IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pari viikkoa vielä lomaa.Maanantai 16.07.2018 07:35

Tajuttoman kuuma jo nyt vaikka kello on seitsemän. Katselin niin ainakin parin viikon helteet on tiedossa. Pakko oli laittaa tuuletin päälle.
Pitää tänään käydä kaupassa. Menen lidliin. Tuossa lounaan jälkeen ajattelin mennä. Pitää vaan laittaa kunnolla aurinkorasvaa etten pala.
Sekä juoda paljon vettä. Eilen oli mukava päivä. Poikaystävä kävi ja pääsin pitkästä aikaan sen moottoripyörän kyytiin. Oli kyllä tosi kiva olla sen kyydissä. Vähän jännitti. Käytiin kaupassa ja haettiin subit.
Mä otin tuon kana teriyakin. Oli tosi hyvää. Aina kun käyn subwayssa niin otan tuon hunajakauraleivän aina. Se on mun lempi leipä.
Mua alkoi taas eilen illalla ahdistaa. Onneksi nuo iltalääkkeet rauhoitti mut onneksi niin en joutunut ottamaan sitä rauhottavaa.
Mä en nyt tiedä että mikä mua on alkanut taas ahdistaa. Mä alan aina kuvittelemaan kaikkea. Harhoja ei nyt ole ollut onneksi.
Mutta nekin saattaa sitten jossain vaiheessa taas tulla. Tänään me jaetaan viikon lääkkeet dosettiiin. Mun pitää vissiin hakea lisää leponexia. Alkaa nyt loppua taas. Käyn apteekissa tällä viikolla. Katsoo jos vaikka kävisin tänään apteekissa samalla kun käyn kaupassa. Niin sitten ne lääkkeet on haettu.
Kaikkia muita lääkkeitä mulla on varmasti vielä. Masennuslääkettä ainakin. Voi myös olla että nuo rauhottavat alkaa kohta loppua.
Ohjaaja sanoo mulle kyllä sitten siitä koska mä haen niitä lisää.
Aamupala on tunnin päästä. Alkaa vähän olla taas nälkä. Mietin mitä tekisin nyt aamupäivän. Olen varmaan koneella. Musiikkia voisi kohta kuunnella. Mä taidan tänään pitää vaan shortseja. On niin kuuma. Ja sitten joku toppi. Taidan kohta laittaa vesipulloon kylmää vettä ja alkaa sitä hörppimään. Kun menen kylille niin otan vesipullon mukaan. Tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä. Kaverit näkee taas. Mikäs sen mukavampaa.
Poikaystävällä alkoi tänään taas työt. Mulla on vielä pari viikkoa lomaa. Nyt pitää vaan nauttia. Syötiin eilen jätskit poikaystävän kanssa kun käytiin tokmannilla ostamassa sipsiä.
Poikaystävä tarjosi ne. Mä söin semmoisen mehujään jäätelön.
Oli kyllä tosi hyvää kuumana päivänä.
Nyt pitääkin syödä jäätelöä kun on kesä. En mieti yhtään kaloreita.
Mä en koskaan mieti kaloreita jos mä syön joskus suklaata tai sipsiä.
Viikonloppuna mä sallin herkuttelun. Viikolla en herkuttele yhtään.
Mutta jos mulla on ollut tosi paska päivä niin sitten saatan ostaa suklaata. Nyt mä söin viikonloppuna fazerin sinistä.
Se on yksi mun lempi suklaa. Voisin katsoa kohta paljon mulla on kertynyt pyykkiä. En aijo pestä nyt tänään.
Ei vaan jaksa. Myöhemmin. Mutta. Nyt musaa soimaan.
Tulee hyvä fiilis päälle kun kuuntelee. Nyt nautitaan kesästä!

Pääsee moottoripyörän kyytiin.Sunnuntai 15.07.2018 08:33

Kuuma päivä taas tulossa. Helteet alkaa ensi viikolla. Pitää siis juoda paljon vettä ja laittaa aurinkorasvaa ennen kun menee tuonne ulos.
Vesipullo pitää olla koko ajan mukana. Ei kauheasti huvita lähteä lenkille kun on noin kuuma. Mulla on ikkuna auki niin kämppä vähän tuulettuu. Poikaystävä kävi eilen ostamassa uuden moottiripyörän.
Niin ei nähty eilen mutta on tulossa tänään käymään. Käydään taas subwayssa ja kaupassa. Katsotaan yksi leffa mikä on tullut netflixiin.
Oli mukavaa nähdä eilen kaverit. Olin loppu illan taas parhaan kaverin luona. Katsottiin moderni perhe sarjaa. Menin jo sitten eilen nukkumaan yhdeksän aikaa. Nyt mä heräsin vähän ennen kahdeksaa.
Eilen mua alkoi kauheasti ahdistaa. Jouduin ottamaan rauhottavan siinä tilanteessa. Mikä onneksi auttoi. Mä sanoin ohjaajalle että mulla on huono olo niin se sanoi että nyt lepäät hetken ainakin.
Nyt mulla on paljon parempi olo. Tänään on tulossa mukava päivä.
Näkee kaverit. Poikaystävä on varmaan tulossa tänään moottoripyörällä. Kiva päästä sen kyytiin taas. Onneksi kylille ei ole pitkä matka täältä kun mennään. Mulla on jo mun kypärä valmiina odottamassa. Poikaystävä osti pari päivää sitten uuden kypärän. Mustan värisen. Sopi sille todella hyvin. Mietin minkä subin tällä kertaa söisin. Kanaa mun tekee mieli tällä kertaa. Joku kanasubi.
Pitää ostaa muuten jotain limua tai kivennäisvettä koska on niin kuuma. Colaa mun tekee mieli. Ostan varmaan sitä.
Semmoisen pikkupullon. Mun maha on parantunut. Ei ole enää löysällä eikä kipeä. Syön vielä tämän päivän ainakin noita maitohappobakteereita. Varmuuden vuoksi.
Sain taas eilen katsottua yhden animesarjan loppuun.
Mikä oli netflixissä. Nyt alan katsomaan noita muita sarjoja mitä on kesken vielä. Katsottavaa on paljon.
Mä odotan kovasti että netflixiin tulee uusi kausi moderni perhe sarjaa. Se on vaan niin paras sarja. Yksi mun lempi sarjoista. Kaverit tykkää siitä myös ja katsoo. Parhaan kaverin kanssa on hauska katsoa moderni perhe sarjaa. Siinä saa vaan nauraa kun katsoo. Niin parhaat hahmot on siinä.
Vielä mulla on pari viikkoa lomaa. Nyt vaan nauttia kun pystyy.
Olla vaan. Tallinnan reissu on alle kuukauden päästä. Ihanaa.
Kivaa mennä laivalle taas. Mä laitan sen mun uuden sinisen mekon päälle jos on kamalan kuuma siellä laivalla.
Se ja nuo mun ballerinakengät. Mä pakkaan ne mun ballerinakengät mukaan sinne laivalle niin kävelen niillä sitten tuolla laivalla.
Kevyet jalassa. Varmaan pakkaan kamat tuonne mun reppuun.
En tarvitse sinne kauheasti vaatteita koska me ollaan vaan päivä laivalla. Ja käydään Tallinnassa pyörimässä.
Rahaa pitää ottaa tosiaan jonkun verran mukaan. Juoma rahat ainakin niin pystyy ostamaan siideriä laivalla.
Ai että tulee hyvä reissu. Pääsee nauttimaan. Mutta nyt mä alan tiskaamaan. Ja siivota vähän keittiötä.
Täällä on taas kiva sotku. Musiikkia soimaan taustalle. Kivempi tiskata. Kohta menen myös aamupalalle.

Sininen mekko.Lauantai 14.07.2018 08:03

Tänään mä näen vihdoinkin mun kaverit. Olen ollut kipeä niin ei olla nyt nähty. Ihanaa. Ikävä on ollut niitä. Menen tänään illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa taas. Ja toista kaveria mä näen tuossa iltapäivällä. Heräsin hetki sitten ja join aamukahvit. Kyllä kahvi taas maistuu mahataudin jälkeen. Sain pyykit pestyä eilen. Aloin heti aamusta pesemään niitä. Nyt on taas hyvä olo kun on parantunut.
Syön vielä noita maitohappobakteereita vielä. Itse asiassa voisin kohta ottaa taas pari. Poikaystävä on menossa tänään katsomaan uutta moottoripyörää. Ei nähdä tänään mutta ehkä huomenna.
Poikaystävän kesäloma loppuu. Menee ensi viikolla taas töihin. Mulla on parisen viikkoa lomaa jäljellä. Mulla alkaa työt heinäkuun lopulla.
Menen sitten hyvällä fiiliksellä töihin kun ne alkaa.
Nyt saa levättyä loman ajan. Kävin eilen tokmannilla katsomassa kesävaatteita. Mä löysin ihanan sinisen mekon kymmenellä eurolla.
Se oli alennuksessa. Oikea hinta olisi ollut 20 euroa.
Sitten mä löysin kivat korvikset mitkä ajattelin tänään laittaa ne korviin. Nekin oli alennuksessa. Niin ja aurinkorasvaa piti myös ostaa koska helteet alkaa enkä halua että mun iho palaa.
Semmoisia kivoja löytöjä. Lakkasin muuten taas kynnet pitkästä aikaan taas. Lakkasin ne punaiseksi. Multa löytyi punaista kynsilakkaa. Nyt on kivat kynnet. Pitää jossain vaiheessa ostaa uusia kynsilakkoja. Viimeksi ostin kynsilakkaa viime vuonna kun oltiiin siellä i love me messuilla. Ostin violetin ja punaisen kynsilakan.
Maksoivat yhteensä 5 euroa. Tänään mun pitää käydä kaupassa.
Pitää katsoa mihin asti tuo lidli on auki. Käyn sitten siellä.
Illalla on hyvin aikaa käydä. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia.
Aamupala on vasta tunnin päästä. Voisin katsoa mitä puen päälle tänään. Mä taidan laittaa sen mun uuden harmaan topin minkä ostin vähää aikaa sitten tokmannilta. Se ja legginsit.
Mitään hupparia en laita päälle kun on kamalan kuuma.
Nyt on kesä. Syksyllä kerkiää sitten käyttää hupparia.
Kun ilmat viilenee. Tuntuu hassulta kun saan nyt hiukset ponihännälle. Mun hiukset on kasvaneet nopeasti.
Mä kasvatan nyt taas pitkiä hiuksia. Ei maksa mitään kun kasvattaa eikä tarvitse värjätä koska mä tykkään tästä mun omasta hiusväristä. Ruskea sopii mulle hyvin. Siinä säästää rahaa kun ei värjää hiuksia. Tänään pitää juoda paljon vettä koska on tulossa lämmin päivä. Eilen mä join aika paljon.
Onneksi omistan vesipullon niin siitä voi sitten hörppiä.
Mutta. Alan nyt nauttimaan tästä päivästä.

Maha alkaa parantua.Perjantai 13.07.2018 08:19

Vatsa alkaa pikku hiljaa parantua. Kävin eilen apteekissa hakemassa noita maitohappobakteereita. Mulle suositeltiin precosa maitohappobakteeria. Se maksoi vaan jotain 12 euroa. Otin äsken taas pari niitä. Mä kävin eilen verikokeissa. Pääsin etuajassa kun ei ollut yhtään ruuhkaa. Nyt taas menen verikokeisiin kuukauden päästä taas.
Kohta alkaa vissiin kunnon helteet. Pitää käydä tokmannilla tai kaupassa ostamassa aurinkorasvaa lisää koska mulla on se kohta ihan loppu. En halua että mun iho palaa kun on niin kuuma.
Viikonloppu taas alkaa. Tää viikko on mennyt äkkiä. Olen nyt täällä viikonlopun. Menen taas lomille ensi viikolla. Nyt mä aijon vaan levätä.
Tuo mahatauti vei kaikki voimat. Jaksaa sitten taas ensi viikolla.
Pyykkiä pitää pestä. En eilen jaksanut yhtään pestä. Tänään pesen.
Kun on hyvin aikaa. Sain eilen jotenkin siivottua. En ihan täydellisesti mutta melkein. Ei ollut kauheasti voimia eilen kun siivosin.
No sain imuroitua ja mopattua. Ihanaa mulla on yksi avaamaton kulta katriina kahvipaketti. Join äsken edelliset kahvit loppuun.
Kyllä tuo kahvi maistui vatsataudin jälkeen niin hyvältä. Pakko juoda vielä toinen kuppi kahvia tänään.
Teetä en ole nyt juonut pariin päivään. Tänään pitää käydä pankkiautomaatilla nostamassa noin 60 euroa. Laiva reissu rahat.
Ohjaajille pitää antaa se 55 euroa siitä laiva matkasta.
Menen kylille tuossa päivällä. Kun on aikaa. Nyt kun olen ollut kipeä niin olen miettinyt että olenkohan mä laihtunut yhtään näiden päivien aikana? Ei haittaisi yhtään jos olen laihutunut.
No olen tällä hetkellä muutenkin ihan tyytyväinen mun painoon.
Se ei ole nyt yhtään ainakaan noussut. Pysynyt samana.
Liikunta ja syöminen vaikuttaa todella paljon painoon.
Katsoo jos tänään illalla pääsee pitkästä aikaan lenkille.
Mä kaipaan kovasti ulkoilua kun olen ollut kipeä.
Etenkin lenkkeilyä. Kuntosalin mä aloitan taas syksyllä. Se on nyt vähän jäänyt. En ole jaksanut tänä kesänä oikeen käydä.
Mutta. Syksyllä uusi yritys. Mä yritän päästä taas maanantain ryhmään ja keskiviikon ryhmään. Ohjaaja ilmoittaa sitten mut niihin ryhmiin. Sitten on kiva alottaa taas sali. Kaveri tulee myös varmaan niihin ryhmiin. Pitää ostaa uusia salivaatteita. Tokmannilla oli jotain urheiluvaatteita. Jos sieltä löytyy uudet housut salille.
Tai sitten menen ohjaajan kanssa shoppailemaan jonnekkin urheilu liikkeeseen. Mä tarvitsen uudet housut salille koska nuo edelliset housut on aika kuluneet. Tässä on vielä pari kuukautta aikaa hankkia salille ne housut. Sitten mä voisin ostaa samalla pari hiki paitaa salille. Nyt kun syksy alkaa, niin alan säästämään rahaa.
Laitan pieniä summia säästötilille. Joka kuukausi.
Niin sitten alkaa taas kertyä rahaa säästötilille pikku hiljaa.
Desuconiin alan myös nyt säästämään. Niin on sinne myös sitten rahaa. Tässä on nyt monta kuukautta aikaa säästää.
Kun syyskuussa ei ole mitään reissuja niin siinäkin säästyy kivasti rahaa. Laiva reissuun menee nyt vielä tänä kesänä rahaa.
Sen huomaa kun on kesä niin menee paljon enemmän rahaa.
Kun on noita reissuja ja muita menoja. Onneksi saan kelalta joka kuukausi sopivasti rahaa niin hyvin pärjää niillä.
Saa myös samalla vähän säästöön.
Kohta aamupalalle. Nyt leipä kyllä maistuu. Ruisleipä.
Olen kaivannut leipää kun olen ollut kipeä.
Nyt saa taas syödä. Normaalia ruokaa. Ihanaa. Tuo puuron syöminen alkoi jo tökkimään. Saa nyt enemmän energiaa kyn syö normaalia ruokaa.

Vatsatauti.Torstai 12.07.2018 09:28

Olen vatsataudissa. Pari päivää maha on ollut sekaisin ja kipeä. Tänään olen menossa apteekkiin hakemaan maitohappobakteereita.
Jos ne vähän rauhottaisi tuota mun vatsaa. Puuroa olen nyt syönyt pari päivää. En ole pitkään aikaan ollut näin kipeä. Verikokeisiin pitäisi myös mennä tänään mutta saa nähdä jaksanko mä kävellä sinne jos alkaa matkalla heikottaa. No mä soitan ohjaajalle niin ne sitten vie mut sinne terveyskeskukseen. Jos en pysty enää kävellä. Mutta mä yritän.
Koitan nyt jotenkin siivota koska on siivouspäivä. Kevyet siivoukset.
Siivoan nyt sen minkä jaksan. Mutta kyllä mä paranen.
Energiaa ei vaan ole nyt kauheasti. Huomenna kirjoitan sitten pidemmän blogin. Luulen että huomenna alkaa sitten olla jo vähän parempi olo kun saa noita maitohappobakteereita.
Onneksi apteekki ei ole kaukana täältä.

Syke sarja.Keskiviikko 11.07.2018 07:53

Keskiviikko. Tänään on ohjelmassa pajatunti ainakin. Ei mitään tietoa vielä että mitä me tehdään. Toivottavasti jotain kivaa.
Eilen aamulla en olisi millään halunnut nousta ylös sängystä ja lähteä klubitalolle. Mutta pääsin ylös ja menin. Meillä oli ruokana siellä makatonilaatikkoa. Oli tosi hyvää. Loppu päivän otin vaan rennosti. Nukuin jopa päikkärit. Olo on nyt ihan hyvä tällä hetkellä. Paljon pirteämpi olo mitä eilen aamulla. Join äsken kahvia niin se herätti mut onneksi. Tunnin päästä on aamupala. Mulla on verikokeet taas huomenna. Yhden jälkeen päivällä. Tuntuu että hetki sitten olisin ollut verikokeissa. Nää kuukaudet menee hurjaa vauhtia.
Odotan jo kovasti sitä Tallinan reissua. Vielä alle kuukausi. Sieltä se lähestyy pikku hiljaa. Tulee kiva reissu varmasti. En ihan vielä tiedä paljon mä otan rahaa mukaan sinne reissuun. Voisi vähän jotain shoppailu rahaa ottaa mukaan jos vaikka löytyy Tallinnasta jotain kivoja vaatteita tai sitten laivalta jotain. Jotain shoppailen silti.
Se on vaan päivän reissu. Ollaan yksi yö laivalla.
Mun ei tarvitse vielä hakea mitään lääkkeitäkään. Kaikkia on vielä toistaiseksi. En ole onneksi joutunut nyt syömään tällä viikolla ollenkaan rauhottavia. Tää viikko on mennyt hyvin tähän asti.
Mutta kyllä se paha ahdistus ja harhat tulee taas jossain vaiheessa elämää taas. Silloin taas tuntuu että koko maailma romahtaa.
Mutta pääsen taas pystyyn. Se olotila kestää aina sen hetken. Kun ottaa rauhottavan niin tulee parempi olo. Enää ei sitten ahdista ja harhat häviää. Sellaista tää mun elämä välillä on.
Pitää kohta tiskata. Mulla on kiva tiskivuori syntynyt.
Pyykkiä pitäisi pestä myös. Pesen huomenna. Tänään en jaksa pestä pyykkiä. Kohta voisi kuunnella jotain musiikkia. Eilen en kuunnellut aamulla yhtään koska oli vähän kiireinen aamu.
Mä aloin yle areena sivustolla katsomaan syke sarjaa.
Siellä oli ne kaikki jaksot. Olen nyt katsonut vähän ekaa jaksoa. Ajattelin varmaan tänään jatkaa katsomista. Siinä sarjassa on hyvät näyttelijät. Ja muutenkin vaikutti mielenkiintoiselta.
Animea pitäisi myös katsoa eteenpäin. Odotan jo kovasti salkkareita.
Ja uusi päivä sarjaa. No syksyllä ne jatkuu taas.
Sitten on arki iltoina taas katsottavaa. Jos tänään illalla menisi sinne lenkille. Vettä tuskin sataa. Pääsisi vähän liikkeelle taas.
Nyt mä olen ollut aika paljon ollut sohvan pohjalla ja katsonut netflixiä. En ole kauheasti liikkunut. Mutta uskon että tästä tulee hyvä päivä. Kiva taas päästä pajatunnille pitkästä aikaan taas.
Mutta sitten kun työt alkaa niin en enää ole sitten pajatunnilla keskiviikkoisin. Olen nyt tämän kesäloman ajan.
Loput ryhmät jatkuu sitten vasta syyskuussa. Elokuu on vielä rento kuukausi. Mutta voin sanoa että odotan syksyä jo innolla. Ja siitä olen tosi iloinen että mulla on kivasti työpäiviä viikolla.
Mä viihdyn niin hyvin tuolla töissä. Siellä on ihan parhaat työkaverit.
Mutta. Nyt alan tiskaamaan. Voisin samalla siivota tämän keittiön.
Pyyhkiä kaikki tasot.

Oli mukavaa olla lomilla.Maanantai 09.07.2018 04:54

Olin melkein viikon lomilla. Tiistaista sunnuntaihin. Hyvin meni loma. Pari päivää poikaystävän luona ja viikonlopun vanhempien luona. Nopeasti meni viikko. Mutta oli mukavaa olla nyt pitempään lomilla.
Otin vaan rennosti viime viikon. En juonut yhtään alkoholia.
Hyvä minä. Join vaan limua. Juon sitten seuraavan kerran kun lähetään sinne Tallinnan risteilylle. Mulla on tipaton heinäkuu. Tekee ihan hyvää.
Mä saan mun hiukset jo ponihännälle. Tuli tämä testattua viime viikolla.
Mulla on kiva tupsu takana. Kävin tokmannilla ostamassa lisää ponnareita. Nyt aijon tosissaan kasvattaa taas pitkiä hiuksia.
Kävin muuten viime viikon tiistaina puolenkuu pelit liikkeessä. Menin ensi katselemaan, mutta sitten mä näin tosi hienon pokemon laukun ja ostin sen. Maksoi vaan 28 euroa. Siitä tulee mun laukku tuonne töihin.
Mun totorolaukku alkaa olla hajoamassa. Siihen mun uuteen laukkuun mahtuu ihan kaikki. Eväät, vesipullo..lompakko.
Oli hyvä löytö. Ja kellään tuskin tulee samanlaista laukkua vastaan.
En joutunut syömään rauhottavia lomilla. Ei edes onneksi ahdistanut.
Hyvin meni. Mulla oli yksi rauhottava mukana lomilla varmuuden vuoksi. Tosiaan nyt olen syönyt viikon noita uusia e-pillereitä.
Ei ole ollut mitään kun aloin syömään niitä. Luulen että nuo pillerit sopii mulle. Ettei joudu vaihtamaan. Menen varmaan kohta takaisin nukkumaan kun saan blogin kirjoitettua. Jos vaan saan unta.
Join kahvia äsken. Pitää mut hetken hereillä.
Tuntuu oudolta olla taas täällä irc galleriassa. Kun en ole kirjoittanut blogia moneen päivään. Nyt on taas ihan kiva kirjoittaa.
Ja tulla tänne taas. Tänään on pakko päästä lenkille illalla.
Menen taas pururadalle. Otan vesipullon mukaan.
Nyt aijon lenkkeillä taas joka päivä. Mun paino on pysynyt samana onneksi etten ole lihonut yhtään. Mikä on vaan hyvä.
Kannattaa liikkua. Suosittelen. Paino pysyy kurissa ja kannattaa syödä terveellisesti viikolla.
Herkuttelen sitten aina viikonloppuisin. Suklaalla tai sipsillä.
Mulla auttaa tuo liikunta ahdistukseen ja masennukseen.
Huomasin tämän muutama vuosi sitten. Ja nyt mä rakastan liikuntaa yli kaiken. Oli se sitten lenkkeilyä, sählyä, jalkapalloa..
Siitä tulee aina hyvä olo kun on liikkunut ja hikoillut.
Senkin olen huomannut että liikunta auttaa stressiin myös.
Toivon että vettä ei sada illalla kun menen lenkille.
Luulen että tästä tulee aurinkoinen päivä. Helteet alkaa nyt vissiin heinäkuussa. Mun pitää ostaa lisää aurinkorasvaa.
Alkaa olla ihan lopussa. No onneksi sitä saa tuolta tokmannilta.
Käyn sitten sieltä ostamassa. Niin iho ei pala. Mulla palaa tosi herkästi iho ellen laita aurinkorasvaa.
Enkä koskaan rusketu. Mikä tuntuu vähän oudolta.
Pesen pyykkiä tänään. Pesen taas nuo vaatteet mitä pidin lomilla.
Tänään mulla on vaan aikaa pestä pyykkiä.
Ei ole mitään ryhmiäkään tänään. Kesätauolla. Alan heti aamupalan jälkeen pesemään. Ellei pesukone ole varattu. Jos on varattu niin pesen myöhemmin. Mutta. Uusi viikko taas alkaa.
Toivon että tulee hyvä viikko.

Lomille jo huomenna :)Maanantai 02.07.2018 13:50

Jee, pääsen jo huomenna lähtemään lomille. Poikaystävällä on myös kesäloma niin olen menossa sen luokse muutamaksi päiväksi.
Menen vielä käymään huomenna klubitalolla ennen kun lähden lomille.
Lähden siinä kahden kolmen aikoihin iltapäivällä.
En tiedä tuleeko poikaystävä hakemaan mut autolla vai moottoripyörällä. No sen näkee huomenna. Olen melkein pakannut kaikki. Ylihuomenna tulee taas rahaa niin pystyy ostamaan ruokaa.
Varmaan käydään lidlissä huomenna. Siivoan nyt kämpän kuntoon ennen kun lähden lomille. Mulla on siivoukset vielä kesken.
Jatkan kohta. Laitan musiikkia soimaan taustalle samalla. Kaveri on tulossa vielä tänään käymään. Katsotaan lemmen viemää.
Mä en yhtään enää muista mitä lemmen viemässä on nyt tapahtunut.
No tänään se selviää. Kaveri voi kertoa mulle koska se on seurannut sitä viime aikoina. Mietin vähän noita loma ruokia. Pitää ehdottaa poikaystävälle että tehdään vaikka pizzaa. Tai jotain muuta.
Ostetaan aineet puoliksi. Pitää kysyä. Varmasti onnistuu.
Päätin tosiaan että pidän tipattoman heinäkuun. Joten ei alkoholia lomalla. Juon limua ja vettä. Siinä on mun loma juomat.
En ihan sitten tiedä kauan olen poikaystävän luona mutta katsotaan.
Mä toivon että noista uusista e-pillereistä ei tulisi kamalia sivuoireita.
Että pystyy olla lomilla. Syön tänään sen ekan pillerin illalla.
Mutta jos kaikki menee päin persettä niin se menee sitten niin.
Mutta. En nyt aijo miettiä niitä pillereitä.
Alan nyt fiilistelemään. Siivoukset jatkuvat. Musaa soimaan täysille!
Sain pyykit myös pestyä. Pesukone oli heti vapaa kun vein aamupalan jälkeen. Nyt on puhtaita alusvaatteita.
Sekä toppeja ja legginsejä. Mitä otan lomille mukaan.
Suihkussa pitää käydä tänään illalla. Varmaan saunotaan tällä viikolla. Ihanaa päästä saunaan. Olin viimeksi saunassa kun olin juhannuksen porukoilla. Mutta. Nyt nautitaan elämästä ! Sekä kesästä.

Diza e-pilleri.Maanantai 02.07.2018 05:21

Aikainen aamu. En saa enää unta niin päätin nyt herätä. Eilen mun aamu meni pieleen. En herännyt kun kello soi. Olen nyt hereillä ja nukun sitten päikkärit tuossa päivällä. Ihana aamu kun ei tarvitse lähteä töihin. Mulla on kesäloma. Heinäkuun loppuun asti.
Sitten mulla on kolme työpäivää viikossa. Maanantai, tiistai ja keskiviikko. Neljän tunnin työpäiviä. Toivon sitten kun pääsee töihin niin olisi jotain hommia. Varmaan tulee nuo kaikki korkki ja hiili hommat sitten taas. Laitellaan korkkeja pusseihin ja hiilejä paketteihin.
Mä tykkään noista hommista. Saa hyvin ajan kulumaan töissä kun noita hommia tekee. Olin eilen lenkillä pururadalla. Tänään menen uudestaan tuossa illalla. Oli tosi lämmin kun lenkkeilin eilen. Otan nyt vesipullon mukaan lenkille tänään. Tänään on tulossa taas lämmin päivä.
Mietin pitäisikö tänään käydä lidlissä? Kun on hyvin koko päivä aikaa.
Mulla ei ole mitään ryhmiä tänään kun ne on kesätauolla.
Netflixiin oli tullut eilen iloinen yllätys. Uusia animesarjoja oli tullut taas muutama. Nyt on paljon animea siellä mitä alan katsomaan. Moneksi tunniksi katsottavaa. Sinne oli tullut jopa semmoisia sarjoja mitä en ole vielä katsonut. Nyt olen taas innostunut katsomaan animea. Mikä on vaan hyvä juttu. Desucon tapahtuma on sitten tosiaan helmikuussa ensi vuonna. Tässä on nyt monta kuukautta aikaa säästää rahaa sinne. Hyvin saa säästettyä kaikki bussi, ruoka ja shoppailu rahat. Odotan jo kovasti desuconia. No sieltä se tulee kyllä. Tänään alan tosiaan syömään sitä Diza nimistä e-pilleriä.
Vähän jännittää miten se vaikuttaa mun mielialoihin kun on menkat.
Olenko raivopää vai ihan rauhallinen? No sen näkee sitten.
Muita lääkkeitä mulla on vielä niin ei tarvitse nyt hakea leponexia eikä masennuslääkettä. Niin ja ei rauhottavia.
Nyt mä en ole onneksi joutunut syömään rauhottavia. En ole syönyt nyt niitä viikkoon. Hyvä vaan. Eikä nyt ole ollut mitään ahdistusta.
Tai harhoja. Tänään tulee taas pihlajakadun tuhmat tädit.
Katsotaan se parhaan kaverin kanssa. Se on niin paras.
Viimeksi kun katsottiin niin sai nauraa. Odotan jo kovasti että salkkarit alkaa taas. Jäi aika hyvään kohtaan.
Huomenna olen menossa klubitalolle. Lähden aamulla bussilla.
Menen sinne keittiöön taas tekemään ruokaa. Meillä on huomenna siellä ruokana tonnikalasalaatti. Mä tykkään tonnikalasta.
Etenkin salaattina. Käyn vielä tosiaan klubitalolla heinäkuun ajan ja sitten en enää kun alkaa työt. Uudet tuulet puhaltaa.
Olen siitä tosi iloinen ja onnellinen että mulla on tosi kiva paikka missä olen töissä. En saa palkkaa sieltä mutta se ei haittaa koska mä saan kelalta hyvin rahaa joka kuukausi.
Tunnen itseni hyödylliseksi kun teen hommia siellä. Siellä on tosi kivat työkaverit. Ja töihin kävelee kymmenessä minuutissa. Ei ole pitkä matka täältä kotoa töihin.
Kohta pesen tuon mun kahvipannun ja kerään nyt kaikki pyykit valmiiksi koska alan pesemään pyykkiä heti aamupalan jälkeen jos pesukone on vaan vapaa. Mulla on taas syntynyt kiva pyykkivuori.
Nyt on hyvin aikaa pestä kun on loma.
Mietin menenkö kohta takaisin nukkumaan vai olenko vielä hereillä?
Mua ei kyllä nyt nukuta. Mutta kohta alkaa tietysti nukuttamaan.

Heinäkuu.Sunnuntai 01.07.2018 09:44

Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu. Eilen oli tosi kiva päivä. Nähtiin eilen poikaystävän kanssa. Se tuli käymään. Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä. Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa. Pakko oli ostaa yksi paketti. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia. Ei ihan heti pääse kahvi loppumaan.
Ostin samalla pari tölkkiä limua. Nyt en aijo taas viikkoon juoda limsaa.
Sallin limun juomisen aina viikonloppuisin. Viikolla mä juon kahvia, teetä ja vettä. Tänään lähden taas iltapäivällä pururadalle lenkille.
En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma. Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu. Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä.
Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä. Odotan niin innolla sitä reissua. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa.
Mun ei onneksi tee yhtään mieli alkoholia. Se on vaan hyvä juttu. Mulla on tosiaan nyt tipaton heinäkuu. Tekee keholle ihan hyvää kun ei juo nyt alkoholia. Ja säästää rahaa. Ensi viikolla kelalta tulee rahaa taas.
Ihan hyvä niin on sitten rahaa ostaa ruokaa kun lähden lomille.
Olen menossa poikaystävän luokse. Ihanaa päästä sen sänkyyn nukkumaan. Se on paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Se on paljon isompi kun mun sänky taas. Siinä sängyssä voi nukkua missä asennossa vaan. Kunhan en valtaa sitä koko sänkyä että poikaystävä pääsee nukkumaan. Poikaystävä on nyt ajanut paljon sen moottoripyörällä enkä vielä ole päässyt tänä vuonna sen kyytiin.
No enköhän mä tänä kesänä pääse jossain vaiheessa.
Odotan innolla että pääsee sen kyytiin. Ihanaa. huomenna ei tarvitse mennä töihin. Koska on loma. Nyt aijon nauttia ihan täysillä tästä kesästä. sitten kesän jälkeen on ihan kiva aloittaa taas arki. Alkaa työt ja ryhmät. Siitä se syksy sitten lähtee. Olen todella tyytyväinen siihen että mulla on nyt sitten kolme työpäivää viikossa.
Ja aijon jättää klubitalolla käymisen syksyllä.
Uudet tuulet puhaltaa. Heinäkuun ajan käyn vielä klubitalolla tiistaisin. Voin sanoa että viihdyn paljon paremmin töissä kun taas klubitalolla. Mulla on paljon kavereita töissä kun taas klubitalolla mulla ei ole ollenkaan juttu kaveria. Sitten on myös niin hyvä juttu ettei tarvitse enää kulkea bussilla. Nuo bussi matkat on mulle todella vaikeita. Mua alkaa aina ahdistaa välillä bussissa jos se on ihan täynnä ja joutuu istumaan jossain keskellä.
Mutta jos bussi ei ole niin täynnä niin sitten se ei tunnu niin ahdistavalta. Vielä heinäkuu pitää jaksaa olla bussissa.
Kyllä mä kestän sen. Ja jos alkaa ahdistaa niin sitten vaan otan sen rauhottavan siinä tilanteessa. Niin olo helpottuu.
Ensi viikolla mä alan syömään niitä uusia e-pillereitä.
Huomenna mä jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina illalla.
Toivon että ne on hyvät pillerit ettei joudu ihan heti vaihtamaan.
Mulla sanottiin jos nuo e-pillerit ei sovi, niin ne vaihdetaan.
Katsotaan miten käy.