IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin taas liikuntapuistossa.Perjantai 31.07.2020 07:41

Vihdoinkin perjantai. Olen taas koko viikon odottanut tätä päivää. Viikko on ollut rankka mutta nyt ollaan voiton puolella. Pääsee vaihtamaan taas vähän maisemaa. Olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi. Eilinen päivä tuntui vielä vähän rankalta. Oli jotenkin väsynyt fiilis koko ajan. Sekä vähän masentunut. Alakuloinen olo. Toivon että tänään on parempi fiilis vähän. Kyllä se sitten hyvä fiilis tulee kun pääsee lähtemään illalla. Menin jo eilen nukkumaan kahdeksalta. Mua vaan alkoi nukuttuaa. Tänään heräsin vähän yli seitsemän. Join aamukahvit. Mikä nyt onneksi vähän herätti. Näyttää tänään taas olevan aurinkoinen päivä. Mukavaa. Eilen mä liikuin aika paljon. Kävin kävelemässä pururatalenkin ja menin vielä illalla liikuntapuistoon treenaamaan. Oli hyvät treenit. Olin siellä noin tunnin.
Kannatti mennä niin sai vähän päätä taas tuuletettua. Tuli hyvä olo sen jälkeen. Menen sinne taas ensi viikon alussa jos on hyvä sää.
Odotan jo innolla että pääsee tuonne salille taas. Tuo kuntosali mikä on tuossa vieressä. Se on vielä kiinni. Käyn siellä aina treenaamassa.
Syksyllä sitten taas alan käymään pari kertaa viikossa. Olen siellä noin aina sen tunnin. Saa nyt nähdä mihin tämä koronatilanne menee.
Se taas näyttää siltä että se vaan taas leviää kaikkialle. Sitten sitä on taas joka paikassa. Mä en onneksi pelkää koronaa. Jos se tulee niin tulee. Mutta. jatkan pakkaamista ja alan kuunnella musiikkia. Fiilistelen perjantai päivää.

Tuli käytyä kärkkäisellä.Torstai 30.07.2020 07:38

Eilen ilta meni vähän huonosti. Mua ahdisti ihan hirveästi. Mutta selvisin ilman rauhottavaa. Kun otin iltalääkkeet niin sitten rauhotuin. Muuten päivä meni ihan hyvin. Oltiin kavereiden kanssa kärkkäisellä. Mä löysin sieltä kivat korvikset ja kaverit löysivät kengät. Ne korvikset maksoi vaan 13 euroa. Laitoin ne jo heti korviin. Todella kivat. Mä katselin myös kärkkäiseltä myös vaatteita mutta mikään ei pistänyt oikein silmään. Pyörittiin siellä noin tunti.
Katselin myös kun siellä oli Guess koruja. Aijon niitäkin ostaa taas jossain vaiheessa. Mutta ei ihan vielä. Katsoo sitten vaikka syksyllä.
Jos ostaa Guess korvikset. Mulla on Guess kaulakoru minkä ostin yhdestä koruliikkeestä. Oli kallis mutta hieno. Ajattelin myös alkaa jossain vaiheessa säästää uuteen Gues laukkuun. Sitten joskus. Nyt mä aijon vaan säästää Sillä laukulla ei ole mikään kiire. Kun mulla oli eilen vähän huono ilta niin menin jo nukkumaan vähän ennen kahdeksaa.
Nukuin tosi hyvin viime yön. Nyt olo alkaa olla taas normaali.
Luulen että tänään on paljon parempi päivä mitä eilen. Välillä se ahdistus tulee. Silloin etenkin kun on todella väsynyt. Mä olen ollut aika väsynyt tämän viikon. Jostain syystä. Välillä se väsymys tulee.
Ei sitä aina jaksa olla pirteällä päällä. Mutta. Huonenna koittaa taas perjantai. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Viettämään viikonloppua. On ollut kova ikävä sitä. No huomenna näemme.
Paras kaverikin lähtee mökkeilemään sen siskon kanssa.
Päästään molemmat vaihtamaan maisemaa.
Mikä tekee meille molemmille todella hyvää. Viikonlopun jälkeen alkaa sitten maanantaina salkkarit ja rantabaari. Jipii salkkarit alkaa kohta pyörimään. Mä olen ihan varma että Tale kuolee siinä onnettomuudessa ainakin. Sitten joku toinen. No maanantaina se selviää. Jännittävää. Mutta nyt unohdan kaikki murheet ja keskityn hyviin asioihin. Mitä mulla on elämässä ja nautin siitä. Onneksi kohta alkaa viikonloppu.

Hankin ehkä uudet lasit.Keskiviikko 29.07.2020 07:30

Kävin siellä näöntarkastuksessa niin mun näkö oli pikkasen muuttunut. Nyt sitten harkitsen uusia laseja. Mietin sitä vielä. Onneksi asialla ei ole mikään kiire. Jos mä hankin ne lasit niin niihin sitten menee rahaa noin 300 euroa ainakin. Pystyn kyllä hyvin maksamaan sen summan. Otan säästötililtä ne rahat. Mutta katsotaan.
Taas näyttää harmaalta tämä päivä. Saa nähdä sataako vettä. Menen illalla lenkille jos on hyvä sää. Nyt menen taas aamulla kauppaan. Pitää ostaa parin päivän ruoat. Tänään teen nakkikastiketta ja pastaa.
Siinä on mun ruoka. En ole aikoihin tehnyt nakkikastiketta. Tulee varmasti aika hyvää. Teen silleen että syön sitä vielä huomenna.
Eilen en nähnyt parasta kaveria mutta tänään taas näen. Menen sen luokse viettämään iltaa. Katsotaan taas telkkaa ja höpötellään.
Näen myös toista kaveria tänään. Ihanaa kun kaverit ovat lähellä ja näkee niitä joka päivä. Niistä mä saan paljon voimaa. Mulla on ihan parhaat kaverit. Olemme aina yhdessä loppuun asti. Nukahdin taas eilen illalla sohvalle. Menin sitten yöllä sänkyyn nukkumaan. Hyvin nukutti. Tänään mä heräsin vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu taas. Mikä onneksi aina herättää mut joka aamu. Juon aina ison kupin mustaa kahvia. En lisää siihen mitään. Tykkään juoda kahvin aina mustana. Vihreää teetä mä juon paljon enemmän kun taas kahvia.
Siitä tulikin mieleen että teetä pitää ostaa taas lisää. Käyn vaikka ensi viikolla ostamassa. Teetä riittää vielä tälle viikolle.
Olo on nyt viime päivinä ollut vähän väsynyt. Mutta kyllä se siitä.
Piristyn sitten taas jossain vaiheessa. Menee nyt vaan päivän kerrallaan. Ei mitään stressiä. Mutta se oli ihan hyvä että kävin siellä näöntarkastuksessa. Yksi huoli vähemmän. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Masennuslääke. Mulla menee aamulla aina se 10mg. Voin sanoa että on hyvä lääke. En todellakaan aijo lopettaa niiden syömistä. Se lievittää samalla ahdistusta.
Iltalääkkeissä on se hyvä puoli että ne rauhoittaa illalla ja on samalla hyvä unilääke. Nukun joka yö todella hyvin enkä herää koskaan yöllä. Nukun aina sen 8 tuntia ainakin. Mikä on hyvä määrä.
Jaksaa aina sitten seuraavan päivän kun on nukkunut hyvin.
Välillä nukun päikkäreitä jos nukuttaa.

Näöntarkastukseen kahdelta.Tiistai 28.07.2020 07:58

Näköjään tänään on sateinen päivä. Eilen oli kiva kun aurinko paistoi.
Oltiin kaverin kanssa siellä liikuntapuistossa. Oli hyvät treenit. Olimme noin tunnin. Tänään olen menossa näöntarkastukseen. En ole pariin vuoteen käynyt niin nyt on hyvä mennä taas. Saa nähdä onko näkö nyt sitten muuttunut parin vuoden aikana. Kahdelta on aika. Siellä menee varmaan noin puolisen tuntia. Onneksi mulla ei ole kiire. Haluan huolehtia mun näöstä. Jos joutuu tekemään muutoksia mun silmälaseihin niin sitten vaan pitää. Onneksi mulla on säästötilillä rahaa niin pystyy maksamaan sen sitten. Maksoi mitä maksoi. No sitten ei taas tarvitse pariin vuoteen mennä näöntarkastukseen.
Olo on ollut nyt ihan hyvä. Vähän väsytti eilen illalla. Mutta nyt on selvitty maanantaista. Viikon pahin päivä. Tein eilen lounaaksi riistakäristystä ja päivälliseksi lohikeittoa. Syön niitä ruokia vielä tänään. Lämmittää vaan mikrossa niin mun ruoka on siinä. Huomenna olen menossa taas kauppaan. Aamulla. Mun pitää kohta taas ostaa paketti karpalokapseleita. Syön niitä joka päivä. Otan niitä aina iltaisin iltalääkkeiden kanssa. Estää sen ettei tule tulehduksia.
Suosittelen. Nyt on myös hyvä että e-pillereitä on taas kolmeksi kuukaudeksi. Ei ihan heti tarvitse taas ostaa. Niihin menee se 40 euroa.
Syön zoely nimistä e-pilleriä. On ollut hyvä ja sopinut mulle.
Kohta vaihtuu taas kuukausi. Elokuu. Nopeasti meni kesä ja heinäkuu.
Syksy lähestyy. Mutta on ollut mukava kesä. Olen nauttinut ihan täysillä. Hauskaa on ollut. Nyt kun syksy tulee niin ajattelin tehdä shoppailureissun. Käyn vähän ostamassa syysvaatteita. Cubus liiikkeestä aijon käydä ostamassa parit housut. Mä ostan mun kaikki housut sieltä. Voisi vaikka uusia farkkuja harkita.
Huppareita pitää ostaa. Mä rakastan huppareita. Niitä mä pidän aina syksyllä ja talvella. Sitten kun alan käymään taas salilla niin käyn tokmannilta ostamassa uusia David urheiluvaatteita.
Ne on todella hyviä. Eikä mun mielestä kamalan kalliita.

Enää viikko niin alkaa salkkarit!Maanantai 27.07.2020 07:21

Tasan viikko niin alkaa salkkarit. Sitten näkee kuka kuolee ja kuka selviää. Jännäksi menee. Katsomme ekan salkkari jakson parhaan kaverin kanssa yhdessä kun alkaa. Kivempi katsoa kaverin kanssa kun taas yksin. Eilen meni kivasti päivä. Kävin aamulenkillä, katselin netflixiä, nukuin päikkärit, menin nukkumaan jo eilen ennen kahdeksaa.
Mua vaan alkoi väsyttää. Katselin netflixistä terrace housea ja good girls sarjaa. Voin sanoa että molemmat ovat hyviä. Olen jäänyt niihin ihan koukkuun. Olen katsonut netflixistä kaikki terrace house kaudet.
Odotan kovasti siitä sitten uusia kausia taas. Tänään pitää käydä kaupassa että saa ruokaa. Menen tässä aamulla kauppaan. Sitten kun olen päässyt kaupasta kotiin niin alan tekemään heti ruokaa.
Olen menossa liikuntapuistoon taas tänään kaverin kanssa päivällä.
Päästään vähän treenaamaan. Mikä tekee hyvää. Varmaan ollaan noin tunti siellä. Mä toivon kovasti että tänään ei sada vettä. Viikon lääkkeet taas jaan dosettiin tänään. Mitään lääkettä ei tarvitse nyt hakea. Kaikkia on. On masennuslääkettä ja leponexia. Olo on ollut todella hyvä taas.
Mua ei yhtään nyt ahdista mikä on hyvä. Olen huomannut jos olen todella väsynyt, niin sitten se ahdistus tulee helposti. Olen myös silloin neuroottinen ja hermostunut. Mutta nuo olot menee aika nopeasti ohi. Ajattelee vaan että ei ole mitään hätää niin sitten rauhoittuu.
Aamuisin mua ei onneksi ahdista. Mulla aamut on parhaita. Herää aikaisin, keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogin. Niillä mun päivä lähtee aina hyvin käyntiin. Olen aamuihminen. Sitten kun olen poikaystävän luona nukun niin pitkään kun vaan pystyy.
Nyt alan tekemään kauppalappua. Sekä alan kuunnella vähän musaa. Tästä tulee varmasti mukava päivä. Ihanaa nähdä kaverit taas.

Aamu lähtenyt käyntiin kahvilla.Sunnuntai 26.07.2020 07:53

Viikonloppu kohta taas ohi. Huomenna alkaa uusi viikko ja arki. Pitää jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä. Luulen ettei leponexia vielä tarvitse hakea ensi viikolla. Masennus lääkettä on kolmeksi kuukaudeksi. Sitäkään ei tarvitse ihan heti hakea. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Eilen oli ihan mukava päivä. Kävin vesisateessa lenkillä. Tänään onneksi paistaa jo aurinko. Pystyy vaikka tekemään pidemmän lenkin iltapäivällä. Menen myös vielä tässä aamulla lenkille. Tulee sitten tehtyä pari lenkkiä tänään. Huomenna olen menossa taas tuonne liikuntapuistoon kaverin kanssa. Käydään siellä nyt aina joka maanantai. Pääsee vähän treenaamaan siellä. Toivottavasti huomenna ei vaan sada vettä. Jos sataa niin sitten me ei mennä sinne.
Sain laskut maksettua eilen ja tilille jäi vielä kivasti rahaa. Vähän yli viikon päästä tulee rahaa taas. Alku kuusta. Sitten raha asiat on aika hyvin taas. Onneksi mä saan kelalta rahaa. Pystyy elämään tätä elämää sairauden kanssa. Helppoa se ei ole aina. Välillä on vaikeaa.
Mutta siitäkin aina olen selvinnyt jotenkin ja huomaa että hei kaikki onkin hyvin taas. Tää skitsofrenia ei ole mikään kiva sairaus.
Välillä tulee niin paha ahdistus ja harhat niin sitten vaan joutuu silloin syömään vaan rauhottavia. Välillä on käynyt niin että olen selvinnyt ilman rauhottavaa. Se vaihtelee välillä. Toivon kovasti että ensi viikko menee taas hyvin. Onneksi mulla on kaverit tukena jos tulee vaikeaa.
Ne piristää mun päivää todella paljon. Olen siitä todella iloinen että mulla on aivan ihanat kaverit. Ilman niitä mä en pärjäisi.
Olen tuntenut mun kaverit kohta 11 vuotta. Se on pitkä aika.
Silloin kun muutin niin tutustuin niihin. Uskon että olemme kavereita ihan loppuun saakka. Mutta nyt alan nauttimaan sunnuntai päivästä.
Ihanaa kun ei ole kiire. Join aamukahvit äsken. Aamu lähtenyt sillä hyvin käyntiin. Ai niin voisin käydä tänään tokmannilla. Pitää ostaa sieltä yksi juttu ettei unohdu. Muistin juuri. No käyn siellä illalla tai iltapäivällä.

Ihanaa kun ei ole kiire!Lauantai 25.07.2020 07:58

Pääsin eilen etuajassa verikokeisiin. Mikä oli vaan hyvä. Vettä ei satanut kun kävelin terveyskeskukseen ja takaisin. Mulla oli sateenvarjo varmuuden vuoksi mukana. Oli ihan kiva kävellä sinne kun oli aika raikas ilma. Sain tehtyä eilen ennen verikokeisiin lähtöä broilerikeiton. Mistä tuli todella hyvää. Söin sitä ruokaa eilisen päivän.
Voin sanoa että on nopea keitto. Pitää alkaa suunnitella mitä sitten syön ensi viikolla. Voisi nyt viikonlopun aikana tehdä kauppalappu.
Tänään näyttää siltä että sataa varmaan koko päivä vettä. Saa nähdä pääseekö ollenkaan lenkille. No katsotaan. Sää voi vielä muuttua.
Mä sain eilen tehtyä hyvän lenkin kun kävelin sinne terveyskeskukseen ja takaisin. Yhteensä 6 kilometriä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin.
Join äsken vahvat aamukahvit. Mikä nyt onneksi herätti. Tuntui vähän vaikealta nousta aamulla mutta pääsin ylös. Mukavaa kun on viikonloppu. Voi ottaa aika rennosti. Ei ole mihinkään kiire. Voi vaan nyt olla. Nautin nyt siitä kun ei ole kiire. Saa nähdä miten ensi viikko sujuu.
Toivon että hyvin. Mutta se voi olla että tulee noita huonoja oloja. Varaudun taas siihen. Jos olo menee todella huonoksi, niin sitten otan niitä rauhottavia. Mikä sitten onneksi helpottaa oloa. Niitä joutuu aina syömään jossain vaiheessa. Enää vähän yli viikko niin alkaa salkkarit. Odotan niin innolla että alkaa taas. Sitten illalla tulee telkasta jotain.
Katsomme salkkareita yhdessä parhaan kaverin kanssa.
Rantabaarin toinen kausi alkaa telkasta samana päivänä. Sekin on hyvä sarja. Mutta. Nyt alan nauttimaan viikonlopusta. Voisi nyt kuunnella vaikka hyvää musiikkia. Tänään olen taas illalla menossa parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.

Nyt on taas masennuslääkettä.Perjantai 24.07.2020 07:45

Perjantai vihdoinkin taas. Pääsee viikonlopun viettoon. Paras kaveri perui reissunsa niin näemme nyt sitten viikonloppuna. Olen menossa tänään illalla sen luokse. Kävin eilen kaupassa ja apteekissa. Piti hakea e-pillerit ja masennuslääkkeet. Molemmat riittävät kolmeksi kuukaudeksi. Ei tarvitse ihan heti niitä taas hakea. Tänään mulla on ne verikokeet päivällä. Teen ruoan ja sitten lähden. Broilerikeittoa teen tänään. Yksi mun lempi ruoka. Siinä ei mene onneksi kauaa.
Ostin eilen litran suklaajäätelöä ja se kaikki meni kerralla. Pitää sitä välillä herkutella. Nyt en taas viikkoon herkuttele.
Nukahdin taas eilen illalla mun sohvalle. Heräsin yöllä siitä ja menin sänkyyn nukkumaan. Aina kun olen illalla kotona niin nukahdan melkein aina siihen sohvalle. Siinä on vaan niin hyvä nukkua! Nukun aina päikkäritkin siinä. Saa nähdä sataako vettä tänään. Pitää ottaa sateenvarjo varmuuden vuoksi mukaan. Fiilis on ollut edelleen aika hyvä. Nautin taas siitä. Ei ahdista yhtään! Onneksi masennuslääkkeet auttavat myös tuohon ahdistukseen. Se lääke myös auttaa siihen.
Mulla menee aina aamulla se 10mg masennuslääkettä. Ennen mulla meni 5mg mutta sitten sitä nostettiin yhdessä vaiheessa.
Voin sanoa että on hyvä lääke. Olen 14 vuotiaasta syönyt masennuslääkkeitä. Varmaan mä syön niitä loppuelämäni. Niin kuin leponex lääkettä. Mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy elämään tätä elämää jotenkin. Päivä ja hetki kerrallaan. Sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Pitää vaan nauttia elämästä kun vaan pystyy.
Mä nautin siitä ihan täysillä. Mulla on hyvä elämä.

Onneksi menee hyvin!Torstai 23.07.2020 07:39

Kohta se viikoloppu taas tulee. Olen nyt sitten ihan omissa oloissani koska kaverit lähtee viikonloppuna reissuun. No ehkä se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Kyllä mä keksin tekemistä. Katson vaikka netflixiä, lenkkeilen jos on hyvä sää, nukun..kyllä mä saan ajan jotenkin kulutettua. Eilen oli ihan mukava päivä. Tein todella hyvää jauhelihakeittoa eilen. Se on yksi mun lempi ruoka. Tykkään keitoista.
Ne on aika nopeita ruokia. Laittaa vaan kaikki kattilaan ja keittää. Tottakai lihat pitää paistaa ennen kun laittaa ne keittoon.
Olo on ollut ihan ok. Ei ole ollut semmoista ahdistusta. Harhojakaan ei ole ollut pitkiin aikoihin. Hyvin siis menee tällä hetkellä.
Huomenna sitten verikokeisiin. Pitää vaan tehdä ruoka ennen kun lähden sinne. Jaksaa kävellä koska sinne on kolmen kilometrin matka.
Terveyskeskukseen. Nyt maksan laskut tässä aamulla kun olen koneella. Sitten siirrän sen 50 euroa säästötilille. Raha asiat ovat hyvin. Rahaa on mitä en tuhlaa. Tänään taas sitten siivotaan. Torstai on mun siivouspäivä. Pyykit pitää myös pestä. Mun piti pestä alkuviikosta mutta en jaksanut. Nyt on hyvin aikaa pestä. Menen tänään taas lenkille jos on vaan hyvä ilma. Olin eilen illalla lenkillä. Teki todella hyvää.
Mulle on tullut tapa että käyn joka päivä aina lenkillä. Jos sataa niin sitten en mene lenkille. Tulee käveltyä joka päivä aina se noin puolisen tuntia mikä on ihan hyvä. Odotan kovasti että tuo kuntosali mikä on tuossa vieressä niin avautuisi.
Menen sinne heti treenaamaan kun se vaan aukeaa. Se on vielä kiinni koronan takia. Mutta nyt musat soimaan taustalle ja siivoilemaan. Saa kämpän taas kuntoon.

Odotan innolla salkkareita.Keskiviikko 22.07.2020 07:36

Viikko on puolessa välissä. Hyvin on mennyt tähän asti. Tänään olen menossa taas kauppaan. Teen jauhelihakeittoa ruoaksi. Siinä ei mene kauaa kun sen tekee. Tulee varmasti hyvää. Nukahdin taas eilen illalla mun sohvalle. Siinä on vaan niin hyvä nukkua. Nukuin eilen parin tunnin päikkärit. Tänään koitan pysyä hereillä. En nuku tänään päikkäreitä.
Sitten kun olen päässyt kaupasta kotiin niin alan heti tekemään sitä keittoa. Nyt ei ole ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Hyvä fiilis on ollut nyt koko tämän viikon. Nautin siitä taas. Tänään aijon mennä illalla lenkille jos on hyvä ilma. Menen tuonne pururadalle. Tulee tehokas lenkki kun sen menee. Tänään on tullut rahaa. Hyvä niin saan laskut maksettua.
Sitten niitä ei tarvitse miettiä. Olen nyt tämän viikon viikolopun omissa oloissani. Molemmat kaverit lähtevät reissuun viikonloppuna. No se on ihan hyvää olla välillä yksin. En näe nyt poikaystävää.
Varmaan vaan nukun, katson netflixiä ja lenkkeilen jos on hyvä sää.
Pitää ostaa viikonloppu herkut. Jäätelöä mun tekee kauheasti mieli.
Suklaajäätelöä. Sitä pitää sitten ostaa. Käyn varmaan perjantaina kaupassa samalla kun olen käynyt verikokeissa. Piikille pitää taas mennä. No onneksi on tottunut. Kerran kuussa pitää käydä.
Mä odotan jo innolla että salkkarit alkaa. Alle pari viikkoa pitää vielä odottaa. Sitten tulee taas katsottavaa telkasta. Niin ja rantabaarin toinen kausi alkaa myös samana päivänä kuin salkkarit.
Se tulee heti salkkareiden jälkeen kahdeksalta.
Tykkään siitäkin sarjasta. Olen katsonut ekan kauden kaikki jaksot.
Mutta. nyt alan vähän siivota keittiötä ja tehdä kauppalappu.
Luulen että tästä on tulossa ihan mukava päivä. Nyt aurinko paistaa tällä hetkellä. Toivottavasti paistaa myös illalla.