IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Talvi taas.Lauantai 20.04.2024 06:11

Jaahas talvi on tullut takaisin lunta ainakin 15 senttiä valkoinen maa se tarkoittaa sitä että talvivaatteet ja kengät tänään käyttöön kun menen käymään kaupassa. Eilenä olo tuntui todella väsyneeltä koko päivän ja illalla mulle tuli harhat ennen kun menin nukkumaan. Onneksi kun otti iltalääkkeet niin rauhoitti ja sain onneksi nukuttua lähellä oli että olisin ottanut rauhoittavan lääkkeen. Olo tuntuu nyt ihan hyvältä vielä otan kohta aamulääkkeet ei väsytä kun join ison kupin mustaa kahvia.
Ajattelin jos siivoaisin mun vaatekaapin tänä viikonloppuna kun on aikaa kaivaa kaikki kesävaatteet esiin ja näkisi samalla mitä kesävaatteita mulla on aijon kyllä kesällä shoppailla niitä lisää jos löytää jotain kivoja.
Samalla myös heittää pois mitä en enää käytä. Näin eilenä kaveria ja sain siltä paljon t-paitoja ilmaiseksi mitä se ei enää käyttänyt. Aika kiva kun sai ne ilmaiseksi niille löytyy kyllä käyttöä. Luulin äsken että mun kahvinkeitin meni rikki mutta alkoi se onneksi keittämään kahvia. Jos se olisi mennyt kokonaan rikki niin olisin ostanut tokmannilta uuden keittimen. Kävin eilenä tokmannilla huvikseen pyörimässä kun en jaksanut olla kotona ostin jäätelöä sieltä sinne oli tullut jäätelöallas. Aina kun alkaa tehdä mieli jäätelöä niin voi hakea tokmannilta. Näin siellä kivan farkkutakin minkä haluaisin kovasti en omista tällä hetkellä farkkutakkia sitä olisi kiva käyttää kesällä kun olin teini niin silloin mulla oli se takki. Omistan kivan nahkatakin minkä ostin joskus vuosia sitten ja on hyvässä kunnossa vielä. Selässä on semmoinen kotka mikä kimaltaa ostin sen takin sen takia ja se oli alennuksessa. Alan siivota keittiötä ja tiskaamaan sekä kuunnella musiikkia. Saa nähdä tuleeko hyvä päivä tänään vai huono varaudun siihen kyllä jos huono olo iskee ja harhat. Onneksi on rauhoittava lääke sitten siihen niin helpottaa oloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.