IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lenkkeilyä ja salille.Keskiviikko 28.10.2020 07:24

Tämä viikko on taas mennyt hurjaa vauhtia. Kohta on taas viikonloppu.
Huomasin tuossa eilen että mulla on pikkasen kyllä stressiä. No katsotaan miten nää päivät menee. Hetki ja päivä kerrallaan.
Eilinen ilta ei ollut oikeen kiva. Mua ahdisti ihan kauheasti ja itkin taas. Jouduin ottamaan rauhottavan että saisin nukuttua. Onneksi se lääke rauhoitti heti ja nukuin hyvin viime yön. Rauhottavat lääkkeet on todella vahvoja. Ne alkaa vaikuttamaan alle viidessä minuutissa kun sen lääkkeen ottaa. Hyvä lääke ahdistukseen. En kyllä mielellään halua syödä niitä jatkuvasti. Jos sen vaikka otan päivällä niin olet loppu päivän ihan pihalla etkä enää jaksa tehdä mitään. Mutta kun sen lääkkeen ottaa illalla niin silloin se ei haittaa. Koska menee silloin nukkumaan. Aamulla se lääke ei enää vaikuta. On pirteä aamulla kun herää ja on nukkunut yön hyvin. Saa nyt nähdä joudunko mä syömään taas noita rauhottavia useammin nyt taas. Toivon että ei. Se nyt riippuu ihan myös siitä millaiseksi tää mun olotila menee. Toivon että ei ala pahasti ahdistaa. Mutta jos se huono olo tulee niin tulee.
Olen menossa taas aamulenkille. Toivon että vettä ei sada. Salille olen myös menossa illalla vielä. Tulee kunnon liikunnat taas tälle päivälle.
Sitten nukuttaa taas hyvin illalla. Olen menossa huomenna parhaan kaverin luokse kylään illalla. Eilenäkin nähtiin kun oli pelit.
Oli kiva pelata eilen sählyä taas. Sain tehtyä pari maalia. Olin taas hyökkääjä. Siinä mä olen hyvä. Olen kehittynyt koska olen pelannut sählyä jo kymmenen vuotta. Aloitin pelaamaan kun olin 20 vuotias.
Paras kaverikin tykkää sählystä. Ollaan molemmat hyviä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.