IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanan lämmin päivä :)Tiistai 31.05.2016 07:38

Eilenä oli yllättävän mukava päivä. Kokki ryhmä oli eilenä aamulla ja hyvät ruoat saatiin tehtyä. Opin samalla uutta.
tein toisaan ruoaksi sitä possu nuudeli pataa. Piti pilkkoa kaikki ainekset, lihat piti paistaa ja sitten ne ne ja nuudelit laitettiin kattilaan niin sitten se alkoi kypsyä pikku hiljaa.
Hirveästi tuli mausteita siihen ruokaan mutta makua kyllä oli.
Jälki ruoaksi oli puolukka piirakkaa jäätelön kanssa. Siis oli aivan taivaallista. Yksi asukas joka on myös kokki ryhmässä niin teki sen piirakan. Kokki ryhmän jälkeen kävin kaupassa.
Ompelu ryhmä oli iltapäivällä. Oltiin ulkona. Mä en vieläkään ole aloittanut sitä kaulahuivia. Katsoo jos ensi viikolla saisi sen vaikka aloitettua. Langat pitää vaan ensin ostaa.
Oltiin eilenä salilla kaverin kanssa. Hyvin meni ja syke sekä hiki nousi pintaan. Tein aika paljon taas noita vatsalihas liikkeitä.
Ja pohje lihas liikkeitä. Nyt mä päätin että tekisin enemmän myös salilla noita kyykyyn ylös liikettä kahvakuulan kanssa.
Tein eilenä salilla sitä muutaman sarjan.
Mutta. Hyvä fiilis ja olo tuli salin jälkeen. Menin suihkuun saman tien.
Skypetin poikaystävän kanssa eilenä.
ja loppu ilta meni parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit ja uusi päivä sarjaa. Nyt tulee noita vanhoja uusi päivä jaksoja koska se sarja jäi viime viikolla kesä tauolle.
Jatkuu sitten syksyllä taas. Nyt on aika hauskaa katsoa noita vanhoja jaksoja. Join äsken aamu kahvit taas ja nyt olen täysin pirteä. Tästä on tulossa hyvä päivä. Olen menossa klubitalolle taas aamulla. Laitan päälle tuon mun yhden helle mekon mikä venyy.
Ja se tuntuu ihanan kevyeltä päällä. Sitten laitan kesä sandaalit ja tuon mun yhden pinkin laukun mihin mahtuu nuo mun väritys kamat.
Ajattelin väritellä klubitalolla taas ajan kuluksi. Aloitan nyt värittämään tuota uutta värityskirjaa minkä ostin tokmannilta viime sunnuntaina. Siinä kirjassa on ihania kuvia.
Pyörähdin eilenä huvikseen myös seppälässä kun kävin kaupassa.
Vitsit siellä oli aivan ihania kesä mekkoja. Siellä oli pari ihanaa mekkoa mitkä olisin halunnut. Mutta ne maksoi melkein 50 euroa kappale. Mä vaan sitten ihailin niitä.
Sitten seppälään oli tullut uusia kivoja rintaliivejä. Niitäkin olisin halunnut. Mutta. heinäkuussa sitten shoppaillaan taas kesä vaatteita.
Kyllä se heinäkuu tulee sieltä pikku hiljaa.
Yllättävän hyvä olo on ollut nyt. Ei ole onneksi alkanut ahdistamaan tai että noita harhoja olisi tullut.
Luulen että tämä viikko menee ilman noita rauhottavia.
Se olisi ihan hyvä. Nyt tänään en jaksa meikata. on niin kuuma että meikit vaan valuu. Aurinko rasvaa aijon laittaa taas tänään kasvoihin. Ja aijon taas rasvata itseni ennen kun lähden klubitalolle ja aijon ottaa aurinkorasvan mukaan.
Tää koko viikko on luvattu hellettä mutta viikonloppuna pitäisi olla sitten viileämpää. Mulla on ne verikokeet sitten ylihuomenna.
Onneksi on hyvä ilma kävellä sinne terveys keskukseen.
Ja mä kerkiän syömään lounaan ennen kun menen sinne.
Jaksaa kävellä. Eilenä kun jaettiin lääkkeet taas dosettiin niin tälle viikolle riitti vielä leponexit. Mun pitää sitten verikokeiden jälkeen hakea apteekista taas lisää sitä lääkettä. On sitä sitten taas.
Masennus lääkettä mun ei tarvitse vieläkään hakea.
Sitä on vielä reilusti jäljellä. Mun e-pillerit riittää vielä kesäkuun ajan. Mutta sitten kesäkuun lopulla mun pitää hakea niitä taas lisää ja siihen menee taas se 40 euroa. Sillä saa sen 3 kuukauden annoksen. Tänään on taas sitten iltapäivällä taas ulkoliikunnat.
on joko pesäpalloa tai lenkki. Mä menen lenkille taas kavereiden kanssa. Päästään hikoilemaan. Pitää sitten taas laittaa aurinko rasvaa ennen sitä lenkkiä ja ottaa todellakin mukaan vesipullon.
Ettei tule neste hukka. Aamupalaan on vielä vähän yli tunti aikaa.
No vielä ei ole mikään kiire.
Kerkiää hyvin kirjoittamaan tämän blogin. Huomenna mun pitää olla aamulla aikaisemmin töissä. Mulla alkaa tuntia aikasemmin työt.
Aijon herätä huomenna siinä kuuden aikaa ja katson millaisen blogin kerkiän sitten kirjoittamaan huomenna aamulla.
Se voi olla joko lyhyt tai pitkä. Katson miten kerkiän kirjoittamaan.
Aamukahvit kerkiän onneksi juomaan huomenna aamulla ja syömään aamupalan. En vielä tiedä että mitkä vaatteet puen päälle huomenna. Ajattelin laittaa ne mun uudet kesä housut varmaan mitkä ostin tokmannilta viimeksi. Ne olisi aika kevyet jalassa.
Mun pitää tällä viikolla sitten pestä nuo toiset kesähousut mitkä on jo nyt likaiset. Ja sitten varmaan ajattelin laittaa tuon mun yhden vihreän topin huomenna. Ellei mun mieli muutu.
Se on aina mukavaa kun iskee vaate kriisi. Ei tiedä että mitä pukea päälle. Puen kohta sen mekon päälle.
Sitten tunnen itseni upeaksi se päällä. Muodot tulee hyvin esiin.
Mietin pidänkö hiukset auki vai kiinni.
No tässä on vielä aikaa miettiä. Olen saanut onneksi jalka karvat ajeltua pois. Pitää sitten ajella taas kun alkaa kasvamaan.
Nyt mulla on noita höyliä mitä ostin tokmannilta.
Kohta alan kuuntelemaan musiikkia. Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee.
Mä olen jo nyt ihan desucon tapahtuma tunnelmissa.
Olen jo nyt aivan innoissani. Enää alle pari viikkoa.
Nyt kun odottaa sitä tapahtumaa niin aika kuluu aivan tajuttoman hitaasti. Toivon kovasti että sinä viikonloppuna olisi aivan ihana ilma. Aurinko paistaisi. Mutta. Sen näkee sitten.
Tämän viikon perjantaina tulee taas rahaa kelalta. Ja ensi viikolla tulee lisää rahaa. Ihan hyvä niin saa taas noista laskuja maksettua pois pikku hiljaa. Sitten niiden jälkeen näkee paljon jää vielä tilille rahaa. Aika reilusti niin hyvin selviää kuukauden.
Eilenä en kauheasti katsonut ollenkaan tablettia.
Olin vaan koneella. Mutta tänään taas ajattelin katsoa sillä jotain sarjaa. Katson joko Glee sarjaa tai gossip girl sarjaa taas.
Hyvin kerkiää vähän katsomaan ennen liikunta tuntia.
Syön ennen sitä liikuntaa vähän puuroa välipalaksi.
Jaksaa sitten lenkkeillä. Tänään mun juomia on vaan vesi ja vihreä tee. Koko tää viikko aijon juoda vaan niitä. En juonut viime viikonloppuna ollenkaan mitään sokeri juomaa.
En juonut limsaa, mehua tai edes alkoholtonta siiderä.
Mä nyt kokeilen olla juomatta ollenkaan mitään niistä.
Niissä on vaan niin paljon sitä turhaa sokeria.
Mutta silloin tällöin ajattelin juoda sen yhden alkoholittoman siiderin viikonloppuna. Mutta ei ihan joka viikonloppu.
Eikä se ole vaarallista jos juo vaan sen yhden kerran viikossa.
Ne kalorit saa ihna hyvin sitten kulutettua.
Eilenä tuli syötyä jätskiä. Kun oli ompelu ryhmä niin syötiin siinä samalla vähän jätskiä. Ohjaajat tarjosi meille asukkaille.
Oli hyvää. Ajattelin syödä sen koska sain ne kalorit hyvin kulutettua salilla eilenä. Aijon huomenna illalla mennä salille taas hikoilemaan.
Saa nähdä jaksaako kaveri lähteä sitten huomenna mukaan.
Menen yksin sitten jos kaveri ei lähde mukaan.
Menen huomenna salille. Väsytti tai ei. Menen silti.
Tekee ihan hyvää. Sitten sen jälkeen on ihanaa päästä viileään suihkuun. Saa kaikki aurinko rasvat ja hiet pois.
Mutta. Tästä on tulossa hyvä päivä. Ihanaa kun on kesä.
Nyt pitää vaan nauttia täysillä tästä kesästä ennen kun kylmä syksy sitten tulee. Huomenna alkaa sitten kesäkuu.
Tuntuu jo nyt että on kesäkuu. Aika hassua.
Kesää on onneksi paljon jäljellä. Nyt se vasta alkaa kunnolla.
Ja se on ihanaa että nyt on jo näin ihanan lämmin.
Pitää katsoa jos ostaisi uudet bikinit tänä kesänä.
Jos vaan löydän sopivat ja kivat.
Mitkä vaan istuu mun päälle. Aijon seppälässä ihan ensin mennä katsomaan ja kokeilemaan. Mutta jos sieltä ei löydy niin sitten jostain muualta. Kyllä mä jostain löydän ne bikinit varmasti.

Maanantai. :)Maanantai 30.05.2016 07:37

Nyt alkaa taas ihan uusi viikko. Hyvällä mielellä. Aamu on lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Mä heräsin tuossa puoli seitsemältä: ja join äsken aamu kahvit. Nyt on virtaa. Tänään on taas jonkin verran ohjelmaa.
Kokki ryhmä on taas meillä tänään taas. Mä olen tällä kertaa pääkokki. Ja pää ruoka minkä tällä kertaa teen on nuudeli possu pata.
En ole koskaan tehnyt tuota ruokaa mutta katsotaan mitä siitä syntyy.
Onneksi on ohjeet ja ohjaaja jos tarvitsee jossakin asiassa apua.
Paras kaverin on myös samassa ryhmässä. Aina on todella mukavaa tehdä sen kanssa ruokaa. Kohta tää ryhmä jää kesä tauolle ja jatkuu sitten taas syksyllä. Varmaan mä ja paras kaveri päästään taas samaan kokki ryhmään. Ompelu ryhmäkin on iltapäivällä ja aijon aloittaa tekemään uutta kaula huvia taas. Mun pitäisi käydä tokmannilla ostamassa vaan ne langat. Niiden ei pitäisi olla kauhean kalliita.
Illalla taas salille kaverin kanssa. Jos nyt jaksaisi taas hikoilla siellä salilla oikeen kunnolla. Tekee varmasti hyvää.
Ja mukavaa kun kaveri lähtee mukaan sinne. Me lähetään salille tuossa vähän ennen viittä. Kerkiää hyvin ennen sitä syömään päivällisen.
Meillä on puuro päivä tänään. Meillä on joka maanantai puuro päivä.
Päivällisellä on puuroa. Meillä on joka kerta aina erilaista puuroa.
Mä rakastan puuroa ja mä itse asiassa syön joka päivä lautasellisen puuroa. Tekee mahalle tosi hyvää. Nalle puuro on mun lempi puuro.
Se on halpaa ja hyvää. Kokki ryhmän jälkeen mun pitää käydä kaupassa taas. No hyvin on aikaa ennen ompelu ryhmää.
Eilinen päivä oli ihanan rento. Ei ollut kiire yhtään mihinkään.
Mä kävin eilenä jopa tokmannilla pyörimässä. Mä olin jotain puolitoista tuntia pyörimässä siellä. Ja mä sorruin shoppailemaan.
Mä ostin turkoosin topin mikä maksoi vaan 7 euroa. ja sitten semmoiset kevyet kesä housut ja ne maksoi 25 euroa. Sitten niiden lisäksi ostin ponnareita ja höyliä. Ai niin ja uuden aikuisten värityskirjan. No tällä viikolla tulee onneksi lisää rahaa.
Ei se nyt ole vaarallista jos sorruin eilenä vähän shoppailemaan.
Nyt on kesä vaatteita taas. Mun mielestä tokmannilla myydään ihan kivoja vaatteita. Ja jotkut on halpoja.
Ja itse asiassa ihan hyvännäköisiä. Aina kun shoppailen vaatteita niin hinnalla ei ole mitään väliä pää asia on että näyttää hyvältä.
Ja tykään ostella aina mahdollisimman halpoja vaatteita.
Jos tekee jotain löytöjä jostain liikkeestä havlalla.
Mä olen jo päättänyt mikä mun desucon tapahtuma reissu bujdetti on. Ainakin 160 euroa. 100 euroa shoppailuun ja 60 euroa ruokiin ja bussi matkoihin. Jos jää hiluja niin shoppailen niillä.
Kyllä 100 eurolla saa vaikka mitä shoppailtua siellä desuconissa.
Enää alle pari viikkoa! Olen jo nyt aivan innoissani.
Ja varmaan mun kaveri myös.
Eilenä taas katselin suurimman osan päivästä taas tablettia.
Katsoin Gossip girliä ja Gleetä. Tänään jatkuu taas katsominen.
Tänään tulee taas salkkarit varmaan. Pitää tarkistaa kohta netistä tuleeko. Lemmen viemää en näe illalla koska olen salilla.
Huomenna illalla näen vasta taas lemmen viemää.
Kaveri tulee huomenna taas mun luokse katsomaan.
Mä toivon kovasti että tää viikko menisi mahdollisimman mukavasti.
Ettei tulisi taas noita harhoja tai ahdistusta.
Mutta katsotaa mitä tämä viikko tuo sitten tullessaan. Elän taas hetken ja päivän kerrallaan. Koitan tehdä mukavia asioita tällä viikolla ja saada ajatuksia jotenkin muualle tuosta ahdistuksesta.
Onneksi on kaverit joiden kanssa voin puhua ihan mistä tahansa.
Koitan löytää keinoja millä ei tuo ahdistus ei sitten tulisi helposti.
Mutta. varaudun myös siihen jos joutuu syömään taas rauhottavia.
Mutta. Nyt aijon keskittyä vaan tähän päivään. Varmasti mukava päivä tulossa tänään. Positiivinen asenne vaan kehiin niin kyllä mä selviän. Mulla on pieni vaate kriisi päällä taas.
Ajattelin laittaa tuon mun uuden topin varmaan. Ja sitten laitan noi mun toiset mustat kesä housut mitkä ostin jokin aikaa sitten tuolta seppälästä. Mun pitää laittaa taas aurinko rasvaa tänään.
On tulossa aika lämmin päivä tänään taas. No on tää parempi kun joku vesi sade. Kiva sitten kävellä kaupasta takaisin tänne.
Huomenna menen taas klubitalolle aamulla. Aijon ottaa taas värityskirjan mukaan ja väritellä siellä ajan kuluksi.
Saan silleen ajan aika hyvin kulumaan siellä.
Huomenna on sitten taas nuo ulko liikunnat. Mennään lenkille kavereiden kanssa. Tänään pitää taas jakaa lääkkeet dosettiin.
Mun pitää hakea lisää sitä leponexia. Koitan viimeistään tämän viikon perjantaina hakea kun olen ensin käynyt verikokeissa torstaina. Sitten saan sitä lääkettä varmasti. Tälle viikolle mun muistaakseen pitäisi riittää noi leponexit. No sen näkee sitten kun jakaa ne. Ja ohjaajat tarkistaa taas että olenko jakanut oikein ne lääkkeet. Löysin taas uutta musiikkia youtubesta.
Pakko kohta kuunnella kohta niitä biisejä mitä löysin.
Alan heti kuuntelemaan kun olen saanut blogin kirjoitettua.
Ja alan kohta taas tiskaamaan. Niin kuin joka aamu.
Animea tuli eilenä katsottua ainakin kolme tuntia putkeen.
katselin noita uusia jaksoja mitä oli tullut noista animeista.
Nyt pysyn jotenkin kärryillä niissä sarjoissa ja odotan että uudet jaksot tulee taas niistä. Seuraan aika monta sarjaa tällä hetkellä.
Nyt on tullut taas hyviä anime sarjoja mitä seurata.
Aamupala on taas noin tunnin päästä.
Syön sitten ruisleipää taas. Niin aamun ajan pysyy tuo nälkä poissa.
Pyykkiä mun ei tarvitse vieläkään pestä. Pesen tuossa loppu viikosta varmaan. Jos jaksan vaan.
Huomasin että uusia alusvaatteita pitäisi ostaa taas.
Ostan niitä sitten tuossa heinäkuussa vaikka.
Sitten kun vähän rahaa taas. Uudet rintaliivit voisi ostaa siinä samalla. Mä en tällä hetkellä tarvitse uusia rintaliivejä mutta sitten uudet voisi vähän piristää. ostan jotkut todella seksikkäät rintaliivit.
Niihin rintaliiveihin saa mennä se 20 euroa vaikka. Ellei löydä sitten jotain halvempaa. Mutta. Katsotaan sitä sitten heinäkuussa.
Puhuttiin eilenä kaverin kanssa siitä shoppailu reissusta.
Että heinäkuussa mentäisiin kunnolla shoppailemaan.
Se on nyt suunnitteilla. Se on paljon kivempi shoppailla kavereiden kanssa kun taas yksin. Mutta katsotaan.
Kunhan nyt selvitään ensin kesäkuusta.
Tuntuu jo nyt että olisi kesäkuu. Kesä on kunnolla alkanut.
Se on ihan hyvä vaan. Se on paljon mukavampaa pitää kevyitä vaatteita. Ja farkkuja ei tarvitse onneksi pitää. Mä olen rakastunut näihin mun uusiin kesä housuihin. Tuntuu ettei ole housuja ollenkaan jalassa. Nää on ihanan kevyet ja nää ei purista yhtään.
Ja nää venyy onneksi. Ihan parhaat housut ikinä.
Ajattelin sitten vasta kesän lopulla katsoa noita farkkuja.
Jos ostaisi vasta sitten uudet farkut.
Nyt mä aijon vaan keskittyä kesä vaatteisiin.
Mutta. Nyt alan tiskaamaan. Ja laittamaan sitä aurinko rasvaa.
Onneksi mulla on taas aurinko rasvaa. Nyt sen ei pitäisi ihan heti loppua. Mulla on ainakin sitä yksi purkki vielä.
Katsotaan mihin asti se sitten riittää. Toivon että riittää tuonne heinäkuuhun asti. Mutta jos loppuu ennen sitä niin sitten pitää ostaa vaan lisää. Onneksi talvella tai syksyllä joudu laittamaan aurinko rasvaa. Vaan kesällä onneksi.

Ihana rento sunnuntai päivä :)Sunnuntai 29.05.2016 07:38

Tosi mukavasti on viikonloppu mennyt. Poikaystävä kävi eilenä mun luona. Ei jäänyt nyt tällä kertaa yöksi. käytiin kaupassa ostamassa vähän leffa mässyä ja haettiin subit subwaysta. Poikaystävä tarjosi.
Oli hyvä subi. Otin vaan sen 15 senttisen subin. Sen jaksoin syödä.
Katseltiin netflixistä pari kauhu leffaa. Ei olleet kauhean hyviä mutta kyllä niitä katsoi. Kun poikaystävä sitten lähti illalla niin menin lenkille.
Tosi hyvä ilma oli ulkona. Ei ollut kylmä eikä kuuma. Sopiva ilma.
Heitin sen puolen tunnin lenkin. Söin vähän puuroa väli palaksi
että jaksoin kävellä. Lenkin jälkeen menin suihkuun ja keitin teetä.
Loppu ilta meni sitten tabletilla katsoessa ohjelmia.
Menin nukkumaan eilenä siinä ennen puoli kymmentä.
Kun menin nukkumaan niin nukahdin heti. Nyt jaksoin heti herätä taas kun kello soi. Heräsin tänään puoli seitsemän. Join kahvit äsken.
Eilenä kun käytiin poikaystävän kanssa kaupassa niin ostin lisää kulta katriina kahvia ja intense mint vihreää teetä yhden paketin.
Nyt on taas kahvia ja teetä. Ei ole ihan heti loppumassa.
Kahvia ja teetä pitää olla aina. Aamu kahvi on se pakollinen juoma mikä pitää juoda aina aamuisin. Muuten päivä ei lähde käyntiin jos ei saa aamu kahvia. Juon aina sen yhden kupin kahvia aamulla. Enempää en juo päivällä kahvia. Teetä juon sen useamman kupillisen. Mielimmin juon teetä enemmän kun kahvia.
Olen kerennyt jo syömään mun kaikki viikonloppu herkut.
Hunaja pähkinä pussi tuli eilenä syötyä kerralla.
Oli vaan niin hyvää. Mutta. Nyt on herkut syöty. Ja enempää en nyt aijo syödä. Tiukka linja taas viikolle ettei kauheasti herkuttele.
Huomenna menen salille taas ihmettelemään illalla. Saa nähdä lähteekö kaveri mukaan salille vai menenkö yksin. Saa nähdä.
Tänään me mennään kaverin kanssa lenkille taas iltapäivällä.
Sovittiin jo siitä viime perjantaina. Toivottavasti ei sada ollenkaan vettä päivällä. Saa nähdä. Tabletti on taas latautumassa sain sen eilenä illalla kulutettua virran melkein loppuun asti.
Nyt olen tämän aamun tässä koneella ja sitten kun tabletin akku on taas täynnä niin katson taas sillä.
Varmaan katson gossip girl ja Glee sarjaa taas tänään.
Onpahan katsottavaa. Ihanaa. Tänään illalla näen taas parasta kaveria. Se on tulossa lomilta tänään.
Menen loppu illaksi taas sen luokse. Katsotaan telkkaa ja höpötellään. Skypetän myös poikaystävän kanssa taas illalla.
Mutta aika hyvä fiilis tällä hetkellä. Huomenna on sitten taas vauhdikas päivä. Meillä on huomenna aamulla taas tuo kokki ryhmä.
Mä teen nuudeli pataa. olen pääkokki huomenna.
Eli teen siis pää ruoan. Sitten on jälkiruoka ja salaatti sen lisäksi.
Hyvät ruoat tulee taas huomenna. Kivaa päästä tekemään ruokaa parhaan kaverin kanssa. Ja ohjaaja on myös siinä jos täytyy pyytää vaikka apua jossain asiassa. Me mennään sitten ohjaajan kanssa käymään kaupassa ostamassa ruoka tarvikkeet kokki ryhmään.
Huomenna on myös ompelu ryhmäkin iltapäivällä.
Ja illalla salille. Paljon tekemistä huomenna taas.
Päivä menee äkkiä taas. Varmaan sitten kokki ryhmän jälkeen käyn kaupassa taas. Hyvin kerkiää ennen ompelu ryhmää.
Onneksi ensi viikolla tulee rahaa. Pääsee maksamaan laskuja.
Mulle on jo tullut toi netti lasku. En ole ihan vielä masanut sitä.
Erä päivä oli vasta 15 päivä kesä kuuta.
Aamupalaan on vielä pari tuntia aikaa. No kerkiää taas tiskata.
Lakkasin eilenä mun kynnet taas. Turkoosin väriseksi.
Nyt on taas hienot kynnet. Varpaan kynnet voisi myös lakata kivan näköiseksi. Mutta en ole ihan vielä jaksanut niitä lakata.
Voi että odotan innolla heinäkuuta että pääsee taas kunnolla shoppailemaan vaatteita taas. Ja voisin ehkä taas ostaa netistä uuden seksiasun. Mä en nyt kesä kuussa oikeen pysty shoppailemaan vaatteita kauheasti koska on se desucon.
Siihen on alle pari viikkoa vielä. Jee. Kohta pääsee sinnekkin.
En ole vielä nostanut niitä rahoja tililtä. Vielä ei ole mikään kiire.
Tosiaan jos vaikka kaverin kanssa lähdettäisiin sitten heinäkuussa
shoppailemaan. Käydään samalla syömässä jossain ja kahvilla niin jaksetaan shoppailla. Me ollaan jo vähän suunniteltu sitä.
Pitää joku viikonloppu vaikka mennä. odotan innolla.
Shoppailu piristää aina kunhan kaikki rahat ei vaan mene.
Saa vähän jotain kivaa shoppailtua. Voi ostaa vielä kesä vaatteita silloin heinäkuussa. Katsoo jos ostaisi uusia mekkoja.
uudet korko kengätkin olisi myös kivat.
No nyt voin vaan haaveilla. Kyllä se shoppailu reissu sieltä tulee.
Hyvää kannattaa aina odottaa.
Teetä voisin taas juoda tuossa aamupalan jälkeen.
Alkaa jo tehdä nyt mieli taas. Tänään tulee varmasti juotua aika paljon teetä kun mulla on vaan aikaa tää päivä. Kolme kupillista menee varmasti taas. Aijon ottaa ihan rennosti vielä tämän päivän ennen ensi viikkoa. Katsoo sitten miten ensi viikko sitten sujuu.
Toivottavasti hyvin. Pyykkiä ei tarvitse nyt pestä ollenkaan alku viikosta. Mutta sitten loppu viikosta pitää pestä taas.
Pesin viime perjantaina noi pyykit. Kohta alan kuuntelemaan hyvää musaa ja ehkä voisi katsoa animea vaikka.
Tässä on koko aamu vaikka katsoa. Mulla on aika monta anime jaksoa katsomatta nyt. Voisi käyttää nyt tämän ajan hyödyksi kun olen koneella. Saa katsottua pikku hiljaa noi jaksot.
Saa nähdä millaiset ilmat on sitten ensi viikolla. Toivottavasti aurinko paistaa. Eikä sataisi kauheasti vettä.
Ai niin leponex lääkettä pitää muistaa hakea jossain vaiheessa ensi viikolla. On sitä lääkettä taas sitten. Verikokeet on tosiaan ensi viikon torstaina. Sitten kun siellä on käyty niin ei tarvitse kuukauteen käydä. Menen seuraavan kerran psykologille vasta heinäkuussa. kesä kuussa en ole vielä menossa sinne.
Sinne on siis vielä kivasti aikaa.
Jos ensi viikolla on taas helle kelit niin nyt mulla on taas aurinko rasvaa yksi purkki. Ei pitäisi loppua ihan heti.
Ostin uuden aurinko rasvan tuossa viime keskiviikkona ennen kun menin töihin. Saa nähdä kuinka paljon mulla menee tuota aurinko rasvaa tänä kesänä. No onneksi mulla on rahaa ostaa sitä.
Jos alkaa loppumaan. En halua että palan.
Mulla on todella herkkä iho niin sen takia mun pitää aina rasvata koko keho ennen kun menen aurinkoon.
Sitten tuoksun koko ajan aurinko rasvalle. Onneksi se aurinko rasva ei haise kauhean pahalle. Mutta se on voimakas tuoksu.
Tuokin aurinko rasva pullo minkä ostin niin maksoi melkein sen 14 euroa. Kallista. Mutta se suojaa aika hyvin.
Noi aurinkolasit mitkä ostin tokmannilta niin ne on vielä ehjät.
Eivät ole menneet vielä rikki. Aika hyvä.
Pitää käydä siellä sokoksessa ostamassa uudet aurinkolasit taas.
Siellä on paljon enemmän erilaisia aurinkolaseja mitä tokmannilla.
Ja hienompia. ja tietysti eri hintaisia.
Ostan varmaan uudet aurinkolasit taas viimeistään tuossa heinäkuussa. Sitten siinä samalla kun menen shoppailemaan.
Mutta jos nuo aurinkolasit mitkä mulla on ja menee rikki, niin sitten pitää ostaa uudet saman tien.
Maksoi mitä maksoi. Onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin sieltä pystyy ostamaan äkkiä uudet.
Mallilla ei ole mitään väliä oikeastaan. Kaikki menee kunhan ne pysyy hyvin naamassa. Ettei valu kauheasti. Ja että tuntuu hyvältä päässä. ja että suojaa myös.

Näen poikaystävää pitkästä aikaan.Lauantai 28.05.2016 07:27

Se olisi nyt viikonloppu taas. Eilenä oli mukava päivä.
Naisten ryhmässä käytiin mega myynti arenalla ostoksilla.
Mä en ostanut yhtään mitään. Siellä olisi ollut kaikkea ihanaa mutta sain hillittyä shoppailu himoni. Mä vaan sitten katselin siellä.
Kaverit löysi jotain sieltä. Loppu päivä meni sitten koneella ja katselin tabtletilla sarjoja. Sain katsottua eilenä noi fitness päiväkirja jaksot.
Siinä meni ainakin pari tuntia kun katsoin. En jaksanut lähteä lenkille ollenkaan eilenä. Totesin vaan että nyt mä olen tässä sohvan pohjalla tabletin kanssa. Katsoo jos tänään tai viimeistään huomenna menen lenkille taas. Poikaystävä on tulossa käymään ja on ehkä jopa yön tällä. saa nähdä mutta jos se ei ole yötä niin ainakin päivän mun kanssa. Pää asia on että näemme taas. Se on se tärkein.
Eilenä oli muutenkin tosi hyvä olo koko päivän. Ja nyt tälläkin hetkellä on aika hyvä fiilis. En ole nyt joutunut syömään rauhottavia. Hyvin siis menee tällä hetkellä. Tänään aijon syödä illalla tuon mun hunaja pähkinä pussin minkä ostin lidlistä. Mä olen jo pari päivää odotellut että saan syödä sen pussin. Nyt mä sain tuhottua tuon fazerin suklaa levyn. Kaikki meni parissa päivässä. Hyvää oli. Mulla on pakastimessa vielä syömättä tuo daim tuutti. Katsoo sitten koska mä sen kerkiän syömään.
Kunnon herkut taas. Käydään poikaystävän kanssa hakemassa tänään pizzat tai subit. Poikaystävä lupasi tarjota tällä kertaa koska mä tarjosin viimeksi subit. Mutta mukava päivä tulossa tänään.
Eilenä sain pestyä pyykit aamulla. Nyt ei taas tarvitse hetkeen pestä.
Ensi viikolla sitten taas. Desucon tapahtuma alkaa lähestyä pikku hiljaa. Enää pari viikkoa niin se on. Mahtavaa.
Olen koko kevään odottanut sitä tapahtumaa. Tulee tosi hyvä viikonloppu silloin. Pitää vaan jossain vaiheessa nostaa tililtä ne rahat siihen reissuun. Otan käteistä vaan mukaan. pankki korttia en aijo ottaa mukaan ettei se vaan häviä.
Käteinen on parempi. Sain eilenä ohjaajalta verikoe ajan.
Mulla on verikokeet taas ensi viikon torstaina kahdentoista jälkeen.
Ihan hyvä että on siihen aikaan niin kerkiän syömään ennen kun menen sinne. Saa nähdä tuleeko poikaystävä tänään moottoripyörällä tai autolla. Se sanoi mulle eilenä ettei tiedä vielä. No se selviää sitten. Eilenä kun katselin melkein koko ajan tablettia niin akun sain kulutettua taas hyvin loppuun. Nyt se tabletti on taas latautumassa. Annan sen ladata tämän aamun taas niin pystyy katsomaan sillä sitten myöhemmin. Animea pitäisi jaksaa katsoa taas. Muutama sarja on yhä kesken. Katsoo jos tänään jossain vaiheessa innostuisi katsomaan. Join äsken taas aamu kahvit.
Nyt olen jotenkin hereillä. Teetä juon taas vähän myöhemmin tässä aamulla. Ja varmaan olen tämän aamun nyt koneella.
Ajattelin katsoa tänään taas gossip girl sarjaa. Olen sitä sarjaa taas innostunut katsomaan. Glee sarjaa en ole nyt katsonut.
sitäkin pitäisi katsoa taas. Eilenä ei tullut taaskaan salkkareita.
Ne saisi tulla myös perjantaina.
No ylihuomenna tulee taas. Ja kohta sekin jää kesä tauolle.
Lemmen viemää sarja ei ole koskaan tauolla. Se tulee ympäri vuoden. Kohta voisi taas tiskata. ja popittaa musaa.
Aamupalakin on vasta parin tunnin päästä.
Olen nyt koneella. Saan silleen aamun hyvin kulumaan.
Mä nyt päätin että koitan olla juomatta mitään sokeri juomia viikonloppuna. En ostanut sitä alkoholitonta siideriäkään.
Olen vaan nyt juonut kahvia, teetä ja vettä.
Niillä olen hyvin pärjännyt tähän asti. ja huomasin sen ettei mun tee edes mieli sitä alkoholitonta siideriä.
Varmaan sitten joku viikonloppu juon sen taas.
Mutta hyvin olen pärjännyt tähän asti olla juomatta mitään sokeri juomia. Mä olen limsan juonnin lopettanut ihan kokonaan.
Ennen mä join jaffaa tai fantaa. Nyt en enää juo niitäkään.
Limsoissa on tosi paljon sokeria. Niin on tuossa alkoholittomassa siiderissäkin. En halua saada turhaa sokeria kehooni limsasta.
Mä en ole syönyt enää mitään sipsiäkään moneen kuukauteen.
Lopetin niidenkin syömisen. ja hyvin olen pärjännyt tähän asti olla syömättä niitä. Mutta suklaasta en luovu.
Se on mun lempi herkku mitä mä syön viikonloppuisin.
Välillä saattaa syödä liikaakin suklaata viikonloppuna.
Mutta sain jo tuhottua ne suklaat mitkä ostin nyt.
Ostin sen fazerin suklaalevyn ja pari suklaa patukkaa.
Ensi viikko on sitten tiukka taas ettei herkuttele kauheasti viikolla.
Koittaa vaan liikkua paljon ja syödä terveellisesti.
Sitten kun viikonloppu taas koittaa niin voi herkutella.
Me mennään huomenna kaverin kanssa iltapäivällä lenkille.
Sovittiin siitä eilenä. Huomenna pitäisi olla aika hyvä ilma.
Aurinko paistaa. Ihan kiva lähteä lenkille sitten.
Saa vähän samalla kulutettua noita kaloreita mitä olen saanut suklaasta. Ensi viikolla menen salille taas.
Maanantaina ja keskiviikkona.
Toivon että mulla on silloin innostusta taas mennä sitten sinne.
En tiedä lähteekö kaveri taaskaan mun mukaan. Jos ei tule niin menen taas yksin sinne tekemään.
ihan hyvä mennä salille taas ensi viikolla koska tämä viikonloppu menee taas sohvalla ollessa tabletti sylissä.
Pääsee taas liikkeelle ensi viikolla taas. Mä päätin että tästä tulee mukava rento viikonloppu että voi vaan nyt olla.
Saa kerättyä voimia taas ensi viikolle.
Tekee nyt tämän viikonlopun rentoja mukavia asioita.
En aijo stressata nyt yhtään mistään. Aijon nyt vaan nauttia ja olla.
Alkaa olla nälkä taas. Syön aamupalaksi ruisleipää taas.
Paras leipä. Pitää tosi hyvin nälän poissa aamun ajan.
Mä taidan sittenkin haluta subin vaan tänään. Ei mun teekkään mieli mitään pizzaa. Kysyn poikaystävältä Jos se tarjoaisi sen subin mulle.
En vielä tiedä että minkä subin sitten söisin.
No se selviää sitten kun mennään subwayhin.
Syön vaan sen 15 senttisen subin. Mä en jaksa syödä koskaan sitä 30 senttistä subia. Liian iso mulle. Mulle riittää onneksi se 15 senttinen. Vie sekin onneksi tuon nälän.
Ja se on halvempi kun taas se 30 senttinen.
Poikaystävä syö joka kerta sen 30 senttisen subin.
No hyvä jos se edes pystyy syömään sen.
Mulla on pieni maha niin mä tulen aika äkkiä täyteen.
Enkä mä viitsi syödä ihan itseäni ähkyyn. Sitten on huono olo sen jälkeen. Mutta onneksi tuo ruoka sulaa.
Sitten taas mahtuu vaikka mitä.
Mä olen ollut jo pari päivää näissä mun ihanissa olo housuissa.
Nää housut on ihan parhaat. Ei purista ja on mukavat jalassa.
Aijon olla koko viikonlopun näissä. Mä en jaksa tällä hetkellä mitään farkkuja. Ne vaan puristaa. Mulla on nyt muutenkin rennot vaatteet päällä koska on viikonloppu. Ei tarvitse pukeutua sen ihmeellisemmin. Mutta sitten kun taas lähtee jonnekin niin sitten pitää olla vähän siistimmät vaatteet päällä.
Nyt mä en jaksa panostaa tähän mun ulkonäköön.
Rento look. Hiukset pidän taas ponihännällä.
Tai nutturalla. Mutta. Jos sitä alkaisi nyt tiskaamaan.
Sänkykin pitää pedata.
Musiikkia täytyy nyt ehdottomasti kuunnella.
Tulee entistä parempi fiilis. Tästä on tulossa mahtava päivä!
Nyt vaan nautitaan.

Paljon parempi fiilis :)Perjantai 27.05.2016 07:26

Jee se olisi perjantai. Olo ja fiilis on nyt muutenkin paljon parempi.
Kävin eilenä siellä psykologin luona. Juteltiin noista viime päivistä milloin en ollut oikeen kunnossa. Sanoin psykologille että olen joutunut syömään rauhottavia parina päivänä. Psykologi sanoi että se ei ole vaarallista jos joutuu syömään parina päivänä rauhottavia.
Sitten se sanoi että jos joutuisi syömään joka päivä viikko tolkulla niin silloin se olisi paljon huolestuttavampaa.
Sitten psykologi kysyi multa että olenko koskaan tehnyt rentoutus harjoituksia. Se sanoi että ne voisi auttaa siihen ahdistukseen.
Sitten juteltiin mun painosta. Sanoin että olen tyytyväinen mun painooni tällä hetkellä ja psykologi myös sanoi että nyt olen normaali painoinen. Mä painan tällä hetkellä sen 61 kiloa.
Sanoi myös psykologille että en todellakaan aijo alkaa laihduttamaan.
Se on tärkeää että syö. Ja kun syö niin jaksaa.
Sanoin myös psykologille että herkuttelen aina viikonloppuisin.
Ja että jos vaikka on pullaa tarjolla niin syön sen pullan.
Se ei ole vaarallista jos syö jonkin pullan tai jätskin yhden päivän aikana eikä se kilo tule saman tien kun syö sen.
Sanoin myös psykologille että liikun paljon. Aina kun vaan pystyy.
Käyn lenkillä ja salilla. Sanoin myös että tuo liikunta auttaa myös tuohon huonoon oloon. Jos mua alkaa vaikka vituttamaan tai ärsyttämään niin menen lenkille ja kävelen kovaa.
Se on mun yksi keino purkaa paineita. tai sitten menen salille purkamaan niitä. Keinoja kyllä löytyy.
Eilenä en joutunut ottamaan ollenkaan rauhottavaa. Todella meni hyvin päivä eilenä. Meillä oli toiminta tunti iltapäivällä.
Me oltiin ryhmissä ja oli tehtäviä. Siinä se tunti meni.
Toiminta tunnin jälkeen menin käymään lidlissä hakemassa niitä hunaja pähkinöitä Ja sitten kävin toisessa ruoka kaupassa.
Sieltä ostin sitten suklaata ja jätskiä. Nyt on hyvät herkut viikonloppua varten. Nyt voi taas vähän herkutella koska on viikonloppu. Paras kaveri lähtee lomille tänä viikonloppuna ja me näemme sitten vasta sunnuntaina. tekstaillaan viikonloppuna taas.
Mun toinen kaveri on viikonlopun täällä niin vietän sen kanssa aikaa ja poikaystävän pitäisi tulla myös huomenna käymään.
Varmaan käydää koti pizzassa hakemassa pizzat taas.
Poikaystävä lupasi tarjota ne tällä kertaa koska mä tarjosin viimeksi subit. En vielä ihan tiedä että minkä pizzan söisin.
No tässä on aikaa vielä miettiä. Tänään meillä on aamulla naisten ryhmä. Saa nähdä mitä me tehdään. Se ryhmä on kymmenen aikaa.
Sitten loppu päivästä ei ole enää mitään ohjelmaa. Voi ottaa ihan rennosti. Nyt ei atrvitse käydä kaupassa tänään koska kävin eilenä.
Ulkona on aika sateinen keli. En ole menossa varmaan lenkille jos sataa illalla. Pysyttelen sisällä.
Varmaan tänään olen vähän enemmän koneella varmaan ellen katsele taas tabletilla jotain sarjaa. Ai niin mä voisin katsoa tänään ne fitness päiväkirjat jaksot mitkä olen tallentanut.
Siinä olisi pariksi tunniksi katsottavaa.
Tuntuu nyt oudolta että olen perjantai illan yksin.
Mutta huomenna näen poiakystävää. Kauhea ikävä on ollut sitä.
En tiedä että haluaako pokasytävä jäädä yöksi.
Sanoin sille että ei ole mikään pakko. Pää asia on sekin että vietetään edes yksi päivä yhdessä. Sekin riittää.
Mä heräsin tänä aamuna tuossa ennen puoli seitsemää.
Nyt tänä aamuna ei ollut vaikeaa herätä. Heräsin heti kun kello soi.
Ja sain joutua äsken aamu kahvit. Tosi vahvat aamu kahvit.
No nyt se ainakin herätti mut.
Mietin juuri tässä että pitäisikö pestä pyykit ennen naisten ryhmää.
Mulla on taas kertynyt tämän viikon aikana pyykkiä.
Mä taidan tedhä niin että pesen. Aloitan pesemään tuossa kahdeksan jälkeen. Jos pesukone on vaan vapaa. Kyllä sen pitäisi olla. Sitten ei tarvitse pestä viikonloppuna ollenkaan pyykkiä.
Mutta ihanaa kun olen vähän paremassa kunnossa. Kyllä noista huonoista oloista aina selviää. Se huono olo ja ahdistus voi kestää sen muutaman päivän. Mutta kun saa levättyä niin sitten alkaa olla parempi fiilis ja jaksaa taas. On iloisempi.
Nyt on hyvä fiilis siitäkin että on perjantai!
Perjantai on kyllä viikon paras päivä.
Silloin on aina hyvä fiilis. Kohta alan tiskaamaan taas. Ja kuuntelemaan musiikkia. Tästä tulee mukava päivä.
Eilenä katselin taas tabletilla muutaman jakson Glee sarjaa.
Katson sitä tänäänkin varmaan taas. Olen kohta saanut katsottua ekan kauden. Vielä on sen jälkeen viisi kautta.
Tunti kausia katsottavaa. Ihan hyvä. Pitäisi jatkaa myös gossip girl sarjan katsomista myös.
Jos vaikka yrittäisi katsoa sitäkin tässä viikonloppuna.
tablettia ei tarvitse vielä laittaa latautumaan koska akkua on vähän yli puolet jäljellä. Tuossa mun tabletissa on tosi hyvä akku.
Kestää monta tuntia. Tänään aijon syödä todellakin suklaata.
Ostin pari suklaa patukkaa ja tavallista fazerin suklaata.
Nyt mun tekee mieli syödä fazerin suklaata. Se on yksi mun lempi suklaa. Menen varmaan tänään tokmannilla käymään tuossa lounaan jälkeen. Ostan varmaan taas itselle alkoholitonta siideriä taas. ja menen muutenkin vaan katselemaan sinne.
Ensi viikolla tulee rahaa onneksi. Eilenä mulla meni noin 13 euroa.
kun kävin kaupoilla. Hyvin olen nyt ollut silleen etten ole kauheasti shoppaillut.
olen vaan ollut tiukkana että rahaa saa mennä nyt laskuihin ja ruokaan. Ensi viikolla pitää käydä apteekissa taas hakemassa lisää leponex lääkettä. Ja verikokeet on myös varmasti sitten taas ensi viikolla. Päivää en vielä tiedä mutta ohjaajat kyllä antaa sitten lapulla sen ajan koska ne aina varaa sen verikoe ajan.
No sitten kun on käynyt ensi viikolla verikokeissa niin ei tarvitse kuukauteen taas mennä. Tämmöistä tää skitsofreenikon elämä on.
Mutta. Hyvin olen oppinut jo elämään tämän sairauden kanssa.
Olen jo elänyt tämän sairauden kanssa jo yhdeksän vuotta.
Sairastuin kun olin 17 vuotta vanha.
Mutta. Olen silti todella onnellinen tällä hetkellä. Mulla on hyvä elämä silti. Päivä kerrallaan elän aina koska sitä ei koskaan voi tietää että mitä huomenna voi tapahtua. Voi olla hyvä tai huono päivä. Ja jos on huono päivä niin ajattelee että ehkä seuraava päivä on parempi. Mun kaikki asiat on myös hyvässä tasa painossa.
Mun ei tarvitse stressata oikeastaan yhtään mistään. Kaikki on hyvin nyt. Voi vaan nauttia täysillä elämästä kun vielä elää.
Alkaa olla pikku hiljaa taas nälkä. Aamupala on tuossa vähän yli tunnin päästä. Ja aamulääkkeet pitää muistaa ottaa siinä aamupalalla. Ohjaajat aina vahtii että me syödään ne lääkkeet.
Me otetaan ne aina kun ollaan syöty aamupala.
jokainen asukas tekee silleen täällä. Ja kun on iltapala niin silloin me otetaan ne ilta lääkeet. Ohjaajilla on meidän dosetit.
Ne aina huolehtii niistä. Ja jos tarvitsee pyytää vaikka rauhottavaa niin ohjaajat sitten antaa. Ne huolehtii myös noista rauhottavista.
Meillä jokaisella asukkaalla on lokero alhaalla missä on meidän kaikkien lääkkeet. Ne on lukkojen takana.
Ohjaajat pääsee vaan niille lokeroille.
Se on hyvä että meidän lääkkeet säilyy hyvin siellä.
Mulla itsellä on semmoinen punainen dosetti.
Siihen mahtuu ihan hyvin kaikki noi mun lääkkeet.
Nyt on ollut aika hyvä että enempää ei ole lisätty tuota mun lääkitystä. Syön tarpeeksi nyt lepoenxia ja masennus lääkettä.
Niillä määrillä olen hyvin pärjännyt tähän asti.
Ja nyt voi olla taas hyvä kausi ettei joudu syömään vähään aikaan noita rauhottavia. Mutta sitten kun huono olo tulee niin sitten niitä joutuu taas syömään. Ne on määrätty mulle niihin tilanteisiin.
Ja jos harhat tulee tai psykoottinen olo tila.
Välillä mulle saattaa tulla semmoinen olo tila että ympäristö saattaa tuntua epä todelliselta. Mutta sitä on onneksi todella harvoin.
Enemmän on noita harhoja tai ahdistusta.

Eilenä tuli syötyä rauhottavia.Torstai 26.05.2016 07:55

Mulla on tällä hetkellä tosi väsynyt olo. En meinannut jaksaa nousta sängystä ylös tänään. Eilinen päivä ei mennytkään niin hyvin kun luulin.
Mulle tuli huono olo töissä. Otin sen rauhottavan niin pystyin olemaan loppu päivän töissä. Sitten eilenä illalla mua alkoi ahdistamaan niin paljon että itkin ja itkin vaan. Menin ohjaajan luokse juttelemaan ja todettiin kummatkin että olen ihan loppu.
Sain siinä taas rauhottavan. Nyt kun eilenä on tullut syötyä taas noita hauhottavia niin huomaa etten ole nyt ihan täysin hereillä tällä hetkellä.
Voi nyt olla etten jaksa nyt kirjoittaa kauhean pitkää blogia mutta katsotaan. Töissä ei eilenä ollut oikeen mitään hommia taaskaan.
No mä juttelin vaan muiden työ kavereiden kanssa loppu päivän.
En jaksanut eilenä mennä salille niin menin sitten vaan lenkille.
Oli tosi kuuma kun kävelin. Mulla oli vesipullo mukana.
Tänään pitää siivota taas. Ja mulla on tuossa aamulla kymmeneltä toi psykologi. Mä siivoan kunhan kerkiän. yritän vaikka vähän siivota aamupalan jälkeen vaikka. Nyt en tällä hetkellä ainakaan jaksa.
Onneksi kohta on viikonloppu niin saa levättyä taas.
Ollut nyt tosi rankka viikko. Parhaani olen taas yrittänyt.
Mutta kyllä mä selviän tästä ja ehkä tänään olisi vähän parempi päiväkin. Saa nähdä tänään joudunko ottamaan taas rauhottavia.
Aijon ottaa jos alkaa ahdistamaan ja jos noi harhat vaikka tulee.
Join äsken aamu kahvit mutta se ei oikeen herättänyt minua.
Tänään meillä on toiminta tunti iltapäivällä. Saa nähdä mitä tehdään.
Eilenä kaveri oli mun luona taas kylässä. Katsottiin lemmen viemää.
Tänään olen menossa sen luokse katsomaan sitä.
Tänään pitäisi sataa vettä. Nyt ei ainakaan sada.
Toivon että ei ala kaatamalla satamaan kun menen psykologille ja takaisin. Pitää muistaa ottaa toi rikkinäinen sateen varjo mukaan.
Tänään aijon olla koko päivän olo housuissa. En jaksa laittaa mitään farkkuja jalkaan. Rento vaatetus tälle päivälle.
laitan nahkatakin tänään päälle pitkästä aikaan.
Mutta. Onneksi on vähän rennompi päivä mitä eilenä. Kyllä tää olo tila tästä. Mun pitää nyt ottaa ihan rennosti ja levätä.
Aijon tänään taas tabletilla katsoa Glee sarjaa. Mun tabletti on latautumassa tällä hetkellä. Pystyy sitten myöhemmin katsomaan sillä. Ai niin kun menen sinne psykologille niin pitää muistaa sanoa sille että uusii tuon lepoenx lääkkeen että sitä saa taas sitten.
Mulla riittää noi lääkkeet vielä tälle ja ensi viikolle.
Ei siis ole vielä mikään kiire hakea niitä.
Tililläkin on sen verran rahaa että hyvin pärjään taas tämän kuun loppuun. Ensi viikolla tulee taas kelalta lisää rahaa.
Olen siihen tyytyväinen että kelalta saa aina sen verran rahaa että pystyy elämään. Se on hyvä että ovat myöntäneet sen rahan.
Juuri sopiva summa niin pystyy maksamaan kaikki laskut mitkä tulee joka kuukausi ja jää vähän käyttö ja shoppailu rahaa.
Raha asiat on mulla aika hyvin. Mun kaverit saa myös kelalta sen rahan joka kuukausi. Saadaan kaikki saman verran rahaa.
Ja sitten kun pitää taas täytellä kelan papereita niin siihen tarvitsee sen lisäksi lääkärin lausunnon mun tilasta.
Siinä lääkärin lausunnossa kerrotaan mun olo tilasta ja muista asioista. Mulla on tänä vuonna varmaan syksyllä taas tuo hoito neuvottelu. Se on aina kerran vuodessa. Siihen keskusteluun tulee lääkäri, psykologi, minä ja ohjaaja. Sitten siinä jutellaan mun voinnista ja muista asioista. Ja että tarviiko lisätä jotain lääkettä tai ei. Viimeksi kun mulla oli se hoito neuvottelu niin ne lisäsi lisää masennus lääkettä. 5 mg lisää. Nyt mä syön joka aamu 15 mg masennus lääkettä. Kun sitä nostettiin niin kyllä se vähän auttoi.
Eli oli silloin ihan hyvä että lisättiin.
Nyt varmaan mulle ei ehkä lisätä mitään lääkkeitä.
nää lääkkeet mitä syön nyt on ihan hyvä. Pärjään niillä hyvin.
Aamupalaan on vielä tunti aikaa. Saan hyvin tämän blogin kirjoitettua ja alan siivoamaan pikku hiljaa. Aloitan imuroimalla vaikka. Nyt tois uusi päivä sarja jäi kesä tauolle.
Se viimeinen jakso jäi aika jännään kohtaan.
Pitää sitä sitten seurata taas syksyllä.
Kohta salkkarit jää myös kesä tauolle. Sekin vika jakso jää varmaan aika jännään kohtaan taas.
Huomenna pitää käydä kaupassa. Aijon ostaa ainakin suklaata ja teetä. Käyn lidlissä hakemassa niitä hunaja pähkinöitä.
Mun tekee niitä nyt kauheasti mieli. Varmaan katson tänään taas Glee sarjaa tabletilta. Tänään tulee illalla taas fitness päiväkirjat jakso niin se pitää taas tallentaa. En ole vielä katsonut sitä edellistä jaksoa minkä tallensin. No sitten on enemmän katsottavaa kun katson ne jaksot putkeen vaikka.
Mun silmät on varmaan vähän turvonneet tuosta kun olen itkenyt.
En kyllä jaksa nyt meikata niitä piiloon. Näytän nyt siltä kun näytän.
En jaksa välittää. Ei vaan jaksa.
No saan vähän raitista ilmaa kun kävelen tuonne keskustaan.
Missä on se mielenterveys toimisto missä tapaan tuon psykoloin.
Ei ole pitkä kävely matka. Sinne kävelee vartissa.
Varmaan me jutellaan se puolisen tuntia taas. Hyvin kerkiää takaisin lounaalle syömään. Mä toivon että huomenna ei sataisi vettä kun menen kauppaan. Mutta jos sataa niin sataa.
katson tässä tänään illalla onko millainen ilma niin voisin mennä taas lenkille. Ei olisi niin kuuma kävellä sitten tuolla ulkona.
Mutta sen näkee illalla. Kohta tiskaan taas tässä samalla kun siivoan.
Pyykkiä ajattelin pestä taas varmaan viikonloppuna kun on aikaa taas. Voisin pestä samalla noi lakanat.
Olisi taas puhtaat. Nyt en jaksa juoda mitään teetä tässä aamulla.
Juon sitten tuossa lounaan jälkeen vaikka.
Tänään kerkiää taas juomaan monta kuppia teetä.
Varmaan tulee juotua se kolme kuppia ainakin.
Sitten ravaa vessassa sen jälkeen kun on juonut.
Kohta puen päälle noi mun vaatteet.
Mulla ei ole edes sukkia tällä hetkellä jalassa. Pitää kohta laittaa sukat jalkaan. Hiukset pidän ihan ponihännällä.
Mun pitää varmaan huomenna ostaa lisää kahvia.
Huomasin tänä aamuna että se alkaa olla kohta loppu.
No kun menen huomenna kauppaan niin ostan lisää.
Huomenna on vaan aamulla tuo naisten ryhmä niin loppu päivästä ei ole enää sitten mitään. Voi ottaa ihan rennosti.
Ja koko viikonlopun voi ottaa rennosti.
Jaksaa sitten taas ensi viikolla kun on levännyt tämän viikonlopun.
Nyt aijon ottaa vaan hetken ja päivän kerrallaan.
En aijo stressata nyt yhtään mistään. Koska tiedän että kaikki on hyvin eikä ole mikään hätä.
Nyt mun mielikuvitus ei laukkaa niin pahasti.
Pystyn ajattelemaan vähän selkeämmin nyt.
Voisi kohta kuunnella vaikka musiikkia jos se vähän vaikka piristäisi mieltä. Mukavampi siivota kun musa soi taustalla.
Mutta jos nyt alkaisin siivoamaan niin saa sen hoidetta posi alta.
Saa nyt nähdä mitä tämä päivä tuo tulleessaan.
Toivon että tänään olisi vähän mukavampi päivä mitä eilenä.
Jos joudun taas ottamaan rauhottavia niin otan.
Ne on määrätty mulle niihin tilanteisiin kun alkaa ahdistamaan tai harhat tulee. Tai sitten psykoottiseen olo tilaan on tarkoitettu noi rauhottavat. Onneksi se lääke on vahva niin rauhoittuu.
Eikä oikeastaan enää ajattele mitään kun on ottanut sen lääkkeen.
Se on hyvä siinä lääkkeessä. Ei enää kuvittele mitään.
Mielikuvitus ei laukkaa enää. ja saa hyvin nukuttua yön.
Mä saan vaan pari rauhottavaa päivässä jos tarvitsee.
Enempää en saa päivän aikana.
No se pari on onneksi riittänyt mulle. Illalla se on hyvä aina ottaa niin saa nukuttua. ja kun ottaa iltalääkkeet siinä illalla myös niin se rauhoittaa vielä enemmän. Hyvä että on vahvat noi lääkkeet.

Töihin taas tänään.Keskiviikko 25.05.2016 07:41

Se olisi taas työ päivä tänään. Menen yhdeksäksi töihin. Pitää käydä kaupan kautta taas ostamassa eväät töihin.
Ostan varmaan taas salaatin ja pasteijan. Ja ehkä voisin ostaa myös niiden lisäksi appelsiini tuoremehua. No katsotaan.
Eilenä olin klubtialolla. Ihan hyvin meni siellä. Ja hyvää ruokaa oli.
Kanaa ja riisiä. Maha tuli täyteen kun söin. Mulla oli noi mun värityskamat mukana siellä mutta en jaksanutkaan väritellä. Mä vaan istuin ja ihmettelin siellä ajan kuluksi. Oli vähän tylsää kun ei ollut oikeen seuraa. Bussi matkat meni todella hyvin. Ei alkanut ahdistamaan bussissa, Mulla oli se rauhottava mukana ihan varmuuden vuoksi. Eilenä illalla mä joiduin ottamaan sen rauhottavan.
Mulle alkoi tulla noita harhoja. Mun harhat on semmoisia että tuntuu että jokin hahmo on siinä vieressä. Mutta se on vaan siinä eikä tunnun onneksi uhkaavalta. Menin sitten ohjaajan luokse juttelemaan näistä harhoista taas. Ohjaaja ymmärsi. Sitten kun otti sen rauhottavan niin sen jälkeen en ajatellut yhtään mitään.
Sain hyvin nukuttua viime yön. Mun piti herätä jo kuudelta mutta heräsinkin tänään puoli seitsemältä vasta.
Join kahvit äsken. Nyt olen taas jotenkin hereillä.
Pitää taas laittaa aurinkorasvaa tänään. On tulossa tosi lämmin päivä taas. Menen salille tänään illalla taas.
Päivällisen jälkeen aijon mennä. Menen varmaan tänään taas yksin sinne. No ei se mitään. Pää asia on että menee sinne tekemään niitä liikkeitä ja hikoilemaan. Kohta alan syömään pikku hiljaa aamupalaa. Mulla on ruisleipää minkä päällä on makkaraa ja juustoa. Se pitää mun nälän poissa tämän aamun ajan.
Meillä on töissä sitten ruokailu vasta siinä yhdeltätoista.
Saa nähdä onko tänään ollenkaan mitään hommia.
Pitää kysellä vähän noilta ohjaajilta mitkä on siellä että onko mitään.
Sitten jos olisi hommia niin saisi ajan hyvin kulumaan siellä.
Jos siellä ei ole yhtään mitään niin höpöttelen vaikkat työ kavereiden
Kanssa loppu päivän. Saahan silleenkin päivän hyvin kulumaan siellä. Tiedän mitä puen päälle tänään töihin. Laitan nuo mun kesähousut jalkaan ja pari paitaa. Ainakaan ei ole nyt onneksi mitään vaate kriisiä. En ole vielä pukenut päälle. Teen sen kohta kunhan olen saanut syötyä aamupalan ja blogin kirjoitettua.
Ai niin aamu lääke pitää muistaa ottaa myös kohta ettei unohdu.
Mutta. Toivon että tästä on tulossa mukava päivä.
Ja että pystyn olemaan töissä ettei alkaisi ahdistamaan.
jos alkaa ahdistamaan niin otan sen rauhottavan sitten.
Se on hyvä olla mukana varmuuden vuoksi.
Eilenä meillä oli ulkoliikuntaa iltapäivällä.
mentiin kavereiden ja yhden ohjaajan kanssa lenkille.
Hyvä että oli vesipullo mukana. Koko pullo meni kun käveltiin.
Sitten oli pakko päästä suihkuun sen liikunta tunnin jälkeen.
Olin ihan hikinen sen lenkin jälkeen.
Ja sitten salin jälkeen menen suihkuun taas.
Mä käyn oikeastaan joka päivä suihkussa. Siitä on tullut mulle tapa käydä. Onneksi tulee aina kuumaa vettä.
Kohta alan tiskaamaan taas. Pitää pestä mukeja ja puuro lautanen.
ja lusikat. Saa ne hoidettua pois alta ennen kun lähden töihin.
Ja sänkykin pitää pedata. Ja laukku pitää laittaa myös kohta valmiiksi. Pitää muistaa ottaa nuo mun sisä kengät töihin.
Lähden tuossa kahdeksan jälkeen kävelemään kauppaan ja töihin. Ei ole sitten mikään kiire kävellä. ja kaupassa menee varmaan se
Viisi minuuttia koska tiedän mitkä eväät ostan sieltä.
On sitten jo ennen yhdeksää töissä.
Ja pääsen töistä taas siinä kahdelta. Olen viisi tuntia töissä tänään.
Yleensä se aika menee aika äkkiä siellä.
Mikä on vaan hyvä. Ja mä viihdyn tosi hyvin töissä. Siellä on tosi mukavat työ kaverit. Sen takia varmaankin viihdyn sitten siellä.
Se on vaan hyvä. Hyvällä fiiliksellä menen töihin tänään.
Positiivinen asenne taas kehiin niin päivästä tulee hyvä.
Kohta laitan musaa soimaan. Ja rasvaan itseni kohta aurinkorasvalla.
Otan sen aurinkorasvan mukaan myös töihin koska ennen kun lähden töistä niin rasvaan taas itseni. Iltapäivällä on todella kuuma kun pääsee töistä. Niin se on vaan ihan hyvä rasvata.
Kohta joudun ostamaan lisää aurinko rasvaa koska huomasin että se alkaa kohta loppua. Pitää tällä viikolla ostaa lisää taas.
Ai niin vesipullo pitää ottaa töihin mukaan. Se on hyvä olla jos jano iskee. Pitää juoda paljon koska tänään on tosi lämmin päivä.
Voi olla että ehkä ostan kaupasta vielä tuon kivennäisvesi pullon.
Vielä tunti enää ennen kun lähden. Hyvin kerkiää kirjoittamaan blogin. Ajattelin että en kerkiä kauheasti kirjoittamaan tänne mutta nyt on taas tullut kivasti tekstiä tänne taas.
Sitten perjantaina ajattelin käydä lidlissä ostamassa niitä hunaja pähkinöitä. ja suklaata pitää myös ostaa. On sitten hyvät viikonloppu herkut. Poikaystävä on tulossa tänä viikonloppuna käymään taas. En tiedä että onko yötä mutta katsotaan.
Onhan se ihan mukavaa jos se olisi vaikka yhden päivän vaan mun luona. Pää asia on että näemme taas.
On ollut kauhea ikävä sitä. Pitää katsoa jos käydään taas koti pizzassa hakemassa pizzat. Poikaystävä sanoi mulle että se tarjoaa ne ensi kerralla. Koska mä tarjosin subit viimeksi.
Sitten ostetaan taas leffa mässyä ja katsellaan leffoja netflixistä.
Kuluuhan se päivä silleenkin.
Paras kaveri lähtee lomille. Mutta toinen kaveri on viikonlopun täällä.
Pääsee sen kanssa viettämään viikonloppuna aikaa.
Mennään varmaan taas yhdessä lenkille tai jotain.
Aijon ensi viikon viikonloppuna käydä lenkillä.
Se on yksi mun tavoite viikonlopulle. Pitäisi olla aika hyvät ilmat viikonloppuna. Vettä ei pitäisi sataa.
Nyt en taida juoda teetä tässä aamulla. Juon sitten teetä kun pääsen töistä. Ja sitten vielä illalla juon toisen kupin teetä.
Pitää kohta ostaa lisää tuota intense mint vihreää teetä
Se alkaa olla kohta loppu. Katsoo jos ostan sitä tällä viikolla lisää kun käyn kaupassa perjantaina.
Perjantaina ei ole muuta ohjelmaa kun tuo naisten ryhmä aamulla.
Saa nähdä mitä tehdään sitten. Kohta sekin ryhmä jää sitten kesä tauolle ja jatkuu taas syksyllä.
Juhannuksen jälkeen mulla ja kaverilla on pieni kesäloma töistä.
Ei tarvitse sitten kuukauteen mennä töihin. Se loma koskee kaikkia jotka on töissä siellä. Meillä kaikilla on kuukauden loma.
Työt jatkuu sitten taas heinäkuun lopulla.
Ihan kiva. Pieni loma. Pitää vaan keksiä sitten jotain muuta tekemistä keskiviikkoisin. Mutta. Nyt alan tiskaamaan pikku hiljaa niin saa ne posi alta. Kohta mun pitääkin lähteä.
Laukku pitää laittaa valmiiksi.
Otan hatun käyttöön niin mun pää ei pala. Ja aurinkolasit pitää olla tottakai. Ettei aurinko pahasti häikäise.
Hyvin on nuo aurinkolasit kestäneet mitkä ostin tokmannilta yksi kerta. Eivät ole vielä menneet rikki. Sitten jos ne menee joskus rikki niin käyn tokmannilta ostamassa uudet lasit.
Sitten nekin kestää jonkin aikaa.
Mulla on tällä hetkellä käytössä vaan yhdet aurinkolasit.
Tuolla tokmannilla ei ole onneksi kamalan kalliita aurinkolaseja.
Kymmenellä eurolla saa aika hyvät lasit.
Mä haluaisin mennä sokoksesta ostamaan uudet aurinkolasit jossain vaiheessa tässä kesällä. Ja muutenkin haluaisin mennä sokokseen vaikka shoppailemaan. Pitää sitä sitten katsoa vaikka tuossa heinäkuussa. Semmoisen shoppailu reissun voisi sitten tehdä.

Klubitalolle.Tiistai 24.05.2016 07:38

Se olisi klubitalo päivä taas. Menen nyt aamulla sinne. Otan mukaan nuo mun väritys kamat ja ajattelin väritellä siellä ajan kuluksi.
Saa nähdä miten nuo bussi matkat menee. Toivottavasti hyvin. Otan rauhottavan silti mukaan ihan varmuuden vuoksi jos ahdistus iskee.
En meinannut jaksaa herätä tänä aamuna. Mun piti herätä kuudelta mutta heräsinkin puoli seitsemältä. Join äsken tosi vahvat aamu kahvit.
Nyt olen jotenin taas hereillä. Tänään on tulossa tosi lämmin päivä.
Pitää laittaa aurinko rasvaa ennen kun lähden klubitalolle.
Ja otan sen aurinko rasvan varmuuden vuoksi mukaan jos sitä täytyy laittaa vähän väliä. Eilenä mä rasvasin itseäni koko ajan. Kun kävin kaupassa niin piti laittaa kerros sitä rasvaa, sitten kun oli ompelu ryhmä ulkona niin ennen sitä piti rasvata itseni. Jos mä en laita aurinko rasvaa niin mun iho palaa. Sitä on vähän pakko laittaa.
Huomasin nyt sen että kohta toi aurinko rasva pullo on tyhjä.
Pitää kohta ostaa sitä lisää. Nivean aurinko rasva pullo maksaa sen vähän yli kymmenen euroa. Todella kallista aurinko rasvaa.
Jotenkin musta tuntuu että joudun tässä kuussa ostamaan sitä taas lisää. Nyt mulla ei ole onneksi vaate kriisiä. Tiedän mitä pistän päälle tänään. Laitan nää mun uudet kesähousut ja sen paidan minkä ostin vähän aikaa sitten seppälästä. En ole vielä kerennyt käyttämään sitä paitaa. Tänään meillä on iltapäivällä ulko liikunta.
Joko pesäpallo tai lenkki. Mä menen lenkille kavereiden kanssa.
Kukaan meistä ei tykkää pesäpallosta.
Illalla kaveri tulee mun luo katsomaan lemmen viemää. Me ei keretty näkemään eilenä. Mutta tänään näemme taas.
Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä. Aamupalaan on vielä puolitoista tuntia aikaan.
Kerkiän hyvin kirjoittamaan tämän blogin ja alan tiskaamaan taas.
Otan käyttöön taas tuon mun totoro kesälaukun.
Siihen mahtuu ihan hyvin noi mun väritys kamat.
Ai niin pitää muistaa soittaa klubitalolle aamulla että olen tulossa syömään sinne. Mä soitan sinne kun olen ensin syönyt aamupalan.
Teetä en aijo nyt juoda tässä aamulla. Juon sitten kun tulen klubitalolta. Eilenä aamulla pesin pyykkiä ja katsoin animea.
Sain taas katsottua muutaman jakson.
Eilinen salkkari jakso oli aika hauska. Kun Aki ja Ismo oli kännissä.
Vitsit me naurettiin parhaan kaverin kanssa kun katsottiin.
Pitkästä aikaan oli taas hauska salkkari jakso.
Tänään pitää taas katsoa sitä lemmen viemää. Mä näin osan siitä eilenä mutta en muista mihin se jakso loppu. No tänään se selviää mihin se jäi. Kohta laitan musat soimaan. En ole vähään aikaan kuunnellut musaa niin nyt voisi ihan hyvin kuunnella kun tässä on hyvin aikaa. Ostin kaupasta eilenä jätskiä. Ostin yhden mangum jäätelön. En ole vielä kerennyt syömään sitä. Siellä se pakastimessa odottaa. Sopivaa hetkeä kun syön sen.
Eilenäkin mä söin jätskiä. Mars jäätelöä. Se on yksi mun lempi jäätelö se mars. Pitäisi ostaa se paketti niitä tuonne pakkaseen ja syödä sitten kun kerkiää. Nyt kun on kesä niin jäätelöä pitää syödä aina välillä. Jäätelö on hyvää. Mä tykkään ihan kaikesta jäätelöstä mikä vaan menee. Ja jos se on joku suklaa jätski niin nam.
Ja mun suosikki jäätelöt on nuo mangumit.
Kallista mutta hyvää jätskiä. Kohta voisin pikku hiljaa alkaa taas rasvaamaan itseäni. Ja pukea päälle noi vaatteet.
Hiukset laitan kiinni. En jaksa pitää niitä auki.
Ai niin aurinkolasit pitää ottaa käyttöön ettei aurinko häikäise.
Saa nähdä kuinka lämmin on sitten bussissa.
Toivottavasti ei kauhean kuuma. No sen näkee sitten.
Aijon ottaa todellakin vesipullon mukaan jos jano iskee vaikka bussissa. Se mahtuu hyvin tuonne mun laukkuun se juoma pullo.
Sitten kun iltapäivällä on nuo ulkoliikunnat niin aijon sinnekkin ottaa vesipullon mukaan kun mennään kävelylle.
Ettei vaan tule neste hukka. Kävin eilenä huvikseen seppälässä.
Vitsit siellä oli ihania kesä vaatteita. En onneksi ostanut mitään.
Hyvä minä! Ajattelin vaan kun olin seppälässä että en mä tarvitse mitään nyt. Mutta heinäkuussa ajattelin seuraavan kerran shoppailla taas vaatteita. Kesä kuussa en pysty koska on se desucon tapahtuma. Katsoo jos menen sitten seppälään shoppailemaan lisää kesä vaatteita. Nyt tällä hetkellä mä en tarvitse uusia vaatteita.
Sitten kun syksykin tulee niin silloin ajattelin myös taas shoppailla.
Mutta nyt mun pitää säästää.
On sitten enemmän rahaa sinne desuconiin ja otan vielä noista mun säästöistä rahaa sinne. Mun ei tarvitse vieläkään hakea mitään lääkkeitä. Leponex lääke riitti vielä tälle viikolle ja ensi viikolle.
Mulla on torstai aamulla se psykologi niin sille pitää muistaa sanoa että uusii tuon lepoenx lääkkeen. Saa sitä sitten sen jälkeen kun on käynyt verikokeissa alku kuusta.
Masennus lääkkeitä mulla on vielä reilusti jäljellä.
Eilenä jaettiin taas noi viikon lääkkeet dosettiin.
Siinä samalla onneksi näkee että mitä lääkettä vielä jää ja mitä lääkettä pitää hakea jos täytyy.
Hyvin pysyn perässä noissa mun lääkkeissä.
Nyt ei tarvitse onneksi hetkeen pestä pyykkiä. Mutta torstaina katson jos jaksaisin pestä noi mun lakanat.
Torstaina on taas siivous päivä. Mä yritän siivota kaiken ennen kun menen sinne psykologin luo. Hyvin kerkiän siivoamaan koska herään ajoissa taas. Mä yritän herää torstai aamulla ko kuudelta.
Kerkiää siinä aamun aikana kirjoittaa tämän blogin samalla.
Ja siivotessa menee vaan se puolisen tuntia.
Osan voisin siivota jo keskiviikkona. Katsoo miten jaksaa kun tulen töistä. Huomenna mulla on työ päivä taas. Mulla on aina kerran viikossa työ päivä keskiviikkoisin. Mä en saa palkaa siitä mutta se on hyvä aina mennä sinne päiväksi kuluttamaan vaikka aikaa.
Ja samalla pääsee juttelemaan muiden kanssa ketkä on töissä myös siellä. Mä viihdyn tosi hyvin siellä. Ja se on mukavaa kun mun kaverikin on töissä siellä. On juttu seuraa.
Saa nähdä pääsenkö taas laittamaan noita ruuveja taas pusseihin.
Mä tykkäsin siitä hommasta viimeksi. Aika kului paljon nopeammin kun oli hommia. Ennen kun menen töihin huomenna niin pitää taas kaupasta hakea eväät. En vielä tiedä että mitä mä tällä kertaa söisin.
Varmaan taas samaa mitä joka kerta. Aina salaatti ja pasteija.
Ne on olleet ihan hyvät eväät joka kerta.
Ja ne maksaa vaan vähän yli neljä euroa.
Niillä jaksaa hyvin työ päivän loppuun asti.
Katsoo sitten millainen fiilis mulla on huomenna töissä. Joko hyvä tai huono. Toivon että ei iske huonoa oloa siellä.
Mutta jos siellä alkaa ahdistamaan niin otan saman tien sen rauhottavan niin pystyn varmaan sillä sitten olemaan työ päivän loppuun asti. Mutta ensin kokeilen juttelemalla muiden kanssa töissä
Niin ehkä se ahdistus ei ehkä sitten iske.
Jutellaan mukavia asioita. Menen sitten huomenna illalla salille taas.
väsytti tai ei niin menen sinne silti.
Pääsee vähän liikkeelle taas ettei ihan jämähdä sohvalle.
Tekee ihan hyvää mennä salille hikoilemaan.
Tänään onneksi tulee tehtyä se lenkki sitten iltapäivällä.
Siinä on sitten mun tämän päivän liikunnat.
Ja huomennakin saan liikuntaa siinä kun kävelen töihin ja takaisin.
Koitan tällä viikolla liikkua taas niin paljon kun vaan voi ja kerkiää.
Pitää syödä vaan hyvin niin jaksaa liikkua.
Sitten kun viikonloppu koittaa niin voi vähän syödä taas suklaata.
Sitä odotellessa. Mä rakastan niin paljon suklaata.
Mä syön ihan kaikkea suklaata mitä vaan on. Kaikki menee.
Mun lempi suklaat on noi panda ja fazer.
Mutta. Nyt alan tiskaamaan. Ja rasvaamaan itseni aurinko rasvalla.

Tänään innolla salille :)Maanantai 23.05.2016 06:51

Nyt alkaa taas uusi viikko. Mä heräsin tänään jo puoli kuudelta.
Join äsken aamu kahvit. Vahvat aamu kahvit niin nyt olen super pirteä uuteen päivään. Menin eilenä illalla nukkumaan tuossa puoli yhdeksän aikaan jo. Alkoi jo silloin nukuttamaan.
Hyvin nukuin koko yön taas. ja nyt kun heräsin tänään taas aikaisin niin uni tulee helposti sitten taas illalla. Menen taas yhdeksältä nukkumaan illalla. Saa nukuttua sen 9 tuntia ainakin.
Tänään olisi ohjelmassa aamulla pyykin pesua ja animen katsomista.
Ajattelin katsoa nyt animea koska mulla on koko aamu aikaa katsoa.
Kerkiää katsomaan muutaman jakson ennen lounasta.
Lounaan jälkeen täytyy lähteä kaupassa käymään.
Joudun ennen ulos lähtöä laittamaan tuota aurinko rasvaa koska tuolla ulkona on pikkuisen kuuma ja en halua että mun iho palaa.
Nyt varmaan tällä viikolla joutuu jatkuvasti laittaa tuota aurinko rasvaa.
No sitten laitetaan. Pää asia on etten vaan pala.
Aamupalaan on vielä pari tuntia aikaa. Ja tänään aamulla me jaetaan viikon lääkkeet taas dosettiin. Mulla alkaa vissiin loppumaan tuo leponex lääke. Pitää soittaa tänään sinne paikkaan ja sanoa että uusivat sen lääkkeen. Saa sitä sitten taas. Masennus lääke ei ole ihan vielä loppumassa. Sitä mulla on vielä paljon.
Ja on myös e-pillereitä. Nyt ei tarvitse varmaan tällä viikolla vielä hakea mitään lääkettä apteekista. Ensi viikolla sitten täytyy hakea.
Mun mielestä noi leponexit pitäisi riittää vielä tälle viikolle.
Ompelu ryhmä on taas iltapäivällä. Ja olen menossa salille taas illalla. Pakko päästä sinne. Ajattelin olla siellä ainakin sen 45 minuuttia tais sitten sen tunnin. Mutta katsotaan.
Nyt mulla on taas virtaa mennä salille tänään. Olen aivan innoissani oikeastaan. Kaveri lähtee tänään varmaan mun mukaan salille.
Se olisi ihan kiva niin olisi juttu kaveri salilla. Jos kaveri ei lähdekkään niin menen sinne sitten yksin.
Tavoite tälle viikolle on että käyn salilla tänään, keskiviikkona ja perjantaina. En ole lähdössä lomille nyt tänä viikonloppuna
niin ajattelin mennä salille perjantaina myös.
Onneksi toi sali on joka päivä auki.
Syön tänään kunnon päivällisen niin jaksaa tehdä salilla ne tärkeimmät liikkeet. Vatsalihaksia treenaan eniten.
Siellä salilla on onneksi mattoja niin niiden päällä voi olla ja tehdä ne vatsalihas liikkeet. Ei tarvitse olla kovalla lattialla tekemässä niitä.
Saa nähdä kuinka paljon porukkaa on tänään salilla.
Aina kun menen sinne niin silloin siellä ei ole kauheasti ihmisiä.
Ihan hyvä vaan niin pääsee hyvin niihin kaikkiin laitteisiin mitä siellä on. Ja lenkki tulee tänään heitettyä kun käyn kaupassa.
Mun pitää ostaa taas kaupasta kainelaista. Sokeria pitää muistaa ostaa. Tarvitsen sokeria koska laitan sitä aina puuron sekaan.
Sillee pystyn aina joka päivä syömään sen puuron.
Mä rakastan puuroa. Ja mä syön sitä ihan joka päivä.
Tekee mahalle hyvää. Nalle puuro on mun lempi puuro.
Se on halpaa ja hyvää. Mä keitän aina tuon mun aamu puuron mikrossa. Omistan mikron. Sillä saa nopeasti sen puuron valmiiksi parissa minuutissa. Ostin hetki sitten taas puuroa ja se ei ole nyt loppumassa ainakaan. Toi nalle puuro paketti maksaa sen vähän yli pari euroa. Mutta siitä paketista riittää ainakin kuukaudeksi.
Ulkona on aivan ihana ilma. Kun porukat toi mut tänne takaisin eilenä. Niin lähdin saman tien lenkille. Oli ihan pakko päästä.
Huomennakin pääsee taas lenkille koska meillä on taas tuo liikunta ryhmä iltapäivällä. Menen kavereiden kanssa lenkille.
Heitetään yleensä se puolen tunnin lenkki.
Hiki kyllä tulee siinä koska siinä meidän lenkki reitillä on ylä ja ala mäkiä. Syke nousee vähän kun kävelee mäkeä ylös.
Aijon ottaa vesipullon mukaan koska kuulin että huomenna on tosi kuuma päivä. Olen menossa huomenna taas klubitalolle.
Pitää mennä sinne taas aamulla. Toivon ettei tule sitten huomenna aamulla mitään pahaa oloa. Olisi ihan ok päästä sinne klubitalolle taas viettämään aikaa. Mutta. Nyt keskityn tähän päivään.
Tästä tulee varmasti mukava päivä.
Positiivinen asenne vaan päälle. Salkkarit tulee vissiin tänään.
Pitää tarkistaa kohta. Viime perjantaina ei tullut taaskaan salkkareita. Mun mielestä ne saisi tulla myös perjantaisin.
No kohta nekin jää kesä tauolle. Sitten katsotaan parhaan kaverin kanssa jotain muuta telkasta kun ei tule salkkareita.
Olin taas eilisen illan parhaan kaverin luona. Juteltiin niitä näitä ja miten viikonloppu meni. Nyt näkee taas parasta kaveria joka päivä. Paitsi viikonloppuna paras kaveri lähtee nyt lomille ja mä jään tänne.
Mun toinen kaveri on varmaan myös täällä tämän viikon viikonlopun. Ja poikaystävä tulee varmasti taas käymään viikonloppuna. Odotan innolla. Mulla on jo kova ikävä sitä. No tänä viikonloppuna taas näemme. Päästään viettämään taas laatu aikaa edes hetken ajan. Jos on hyvä sää viikonloppuna niin ehdottomasti lähden lenkille. Menen lauantaina ja sunnuntaina iltapäivällä lenkille.
Ei tarvitse olla ihan koko aikaa neljän seinän sisällä.
Kohta voisi laittaa muast soimaan. Kivempi tiskata kun musiikki soi taustalla. Eilenä mä katselin tabletilla melkein kolme tuntia putkeen Glee sarjaa. Mä en tajua että mikä siinä sarjassa on koska sitä pitää katsoa. Mun mielestä se on oikeastaan ihan hyvä.
Kyllä sitä katsoo ihan ajan kuluksi. Ja katsottavaa riittää koska sitä on ainakin kuusi kautta tullut. Vielä on tunti kausia katsottavaa.
Katson ehkä sitä taas tänään. Gossip girl sarjaa pitäisi myös katsoa eteenpäin. Sekin on hyvä. Mun tabletissa on vielä akkua kivasti jäljellä niin sitä ei tarvitse ihan heti ladata.
Kohta voisi tarkistaa noi uudet anime jaksot mitä on nyt tullut taas.
Saisi katsottua ne. Nyt on aamu aikaa katsoa taas animea.
Käytän tämän ajan nyt hyödyksi.
Sitten kun tulen kauppa reissulta niin katson sitten taas tabletilla jotain. Ainakin luen sillä uutiset.
Ja keitän heti taas teetä. Nyt tänään aamulla kerkiää juomaan taas teetä rauhassa. Ei ole kiire. Voi nyt vaan nauttia tästä aamusta.
ja mieltä piristää se että aurinko paistaa.
Nyt se kesä koitti. Vihdoinkin. Aijon ottaa tänään käyttöön noi mun uudet kesä housut koska on näin lämmin päivä.
Ne on paljon mukavammat ja kevyet kun taas jotkut farkut.
Ne housut on jossain tuolla mun kaapissa. Menen kohta etsimään niitä ja laitan jalkaan. Kohta kerään noi mun pyykit kasaan.
ja vien ne ennen aamupalaa pesukoneeseen. Kerkiän ennen lounasta pesemään ja kuivattamaan ne.
Onneksi meillä on kuivuri täällä niin pyykit kuivuu vähän nopeammin. Siinä menee vaan alle tunti niin ne on kuivat.
Sitten ei tarvitse miettiä mitään pyykkiä taas muutamaan päivään.
Mä oikeastaan pesen aina noi mun pyykit maanantaisin.
Saa ne pois alta sitten. Aijon pestä noi lakanat taas tällä viikolla.
On sitten mukavampi mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin.
Pesen ne lakanat tuossa torstaina jos pesukone on vaan vapaa.
Sitten nekin on taas pesty. Ja mun tavoite on pestä myös noi mun pyyhkeet useammin. Niitä on hyvä aina pestä välillä.
Ai niin mulla on katsomatta vielä toi Fitness päiväkirjat jakso.
Mikä tuli viimeksi ja laitoin tallenukseen. Pitää katsoa se tänään jos kerkiää tai sitten myöhemmin. Se ei onneksi häviä minnekkään se jakso. Mä tykkään nyt tosi paljon näistä mun hiuksista kun nää on vähän lyhyemmät. Mun kesä tukka. Ja nää saa vielä hyvin ponihännälle tai nutturalle. Ja Eikä tule helposti mitään takkuja.
Ja shampoo riittää ihan hyvin näihin hiuksiin.
Ei tarvitse laittaa mitään hoito ainetta.
Helpot hiukset.

Mukavasti mennyt viikonloppu.Sunnuntai 22.05.2016 10:50

Mukavasti on mennyt viikonloppu vanhempien luona. Olen levännyt, nukkunut, syönyt.. eilenä mä kävin saunassa. oli hyvät löylyt.
Ollaan poiakystävän kanssa soiteltu ja skypetelty.
Tänään illalla taas skypetellään. Söin eilenä pizzaa. Uuni pizza tuli syötyä. Oli hyvää. ja join eilenä yhden alkoholittoman siidern myös.
Mansikka lime makuisen. Tänään pitää palata taas takaisin.
Ja ensi viikon viikonloppuna en ole menossa lomille.
Katsoo jos poikaystävä tulee sitten sinä viikonloppuna käymään.
Huomenna alkaa arki taas. Ja uusi viikko.
Huomenna mulla on ompelu ryhmä taas ja menen salille taas illalla.
Pakko päästä huomenna taas salille.
Katsoo jos kaveri lähtee mun mukaan taas.
Mutta sen näkee huomenna. Olen katsonut taas tabletilla Glee sarjaa.
Se on vaan jotenkin hyvä sarja mun mielestä.
Sitä kyllä katsoo. En vielä tiedä että koska vanhemmat vie mut takaisin tänään. Varmaan tuossa iltapäivällä. Ai niin äiti leikkasi mun hiukset.
Nyt ne on olkapäille asti. Ja saan ne laitettua vielä ponihännälle ja nutturalle. Nyt on kevyet hiukset. Tykkään.
Mä heräsin tuossa kymmeneltä. Nukuin aika hyvin viime yön.
Menin nukkumaan eilenä jotain yhdeksän aikaa. Kun pääsin sänkyyn niin nukahdin heti. Mietin pitäisikö mennä lenkille tänään koska tuolla ulkona on aivan ihana ilma. Voisi vaikka mennä.
Saa nähdä sitten millainen on ensi viikko. Onko hyvä viikko vai huono viikko. Ai niin mulla on psykologi taas ensi viikolla.
Torstaina aamulla. Menen sinne sitten taas.
Juttelemaan niitä näitä. Sitten varmaan mulla on taas aika sinne kuukauden päästä taas. Mulle on hyvin riittänyt että käyn psykologilla kerran kuussa. Ei ole tarvinnut käydä useammin.
Jos mulla olisi jatkuvasti huono olo, niin sitten varmaan kävisin useammin siellä. Onneksi on noi ohjaajat niin niiden kanssa voi aina jutella jos jokin asia vaivaa. Niihin pystyy aina luottamaan.
Joo käytiin isän kanssa kaupassa perjantaina. Mulla meni jotain 17 euroa vaan. Ostin ruokaa ja herkkuja.
Huomenna mun pitää mennä taas käymään kaupassa.
Ajattelin tuossa lounaan jälkeen mennä niin kerkiän takaisin ennen ompelu ryhmää. Sitten ei tarvitse käydä kaupassa taas muutamaan päivään. Nyt on kahviakin taas koska ostin kulta katriina paketin viime perjantaina. Nyt rahaa saa mennä tässä kuussa vaan ruokaan.
Kohta on kesäkuu. Ja desucon alkaa lähestymään pikku hiljaa.
Pitää muistaa ottaa ajoissa säästöistä ne rahat sinne reissuun.
On sitten ruoka rahat ja bussi rahat.
Ja vähän shoppailu rahaa tottakai.
Toivon että on näin upea ilma silloin mitä nyt.
Mutta voihan se olla että saattaa sataa vettä. Otan sateenvarjon siis mukaan. Ajateltiin käydä sitten kaverin kanssa pizzalla ja hampurilaisella Sinä viikonloppuna.
Hyvät ruoat niin jaksetaan liikkua sitten desuconissa.
Kuvia täytyy ottaa niin paljon taas kun vaan pystyy.
Muistoksi. Siellä on varmasti taas upeita cosplay asuja.
Varmaan katson tänään taas Glee sarjaa.
Ajan kuluksi. Huomenna mä katson sitä ainakin.
Hyvin on aikaa sitten huomenna katsoa. Pitää vaan taas ladata tabletin akku täyteen. Tällä hetkellä siinä on jonkin verran akkua niin pystyy tänään katsomaan sillä.
Huomenna laitan sen sitten latautumaan täyteen. Laitan sen huomenna aamulla. Hyvin kerkiää ladata aamun ajan.
Voisi pikku hiljaa pakkailla kamoja kasaan.
Katsoa että tulee kaikki pakattua. Alan vaikka kun olen saanut eka blogin kirjoitettua. Eilenä mä en jaksanut olla kauheasti koneella.
Paitsi illalla kun skypetin poikaystävän kanssa.
Me tekstailtiin parhaan kaverin kanssa viikonloppuna.
Kyseltiin miten menee. Näemme taas tänään illalla.
Menen sen luokse taas. Katsotaan telkkaa ja höpötellään.
Menen varmaan sitten nukkumaan siinä yhdeksän aikaan.
jaksaa herätä huomenna taas aikaisin.
Ai niin mun pitää muistaa soittaa yhteen paikkaan ja sanoa että uusivat tuon leponex lääkkeen. Mulla pitäisi riittää vielä se lääke ensi viikolle. Mutta katsotaan. Mä soitan huomenna heti aamulla sinne paikkaan ja sanoa että uusivat sen lääkkeen. Että saa sitä sitten. Verikokeet alkaa myös taas pikku hiljaa lähestymään. Sinne pitää mennä taas kun kuu vaihtuu. Ohjaajat soittaa sinne ja antaa meille sen ajan lapulla että koska se sitten on.
Onneksi mulla ei ole neula kammoa.
Pystyn hyvin olemaan kun ne ottaa sitä verta.
Olen tottunut. Ja siihen että siellä pitää käydä joka kuukausi.
Sinne terveyskeskukseen on kolmen kilsan kävely matka.
Sinne kävelee noin puolessa tunnissa. Mä lähden aina ajoissa kävelemään sinne niin kerkiän.
Välillä voi käydä niin että pääsee etu ajassa sinne jos ei ole ruuhkaa siellä. Se on vielä parempi juttu.
Siinä saa ainakin liikuntaa kun kävelee sinne ja takaisin.
Hyöty liikuntaa. Huomenna on ihan mukavaa mennä taas salille.
Aijon taas treenata vastalihaksia enimmäkseen.
Haluan että mulla on litteä maha.
Siellä pystyy tehdä ne aika hyvin. Ja yleensä mä teen kahta erilaista vatsalihas liikettä. Ne on tosi tehokkaita. Ja mä jaksan tehdä useamman sarjan aina kerralla. Pidän välillä taukoa ja teen uudestaan. Nyt kun olen ollut salilla niin kauheasti ei ole ollut porukkaa siellä. Kaikki laitteet on vapaana aina.
Katsoo jos tämän viikon perjantainakin menee salille.
Se olisi yksi mun tavoite. Menisin vaikka taas päivällisen jälkeen.
ja tulen ennen kuutta takaisin.
Mulla on perjantaina silloin hyvin aikaa koska en ole menossa lomille. Käytän sen ajan hyödyksi.
Kaveri ei varmaan perjantaina halua tulla sitten mun mukaan.
Menen sitten yksin. Nyt mä yritän että menen huomenna salille, keskiviikkona salille ja perjantaina salille.
Niiden välissä ajoin käydä myös lenkillä.
Koitan ensi viikolla liikkua taas mahdollisimman paljon.
Nyt varmasti jaksan. Koska olen aika hyvin levännyt tämän viikonlopun. Eilenä mä nukuin iltapäivällä melkein kolmen tunnin päikkärit. Mua vaan väsytti niin mä nukuin.
Mä olen nukkunut nyt lattialla patjalla tämän viikonlopun.
Mä tykkään oikeasti nukkua patjalla lattialla.
Se on ihan mukavaa. Tänään pääsee taas omaan sänkyyn nukkumaan. Oma sänky paras sänky.
Mutta. Jos sitä keittäisi nyt vaikka teetä. Alkaa tehdä mieli.
Juon taas citrus teetä vaikka.
Ja kohta laitan kamoja kasaan. Saan pakattua kaiken ja katsoa ettei mitään unohdu.