IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi viikko alkaa. :)Maanantai 31.05.2021 06:51

Maanantai aamu. Nousin heti ylös kun kello soi. Eli kuudelta. Uusi viikko alkaa taas ja uskon että on tulossa hyvä viikko. Aurinko näköjään taas paistaa tänään. Ihanaa! Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, pitää käydä kaupassa, pestä pyykkiä, nähdä kaveria, sitten taas illalla vielä lenkille...ainakin on tekemistä tänään. Ei ole tulossa tylsää päivää.
Kohta pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Nyt on kaikkia lääkkeitä tällä hetkellä. Ei tarvitse nyt hakea mitään. Verikokeet mulla on taas viikon päästä. Pitää mennä piikille taas että saa haettua leponexia sen jälkeen. Nyt on ollut silleen hyvä olo ettei ole masentanut tai ollut ahdistusta. Toivon että nuo olotilat eivät sitten tule tällä viikolla. No hetki ja päivä taas kerrallaan. Nyt vaan koitan ajatella mukavia juttuja.
Pitää tosiaan katsoa tällä viikolla koska menisi taas liikuntapuistoon. Sitten kun tulee hyvä hetki niin menen sinne. Siellä on kiva treenata kun nyt ei pääse oikeen salille. Mutta mä toivon että sitten viimeistään syksyllä pääsisi taas salille. Odotan jo innolla. Aijon tässä kesällä ostaa tokmannilta uuden vesipullon. Se on hyvä olla kun helteet tulee. Tai sen voi ottaa mukaan kun menee liikuntapuistoon. On sitten juotavaa. Kävin eilenä tokmannilla taas. Mun alkoi tehdä mieli jätskiä niin kävin sitä ostamassa. Ostin magnum jäätelön. Oli hyvää. Se on hyvä että asuu tokmannin lähellä niin sieltä pystyy hakemaan jätskiä. Aina kun tekee mieli. Salkkarit tulee taas tällä viikolla niin Seppo näköjään taas palaa. Jee! Olen kaivannut sitä. Rantabaari sarjan vikat kolmannen kauden jaksot tulee tällä viikolla. Se viime jakso jäi aika jännään kohtaan. Pakko sekin katsoa tänään. Innolla odotan jo seuraavaa kautta. Salkkarit jää kohta kesätauolle. Innolla odotan sitten syksyn jaksoja. Olen jo tehnyt kauppalapun mitä pitää ostaa tänään kaupasta.
Siellä ei onneksi mene kauaa. Menen taas pyörällä kauppaan. Pääsee sillä nopeasti sinne ja takaisin. Otan repun mihin laitan mun ostokset.
Nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeen.

Olin liikuntapuistossa. :)Sunnuntai 30.05.2021 07:13

Viikonloppu kohta taas vietetty. Mukavasti on mennyt. Olen vaan nauttinut kesästä. Eilenä oli kiva ilma. Olin melkein tunnin liikuntapuistossa eilenä. Oli hyvät treenit. Teki kyllä hyvää. Olen päättänyt että alan käydä aina liikuntapuistossa kun on hyvä hetki ja sää. Mietin pitäiskö tänään taas mennä? No katsoo fiiliksen mukaan. Voihan olla että menen lenkille tänään. Mutta sitten ensi viikolla voisi mennä taas liikuntapuistoon. Aamu on taas hyvin lähtenyt käyntiin. Kiitos aamukahvin. Heräsin taas tänään kuuden jälkeen. Olen aamuihminen.
Nautin aina näistä aamuista kun ei ole mikään kiire. Saa rauhassa kirjoittaa blogin. Huomenna alkaa uusi viikko. Kauppaan pitää mennä taas huomenna niin saa ruokaa haettua. Menen taas pyörällä. Pääsee nopeasti kauppaan ja takaisin. Huomenna alan pesemään taas pyykkiä. Pyykkipäivä taas huomenna. Pesukone on varmasti huomenna vapaana.
Kauppalappu pitää muistaa tehdä niin tietää mitä ostaa sitten kaupasta. Teen sen lapun nyt tässä aamulla niin on sitten valmiina. Fiilis ja olo on ollut edelleen hyvä. Olen nauttinut ihan täysillä tästä hyvästä olosta.
Vielä kun vaan pystyy. Toivon että ensi viikko menee kivasti sekä odotan että pääsee perjantaina parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
Mun ei tarvitse ensi viikolla hakea mitään lääkettä koska kaikkia on tällä hetkellä. Kohta pitää ottaa taas aamulääke. Mä otan aina aamulääkkeen sen jälkeen kun olen kirjoittanut blogin. Kohta alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Sekä pitää vähän siivoilla. Pitää tiskata ja siivota keittiö. On sitten taas siistiä. Huomasin että teetä pitää ostaa kohta lisää. Alkaa loppua. No kun käyn kaupassa niin ostan lisää. Mutta tästä tulee hyvä päivä. Nautin auringosta. Vielä kun vaan pystyy ennen kun vesisateet taas tulee.
Eilenä oli ihan mukava päivä. Kävin lidlissä pyörällä. Nyt on taas kahvia. Ostin samalla ison suklaalevyn. Mistä olen nyt syönyt jo puolet. Teki mieli suklaata niin ostin. Näyttää siltä että aurinko taas paistaa tänään. Ihanaa. Ajattelin varmaan tänään mennä liikuntapuistoon taas treenaamaan kun on näin hyvä sää. Joo menen sinne. Ei aina jaksa lenkkeillä. Olen siellä niin pitkään kun vaan jaksan. Saa nähdä onko siellä tänään paljon porukkaa treenaamassa. Mahdun varmasti joukkoon. Mun paino on pysynyt nyt normaalina. Ei ole noussut onneksi yhtään mikä on hyvä.
Mä liikun paljon ja syön terveellisesti mikä vaikuttaa mun painoon.
En herkuttele yhtään arkipäivinä. Herkuttelen vaan viikonloppuna.
Silloin mä syön aina mitä huvittaa. Fiilis on ollut edelleen hyvä. On ollut todella hyvä että harhoja ja masennusta ei ole ollut nyt yhtään.
Olo on ollut taas normaali. Onneksi on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elää tätä elämää. Välillä kaikki on hyvin ja välillä taas ei.
Hetki ja päivä kerrallaan. Sain eilenä sulatettua jääkaapin ja pakastimen. Nyt se pitää vielä pestä. Niin sitten se on taas kunnossa ja puhdas. Sulatan jääkaapin ja pakastimen ainakin kerran vuodessa. Se on hyvä välillä tehdä. Niin jääkaappi pysyy sitten kunnossa sekä pakastin. Aamulenkin teen taas tänään. Kun on hyvä sää. Tulee jotain tekemistä aamulla. Liikuntaa.
Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Onneksi mulla menee vaan aamulla yksi lääke. Joillakin menee useampi pilleri aamulla. Olen siitä iloinen että aamulla mulla ei mene noita psyykelääkkeitä. Hyvä vaan että otan ne aina illalla. Masennuslääke on hyvä aamulääke.
Se lievittää ahdistusta. Mikä auttaa aika paljon päivän aikana.
Aamulla ei ole sitten niin kauhea olo kun ottaa masennuslääkkeen.
Aamut menee hyvin. Ja iltalääkkeissä on se hyvä puoli että ne rauhoittaa ja pystyy nukkumaan. Leponex on samalla hyvä unilääke.
Pystyn joka yö nukkumaan hyvin enkä koskaan herää yöllä.
Kun on nukkunut hyvin niin jaksaa aika hyvin seuraavan päivän.
Uni on mulle todella tärkeä asia. Mutta. Nyt alan nauttimaan auringosta. Hyvä että vettä ei sada enää. Ensi viikolla pitäisi varmaan koko viikon paistaa aurinko.

Saan uudet henkkarit ensi viikolla.Perjantai 28.05.2021 06:48

Perjantai. Ihanaa kun alkaa viikonloppu. Tästäkin viikosta taas selvittiin.Nyt voi ottaa taas ihan rennosti. Viikon päästä perjantaina olen menossa sitten parhaan kaverin luokse yökylään. Innolla odotan. Kyllä tää viikko menee taas äkkiä. Kävin eilenä tosiaan hankkimassa kuvan uusiin henkkareihin. Tein netissä sen henkkari hakemuksen, niin uusien henkkareiden pitäisi tulla sitten ensi viikolla viimeistään. Mulla meni rahaa niihin yhteensä 75 euroa. Mutta se on onneksi maksettu niin nyt on henkkarit taas muumataksi vuodeksi. Menin taas pyörällä sinne valokuvaamoon. Pääsi nopeasti sinne ja takaisin. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Ajattelin käydä kaupassa ainakin ja pyykkiä pitää pestä. En eilenä pessyt mutta tänään on taas aikaa. Ai niin ja menen kaverin luokse tänään kylään illalla. Sekä menen lenkille vielä. Tulee taas liikuntaa tälle päivälle. Olin eilenäkin lenkillä. Lenkkeilin pururadalla. Se on yksi mun lempi lenkkeily paikka koska siellä on metsää. Voi kävellä luonnossa mikä rentouttaa minua. Siellä on aina ihanan hiljaista. Siellä on paljon ylä ja alamäkiä mitä sitten mennä. Syke nousee kivasti kun menee mäkeä ylös. Aamukahvit taas juotu. Kahvista tulikin mieleen että pitää käydä tänään sitten ostamassa lisää. On sitten taas kahvia. Nyt on taas leponexia. Kävin eilenä apteekissa samalla kun olin henkkari kuvissa.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse nyt hakea mitään hetkeen.
Viikonloppuna ajattelin taas pitää jersey shore katsomismaratoonin.
Vielä on pari kautta katsomatta. Niin ja animea voisi myös katsoa viikonloppuna. Ihanaa kun ei ole mikään kiire. Nautin siitä. Aamukahvit sai juoda äsken rauhassa. Onneksi kahvi taas herätti mut. Juon kahvin aina mustana. Tykkään mustasta kahvista. En koskaan lisää mitään maitoa tai sokeria. Mulle riittää päivän aikana se aamukahvi.
Enempää kahvia en juo päivän aikana. Juon sitten enemmän teetä.
Vihreä tee on mun lempi juoma. Mutta nyt musat soimaan ja nauttimaan kesäisetä perjantai päivästä. Alan kuunnella hyvää musaa mistä tulee hyvä fiilis päälle. Nautin taas elämästä.

Pitää hommata uudet henkkarit.Torstai 27.05.2021 07:11

Siivosin jo eilenä. Niin tänään ei tarvitse muuta kuin pestä pyykit. Pesen ne sitten kun kerkiää. Sitten ei taas tarvitse siivota ja pestä pyykkiä hetkeen. Voi vaan keskittyä viikonloppuun. En tee mitään ihmeellistä viikonloppuna. Aijon vaan olla. Katson varmaan jersey shorea taas ja käyn lenkillä. Jos on vaan hyvä ilma. En ole vielä käynyt apteekissa. Menen huomenna sitten viimeistään. Niin saa haettua leponexit. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse hetkeen hakea mitään. Karpalokapseleita pitää hakea sitten taas ensi kuussa. Alkaa kohta loppumaan. Onneksi apteekista niitä sitten saa. En ole vielä päättänyt ostanko niitä sitten pienen paketin tai ison paketin. Olen tykännyt ajaa nyt tuolla pyörällä. Eilenäkin ajoin sillä. Pääsee nopeasti kaikkialle. Eilenäkin vähän satoi vettä kun ajoin enkä kastunut onneksi pahasti. Tänään olen menossa valokuvaamoon hakemaan kuvaa mun uusiin henkkareihin. Mun edelliset henkkarit menee vanhaksi niin pitää hommata uudet. Ne kuvat maksaa jotain 25 euroa. Ei ole onneksi kamalan kalliita. Hyvin pystyy maksamaan ne. Sitten netin kautta pystyy hommata ne henkkarit. Kätevää.
Olo ja fiilis on ollut hyvä. Hyvin on viikko kyllä taas mennyt. Nopeasti nää päivät menee. Hetki sitten oli maanantai niin nyt on torstai. Huomenna perjantai. Saa nähdä pääseekö lenkille illalla. Toivon ainakin. Eilenä satoi kaatamalla vettä niin en päässyt eilenä lenkille. Mä jo odotan kovasti sitä että pääsee taas salille. Sitten kun pääsee niin alan käymään siellä ainakin pari kertaa viikossa. Tai useammin.
Kaipaan salitreenejä. No onneksi on voinut lenkkeillä. Edes jotain liikuntaa. Ja olen huomannut että mun paino on tippunut ja pysynyt hyvänä kun on lenkkeillyt. Voin sanoa suoraan että lenkkeily kyllä vaikuttaa painoon että se tippuu. Mutta. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Uskon että on tulossa hyvä päivä. Nautin kesästä.

Ismon isä on salkkareissa ihan paras.Keskiviikko 26.05.2021 06:43

Keskiviikko. Tuntuu taas että nopeasti viikko menee. Kohta on viikonloppu. En ole nyt viikonloppuna lähdössä mihinkään. Olen täällä.
Sitten ensi viikon viikonloppuna menen parhaan kaverin luokse kylään. Vietetään kiva ilta. Toivotaan että aurinko vaan paistaa niin voidaan istua ulkona. Odotan innolla. Olo on ollut hyvä. Ihanaa kun ei ahdista nyt yhtään. Pakko nyt nauttia hyvästä fiiliksestä. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Kävin eilenä taas tokmannilla. Piti ostaa se hoitoaine hiuksiin.
Nyt on taas hoitoainetta. Ei ole ihan heti loppumassa. Mun hiukset ovat kasvaneet aika kivasti. Aijon kasvattaa todella pitkät hiukset. Mulla ei ole ollut moneen vuoteen pitkiä hiuksia. Ajattelin värjätä sitten hiukset jossain vaiheessa. Varmaan vasta syksyllä. Nyt kesällä vaan kasvatan. Mä en ole värjännyt hiuksia kohta kymmeneen vuoteen. Nyt mä haluan jotain uutta mun hiuksiin. Haluan ehkä punaiset hiukset. Pitää vielä suunnitella.
Voihan olla että haluan jonkun toisen värin. Onneksi aamukahvi taas herätti. Ajattelin taas siivoilla tässä aamulla kun on aikaa. Pyykkiä pitää pestä taas huomenna. Niin ja vaihtaa lakanat sänkyyn. Aijon tänään tai huomenna mennä sinne apteekkiin. Pitää hakea ne leponexit. On sitten taas sitä lääkettä. Verikokeet mulla on sitten taas 7 päivä kesäkuuta. Toivon että silloin on hyvä ilma niin menen sitten pyörällä sinne terveyskeskukseen. Pääsee nopeasti sinne ja takaisin. Mietin tässä että minkä lenkin teen tässä aamulla? Monta vaihtoehtoa. Nyt näyttää siltä vielä ettei ala satamaan. Tai sitten kohta alkaa sataa. No pitää vielä katsella mihin tuo sää menee. Salkkarit on nyt ihan paras koska ismon isä on siinä. Siis pakko sanoa että mielenkiintoinen hahmo! Tykkään.
Toivon että se on vielä pitkään salkkareissa. Pakko katsoa taas tänään salkkarit. Rantabaari sarjassa on myös tapahtunut vaikka mitä.
Pakko taas tänään katsoa. Se menee vaan koko ajan jännäksi.
Anssista tuli hullu. En olisi uskonut. Sekin näkee harhoja. Tuttu tunne.
Mä en ole nyt itse nähnyt harhoja pitkään aikaan. Mikä on hyvä.
Ne yleensä tulee aina silloin kun on todella paska olo. Mutta nyt en mieti niitä. Keskityn tähän hyvään oloon mikä mulla on nyt.

Jee! Aurinko paistaa.Tiistai 25.05.2021 06:35

Tiistai aamu. Nyt mä heräsin vähän ennen kuutta. Hyvin taas nukuin. Jaksaa taas. Kävin eilenä kaupassa. Menin pyörällä. Kauppaan ajoi vaan 5 minuutissa kun meni pyörällä. Mulla oli reppu mihin sai kaikki ostokset.
Pääsi nopeasti kotiin. Pyörä on toiminut hyvin. Kiva on ajaa sillä kaikkialle.
Pääsee nopeammin. Tänään mä teen ruoaksi kanakiusausta. Siinä on taas hyvä ruoka parille päivälle. Laittaa kaikki vuokaan ja uuniin. Antaa olla sen 40 minuuttia uunissa. Sain pestyä pyykit eilenä. Pesukone oli onneksi vapaa. Pesen taas pyykkiä torstaina. Olo on ollut ihan hyvä. Viikko on vähän hitaasti lähtenyt käyntiin mutta kyllä se siitä. Päivä kerrallaan.
Pitää käydä tällä viikolla apteekissa. Leponexia pitää hakea taas. Käyn loppuviikosta apteekissa. Menen taas pyörällä. Pääsee nopeammin.
Pitää myös tällä viikolla ostaan hoitoaine hiuksiin. Käyn varmaan tokmannilta ostamassa sen. Tai sitten ihan ruokakaupasta. Ihanaa kun aurinko taas paistaa. Vesisateet hävisivät. Ainakin hetkeksi. Nyt pitää taas nauttia täysillä auringosta. Kävin taas eilenä illalla lenkillä niin oli kiva ilma. Aurinko paistoi eikä ollut onneksi niin kuuma. Tänään taas lenkkeilyä. Pakko ulkoilla kun on hyvä sää. Pitää käydä taas jossain vaiheessa lidlissä. Kahvia pitää ostaa taas. Siellä myydään sitä hyvää tumma paahto kahvia mikä maksaa vaan alle 3 euroa paketti. Mä ostan aina sitä koska se on paljon halvempaa kuin joku kulta katriina. Ennen ostin kulta katriinaa mutta en sen jälkeen kun se kallistui. Lidlin kahvi on ihan hyvää. Pääasia että siinä on kofeiinia. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Masennuslääkettä mulla on vielä kolmeksi kuukaudeksi. Eli koko kesäksi. Varmaan sitten elokuussa käyn hakemassa seuraavan kerran masennuslääkettä. Masennuslääke on ollut mulle todella hyvä lääke. Se lievittää myös ahdistusta.
Mikä on hyvä. Aamuisin mua ei silleen onneksi ahdista. Mikä on hyvä.
Yleensä se ahdistus tulee joko päivällä tai illalla. Se kuuluu mun elämään. Onneksi olen tottunut. Niitä aina tulee ja menee.
Välillä ahdistaa enemmän tai vähemmän. Vaihtelee aina.
Salkkarit jäi eilenä aika jännään kohtaan. Ismon isä ilmesyi. Pakko katsoa mitä tänään sitten tapahtuu. Kohta salkkarit jää kesätauolle.
No innolla sitten odotan uusia jaksoja syksyllä. Sitten salkkarit tulee taas. Innolla odotan myös Big brotheria.

Oli todella mukava viikonloppu. :)Maanantai 24.05.2021 05:52

Oli rentouttava viikonloppu vanhempien luona. Oli kiva vaihtaa vähän maisemaa. Teki todella hyvää. Näki taas Helmi koiran. Se on porukoiden koira. 2 vuotta vanha. Todella kiltti. Saunottiin lauantaina. Pääsi pitkästä aikaan kunnon puusaunaan. Oli rentouttavaa. Eilenä käytiin äidin ja helmin kanssa lenkillä niin käveltiin 4 kilsan lenkki. Teki hyvää. Kun on hyvä kunto niin jaksaa kävellä pitkiä matkoja. Nopeasti meni viikonloppu. Uusi viikko taas alkaa. Mä heräsin jo tänään vähän ennen viittä. En enää saanut unta. Päätin nousta ylös ja keittämään aamukahvia. Menin jo eilenä nukkumaan puoli kahdeksan jälkeen. Hyvin nukutti. Tänään menen pyörällä kauppaan. Pitää käydä ostamassa ruokaa. Sekä syön pakkasesta tällä viikolla. Uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Nautin kesästä.
Tuskin mua alkaa ahdistaa tai masentaa. Toivon että noita olotiloja ei tulisi. Mutta katsotaan. Hetki ja päivä kerrallaan. Keskityn nyt tähän päivään. Sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin. Leponexia pitää taas hakea. Karpalokapseleita pitää taas ostaa ensi kuussa. Ne riittävät vielä tämän kuun loppuun.
Kaikkia muita lääkkeitä on vielä. Katselin viikonloppuna pitkästä aikaan taas animea. Netflixistä. Sen nimistä kuin "kuroko`s basketball"
Sitä on tullut pari kautta niin ajattelin katsoa. Aijon varmaan tällä viikolla jatkaa sen katsomista jossain vaiheessa. Sitten kun tulee taas hyvä hetki.
Salkkarit tulee taas tänään. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu siinä.
Innolla taas odotan. Eilenä mä katselin pari jaksoa taas jersey shorea.
Vielä on monta jaksoa jäljellä. Paras ohjelma. Joo en kauheasti katsonut sitä julkkis big brotheria. Se oli vaan jotenkin tylsä.
Innolla odotan sitä syksyn bb:tä. Jos se olisi paljon parempi. Mutta eka vietetään kesä ennen big brotheria. Sitten kun syksy alkaa niin on taas viihdettä. Mutta tänään taas paljon lenkkeilyä. Menen aamulenkille ja illalla vielä lenkille. Saa liikuntaa taas tänään. Pyykkiä pitää myös pestä. Sitten kun tulee hyvä hetki. Nyt alan kuunnella vähän jotain musiikkia. Päivä lähtee taas hyvin käyntiin.

Menen vanhempien luokse viikonlopuksi.Perjantai 21.05.2021 06:45

Suunniteltiin parhaan kaverin kanssa että menen sen luokse parin viikon päästä viikonloppuna yökylään. Päästään viettämään mukavaa iltaa. Juodaan vähän ja herkutellaan. Jos on hyvä ilma niin istutaan parhaan kaverin takapihalla. Toivon että silloin on hyvä ilma ja aurinko paistaa.
Viikonlopun suunnitelmat muuttuivat. Olen sittenkin menossa vanhempien luokse viikonlopuksi. Sinne on nyt ihan hyvä mennä koska en ole pitkään aikaan käynyt vanhempien luona. Mut haetaan tuossa iltapäivällä. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaaminen jatkuu kun saan blogin kirjoitettua. Aamu taas lähtenyt kahvilla käyntiin. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää kohta ostaa lisää. Käyn varmaan ensi viikolla taas ostamassa.
On sitten sitä taas. Kävin eilenä tokmannilla. Ostin vessapaperia, hammastahnaa ja kivan värisen kynsilakan. Aijon lakata mun kynnet tänään sillä kynsilakalla. Se on vihreän väristä. En ole koskaan ennen käyttänyt sen väristä kynsilakkaa. Ei se maksanut kun vähän yli 3 euroa.
Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Tulee varmasti ihan mukava viikonloppu.
Nyt on kiva kun on hyvä olo taas ja jaksaa. Olisi sekin ihan kiva että paistaisi aurinko tällä hetkellä. Mutta ei. Vettä vaan sataa. Vissiin ensi viikollakin sataa sitten vettä. En yhtään ihmettele. Mutta sitten tietysti sateiden jälkeen tulee helteet. Sitten on niin mukavaa kun on kamalan kuuma ja hikoilee. Joudun laittamaan useamman kerran aurinkorasvaa sitten kuuman päivän aikana. Etten pala pahasti. Siitä tulikin mieleen että voisi ostaa lisää aurinkorasvaa. On sitten niin ei pääse ihan heti loppumaan. Mä koitan tänä kesänä mennä uimaan. Se on mun yksi tavoite. Sitten kun vesi on vaan mukavan lämmintä. Niin pulahdan järveen. Pitää kaivaa bikinit esiin. Ne on jossain tuolla mun kaapissa.
Aijon ostaa uuden vesipullon. Se on hyvä että on vesipullo mukana kun ilmat lämpenee. Ostan sen tokmannilta. Katselin niitä eilenä mutta en vielä ostanut. Ostan jossain vaiheessa. Sitten kun ilmat alkaa lämmetä.
Mutta. Nyt jatkuu pakkaaminen ja alan maksamaan laskuja pois. Rahaa on tullut taas niin saa laskut maksettua.

Viikonloppu lähestyy. :)Torstai 20.05.2021 06:45

Oli todella mukavaa ajella pitkästä aikaan omalla pyörällä. Alan nyt sillä mennä kaikkialle niin ei tarvitse kävellä. Kauppoihin menen ainakin pyörällä. Hyvin ajoin sillä. Kyllä siihen sitten taas tottuu pikkuhiljaa. Mun pyörä on vihreän värinen. Se pyörä on ollut mulla yli 20 vuotta. Sain sen kun olin 10 vuotias. Hyvin on kestänyt nämä vuodet. Ei ole tarvinnut ostaa uutta pyörää kun tuonkin sai hyvin kuntoon. Viikonloppu alkaa lähestyä pikkuhiljaa ja mä olen lähdössä poikaystävän luokse. Nyt kun on taas hyvässä kunnossa niin voi hyvin lähteä. Onneksi tuo ahdistus ja masennus hävisivät juuri kun kesä alkaa. Nyt vaan nautin täysillä. Satoi tai paistoi. Kesä on silti. Pyykkiä pitää pestä taas tänään. Alan tässä aamusta heti pesemään kun on aikaa. Sitten siivoukset jatkuvat. Siivosin jo osan eilenä. Kun saan blogin kirjoitettua niin jatkan siivoilua. Näyttää siltä että ulkon sataa. Pitää katsoa menenkö jossain kohtaan lenkille. Varmaan tuossa illalla vasta. Toivon että ei sitten sataisi kauheasti. Haluan päästä vielä lenkille tänään. Tokmannilla mun pitää käydä koska pitää ostaa hiuksiin hoitoaine. Alkaa kohta loppumaan niin pitää ostaa niin ja hammastahnaa. Sekin alkaa loppua. No tänään on hyvin aikaa käydä tokmannilla. Olen lähdössä vasta huomenna illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin tulee sitten hakemaan. Mä pakkaan vasta huomenna kamat. Ei ole vielä mikään kiire pakata. Huomenna kerkiää kun on koko päivä aikaa. Otan taas mun kannettavan ja tabletin mukaan. Koska käytän niitä viikonloppuna. Mä pelaan tietokoneella ja tabletin kautta katselen ohjelmia ja sarjoja. Mun tekee mieli kauheasti subileipää. Pitää kysyä poikaystävältä mennäänkö subwayhin huomenna. Siinä olisi samalla hyvä iltapala. Tällä kertaa en aijo ottaa kanasubia vaan jonkun muun. Katsoo taas fiiliksen mukaan minkä ottaa. Pitää katsoa ensi viikolla pitääkö hakea lisää leponexia. Menen hakemaan jos ne alkaa loppumaan. Masennuslääkettä ja rauhoittavia mulla on vielä paljon jäljellä. Olen taas hyvin selvinnyt ilman rauhoittavia. Nyt en ole syönyt niitä pariin viikkoon. Ihan hyvä vaan. Syön niitä taas siinä vaiheessa jos mikään muu keino ei auta ahdistukseen. Tai harhoihin.
Nyt taas pystyy elämään tätä elämää. On parempi kausi.
Mutta. Nyt jatkuu siivoilu. Onneksi iso kuppi kahvia taas herätti mut.
Syön aamupalan hieman myöhemmin.