IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitää hommata uudet henkkarit.Torstai 27.05.2021 07:11

Siivosin jo eilenä. Niin tänään ei tarvitse muuta kuin pestä pyykit. Pesen ne sitten kun kerkiää. Sitten ei taas tarvitse siivota ja pestä pyykkiä hetkeen. Voi vaan keskittyä viikonloppuun. En tee mitään ihmeellistä viikonloppuna. Aijon vaan olla. Katson varmaan jersey shorea taas ja käyn lenkillä. Jos on vaan hyvä ilma. En ole vielä käynyt apteekissa. Menen huomenna sitten viimeistään. Niin saa haettua leponexit. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse hetkeen hakea mitään. Karpalokapseleita pitää hakea sitten taas ensi kuussa. Alkaa kohta loppumaan. Onneksi apteekista niitä sitten saa. En ole vielä päättänyt ostanko niitä sitten pienen paketin tai ison paketin. Olen tykännyt ajaa nyt tuolla pyörällä. Eilenäkin ajoin sillä. Pääsee nopeasti kaikkialle. Eilenäkin vähän satoi vettä kun ajoin enkä kastunut onneksi pahasti. Tänään olen menossa valokuvaamoon hakemaan kuvaa mun uusiin henkkareihin. Mun edelliset henkkarit menee vanhaksi niin pitää hommata uudet. Ne kuvat maksaa jotain 25 euroa. Ei ole onneksi kamalan kalliita. Hyvin pystyy maksamaan ne. Sitten netin kautta pystyy hommata ne henkkarit. Kätevää.
Olo ja fiilis on ollut hyvä. Hyvin on viikko kyllä taas mennyt. Nopeasti nää päivät menee. Hetki sitten oli maanantai niin nyt on torstai. Huomenna perjantai. Saa nähdä pääseekö lenkille illalla. Toivon ainakin. Eilenä satoi kaatamalla vettä niin en päässyt eilenä lenkille. Mä jo odotan kovasti sitä että pääsee taas salille. Sitten kun pääsee niin alan käymään siellä ainakin pari kertaa viikossa. Tai useammin.
Kaipaan salitreenejä. No onneksi on voinut lenkkeillä. Edes jotain liikuntaa. Ja olen huomannut että mun paino on tippunut ja pysynyt hyvänä kun on lenkkeillyt. Voin sanoa suoraan että lenkkeily kyllä vaikuttaa painoon että se tippuu. Mutta. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Uskon että on tulossa hyvä päivä. Nautin kesästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.