IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ohjelmaa.Keskiviikko 28.01.2015 08:22

se olisi keskiviikko. viikon puoli väli. tänään on kivasti ohjelmaa tiedossa. paja on päivällä, ja kuntosali illalla.
olin eilenä pelaamassa sählyä. meijän joukkue hävisi.
no ehkä voitetaan ensi kerralla. nyt kun on ollut hyvä olo niin ruokakin on maistunut. hyvä juttu. silloin jaksaa kun on syönyt hyvin.
eilenä katsoin animea. "school days" animea katsoin muutaman jakson. tänään voisi katsoa pari jaksoa. sitten kun on hyvä hetki.
sain eilenä pestyä pyykkiä ja maksettua laskuja. nyt on kaikki tämän kuun laskut maksettu. tilille jäi vielä kivasti rahaa.
saa nähdä mitä tehdään pajalla. toivottavasti jotain mukavaa.
mun kaveri on samassa ryhmässä. on juttu kaveri. mennään taas salille yhdessä illalla. mun vatsa on paljon parempi mitä eilenä. se on onneksi rauhoittunut. eilen illalla se oli vielä vähän kipeä. mutta ei enää onneksi. pitä varmaan huomenna käydä apteekissa hakemassa lisää leponexia. tänään en ole menossa kylille.
huomenna mulla on enemmän aikaa. ja huomenna mulla on vaan siivous ja toiminta tunti. pitää jo tänään alkaa vähän siivoamaan niin huomiselle ei tule sitten kauheasti siivottavaa.
psykologi mulla on ensi viikon tiistaina klo 13. yhdeltä. pitää sanoa sille sitten että uusii noi mun lääke reseptit taas. saa sitten lääkkeitä. koitan muistaa. ensi viikolla mulla on myös verikokeet. ne on aina alku kuusta. saa nekin pois alta. onneksi noi on alku kuusta kaikki mitä mulla on. saa ne pois alta kun käy. ja olen siihen ihan tyytyväinen että käyn vaan psykologilla kerran kuussa.
mulla on kaikki asiat aika hyvin niin ei tarvi käydä useammin siellä.
kohta pitää ottaa taas aamu lääkkeet ja mennä aamupalalle.
syön taas ruisleipää. äsken join ison kupin mustaa kahvia. nyt olen pirteä. eilenä en juonut ollenkaan kahvia. tänään pystyi taas juomaan. teetä aijon juoda tänään. varmaan sen pari kuppia.
huomenna voisi käydä seppälässä katsomassa noita rintaliivejä mitkä maksaa vaan 3 euroa. jos vaikka ostasi yhet. väriä en vielä tiedä. sen näkee sitten. toivottavasti löytyy jotkut hyvät.
huomenna mulla on hyvin aikaa ennen toiminta tuntia. menen ruoan jälkeen kylille huomenna. niistä mun tilaamista manga kirjoista ei ole vieläkään kuulunut mitään. toivotaan että tulisi jo ensi viikolla.
niihin menee se 30 euroa. tilasin pari mangaa.
jee. desucon lähestyy :) alle kuukausi siihen ^^ ja uusin anime lehti tulee tämän viikon perjantaina. yay! olen niin odottanut.
pitää ostaa se sitten. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.