IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pizzaa :)Lauantai 31.01.2015 08:33

se olisi lauantai. heräsin äsken ja join ison kupin kahvia. tänään on tiedossa mukava päivä. poikaystävä tulee käymään. suunniteltiin että haetaan pizzat koti pizzasta, ostetaan kilo irto karkkeja ja katsotaan yksi kauhu leffa. en ole aikoihin syönyt pizzaa. nyt maistuu :)
ja irtokarkkeja en ole syönyt aikoihin.
eilenä käytiin naisten ryhmässä kirpparilla. mä löysin pari leffaa.
maksoi yhteensä 6 euroa. muuta en löytänyt. kävin eilenä kaupassa.
sain ostettua uuden animelehden ja mirai nikki 9 mangan. en ole vielä lukenut sitä mangaa. anime lehden olen jo lukenut.
eilenä katselin taas school days animea. enää pari jaksoa niin se on katsottu. kävin apteekissa eilenä ja sain leponexit hankittua. nyt on taas lääkkeitä joksikin ajaksi. eilenä maistui ruoka. ja tänäänkin maistuu koska syön pizzaa. sanoin ohjaajille etten tule syömään päivällistä koska mennään hakemaan pizzat poikaystävän kanssa.
mulla on taas vaate kriisi. en tiedä että mitä laitan tänään päälle. ajattelin laittaa ne mun uudet vaaleat farkut. olen käyttänyt niitä vaan kerran. taidan laittaa ne. menen taas tänä iltana parhaan kaverin luokse. olin sen luona myös eilen illalla. katsottiin salkkarit ja yhtä leffaa. menin jo nukkumaan ennen yhdeksää koska väsytti sen verran. tänään koitan valvoa pitempään. ja huomenna nukun pitkään. olen menossa huomenna mun yhen kaverin kanssa lenkille. ja kyläilemään. juodaan taas teetä ja jutellaan.
muuten on nyt hyvä fiilis. :) ihanaa viettää kavereiden kanssa aikaa.
mulla on kiva tiski vuori. pitäisi tiskata ja siivota keittiö. teen sen tänään jossain vaiheessa. menen varmaan nukkumaan vielä hetkeksi. menen aamu palalle ja sen jälkeen vielä pariksi tunniksi nukkumaan. meillä on punnitus tänään. olin yllättynyt että viikonloppuna ?! ohjaajat sanoi eilenä että on. no. näkee sitten paljon painan. uskon että paino on pysynyt samana. en tunne että olisin lihonut. varmaan painan taas sen 52 kiloa.
olen todella tyytyväinen että painan sen verran.
en ole liian läski tai liian laiha. juuri sopiva. tunnen itseni hyvän näköiseksi. odotan innolla kesää. pääsee käyttämään ihania kesä vaatteita. ja pitää ostaa sitten uusia vaatteita taas.
mun pitäisi ostaa uudet bikinit. kesällä sitten. jos menen uimaan.
mutta. kyllä se kesä tulee sieltä :) pääsee taas poikaystävän moottoripyörän kyytiin. katsoo jos vaikka kesälläkin menisi sinne desuconiin.

karissimossa.Perjantai 30.01.2015 08:29

jippii. viikonloppu. olen nyt tämän viikonlopun karissimossa.
onneksi mun kaverit on myös viikonloppuna täällä niin on seuraa. poikaystäväkin on tulossa käymään. olisin mennyt lomille mutta mulla on edelleen vähän kirvelyä ala päässä. koitan saada itseni terveeksi niin on sitten kiva lomailla myöhemmin. otin eilenä sitä lääkettä. ja viikonloppuna pitää myös ottaa taas. ensi viikolla sitten pari kertaa viikossa. mulle sanottiin etten saisi kauheasti harrastaa seksiä. koska se saattaa aiheuttaa pahemman kirvelyn. en sitten harrasta. mulla on onneksi suklaata. seksin korvike.
eilenä mulla oli vähän masentunut olo ja väsytti. tänään on vähän parempi fiilis. :) johtuu varmaan siitä kun on viikonloppu.
voi nukkua pitkään ja valvoa. pitää ostaa limua tänään kaupasta. tekee mieli jaffaa. en jaksanut katsoa animea eilenä. tänään yritän katsoa vähän. olen menossa taas päivällä kaverin kanssa pajalle kuluttamaan aikaa. sinne saa mennä vapaa ehtoisesti. tulee samalla ulkoiltua kun kävelee sinne. se paikka on tuolla keskustassa.
join äsken ison kupin kahvia mutta väsyttää edelleen. kyllä mä herään jossain vaiheessa taas. tänään naisten ryhmässä ollaan menossa kirpputorille. se on täällä orimattilassa. toivottavasti löytyy jotain kivaa. apteekissa pitää myös käydä tänään. pitää hakea leponexia. ne uudet e-pillerit haen vasta ensi viikolla.
mulla on verikokeet ja psykologi samana päivänä. se oli vissiin tiistaina. mutta se on ihan hyvä että on samana päivänä niin saa nekin pois alta. tulee vaan vähän käveltyä. mutta no. saapahan siinä liikuntaa jos ei muuta. eilenä mulla oli taas vähän nälkä päivä. en syönyt paljoa. mutta tänään yritän taas syödä. tavoite on saada vatsa edes täyteen. niin jaksaa sitten. kohta pitää mennä taas aamupalalle. tänään voisi vähän meikata. sen kunniaksi kun on perjantai. kun poikaystävä on tulossa käymään niin sovittiin että käydää koti pizzassa hakemassa pizzat. en ole aikoihin syönyt pizzaa. huomenna aijon syödä. ja mun tekee mieli kauheasti noita irtokarkkeja. niitä pitää ostaa varmaan taas kilo :D katsotaan jotain leffaa taas. aijon mennä lenkille viikonloppuna kaverin kanssa.
ja juodaan taas teetä. ihan mukava viikonloppu tiedossa. katsoo jos vaikka sitten seuraavan viikon viikonloppuna menisi poikaystävän luokse. jos olen paremmassa kunnossa. koitan ajatella positiivisesti.
tuleehan noita viikonloppuja. ei maailma tähän kaadu.
kun ei tänä viikonloppuna voi mennä. tänään taas valvotaan parhaan kaverin kanssa. katsotaan salkkareita ja ehkä joku leffa.
parin viikon päästä on desucon :) sitä odotellessa. tänään pitää ostaa uusin animelehti. tulee tänään kauppoihin.
juhla numero. se lehti täyttää 10 vuotta. aika on mennyt nopeasti.
muistan kun sain sen ekan anime lehden. se oli jotain niin hienoa.

torstaiTorstai 29.01.2015 08:21

huomenna on taas perjantai. olen varmaan täällä karissimossa viikonlopun. mun kaverit on myös tämän viikonlopun täällä. on seuraa ainakin. ja jos olen täällä niin poikaystäväkin varmaan käy viikonloppuna. no pitää katsoa. tänään olisi ohjelmassa siivousta ja toiminta tunti päivällä. illalla sitten taas hengailua kavereiden kanssa.
katsotaan taas lemmen viemää. skypetän poikaystävän kanssa, ja illalla taas parhaan kaverin luokse viettämään aikaa ja katsomaan telkkua. syöminen ja ruokailu on mennyt edelleen hyvin.
nyt on hyvä kausi päällä. ruoka ei nyt tällä kertaa ahdista.
olen pystynyt syömään aika isoja annoksia. tavoite on saada aina vatsa täyteen kun syön. en ole ollut nyt neuroottinen ruoan kanssa.
mikä on hyvä juttu. aloitan varmaan ensi viikolla syömään niitä uusia e-pillereitä. käyn tänään tai huomenna apteekissa hakemassa ne. maksaa kivat 36 euroo. mä toivon todella että ne e-pillerit sopii mulle ettei taas joudu vaihtamaan. leponexia pitää myös hakea apteekista.
alan kohta siivoamaan. on siivous päivä.
pitää katsoa lemmen viemää uusinta tänään aamulla. eilenä en nähnyt kun olin kuntosalilla. oli kyllä hyvä tunti salilla. jaksoin tehdä hyvin liiikkeitä ja hiki tuli ja syke nousi.
ensi viikon maanantaina taas uudestaan salille. tänään ajattelin katsoa animea ennen toiminta tuntia. pari jaksoa kerkeää katsomaan. katson taas school days animea. olen kohta saanut sen katsottua. huomenna tulee taas uusi anime lehti. pitää ostaa todellakin se koska se on juhla numero. se lehti täyttää 10 vuotta.
muistan silloin kun olin 15 vuotias kun sain sen ensimmäisen anime lehden. mulla on se tallessa. ajatella että siitä on jo kymmenen vuotta. ja olen nyt 13 vuotta harrastanut animea ja mangaa.
ja on edelleen hyvä harrastus ^^ nyt on kiva alkaa taas keräämään noita manga kirjoja. vieläkään ei ole kuulunut niitsä mun tilaamista manga kirjoista. no varmaan tulee ensi viikolla. toivottavasti.
mulla on nyt ihan hyvä fiilis tällä hetkellä. päivä kerrallaan eletään. kohta on onneksi taas viikonloppu :) silloin pitää syödä suklaata.
ja sitä mulla on paljon. ja limua voisi juoda. robbarissa voisi käydä huomenna. ostamassa sieltä limua. varmaan juon fantaa tai jaffaa. ne on mun lempi limuja. coca colaa ja pepsiä olen tosi huono juomaan. join niitä silloin kun olin nuori mutta en enää.
mutta. nyt alan siivoamaan :)

ohjelmaa.Keskiviikko 28.01.2015 08:22

se olisi keskiviikko. viikon puoli väli. tänään on kivasti ohjelmaa tiedossa. paja on päivällä, ja kuntosali illalla.
olin eilenä pelaamassa sählyä. meijän joukkue hävisi.
no ehkä voitetaan ensi kerralla. nyt kun on ollut hyvä olo niin ruokakin on maistunut. hyvä juttu. silloin jaksaa kun on syönyt hyvin.
eilenä katsoin animea. "school days" animea katsoin muutaman jakson. tänään voisi katsoa pari jaksoa. sitten kun on hyvä hetki.
sain eilenä pestyä pyykkiä ja maksettua laskuja. nyt on kaikki tämän kuun laskut maksettu. tilille jäi vielä kivasti rahaa.
saa nähdä mitä tehdään pajalla. toivottavasti jotain mukavaa.
mun kaveri on samassa ryhmässä. on juttu kaveri. mennään taas salille yhdessä illalla. mun vatsa on paljon parempi mitä eilenä. se on onneksi rauhoittunut. eilen illalla se oli vielä vähän kipeä. mutta ei enää onneksi. pitä varmaan huomenna käydä apteekissa hakemassa lisää leponexia. tänään en ole menossa kylille.
huomenna mulla on enemmän aikaa. ja huomenna mulla on vaan siivous ja toiminta tunti. pitää jo tänään alkaa vähän siivoamaan niin huomiselle ei tule sitten kauheasti siivottavaa.
psykologi mulla on ensi viikon tiistaina klo 13. yhdeltä. pitää sanoa sille sitten että uusii noi mun lääke reseptit taas. saa sitten lääkkeitä. koitan muistaa. ensi viikolla mulla on myös verikokeet. ne on aina alku kuusta. saa nekin pois alta. onneksi noi on alku kuusta kaikki mitä mulla on. saa ne pois alta kun käy. ja olen siihen ihan tyytyväinen että käyn vaan psykologilla kerran kuussa.
mulla on kaikki asiat aika hyvin niin ei tarvi käydä useammin siellä.
kohta pitää ottaa taas aamu lääkkeet ja mennä aamupalalle.
syön taas ruisleipää. äsken join ison kupin mustaa kahvia. nyt olen pirteä. eilenä en juonut ollenkaan kahvia. tänään pystyi taas juomaan. teetä aijon juoda tänään. varmaan sen pari kuppia.
huomenna voisi käydä seppälässä katsomassa noita rintaliivejä mitkä maksaa vaan 3 euroa. jos vaikka ostasi yhet. väriä en vielä tiedä. sen näkee sitten. toivottavasti löytyy jotkut hyvät.
huomenna mulla on hyvin aikaa ennen toiminta tuntia. menen ruoan jälkeen kylille huomenna. niistä mun tilaamista manga kirjoista ei ole vieläkään kuulunut mitään. toivotaan että tulisi jo ensi viikolla.
niihin menee se 30 euroa. tilasin pari mangaa.
jee. desucon lähestyy :) alle kuukausi siihen ^^ ja uusin anime lehti tulee tämän viikon perjantaina. yay! olen niin odottanut.
pitää ostaa se sitten. ^^

maha sekaisin.Tiistai 27.01.2015 11:54

mä olen nukkunut koko aamun. nyt vasta jaksoin tulla koneelle.
ja kirjoittamaan blogia. olin äsken syömässä ruokaa. kala risottoa. oli ihan hyvää. eilenä kävin kuntosalilla. oli ihan hyvä tunti. huomenna uudelleen. tänään on sähly iltapäivällä. ajattelin katsoa kohta varmaan animea. school day animea. olen katsonut sitä muutaman jakson.
muuten fiilis on hyvä tällä hetkellä. ja ruoka on maistunut.
pitäisi pestä varmaan pyykkiä. kun olen kirjoittanut tämän niin käyn katsomassa onko pesukone vapaa.
kohta voisi keittää teetä. tekee mieli.
eilenä oli hyvä salkkari jakso. oli jännittävä. tänään pitää myös katsoa.
kävin eilenä seppälässä. siellä olisi ollut rintaliivejä kolmella eurolla.
meinasin melkein ostaa. mutta päätin etten osta mitään.
kaupassa tuli käytyä myös eilenä. nyt on pari pakettia vihreää teetä. ei ihan lopu heti kesken. pitäisi käydä robbarissa ostamassa karpalo mehua. mun tekee taas mieli. katsoo jos vaikka tänään tai huomenna kävisi ostamassa. mua kirvelee taas ala päästä. aijon tänään ottaa sitä lääkettä taas. otan sen suihkun jälkeen taas. nyt sitä pitää ottaa vaan pari kertaa viikossa. onneksi ei joka päivä.
leponexia pitäisi käydä myös hakemassa. alkaa sekin loppumaan.
katsoo jos tällä viikolla kävisi apteekissa. mä en vaan muista uusiko se lääkäri sen reseptin. no sen näkee kun menee apteekkiin ja kysyy. huomenna meillä on paja täällä karissimossa. en tiedä vielä että mitä tehdään. sen näkee huomenna. tänään on aika rento päivä.
huomenna sitten taas on vähän enemmän tekemistä.
en vielä tiedä että mitä teen viikonloppuna. sen näkee sitten.
varmaan olen taas menossa poikaystävän luokse.
laskuja pitäisi taas maksaa. koitan tänään maksaa ne.
kun mulla on aikaa. mun kurkku on vähän kipeä. sain sen varmaan poikaystävältä koska se oli kipeänä viime viikolla.
kuumetta ei ainakaan vielä ole. ja varmaan ei tule.
mulla on aika hyvä vastustus kyky. en tule helposti kipeäksi.
paitsi no nyt tuli toi kirvely. toivottavasti lääke auttaa nopeasti taas.
mun vatsa on ollut aika sekaisin tänään. tuntuu ettei mikään pysy sisällä. toivottavasti mun vatsa alkaa jo rauhoittua.
koitan juoda vettä ja vihreää teetä. tee varmaan rauhoittaa vatsaa.
voisi kohta keittää. voi olla etten mene pelaamaan sählyä. tämän kirvelyn takia. pitää sanoa ohjaajille. sanon myöhemmin.
tänään näkee taas lemmen viemää pitkästä aikaa. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan. en jaksanut katsoa uusintaa tänä aamuna. halusin nukkua. oon varmaan aika pihalla että missä mennään siinä sarjassa. tänään selviää mitä tässä jaksossa tapahtuu.

synttärit ohi.Maanantai 26.01.2015 08:31

synttäreistä selvitty. arki alkaa taas. mukavissa merkeissä :) hyvä päivä tulossa. on jonkin verran ohjelmaa. esimerkiksi kaupassa käynti,ompeluryhmä, kuntosali illalla..kavereiden kanssa hengailu. skypetystä poikaytävän kanssa. animea voisi myös katsoa tänään.
mun kylki on kipeä jostain syystä. varmaan ihan lihas kipua. menee varmaan jossain vaiheessa ohi. tänään voisi kasoa lemmen viemää uusinta koska perjantaina en nähnyt ihan kokonaan.
puolet näin. salkkarit pitää ehdottomasti katsoa. sitä en aijo missata.
tänään yritän taas syödä. syön silleen että vatsa tulee ainakin täyteen. se on mun tavoite. oli tosi mukava viikonloppu poikaystävän luona :) <3 näemme taas viimeistään tämän viikon viikonloppuna. joko menen taas sen luokse tai se tulee käymään täällä.
tänään aijon maksaa ne pari laskua. varmaan tuossa päivällä. kun on aikaa. tai nyt tänä aamuna voisi kyllä maksaa ne.
mä sain karissimolta synttäri lahjaksi laku pussin ja muumi mamma muumimukin :) parhaalta kaverilta sain pari pinkkiä lautasta,pannu lapun ja suklaata. saa nähdä mitä saan tänään lahjaksi yhdeltä kaverilta. kun me näemme. poikaystävältä sain lahjaksi suklaata. se suklaa tuli syötyä viikonloppuna :D mutta. seuraavan kerran aijon taas herkutella seuraavana viikonloppuna. nyt syön arkena vaan tavallista ruokaa ja juon vihreää teetä. ja karpalo mehua.
pitää myös liikkua paljon tällä viikolla. olen iloinen kun pääsee taas kuntoilemaan salille :) muuten mun fiilis on hyvä tällä hetkellä. aijon olla positiivinen. ihan kiva viikko tulossa. on paljon ohjelmaa ja tekemistä. pitää ostaa vihreää teetä pari pakettia kun käyn kaupassa. on sitten taas teetä mitä juoda. mun tekisi niin mieli käydä seppälässä. voisi vaan käydä katselemassa. en aijo ostaa nyt mitään. päätin etten osta mitään vaatteita,kenkiä tai laukkua tässä kuussa. ensi kuussa menee taas rahaa siihen koska on desucon.
'sinne pitää mennä, bussi matkat, ruokailu maksaa jos käydään jossain syömässä, ostokset mitä löytyy desuconista..siihen uppoaa vähän rahaa. mutta. odotan innolla sitä^^ me aijotaan käydä siellä kaverin kanssa lauantaina ja sunnuntaina. on tekemistä :) sieltä pitää ottaa sitten paljon kuvia muistoiksi ja siirtää koneelle kuvat.
voisi ottaa myös video kuvaa. no pitää katsoa.
tällä viikolla mun pitää ottaa sitä lääkettä mitä gynekologi määräsi niin pari kertaa tästä viikosta eteenpäin. otin eilenä sitä lääkettä suihkun jälkeen. ei onneksi enää kirvele. hyvää lääkettä. on alkanut auttaa onneksi. mun pitää syödä vielä yaz pillereitä ennen kun alan syömään noita uusia pillereitä. ostan ne vasta ensi kuun alussa. ne maksaa vaan sen 36 euroa. ne on halvempia mitä noi edelliset pillerit. mutta. mä toivon että noi uudet on hyvät. saa nyt nähdä millaiset mieli alan vaihtelut mulla on kun alan syömään niitä.
voi olla aika rajut. mutta onneksi mulla on rauhottavia. syön sitten niitä päälle jos on oikeen huono olo. jos tulee paha ahdistus.
onneksi ohjaajat on paikalla niin voi sanoa niille että nyt on huono olo. niin ne juttelee mun kanssa ja antaa sen rauhottavan.
välillä joutuu niitäkin syömään. mutta. onneksi se lääke rauhoittaa ja helpottaa oloa.

syntymä päivä :)Sunnuntai 25.01.2015 12:23

olen taas tullut vanhaksi. eilenä tuli juhittua puoli yhtteen asti yöllä. ja mä oon nyt vasta herännyt. on vähän väsynyt olo mutta hyvä fiilis.
söin äken ruisleipää. myöhemmin aijon syödä mikro aterian.
yritin pelata final fantasy seiskaa mutta meinasi mennä hermot. pelasin kännissä sitä vähäsen :D eilenä saunottiin poikaystävän kanssa ja harrastettiin seksiä. käytiin eilenä kaupassa niin poikaystävä osti mulle twix suklaa patukka paketin. aww. ihana :)
eilenä sain melkein juotua kaikki juomat. en saanut juotua leguana lonkeroa loppuun. tuli stoppi. mutta huonoa oloa ei tullut.
syön tällä hetkellä suklaata. alkoi tehdä mieli. pitää vähän syödä synttäreiden kunniaksi. viikonloppu on muuten mennyt tosi mukavasti.
tänään takaisin karissimoon. näen parasta kaveria ja saan siltä lahjan tänään. huomenna alkaa taas arki ja ryhmät. aijon käydä varmaan kaupassa huomenna. ja huomenna kuntosalille. kiva mennä sinne taas pitkästä aikaan. kaverin kanssa. tässä kuussa ilmestyy uusin anime lehti. sitä odotellessa. tulee 30 päivä. huomenna voisi katsoa animea taas. mulla on aikaa. saa nähdä miten syöminen taas menee ensi viikolla. joko olen nälässä tai sitten ruoka maistuu. sen näkee sitten.
toivottavasti ruoka maistuu. mutta uskon että muuten on ihan hyvä fiilis ensi viikolla. pitää maksaa taas pari laskua. koitan huomenna maksaa ne. voisi ostaa jätskiä taas pakastimeen kun käyn kaupassa. ostan varmaan mars jätski paketin. se on hyvää.
karpalo mehua pitää myös ostaa. mulla on tällä hetkellä litra vielä sitä. tuli eilenä ostettua pari litraa. ai niin ja vihreää teetä pitää ostaa myös. alkaa kohta loppumaan. kiva lista mitä kaupasta pitää hakea. mutta. samalla tulee heitettyä lenkki kun käyn kaupassa.
ne mun uudet kengät on ihan hyvät jalassa. eilenä meinasin lentää niillä :D oli vähän liukasta. no kun menen lenkille niin aijon laittaa ne mun yhet hyvät kävely talvi kengät. mitkä ostin viime vuonna.
oli kalliit mutta tosi hyvät jalassa. kestää useamman vuoden.
tuli mieleen että koskakohan mulla on taas punnitus. uskoisin että tässä kuussa vielä. mulla ei ole mitään hajua että paljon painan. viimeksi painoin vähän yli 52 kiloa. uskon että paino on pysynyt samana. toivottavasti. varmaan mulla mitataan myös veren paineet samalla. ne on ollut ihan hyvät. psykologi mulla on taas ensi kuun alussa. tuntuu ihan siltä että olisin käynyt ihan äsken siellä. taas pitää mennä. ja verikokeet on myös alku kuusta taas. pitää mennä sinnekkin.

rento lauantai :)Lauantai 24.01.2015 11:18

jee. viikonloppu :) olen täällä poikaystävän luona. kivasti on mennyt. nyt illaksi on paljon juotavaa. :) juhlitaan synttäreitä. iltaa odotellessa.
heräsin tänään kymmeneltä jo. menin jotain yhdentoista aikaa nukkumaan eilenä. tänään voisi katsoa jotain animea ajan kuluksi.
mulla on pari sarjaa mitä voisi katsoa.
eilenä käytiin naisten ryhmässä siellä mega myynti arenalla. en ostanut mitään. koitin kyllä etsiä ripsiväriä mutta ei löytynyt.
sitten menin pajalle kaverin kanssa kuluttamaan aikaa. en jaksanut käydä kaupassa. mutta poikaystävän kanssa käytiin eilen illalla.
ruoka on nyt taas maistunut. söin äsken kana kolmio voileivän. hyvä aamu pala. ilta palaksi mulla on sitten mikro ruoka ja leipää.
salkkarit jäi tosi jännään kohtaan eilenä. pitää katsoa taas maanantaina. mitä tapahtuu. ne kengät mitkä ostin niin niillä pystyy kävelemään. en ole vielä kaatunut niillä :D
eilenä mulla oli hiukan väsynyt olo. nyt olen vähän pirteämpi.
kirvely on loppunut. lääkkeet on alkanut vaikuttaa onneksi. mun pitää ottaa tänään taas sitä lääkettä. ensi viikolla sitä pitää sitten ottaa pari kertaa viikossa. kohta on helmikuu. tää kuukausi on mennyt vauhdilla. ja huomenna mulla on synttärit. tunnen itseni vanhaksi. saa nähdä mitä saan lahjaksi.
varmaan paljon suklaata :) ensi viikolla aijon mennä taas kuntosalille. olen varmaan silloin jo paremmassa kunnossa. tuntui oudolta tällä viikolla kun en menny. mutta. ensi viikolla taas. saa sitten sitä liikuntaa samalla :) poikaystävä meni äsken asentamaan uutta radiota autoon. oon nyt yksin täällä. tulee varmaan kohta.
seksiä ei olla vielä harrastettu. varmaan tänään sitten :)
kylläme keritään. meillä on aikaa. ostin juomaksi pari karpalo lonkeroa, up cider päärynä siideriä,leguana lonkeron, ja golden cap lime siiderin. juon ne kaikki sitten illalla. ja tulen nopeasti humalaan :D pitää vähän juhlia synttäreitä. toivotaan että huomenna ei olisi kamalan huono olo. lääkkeitä en aijo ottaa tänään koska juon.
jos ottaisin lääkkeet samalla niin siitä tulisi todella huono olo.
katsoin eilenä telkasta kumman kaa. se on niin hyvä ja hauska ohjelma. oon varmaan nähny ne jaksot sata kertaa. aina naurattaa kun katsoo niitä. mun paras kaveri tykkää siitä sarjasta myös.
tänään tulee telkasta se kingi. voi olla että en katso. näin sen viimeksi enkä oikeen pitänyt siitä.

viikonloppu :)Perjantai 23.01.2015 08:04

se olisi taas perjantai :) ihanaa. kiva lähteä lomille poikaystävän luokse. ihana nähdä sitä <3 ei olla nähty kahteen viikkoon.
on ollut ikävä. lähden taas illalla. poikaystävä hakee mut sitten kun pääsee töistä. näen puolet lemmen viemästä illalla. poikaystävä on jotain puoli kuuden aikaa täällä.
eilenä kävin taas tekemässä terveys keskusessa tein pissa testin taas. jos nyt ei tarvi vähään aikaan enää tehdä sitä. toivon ainakin.
aloitin eilenä katsomaan uutta anime sarjaa. sen nimistä kuin: "Dakara boku wa h ga dekinai" se on aika pervo sarja. mutta samalla aika hauska. olen katsonut pari jaksoa. tänään aijon katsoa lisää päivällä. aijon mennä tänään pajalle kuluttumaan aikaa. ja käydä kaupassa. pitää ostaa teetä. alkaa kohta loppumaan. tänään on kymmeneltä naisten ryhmä. ollaan menossa mega myynti arenalle. aijon jättää lompakon kotiin niin en ainakaan osta mitään. ja jos ottaisin lompakon mukaan niin tulisi jotain heräte ostoksia.
onneksi mun kaveri on mukana. sanoin sille että vahtii etten osta mitään. oon tämän kuun shoppailut tehty. nyt rahaa saa mennä ruokiin ja juomiin. varmaan mulla menee se 30 euroa. ei onneksi paljoa.
tänään aijon ottaa käyttöön ne mun uudet kengät :) toivottavasti en lennä niillä. tuolla ulkona voi olla liukasta. eilenä mulle ei maistunut oikeen ruoka. ehkä tänään maistuu. koitan tänään syödä edes jotain niin jaksan tämän päivän. tavoite on se että kun menen syömään niin koitan syödä vatsan täyteen. syön vielä päivällisen tänään ennen kun lähden lomille. eilenä mulla oli väsynyt fiilis. jos olisin tänään pirteämpi. yritän olla. ainakin saan raitista ilmaa kun menen kylille tänään. siellä on jonkin verran pakkasta.
pitää alkaa kohta pakkaamaan. otan mun kannettavan mukaan niin pystyy olemaan netissä ja kirjoittaa blogia. animea aijon katsoa viikonlopun aikana. sitä sarjaa taas mitä katsoin eilenä.
aijon syödä samalla sipsii. pitää ostaa ranch sipsejä. ne on mun lemppareita. synttäreiden kunniaksi. ja tietysti suklaata.
aijon tänään laitaa mun uudet housut jalkaan. ne harmaat mitkä ostin viimeksi. maksoi vaan 30 euroa. tosi hyvät jalassa. ja ne vaaleat housut mitkä ostin. nyt ei tarvi vähään aikaan ostaa housuja. pärjään noilla nyt ihan hyvin. onneksi olivat alennuksessa.
tänään on varmaan tullut ne loput rahat. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa. saa maksettua pari laskua. en jaksanut pestä pyykkiä eilenä. pesen taas ensi viikolla. varmaan taas tiistaina.
silloin on aikaa varmaan. ohjaajat kertoivat eilenä meille asukkaille että maaliskuun puolessa välissä tehdään reissu. mennään jämsään. ollaan siellä yksi yö. ja nukutaan mökeissä. ihan kiva lähteä sinne kun mun molemmat kaverit on myös varmaan lähdössä myös. ei tarvi olla yksin. saa nähdä mitä tehdään reissun aikana. toivottavasti jotain mukavaa :) saadaan lisää tietoa siitä myöhemmin.

kohta synttärit.Torstai 22.01.2015 08:16

tää viikko on menyt tosi nopeasti. mun pitää taas mennä terveys keskukseen aamulla pissa testiin. se on varmuude vuoksi. mun pitää olla tunti kusematta. aika on kymmeneltä. ohjaajat vie mut sinne autolla ja mä kävelen takaisin. tulee ainakin heitettyä samalla sitten lenkki. sitten toivon että noita testejä ei tehdä vähään aikaan.
se lääke on alnakut vaikuttaa. enää ei kirvele kauheasti. aijon ottaa tänä iltana sitä lääkettä suihkun jälkeen. ja seuraavan kerran otan sitä lääkettä varmaan lauantaina. ensi viikolla sitten vaan pari kertaa viikossa. kuukauden annos. en mennyt eilenä kuntosalille. katsoo jos vaikka ensi viikolla pääsisi sinne. ole varmaan jo silloin paremmassa kunnossa. eilenä ei oikeen taas maistunut ruoka. olin nälässä.
näännytin taas itseäni. katsoo jos vaikka tänään ruoka maistuisi.
tai voi olla että ei. sen näkee sitten. viikonloppuna mulla on synttärit. täytän 25 vuotta..aika menee äkkiä.
saa nähdä mitä kaverit,ohjaajat, ja poikaystävä ostaa mulle synttäri lahjaksi. siitä olen varma että saan ainakin suklaata.
poikaystävältä luulisin. suklaa maistuu aina ^^
olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi. ei olla nähty kahteen viikkoon. on ollut kova ikävä. mutta. huomenna näemme <3
ajatteöin juoda viikonloppuna synttäreiden kunniaksi.
siideriä ja lonkeroa. ehdottomasti pitää ostaa karpalo lonkeroa.
pari kappaletta. ja varmaa yksi pullo up cideriä ja sitten neljänneksi joku muu juoma. aijon juoda sen neljä juomaa ettei tule huono olo.
tulen siitä jo känniin :D sipsiä pitää ostaa myös. varmaan ranch sipsiä. nams. muuten mun olo on tosi hyvä tällä hetkellä. kiva lähteä lomille huomenna. mun paras kaveri lähtee myös lomille. näemme sitten taas sunnuntaina. animea ajattelin tänään taas katsoa. meillä on taas toiminta tunti päivällä. kestää tunnin.
huomenna aijon laittaa ne mun uudet kengät mitkä ostin <3 en ole vielä käyttänyt niitä. perjantain kunniaksi. :) ja guess laukku.
meikata pitää myös. sa nähdä paljon mulla menee sitten rahaa viikonloppuna. varmaan se 30 euroa uskoisin. viimeksi meni sen verran kun olin poikaystävän luona. juomiin menee se vähän yli kymmenen euroa. tänään tai huomenna pitäisi tulla taas rahaa. onneksi. tänään pitää siivota. alan kohta siivoamaan. pitää imuroida ja mopata. ja pyyhkiä pölyt. pesen ehkä tänään vielä pyykkiä. lakanat pitäisi pestä. ja pyyhkeet. sitten niitä ei tarvi vähään aikaan pestä. tänään mulla on paljon energiaa. jaksaa tehdä asioita :)