IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei ole koronaa! :)Sunnuntai 27.02.2022 06:14

Hyviä uutisia mulla ei ole koronaa! Tulokset tulivat eilen illalla. Nyt on helpottunut fiilis ja voi jatkaa taas normaalia elämää. Ei tarvitse jäädä neljän seinän sisälle. Pääsee taas kaupoille. Mun pitää käydä tänään tokmannilla. Hunaja alkaa loppua niin käyn sitä ostamassa lisää.
Eilenä oli aivan ihana ilma ja se jatkuu taas tänään. Pakko mennä tänäänkin ulkoilemaan. Nyt se kevät alkaa jo tulla. Aijon nauttia auringon lämmöstä. Piristää kyllä paljon mieltä kun aurinko paistaa pakko sanoa.
Eikä ole enää semmoinen masentunut olo yhtään ja se on hyvä.
Onneksi lääkkeet auttavat myös näihin olotiloihin. Nyt on ollut hyvä kausi ja viikko vaikka luulin että olin saanut koronan. Olen tehnyt elämäni aikana nyt pari koronatestiä. Nyt mun netti taas toimii. Eilenä se vähän temppuili mutta nyt kaikki on kunnossa. Välillä tulee noita häiriöitä.
Varmaan pesen pyykkiä tänään kun on hyvin aikaa. Niin huomenna ei sitten tarvitse. Alan tässä heti aamusta pesemään. Katsoin taas muutaman jakson kotikatua eilenä. Tänään jatkuu katsominen. Olen katsonut sitä jo yli 60 jaksoa. Siinä on alkanut nyt tapahtua. Pakko sanoa että on hyvä sarja. Siinä on monta hyvää hahmoa mistä tykkään.
Ensi viikolla mun pitää käydä apteekissa. Leponexia pitää hakea koska alkaa kohta loppumaan. Mun pitää myös kohta ostaa karpalokapseleita.
Rahaa tulee ensi viikolla taas ja laitan vähän siitä säästöön. Desucon reissua varten. Laskin että saan hyvin säästettyä rahaa desuconiin.
Tässä on vielä monta kuukautta aikaa säästää. Tänään katson eilisen putous jakson. En eilenä jaksanut valvoa ja katsoa. Saa nähdä onko hauska jakso. Nautin taas tästä päivästä koska ei ole mikään kiire.
Huomenna arki taas alkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.