IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paino alkanut tippumaan.Perjantai 28.09.2018 07:28

Se on nyt perjantai. Jippii. Olen lähdössä lomille vihdoinkin! Olen nyt ollut täällä sen kolme viikkoa putkeen. Vihdoinkin pääsee lomille taas.
Poikaystävän luokse olen taas menossa. Eilinen kokkiryhmä oli todella mukava. Mä tein semmoista vadelmakiisseli jälkiruokaa. Siitä tuli todella hyvää. Kaveri teki pääruoaksi pekonikiusausta. Se oli tosi hyvää se ruoka. Kokkiryhmä on taas parin viikon päästä torstaina taas.
En jaksanut eilen mennä enää lenkille. Mä kävin lidlissä kokkiryhmän jälkeen. Kulta katriina kahvi oli tarjouksessa niin ostin sitä yhden paketin. Kannatti mennä lidliin. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia. Ei ihan heti lopu. Join äsken aamukahvit. Heräsin vähän ennen seitsemää tänään. Naistenryhmä on taas meillä aamupäivällä, ollaan menossa kirppikselle. Päästään pyörimään sinne parhaan kaverin kanssa. Saa nähdä löytääkö sieltä jotain kivaa. Kiva mennä kyllä pitkästä aikaan taas kirppikselle. En ole pitkään aikaan ollut.
Olen lähdössä tänään vasta illalla lomille. Poikaystävällä on työpäivä tänään niin se tulee hakemaan mut töiden jälkeen. Olen melkein pakannut kaikki. Jatkan kohta pakkaamista kun saan blogin kirjoitettua.
Ihana aamu kun ei ole mikään kiire. Aamupalakaan ei ole ihan vielä.
Kerkiää kuunnella kohta musiikkia. Perjantai fiilis nyt päälle.
Paras kaverikin on innoissaan kun sekin pääsee lomille.
Olin taas eilisen illan parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit ja Idols. Sitten menin niiden jälkeen nukkumaan. Nukahdin heti kun pääsin sänkyyn. Sanoin poikaystävälle eilen että pidettäisiin leffa ilta viikonloppuna. Huomenna voitaisiin pitää.
Katsotaan netflixistä joku leffa. tai pari leffaa. Ostetaan kunnon leffa mässyt siihen päälle. Kohta voisi katsoa mitä pukea tänään päälle.
Mulla on taas vaatekriisi. Guess laukun otan taas varmaan käyttöön tänään. Kun lähden kirppikselle ja lomille.
Huomasin että mulla on vielä kolme tölkkiä coca colaa. Otan ne lomille mukaan ja juon ne. Poikaystävä juo varmaan lonkeroa viikonloppuna. Käydään lidlissä tänään kaupassa.
Ostan vielä siihen päälle pari tölkkiä appelsiini limua.
Siinä on sitten mun viikonloppu juomat. Ajattelin ostaa sipsiä viikonlopuksi. Tai sitten pizzaa. Jompaa kumpaa.
Pitää vielä miettiä. Tässä on aikaa miettiä. Mulla on todella hyvä fiilis päällä. Johtuu siitä koska on perjantai!
Hyvin jaksoin töissä tämän viikon eikä ole joutunut syömään ollenkaan rauhottavia. Viikonloppu sujuu varmasti ilman niitä.
Aijon nukkua pitkään viikonloppuna. Mä olen tällä viikolla noussut aikaisin joka aamu. Nyt nukutaan viikonloppuna.
Päikkäreitä voisi myös nukkua. Siinä saa sitten vähän levättyä niin jaksaa taas ensi viikolla.
Mennä töihin ja salille. Ai niin meillä oli eilen punnitus. Mä olin laihtunut 300 grammaa. Nyt mä painan 75 kg.
Mun paino on alkanut tippumaan mikä ei mua haittaa yhtään. Mä olen laihtunut nyt tämän vuoden aikana kolme kiloa.
Alku vuodesta mä painoin sen 78 kg.
Eka mä vaan luulin että se paino nousee ja nousee.
Mutta. Nyt on hyvään suuntaan menossa tuo paino.
Pääasia on ettei liho. Varmaan tuo liikunta ja syöminen on vaikuttanut tuohon mun painoon. Mikä on hyvä asia.
Mutta. Nyt jatkuu pakkaaminen. Musiikkia soimaan taustalle.
Viikonloppu fiilis vaan päälle.
Huomenna on jo perjantai. Tää viikko on sujunut tosi hyvin tähän asti.
Hyvin olen jaksanut. Eilen oli pikkasen väsynyt olo mutta piristyin Loppu illasta koska nukuin työpäivän jälkeen parin tunnin päikkärit.
Oltiin salilla taas kaverin kanssa eilen illalla ja oli hyvä treeni. Jaksoi hyvin tehdä. Hiki tuli ja onnistunut olo tunnin jälkeen.
Mä heräsin jo tänään vähän ennen kuutta. En saanut enää unta niin totesin että nyt ylös ja aamukahvin keittoon. Nyt kerkiää taas blogia kirjoittamaan. Kohta alan siivota. On taas siivous päivä. Meillä on torstaisin aina siivous päivä ja pesen samalla pyykkiä. Sitäkin on kertynyt taas kiva määrä. No mulla on tää koko aamu ja aamupäivä aikaa pestä. Viikko on silleen myös sujunut hyvin ettei ole yhtään ahdistanut. Eikä ole joutunut syömään rauhottavia. Hyvin olen taas jaksanut. Mulla on nyt ollut vaan semmoista kireää oloa.
Onneksi eilen sai jotenkin purettua sitä kireää oloa vähän pois salilla.
Tänään meillä on kokkiryhmä iltapäivällä. Mä pääsen tekemään tällä kertaa jälkiruokaa. Meillä on aina tuo kokkiryhmä parin viikon välein torstaisin. Olen tykännyt siitä ryhmästä. Mä ja molemmat kaverit ollaan siinä ryhmässä. Kiva aina tehdä kavereiden kanssa ruokaa.
Ollaan toimiva ryhmä. Onnistumme aina. Tänään ajattelin mennä illalla lenkille jos on hyvä sää. Menen ehkä taas tuonne pururadalle lenkille.
Se on tehokas lenkki kun siinä lenkkireitillä on ylä ja alamäkiä.
Syke nousee kivasti kun menee mäkeä ylös.
Joo kyllä mä menen sinne pururadalle. Se on nyt päätetty.
Katson lemmen viemää ja sen jälkeen menen.
Viiden jälkeen. Mulla on taas ensi kuun alussa verikokeet. 4 päivä lokakuuta. Aamulla on se aika. Joutuu käymään sen leponex lääkkeen takia. Olen syönyt leponex lääkettä 17 vuotiaasta asti.
Se on auttanut kun olen syöny sitä. On ahdistusta vähemmän ja en näe harhojakaan kauheasti. Sitten kun on taas huonompi kausi niin harhat sitten tulee ja ahdistaa kauheasti. Siinä vaiheessa otan sen rauhottavan. Mikä vaikuttaa nopeasti onneksi. Harhat häviää siinä vaiheessa ja rauhoittuu. Nukkuu myös seuraavan yön hyvin kun on ottanut sen rauhottavan illalla. Yleensä iltaisin ne harhat sitten iskee.
Harvemmin päivällä.
Ihanaa huomenna pääsee lomille. Olen menossa poikaystävän luokse. Pitkästä aikaan. Ikävä on ollut kova.
Pakkaan huomenna mun kamat. Tulee mukava viikonloppu.
Tehdään ruokaa yhdessä, katsellaan leffoja..
Kaikkea mukavaa. Nyt viikonloppuna saa nukkua. Tuntuu silleen ihanalta koska mä olen joka aamu herännyt aikaisin.
Nukun lauantai aamuna niin pitkään kun vaan pystyy.
Poikaystävä herää aina mua ennen. Eilen nyt alkoi vihdoinkin se love island suomi. Alan katsomaan sitä. Katsomoon tulee onneksi ne kaikki jaksot niin katson ne sieltä. Paras kaverikin katsoo sitä.
Ihan kiva kun jaksoja tulee kuutena päivänä viikossa.
Aijon tänään katsoa ekan jakson jos kerkiän.
Jos en kerkiä niin katson myöhemmin.
Kello on tulossa puoli seitsemän. Nyt alan siivota.
Aloitan siivoamalla vessan eka. Imuroin myöhemmin.
Taustalle musiikkia soimaan niin on mukavampi siivota.
Mutta. Ihan mukava päivä tulossa tänään. On tekemistä.

Alkaa uusi kausi lemmen viemää.Tiistai 25.09.2018 07:40

Oli mukavaa mennä taas töihin eilen. Kaikki työkaverit olivat ihmettelleet missä olen ollut. Sanoin niille että olen ollut pari viikkoa sairaana. Hyvin meni eilinen päivä. Jaksoin hyvin myös salilla. Oli hyvä tunti. Nyt olo on taas pirteä. Semmoinen olo että jaksaa taas.
Jaoin eilen viikon lääkkeet taas dosettiin. Nyt on kaikkia lääkkeitä taas.
Ei tarvitse hetkeen hakea mitään. Mulla on oli töissä rauhottava mukana ja mä selvisin ilman sitä. varmaan selviän tästäkin päivästä ilman rauhottavaa. Kohta voisi pukea vaatteet päälle ja laittaa laukkua valmiiksi. Tunnin päästä pitää lähteä töihin. Salkkari jakso oli eilen taas hauska. Ulla vihaisena. Pakko taas tänään katsoa salkkarit.
Meillä on taas tänään ulko liikuntaa iltapäivällä. Meillä on pururatalenkki.
Hyvä pääsee lenkkeilemään. Ensi viikolla meillä alkaa tiistaina taas sähly. Jee. Olen innoissani siitä. Päästään parhaan kaverin kanssa pelaamaan. Huomenna on taas salia illalla. Nyt on taas sopivasti liikuntaa tälle viikolle. Torstaina aijon mennä illalla sitten lenkille jos on hyvä sää. Liikunta tekee hyvää. Ainakin mulla se auttaa tuohon masennukseen ja ahdistukseen.
Kannattaa liikkua. Sali on hyvä paikka purkaa stressiä ja ahdistusta.
Niin ja paineita. Sen takia mä käyn salilla. Aina tekee hyvää.
Nukkuu myös paremmin seuraavan yön.
Mulla on semmoinen tunne että olisin vähän laihtunut. Meillä on taas punnitus tämän kuun lopulla. Nyt mun paino on pysynyt samana eikä ole noussut. Se on vaan hyvä juttu.
Syöminen ja liikunta vaikuttaa painoon paljon. Olen syönyt terveellisesti joka päivä ja herkutellut vaan viikonloppuisin.
Se on onnistunut hyvin. Viikolla ei ole esimerkiksi tullut mitään suklaan himoa. Ainakaan mulla. Mutta. Tästä on tulossa ihan ok päivä. Ai niin tänään alkaa lemmen viemää uusi kausi.
Katsotaan se tänään kaverin kanssa. Se on 14 kausi.
Monta kautta tullut siitäkin sarjasta. Mutta. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Tulee hyvä fiilis päälle.

Jee. Lari palannut salkkareihin.Maanantai 24.09.2018 07:16

Nyt kun olen taas terve niin pääsee tänään töihin taas ja salille.
Mukavaa mennä töihin taas. Näkee kaikki työkaverit.
jaksoin eilen katsoa parisen tuntia animea. Aloin katsomaan uutta sarjaa mitä oli tullut 12 jaksoa. Animea kerkiä sitten seuraavan kerran katsoa taas loppu viikosta. Mulla on tää viikko kaikkea ohjelmaa taas.
Mulla on töitä, salia, kokkiryhmä on taas tämän viikon torstaina.
Viikonloppuna ja perjantaina mulla on sitten aikaa katsoa taas animea rauhassa. Odotan jo viikonloppua että pääsee lomille. Olen menossa poikaystävän luokse. No nopeasti tää viikko menee niin on taas viikonloppu. Kävin eilen taas tokmannilla pyörimässä mutta en ostanut mitään. Sinne oli nyt tullut myyntiin ihania syysvaatteita. Niitä pitää ostaa tokmannilta sitten jossain vaiheessa sykysllä kun rahatilanne sallii. Sitten kun on taas vähän shoppailu rahaa.
Mä heräsin tänään jo puoli seitsemän. En enää saanut unta niin aloin keittämään kahvia. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa lisää tänään kun käyn kaupassa töiden jälkeen. Ostan taas kulta katriinaa.
Paras kahvi. Mulla alkaa tuo hunajakin loppua. Sitä pitää myös kohta ostaa lisää. Mä laitan sitä hunajaa teen sekaan. Siis todella hyvää. Suosittelen kokeilemaan laittamaan sitä teehen. Mielummin laitan sitä kun taas sokeria. Hunaja on terveellistä.
Poikaystäväkin laittaa sitä aina teen sekaan. Poikaystävä juo aina teetä. Se ei ole kahvi ihmisiä. Mäkin juon mielummin aina teetä kun taas kahvia. Aamkahvi on aina se mikä pitää saada aamulla. Mä pärjään yhdellä kupilla kahvia päivässä.
En juo enempää. Joskus mulla menee parikin kuppia päivässä.
Kohta voisi laittaa laukkua valmiiksi. Pitää pakata taas kaikki kun menee töihin. Eväät, vesipullo, lompakko..
Otan taas tuon mun pokemonlaukun käyttöön. Siihen mahtuu ihan kaikki. Ai niin salikamat voisi myös laittaa valmiiksi. Pukee ne päälle ennen kun lähtee salille.
Kivaa päästä salille taas pitkästä aikaan. Olen kaivannut salia.
Kaverin kanssa mennään taas tänään. Tulee hyvä treeni.
Kestää tunnin. Salkkarit tulee taas tänään. Huomenna pitäisi alkaa uusi kausi lemmen viemää.
Lari palasi takaisin salkkareihin! Se on yksi mun lempi salkkari hahmoista. Tänään taas näkee sitä.
Mutta. Mukava päivä tulossa tänään. On paljon ohjelmaa ja näkee kavereita. Mukava maanantai päivä. Mulla on hyvä fiilis päällä.
Hyvin lähtenyt tää aamu käyntiin. Uskon että tästä tulee hyvä viikko.
Elää hetken ja päivän kerrallaan. Nyt ei stressata mistään. Nyt vaan nautitaan elämästä. Mulla on kaikki hyvin. Rauhottava on mukana missä ikinä olenkin. Jos se huono olo iskee niin sitten se iskee. Mutta kyllä mä selviän. Nyt puen vaatteet päälle ja laitan laukun valmiiksi.
Vähän yli tunnin päästä on lähtö töihin.

Animen katsomista ja pyykinpesua.Sunnuntai 23.09.2018 07:48

Todella mukavasti tää viikonloppu on mennyt. Eilen poikaystävä tuli käymään. Haettiin vähän pizzaa ja leffa mässyä. Katsottiin pari leffaa tuolta netflixistä. Molemmat oli kauhu leffoja. Ihan katsottavia olivat.
Kävin eilen taas lenkillä illalla. Menin lenkille kun poikaystävä oli lähtenyt. Oli ihana ilma taas ulkona. Aurinko paistoi. Loppu lauantai illan olin taas parhaan kaverin luona. Menin jo eilen yhdeksältä nukkumaan. Nukahdin heti kun menin sänkyyn. Nyt tänään mä heräsin jo seitsemältä. Nyt on aika pirteä olo näin aamusta. Kahvit join äsken.
Tänään olisi pyykin pesua. Pakko pestä taas kun sitä pyykkiä on kertynyt taas kiva määrä. Mä pesen nyt tämän aamupäivän pyykkiä jos pesukone on vaan vapaa. Huomenna olisi tarkoitus mennä taas töihin. Olen parantunut kokonaan flunssasta ja kovasta kurkku kivusta. Pari viikkoa se kurkku kipu kesti. Mukavaa nähdä työkaverit huomenna.
Huomenna menen salille taas. Mikä on illalla. Kaverin kanssa taas mennään sinne. Ihan mukavaa päästä taas salille pitkästä aikaan. Tekee vaan hyvää koko kropalle. Tänään ajattelin katsoa animea. Nyt on tullut yhdestä sarjasta kaikki jaksot niin ajattelin pitää katsomis maratoonin. Katsoa aamupäivän animea. Alan katsomaan animea kun olen syönyt aamupalan ja saanut pyykit koneeseen.
Mulla on vielä 3 coca cola tölkkiä jäljellä. Puolet olen jo juonut.
Coca cola on paras limu. Toinen mun lempi limu on jaffa.
Mielummin juon limua kun taas alkoholia. Mun ei ole tehnyt yhtään mieli alkoholia näiden kuukausien aikana.
Se on vaan hyvä juttu. Kaverit ja poikaystävä juovat alkoholia mutta se ei haittaa mua yhtään. Kun join alkoholia niin mä join aina päärynäviiniä ja siideriä. Yksi päärynäviini pullo ja pari siideriä siihen päälle. Sen verran mä join aina.
Siihen asti tuli juotua kunnes tuli huono olo.
Kun olin nuorempi niin silloin tuli juotua paljon useammin.
Eikä mun kannata juoda kun mulla on nää lääkkeet mitä joutuu syömään joka päivä. Mutta. se voi olla että ehkä joskus mä alan taas juomaan. Mutta nyt mua ei huvita yhtään juoda.
Mikä on vaan hyvä. Huomenna taas jaetaan dosettiin viikon lääkkeet. Mulla on onneksi leponexia ja masennuslääkettä. Ei tarvitse hakea apteekista lisää.
Ai niin kun menen huomenna taas töihin niin pitää muistaa ottaa taas rauhottava mukaan. Mutta mä luulen että huominen päivä menee varmasti hyvin ilman rauhottavaa. Mutta katsotaan.
Se on hyvä silti olla mukana. Mietin tässä pitäiskö mun käydä tänään kaupassa vai vasta huomenna?
Huomenna kerkiää kyllä käydä työpäivän jälkeen. No mä mietin vielä. Voi olla että menen tänään. Lenkille aijon tänään taas mennä.
Mä olen nyt käynyt joka päivä lenkillä.
Tekee todella hyvää. Se puolen tunnin lenkki päivässä on sopiva. Tai tunnin lenkki. Nyt mä olen mennyt noita puolen tunnin lenkkejä.
Lenkkeilen aina sellaista ripeää tahtia. Että syke vähän nousee siinä samalla. Meillä alkaa se meidän sählyryhmä ensi kuussa.
Jee. Mä olen niin odottanut että se sähly taas alkaa. Se on meillä aina kerran viikossa tiistaisin. Pelataan aina se 40 minuuttia.
Päästään parhaan kaverin kanssa pelamaan.
Paras kaverikin tykkää todella paljon sählystä. Se on meidän molempien juttu. Ollaan pelattu jo monta vuotta.
Ihanaa kun on sunnuntai eikä ole mikään kiire.
Vielä kerkiää levätä tämän päivän. Innolla aloitan sitten ensi viikon.
Toivon että ensi viikko on hyvä viikko.
Positiivinen asenne vaan päälle. Niin sillä selviää ensi viikon.

Pizzaa ja leffoja :)Lauantai 22.09.2018 08:22

Viikonloppu olisi taas. Nopeasti menee taas aika koska tuntuu ihan siltä että viikonloppu olisi ollut hetki sitten. Tänään on tulossa erittäin mukava päivä. Poikaystävä on tulossa tänään käymään. Me ei olla nähty kolmeen viikkoon. Tässä on nyt ollut vaikka mitä mutta tänään me vihdoinkin näemme. Lupasin tarjota pizzat. Mun tekee mieli kauheasti pizzaa. En ole syönyt aikoihin pizzaa niin nyt on hyvä hetki.
Kävin eilen kylillä. Apteekissa ja kaupassa. Apteekissa kävin hakemassa sitä sepamed saippuaa. Oli kiva jono siellä apteekissa kun odotin että pääsee kassalle. Meni varmaan 10 minuuttia ennen kun pääsin kassalle. Paljon oli porukkaa apteekissa. Kaupassa kävin ostamassa lisää teetä ja coca colaa. Katsottiin eilen kaverin kanssa salkkarit ja posse. Oli kyllä taas hyvä posse jakso.
Kävin eilen illalla myös lenkillä. Oli todella ihana sää kävellä. Kiva mä varmaan joudun ehkä taas menemään lääkäriin maanantaina. Huomasin eilen että mulla on molemmat korvat kipeinä.
Nyt ne tuntuu taas. Kiva jos mä saan nyt jonkun korvatulehduksen.
En yhtään ihmettele jos se nyt tulee tuon flunssan jälkeen. Tosi kiva.
Pitää nyt sinnitellä maanantaihin asti näiden korvien kanssa. Mä sanoin eilen ohjaajalle näistä mun korvista, niin se lupasi katsoa mun korviin tänään yhdellä semmoisella laitteella.
Niin tiedetään mikä siellä mun korvassa sitten on. Jos mulla on korvatulehdus niin sitten saan siihen varmaan jonkun antibioottikuurin. Onneksi sinne terveyskeskukseen ei ole kamalan pitkä matka täältä. Menen sinne sitten kävellen heti maanantai aamuna. Pitää vaan soittaa töihin etten ole tulossa koska menen taas lääkäriin. Kiva kun nyt kaikki taudit on tulleet päälle. Silmätulehdus, flunssa, kuume..Tänään laitetaan vikat tipat tuohon mun silmään. Sitten se on ohi. Hyvin on tää silmä parantunut.
Ollut hyvä lääke siihen silmään. No onneksi mulla on sitten rahaa antibiootteihin jos niitä joutuu ostamaan maanantaina.
Apteekki on onneksi lähellä. Tunnin päästä on aamupala.
Syön puuroa jos sitä on aamupalalla. Aijon olla nyt koneella. Kuuntelen kohta vähän jotain musiikkia. Katsellaan leffoja tänään netflxistä poikaystävän kanssa, niin meidän on pakko ostaa sipsiä ja dippiä. Käydään kaupassa samalla niin niitä voisi ostaa.
Nam. Sipsi ja dippi on ihan parhaita. Onneksi mun ruokahalu on tullut takaisin flunssan jälkeen. Kun olin sairaana niin ruoka ei kauheasti maistunut ja oli vaikeaa niellä kun kurkku oli niin kipeä.
Mutta nyt mun kurkku on paljon parempi. Ei ole enää kipeä.
Pystyy nielemään. Jaa-a. Mulla on taas pitkästä aikaan vaatekriisi.
Mitä pukea tänään päälle? No katson kohta vaatteet.
Guess laukun otan tänään taas käyttöön. En ole taas hetkeen käyttänyt sitä laukkua. Nyt on hyvä ottaa se taas käyttöön.
Mutta todella kiva päivä tulossa tänään. Sovittiin poikaystävän kanssa että olen tulossa sen luokse viikon päästä kun pääsen lomille taas. Päästään viettämään laatuaikaa toistemme kanssa. Ihanaa.
Viikko varmaan kuluu hitaasti kun odottaa sitten viikonloppua. No onneksi mulla on töitä ja salia niin aika menee nopeasti.
Näin eilen toista kaveria taas pitkästä aikaan. Katsottiin eilen yhdessä lemmen viemää.
Oli taas kiva katsoa sitä kaverin kanssa. Ensi viikolla sitten taas katsomme yhdessä sitä sarjaa. Ensi viikolla alkaa uusi kausi lemmen viemää. Tiistaina. Mä voisin vähän siivota tätä mun keittötä.
Täällä on aikamoinen sotku vaikka mä siivosin torstaina.
Nyt vaan tasoja pyyhkimään ja tiskaan samalla.
Sitten sen jälkeen katson nuo vaatteet mitä puen päälle.
Hiukset ajattelin pitää auki tänään. Tai jo sekin voi muuttua vielä monta kertaa. Onko hiukset kiinni vai auki.
Tänään täytyy näyttää hyvältä.
Mutta. Nyt musiikki soimaan ja fiilistelemään.

Jippii. Tänään tulee Posse!Perjantai 21.09.2018 08:04

Viikonloppu. Taas yksi viikko mennyt taas. Nopeasti kyllä menee tää aika. Äsken oli maanantai ja nyt taas perjantai. Olen viikonlopun täällä. Parantelen mun kurkkua mikä alkaa olla jo vähän parempi. Ei ole enää niin kipeä ja mä pystyn jopa nukkumaan. Ei enää yskitä yöllä.
Pesin eilen pari koneellista pyykkiä. Vaatteet ja lakanat. Nyt ei varmaan viikkoon tarvitse pestä taas pyykkiä. Meillä on naistenryhmä taas tänään niin me ulkoillaan. Kuulin eilen siitä ohjaajalta. Ihan kiva. Saa raitista ilmaa. Eilen toimintatunnilla pelattiin mölkkyä. Miehet vastaan naiset. Miehet voitti. Kävin eilen illalla lenkillä. Oli muuten hyvä sää mutta tuuli aika paljon. Kävelin sen puolen tunnin lenkin.
Katsoo menenkö tänäänkin lenkille illalla. Voi olla että menen.
Muuten on ollut nyt tosi hyvä fiilis. Ei ahdista nyt mikään taas.
Eikä ole joutunut syömään noita rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu.
Sen näkee sitten millainen on ensi viikko. Varaudun jo siihen että se huono olo iskee. Se voi tulla taas ihan puun takaa. No mä otan sen rauhottavan heti kun tuntuu siltä. Pitää muistaa ottaa töihin se mukaan.
Nyt kun olen ollut töissä viime aikoina niin ei ole tullut yhtään huonoa oloa siellä. Paitsi tällä viikolla en ole ollut töissä. Sitä ennen.
Ensi viikolla pääsen varmasti salille taas. Ihan kiva. Olen kaivannut salia. Luulen että olen jo ensi viikolla terve jo.
Tänään pitää käydä kylillä asioilla. Apteekissa pitää käydä ostamassa yhtä sebamed suihkusaippuaa. Mikä maksaa sen kivat 7 tai 8 euroa. Mä en pysty käyttämään mitään muita suihkusaippuoita koska mulle saattaa tulla ihottumaa niistä niin joudun käyttämään tuota sebamed saippuaa. No kelalta on tullut tänään rahaa taas niin hyvin pystyn ostamaan sen. Vein eilen tyhjiä pulloja lidliin niin sain niistä vähän yli 11 euroa. Jippii. Rahaa.
Kannatti viedä. Kivasti oli niitä tyhjiä pulloja ja tölkkejä kertynyt.
No nyt ne on viety. Syön kunnon aamupalan niin jaksaa ulkoilla aamupäivän naistenryhmässä.
Nyt meillä on ollut puuroa aamupalalla. Mä rakastan puuroa.
Se on vaan niin hyvää mehukeiton kanssa.
Ja tekee hyvää vatsalle. Aina kun syön puuroa niin se pitää hyvin nälän poissa sen parisen tuntia.
Tänään menen illalla parhaan kaverin luokse. Katsotaan salkkarit ja posse. Pitää ostaa illaksi vähän limua mitä voi sitten juoda samalla kun katsoo possea. Kunnon naurut taas saadaan kun katsotaan se.
Tulee kiva perjantai ilta parhaan kaverin kanssa.
Nyt voisi laittaa vähän jotain kunnon musiikkia soimaan koska on perjantai. Tulee viikonloppu fiilis. Jes. Tästä tää viikonloppu alkaa.
Nyt aijon vaan nauttia. Aijon ostaa coca colaa tänään. Paras limu.
Hyvä viikonloppu juoma. Ostan muutaman coca cola tölkin lidlistä.
Nyt kun on viikonloppu taas niin voihan sitä nyt vähän limua juoda.
Vitut kaloreista. En välitä. Nautin vaan sen colan mausta.
Välillä pitää nauttia. Elämästä ja limusta.
Näin se mulla menee.

Silmä parantunut.Torstai 20.09.2018 07:43

Kurkku on edelleen aika kipeä. Mun piti eilen käydä apteekissa hakemassa noita strepsils imeskelytabletteja. Otin taas äsken yhden niistä. Kivan hintaisia. Maksoi melkein 9 euroa paketti. Kallista.
No mä toivon että auttavat tuohon kurkkuun. Viikonloppu lähestyy. Olen täällä viikonlopun. Keräilen voimia. Poikaystävä tulee ehkä käymään.
No paras kaveri on maisemissa viikonloppuna niin sen kanssa pääsee viettämään aikaa. Ostin suklaata eilen kun kävin kaupassa. Teki mieli niin ostin. En ole vielä syönyt kaikkea loppuun. Syön tänään ne suklaat pois. Perinteinen siivouspäivä on taas tänään. Mä alan kohta siivoamaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Tää kämppä on taas aika sotkuinen.
Eli ihan hyvä siivota nyt. Nukun jotenkin viime yön. Mua vaan yskitti taas aamuyöllä niin olin hereillä. Mutta nukahdin uudestaan.
Heräsin tänään seitsemältä. Tänään ajattelin katsoa animea. Löysin pari sarjaa mitkä pitää katsoa. Katsottavaa on yhteensä 24 jaksoa.
Yhdessä sarjassa on 12 anime jaksoa. Ajattelin tässä aamupäivän katsoa. Kun saan eka siivottua. Olen nyt juonut paljon hunajateetä. Se on tosi hyvää. Mä juon mielummin sitä kun taas kahvia. Paljon parempaa kuin kahvi. Mun mielestä ainakin.
Olen tee ihmisiä enemmän kun taas kahvi ihminen.
Teetä pitää muuten ostaa lisää. Alkaa olla loppu. No mä ostan sitä lisää kun käyn kaupassa seuraavan kerran. Eli varmaan tänään tai huomenna. Mietin pitäiskö tänään käydä lidlissä pyörimässä?
Mä en ole vähään aikaan käynyt lidlissä. Joo teen silleen että menen lidliin tänään. Tulee vähän käytyä ulkona. Illalla ajattelin mennä lenkille pitkästä aikaan. Kävelen rauhallisesti.
Tiedän minkä lenkkireitin aijon tehdä tänään. Kestää sen puolisen tuntia. Ihanaa päästäs ulkoilemaan. Toivon että vettä ei ala satamaan. Ulkona on varmaan ihan hyvä ilma.
Meillä on toimintatunti varmaan tänään taas. Se on meillä joka torstai. Varmaan meillä on ulkoilua. No ihan kiva sekin.
Pääsee kunnolla liikkeelle tänään. Kyllä toi raitis ilma tekee tosi hyvää kun on ollut nyt melkein kaikki päivät sisällä kun on ollut kipeä. Alkaa olla jo vomia taas. Mikä on vaan hyvä ja ruoka maistuu myös. Mun silmä ei ole enää tulehtunut. Sekin on parantunut. Kiitos silmätippojen. Vielä tää päivä laitetaan silmätippoja niin se oli sitten siinä. Voin sanoa että nää pari viikkoa on ollut tosi rankka.
Ollut kipeä melkein pari viikkoa. Tottakai se vie voimia. Mutta mä selvisin. Toivon nyt että tää mun kurkku alkaisi jo parantumaan.
Mutta. Nyt alan imuroimaan. Saa siivoukset tehtyä.
Ihan ok päivä tulossa tänään. Huomenna alkaa onneksi viikonloppu.
Saa silloin levättyä taas. Pääsee töihin maanantaina kun on levännyt kunnolla. Huomenna tulee taas Posse mikä me katsotaan parhaan kaverin kanssa. Tulee kunnon naurut.
Se on vaan niin paras. Katsoin taas katsomosta duudosnit tuli taloon.
Sekin oli aika hyvä jakso. Vielä sitä tulee 6 jaksoa.

Kurkussa on virus eikä bakteeri.Keskiviikko 19.09.2018 07:53

Hyviä uutisia. Sain eilen nielunäytteen tulokset niin testi oli negatiivinen. Eli mulla ei ollut kurkussa bakteeria vaan virus. Mulle sanottiin että nyt pitää vaan sitten levätä ja odottaa että kurkku paranee. Mä aijon käydä apteekissa tänään kysymässä jotain lääkettä tähän kurkku kipuun. Mulle myös sanottiin että jos kipu jatkuu vielä pitkään niin uudestaan lääkäriin. Mutta hyvä ettei tarvinnut aloittaa lääkekuuria.
Mä lepään tämän viikon. En ole menossa lomille. Lomille kerkiää vielä monta kertaa. Kyllä tää pari viikkoa menee taas äkkiä.
Mä nyt yritän saada itseni kuntoon niin pääsee taas ensi viikolla töihin. Mulla on nyt tää viikko sairaslomaa. En mene töihin tänään. Ilmoitin niille eilen siitä. Nyt kun mulla on vaan aikaa niin käytän sen ajan nyt siivoamiseen. Siivoan osan tänään niin huomenna ei ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen huomenna. Mä olen nyt juonut vaan hunajateetä. Se auttaa hyvin tuohon kurkku kipuun. Ostin hunajaa kun kävin kaupassa viimeksi. Sopii hyvin teen kanssa. Mielummin juon sitä kun taas kahvia. Mä olen enemmän tee ihmisiä mutta aamukahvi on se mikä pitää saada joka aamu. Se kahvi määrä riittää mulle koko päivän ajan. Ulkona on taas synkkä ilma. Toivon että vettä ei sada kun menen käymään apteekissa. Otan sateenvarjon mukaan varmuuden vuoksi. Onneksi apteekki ei ole kaukana. Voisin samalla käydä kaupassa kun käyn apteekissa. Voi olla että ei nähdä poikaystävän kanssa viikonloppuna koska se kasailee sen moottoripyörää kuntoon.
No onneksi voi soitella. Ja kyllä me näemme jossain vaiheessa taas.
Paras kaveri on viikonlopun onneksi täällä niin vietän sen kanssa aikaa. Katsotaan telkkaa ja höpötellään. Posse katsotaan perjantaina ja salkkarit. Pitää muuten katsomosta katsoa se duudsonit tuli taloon. Unohdin sen eilen kokonaan. No onneksi sen voi katsoa katsomosta. Menin eilen jo puoli yhdeksältä nukkumaan.
Salkkarit jäi taas niin jännään kohtaan lopussa. Pakko katsoa taas tänään. Onko muka Sergei elossa? Noussut kuolleista.
No tänään se selviää. Laskuja pitää maksaa tällä viikolla pois. Niitä on tullut taas pari. Maksan ne viimeistään viikonloppuna.
Rahaa tulee taas perjantaina. Jippii. Shoppailu rahaa.
Teen varmaan sen shoppailu reissun vielä tässä kuussa. Tämän kuun lopussa. Menen Cubukselle shoppailemaan. Ihanaa.
En ole aikoihin käynyt siellä vaateliikkeessä. Se on yksi mun lempi vaateliike. Siellä on vaikka mitä kivaa.
Katsoo mitä ostaa. Budjetti on 50 euroa. Sen enempää en tuhlaa.
Kyllä sillä 50 eurolla saa ostettua vaikka mitä kivaa.
Meillä on nyt täällä kasvisruokaviikko. Ei syödä tällä viikolla ollenkaan lihaa. Syödään kaikenlaisia kasvisruokia.
Onneksi syön ihan kaikkea niin tuo kasvisruokaviikko ei tunnu niin pahalta. Tykkään kaikista kasvisruoista.
Se tekee hyvää kun syö nyt vaan kasviksia.
Kerkiää sitä lihaakin syödä myöhemmin. sain verikoe ajan taas ohjaajalta. Ensi kuun alussa. Tuntuu että hetki sitten olisi ollut taas verikokeissa. Nyt pitää taas mennä. Aika menee nopeasti taas.
Mutta. Tänään lepo päivä. En ole menossa salille tänään tämän kurkun takia. Katsoo sitten ensi viikolla jos silloin pääsee taas salille.
Kyllä tämä tästä.

Kurkussa paha tulehdus.Tiistai 18.09.2018 07:43

En eilen pystynyt menemään töihin tämän kurkku kivun takia. Jouduin menemään lääkäriin. Hyvä että menin sillä mun kurkussa on tosi paha tulehdus. Ottivat nielunäytteen mun kurkusta ja tänään tulee tulokset mikä siellä mun kurkussa on ja saan siihen sitten lääkkeet. Tää kurkku kipu on kestänyt jo yli viikon. Nieleminen sattuu kun syön ruokaa.
En ole ollut koskaan näin kipeä. Mä varaudun siihen että joutuu nyt levätä tämän viikon. Mä soitan tänään töihin etten ole tulossa tänään enkä huomenna. Mulla on nyt tavallaan sairasloma. Voi olla etten mene lomillekkaan tämän kurkun takia. Nyt sitä sitten sairastetaan. En saanut viime yönä nukuttua kunnolla kun mua yskitti ihan kauheasti ja tuli kuolaa. Menen heti apteekissa käymään kun saan ne lääkkeet.
Mun silmä alkaa olla jo terve. Ei ole enää turvonnut. Tipat ovat auttaneet. Hyvä niin. Yksi huoli vähemmän. Tänään mä makoilen sohvalla ja katselen netflixiä ja katsomosta ohjelmia ja sarjoja. Ei tässä nyt muutakaan voi tehdä kun on kipeä.
Sain eilen leponexit kun kävin apteekissa. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä.
Ei tarvitse hetkeen hakea mitään.
Kävin eilen kaupassa kun tulin lääkäristä niin ostin hunajaa. Se on teen kanssa tosi hyvää. Laittaa sitä sekaan. Ostin halvinta hunajaa mitä oli.
Niin ja kahvia ostin myös yhden paketin. Nyt on taas kahvia. Saa aamukahvit keitettyä. Nyt kun olen kipeä, niin mulla on hyvin aikaa pestä pyykkiä tänään. Pesen nyt vaikka tässä aamulla. On taas kertynyt. En ole nyt lähdössä mihinkään niin hyvin voin pestä.
Aijon olla hereillä nyt aamupäivän etten nuku. Olen koneella vaikka.
Tunnin päästä on aamupala. Leivän syönti ei houkuta koska on vaikeaa niellä. Meillä on puuroakin aamupalalla niin mä syön vaikka sitä. Mehukeiton kanssa. Se menee paremmin kurkusta alas.
Syön siis sitä. Sitten myöhemmin keitän taas teetä.
Mukava aamu kun ei ole kiire. Heräsin tuossa vähän ennen seitsemää. En saanut enää unta. kahvit keitin äsken.
Animea ajattelin taas katsoa pitkästä aikaan taas. Nyt on taas muutama sarja mitkä pitää katsoa. Ja on innostusta katsoa.
Pääsee niissäkin eteenpäin. Kohta alkaa taas uudet anime sarjat pyörimään tässä syksyllä. Toivon että tulee hyviä sarjoja.
Mitä voi sitten katsoa. Eilen katselin taas muutaman jakson ensitreffit alttarilla USA. Mä olen jäänyt siihen koukkuun.
Musta se on mielenkiintoinen ohjelma. Tänään varmaan katson taas sitä. Ai niin tänään tulee taas duudosnit tuli taloon. Pakko katsoa illalla salkkareiden jälkeen. Katoin viime jakson niin siinä sai taas nauraa. Duudsonit on niin ihania.
Posse pitää sitten katsoa taas perjantaina. Odotan sitäkin innolla.
Jos joudun olemaan tämän viikonlopun täällä kun olen kipeä, niin vietän parhaan kaverin kanssa aikaa iltaisin.
Paras kaveri on viikonlopun täällä. Mutta voi olla että lähden lomille. Katsoo vaan miten paranen tästä.
Soitan kohta sinne töihin. Ajattelin kahdeksan jälkeen soittaa tai vähän ennen yhdeksää. No varmaan ensi viikolla pääsee taas töihin.
Luulen että olen jo silloin terve.
Mutta. Nyt pitää levätä. En ole menossa salille huomenna.
En saa nyt kauheasti liikkua tämän kurkun takia.
Mulla on myös mennyt ääni kun kurkku on niin kipeä.
Pystyn jotenkin puhumaan.