IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paino tippunut.Tiistai 31.07.2018 07:15

Viikko lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Oli mukavaa mennä töihin. Menen tänään taas töihin ja huomenna. Mulla on viikossa nyt kolme työpäivää. En ole enää menossa klubitalolle. Se aika on nyt ohitse.
Oli kiva nähdä kaikki töissä. Kaikilla oli mennyt loma hyvin.
Kun pääsin töihin eilen niin ihan tajuttoman kuuma oli sisällä.
Ilma ei kierrä tuolla töissä oikeen. Pakko mennä välillä ulos tuulettumaan jos sisällä on niin kuuma. Jaksoin mennä eilen illalla lenkille. Kävin taas sen pururatalenkin. Hyvin meni ei alkanut heikottaa.
Mulla oli vesipullo mukana. Lenkki kesti sen puolisen tuntia.
Eilen aamulla mulla oli punnitus. Oli lähtenyt kilo ja 300 grammaa.
Nyt mä painan 75,3 kg. Sopiva paino. Eikä haittaa yhtään jos tippuu.
Mä olen vähentänyt huomattavasti suklaan syömistä. En ole pitkään aikaan syönyt suklaata. Yhdessä vaiheessa mä söin joka viikonloppu kauheat määrät suklaata. No ihan hyvä jos on nyt pystynyt vähentämään. Olen alkanut nyt myös lenkkeilemään niin sekin vaikuttaa painoon myös. Mä eka pelkäsin että nuo mun uudet e-pillerit lihottaisi. Mutta ei onneksi. Luulen että nuo pillerit on mulle sopivat.
Mielialan vaihteluja on ollut. Tosi rajuja. Eka suututtaa ja sitten nopeasti tulee surullinen olo. En ole nyt itkenyt pitkään aikaan mutta kyllä se itku taas tulee jossain vaiheessa mutta voin sanoa että kun itken se helpottaa mun olotilaa paljon. Saa kaiken paskan mikä on kertynyt taas sisälle niin pois. Ja tulee paljon kevyempi olo.
Olen aika herkkä välillä. Ennen kun lähden töihin niin pitää laittaa aurinkorasvaa ennen lähtöä. Ja otan sen aurinkorasvan mukaan töihin. Eilen mä en muistanut ottaa sitä. Unohtui. Iltapäivällä meillä on liikuntaa. Pelataan vissiin ulkopelejä. Jalkapalloa me ei pelata koska on niin kuuma. Tänään pitää olla vesipullo mukana kaikkialla.
Eile mä join ainakin kolme litraa vettä päivän aikana.
Tänään saman verran. Muistin eilen ottaa rauhottavan mukaan töihin. Ei tullut huonoa oloa. Sitten kun se ahdistus iskee tai harhat, niin sitten otan heti sen rauhottavan.
Kun olen ottanut sen pillerin niin sanon siitä sitten ohjaajalle niin tietävät. Mulla ei ole nyt vaatekriisiä onneksi. Puen tänään päälle yhden t-paidan ja laita nää mustat shortsit.
Ja ballerinakengät. Ihanan kevyet jalassa. Mietin käynkö kaupassa töiden jälkeen. Ehkä. Mietin vielä. Apteekissa mun pitää käydä.
Hakea yksi lääketodistus. Tänään taas katsotaan kaverin kanssa lemmen viemää. Eilen katsottiin myös. Me molemmat tykätään siitä sarjasta niin katsomme sen aina yhdessä. Ja juomme teetä samalla kun katsomme. Höpötellään samalla. Mutta. nyt alan levittää aurinkorasvaa. Sekä laittaa mun pokemon laukun valmiiksi.
Pitää pakata taas kaikki. Tästä tulee mukava päivä. Nautin kesästä.
Vielä kun pystyy.

Arki tosiaan alkaa nyt.Maanantai 30.07.2018 05:39

Nyt on kesäloma vietetty ja työt alkaa. Mä heräsin jo tuossa viideltä. Keitin aamukahvit. Nyt olen jotenkin hereillä. En saanut enää unta.
Kamalan kuuma oli taas nukkua. Ikkuna oli koko yön auki.
Vähän tuuletusta. Nyt mulla on keittiön ikkuna auki ja tuuletin päällä. Mulla on jo nyt kuuma taas. Laitan tosi kevyet vaatteet tänään töihin päälle. Koska siellä töissä on myös kuuma eikä ilma vaihdu siellä.
Pitää muuten ajella jalkakarvat pois jos aijon shortsit laittaa tänään töihin. Teen sen ennen lähtöä. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Ihan mukavaa aloittaa taas arki. Tulee tekemistä päivään kun käy töissä.
Ja on hommia. Pitää muistaa ottaa rauhottava mukaan töihin. Se on mulla aina mukana töissä jos mua alkaa vaikka yllättäen ahdistaa tai tulee muutenkin huono olo. Se sitten auttaa siinä tilanteessa.
Tänään jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. Mun ei tarvitse nyt hakea mitään lääkkeitä. Kaikkia on. Verikokeet on myös mulla varmaan kohta taas. Ohjaaja antaa sitten taas muistilapulla sen ajan koska mulla on verikokeet. Ne aina varaa ajan sinne labraan.
Mun täytyy käydä joka kuukausi verikokeissa leponex lääkkeet takia.
Nyt mulla ei ole pahasti ollut mitään harhojakaan.
Mikä on hyvä juttu. Tai psykoosi olotiloja. Mutta niitä kerkiää tulla taas monta monta kertaa taas sitten jossain vaiheessa. Siinä vaiheessa kun menee tosi huonosti ja on todella ahdistunut.
Mutta. Nyt tällä hetkellä mulla aivan ihana ja onnellinen olo.
Nyt pitää taas vaan nauttia tästä olotilasta kun vaan pystyy.
Ihanaa. Kohta on se Tallinnan reissu. Ja mä tosiaan päätin etten juo siellä laivalla yhtään alkoholia. Mä juon vaan colaa.
Cola on paras juoma. Siitä ei tule krapulaa kun juo tai huonoa oloa.
Kaverit aikoo juoda siellä. No kun mä en ole kännissä niin katson mun kavereiden perään ettei niille käy huonosti. Mä huolehdin niistä siellä laivalla. Olen tukena jos niille tulee huono olo.
Hyvin se reissu menee. Tuskin tapahtuu mitään ikävää. Ja onhan ohjaajat mukana siellä laivalla. Sinne reissuun lähtee pari ohjaajaa.
Ihan hyvä. Vahtivat meitä siellä laivalla.
Kohta voisi laittaa jotain hyvää maanantai fiilis musiikkia soimaan.
Mulla on hyvä fiilis vaikka on maanantai.
Kaikki aina sanovat että maanantai on ihan perseestä.
Mä tykkään maanantai päivästä. Tuntuu aina kivalta jotenkin aloittaa uusi viikko. Ja kiva mennä töihin.
Laitan positiivisen asenteen päälle kun menen töihin. Mä olen tosi positiivinen ja iloinen ihminen. Ja tulen kaikkien kanssa hyvin toimeen. Nauran aika paljon. Mä nauran itse asiassa joka päivä jollekkin asialle. Parhaan kaverin kanssa aina nauretaan illalla.
Jos jossain ohjelmassa sattuu joku hauska kohtaus.
Tai sitten me nauretaan sen takia kun ollaan väsyneitä.
Se on ihanaa kun pystyy nauramaan. Huumoria pitää olla paljon elämässä. Elämä olisi muuten tylsää.

Kesäloma loppuu.Sunnuntai 29.07.2018 08:55

Vika lomapäivä. Huomenna töihin. Nopeasti meni tää kesäloma.
Tuntuu ihan siltä että se olisi hetki sitten alkanut. No ihan kiva että arki alkaa taas ja tulee tekemistä päivään.
Ei tarvitse olla koko aikaa koneella tai katsoa netflixiä. Mä katoin eilen vaan noita mtv katsomosta noita ohjelmia. Iholla ja muuta.
Eilinen ilta tuntui tosi ahdistavalta. Kaikki ikävät ajatukset vaan pyöri mun päässä ja oli kaikenlaisia kuvitelmia. Onneksi mulla oli itsellä se yksi rauhottava niin otin sen sitten. Rauhotuin onneksi ja aloin katsomaan netfilxistä Sinkkuelämää leffaa. Sitten kun en jaksanut enää katsoa niin menin nukkumaan. Nukuin hyvin koko viime yön.
Ihanaa paras kaveri tulee lomilta tänään kotiin. Ikävä on ollut sitä nää pari päivää. Tänään me vihdoinkin taas näemme.
Menen sen luokse taas illalla. Katsotaan jotain telkasta ja höpötellään.
Nukuin eilen puolentoista tunnin päikkärit ruoan jälkeen. Mä heräsin siinä puoli neljän maissa ja totesin että nyt lähden lidliin ostamaan vihreää teetä. Ostin sen liptonin vihreätee paketin missä on monta eri makua. Se on mun lempi tee. Mielummin juon vihreää teetä kun taas tavallista teetä. Sekä juon teetä taas enemmän kun kahvia taas.
Kahvia mä juon suunnilleen päivän aikana ainakin pari kuppia.
tai yhden. Olen enemmän tee ihmisiä.
Pitää muuten katsoa vaatteet valmiiksi mitkä pistän töihin huomenna. Jos on lämmin päivä, niin toppi ja shortsit.
Sekä ballerinakengät jalkaan. Paljon kevyemmät sitten jalassa kun on töissä. Voin sanoa että mä odotan jo huomista päivää.
Kivaa mennä töihin koska siellä on niin parhaat työkaverit. Olen joo sanonut tämän jo monta kertaa mutta silti.
Otan tuon mun pokemonlaukun sitten käyttöön kun menen töihin. Mulla on ihan sama mitä muut ajattelee siitä mun laukusta.
Pokemon on vaan paras. Ja siihen mahtuu ihan kaikki tavarat.
Vesipullolle on myös oma tasku siinä laukussa.
Kohta alan pesemään pyykkiä. Aamupalan jälkeen. Pesen tänään niin ei tarvitse ensi viikon alussa pestä.
Kaupassakaan ei nyt tarvitse käydä muutamaan päivään kunkävin eilen. Mä sanon kohta ohjaajalle siitä, että otin sen rauhottavan eilen illalla. Kerron miksi. Ohjaaja aina ymmärtää sen miksi mä otan sen rauhottavan kun kerron siitä. Tää skitsofrenia ei aina ole kiva sairaus. Mutta olen aika hyvin jo oppinut elämään tämän sairauden kanssa. Nyt alkaa jo helpottaa. Kun sairastuin niin silloin oli tosi vaikeaa. Nyt mä olen todella onnellinen vaikka mulla on tää sairaus.
Mulla on elämässä paljon hyviä asioita. Tärkein niistä on ystävät ja tukiverkko. Voin aina kertoa vaikka parhaalle kaverille mun huolista.
Se kuuntelee mua aina ja mä kuuntelen aina sitä.
Nyt tällä hetkellä mulla on ihan hyvä fiilis. Ei ole mitään hätää.
Kaikki on hyvin. Ei ole huolia. Nyt alan kohta pesemään sitä pyykkiä.
Sekä vähän siivota tätä mun kämppää.
On sitten vähän siistimpää taas. Mutta. Aijon vielä nauttia tästä vikasta loma päivästä.

Työt alkaa ensi viikolla.Lauantai 28.07.2018 08:25

Viikonloppu. Vielä pari päivää lomaa niin työt alkaa taas. Hyvillä mielin olen menossa töihin. Tulee taas tekemistä päivään. Mä tosiaan käyn töissä maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona. Neljän tunnin työpäiviä.
Ihan sopiva tunti määrä. Jaksaa sen ajan olla töissä. Katsoo sitten vaikka myöhemmin jos lisää työ tunteja lisää.
Nyt on tulossa vähän erilaisempi viikonloppu. Olen omissa oloissani.
Poikaystävä on sairaana eikä pääse nyt tulemaan käymään ja paras kaveri on myös lomilla. Olen nyt sitten itseni kanssa. No onneksi mulla on netti ja netflix. Mun viihde koko viikonlopulle. Nyt netflixiin on tullut uusi kausi orange is the new black. Kuuden kausi. Mulla on se viides kausi vielä kesken. Pitää se katsoa eka ennen kun alkaa kuudetta kautta katsomaan. Nyt mä olen katsonut tuolta mtv katsomosta iholla sarjaa. Musta se on hyvä. Kohta olen katsonut ne kaikki jaksot. Vielä on noin kymmenen jaksoa jäljellä sitä. Fitnesspäiväkirjoja pitää katsoa myös jossain vaiheessa taas. Siitäkin tykkään. Mulla on vielä pari tölkkiä limua jäljellä ja sipsiä. Kövin tokmannilla eilen hakemassa vähän sipsiä. Teki kovasti mieli. Eilen illalla mulla meinasi iskeä taas harhat päälle. Tuli hetken semmoinen ahdistunut olo, mutta kun otin iltalääkkeet niin sitten olo onneksi helpottui. Ne alkoi rauhoittaa. Voin sanoa että leponex lääke on tosi vahva lääke. Se onneksi aina rauhoittaa iltaisin.
Niin ei tarvitse aina ottaa sitä rauhottavaa illalla. Pyykkiä aijon pestä huomenna. Laitan töihin maanantaina päälle mun shortsit.
Alku viikosta on myös kova helle. Ja voin sanoa että meillä on töissä aika kuuma eikä ilma oikeen vaihdu siellä.
Vesipullo pitää ehdottomasti ottaa mukaan töihin. Jano iskee varmasti. Katsoo tänään menenkö lenkille taas iltapäivällä.
Voisi mennä niin saisi vähän jotain liikuntaa tälle päivälle. Joo mä lähden iltapäivällä tuonne pururadalle taas.
Sitten sen lenkin jälkeen on ihanaa päästä kylmään suihkuun.
Alle pari viikkoa niin on Tallinnan reissu. Kestää päivän.
Ollaan laivalla se 22 tuntia. Ihanaa päästä laivalle. Mä tykkään olla laivalla. Vähän eri maisemat silloin.
Sitten se on kivaa kun voi shoppailla laivalla. Sitä odotan kaikista eniten. Ja sitä jos sieltä löytyy se mun uusi Guess laukku.
Jos siellä ei ole Guessin laukkua, niin ostan sitten varmaan koruja ja mässyä. Uuden rannekorun haluaisin kovasti.
Kerran mä ostin laivalta rannekorun. Maksoi vaan 12 euroa.
Ja on hyvässä kunnossa vielä. Käytän sitä edelleen.
Ajattelin mennä tuossa jossain vaiheessa rintaliivi ostoksille.
Pitäisi ostaa uusia rintaliivejä. Mua harmittaa kun tokmannilla ei myydä mun kokoa. Muuten ostaisin sieltä ne rintaliivit.
Pitää mennä jonnekkin kauppakeskukseen shoppailemaan niitä.
Sieltä niitä löytyy varmasti. Värillä ei ole väliä. Nuo kaikki rintaliivit on hyvännäköisiä kaikki päällä. Rento päivä tiedossa tänään.
Nyt aijon nauttia. Kiva kun limua ja sipsiä on vielä jäljellä.
Mutta. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia ja fiilistellä.

Coca colaa.Torstai 26.07.2018 07:47

Eilen olimme pajatunnilla kotieläinpuistossa. Siellä oli vaikka mitä eläimiä. Itse rakastuin kahteen koiranpentuun mitä siellä oli.
Olimme siellä parisen tuntia. Siinä se iltapäivä sitten meni.
Käytiin poikaystävän kanssa eilen biltemassa illalla. Poikaystävä osti pari muovimattoa ja muttereita. Loppu illan olin taas parhaan kaverin luona. Katsottiin moderniperhe sarjaa taas fox kanavalta.
Tänään täytyy taas siivota. Alan kohta tekemään sen. Eka kirjoitan blogin. Tänään pitää käydä kaupassa jossain vaiheessa. Voisin lounaan jälkeen vaikka mennä tuonne lidliin. Toimintatunti on taas tänään iltapäivällä. Olemme varmaan ulkona. Nyt mulla on hyvä mieli kun sain siivottua nuo mun vaatekaapit. Nyt vaan shoppailemaan jossain vaiheessa uusia vaatteita. Ajattelin syksyllä tehdä jonkun shoppailureissun. Ostaa vähän syysvaatteita. Kesävaatteita en enää osta koska mulla on niitä ihan sopivasti. Kohta se syksy sieltä tulee.
Kävin eilen tokmannilla aamulla. Ostin vähän coca colaa.
six packin. Maksoi vähän yli viisi euroa. Join eilen yhden niistä tölkeistä.
Vielä viisi jäljellä. Coca cola on vaan niin paras limu. Alan sitä juomaan alkoholin sijasta. Mä juttelin jo ohjaajien kanssa tällä viikolla siitä, että koitan taas lopettaa juomisen. Mä yritän. Alkoholi ei tee mulle hyvää oloa vaan huonoa oloa.
Tänään maksan laskuja pois. Nyt kun olen koneella niin maksan ne tässä aamulla. Aamupala on alle tunnin päästä.
Alan jo ennen sitä siivoamaan. Pakko varmaan juoda tölkki coca colaa tässä aamulla kun on niin kuuma. No onneksi on jääkaapissa kylmässä. Ihanan kylmää se juoma kun juo.
Nyt mua ei ole ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Mulla oli silloin tiistai iltana tosi huono olo. Jos nyt viikonloppuna ei tulisi tuoda ahdistusta.
Paras kaveri lähtee lomille viikonlopuksi. Poikaystävä tulee taas viikonloppuna käymään. Katsellaan leffoja.
Ja syödään hyvää ruokaa. Tulee kiva lauantai päivä.
Työt tosiaan alkaa ensi viikolla. Heti maanantaina. Mulla on sitten kolme työpäivää viikossa. Mä toivon että jaksan. Katsoo miten alkaa sujumaan. Tosi kiva nähdä kaikki työkaverit. Ja toivottavasti siellä on sitten hommia. Niin aikaa menee nopeammin töissä. Mä olen sen neljä tuntia päivässä töissä. Ihan sopiva määrä.
Sitten kun alkaa ohjatut kuntosaliryhmät minne nyt haen, niin tulee illaksi sitten vähän tekemistä. Päivät töissä ja illat salilla.
Ihan hyvä vaan niin saa päivän liikunnat.
Tänään aijon mennä illalla lenkille. Mun piti jo eilen mennä mutta lähdinkin poikaystävän kanssa biltemaan. Tänään uusi yritys.
Menen tuonne pururadalle taas hikoilemaan. Se on hyvä lenkki.
Onneksi kerkiää syödä vähän ennen lenkkiä niin jaksaa.
Mutta. Nyt imuroimaan. Ja katsoa kaikki pyykit valmiiksi pesuun.

Kuuma on.Keskiviikko 25.07.2018 07:29

Helteet vaan jatkuu ja jatkuu. Loppua ei näy. Eilen oli niin kuuma taas.
Ja tänään sama. Oli pakko pitää ikkunaa auki yön ajan.
Nyt taas laitoin tuulettimen päälle. Puhaltaa mua kohti. Sain eilen siivottua loppuun nuo mun vaatekaapit. Nyt on paljon tilaa uusille vaatteille ja laukuille. Siinä meni se parisen tuntia yhteensä kun siivosin. Eilen ilta oli jotenkin tosi ahdistava. Jouduin ottamaan sen rauhottavan mikä helpotti sitten mun oloa onneksi. Olin loppu illan parhaan kaverin luona. Katsottiin Fox kanavalta moderni perhe sarjaa. Se on niin paras sarja. Odotan että se vika kausi tulee netflixiin niin näkee sen sitten. Eilen katsoin iholla sarjaa mtv katsomosta. Mulla on tunnukset sinne. Se on kätevä ettei se maksa mitään. Voi katsoa ilmaiseksi. Siellä on vaikka mitä katsottavaa. Nyt olen katsonut sieltä sitä iholla ja fitnesspäiväkirjoja. Saa ajan hyvin kulumaan kun katsoo sieltä noita ohjelmia. On siellä paljon muutakin mitä alan katsomaan jossain vaiheessa. Eka katson nuo iholla jaksot ja fitnesspäiväkirjat.
Tänään pitää maksaa laskuja. Mulla on pari laskua mitä pitää maksaa.
Maksan ne tässä aamulla kun ei mulla ole muutakaan tekemistä.
Pajatunti on taas tänään. Mennään johonkin museoon.
Näin mä kuulin tuossa eilen ohjaajalta. Menemme kävellen sinne.
Ei mitään tietoa että mitä siellä museossa on. No sen näkee sitten.
Menen ehkä lenkille tuossa illalla. Katsoo millainen fiilis on vaan.
Jos tuntuu niin kuumalta niin sitten en mene.
Huomenna mä käyn viimeistään kaupassa. Tänään en jaksa mennä.
Huomenna on hyvin aikaa. Pitää taas muuten siivota. Voisin tehdä silleen että alan jo tänään siivoamaan. Osan ainakin.
Mietin tässä sitä että kun mennään sinne laivalle, että myydäänkö siellä sitten niitä Guess laukkuja? Jos myydään niin voisin ostaa sen laukun sitten sieltä. Mulla on tilillä aika kivasti nyt rahaa niin ajattelin että ostan sen nyt etuajassa. Ja siellä laivalla ne saattaa olla halvempia. Mä teen silleen että ostan nyt sen sieltä laivalta jos niitä on siellä. En jaksa nyt odottaa. Pakko saada se laukku jo nyt.
Ostan semmoisen ison Guess laukun. Mihin mahtuu kaikki mun tavarat. Mä olen aina tähän asti ostanut niitä pieniä Guess laukkuja.
Nyt haluan semmoisen ison. Sitten kun ostaa joku toinen kerta uuden Guess laukun niin vaikka pienen.
Värillä ei ole väliä. Ja mä päätin myös, että en aijo juoda laivalla yhtään alkoholia. Limua juon vaan. Koitan yrittää taas lopettaa tuon juomisen. Uusi yritys. Mulle tulee siitä aina huono olo jälkeenpäin.
Alkoholi ei vaan sovi mulle. Ja kun syö lääkkeitä niin ne ei sovi yhtään yhteen. Käytiin kaverin kanssa eilen tokmannilla.
Meinasin ostaa sieltä yhden t-paidan mikä olisi maksanut vaan 5 euroa. Mutta en ostanut. Päätin että nyt säästän.
Säästän siihen Guess laukkuun. Mutta. Nyt voisin siivota tätä keittiötä. Niin huomenna kun on siivous päivä niin sitten on jo keittiö siisti. Imuroin ja moppaan huomenna vasta. Mutta. Ihan ok päivä tänään tiedossa. Pitää nyt vielä nauttia tää viikko lomasta.
Kuumuus vaan jatkuu. Laitoin tuulettimen äsken päälle. Vähän viilentää tätä kämppää. Tuntuu ihan että olisi saunassa. Eilen meni mukavasti päivä. Sain osan siivottua vaatekaapista. Tänään pitää taas jatkaa.
Niin saa siivottua loppuun asti. Kävin eilen apteekissa. Nyt mulla on taas leponexia. Ne oli uusineet sen reseptin. Tuntuu oudolta kun ei tarvitse mennä enää klubitalolle. Se aika on nyt ohitse.
Opin vaikka mitä siellä keittiössä. Ruoan laittoa ja leipomista.
Jos tänään saisi pestyä pyykkiä. En eilen jaksanut pestä. Tänään uusi yritys. Alan heti pesemään aamupalan jälkeen.
Mulla on nyt viime aikoina ollut vähän surullinen olo. Voi johtua noista uusista e-pillereistä. Että mielialat heittelee. En yhtään ihmettele.
Tunnin päästä on aamupala. Sitten sen jälkeen jatkuu kaapin siivous.
Mulla on aamupäivä aikaa siivota. Hyvin kerkiää ennen ruokaa.
Nyt maistuisi kylmä limu. Mutta taidan juoda vaan vettä. Paljon halvempaa. Ei maksa mitään. Laitan taas tuohon mun vesipulloon vettä taas. Animea pitäisi taas katsoa. En ole vähään aikaan taas katsonut animea. Tänään voisi katsoa jossain vaiheessa.
Ulkoliikuntaa on taas iltapäivällä. En ole ihan varma mutta me pelataan varmaan taas jalkapalloa. Mä tykkään pelata jalkapalloa. Ollaan parhaan kaverin kanssa siinä hyviä hyökkäämään.
Kerran tehtiin monta maalia. Jos me pelataan jalkapalloa tänään niin ehdottomasti haluan olla hyökkääjä. Sanon muille että aijon olla hyökkääjä. Tulee kivat pelit. Pitää vaan taas laittaa aurinkorasvaa ennen kun menee tuonne ulos. Laitan ennen pelejä sitä aurinkorasvaa. Niin ei iho pala. Kohta kuuntelen vähän musiikkia.
Tulee hyvä fiilis päälle. Tästä tulee kiva päivä.
Pääsee kavereiden kanssa taas viettämään aikaa. Kiva pelata jalkapalloa parhaan kaverin kanssa. Me ollaan hyviä siinä.
Liikunta tekee vaan hyvää. Oli kuuma tai ei.
Mä olen mietiskellyt että tämän vuoden lopussa, aijon ostaa uuden Guess laukun. Sokoksessa on aivan ihania Guess laukkuja.
Mulla olisi rahat siihen laukkuun. Ja aijon nyt säästää rahaa kun syksy alkaa. Voi olla että ostan sen aiemmin mutta katsotaan.
Jos ei vielä niin vuoden lopussa viimeistään.
Mä en ole ostanut uutta Guess laukkua moneen vuoteen ja nyt haluaisin taas ostaa. Ostan semmoisen ison Guess laukun mihin mahtuu sitten kaikki. Värillä ei ole väliä. Kaikki menee.
Se voisi olla mun synttärilahja kun ostan sen vuoden lopussa.
Tämmöistä olen suunnitellut. Uskon että toteutuu.
Guess lompakko olisi myös ihan kiva. Ostan senkin sitten taas jossain vaiheessa. Eka se laukku. Myöhemmin lompakko.

Vaatekaapin siivous.Maanantai 23.07.2018 06:45

Mä lähdin jo torstai iltana jo lomille. Poikaystävä tuli hakee mut moottoripyörällä. Oli kivaa olla sen kyydissä. Pakkasin mun tavarat tuohon mun pokemonlaukkuun. Hyvin mahtui kaikki vaatteet siihen ja poikaystävän reppuun pakkasin mun kannettavan ja tabletin.
Mulla ei ollutkaan tipantonta heinäkuuta. Ratkesin tuossa perjantaina juomaan. Käytiin kaupoilla niin molemmat ostettiin vähän lonkeroa ja siideriä. Oli niin kuuma että mun alkoi tehdä niin mieli kylmää siideriä.
Käytiin samalla hakemassa subit. Mä otin kanafajitan.
Kastikkeina sen välissä oli hunajasinappi ja valkosipuli. valkosipuli on yksi mun lempi kastikkesta kun käydään subwyssa. Otan aina melkein sen. Lauantaina meillä oli leffa ilta. Haettiin vähän leffa mässyä ja katsottiin yksi leffa netflixistä. Se oli joku uusi versio kuningas Arthur leffa. Ihan katsottava oli. Luin nyt säästä että kymmenen päivää putkeen nyt hellettä. Kiva. Kiva mennä sitten ensi viikon maanantaina töihin kun on kuuma. Mulla on vielä tämä viikko lomaa. Sitten työt alkaa taas. Heräsin tänään kuudelta. Haluan nyt harjoitella aikaisin heräämistä. Launantaina mä nukuin yhteen asti päivällä.
Tänään olen menossa sinne apteekkiin hakemaan sitä leponex lääkettä. Jos vaikka tänään saisi sitä. Katsotaan. Ai niin en ole enää menossa klubitalolle. Se aika on nyt ohitse. Mulla on työpäivä tiistaisin. Katsoo miten arki alkaa sujumaan taas ensi viikolla.
Loput ryhmät jatkuu syyskuussa. Mulla on nyt vaan töitä elokuussa.
Kolmena päivänä viikossa. Tänään voisi maksaa laskuja pois.
Mulla on aamu aikaa maksaa. Voisin myös pestä pyykkiä aamulla.
Alan heti pesemään aamupalan jälkeen.
Pakko saada pestyä nuo viikonloppuna käytetyt vaatteet.
Mietin tässä menenkö mä lenkille tänään illalla. Jos on tosi kuuma niin en sitten mene. Katsoo millainen fiilis on illalla.
Mä aloin eilen siivoamaan tuota mun vaatekaappia. Tänään jatkuu sen siivoaminen. Tulee paljon tilaa kaappiin kun saa heitettyä vanhoja vaatteita pois. Mulla on jo kauhea kasa tuolla mitä en käytä enää. Löytyi myös kaapista rikkinäisiä sukkia.
Mitkä heitin roskiin. Tavoite on saada nuo kaapit tänään siivottua.
Mulla on hyvin aikaa tänään siivota ne.
Käytiin eilen lidlissä poikaystävän kanssa. Nyt mulla on paljon kahvia. Melkein pari pakettia. Kulta katriinaa vaan.
Teetä pitää muuten myös ostaa lisää. Se alkaa olla aika loppu. Ostan sitä lipton vihreääteetä missä oli eri makuja.
Se maksaa vähän yli kolme euroa paketti. Kohta voisi laittaa tuohon vesipulloon vettä ja hörppiä siitä. Aamupala ei ole ihan vielä.
Parin tunnin päästä. Tallinnan reissuun alle kolme viikkoa.
Odotan niin innolla sitä! Mukavaa päästä vähän shoppailemaan.
Katsoo paljon sitä tulee sitten tuhlattua. Ei mitään tietoa. Riippuu ihan siitä mitä kivaa löytää. Mutta. Nyt mä taidan juoda vähän vettä.
Kauhea jano. Ihan ok päivä tulossa tänään. Sitten on hyvä mieli kun saa vaatekaapin siivottua loppuun.

Tallinnan reissu lähestyy.Torstai 19.07.2018 07:15

Ihanaa. Huomenna alkaa taas viikonloppu ja mä lähden taas lomille.
Pari viikkoa on mennyt taas nopeasti. Tuntuu että hetki sitten olisin ollut lomilla. Poikaystävä tulee hakemaan mut perjantaina illalla kun se pääsee töistä. Moottoripyörällä on tulossa hakemaan mut.
Enää vähän yli viikko niin alkaa taas työt. Nopeasti loma on mennyt. Mutta hyvällä fiiliksellä olen sitten menossa töihin kun aika koittaa.
Ihanaa nähdä taas kaikki työkaverit ja tulee tekemistä päivään kun on töissä. Mä toivon että jaksan sen kolme kertaa viikossa olla töissä.
Mutta jos alkaa tuntua rankalta niin sitten vähennetään työpäiviä.
Parhaani yritän. Oltiin tosiaan eilen vääksyssä pajatunnilla. Ostettiin jäätelöt kavereiden kanssa koska oli tosi kuuma. Mulla oli päällä se sininen mekko niin kaikki sanoivat siitä mun mekosta että onpa sulla hieno mekko. Voin sanoa että se mekko tuntui taivaalliselta päällä.
Ei puristanut yhtään. Ja ei ollut niin kuuma se päällä.
Oli kyllä hyvä ostos. Kannatti ostaa se mekko. Tänään on taas siivouspäivä. Alan heti siivoamaan kun saan blogin kirjoitettua.
Pyykkiä pitää myös pestä. Pesen tänään ellei kone ole varattu.
Sitten on mukavaa palata lomilta takaisin kun kämppä on siisti.
Mä kävin eilen apteekissa kysymässä noita leponex lääkettä, niin eivät olleet uusineet vieläkään sitä reseptiä. Sanoin siitä eilen ohjaajalle, niin se sanoi että mun kannattaa käydä apteekissa vasta sitten seuraavan kerran ensi viikon maanantaina.
Niin silloin mä saan varmasti leponexit.
Mulla riittää leponex lääkettä vielä tälle viikolle ja ensi viikon alkuun.
Ei siis ole mikään hätä vielä. Tää viikko on mennyt taas todella hyvin. Ei ole pahasti ahdistanut Ja joutunut ottamaan rauhottavaa.
Uskon että loppu viikko menee hyvin. Pitää huomenna käydä kaupassa poikaystävän kanssa. Viikonlopuksi ostaa jotain syötävää.
Mun tekee mieli pizzaa tai sipsiä. Katsoo kumpaa ostaa.
Limua osta myös kun on viikonloppu. Viikonloppuisin juon aina limua.
Mulla on edelleen tipaton heinäkuu. Mä juon sitten siellä Tallinnan reissussa. Laivalla. Mennään kavereiden kanssa baariin.
Ja kun me syödään siellä laivalla niin juon vähän viiniä sen ruoan kanssa. Punaviiniä. Odotan jo innolla sitä reissua.
Sieltä se lähenee pikku hiljaa. En tiedä ihan vielä että paljonko mä otan rahaa sinne reissuun mukaan.
Tai sitten maksan vaan kortilla. Huomenna tulee kelalta taas rahaa.
Hyvä niin pärjää taas loppu kuukauden.
Mutta. Nyt alkaa siivoaminen. Kerkiän siivota kaiken ennen aamupalaa. Aamupala on tunnin päästä.
Sitten vien pyykit samalla kun menen aamupalalle.

Vääksyyn.Keskiviikko 18.07.2018 07:22

Kävin eilen klubitalolla viimeistä kertaa. En ole enää menossa sinne koska mulla on työpäivä tiistaina myös sitten kun työt alkaa.
Ne toivotti mulle siellä klubitalolla hyvää jatkoa ja sanoivat että tulen joskus käymään. Me tehtiin chili con carnea eilen ruoaksi klubtalolla ja leivottiin leipää. Oli hyvää ruokaa. Tänään on taas pajatunti. Ollaan menossa vääksyyn uimarannalle. En aijo uida vaan ottaa ihan aurinkoa. Se on kiva juttu että kaverit lähtee myös mukaan. Pidetään kiva päivä.
Ajattelin laittaa sen mun sinisen mekon minkä ostin hetki sitten tokmannilta. Varmasti tuntuu kevyeltä päällä. Pakko laittaa aurinkorasvaa ennen kun menen tuonne ulos. Tulossa lämmin päivä taas. Mun pitää käydä tänään kaupassa. Menen tuossa illalla. Kun olen katsonut eka lemmen viemää niin sitten menen sinne kauppaan. Lemmen viemää jakso jäi viimeksi tosi jännään kohtaan. Pakko katsoa se taas tänään. Hyvin on mennyt tämä viikko tähän asti.
Ei ole ollut mitään ahdistusta tai harhoja. On vaan ollut kamalan kuuma.
Mikä on vähän vienyt voimia. Itse asiassa voisin tänään käydä samalla apteekissa katsomassa jos nyt saisin ne leponexit.
Kysyin viime maanantaina mutta ne ei olleet uusineet sitä reseptiä.
Eli en saanut vielä niitä lääkkeitä.
Mulla riittää leponexit vielä tälle viikolle ja ensi viikon alkuun.
Mutta uskon että saan ne lääkkeet jo tällä viikolla.
Perjantaina tulee taas rahaa. Hyvä niin saa laskuja maksettua pois.
Tänään täytyy juoda taas paljon vettä. Mä aijon pitää vesipulloa kaikkialla mukana minne ikinä menenkin. Otan sinne vääksyyn vesipullon mukaan. Ihan kiva taas lähteä jonnekkin niin ei tarvitse olla koko aikaa kämpillä. Vähän vaihtelua. Kivasti on ohjelmaa tänään taas. Ei ole tulossa tylsää päivää. Pääsee kavereiden kanssa viettämään laatuaikaa. Aamupala ei ole ihan vielä.
Vähän yli tunnin päästä. Pakko juoda vielä sitten toinen kuppi kahvia. Äsken join aamukahvit. Huomasin että kahvi loppui.
Pitää hankkia sitä tänään lisää. Voisin vaihtaa puhtaan topin tai paidan päälle koska mä olen ihan hikinen vaikka on aamu.
Hikoilee niin paljon. Taidan kohta täyttää tuon mun vesipullon ja laittaa se hetkeksi jääkaappiin kylmään.
On sitten ihanan kylmää kun juo sitä. Kylmä limu maistuisi myös.
Tai kivennäisvesi. Taidan laittaa tuon mun tuulettimen päälle.
Niin se puhaltaa vähän viileää ilmaa. Poikaystävä on ostanut tuon tuulettimen mulle joskus. Vuosia sitten.
Voin sanoa että on ollut hyvä tuuletin. Hyvin kestänyt.
Ja on hyvä näillä helteillä. Mutta nyt mä vaihda tän hikisen topin pois.