IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantai. :3Maanantai 21.07.2014 14:49

viikko alkaa taas. katosin taas koko aamun true bloodia ja lemmen viemää. kävin äsken syömässä. ruokana oli pastaa ja kinkkukastiketta. oli hyvää. keitin juuri teetä. eilenä olin aika väsynyt kun tulin lomilta. meinasin nukahtaa parhaan kaverin sohvalle. menin vielä iltaa viettämään sen luo. katsottiin taas vain elämää ohjelmaa.
nukuin aika hyvin viime yön. nyt olo tila on tällä hetkellä ok. paitsi että on kamalan lämmin. näen taas tänään mun omaa ohjaajaa. se oli kuukauden lomalla. ihan kiva nähdä sitä :)
ompeluryhmä on päivällä. luen varmaan taas mangaa. animeakin voisi katsoa tänään. tajusin juuri eilenä että mä näen big brotherin joka päivä kun se alkaa. mulla on matkatv ohjelma millä pystyy tallentaa ohjelmia ja sarjoja. puoli vuotta ilmainen. sain sen ohjelman kun hankin uuden puhelimen. aina jos ei jaksa illalla katsoa big brotheria, niin sen voi tallentaa ja katsoa myöhemmin :) yay! ja tietysi seuraan sitä myös netistä. luen uutiset. odotan innolla bb:tä ^^
vissiin kuukauden päästä alkaa. odotan myös kovasti salkkareita.
tänään lenkille. teen sellaisen lenkin varmaan että käyn kaupassa samalla. menen varmaan taas illalla kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. se jäi tosi jännään kohtaan. tänään täytyy katsoa.
yli huomenna tulee taas rahaa. ihan hyvä vaan. saa sen laskun maksettua. mulla on varmaan kohta taas punnitus. vähän jännittää onko paino tippunut,noussut, vai pysyny samana. viikonloppuna tuli syötyä paljon suklaata :D alan nyt syömään taas tavallista ruokaa viikolla. herkuttelen viikonloppuna taas :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.