saa nyt nähdä myös se että jättääkö Ressukin Nellan alttarille? Voi olla mahdollista.
Ensi viikolla varmaan pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä. Leponexit, masennuslääkkeet..käyn alku viikolla hakemassa ne. On sitten niitä taas. Verikokeet mulla on taas marraskuun alussa. Pitää sinne mennä.
Onneksi se aika on päivällä eikä aamulla. Yhdeltä oli aika.
Ajattelin viikonloppuna syödä vähän suklaata. En ole pitkään aikaan syönyt. Olen aika hyvin päässyt sokerista eroon. Mutta välillä se suklaan himo aina iskee. Harvoin. Yleensä herkuttelen viikonloppuna sipsillä. Tällä kertaa päätin etten syö sipsiä.
Nyt on hyvä mieli siitä että kaikki laskut on maksettu. Onneksi mä pystyn joka kuukausi maksamaan ne.
Kelan rahoilla mitä saan. Rahaa onneksi jää vielä tilille laskujen jälkeen. Hyvin selviää. Nyt päätin etten enää shoppaile tämän vuoden puolella. Aijon nyt vaan saada paljon rahaa säästöön.
Sitä kannattaa tehdä välillä. On sitten säästötlillä rahaa jos tulee yllättäviä menoja tai laskuja. Olen nyt käynyt viime aikoina lääkärissä niin odotan millaisia laskuja sieltä sitten tulee.
Mutta. Nyt en mieti niitä enää vaan keskityn viikonloppuun.
Unohdan kaikki lääkäri asiat ja laskut.

Mikään ei masenna!Torstai 22.10.2020 06:57

Jes. Huomenna alkaa viikonloppu! Olen taas lähdössä poikaystävän luokse. En ole ollut pitkään aikaan taas sen luona. Kiva taas mennä pitkästä aikaan. Vietetään kiva viikonloppu. Saunotaan ja katsellaan taas leffoja. Valvotaan myöhään. Kaikkea rentoa tekemistä. Tämä viikko on mennyt paljon paremmin kun viime viikko. Olen jaksanut enemmän tällä viikolla. Viime viikko tuntui paljon ahdistavalta.
Tällä viikolla mua ei ole yhtään ahdistanut. Mikä on vaan hyvä.
Olen taas paremassa kunnossa. Mä heräsin taas tänään kuuden jälkeen. Hyvin nousin sängystä ylös ei ollut mitään ongelmaa. Join aamukahvit äsken. Nyt kirjoitan blogin ja sitten alkaa siivoilu. Saa kämpän siivottua. Pitää myös pestä lakanat ja muut vaatteet.
Katson taas tänään ne bb jaksot mitä en ole vielä nähnyt. Mulla on pari jaksoa katsomatta. No tänään on hyvin aikaa katsoa. Sitten kun on siivonnut. Vaikka nyt on märkää ja pimeää niin se ei oikeastaan haittaa mua yhtään. Tähän tottuu. Silloin kun olin nuorempi niin syksy tuntui todella ahdistavalta. Oli koko ajan masentunut olo mutta ei onneksi enää. Nyt on tosi hyvä olla eikä mulla ole ollut masennusta aikoihin.
Moneen vuoteen. Tottakai mulle tulee joitakin päiviä kun alkaa masentaa mutta se kestää sitten vaan sen pari päivää. Sitten kun aina saanut olla ja levätä niin silloin ei enää masenna.
Selviää siitä. Koittaa vaan ajatella että mulla on elämässä paljon hyviä asioita. Olen iloinen niistä. Kaverit ovat se tärkein.
Niistä mä saan paljon voimaa jaksaa. Ne on mun tuki ja turva.
Salkkarit jäi eilen aika mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko katsoa taas tänään. Mitä Jiri sanoo Nellalle. Siitä Lapsi asiasta.
Jännäksi menee! Tänään maksan pari laskua pois. Rahaa on tullut tänään niin hyvin pystyy maksamaan ne laskut.
Sitten niitä ei tarvitse enää miettiä. Mutta nyt alkaa siivoilu.
Pyykit vien hetken päästä.

Tulisipa valkoinen maa.Keskiviikko 21.10.2020 07:09

Oli kunnon pelit eilen sählyssä. Sain tehtyä pari maalia. Mä ja paras kaveri oltiin eri joukkueessa. Paras kaveri teki vaan koko ajan maaleja. Mutta oli hauskaa pelata sitä vastaan. Oli kivaa. Pelattiin noin puolisen tuntia. Kyllä siinä hiki tuli kun sai juosta pallon perässä. Teki kyllä hyvää. Kävin vielä illalla parhaan kaverin luona kylässä. Katsottiin emmerdale ja juteltiin niitä näitä. Nyt en näe parasta kaveria pariin päivään kun mulla on jonkin verran ohjelmaa. Näemme sitten varmaan vielä ennen viikonloppua. Heräsin tänään jo kuuden jälkeen. Ei enää nukuttanut. Nyt aamukahvit on taas juotu. Nyt olen ihan hereillä.
Sain katsottua kaikki bb jaksot mitä oli tullut. Mä en tykkää oikeen niistä uusista asukkaista. Ihan hyvä että pari niistä sitten lähtee. Vanhat asukkaat ovat onneksi turvassa. Joel ja Marko. Mä niin toivon että ne kaksi pääsevät finaaliin. Ella ja Arttu saisivat lähteä. Mä en jaksa katsoa niitä kahta. Nyt bb on puolessa välissä. Nopeasti nää viikot ovat menneet. Mutta onneksi puolet on vielä jäljellä. Voi tapahtua ihan mitä vaan siinä. Nyt niillä on aika mielenkiintoinen viikkotehtävä.
Pakko seurata. Olo on ollut edelleen hyvä. Viikko on mennyt tosi kivasti. Ei ole masentanut tai ahdistanut. Hyvä fiilis ollut koko ajan päällä. Tänään taas lenkkeilyä. Nyt on satanut lunta mutta sulanut pois.
Olisi ihan kiva jos talvi tulisi. Olisi paljon enemmän valoa. Mutta saa nähdä. Huomenna tulee taas kelalta rahaa. Hyvä niin saan laskut maksettua pois. Sain taas eilen pari laskua. Maksan ne huomenna.
Alan jo siivota tänään tätä kämppää niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa. Tässä on aamu hyvin aikaa jo siivota.
Huomenna pesen taas pyykkiä. Pitää myös vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Sitten on taas kiva kun kämppä on siisti!

Pelit taas tänään :)Tiistai 20.10.2020 07:28

Eilen meni kivasti päivä. Oli jonkin verran tekemistä. Kävin kaupassa ja apteekissa. Kävin ostamassa tämän viikon ruoat niin nyt ei tarvitse hetkeen mennä kauppaan. Apteekista kävin hakemassa ne karpalokapselit. Nyt niitäkin on taas. Tosiaan katsoin mun lääke tilannetta niin masennuslääkettä pitää seuraavaksi hakea. Tälle viikolle riittävät vielä masennuslääkkeet. Käyn hakemassa niitä sitten ensi viikolla. Olo on nyt tuntunut todella hyvältä. Kerrankin on hyvä olla.
Mikään ei masenna mua tai ahdista. Nautin elämästä. Olen tällä hetkellä onnellinen. Se on tärkeintä. Mulla on kaikkia asiat tällä hetkellä hyvin. Vaikka nyt on pimeää ja sataa niin se ei masenna mua yhtään. Kyllä se kevät ja kesä sitten sieltä tulee. Odotan jo seuraavaa kesää innolla.
Aijon silloin viettää paljon aikaa kavereiden kanssa.
Mulla on taas pari bb jaksoa katsomatta. Katson ne tänään. Hyvin kerkiää katsoa ennen sählypelejä. Pelit on taas kolmelta. Olen menossa pelaamaan. Paras kaverikin tulee pelaamaan. Todella kiva! Ollaan molemmat kovia pelaajia. Tulee vähän haastetta kentälle. Paras kaveri on todella hyvä pelaaja ja maalin tekijä. Pelataan taas se puolisen tuntia. Kivaa päästä pelamaan! Tuleepahan juostua kentällä pallon perässä mikä tekee vaan koko kropalle hyvää. Syke vaan nousee kun juoksee. Onneksi mulla on todella hyvä kunto. Jaksaa hyvin pelata.
Olen menossa taas aamulenkille. Sitten kun tulen lenkiltä niin alan varmaan tekemään ruokaa. Teen tänään kinkkukeittoa.
Se on hyvä ruoka tälle päivälle. Sillä sitten jaksaa tänään.
Kohta pitää ottaa aamulääke ette unohdu. Mulla menee aina aamuisin masennuslääke. Se on hyvä että syön sitä koska se lievittää ahdistusta. Siis ja tietenkin masennusta. En todellakaan aijo lopettaa sen syömistä. Hyvä lääke. On auttanut paljon.