IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pari kiloa on tullut.Maanantai 28.02.2022 06:14

Kohta vaihtuu kuukausi. Pakko sanoa että tää helmikuu on mennyt nopeasti. Aika menee vaan jotenkin äkkiä. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää tällä viikolla hakea sitä leponexia. Se lääke alkaa kohta loppumaan. En eilenä päässyt pesemään pyykkiä koska pesukone oli koko päivän varattu. Tänään uusi yritys päästä pesemään.
Tänään on taas aamulenkki. Nyt on pakko liikkua enemmän koska olen lihonut pari kiloa. Se johtuu ihan siitä että olen nyt syönyt viime aikoina suklaata. Nyt mä päätin että lopetan suklaan syömisen toistaiseksi. Koitan vaan liikkua sekä syödä terveellisesti. Enkä nyt juo limua tai alkoholia paitsi sallin sen viikonloppuisin. En juo viikolla. Nyt onneksi aurinko on myös alkanut paistamaan niin on hyvä lenkkeily sää. Teen toisen lenkin sitten taas illalla. Mulla saa olla nyt juomana vesi, musta kahvi ja tee. En lisää niihin mitään sokeria paitsi teehen laitan hunajaa. Ostin sitä lisää kun kävin tokmannilla eilenä. Ihanaa kun saa taas liikkua vapaasti eikä korona ole iskenyt. Tällä viikolla syön pakkasesta ruokia niin ei tarvitse mennä kauppaan. Lämmittää vaan mikrossa niin ruoka on siinä. Aina kun mulla jää ruokaa niin pakastan sen. Toivoisin vaan että olisi isompi pakastin. Katsoin eilenä putous jakson. Oli aika hauska kun sen katsoi. Hannu Gandhi on mun suosikki siinä. Sillä on vaan niin jotenkin ihana ääni kun se puhuu. Tykkään! Voisin vaan katsoa sitä tuntikausia. En kyllästyisi.
Innolla odotan seuraavaa putous jaksoa.

Ei ole koronaa! :)Sunnuntai 27.02.2022 06:14

Hyviä uutisia mulla ei ole koronaa! Tulokset tulivat eilen illalla. Nyt on helpottunut fiilis ja voi jatkaa taas normaalia elämää. Ei tarvitse jäädä neljän seinän sisälle. Pääsee taas kaupoille. Mun pitää käydä tänään tokmannilla. Hunaja alkaa loppua niin käyn sitä ostamassa lisää.
Eilenä oli aivan ihana ilma ja se jatkuu taas tänään. Pakko mennä tänäänkin ulkoilemaan. Nyt se kevät alkaa jo tulla. Aijon nauttia auringon lämmöstä. Piristää kyllä paljon mieltä kun aurinko paistaa pakko sanoa.
Eikä ole enää semmoinen masentunut olo yhtään ja se on hyvä.
Onneksi lääkkeet auttavat myös näihin olotiloihin. Nyt on ollut hyvä kausi ja viikko vaikka luulin että olin saanut koronan. Olen tehnyt elämäni aikana nyt pari koronatestiä. Nyt mun netti taas toimii. Eilenä se vähän temppuili mutta nyt kaikki on kunnossa. Välillä tulee noita häiriöitä.
Varmaan pesen pyykkiä tänään kun on hyvin aikaa. Niin huomenna ei sitten tarvitse. Alan tässä heti aamusta pesemään. Katsoin taas muutaman jakson kotikatua eilenä. Tänään jatkuu katsominen. Olen katsonut sitä jo yli 60 jaksoa. Siinä on alkanut nyt tapahtua. Pakko sanoa että on hyvä sarja. Siinä on monta hyvää hahmoa mistä tykkään.
Ensi viikolla mun pitää käydä apteekissa. Leponexia pitää hakea koska alkaa kohta loppumaan. Mun pitää myös kohta ostaa karpalokapseleita.
Rahaa tulee ensi viikolla taas ja laitan vähän siitä säästöön. Desucon reissua varten. Laskin että saan hyvin säästettyä rahaa desuconiin.
Tässä on vielä monta kuukautta aikaa säästää. Tänään katson eilisen putous jakson. En eilenä jaksanut valvoa ja katsoa. Saa nähdä onko hauska jakso. Nautin taas tästä päivästä koska ei ole mikään kiire.
Huomenna arki taas alkaa.

Innostuin katsomaan animea.Lauantai 26.02.2022 05:57

Tein eilenä koronatestin. Nyt sitten odotellaan tuloksia mitkä tulee tässä viikonloppuna. Toivon että ei ole koronaa mutta voi tapahtua ihan mitä tahansa. Se voi myös olla että mulla on se. Tää oli toinen koronatesti minkä olen tehnyt. Jos nyt joudun jäämään neljän seinän sisälle niin kyllä mä tekemistä keksin. Onneksi saa ulkoilla vaikka on korona sekä katson taas noita draama sarjoja eteenpäin eli kotikatua ja syke sarjaa.
Katsoin eilenä pitkästä aikaan animea. Löysin taas pari sarjaa mitkä vaikuttivat mielenkiintoiselta. Aijon ne sitten katsoa. Desucon liput tulee myyntiin ensi viikolla. Kaveri hommaa ne liput ja mä maksan kaverille takaisin siitä lipusta. Mä toivon että desucon järjestetään sitten kesällä niin pääsee sinne pitkästä aikaan. Nyt alan säästämään rahaa siihen niin on kaikki bussimatka, ruoka ja shoppailu rahat. Tässä on muutama kuukausi hyvin aikaa säästää. On nyt taas jotain mitä odottaa! Anime ja manga on yksi mun lempi harrastus mikä on ollut ihan teinistä asti. Aloitin sen harrastamisen 13 vuotiaana. Alon kerämään silloin paljon mangaa. Niitä on satoja kappaleita ja monta sarjaa. Rahaa on mennyt paljon niihin.
Satoja euroja. Nyt olen enemmän katsonut anime sarjoja kun kerännyt taas mangaa. Välillä on semmoisia kausia etten katso animea pitkään aikaan ja sitten on semmoisia että taas innostuu. Olo on ok tällä hetkellä.
Ei ahdista yhtään. Aamu alkanut taas kahvilla. Onneksi aamukahvi herättää. Aamulenkille taas ja iltapäivällä toinen lenkki. Nyt on luvattu että aurinko paistaisi viikonloppuna. Ihanaa! Kevät alkaa jo tulla ja sitä on odotettu!

Tykkään lenkkeillä.Perjantai 25.02.2022 06:05

Perjantai. Viikko on mennyt nopeasti taas. Viikonloppu suunnitelmat muuttuivat mutta ei se haittaa. Välillä käy niin. Olen nyt tämän viikonlopun täällä. Katsoo jos ensi viikon viikonloppuna menisi taas poikaystävän luokse. Mulle ei ole onneksi tulossa tylsää viikonloppua. Nyt on luvattu auringon paistetta viikonlopuksi niin on hyvä sää lenkkeillä. Aijon jatkaa kotikatu ja syke sarjojen katsomista, nukun taas päikkäreitä..kirjoitan blogia aamulla. Olo on ollut edelleen hyvä. Lääkkeet ovat auttaneet taas paljon tähän mun oloon. Tottakai välillä tulee sitä huonoa oloa ja päiviä mutta yrittää vaan ajatella että kyllä niistä sitten jotenkin selviää. Jos on paska päivä niin ajattelee että huomenna on sitten parempi päivä. Aamulenkille olen menossa taas ja teen toisen lenkin illalla. Eilenä oli kova tuuli kun kävin lenkillä ja pikkasen liukasta.
Mutta teki hyvää saada vähän happea. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus mitä olen jo tehnyt monta vuotta. Mulla on hyvä kunto tällä hetkellä ja haluan että se pysyy sellaisena. Sekä se on hyvä että käyn saliila treenaamassa pari kertaa viikossa. Liikunta auttaa mua paljon tuohon ahdistukseen ja masennukseen. Menen vaikka lenkille mielummin kun otan sillä ahdistavalla hetkellä rauhoittavan. Netti vähän temppuili tässä aamulla mutta sain sen toimimaan. Käynnistin modeemin uudestaan niin se auttoi. Katsoin eilenä muutaman jakso syke sarjaa. Olen viidenellä kaudella. Pakko sanoa että on hyvä sarja. Vielä on monta kautta jäljellä sitä ja tulee uusia jaksoja koko ajan.

Kesällä aijon taas shoppailla. :)Torstai 24.02.2022 06:24

Viikonlopun suunnitelmat muuttuivat. En ole menossa parhaan kaverin luokse. No välillä käy niin mutta onneksi aina tulee viikonloppu. Olen nyt sitten itseni kanssa koko viikonlopun. Teen kaikkea rentoa tekemistä eli lenkkeilen, nukun päikkäreitä, katson taas kotikatu ja syke sarjaa eteenpäin. Saa hyvin ajan kulumaan. Tänään pitää siivota. Alan siivoilemaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Pesin eilenä jo pyykit niin niitä ei tarvitse miettiä. Pakko sanoa että on ollut hyvä viikko tähän asti. Ei ole ollut mitään ahdistusta, masennusta, harhoja..nyt on ollut myös hyvä etten ole syönyt rauhoittavia taas vähään aikaan. Hyvin olen pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Olen koko viikon nauttinut tästä hyvästä olosta. Tänään aijon ulkoilla paljon eli teen ekan lenkin päivällä ja toisen lenkin illalla. Nyt on ollut tosi hyvä ilma ulkona. Eilenäkin paistoi aurinko kun kävin lenkillä. Toivon jo että lumet sulaa pois ja kevät saisi jo tulla sekä kesä. Sitten kesällä aijon shoppailla uusia kesävaatteita.
Mekkoja ja toppeja pitää ostaa ainakin. Sitten mulla on vielä vaatekaapissa kivoja kesävaatteita mitä aijon pitää kesällä päällä.
Tokmannille tulee varmasti myyntiin kivoja kesävaatteita. Ostan sieltä sitten jotain. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Onneksi aamukahvi herätti. Sitten on mukavaa kun kämppä on siisti. Torstai on hyvä päivä aina siivota.

Viikon viimeiset salitreenit.Keskiviikko 23.02.2022 06:19

Oli hyvät ja tasaiset pelit eilenä sählyssä. Pelattiin noin puolituntia. Olin ensin hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Molemmat joukkueet saivat yhtä paljon maaleja niin tuli tasapeli. Ensi viikon tiistaina on sitten seuraavat pelit taas. Viikko on mennyt yllättävän hyvin. On ollut kireä olo vaan ja pää kipeä mutta ei ole ahdistanut. Mielummin kireä olo kun ahdistus jos pitäisi valita. Tänään illalla salille treenaamaan innolla olen menossa.
Viikon viimeiset treenit sitten loppuviikon voi ottaa rennosti. Olen menossa viikonloppuna parhaan kaverin luokse iltaa viettämään ja olen yötä. Ei olla nähty taas pitkään aikaan ja ihan kiva viettää taas laatuaikaa parhaan kaverin kanssa. Juodaan, höpötellään ja valvotaan. Siinä se lauantai ilta menee mukavasti. Tänään pitää pestä pyykkiä. Lakanat ja vaatteet. Huomenna sitten siivoan heti aamusta niin saa kämpän kuntoon.
Tuli hyvää kinkkukiusausta eilenä. Söin sitä eilisen päivän ja loput laitoin pakkaseen. Syön sen sieltä sitten joskus. Aamu alkanut hyvin eikä pää ole enää niin kipeä mitä eilenä. Onneksi nukuin hyvin viime yönä niin jaksaa taas tämän päivän oli pää kipeä tai ei. Kohta otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia ja siivoan keittiötä. Pyykit vien hetken päästä. Aamulenkille olen tottakai taas menossa niin saa raitista ilmaa. Sitten kun tulen lenkiltä niin keitän kupin teetä. Aina kun tulen lenkiltä niin juon heti sen jälkeen teetä. Siitä on tullut tapa. Tänään varmaan taas katson kotikatu sarjaa eteenpäin. Eilenä kerkesin katsoa pari jaksoa.

Pelit tänään.Tiistai 22.02.2022 05:59

Tänään on tullut kelalta taas rahaa. Alan kohta maksamaan loput laskut pois kirjoitan eka blogin. En eilenä illalla meinannut saada unta. Mulla oli pää kipeä. No nukahdin sitten viimein ja tänä aamuna heräsin tuossa viiden jälkeen. Join äsken aamukahvit ja nyt olen ihan hereillä.
Olin eilenä illalla salilla ja oli hyvät treenit taas. Hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen. Tein paljon vatsalihasliikkeitä. Huomenna teen saman kun menen salille. Tekee hyvää vatsalihaksille. Välillä niitäkin pitää treenata.
Tänään on taas sählypelit iltapäivällä innolla olen menossa pelaamaan. Näkee taas parasta kaveria koska sekin on tulossa peleihin. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Aijon olla taas hyökkääjä siinä olen hyvä.
Tänään teen ruoaksi kinkkukiusausta. Laittaa vaan kaikki vuokaan ja uuniin. Helppo ruoka. Syön sitä tämän päivän ja loput laitan pakkaseen.
Olo on ok tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Katson varmaan tänään taas kotikatu sarjaa ennen kun menen peleihin. Kerkiää katsoa muutaman jakson. Pelit alkaa vasta kolmelta.
Ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla. Huomasin että masennuslääkettä pitää kohta hakea paketti lisää. Alkaa loppumaan.
Leponexia haen sitten ensi viikolla. Tänään aamulenkille niin kuin joka aamu. Saa happea ja raitista ilmaa. Lenkki ja pelit on mun tämän päivän liikunnat. Huomenna sitten taas salille illalla. Tästä tulee hyvä päivä. Näkee tänään kaikki kaverit mikä piristää mun mieltä.

Illalla salitreenit. :)Maanantai 21.02.2022 05:44

Arki alkaa taas. Sain todella hyvin levättyä viikonloppuna. Nukuin eilenäkin päikkärit mikä teki vaan hyvää. Kävin tokmannilla koska piti ostaa uusia sukkia ja ostin samalla uuden hiusharjan. Ostin mustan värisiä sukkia. Se harja on pinkin värinen. Mulla meni rahaa noin 13 euroa. Olen tehnyt kauppalapun valmiiksi ja olen menossa tänä aamuna kauppaan. Siinä tulee samalla hyvä lenkki kun kävelee sinne ja takaisin.
Olo on todella hyvä tällä hetkellä ja mä luulen että tästä on tulossa hyvä viikko. Tänään olen menossa illalla salille. Teen kunnon treenit viikonlopun jälkeen. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin niin tarkistin ettei mun tarvitse vielä tällä viikolla hakea mitään lääkettä. Kaikki riittävät vielä tälle viikolle. Seuraavat verikokeet mulla on 14 päivä maaliskuuta.
Heräsin jo viideltä. Menin eilenä ajoissa nukkumaan. Onneksi aamukahvi herätti. Tästä tulee varmasti hyvä päivä vaikka on maanantai. Välillä maanantai päivät mulla on ahdistavia. Nyt ei ahdista ja se on hyvä.
Kohta otan aamulääkkeet. Onneksi tuo masennuslääke auttaa myös ahdistukseen. Lievitää sitä aika hyvin. Aijon syödä masennuslääkettä ja muita lääkkeitä ihan loppuun saakka. Nuo lääkkeet auttaa mua aika paljon niin pystyy jotenkin elää tätä elämää. Elän hetki ja päivä kerrallaan. Tänään tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä siinä sarjassa taas tapahtuu tällä viikolla. Innolla aijon taas katsoa. Salkkarit on vaan niin paras sarja. Olen nähnyt ihan kaikki jaksot alusta asti. Olen saanut kohta katsottua kotikatu sarjaa 50 jaksoa. Sekin on jännittävä sarja.
Eilenä katsoin sitä taas pari jaksoa.
Huomenna alkaa uusi viikko. Viikonloppu on mennyt tähän asti mukavasti.
Eilenä kävin aamulenkillä, nukuin päikkärit, menin vielä toisen lenkin iltapäivällä. Katsoin myös kotkatua ja syke sarjaa muutaman jakson.
Tänään pesen mun pyykit kun on hyvin aikaa. Käyn eka aamulenkillä niin sen jälkeen alan pesemään. Pesukone on varmasti vapaa. Olo on ollut edelleen hyvä ja olen nauttinut siitä. Olen huomannut että nyt mua ei ole ahdistanut pahasti moneen päivään. Olo on ollut tasainen. Rauhoittavia en ole syönyt taas hetkeen ja se on hyvä. Otan sen lääkkeen vasta sitten jos mikään muu keino ei auta. Huomenna taas salitreenit. Hyvällä fiiliksellä olen menossa salille. Aijon kuntoilla niin että hiki valuu ja tulee sen jälkeen hyvä olo. Nyt aijon ottaa sen mun uuden juomapullon käyttöön minkä ostin kärkkäiseltä. Ylihuomenna on taas sählypelit. Sitäkin odotan innolla. Näkee taas parasta kaveria koska sekin on tulossa peleihin. Pakko sanoa että paras kaveri on hyvä pelaaja sählyssä. Se vaan tekee koko ajan maaleja. Kävin eilenä lidlissä. Vein kaikki tyhjät pullot ja tölkit pullonpalautukseen. Sain niistä yli 17 euroa! Aijon säästää sen rahan en tuhlaa sitä. Alan kohta tekemään kauppalappua koska olen huomenna menossa kauppaan. Ajattelin tehdä kinkkukiusausta ensi viikolla. Sitten syön myös pakkasesta ruokia pois. Aamu alkanut hyvin. Otan aamulääkkeet nyt ja tarkistan kohta mun lääkkeet tarviiko ensi viikolla hakea mitään lääkettä. Uskon että kaikki lääkkeet riittävät vielä ensi viikon.

Tykkään nukkua päikkäreitä.Lauantai 19.02.2022 06:13

Heräsin tänään puoli kuusi. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Olo on hyvä tällä hetkellä. Olen huomannut että nyt mua ei ole yhtään viime päivinä ahdistanut. Se on vaan hyvä juttu. Olen taas oma iloinen itseni. Eilenä oli mukava päivä. Nukuin päikkärit, kävin lenkillä ja olin yhden mun kaverin luona kylässä. Ai niin ja katsoin kotikatu sarjaa eilen muutaman jakson. Tänään aijon taas katsoa sitä. Aamulenkille olen menossa tänään ja teen toisen lenkin iltapäivällä. Ihanaa kun ei ole kiire minnekkään. Voi vaan olla. Nukun varmaan tänään päikkärit lenkin jälkeen. Eilenä mä nukuin sen pari tuntia. Teki kyllä hyvää. Sohvalla aina nukun. Söin jo sipsit ja pähkinät. Nyt en aijo herkutella taas viikkoon. Limun aijon vielä juoda tänään sitten ei enempää. Ensi viikolla koitan taas kuntoilla ja liikkua paljon. Pysyy paino sitten hyvänä. Olen normaalipainoinen tällä hetkellä ja se on hyvä juttu. Aijon siitä pitää kiinni. Viikon päästä olen menossa parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Ei olla aikoihin vietetty kunnolla aikaa niin nyt toivon että onnistuu.
Juodaan ja herkutellaan. Sekä valvotaan myöhään. Toivotaan ettei korona tule ennen sitä. Voi tapahtua vielä ihan mitä tahansa. Hetki ja päivä kerrallaan elän tätä mun elämää. Nyt keskityn tähän päivään. Nyt otan aamulääkkeet sekä alan kuunnella taas musiikkia. Nautin tästä päivästä.
Onneksi huomennakin voi vielä levätä ennen kun uusi viikko taas alkaa.