IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luokse :)Perjantai 30.10.2015 07:46

ihanaa. viikonloppu. lähden poikaystävän luokse viikonlopuksi. se tulee taas illalla hakemaan mut kun pääsee töistä. ennen kuutta on täällä. pitää nyt jotenkin saada päivä kulutettua. no mä olen koneella ja väritän. sekä käyn kaupassa. ja tokmannilla. eilenä mä innostin värittämään monta tuntia. sain kaksi kuvaa väritettyä ja aloitin taas uutta kuvaa. koitan saada sen väritettyä tänään valmiiksi.
mun sormet on ihan tussissa kun olen värittänyt.
muuten olo on hyvä tällä hetkellä. mukavaa lähteä lomille taas. poikaystävä saa nyt noi suklaat mitkä ostin fazerilta.
aijon tänään taas ostaa viikonloppu herkut. suklaata ja sipsiä ajattelin ostaa. en ole syönyt sipsiä vähään aikaan. nyt voisi taas syödä varmaan syön noita ranch sipisejä. ne on parhaita.
viikonloppu juomina mulla on limua ja mehukivennäisvettä. pitää ostaa sauna limu jos saunotaan poikaystävän kanssa. pitää ottaa shapoot ja hoito aineet mukaan niin saan sitten pestyä samalla hiukset. ja sauna juomana mulla on limsaa. en vielä tiedä että mitä limua joisin. no kun käyn tokmannilla tänään ostamassa niin kyllä se selviää.
ostan suklaat myös tokammilta. sipsit ostan s-marketista. tokmannilla ei myydä ranch sipisejä. eilenä oli ihan mukava päivä. siivosin aamulla. katsoin emmerdale uusinnat, sen jälkeen aloin värittämään väritin pari tuntia. toiminta tunti oli iltapäivällä. oli rento toiminta tunti. sen jälkeen kävin seppälässä vähän pyörimässä taas ja kaupassa. menin taas kaverin luokse illalla katsomaan lemmen viemää. ja skypetin poikaystävän kanssa, ja olin parhaan kaverin luona vielä illalla. ihanaa nähdä noita mun kavereita joka päivä.
ja mikä parasta ne on mun naapureita. ei asu kaukana. muutaman metrin päässä. asutaan kaikki samassa kerroksessa.
en näe enää mun kavereita tänään koska niillä on nyt aamulla muita juttuja. toivotettiin eilenä hyvät viikonloput. mun molemmat kaverit on täällä viikonlopun. mä lähden lomille. viettämään laatu aikaa poikaystävän luokse. tää päivä kuluu varmaan aika hitaasti kun odottaa että poikaystävä tulee hakemaan.
ensi viikolla tulee taas rahaa. aika kivasti. pääsee shoppailemaan.
pitää alkaa suunnittelemaan päivää koska menen sinne lahteen. ajattelin alku viikoosta mennä. psykologi on taas ensi viikon alussa. en muista oliko se maanantaina vai tiistaina. sen muistan että oli klo kymmeneltä. eli aamulla. ihan hyvä niin saa sen pois alta. onneksi ei ole pitkä kävely matka koska se paikka on tuolla keskustassa.
pääsee taas juttelemaan. varmaan jutellaan tästä mun voinnista.
miten on mennyt jne. samalla pitää muistaa sanoa että uusii leponex lääkkeen. niin saa sitä sitten taas. mulla on varmaan noi verikokeet taas ensi viikolla jossain vaiheessa. en ole saanut aikaa vielä. saan varmaan tänään sen ajan. kun menen aamupalalle.
ai niin ohjaajille pitää ilmoittaa se että lähden lomille tänään. en ole muistanut vielä ilmoittaa. kyllä ne päästää mut.
pitää taas laitttaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee. pitää tiskata ja pedata sänky. alan pakkailemaan jossain vaiheessa.
ai niin naisten ryhmä on taas tänään aamulla. ei mitään tietoa että mitä me tehdään. no se selviää kyllä. se alkaa taas kymmeneltä.
ja kestää noin sen tunnin. kerkeää syömään sitten sen jälkeen ja kun olen syönyt niin sitten menen kauppaan. ostan nyt jo valmiiksi viikonloppu ruoat niin ei tarvi käydä sitten illalla enää kaupassa kun poikaystävä tulee hakemaan. ajetaan suoraan niille täältä. kaupassa on aika pahat ruuhkat tänään koska huomenna on pyhä päivä ja kaupat on kiinni. kaikki käy jo tänään kaupassa. no mulla ei ole kiire tänään kaupassa. saa siinäkin kulutettua aikaa ennen iltaa.
pitää taas pukea lämpimästi. siellä on aika viileää. onneksi omistan toppa housut. ne on ollut mulla aina päällä kun olen mennyt tuonne ulos. ja ne on hyvännäköiset toppahousut. ja oli kalliit. ne maksoi vähän yli 80 euroa. ostin ne pari talvea sitten. ja hyvä hankinta kyllä oli. jaloille ei tule yhtään kylmä kun ne on jalassa. ja niiden alle mahtuu hyvin farkut tai verkkarit. eilisen päivän olin vaan verkkareissa en jaksanut laittaa mitään farkkuja. tänään varmaan laitan noi farkut. kun lähden lomille. olo housut pitää ottaa mukaan niin pidän niitä koko viikonlopun jalassa. sitten otan mukaan tuon mun pinkin paksun paidan. mikä on tosi lämmin. ei tule kamalan kylmä sitten. villasukat pitää ottaa myös mukaan. ei tarvi pitää sukkia jalassa viikonloppuna. villasukat on paremmat koska ne lämmittää. ei tule varpaille kylmä. pääsee taas nukkumaan poikaystävän ihanaan isoon sänkyyn. siinä voi nukkua vaikka poikittain jos haluaa. aijon nukkua viikonloppuna taas pitkään ja varmaan nukun myös päikkärit huomenna. varmaan nukun aika paljon taas. poikaystävä välillä valittaa että mä nukun liikaa.
mutta kun haluan nukkua. saa samalla levättyä viikonloppuna.
jaksaa sitten ensi viikon taas. ihanaa kun saa syödä suklaata tänään. mä en nyt oikeen osaa päättää että mitä suklaata ostaisin.
haluan aivan kaikkea. kaikki maistuu tällä hetkellä.
kun katson salkkareita ja possea tänään niin syön samalla suklaata.
posse pitää todellakin katsoa tänään taas salkkareiden jälkeen. siinä saa taas nauraa noille duudsoneille. ne on niin hauskoja ja niitä on kiva katsella. varmaan nauran taas koko jakson ajan.
saa nähdä mihin aikaan menen sitten tänä iltana nukkumaan. varmaan menen nukkumaan possen jälkeen. poikaystävä valvoo paljon pitempään kun taas minä. mä menen aina ennen sitä jo nukkumaan. ja poikaystävä antaa aina mun nukkua. paitsi jos nukun päikkäreitä niin sitten se tulee aina herättelemään mua.
jos olen nukkunut jotain tunnin. sitten mä aina inisen että haluan nukkua vielä. edes hetken. pöllin kaikki poikaystävän peitot. ainakin pari peittoa aijon pölliä. teen niistä pesän poikaystävän sänkyyn niin on kivempi katsoa telkkaria. mä katson telkkaria aina poikaystävän sängyltä. makailen ja katson samalla. poikaystävä ei koskaan katso telkkaria. se on aina mielummin koneella ja katsoo sieltä aina jotain.
varmaan katsellaan taas leffoja viikonloppuna. netflixistä mun kannettavalta. otan taas mun kannettavan ja atbletin mukaan.
pystyy sitten katsomaan ohjelmia. ai niin tänään pitää katsoa tabletilta toi ikuisesti nuori. minkä laitoin tallennukseen eilenä. kerkeän katsomaan sen tänään. katson sen sitten kun olen tullut kaupoilta. mutta. musiikkia taas kohta soimaan. hyvä fiilis tulee kuunnellessa. nyt on perjantai. ihanaa. mukava viikonloppu varmasti tiedossa. nyt pitää vaan elää ja nauttia.
ja kohta tiskaamaan. kerkeän juomaan vähän teetä ennen naisten ryhmää. juon pika teet. keitän sitten kun olen syönyt aamupalan.
keitin kahvit taas äsken. kahvikin alkaa taas loppua. pitää ostaa lisää tänään. ostan tokmannilta. siellä myydään kulta katriinaa. alle kolme euroa paketti. pitää käydä taas kohta pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on rahaa tilillä. onneksi ensi viikolla tulee taas lisää. mulla menee varmaan noin vähän yli kymmenen euroa viikonlopun ruokiin. ei onneksi kauheasti.
tehdään taas varmaan poikaystävän kanssa ruokaa viikonloppuna.
huomenna illalla ajattelin katsoa tuon putouksen. en nähnyt viime jaksoa. voisi katsoa sen huomenna. kun ei tule muutakaan telkasta.
liv kanavaa katson myös varmaan jos sieltä tulee jotain mielenkiintoista. ja tabletilta katson varmaan taas weeds sarjaa. olen kohta siinä viimeisessä kaudessa. sitten sekin on kohta katsottu. ei ole ihan paras sarja mutta kyllä sitä katsoo ajan kuluksi.
odotan että näkisi taas moderni perhe sarjaa taas. se on paljon parempi kuin weeds. se homo pariskunta on vaan niin paras siinä sarjassa. kiva katsoa niitä.

huomenna on jo perjantai :)Torstai 29.10.2015 07:50

oli eilenä mukavaa käydä fazerilla. ostin poikaystävälle vähän suklaata sieltä. itselle en ostanut kauheasti. sitten kun tultiin sieltä niin pikkaisen väsytti. en olisi jaksanut lähteä enää salille. mutta mentiin kaverin kanssa. otin vaan rennosti sen tunnin. en ottanut kauheasti mitään painoja. tein sen minkä jaksoin. ensi viikolla pitää sitten vähän enemmän tehdä sitten niitä liikkeitä ja enemmän painoja.
sitten kun on vähän enemmän energiaa.
nukuin hyvin viime yön. eilenä kun menin yhdeksältä nukkumaan niin nukahdin saman tien. olin eilenä taas parhaan kaverin luona viettämässä iltaa. huomenna on perjantai. olen menossa varmaan lomille. poikaystävän luokse. ei olla nähty pariin viikkoon. on taas mukavaa nähdä se. on ollut kauhea ikävä.
huomenna nähdään. odotan innolla. huomenna mun molemmat kaverit ei ole tulossa naisten ryhmään aamulla koska niillä on muuta menoa.
näen siis parasta kaveria vielä tänään illalla.
muuten mun olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tasainen hyvä olo.
eilenä mulla meni vaan 10 fazerilla. ei kauheasti. huomenna ostan sitten taas viikonloppu suklaat. aijon varmaan taas syödä pizzaa viikonloppuna. ristorante pizzaa taas. ja juomana mulla on mehukivennäisvettä ja limsaa.
tänään on taas siivous päivä. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut eka blogin. ei ole kauheasti siivottavaa. pitää imuroida ja mopata.
sekä siivota vaan vessa. muuten täällä mun kämpässä on siistiä.
toiminta tunti on taas tänään iltapäivällä. voisi sen jälkeen käydä taas kaupassa. hyvin kerkeää ennen päivällistä.
pitää katsoa tänään aamulla toi lemmen viemää uusinta. en nähnyt sitä eilenä kun oltiin salilla. nyt pitää katsoa se.
hyvin kerkeän sitä ennen siivoamaan. ai niin tänään tulee taas se ikuisesti nuori. pitää laittaa tallenukseen ja katsoa se huomenna tabletilta. huomenna on hyvin aikaa katsoa ennen kun menen lomille. sain taas eilenä laskuja. maksan ne laskut ensi kuun alussa. kun tulee taas lisää rahaa. me käytiin vielä fazeri reissun jälkeen kahvilla. itse join teetä vaan. neljän aikoihin oltiin takaisin.
oltiin neljä tuntia reissun päällä. ja sinne kesti noin tunti ajaa fazerille. tää oli mun viides kerta kun olen käynyt siellä.
siellä on aina mukavaa käydä. saa syödä suklaata siellä ja ostaa suklaata. huomenna on sitten vaikeaa taas päättää että mitä suklaata sitten ostan. käyn tuossa lounaan jälkeen kaupassa ostamassa ne suklaat. tekisi mieli ostaa noita joulu suklaata.
en ole vielä ostanut niitä. ihanaa kun on rento aamu taas. ei ole kiire. voi rauhassa olla. aamupala on taas tunnin päästä. kerkeän ennen sitä hyvin siivoamaan. aijon olla sitten koneella tuonne kymmeneen asti. sitten alan katsomaan lemmen viemää.
aijon värittää tänään. jos vaikka innostuisin. kokeilen sitä kun olen syönyt. hyvin kerkeää vähän värittää ennen toiminta tuntia.
toiminta tunti alkaa kahdelta ja loppuu kolmelta.
yleensä se tunti menee äkkiä. molemmat kaverit tulee myös sinne. on seuraa sitten. menen taas tänään illalla kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. ja juomaan teetä samalla.
tänään kerkeää juomaan vähän enemmän teetä mitä eilenä. eilenä mä join vaan pari kuppia teetä. tänään pitää taas juoda vähintään kolme kupillista. join taas hetki sitten aamu kahvit.
nyt on pirteä fiilis kun join äsken. aamu kahvi aina herättää.
keitän aina vahvat kahvit. jee. pääsee taas tiskaamaan kohta.
tiski vuori on taas tullut. samalla voisin pyyhkiä kaikki keittiön tasot. ja ruoka pöydän. pölyjä ei ole kauheasti. nyt pystyy hyvin imuroimaan koska nurkat ei ole täynnä tavaraa.
laitan kunnon musaa taas soimaan kun alan siivoamaan. kivempi siivota.kohta on marraskuu. tää kuukaisi on mennyt tosi nopeasti. kohta on joulu. parin kuukauden päästä. aijon ostaa joulukuussa vasta ne lahjat. sitten kun rahaa on taas tullut. nyt ensi kuussa aijon vähän shoppailla itselle jotain. kun aijon mennä sinne lahteen.
ei enää kauaa mene. odotan innolla kun menen trioon pyörimään ja katselemaan. eikä ole kiire silloin kun shoppailen. aijon käydä jossain kahvilassa juomassa teetä. ja katselen samalla ihmisiä.
tulee mukava lahti päivä. en malta odottaa että näen poikaystävän.
huomenna nähdään. ihanaa. poikaystävä alkaa pikku hiljaa jo olla paremassa kunnossa. se on nyt mennyt taas töihin ja hyvin on jaksanut. eilenä mä soitin pika puhelun sille kun tulin salilta. tänään illalla pystytään taas skypettämään. ja puhumaan vähän pitempään.
salkkarit jäi eilenä jännään kohtaan. pitää katsoa taas tänään.
uusi päivä jaksokin oli aika hyvä. se tulee sitten taas vasta ensi viikolla. se sarja saisi tulla myös joka päivä. no onneksi salkkarit ja lemmen viemää tulee joka päivä. on jotain katsottavaa.
en ole edelleenkään jaksanut katsoa animea. olisi jonkin verran katsottavaa. katson sitten kun jaksan. eienä katsoin taas hetken weeds sarjaa tabletilta. olen kohta siinä viimeisessä kaudessa.
sitten sekin sarja on katsottu. sitten pitää keksiä mitä katsoa seuraavaksi. onhan noita leffoja mitä voi katsoa.
netflixissä saisi olla enemmän noita sarjoja. ja leffoja voisi myös olla vähän enemmän. mulla on taas vaate kriisi päällä. en tiedä että mitä laitan päälle tänään. pitää siis kaivaa vaate kaappia ja katsoa.
tai sitten laitan samat vaatteet mitkä mulla oli eilenä päällä.
huomenna ajattelin laittaa ne mun uudet korko kengät.
nyt se on niiden neitsyt matka. en ole vielä kertaakaan käyttänyt niitä. huomenna laitan ne jalkaan. ehkä laitan niiden kanssa jonkun nahkatakin tai sitten sen mun yhden pitkän takin. mikä myös sopii niiden kanssa. pitää meikata ja laittaa korvikset. ja guess laukku pitää ottaa myös tottakai. mulla oli eilenäkin käytössä toi guess laukku. ensi vuonna aijon ostaa sitten uuden guess laukun. odotan innolla. sitten kun olen ostanut sen niin en voi sitten oikeen shoppailla taas pariin kuukauteen. koska siihen menee se pari sataa euroa. seuraavat kuut pitää sitten taas säästää.
mutta siitä laukusta riittää iloa pitkäksi aikaa.
ja sopii kaikkien vaatteitten ja kenkien kanssa se laukku.
mä haluaisin pinkin guess laukun. en vielä omista sen väristä laukkua. näin kerran semmoisen pienen yhdessä liikkeessä. oli tosi söpö laukku. hinta vaan oli melkein pari sataa euroa.
toi mun edellinen guess laukku minkä ostin maksoi 189 euroa.
se on kallein laukku minkä olen koskaan ostanut.
ja hienoin laukku minkä tällä hetkellä omistan.
sain eilenä lakattua kynnet taas. ne on nyt turkoosin väriset. nyt ei tarvi taas lakata vähään aikaan. kestää aika pitkään toi kynsilakka.
se turkoosi on mun lempi väri. pirteän värinen kynsilakka.
voisi taas ostaa vaikka mustaa kynsi lakkaa. muistan kun käytin sen väristä joskus kun olin teini. en ole vuosiin käyttänyt sen väristä lakkaa. noi mavalan kynsilakat on parhaita kynsilakkoja.
ne on hyviä ja kestää pitkään kynsissä se väri. eikä ole kamalan hintaisia. mutta seiraava kynsilakka minkä ostan on mustan värinen mavalan kynsilakka. sitä myydään tokmannilla ainakin. ostan sen sieltä sitten jossain vaiheessa. kun alan käyttämään sitä lakkaa.
mutta ei vielä. nyt käytän noita vanhoja lakkoja mitä mulla on niin loppuun. sitten kun ne on saanut käytettyä niin voi ostaa uusia.
ja säästän rahaa siinäkin kun en nyt osta vielä mitään kynsilakkaa. mä en tarvi uusia koska mulla on kynsilakkaa vielä.
mutta mukava päivä tänään tiedossa. on jonkin verran tekemistä.
nyt alan siivoamaan ja musiikkia soimaan taustalle.

fazerin tehtaalle :)Keskiviikko 28.10.2015 07:53

tänään paja tunnilla ollaan menossa fazerin tehtaalle. lähtö on puoli kahdeltatoista. päästään taas sinne. me käydään joka vuosi siellä aina.
tää on varmaan jo viides kerta kun olen käynyt siellä. no ei se mitään saapahan ostettua sitten suklaata. pitää ostaa poikaystävälle tuliaiseksi jotain. ja sitten ostan itselle suklaata. ollaan takaisin jotain neljän aikaa. kerkiää sitten syödä ja levähtää ennen kun menee salille mikä alkaa puoli kuudelta. mennään taas kaverin kanssa sinne. on naisten kuntosali tunti. eilenä oli mukava päivä. aamulla kirjoitin blogin ja katsoin emmerdale sarjan uusinnat. lounaan jälkeen lähdin puolen tunnin lenkille. lenkin jälkeen kävin tokmannilla. ostin uusimman cosmopolitan lehden ja puuteria. piti ostaa puuteria koska mulla alkaa taas loppua se. meni jotain 15 euroa tokmannilla.
sitten olin eilenä koneella ja pelattiin taas sählyä neljän aikaan.
kaveri tuli taas mun luokse katsomaan lemmen viemää.
juotiin teetä samalla. nyt mulla on pieni vaate kriisi että mitä pistän päälle tänään ja minkä laukun otan käyttöön. ajattelin ottaa tuon Guess laukun vaikka. eilenä kun olin koneella niin katselin ja ihastelin netissä noita kalliita laukkuja mitkä jotkut maksoi jotain vähän yli 300 euroa.
mä niin haluaisin ostaa uuden kalliin laukun. no mä ostan seuraavaksi sen uuden Guess laukun sitten ensi vuonna. kun menen lahteen kekäle liikkeeseen. se on mun syntymäpäivä lahja.
siihen menee varmaan taas jotain pari sataa euroa. mutta ei se mitään. sitten on taas ihana uusi Guess laukku. mitä rakastan kovasti. odotan jo innolla ensi kuun alkua koska silloin olen menossa lahteen taas pyörimään ja vähän shoppailemaan.
ostan jotain kivaa itselle taas. haluaisin kovasti uusia korviksia.
semmoisia isoja. hopean värisiä. en tykkää kullan värisistä koruista. hopean värinen on paljon parempi ja se sopii enemmän mulle.
triossa on varmaan muutama koru liike mistä mä löydän sitten ne uudet korvikset. alusvaatteita pitäisi myös ostaa taas. haluaisin taas uudet rintaliivit. cubus liikkeessä on aika ihania alusvaatteita. jos vaikka kävisin siellä katsomassa niitä rintaliivejä.
aijon ostaa jotkut pirteän väriset ja seksikkäät rintaliivit taas.
sitten samalla jotain kivan värisiä pikku housuja.
mun pitäisi heittää pois noita vanhoja alusvaatteita mutta en ole vielä jaksanut. no kyllä mä kerkiän ne hävittää jossain vaiheessa ja ostaa uusia tilalle. odotan että seppälään tulisi uusia alusvaatteita.
sieltä mä ostan useammat rintaliivit. ne on hyviä ja kohtuu hintaisia. viimeksi ostin sieltä mustat rintaliivit mitä en ole vielä kauheasti ehtinyt käyttää. no voisi ottaa ne viikonlopuksi käyttöön vaikka.
pitää vaan kaivaa ne tuolta vaate kaapista. mun pitäisi taas siivota toi vaate kaappi. mun kaikki vaatteet on ihan sekaisin siellä.
mikään ei ole järjestyksessä. no siivoan sen sitten kun jaksan.
meillä on ruoka aikaisemmin tänään kuin yleensä.
aamupala on taas tunnin päästä mä kerkiän onneksi juomaan teetä tässä aamulla ennen kun me lähdetään. ja kerkiän näkemään emmerdale sarjan uusinnat tässä aamulla. lemmen viemää en näe tänään koska olen siihen aikaan salilla. katson sitten huomenna uusinnan mikä tulee subilta aamulla kymmenen aikaa.
kerkiän sitä ennen siivoamaan. huomenna on taas siivous päivä.
voisi vähän siivota tätä kämppää tänään niin huomiselle ei tule sitten kauheasti siivottavaa. mutta muuten on aika hyvä fiilis tällä hetkellä. tasainen ja hyvä olo. tänään on taas mukava päivä tiedossa. mukavaa mennä sinne fazerin tehtaalle. tulee siellä sitten käytyä ja päivä kuluu mukavammin kun käy jossain. ei tarvi olla neljän seinän sisällä koko aikaa. tää päivä menee varmasti äkkiä taas. mulla on positiivinen fiilis päällä.
katsoo jos vaikka huomenna menisi taas salille. iltapäivällä tai päivällisen jälkeen. en viitsi mennä lenkille kun illalla on aika pimeää. menisin mielummin salille vaikka tunniksi. tulee siinä liikuntaa taas. saa nähdä paljon siellä on sitten porukkaa kun menee sinne. huomenna on taas toiminta tunti iltapäivällä. saa nähdä mitä tehdään. huomenna on paljon rennompi päivä kuin tänään.
sain eilenä pestyä taas lakanat ja pyyhkeet. nyt on taas puhtaita.
koitan aina kerran viikossa pestä lakanat ja pyyhkeet. olen alkanut tekemään niin että maanantaina pesen mun vaatteet ja tiistaina pesen lakanat ja pyyhkeet. siitä on tullut nyt tapa. toi pyykki tupa on mun kämpän ala puolella. ei ole kaukana. rappuset vaan alas. ja onneksi ei ole koskaan mitään ruuhkaa aamuisin kun pesen.
nyt toi kuivurikin on alkanut toimimaan. mä en välillä saa sitä päälle.
mikä on ärsyttävää. mutta nyt se on totellut mua.
alan taas tiskaamaan. kohta. kun olen kirjoittanut blogin. sänkykin pitää pedata. pitäisi lakata kynnet taas mutta en ole jaksanut. huomenna aijon lakata nää. aijon lakata varmaan hopealla kynsilakalla. se on yksi mun lempi kynsilakka.
kohta on varmaan taas punnitus. saa nähdä paljon painan sitten.
toivon etten ole lihonut kauheasti. koska mulla on semmoinen tunne että mulle on tullut varmaan pari kiloa. no sen näkee sitten punnituksessa. ensi viikolla pitää mennä sitten taas psykologille.
onneksi se on alku viikosta heti aamulla. niin saa sen pois alta. saa nähdä mistä sitten juttelemme. varmaan siitä miten olen voinut.
pitää sille sitten muistaa sanoa että uusii leponex lääkkeen. niin saa sitä sitten taas. olen syönyt leponexia 17 vuotiaasta asti.
se on hyvä lääke. ei sekoa helposti. ja mielikuvitus ei laukkaa kauheasti kun syö tuota lääkettä. pystyy elämään aika normaalia elämää. välillä on vaikeita kausia mutta niistä on aina selvitty.
ja jos kuvittelen kaikenlaista. niin tiedän että se johtuu tästä skitsofreniasta. mutta. hyvin olen pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. ja nyt mulla on hyvä kausi menossa. olo on tasainen ja hyvä. nyt pitää vaan nauttia tästä olosta kun pystyy. koska eteen tulee varmasti vaikeita kausia taas.
onneksi mulla on noi mun tuki joukot. kaverit ja ohjaajat.
ja jos tulee jokin ongelma niin juttelen siitä ohjaajien kanssa.
onneksi noihin ohjaajiin voi aina luottaa. ja on oppinut tuntemaan ne näiden vuosien aikana. alkaa olla taas nälkä. no kohta on aamupala. pitää syödä hyvin tänään niin jaksaa salilla taas.
onneksi meillä on aina tunnin alussa alku lämmittelyt ja tunnin lopussa aina venytellään. ei tule lihakset helposti kipeäksi.
kaverin kanssa on mukavaa olla aina salilla. höpötellään samalla kun tehdään liikkeitä. ja kannustetaan toisiamme että jaksaa jaksaa.
alkuun otan kevyemmät painot koska en ole ollut salilla nyt pariin viikkoon. ja sitten lisäilen painoja pikku hiljaa. vatsa lihaksia pitää tehdä paljon. onneksi siellä on siihen muutama liike.
tulee hyvä tunti. ja hyvä olo sen tunnin jälkeen taas. innolla menen sinne tunnille. otan taas vesipullon mukaan. niin pystyy hörppimään vettä samalla tunnin aikana. ettei tule kauhea jano.
soitan sitten poikaystävälle sen tunnin jälkeen. kun pääsen sieltä.
keretään juttelemaan hetken aikaa. sitten sen puhelun jälkeen menen suihkuun, iltapalalle ja parhaan kaverin luokse viettämään iltaa taas. eilenä menin jo yhdeksältä nukkumaan.
nukahdin saman tien kun pääsin sänkyyn. pikkaisen väsytti.
varmaan tänäänkin uni tulee nopeasti illalla. kun on enemmän tekemistä taas tänään. huomenna herään taas aikaisin.
keitän aamu kahvit taas. niin jaksaa kirjoittaa taas blogin.
ihanaa kun ei tänä aamuna ole kiire minnekkään.
saa rauhassa nyt vaan olla. huomenna alan sitten ajoissa aamulla siivoamaan. niin kerkiän näkemään lemmen viemää uusinnan.

tänään taas sähly :)Tiistai 27.10.2015 07:44

se olisi tiistai. keitin taas äsken aamu kahvit. mutta väelä on vähän väsynyt olo. no kyllä mä varmaan tässä aamulla piristyn.
eilenä meillä ei ollut tavallista ompelu ryhmää mitä yleensä. me lähdettiin hollolaan katsomaan kirjastoon jotain kansan tanssia. se kesti jotain 15 minuuttia. oltiin sitten siellä. en jaksanut enää lähteä salille sen reissun jälkeen. väsytti. en halua rasittaa itseäni liikaa koska muuten mä väsyn aika äkkiä. mutta. tänään aijon taas mennä lenkille lounaan jälkeen ja iltapäivällä on taas sähly. kivaa päästä taas pelaamaan. siinä on sitten tämän päivän liikunnat.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tää viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. ja mun maha ei ole enää kipeä. se on parantunut.
asiat on aika hyvin tällä hetkellä. oli eilenä mukavaa nähdä taas parasta kaveria. menin sen luokse viettämään iltaa. katsottiin salkkarit uusi päivä ja simpsonit. sitten siinä yhdeksän aikaan menin nukkumaan ja nukahdin saman tien. tänään pitää pestä lakanat ja pyyhkeet. pyyhkeet on välillä hyvä aina pestä niin pesen ne samalla tänään. hyvin mahtuu koneeseen lakanoiden kanssa. sitten on mukavaa kun on puhtaita pyyhkeitä ja puhtaat lakanat. mukavaa mennä sitten nukkumaan sänkyyn puhtaisiin lakanoihin.
eilenä mä kävin seppälässä. en ollut kauaa siellä. kävin pyörähtämässä. siellä oli pari ihanaa neule paitaa mutta ajattelin vaan että mulla on jo. niin sitten en onneksi ostanut.
sain hillittyä shoppailu himoni. koitan sinnitellä tuonne marraskuuhun koska silloin voi taas shoppailla.
eilenä mä innostuin siivoamaan taas kämppä. mä jopa imuroin. ja pyyhin pölyjä. ja laitoin taas mun vaatteita järjestykseen.
sitten kun on torstaina siivous päivä niin ei tarvi kauheasti siivota kun kaikki on järjestyksessä. kohta pitää taas tiskata.
aijon taas tässä aamulla katsoa tuon emmerdale uusinnat. eilen illalla en taas nähnyt niin katson ne tässä aamun aikana koska mulla on sopivasti aikaa. siinä se aamu päivä meneekin sopivasti.
meillä on taas välipala tuossa kolmelta ennen sählyä. jaksetaan sitten pelata ja päivällinen on taas sen pelin jälkeen.
tänään toi mun toinen kaveri tulee taas tänään kylään katsomaan lemmen viemää. kivempi katsoa se kaverin kanssa kun yksin.
ei olla nähty muutamaan päivään niin nyt on taas kiva nähdä.
juodaan taas teetä ja höpötellään. illalla on taas skypetystä poikaystävän kanssa. skype puhelun jälkeen menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. tää päivä menee taas tosi äkkiä. huomenna on sitten jo keskiviikko. huomenna on taas paja tunti ja kuntosali illalla. saa nähdä mitä tehdään sitten pajalla.
selviää huomenna aamulla. toivottavasti tehdään jotain mukavaa.
syöminen on mennyt hyvin ja ruoka on maistunut. ei mitään ongelmaa siinäkään. vaikka mulla on tää syömishäiriö. nyt tuntuu ihan siltä että sitä ei olisi. mutta välillä tulee tilanteita että olen neuroottinen ruokaa kohtaan. ja mun tavoite on aina syödä maha täyteen niin jaksaa. ja mulle maistuu ruoka. syön ihan kaikkea mitä on tarjolla. muutama inhokki ruoka on. mutta niitä ei ole paljoa.
tänään syön hyvin lounaan niin jaksaa mennä sitten lenkille sen jälkeen. tiedän minkä reitin aijon kävellä. siinä menee se puoli tuntia ainakin. otan vesipullon mukaan taas.
saa nähdä millaiset joukkueet on tänään sählyssä. varmaan miehet vastaan naiset. tai sitten on seka joukkueet. mutta. sen näkee sitten. paras kaveri tulee myös pelaamaan. mukavaa sitten pelata sen kanssa. ollaan taas puolustajia. niin kuin aina. olen tosi huono hyökkäämään. ja mä tykkään enemmän puolustaa.
vielä ei tarvi hakea lisää lääkkeitä. sitten kun mulla on se psykologi ensi viikolla niin sille pitää taas sanoa että uusii tuon leponex läkkeen. niin saa sitä sitten taas. verokokeet on varmaan myös ensi viikolla. en ole saanut ohjaajilta siitä lappua vielä että koska se on. no kyllä sekin selviää. sinne sitten taas. siinä tulee samalla lenkkeiltyä kun kävelee sinne terveyskeskukseen.
sinne on kolmen kilometrin matka. aijon katsoa animea tänään kun tulen lenkiltä. keitän samalla teetä ja juon kun katson.
siinä saa sitten siinäkin aikaa kulumaan. katsoin eilenä tabletilta sen ikuisesti nuori ohjelman. oli huvittava jakso. pitää taas ensi kerralla laittaa tallennukseen ja katsoa. ai niin toi mun tabletti pitää laittaa kohta lataukseen. akku alkaa loppua siinä. laitan sen kohta. annan sen tämän aamun latailla. pystyy sitä sitten taas käyttämään. eilenä kun kävin kaupassa niin uusi anime lehti oli ilmestynyt. piti ostaa se. mä aina ostan sen animelehden ja mä kerään niitä.
mulla on aika iso pino jo niitä. ne on mulla järjestyksessä.
kivasti on kertynyt niitä näiden vuosien aikana.
nyt tulee taas suomeksi pari manga sarjaa taas. mitkä aijon ostaa ja kerätä. ostan aina välillä mangaa kun pystyy.
pitäisi taas netistä tilata lisää mangaa. jos alkaisi taas keräämään niitä. Yuru yuri animen uudet jaksot pitää katsoa. mitä on tullut. en ole vielä katsonut niitä. katson ne tänään. joko koneella tai tabletilla. katsoin eilenä vähän taas tuota weeds sarjaa. olen kohta viimeisessä kaudessa. sitten sekin sarja on kohta katsottu.
sitten pitää vaan keksiä että mitä katsoo seuraavaksi.
aamupala on taas tunnin päästä. syön ruisleipää taas. niin kui aina. sitten myöhemmin pitää keittää taas teetä ja katsoa tabletilla iltalehden uutiset. ennen kun alan katsomaan emmerdale sarjaa.
mutta. mukava päivä tänään taas. on jonkin verran tekemistä. aijon nauttia tästä päivästä. ihanaa kun on hyvä fiilis taas päällä.
ja jaksaa taas. päivä kerrallaan mennään ja hetki kerrallaan. viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. hyvällä fiiliksellä.
nyt vaan pitää nauttia tästä hyvästä olosta mikä nyt on. ja tää aamu on lähtenyt ihan kivasti käyntiin vaikka hiukan väsyttää.
ja se on hyvä että jaksan tänään taas aamulla pestä lakanat.
otan lakanat kohta sängystä pois kun olen kirjoittanut ensin tämä blogin. ja alan tiskaamaan. musiikkia laitan taas soimaan.
on kivempi tiskata kun musiikki soi. samalla pyyhin taas keittiön tasot. ei ole kahvin puruja taas kaikkialla. ja kahvi pannu pitää myös taas pestä. ettei lika jää siihen kiinni.
toi mun kahvin keitin on ollut hyvä. minkä ostin jokin aikaa sitten. hyvät aamukahvit keittää joka aamu. kahvikaan ei lopu heti kesken. mulla on taas kulta katriina kahvia. se on tosi hyvää. eikä kauhean kallista mun mielestä. sopivan hintainen.
teekään ei nyt ainakaan heti lopu. sitä on muutama paketti vielä. eri makuja. ja ne kaikki on vihreää teetä. mä juon joka päivä aina kolme kuppia vihreää teetä. sitä voisi juoda vaikka kuinka paljon. kolme kuppia tai pari kuppia päivässä on riittävä määrä.
tykkään enemmän vihreästä teestä kun kahvista.
juon vaan aamuisin sen kahvin jotta heräisin aina. ja mulle tulee pää kipeäksi jos en ole juonut aamulla kahvia. aamu kahvit on pakko saada joka aamu. juon sen aina mustana. en laita mitään maitoa tai sokeria sekaan. se menee aina mustana.
ja tykkään aina tosi vahvasta kahvista. keitän aika vahvaa kahvia joka aamu. no ainakin herää.

mukava maanantai aamu :)Maanantai 26.10.2015 07:37

viikonloppu on ohitse ja arki alkaa taas. heräsin tänään aamulla aikaisemmin mitä yleensä. keitin äsken kahvit. nyt on pirteä fiilis.
eilenä mulla oli vähän huono ilta. mulle meinasi tulla päälle se psykoottinen kohtaus. eli meinasin taas jähmettyä enkä pystynyt liikkumaan. olin iltapalalla niin se kohtaus iski. sanoin ohjaajalle että on huono olo. mentiin sitten taka huoneeseen juttelemaan ja mä yritin rauhoitella itseäni. juteltiin siitä mistä tää kohtaus johtui ja sitten me rauhotuin ja se tilanne meni onneksi ohi. en tarvinnut onneksi rauhottavaa. otin vaan ilta lääkkeet. en mennyt parhaan kaverin luokse illalla. laitoin vaan viestiä että huono olo. en ole tulossa. nähdään huomenna. mä makasin loppu illan sohvalla ja katsoin voitolla yöhön ohjelman. kun olin katsonut sen niin menin sen jälkeen nukkumaan. mutta nyt on taas hyvä olo onneksi.
tämä on varmasti parempi päivä kun taas eilinen. aijon mennä salille iltapäivällä tänään ompelu ryhmä jälkeen. pakko päästä salille koska en ole ollut salilla yli viikkoon. syön vähän puuroa ennen kun menen sinne niin jaksan tehdä liikkeet. olin eilenä lenkillä taas. oli hyvä ilma kävellä. tänään aijon aamulla katsoa emmerdale uusinnat, syön lounaan ja sen jälkeen menen kauppaan. ompelu ryhmä alkaa vasta puoli kahdelta ja kestää puoli kolmeen.
eli tunnin kestää. saan taas vähän tehtyä kaulahuivia eteenpäin. aijon pestä pyykkiä tänään jos kone on vapaa. alan pesemään kun olen syönyt aamupalan. aamupala on vasta puolentoista tunnin päästä. syön taas ruisleipää ja juon taas teetä vähän myöhemmin.
uskon että tästä tulee hyvä viikko. positiivisella asenteella mennään.
sain maksettua eilenä loput laskut. aijon nyt joku päivä ostaa netistä uuden seksiasun. hirveästi vaihto ehtoja. en osaa päättää että minkä asun haluan koska ne kaikki on hyvännäköisiä. sanoin poikaystävälle eilenä että ostan taas kohta uuden asun.
nyt kun voi taas shoppailla niin pitää ostaa taas. en ole vähään aikaan ostanut uutta asua. mutta nyt ostan. parilla sivulla oli hyvännäköisiä asuja eikä edes kamalan kalliita. sopivan hintaisia. oli niillä sivuilla kalliimpiakin asuja. mutta kallista en aijo ostaa. mulle riittää halvempikin asu. pää asia on että näyttää hyvältä.
tänään jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. mun ei varmaan vielä tarvi hakea mitään vielä. on leponexia ja masennus lääkettä..
kohta pitää taas tiskata. tiskiä on kertynyt. tiskaan kun olen kirjoittanut blogin. voisi kohta kuunnella musiikkia taas tässä aamun aikana. mutta. oli mukava viikonloppu vanhempien luona. en sitten tiedä koska menen käymään siellä sitten seuraavan kerran.
mutta me soitellaan äidin kanssa aina viikolla ja kysellään kuulumiset. tänään näkee lemmen viemää taas illalla viiden aikaan.
salin jälkeen käyn kuumassa suihkussa, syön päivällisen keitän teetä ja alan katsomaan lemmen viemää.
sitten voi ottaa loppu illan rennosti. skypetän taas poikaystävän kanssa illalla ja menen parhaan kaverin luokse taas viettämään iltaa.
ihan mukava päivä tänään tiedossa. on tekemistä. tää päivä menee varmasti aika äkkiä. huomenna on sitten taas sähly iltapäivällä.
mukavaa mennä taas pelaamaan. ajattelin käydä tänään taas seppälässä ennen kun menen kauppaan. pakko käydä siellä vähän katselemassa taas. mutta en aijo ostaa mitään. no saan siellä kulutettua vähän aikaa kun katselen. voisi tänään taas värittää. jos jaksaa. aijon ainakin yrittää. jos innostun taas. voisin värittää sen yhden kuvan loppuun ja jatkaa sitä toista kuvaa.
en ole nyt käyttänyt viime aikoina tablettia. vaikka se oli mukana kun olin vanhempien luona. no sitä tulee sitten käytettyä jossain vaiheessa. ai niin mä voisin tabletilla katsoa sen ikuisesti nuori ohjelman minkä tallensin. en ole vielä katsonut sitä jaksoa. aijon tänään varmaan katsoa sen. jos kerkiän. tai sitten katson sen huomenna. jee. salkkarit tulee tänään taas ja uusi päivä. pitää katsoa. katsotaan taas ne parhaan kaverin kanssa. ja nauretaan samalla jos niissä tapahtuu jotain hauskaa.
se on aina välillä ihanaa nauraa jollekkin asialle. tulee hyvä fiilis kun nauraa paljon. heitetään kavereiden kanssa vitsiä aina jostakin asiasta. huumoria meiltä ainakin löytyy. poikaystävä on vielä sairas lomalla. se menee varmaan töihin taas tällä viikolla jossain vaiheessa. mutta nyt se o alkanut paranemaan. kuulosti eilenä paljon pirteämmältä kun juteltiin. näemme sitten taas tänä viikonloppuna. odotan innolla. toivottavasti tästä tulee hyvä viikko ja on hyvä olo niin voi lähteä lomille. päivä kerrallaan eletään. ja hetki kerrallaan aijon elää. en nyt stressaa mistään. mulla on kaikki asiat tasapainossa. ja kaikki on hyvin taas. nyt kun kelloja siirrettiin niin pimeys tulee nopeasti illalla. ei kauheasti tee silloin mieli mennä lenkille kun on pimeää. ajattelin että käyn lenkillä vaan aamu päivällä enkä enää illalla. salilla sitten käyn vaan iltaisin. ajattelin että alkaisin torstai iltanakin käydä salilla. päivällisen jälkeen.
tulisi silloinkin liikuntaa. ja olisi taas noin tunnin sielläkin.
no pitää katsoa. sitten kävisin salilla kolme kertaa viikossa jos kävisin torstai iltanakin. no fiiliksen mukaan mennään. ja katsotaan.
onneksi tänään on ihana rento aamu. ei ole kiire minnekkään.
voi rauhassa kirjoittaa blogia. mä tykkään aamulla aina herätä aikaisin ja alkaa keittää kahvia. ja juoda se aamu kahvi rauhassa. mustana. mä juon aina sen kahvin mun isosta sydän mukista.
se on mun lempi muki mistä juon aina kahvin. mä sain sen mukin joskus mun siskolta. ilmaiseksi. hyvä muki. pitäisi hankkia lisää isoja mukeja mistä juoda aina aamu kahvi. pitää katsoa jos jostain vaikka löytyisi taas. mä sanoin äidille että haluan joulu lahjaksi lisää mukeja. pari mukia ainakin. hinnalla ei ole väliä kunhan ne on isoja mukeja mistä voi juoda teetä ja kahvia. mä tykkään aina ostaa välillä lisää mukeja. mä kerään niitä. nyt mulla on niitä aika paljon. mutta niitä ei koskaan voi olla liikaa. hyvin mahtuu vielä monta mukia tuonne keittiön kaappiin. teetä mun ei tarvi nyt ostaa taas vähään aikaan kun ostin viime viikolla taas yhden paketin citrus vihreää teetä. se on tosi hyvää. aijon juoda sitä tänään taas.
tässä aamun aikana. kiva katsoa taas tänään toi emmerdale. olen varmaan vähän pihalla siinä. katson aina emmerdale sarjan aamulla. illalla en oikeen pysy perässä koska skypetän aina siihen aikaan poikaystävän kanssa. hyvä että tulee noi uusinnat niin näkee.
ja lemmen viemää uusinta tulee aina myös aamuisin.
hyvä että sekin tulee. sen näkee aina torstai aamuisin koska ollaan salilla kaverin kanssa keskiviikko iltana niin ei nähdä sitten sitä.
mutta. nyt alan keräämään pyykkejä vähän kasaan ja tiskaamaan.
sekä musiikkia kuuntelemaan. tästä tulee hyvä päivä.

mukava viikonloppu ollut :)Sunnuntai 25.10.2015 09:22

on ollut mukava viikonloppu. mä heräin äsken ja söin riisi puuroa. äiti oli laittanut. oli tosi hyvää. en ole pitkään aikaan syönyt riisi puuroa. eilenä mä menin jo puoli kahdeksalta nukkumaan. väsytti vaan niin paljon. kun skypetin poikaystävän kanssa niin sanoin sille että taidan mennä puhelun jälkeen nukkumaan. nyt kun mä heräsin niin oli pakko päästä kirjoittaa blogia. eilenä käytiin lenkillä äidin ja veljen kanssa. oli mukava ilma kävellä. ei satanut onneksi vettä. menen tänäänkin taas lenkille iltapäivällä. otan vesipullon taas mukaan.
en jaksanut syödä pizzaa eilenä. ei tehnyt mieli oikeen. no sitten kun tulen seuraavan kerran kotiin niin syön sitten sen pizzan.
huomenna alkaa taas arki. maanantai. pitää varmaan taas käydä kaupassa. ja ompelu ryhmä on taas huomenna. menen ehkä salille huomenna. jos en mene niin sitten lenkille. no nyt on tullut taas herkuteltua ihan tarpeeksi. suklaata on syöty ja paljon.
nyt en taas herkuttele viikkoon. mutta mukavaa kun on saanut levättyä ja nukuttua pitkään. nyt jaksaa taas ensi viikon. porukat vie mut ja veljen takaisin tuossa päivällä. syödään taas ennen kun lähdetään.
kun pääsen kämpille niin kamat järjetykseen ja lenkille.
poikaystävä alkaa olla jo paremassa kunnossa. se sanoi että menee jo ehkä huomenna töihin. saa nähdä. se on ollut tosi kipeä pari viikkoa jo. voisi pikku hiljaa jo alkaa pakkailemaan tavaroita kasaan.
eilenä joo olin saunassa. oli hyvät löylyt ja sauna juomana mulla oli jaffa limsaa. oli hyvää. katsoo jos vaikka pääsisi poikastävän luokse ensi viikon viikonloppuna. ei olla nähty nyt yli viikkoon. ikävä on kova. mutta kyllä me nähdään sitten taas.
positiivisella asenteella aijon mennä ensi viikon. pääsee taas salille. mukavaa. saa liikuntaa taas. lääkkeet jaetaan taas huomenna aamulla dosettiin. mun ei varmaan vieläkään tarvi hakea mitään.
pitäisi lääkkeet vielä riittää. pyykkiäkin pitää pestä taa alku viikosta.
kone on silloin vapaa varmasti. kohta voisi keittää teetä. alkaa tehdä jo mieli. no mä keitän kun olen kirjoittanut blogin.
en ottanut mukaan värityskirjoja. en olisi varmaan jaksanut värittää. katsoo jos ensi viikolla taas vaikka värittäisi. ja animea voisi taas katsoa. mulla on aika kivasti katsottavaa.
no ainakin on katsomista. jos ei muuta.
salkkarit ja lemmen viemää tulee taas huomenna. pitää katsoa.
tänään tulee taas voitolla yöhön. menen taas parhaan kaverin luokse katsomaan sen. voi olla etten pysy täysin hereillä. loppu saattaa mennä vähän ohi. no katson sen minkä jaksan.
jos mua alkaa nukuttumaan niin menen suoraan nukkumaan.
huomenna aamulla aijon taas herätä ajoissa uuteen päivään. aamu kahvit pitää keittää ja blogi kirjoittaa. siitä se mun aamu aina lähtee. onneksi huomenna aamulla ei ole kiire minnekkään. pitää katsoa aamulla toi emmerdale uusinnat. en nähnyt niitä viime perjantaina. on sitten aamulla katsottavaa. kerkiän nähdä ne jaksot ennen lounasta. lounaan jälkeen menen sitten kauppaan taas.
pitää ostaa muutama juttu. siinä tulee samalla ulkoiltua kun käy kaupassa. saa nähdä sitten millainen ensi viikko on. onko hyvä olo vai huono olo. no onneksi on rauhottavia jos niitä tarvii sitten ottaa.
aiijon taas liikkua paljon ensi viikolla. käyn salilla ja lenkillä.
fiilis ja olo pysyy hyvänä kun liikkuu.
mennään taas ensi viikon keskiviikkona kaverin kanssa salille. silloin on taas naisten kuntosali tunti. minkä vetää yksi ohjaaja.
jutellaan kaverin kanssa samalla kun tehdään liikkeitä. on juttu seuraa. ja ruoka ehtii sulaa onneksi kun menee salille. jaksaa tehdä liikkeitä. jos menen salille huomenna niin ompelu ryhmän jälkeen. syön välipalan ja sitten menen. kerkiän takaisin ennen päivällistä. huomenna meillä on taas puuro päivä. puuroa on päivällisellä taas.
pitäisi edelleen hankkia se sateen varjo. mutta en ole jaksanut. aijon ostaa sen ensi kuussa vaikka. tokmannilta. ei ole varmaan kamalan kallis varjo. ai niin ja puuteria pitää myös ostaa sekin alkaa loppua. no ostan vaikka ensi kuun alussa kun rahaa on tullut.
katsoo sitten sitä lahti reissua ensi kuun alussa. pääsee shoppailemaan. mulla on psykologi taas ensi kuun alussa. alku viikosta heti aamulla. pitää mennä taas sinne.
mutta hyvä että on alu kuusta ja aamulla niin saa sen pois alta. ai niin ja mulla on verikokeetkin taas kohta. alku kuusta.
pitää taas mennä sinnekkin. luulen että heti aamusta pitää mennä sinnekkin. ohjaajat ain varaa noi labra ajat ja antaa sitten ajan meille. se on aina ylltätys koska on se labra tai mihin aikaan. se voi olla joko aamulla tai päivällä. se aina vaihtelee.
no katsotaan milloin se sitten on taas.
toivottavasti ei sada vaan vettä kun kävelen sinne terveyskeskukseen. olisi hyvä ilma kävellä sinne.
siinä tulee taas lenkki kun kävelee sinne ja takaisin.
mutta. huomenna koitan maksaa noi loput laskut. en viimeksi perjantaina muistanut maksaa. no huomenna sitten.
voisi vielä hetken makoilla sängyllä. ei ole kiire minnekkään.
päivällä vasta lähdetään.

tänään saunaan :)Lauantai 24.10.2015 11:39

heräsin hetki sitten ja söin leipää. nyt keitän teetä ja ajattelin päivittää blogia. en nyt keksinyt muutakaan tekemistä. ajattelin mennä lenkille tänään kun ollaan syöty. ajattelin kävellä sen neljän kilsan lenkin. onneksi ei ole kiire niin voi kävellä rauhassa. tai sitten joku muu lenkki. nkuin hyvin viime yön. en herännyt kertaakaan. ihanaa kun sai nukkua pitkään. aijon ottaa tämän päivän rennosti. mukavaa olla kotona.
illalla sitten on sauna taas ja syön ehkä pizzaa.
eilinen päivä kului koneella ollessa kun odotin että mua tullaan hakemaan. käytiin samalla kaupassa. ostin pizzaa limsaa ja mehukivennäisvettä. eilen illalla skypeteltiin poikaystävän kanssa. sen jälkeen katsoin salkkarit ja menin jo sen jälkeen nukkumaan. mua alkoi väsyttää. nukun taas ehkä tänään päikkärit. jos nukuttaa.
sain syötyä kokonaan yhden suklaalevyn eilenä. oli vaan niin hyvää niin piti syödä se. vielä on vähän suklaata jäljellä.
mukavaa kun voi taas herkutella. ei tarvi miettiä mitään kaloreita. syö vaan. ensi viikolla sitten taas lenkille ja salille. viestittelin eilenä parhaan kaverin kanssa että miten perjantai ilta on mennyt. tänään taas tekstaillaan. aina kun me molemmat ollaan lomilla, niin aina laitetaan viestiä toinen toiselle. se on aina mukavaa kuulla miten toisella on mennyt. mutta. hyvä fiilis tällä hetkellä. aijon nauttia tästä päivästä. ihanaa päästä saunaan. mulla on sauna juomana jaffa limu. appelsiini. se on mun lempi limsa mitä aina juon. olen huono juomaan jotain colaa tai pepsiä. jaffa on hyvää ja fanta on toinen mitä juon joskus. kerroin mun veljelle eilenä että olen lopettanut juomisen. se sanoi että se on hyvä juttu. veli osti taas kaljaa eilenä kun oltiin kaupassa. mutta ei haittaa. jotkut tykkää juoda jotkut ei. aina jos poikaystävä juo niin mä annan sen juoda.
mä en puutu siihen. mulle on ihan sama vaikka se joisi kuinka paljon. kohta on kaverin pippalot. taas jälleen kerran. mä aijon juoda vaan limsaa ja kivennäisvettä. sanon sille kaverille että mä en juo enää. mutta. varmasti tulee mukava ilta sitten siellä. nauretaan paljon ja on hauskaa. kaikki mun rakkaat kaverit on sitten mukana niissä pippaloissa. ollaan taas yötä sen kaverin luona.
lähdetään seuraavana päivänä aamu päivällä takaisin.
pitää alkaa miettimään että mitä pistää päälle niihin pippaloihin.
voisi käydä ostamassa jotkut kivat vaatteet sinne. voisi käydä seppälässä katsomassa ne vaatteet. mä tykkään seppälästä.
siellä on minun mielestä tosi hyvännäköisiä vaatteita. useammat vaatteet ostan aina sieltä. eikä ole kamalan kalliita ja jotkut vaatteet on aina alennuksessa. hyviä alsuvaatteita on myös siellä. olen ostanut useammat rintaliivit myös sieltä.
pitää joku kerta mennä lahteen katsomaan myös noita uusia rintaliivejä. cubuksella on aika kivan näköisiä alusvaatteita. ja kivan värisiä. eikä ole kalliita. voisi vaikka siellä käydä taas katsomassa.
kun käy taas joku kerta lahdessa. aijon taas ensi kuussa käydä lahdessa. kun on taas rahaa tullut alku kuusta.
budjetti on sitten se sata euroa. ei enempää. sillä summalla saa jotain kivaa ostettua. en muistanut eilenä maksaa sitä yhtä laskua. no mä maksan sen maanantaina. kun on aikaa.
skypetellään taas illalla poikaystävän kanssa. se on nyt alkanut pikku hiljaa parantumaan. mikä on hyvä juttu. saa nähdä meneekö se sitten koska töihin. mutta. mukava päivä tänään tiedossa. menee mukavasti. kiva syödä sitten pizzaa taas illalla. mun iltapala. ostin ristorante pizzan. salamin makuisen. se on mun yksi lempi pizza.
tosi hyvää. ja jos en jaksa syödä kaikkea niin annan veljelle loput.
sille kyllä maistuu. ei mene hukkaan se pizza.
aijon olla saunassa pitkään tänään. nautin kun pystyy. pesen hyvin hiukset. meillä on kohta varmaan ruoka. syö niin jaksaa.
otin hyvät ulkoilu vaatteet mukaan. niin tarkenee olla ulkona tänään.
ei tule kylmä. saa vähän raitista ilmaa. porukat vie mut varmaan huomenna päivällä takaisin. no ei se mitään. ajattelin huomenna käydä sitten iltapäivällä lenkillä. jos on hyvä ilma. toivottavasti ei sada vettä. haluan päästä lenkille huomenna.
ja sitten saan taas päivän kulutettua koneella. olen varmaan taas täällä ircissä pyörimässä. huomenna illalla sitten taas parhaan kaverin luokse. katsotaan voitolla yöhön. saa nähdä pysynkö hereillä.

mun uusi karvatakki <3Perjantai 23.10.2015 11:43


käytiin naisten ryhmässä kirppiksellä. ja tämmöinen tuli mukaan sieltä. maksoi vaan 15 euroo ja oikea koko. tuuria löytää jotain tuollaista.
no ainakin on lämmin takki. ja sopii hyvin housujen ja korko kenkien kanssa. odotan innolla kun pääsee käyttämään tuota takkia. mä olen halunnut tuommoisen takin jo pitkään. ja nyt löytyi. ajattelin pestä sen ennen kun otan sen käyttöön. varmaan pölyinen ja muuta.
niin hyvä pestä se.

jippii, perjantai :)Perjantai 23.10.2015 08:03

ihanaa. perjantai. viikonloppu alkaa. olen menossa porukoille viikonlopuksi. mun velikin tulee kotiin viikonlopuksi niin näkee sitten sitäkin. en ole nyt menossa poikaystävän luokse koska se on edelleen sairaana. se oli käynyt eilenä lääkärissä niin ne sanoi että se on virus tauti mikä on päällä sillä. ja että siinä kestää parantua. toivottavasti pahin on nyt ohi niin poikaystävä paranisi. eilenä kun skypeletiin niin se kuulosti jo paljon pirteämmältä. soitellaan taas tänään illalla. aijon ottaa kannettavan mukaan niin pystyy skypettämään.
mukavaa lähteä taas lomille. en ole nyt ollut pariin viikkoon. mun maha ei ole enää niin kipeä. ehkä se alkaa paranemaan. tänään kun kello soi niin nousin heti ylös. kahvin keittoon. nyt kahvit on juotu ja pirteänä uuteen päivään. porukat hakee mut iltapäivällä. käydään samalla kaupassa. aijon ostaa taas pizzaa ja limsaa. mun viikonloppu herkut. eilenä kun kävin kaupassa niin ostin noi viikonloppu suklaat.
syön niitä sitten tänään kun katson lemmen viemää ja salkkareita.
aijon ottaa todella rennosti viikonlopun ja aijon nukkua paljon. huomenna mä varmaan nukun aika pitkään, olen hetken hereillä ja nukun sitten taas. pitää päikkärit nukkua. ainakin tulee levättyä. koitan käydä lenkillä viikonlopun aikana. ellei sada kauheasti vettä.
tulee varmasti ihan mukava viikonloppu. poikaystävän kanssa ei nyt nähdä mutta soitellaan ja skypetellään. mulla on kamala ikävä sitä.
onneksi kuulen sen äänen edes. ja nähdään varmasti ensi viikolla.
muuten on aika hyvä fiilis tällä hetkellä. naisten ryhmä on taas aamulla. näen vielä silloin mun kaverit ennen kun ne lähtee lomille.
ei ole tietoa että mitä tehdään. jotakin. eilenä toiminta tunnilla pelattiin yhtä suomi peliä. siinä oli kysymyksiä mihin piti vastata. oli aika vaikeita. mä en tiennyt mitään. mutta no. ei se haittaa. ainakin tunti kului ihan kivasti. kävin sen jälkeen kaupassa. ostin puuroakin koska sekin alkoi loppua. nyt on taas kahviakin. kulta katriinaa.
paras kahvi. ostin myös lisää vihreää citrus teetä. sekin alkoi olla loppu. apua. vaate kriisi taas päällä. päätän että laitan nyt farkut ja sen mun yhden paksun punaisen hupparin. ettei tule helposti kylmä. ja hiukset kiinni ja meikkaan vähän niin sitten on taas hyvä.
kohta pitää taas tiskata. ja maksaa lasku koska eilenä oli tullut ne rahat. maksan sen laskun tässä ennen naisten ryhmää. hyvin kerkiän maksamaan sen. sitten sekin on maksettu.
animea pitäisi katsoa jos vaan jaksaisi. mulla on paljon katsottavaa. en ole edes nyt jaksanut katsoa tuota yuru yuri animen kolmatta kautta. siitä on tullut taas jo pari ajksoa mitä en ole katsonut vielä. no mä katson sitten kun jaksan ja innostun. sitten kun sen animen katsomisen taas aloittaa niin siinä tulee sitten katsottua maratooneja.
monta jaksoa vaan putkeen. eilenä mä innostuin tosiaan aamulla värittää. aijon ottaa väritys kirjat mukaan jos alan innostumaan värittämään viikonloppuna. saa nähdä. tabletin ja kannettavan otan mukaan myös. olen melkein saanut kaiken pakattua.
kohta musaa taas soimaan niin aamu lähtee tosi hyvin käyntiin.
aamupala on taas alle tunnin päästä. ruisleipää aijon syödä taas. pitää tänään kaupasta ostaa vaikka hampurilainen minkä syön sitten päivälliseksi. kun päästään kotiin. nopea ruoka. lämmittää vaan mikrossa. ostan varmaan sen kana hampurilaisen. se on se paras.
ei ole kalaman kallis. mä syön aina niitä kun olen poikaystävän luona. nyt voisi taas syödä. ostan taas sen ristorante pizzan. makua en vielä tiedä mutta kaupassa se selviää. syön sitten sen pizzan kun olen käynyt illalla saunassa. ihanaa päästä saunaan. aijon nauttia ja olla siellä pitkään. porukoilla on puu sauna. paras sauna.
pitää imoittaa ohjaajille etten tule syömään päivällistä tänään koska lähden ennen sitä jo lomille. pääsee vähän aikaisemmin lähtemään mitä yleensä. no on se parempi kun taas myöhään illalla.
olen varmaan taas päivän koneella ennen kun mua tullaan hakemaan. saa silleen ajan kulumaan. olen täällä ircissä kuluttamassa aikaa. ja illalla sitten taas koneelle kun skypetellään poikaystävän kanssa. tuossa kuudelta skypetellään. niin kuin aina.
me asukaat saatiin muistoksi sanoma lehti missä oli juttu siitä sähly turnauksesta. siinä oli pari kuvaa ja tekstiä. mua ei näkynyt niissä kuvissa. nyt siitäkin kokemuksesta on muisto.
minkä muistaa aina. en kerkeä juomaan teetä tässä aamulla. juon sitten taas naisten ryhmän jälkeen. ja selaan tabletilla iltalehden sivua. katson uusimmat uutiset mitä on tullut.
ihanaa. tänään saa syödä taas suklaata. nyt pitää vaan nauttia.
että saa taas herkutella. lenkille ja salille sitten taas ensi viikolla.
saa viikonlopun kaikki kalorit kulutettua.
nyt on inhottavaa että ulkona illalla on pimeää. en tykkää oikeen lenkkeillä pimeässä ellei ole katu valoja. no kyllä siihen varmaan tottuu kun kävelee pimeässä. kävelee ripeää vauhtia.
niin hyvin se menee. onneksi pääsee salille illalla taas. niin ei tarvi olla aina illalla lenkillä. aijon alkaa käymään aina lenkillä myös lounaan jälkeen. kun on valoisaa. kun on syönyt niin jaksaa silloin myös lenkkeillä. pukee lämpimästi vaan päälle niin tarkenee.
otan kunnon ulko vaatteet mukaan kun menen kotiin.
pystyy olemaan ulkona. mutta kohta voisi taas jatkaa pakkailua. loput kamat pakkaan myöhemmin. kannettavan ja muut.
pitää muistaa ottaa mukaan toi tabletin lauri. niin pystyy latamaan tablettia jos katson sillä jotain. possea en varmaan katso tänään illalla. laitoin eilenä tallenukseen sen ikuisesti nuori. pitää katsoa se jossain vaiheessa. hyvä ohjelma mun mielestä.
jotenkin huvittava ja hauska. eilenä salkkarit jäi jännään kohtaan. pitää taas illalla katsoa. emmerdale sarjaa en näe tänään mutta sen uusinta tulee onneksi maanantai aamulla. katson sen sitten silloin.
lemmen viemää pitää nähdä tänään. pysyy siinäkin sarjassa jotenkin perässä. eilenä mä menin jo nukkumaan ennen yhdeksää.
alkoi väsyttämään. olin taas illalla parhaan kaverin luona.
oli mukava ilta. juteltiin ja naurettiin samalla kun katsottiin telkkaa.
näemme sitten taas parhaan kaverin kanssa sunnuntaina. katsotaan taas voitolla yöhön ohjelma. jos vaan pysyn silloin hereillä.
mutta jos alkaa oikeasti väsyttämään niin menen nukkumaan.
pyykkiä on alkanut taas kertymään mutta mä pesen vasta ensi viikolla. pesen samalla nää mun vaatteet mitä pidän viikonloppuna.
saa nekin sitten samalla pestyä. aina kun olen pessyt pyykkiä niin pesu kone ja kuivuri on ollut aina vapaita. ei ole ollut koskaan ruuhkaa. pesen aina maanantai tai tiistai aamuisin pyykit. mielummin alku viikosta kun loppu viikosta. ja lakanat pesen myös alku viikosta. on aina puhtaat sitten joka viikko. ja se on ihan hyvä että vaihtaa aina noi lakanat kerran viikossa. siitä on tullut tapa. pitäisi jossain vaiheessa vaikka pestä noi mun tyynyt. niitä en ole pessyt taas aikoihin. voisi nekin kohta pestä.
pitää taas laittaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee lomille. pedata sänky ja tiskata. ne riittää. mulla on muuten tää kämppä aika siisti.
mukavaa sitten palata takaisin lomilta.

torstai. ja toiminta tunti.Torstai 22.10.2015 12:16

no nyt pääsee kirjoittamaan vihdoin blogia. olisin aamulla kirjoittanut mutta tää ircci oli ihan sekaisin eikä näkynyt edes päiväkirja merkinnät.
aamu meni muuten ihan mukavasti. keitin kahvia, olin hetken koneella ja sitten aloin siivoamaan. siivoamisen jälkeen katsoin hetken weeds sarjaa. mä väritin äsken puolitoista tuntia. sain yhden kuvan väritettyä kokonaan ja aloitin uutta. oli kyllä mukavaa värittää. nyt olen taas innostunut. mulla on ala vatsa vieläkin kipeä. jos tää kipu vaan jatkuu niin sitten taas lääkäriin tai gynekologille tutkimuksiin. olen syönyt särkylääkkeitä tähän maha kipuun ja ei oikeen helpota.
sanoin ohjaajille että ala vatsa on vielä kipeä. toivon että tää mensisi ohi mutta katsotaan. olen joka tapauksessa menossa lomille. ajattelin mennä kotiin viikonlopuksi. poikaystävä on edelleen sairas ja se vihdoin meni lääkäriin tänään. jutellaan tuossa illalla että miten meni siellä. toivottavasti ei ole mitään vakavaa ja että se saa nyt kunnon lääkettä. mutta muuten on ihan ok olo. ja fiilis. mulla ei ole kuumetta onneksi. mutta se on hyvä tieto että ensi viikolla lääkäriin jos tää kipu jatkuu. koitan olla etten panikoi. mä pelkään aika paljon kaikenlaisia vatsa juttuja. ne on ne pahimmat. keitin äsken taas teetä. toinen kuppi menossa tänään. illalla juon sitten kolmannen mukillisen.
paikat on vähän kipeänä sählystä. ei se mitään. me saatiin hopeaa. se oli sen arvoista. hyvät pelit oli. nyt treenataan taas ensi vuoden peliin. vuosi aikaa harjoitella. sitten koitetaan voittaa kultaa.
tänään on taas iltapäivällä toiminta tunti ja sen jälkeen pitää mennä käymään kaupassa. en varmaan jaksa mennä lenkille enää illalla ja siellä sataa sitä paitsi vettä. ei kannata mennä. mä saan liikuntaa jo siinä kun käyn kaupassa. voisi jo vaikka ostaa viikonloppu herkut. suklaata. sitä on pakko saada. en vaan vielä tiedä että mitä suklaata ostaisin. mutta kyllä se selviää.
on tekemistä jonkin verran tänään. oli ihan kiva siivota koska tavarat ei ole enää pitkin nurkkia. olen saanut kaikki laitettua kaappeihin. ja mun kaikki ihanat kengät on hienosti järjestyksessä.
vielä mahtuu monta paria joukkoon. mitkä sitten ostan taas joskus. nyt en aijo ostaa kenkiä vähään aikaan. aijon shoppailla jotain muuta. rahaa tulee taas huomenna ja saan maksettua yhden laskun. sitten kun se on maksettu niin olen maksanut kaikki laskut.
jää vielä aika kivasti rahaa tilille. selviä ihan hyvin tämän kuun loppuun niillä. pyykkiä aijon pestä taas ensi viikolla. nyt on taas puhtaita vaatteita. ja lakanat. eilenä mä menin jo kahdeksalta nukkumaan. pikkaisen väsytti. en jaksanut katsoa uusi päivä sarjaa. totesin vaan että menen nukkumaan. ja hyvin heräsin tänä aamuna. sain hyvin nukuttua viime yön. nyt kun on taas levännyt niin jaksaa taas. mun molemmat kaverit lähtee lomille. mäkin aijon lähteä koska en halua olla yksin täällä viikonloppuna. pitää soittaa äidille tänään että olen tulossa kotiin. mun velikin on tulossa viikonlopuksi kotiin. näkee sitäkin. en ole pitkään aikaan nähnyt veljeä.
nyt on taas mukavaa nähdä. pitä ostaa äidille yllätykseksi laku pussi. se tykkää niistä. aijon semmoisen ostaa sille. ja viikonloppuna mä juon vaan mehukivennöisvettä ja limsaa. pitää ostaa limsaa kun menen viikonloppuna saunaan. hyvin olen pystynyt olemaan juomatta. en ole kohta juonut neljään kuukauteen. hyvä minä. eikä ole onneksi edes tehnyt mieli mitään siideriä tai lonkeroa. kannatti lopettaa juominen.
koska mä huomasin että mulle vaan tulee sen jälkeen huono olo ja maha tulee kipeäksi helposti. mun maha ei kestä alkoholia. joten parempi että en juo. ja mulla on myös tää lääkitys.
tajusin että juominen ei kannatta. haluan olla mahdollisimman terve.
ja mä saan tosi paljon nautintoa liikunnasta. se on niin parasta. hyvä olo tulee aina kun syke nousee. ja on tehnyt jotain. painokaan ei nouse kun liikkuu. ja syö oikein. onneksi mä herkuttelen vaan viikonloppuisin. enkä joka päivä. silloin viikonloppuna syön mitä haluan. kuten suklaata ja pizzaa. ne on ne parhaat viikonloppu herkut. ja sipsit. ensi viikolla sitten taas kuntosalille. maanantaina. ja keskiviikkona. tulee taas tekemistä. animea pitäisi katsoa. en ole katsonut sitä pitkään aikaan. nyt pitäisi katsoa noita uusia mitä on tullut. katson sitten taas kun on semmoinen fiilis.
mutta. enää pari tuntia niin alkaa toiminta tunti. se alkaa kahdelta ja loppuu kolmelta. sen jälkeen kerkeän hyvin kauppaan ennen päivällistä. käyn suihkussa ennen kun lemmen viemää alkaa.
menen taas kaverin luokse katsomaan. sitten skypetän poikaystävän kanssa jos poikaystävä vaan jaksaa puhua.
menen illalla taas parhaan kaverin luokse. ja sitten nukkumaan yhdekäsltä. huomenna on aamulla taas naisten ryhmä kymmeneltä. ei vielä tiedetä että mitä tehdään. aamulla selviää. se on aina yllätys mitä tehdään. mutta ihan mukavia naisten ryhmiä on ollut. kuten oltiin viime perjantaina siellä i love me messuilla. se oli kiva kokemus. ja mä löysin mun uudet kengät sieltä. hyvä löytö oli.
pitää taas pukeutua lämpöisesti ennen kun menee tuonne ulos. siellä on aika kylmä. laitan taas toppa varustuksen päälle että tarkenee. no saa raitista ilmaa taas. ihan hyvä. saa vähän happea.
aijon varmaan taas huomenna värittää ennen kun lähden lomille. kerkeää ihan hyvin. iltapäivällä lähden. isä tulee hakemaan ja veli.
käydään varmaan samalla kaupassa. hyvä niin saa ostettua kaiken tarvittavan. rahaa ei varmaan mene paljoa. mikä on vaan hyvä.
huomenna illalla mä näen vasta emmerdalen. en näe tänä iltana enkä huomenna aamulla sitä. no pysyn siinä sarjassa jotenkin perässä. tänään tulee taas se ikuisesti nuori. pitää laittaa tallenukseen niin katson sen myöhemmin tabletilta.
se oli musta aika hauska ohjelma. pitää seurata ja katsoa.
nyt tulee paljon katsottavaa telkasta. mikä on vaan hyvä. on edes jotain katsottavaa. aijon varmaan ottaa mukaan noi värityskirjat lomille. jos vaikka jaksaisin silloinkin värittää ja pitää näyttää äidille mitä olen saanut väritettyä. ihanaa päästä saunaan. kunnon puu saunaan. täytyy nauttia siitä kun pystyy. mä rakastan saunaa. voisin käydä joka päivä saunassa jos vaan pystyisi.
pitää muistaa ottaa shamppoot ja hoito aineet mukaan. saa hiukset pestyä kunnolla. ajattelin käydä myös lenkillä viikonloppuna. tiedän jo reitin minkä ajattelin kävellä. se on ainakin neljä kilsaa. toivottavasti ei sada vettä niin voisi mennä. en halua olla koko aikaa vaan neljän seinän sisällä. otan kannettavan mukaan niin voi skypettää poikaystävän kanssa illalla. mä saan netti yhteyden puhelimen kautta. mikä on hyvä. huomenna aijon vasta pakata.
en vielä tänään. huomenna on hyvin aikaa ennen kun lähtee.
otan mun teet mukaan mitä sitten juon kotona. en juo kahvia melkein yhtään paitsi aamukahvit. mutta. hyvillä fiiliksellä kotia kohti. mukavaa taas mennä. en ole käynyt vähään aikaan.
ja äiti on jomonesti viime aikoina kysellyt että koska tuun taas kotona käymään. no nyt mä meen. annan poikaystävän parantua rauhassa. katsoo jos näemme sitten ensi viikolla. jos se olisi silloin vähän paremmassa kunnossa. toivottavasti.
kohta pitää laittaa jotkut farkut jalkaan kun menee sinne toiminta tunnille. mä olen ollut nyt vaan koko ajan mun pinkeissä olo housuissa. on vaan niin parhaat housut. voisi vähän laittaa taas puuteria etten näytä kamalan väsyneeltä. ja hiukset poni hännälle.
ei onneksi iskenyt mikään vaate kriisi. saa nähdä iskeekö huomenna sitten se vaate kriisi koska on perjantai.
silloin se voi tulla. en yhtään ihmettele. mutta lämpimät vaatteet aijon ottaa lomille niin tarkenee ulkona.
tulee varmasti mukava viikonloppu.