IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kurkussa on virus eikä bakteeri.Keskiviikko 19.09.2018 07:53

Hyviä uutisia. Sain eilen nielunäytteen tulokset niin testi oli negatiivinen. Eli mulla ei ollut kurkussa bakteeria vaan virus. Mulle sanottiin että nyt pitää vaan sitten levätä ja odottaa että kurkku paranee. Mä aijon käydä apteekissa tänään kysymässä jotain lääkettä tähän kurkku kipuun. Mulle myös sanottiin että jos kipu jatkuu vielä pitkään niin uudestaan lääkäriin. Mutta hyvä ettei tarvinnut aloittaa lääkekuuria.
Mä lepään tämän viikon. En ole menossa lomille. Lomille kerkiää vielä monta kertaa. Kyllä tää pari viikkoa menee taas äkkiä.
Mä nyt yritän saada itseni kuntoon niin pääsee taas ensi viikolla töihin. Mulla on nyt tää viikko sairaslomaa. En mene töihin tänään. Ilmoitin niille eilen siitä. Nyt kun mulla on vaan aikaa niin käytän sen ajan nyt siivoamiseen. Siivoan osan tänään niin huomenna ei ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen huomenna. Mä olen nyt juonut vaan hunajateetä. Se auttaa hyvin tuohon kurkku kipuun. Ostin hunajaa kun kävin kaupassa viimeksi. Sopii hyvin teen kanssa. Mielummin juon sitä kun taas kahvia. Mä olen enemmän tee ihmisiä mutta aamukahvi on se mikä pitää saada joka aamu. Se kahvi määrä riittää mulle koko päivän ajan. Ulkona on taas synkkä ilma. Toivon että vettä ei sada kun menen käymään apteekissa. Otan sateenvarjon mukaan varmuuden vuoksi. Onneksi apteekki ei ole kaukana. Voisin samalla käydä kaupassa kun käyn apteekissa. Voi olla että ei nähdä poikaystävän kanssa viikonloppuna koska se kasailee sen moottoripyörää kuntoon.
No onneksi voi soitella. Ja kyllä me näemme jossain vaiheessa taas.
Paras kaveri on viikonlopun onneksi täällä niin vietän sen kanssa aikaa. Katsotaan telkkaa ja höpötellään. Posse katsotaan perjantaina ja salkkarit. Pitää muuten katsomosta katsoa se duudsonit tuli taloon. Unohdin sen eilen kokonaan. No onneksi sen voi katsoa katsomosta. Menin eilen jo puoli yhdeksältä nukkumaan.
Salkkarit jäi taas niin jännään kohtaan lopussa. Pakko katsoa taas tänään. Onko muka Sergei elossa? Noussut kuolleista.
No tänään se selviää. Laskuja pitää maksaa tällä viikolla pois. Niitä on tullut taas pari. Maksan ne viimeistään viikonloppuna.
Rahaa tulee taas perjantaina. Jippii. Shoppailu rahaa.
Teen varmaan sen shoppailu reissun vielä tässä kuussa. Tämän kuun lopussa. Menen Cubukselle shoppailemaan. Ihanaa.
En ole aikoihin käynyt siellä vaateliikkeessä. Se on yksi mun lempi vaateliike. Siellä on vaikka mitä kivaa.
Katsoo mitä ostaa. Budjetti on 50 euroa. Sen enempää en tuhlaa.
Kyllä sillä 50 eurolla saa ostettua vaikka mitä kivaa.
Meillä on nyt täällä kasvisruokaviikko. Ei syödä tällä viikolla ollenkaan lihaa. Syödään kaikenlaisia kasvisruokia.
Onneksi syön ihan kaikkea niin tuo kasvisruokaviikko ei tunnu niin pahalta. Tykkään kaikista kasvisruoista.
Se tekee hyvää kun syö nyt vaan kasviksia.
Kerkiää sitä lihaakin syödä myöhemmin. sain verikoe ajan taas ohjaajalta. Ensi kuun alussa. Tuntuu että hetki sitten olisi ollut taas verikokeissa. Nyt pitää taas mennä. Aika menee nopeasti taas.
Mutta. Tänään lepo päivä. En ole menossa salille tänään tämän kurkun takia. Katsoo sitten ensi viikolla jos silloin pääsee taas salille.
Kyllä tämä tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.