IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstai :3Torstai 31.07.2014 14:56

se olisi torstai. siivosin aamulla ja katsoin taas true bloodia ajan kuluksi.
todella hiostava ilma on. :P ruokana oli äsken karjalan paistia.
ja uusia perunoita. oli ihan hyvää. keitin äsken kahvia. saa vähän kofeiinia. tänään olisi vielä ohjelmassa toiminta tunti ja lenkki. eilenä heitin lyhkäsen lenkin koska oli ihan tajuttoman kuuma. tänään voisi kävellä pidemmän. ellei tule ukkonen tai sade.
mulla on nyt parina päivänä ollut maha sekaisin. varmaan johtuu helteistä. oon yrittänyt juoda paljon vettä. tänään voisi käydä vaikka robbarissa hakemassa jotain juotavaa. ostan varmaan kivennäisvettä.
jätksiäkin ajattelin syödä. päätin että olen tämän viikonlopun karissimossa. mun kaveritkin on täällä viikonlopun. vähän vaihtelua.
poikaystäväkin on varmaan tulossa käymään viikonloppuna.
aijon valvoa,nukkua pitkään, syödä jotain hyvää, käydä lenkillä, katsoa animea..kyllä mä tekemistä keksin. ihanaa kun menkat on ohi! olen taas oma itseni. ei enää kiukuta, tai mielikuvitus laukkaa.
fiilis on aika hyvä tällä hetkellä :) eilenä kun olin parhaan kaverin luona niin katsottiin taas duudsonit tuli taloon. vitsi me naurettiin. oli hyvä jakso. jee, kohta alkaa big brother :) näen sen joka päivä. pitää laittaa tallenukseen puhelimella. koska mulla on se matkatv ohjelma. puhelimessa ja koneella. puoli vuotta ilmainen.
nyt tein silleen että aloitin katsomaan clannad animen ekaa kautta. katson ensin sen ennen kun alan katsomaan toista kautta. kivasti katseltavaa. varmaan pidän viikonloppuna clannad animen katselu maratoonin. huomenna näen taas mun yhtä kaveria joka oli nyt viikon lomalla :) kiva nähdä sitä. menen varmaan taas sen luokse katsomaan huomenna lemmen viemää. ajattelin ostaa viikonlopuksi juotavaksi jotain limsaa. ehkä ostan taas suklaata.
huomenna aamulla mulla on verikokeet. aijon ajaa pyörällä sinne. pääsee nopeasti pois. kerkiää mennä naisten ryhmään. mikä on kymmeneltä. paja tunti on huomenna myös. yhdeltä. ollaan varmaan taas ulkona ja pelataan jotain piha pelejä.
mutta. aijon ottaa rennosti tulevan viikonlopun :) maanantaina sitten taas pitää mennä psykologille. rahaakin tulee lisää sinä päivänä.
ajatella. heinäkuun vika päivä. huomenna alkaa elokuu. aika menee taas tosi nopeasti.

pääsin taas irciin.Keskiviikko 30.07.2014 13:37

nyt pääsin taas irciin. en eilenä meinannut päästä ollenkaan tänne.
nyt pääsin. voi kirjoittaa taas blogia. tänään ollaan menossa karissimo porukan kanssa lahteen. ihmettelemään. ihan kiva lähteä. tulee vähän erilaisempi päivä. eilenä kulutin aikaani katsomalla animea. aloitin katsomaan clannad animen toista kautta.
viime päivinä täällä on ollut ukkosta. en ole tykännyt yhtään. toivottavasti tänään ei tulisi ukkosta.
eilenä mulla oli punnitus. paino oli pysyny aika samana. 52,5 kg. olen tyytyväinen. veren paineen mittaus oli myös. ihanaa kun menkat alkaa olla ohitse. illalla heitän kunnon kävely lenkin ruoan jälkeen.
saa purettua viimeiset paineet ja vitutukset. eilenä mun mielikuvitus laukkasi taas liikaa. ja olen ollut nyt viime päivinä todella neuroottinen.
meinasin ottaa eilenä rauhottavan mutta onneksi juttelu ohjaajan kanssa auttoi hieman. ja sen olen huomannut jos on huono olo illalla niin olen luottanut ilta lääkkeisiin että ne alkaa vaikuttaa ja pistää väsyttää. ei välttämättä tarvitse sitten rauhottavaa.
ja kun on ihmisten seurassa niin saa siinäkin onneksi ajatuksia muualle.
mulla on taas vaate kriisi. mitä pistäisi päälle kun lähtee lahteen. pitää alkaa kohta kaivaa vaate kaappia. varmaan laitan farkku shortsit ja t-paidan. kevyt varustus. lemmen viemää sarja on alkanu mennä jännäksi. pitää tänään katsoa. kun tulee lenkiltä. kämppää pitää siivota tänään ja pestä pyykkiä. siinä on mun iltapäivä suunnitelma. en vielä tiedä että mitä teen viikonloppuna. olenko täällä vai missä. no. se selviää sitten. perjantai aamulla mulla on verikokeet. heti aamusta. kerkeän varmaan juuri ja juuri naisten ryhmään. mikä on klo kymmenen aamulla.
kohta on ruoka. meillä on kalaa ja uusia perunoita ruokana. nam. ihan hyvää ruokaa. aijon ottaa vesi pullon mukaan kun mennään lahteen. ei tule neste hukka. ihan hyvä päivä tiedossa :)

lämmin maanantai :PMaanantai 28.07.2014 15:11

mun kämppä on kuin sauna. kaikki ikkunat on auki. ja oon alusvaatteissa tällä hetkellä. oon katsonut aamun true bloodia. äsken kävin syömässä. ruokana oli nakkikastiketta ja perunamuussia.
nyt keitin kahvia. en ole muutamaan päivään juonut kahvia.
tänään olisi vielä ohjelmassa naisten ompeluryhmä ja lenkki ruoan jälkeen. joudun katsomaan lemmen viemää yksin koska mun kaveri on lomailemassa. eilenä itkin hieman. se helpotti oloa. ja tämän päivän lenkki tekee varmasti myös hyvää. voisi kuunnella musiikkia samalla.
en näe lemmen viemän alkua mutta ei se haittaa.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. ei ole sellaista kireää oloa tai että mielikuvitus laukkaisi. vähän on ala vatsa kipuja.
eilenä meinasin nukahtaa kaverin sohvalle. kun olin päässyt omaan sänkyyn niin nukahdin saman tien. meinasin nukkua aamulla pommiin.
päätin että ajattelin leikauttaa itselleni polkkatukan. tai edes sen pituisen että sen saa vielä poni hännälle. annan äidin leikata sen. ei tarvi mennä erikseen parturiin tai maksaa siitä.
olen varmaan menossa ehkä nyt tänä viikon viikonlopuksi kotiin. no. sen näkee loppu viikosta. nyt elän päivän kerrallaan.
kohta maksan sen laskun kun olen kirjoittanut tän blogin loppuun.
tänään taas jaettiin lääkkeet aamulla dosetteihin. ei ainakaan tarvi nyt hakea mitään lääkettä apteekista. viikon päästä on psykologi.
pitää silloin uusia leponex lääke. ihan ok päästä juttelemaan.
varmaan taas puhutaan samoista asioista.
nyt kun kävin syömässä äsken niin ruoka onneksi maistui. pystyi syömään. päivällisellä meillä on jotain puuroa. siitäkin ruoasta tykkään. aijon ottaa vesipullon kun lähden lenkille. pitää laittaa myös aurinkorasvaa etten pala tuolla ulkona. sitten on ihanaa päästä lenkin jälkeen kylmään suihkuun. illalla taas skypetän poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse iltaa viettämään. sitten nukkumaan tuossa yhdeksän aikaan.
huominen päivä on myös aika jees. meillä on silloin taas liikunta tunti. menen lenkille taas parhaan kaverin kanssa. puolen tunnin lenkki. silloin huomenna ei tarvi mennä sitten enää erikseen lenkille.
voi vitsit mä haluaisin niin päästä shoppailemaan. ensi kuussa täytyy käydä. on silloin enemmän rahaa.
seppälään on tullut taas kivoja vaatteita. kävin viime viikolla katselemassa. nyt kun tulee syksy niin voisi alkaa ostamaan jotain syys vaatteita. uutta takkia en tarvi koska mulla on niitä tosi paljon.
enkä kenkiä. uusi laukku olisi taas kiva.
ajattelin myös alkaa ostelemaan noita muumi mukeja.
mulla on niitä tällä hetkellä 9 kappaletta. vaikea vaan päättää että minkä mukin nyt ostaisi. kaikki on niin hienoja.
robbarissa oli aika hienoja mukeja :3 katsoo tuossa syksymmällä jos ostaisi pari kappaletta.

väsyttää.Sunnuntai 27.07.2014 14:22

vitsit kun väsyttää. tuli eilenä valvottua johonkin kahteen toista. eilenä tuli juotua aika tiuhaan tahtiin. ja meinasi iskeä närästys. poikaystävä juotti mulle soodavettä tuohon närästykseen.
eilenä käytiin kaupassa. ostin pringles sipsejä ja kivennäisvettä.
kohta voisi syödä jotain ruokaa. alkaa olemaan nälkä.
ei tullut onneksi huonoa oloa kun join. kuuntelin musaa samalla.
vatsakaan ei tullut kipeäksi. jee. menkat alkaa tänään. huomenna tulee varmasti itkupotkuraivarit. kiukuttelen ohjaajille. huomenna aloitan lenkkeilyn. sovittiin ohjaajien kanssa että joka päivä ruoan jälkeen illalla. nyt mulla ei ole lenkki kaveria koska mun kaveri on viikon lomalla. kuunteen sitten musaa kun kävelen.
en näe lemmen viemän alkua kun tulen lenkiltä. pitää mennä suihkuun aina lenkin jälkeen.
onneksi mun paras kaveri on maisemissa niin mulla on seuraa.
meen taas iltaisin sen luokse.
eilenä katselin animea. toradoraa. oon kohta katsonut sen sarjan. yksi parhaista animeista. ^^ huomasin että uusin mirai nikki manga on ilmestnyt. pitää ostaa ensi viikolla.
kun käy kaupassa. huomenna aijon käydä kaupassa. ja huomenna maksan sen perkuleen laskun vihdoin ja viimein.
mutta. onneksi kohta tulee rahaa taas. 4 ja 7 päivä ensi kuuta.
nyt ei tarvi hankkia uutta puhelinta. jää sitten rahaa enemmän. tässä kuussa mulla on mennyt paljon rahaa. en ihmettele yhtään.
no ensi kuussa yritän olla tuhlaamatta paljoa.

ihanaa kun saa nukkua pitkään <3Lauantai 26.07.2014 14:52

ihanaa kun saa nukkua pitkään. heräsin äsken. eilenä katsottiin poikaystävän kanssa uusin gozilla leffa.
kohta voisi syödä jotain. alkaa olla nälkä. ajattelin syödä kana kolmio voileivän. tänään voisi katsella jotain animea. eilenä katsoin toradoraa ja noita uusia sarjoja. olo tila on ollut nyt pikkuisen ärsyyntynyt.
oon vähän kiukutellut. poikaystävä on onneksi kestänyt mua :D
ottanut huumorilla noi mun kiukku kohtaukset.
illalla aijon juoda. ostin karpalo lonkeroa, up ciderii ja yhtä leguana lonkeroa. ihan kiva juoda pitkästä aikaan. :) rentoutuu samalla.
käydään varmaan kaupassa tänään. mennään kävellen sinne. voisi ostaa jätskii tai sipsii. tekee mieli. suklaata on vielä paljon jäljellä.
rahaa meni eilenä aika kivasti. pitää antaa vielä bensa rahaa poikaystävälle.
tänään taas valvotaan ja huomenna nukutaan pitkään ;)
aijon nauttia tästä viikonlopusta. eilenä oli ihanaa harrastaa taas seksiä.
varmaan taas tänään harrastetaan <3
saa siinäkin liikuntaa samalla. onneksi menkat alkaa vasta huomenna eikä tänään. yki huomenna maksan sen yhden laskun mikä piti jo maksaa aikoja sitten. yli viikon päästä mulla on taas psykologi. ja ensi viikolla mulla on taas verikokeet. perjantaina heti aamusta. aika menee nopeasti. äskenhän mä kävin verikokeissa.
menen taas pyörällä sinne. samana aamuna kerkeän vielä mennä naisten ryhmään. mutta nyt en mieti ollenkaan ensi viikkoa vielä.
keskityn nyt tähän ihanaan viikonloppuun :)

vitutus.Perjantai 25.07.2014 23:20

vihdoin ja viimein pääsin tänne irciin ! pisti vituttaa kun en päässyt omalla puhelimen netillä tänne. mutta onneksi poikaystävän puhelin jakoi nyt tän netin niin pääsin tänne. iso kiitos poikaystävälle.
pääsin vihdoin ja viimein kirjottaa tätä blogia. muutenkin on pinna pikkuisen kireällä menkkojen takia. kiukuttaa koko ajan. päätin että juon tänä viikonloppuna. vitutukseen. eilenä riitelin yhden ohjaajan kanssa. mutta saatiin sovittua. kysyin poikaystävältä että voinko tulla viikonlopuksi sen luokse. sanoin etten jaksa katsoa ohjaajien naamoja.
halusin pois karissimosta. nyt olen täällä. mutta sunnuntaina pitää taas palata sinne. olen varmaan silloin hieman rauhottunut.
totesin että nyt olen siiderin ja lonkeron tarpeessa. aijon juoda huomenna. äsken tuli vedettyä iso kasa suklaata. se hieman lohdutti.
söin suklaata samalla kun katsoin lemmen viemää.
käytiin lidlissäkin pyörimässä niin ostin poikaystävälle lonkeroo.
kiitokseksi siitä että sain tulla sen luokse.
ihanaa kunon perjantai. voi valvoa ja nukkua pitkään. menkat alkaa sunnuntaina. eilenä tuli itkettyä silmät päästä sen riidan jälkeen.
se itkeminen hiukan helpotti oloa. mun kaveritkin lähti jonnekkin viikonlopuksi. mutta. nyt aijon viettää laatu aikaa poikaystävän kanssa ja en enää mieti mitään ohjaajia. aijon rentoutua.
ja nauttia viikonlopusta. piste.

torstai. huomenna perjantai ;)Torstai 24.07.2014 15:20

se olisi torstai. huomenna on perjantai ! :) yay. lähden varmaan taas poikaytsävän luokse viikonlopuksi. aamu päivä on mennyt siivotessa ja katsoin true bloodia. ohjaaja kävi katsomassa siivouksia. meni läpi.
iltapäivällä on taas toiminta tunti. saa nähdä että mitä tehdään.
eilenä kävin apteekissa hakemassa leponexia ja mä meinasin sulaa tuonne ulos. heti kun pääsi takaisin niin piti äkkiä mennä kylmään suihkuun. virkisti hieman. suihkun jälkeen menin kaverin luokse katsomaan loput lemmen viemästä.
meillä oli äsken ruokana lihaa ja uusia perunoita. oli ihan hyvää. kohta voisi keittää teetä. ihanaa kun ei tarvi pestä vähään aikaan pyykkiä.
ensi viikolla taas. tai hakea noita lääkkeitä.
olo tila on tällä hetkellä ihan hyvä. saa sitten nähdä millainen se on viikonloppuna..yritän olla kiukuttelematta.
nyt iski vaate kriisi. mitä vaatteita otan viikonlopuksi mukaan ja mitä laitan huomenna päälle. suunnilleen tiedän että mitä vaatteita otan mukaan. ai niin. pitää maksaa se yksi lasku tänään ettei unohdu. sen kun olen maksanut niin näkee paljon mulla on vielä rahaa.
tänään pitää varmaan taas lähteä lenkille. heitän jonkun lyhkäisen koska tuolla ulkona on tajuttoman kuuma.
huomen aamulla on taas naisten ryhmä. saa nähdä että mitä tehdään. toivottavasti jotain kivaa. mun paras kaveri lähtee myös viikolopuksi jonnekkin. pitää varmaan ostaa robbarista kivennäisvettä juotavaksi. ai niin. viimeksi kun kävin robbarissa niin ostin uudet aurinkolasit. maksoi vaan 4 euroa. oli alennuksessa.
ne on pinkin/violetin väriset. mun tekisi mieli juoda viikonloppuna, mutta voi olla parempi etten juo koska mule tulee varmaan sen jälkeen vielä huonompi olo. menkat ja alkoholi ei sovi yhteen. olen testannut joten on ehkä parempi etten juo. säästää siinäkin rahaa.
juon vaan sitten kivennäis vettä ja limsaa.
en ole juonut kahteen kuukauteen. viimeksi tuli juotua silloin kaverin valmistujais juhlissa.
mulla on välillä sellaisia kausia etten juo muutamaan kuukauteen.
mutta en aijo tietenkään kokonaan luopua alkoholista. sitä pitää välillä olla.

lahdessa :)Keskiviikko 23.07.2014 18:42

on ollut kuuma päivä. käytiin karissimon kanssa myllysaaressa lahdessa. hengailin kavereitten kanssa. meillä oli viltti mukana ja istuskeltiin varjossa ja katseltiin maisemia. oli kivaa :) syötiin muffinseja ja juotiin mehua. tänään pitää vielä lähteä käymään apteekissa. kähden sinne ruoan jälkeen.otan vesipullon mukaan. siinä menee varmaan se puolituntia. pistin äsken aurinkorasvaa iholle etten pala. sitten kun tulen sieltä niin menen saman tien suihkuun ja sitten kaverin luokse katsomaan loput lemmen viemästä.
skypettelen poikaystävän kanssa vielä illalla. soitin sille äsken kyllä.
poikaystävä olisi tullut käymään mun luona mutta olin lahdessa silloin. näemme varmaan sitten viikonloppuna. en vielä tiedä että minne olen menossa viikonlopuksi. mutta. se selviää.
aloin pesemään pyykkiä. niin huomenna ei tarvi pestä. kävin sanomassa siitä ohjaajille että ne sitten tietää että olen pessyt omat lakanat ja pyykit niin ei tule valituksia siitä etten muka ole pessyt.
kattelin aamupäivän true bloodia. huomenna katson lisää.
outoa. mulla alkaa menkat tällä viikolla, enkä ole saanut vielä itkupotku raivareita. eilenä itkin hetken aikaa. se varmaan sitten tasoitti hieman oloa. mutta niitä voi tulla lisää. itken sitten silmät päästä ja valitan että ahdistaa. niin kuin aina menkkojen aikana.
pitää syödä paljon suklaata kun ne alkaa.
mun mielikuvitus on laukannut taas. ja olen ollut todella neuroottinen. ja ehkä vähän hermostunut. mutta. kun pääsee suihkuun niin voi rentoutua ja keittää teetä. mennä kaverin sohvalle.
kohta pitää käydä katsomassa pyykit.

kuuma päivä :PTiistai 22.07.2014 15:08

huhhuh kun on kuuma. ja tänään iltapäivällä olisi ohjelmassa liikunta tunti. vaihto ehdot on joko kävely tai pesäpallo. valitsen kävelyn. en pidä pesä pallosta. mulla on veren paineet aika alhaalla. söin äsken pihviä ja perunoita. ja äsken keitin kahvia. pitää kyllä juoda paljon nesteitä tänään. voisi käydä illalla robbarissa hakemassa jotain juotavaa. eilinen päivä oli aika hyvä :) ja tääkin päivä menee ihan kivasti. hengailen kavereitten kanssa ^^
nukuin yhden tunnin tuossa aamu päivällä. kun heräsin niin aloin katsomaan true bloodia. animea voisi taas tänään katsella.
ei vitsit toi lemmen viemää jäi niin jännään kohtaan että täytyy katsoa :D mun kaveri on tulossa tänään taas mun luokse katsomaan sitä.
kokeilin eilenä sitä matka tv ohjelmaa. laitoin tallentamaan tuon valheen vangit. ajatteli katsoa sen tänään. tykkään siitä ohjelmasta. se on aika mielenkiintoinen.
huomenna pitää käydä apteekissa hakemassa lisää leponexia.
sain eilenä labra ajan. 1.8. aamulla. aijon ajaa pyörällä sinne taas. se on aika hyvä että se on heti aamusta. saa senkin asian pois alta.
kävin eilenä pyörähtämässä seppälässä. siellä oli ale. en ostanut mitään. sinne oli tullut uusia alusvaateita. meinasin ostaa parit stringit mutta totesin että ostan ne myöhemmin. vitsit mä kaipaan niin kovasti shoppailla kunnolla. eilenä taas puhuttiin kaverin kanssa siitä. varmaan tuossa syksyllä mennään ihmettelemään lahteen kaupoille. siitä tulee varmasti kiva reissu :)
aijon lakata mun kaikki kynnet tänään. ajattelin laittaa punaiseksi.
nyt mulla oli viimeksi pinkin väriset kynnet.
mä haluaisin ostella taas kivan värisiä kynsi lakkoja. mutta päätin että käytän vanhat loppuun. aijon pestä pyykkiä tänään jos kone on vapaa. tänään kun on se liikunta ryhmä niin ei tarvii erikseen lähteä enää lenkille. huomenna menen taas lenkille. voisi pyytää kaveria mukaan jos se vaikka haluaisi lähteä mun seuraksi.
aijon käydä lenkillä joka päivä. sovittiin siitä ohjaajien kanssa.
lenkkeily tekee aina hyvää. kun on tullut lenkiltä, menee sen jälkeen suihkuun, niin mulle ainakin tulee hyvä olo sen jälkeen. sillä tavalla voi purkaa myös paineita. mua se ainakin auttaa.
otan vesi pullon aina mukaan kun lähden lenkille. nyt kun on kamalan kuuma, niin mun pitää laittaa jotain aurinko rasvaa ettei mun iho pala. mä en rusketu koskaan.
tänään pitää taas laittaa rasvaa. se on hyvä ettei se haise kauhean pahalle.

maanantai. :3Maanantai 21.07.2014 14:49

viikko alkaa taas. katosin taas koko aamun true bloodia ja lemmen viemää. kävin äsken syömässä. ruokana oli pastaa ja kinkkukastiketta. oli hyvää. keitin juuri teetä. eilenä olin aika väsynyt kun tulin lomilta. meinasin nukahtaa parhaan kaverin sohvalle. menin vielä iltaa viettämään sen luo. katsottiin taas vain elämää ohjelmaa.
nukuin aika hyvin viime yön. nyt olo tila on tällä hetkellä ok. paitsi että on kamalan lämmin. näen taas tänään mun omaa ohjaajaa. se oli kuukauden lomalla. ihan kiva nähdä sitä :)
ompeluryhmä on päivällä. luen varmaan taas mangaa. animeakin voisi katsoa tänään. tajusin juuri eilenä että mä näen big brotherin joka päivä kun se alkaa. mulla on matkatv ohjelma millä pystyy tallentaa ohjelmia ja sarjoja. puoli vuotta ilmainen. sain sen ohjelman kun hankin uuden puhelimen. aina jos ei jaksa illalla katsoa big brotheria, niin sen voi tallentaa ja katsoa myöhemmin :) yay! ja tietysi seuraan sitä myös netistä. luen uutiset. odotan innolla bb:tä ^^
vissiin kuukauden päästä alkaa. odotan myös kovasti salkkareita.
tänään lenkille. teen sellaisen lenkin varmaan että käyn kaupassa samalla. menen varmaan taas illalla kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. se jäi tosi jännään kohtaan. tänään täytyy katsoa.
yli huomenna tulee taas rahaa. ihan hyvä vaan. saa sen laskun maksettua. mulla on varmaan kohta taas punnitus. vähän jännittää onko paino tippunut,noussut, vai pysyny samana. viikonloppuna tuli syötyä paljon suklaata :D alan nyt syömään taas tavallista ruokaa viikolla. herkuttelen viikonloppuna taas :3