IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli hyvät treenit liikuntapuistossa.Tiistai 21.07.2020 07:32

Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin tuossa hetki sitten ja join aamukahvit. Nyt on aika hyvä olo tällä hetkellä. Luulen että tästä on tulossa hyvä päivä. Eilen oli mukava päivä. Mä kävin siellä kaupassa. Sain parin päivän ruoat ostettua. Huomenna olen menossa uudestaan kauppaan ostamaan loput. Tein todella hyvää tonnikalakiusausta.
Laitoin siihen paljon juustoa sekaan ja pinnalle. Loput siitä laitoin pakkaseen niin voi sitä sitten taas syödä jossain vaiheessa.
Käytiin kaverin kanssa siellä liikuntapuistossa. Oltiin melkein tunti siellä ja oli todella kuuma. Hyvä että vesipullo oli mukana. Sai tehtyä kunnon treenit. Teki hyvää. Tänään olen menossa taas aamulenkille kaverin kanssa. Vielä ei pitäisi varmaan sataa vettä. Keritään tehdä lenkki ennen vesisadetta. Tänään teen ruoaksi jauhelihakastiketta ja pastaa.
Niin ja sen kanssa salaatti. Syön sitä ruokaa sitten tämän päivän.
Huomenna teen keittoa. Huomenna tulee kelalta taas rahaa. Hyvä niin saa tämän kuun kaikki loput laskut maksettua ja saan säästöön sen 50 euroa. Mukavaa kun raha asiat ovat hyvin ja mä nautin siitä.
Nyt aijon vaan säästää. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Ajattelin hakea ne masennuslääkkeet vasta ensi viikolla. Niillä ei ole kiire. Lääkkeet riittävät hyvin tälle viikolle. Tänään en näe parasta kaveria. Olen illan omissa oloissani. Mutta sitten huomenna näemme taas. No vietän tänään aikaa toisen kaverin kanssa.
Hetken päästä syön puuroa aamupalaksi. Mehukeiton kanssa.
Jaksaa sitten aamulla lenkkeillä. Tulee jotain liikuntaa tälle päivälle.
Huomenna pitäisi olla taas aika hyvä ilma. Jos on hyvä sää niin menen taas kävelemään pururata lenkin. Se lenkki kestää sen puolisen tuntia. Syke nousee kun menee mäkiä ylös alas.
Voin sanoa että on tehokas lenkki. Siitä tulee hyvä olo sen jälkeen.
Suosittelen lenkkeilyä. Mua se auttaa todella paljon. Etenkin jos vituttaa paljon ja ärsyttää niin silloin menen myös lenkille.
Purkamaan vitutusta. Voin sanoa että toimii!

Tuli käytyä papan haudalla.Maanantai 20.07.2020 07:17

Mukavasti meni viikonloppu vanhempien luona. Pääsi kunnolla vähän rentoutumaan. Sai unohtaa kaikki murheet hetkeksi. Käytiin mun papan haudalla lauantaina. Ostin sille haudalle hienon kukan mikä maksoi vaan 7 euroa. Käyn aina siellä haudalla muutaman kerran vuodessa. Mun pappa kuoli silloin 3 vuotta sitten. Sillä oli syöpä. Mutta on hyviä muistoja papasta. Oli kyllä hieno ihminen. Uusi viikko taas alkaa ja mun pitää mennä taas kauppaan ostamaan ruokaa. Tänään aijon tehdä tonnikalakiusausta. En ole itse asiassa koskaan tehnyt sitä. Mutta on ihan helppo ruoka. Katsoi ohjetta niin ei näytä vaikealta. Syön sitten sitä ruokaa tämän päivän. Loput laitan pakkaseen. Toivon että tämä viikko menisi mukavasti. Saa nähdä iskeekö se ahdistus taas tällä viikolla vai ei. Sitä ei voi tietää. Nyt vaan taas päivä kerrallaan elän tätä elämää. Keskityn tähän päivään. Apteekissa pitää käydä tällä viikolla.
Pitää hakea ne masennuslääkkeet. Sitten sitä lääkettä on taas. Kolmeksi kuukaudeksi. Verikokeet on taas tämän viikon perjantaina.
Sitten kun siellä on käynyt niin saa leponex lääkettä. Leponexia mun ei vielä tarvitse hakea. Sitä on riittävästi. Mä heräsin jo vähän yli kuuden jälkeen. Join kunnon kahvit ja nyt olen täysin hereillä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Mennään varmaan taas tänään kaverin kanssa tuonne liikuntapuistoon treenaamaan. Nyt kun on vielä hyvä sää. Aijon taas kunnolla alkaa liikkumaan tällä viikolla. Sitten kun on vaan hyvä sää niin lenkkeilen. Mun paino on tällä hetkellä normaali ja aijon pitää siitä kiinni. Olen melkein kokonaan lopettanut sokerin syömisen. Viikonloppuisin tulee vaan vedettyä sokeria. Kuten limsaa tai siideriä. Viikolla en syö mitään sokeri juttuja. Juomia mitä juon viikolla ovat: musta kahvi, vesi ja vihreä tee. Niihin mä en lisää sokeria. Mutta nyt alan tekemään kauppalappua. Sekä tiskaan.
Pitää muuten kerätä pyykit valmiiksi jos vaikka pesisi pyykkiä tänään.

Päiväksi poikaystävän luokse.Perjantai 17.07.2020 07:12

Tästä on tulossa kiva päivä. Olen ensin menossa poikaystävän luokse viettämään aikaa tänään niin mun vanhemmat hakee mut sitten sen luota illalla. Olen menossa vanhempien luokse viettämään viikonloppua.
Mukavaa päästä viettämään aikaa vanhempien kanssa. Olin viimeksi kotona silloin keväällä. Siitä on muutama kuukausi. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaaminen jatkuu kun olen saanut blogin kirjoitettua. Hyvä fiilis on nyt päällä ja ihanaa kun alkaa taas viikonloppu! Paras kaverikin lähtee sen porukoille viikonlopuksi. Viestitellään sitten viikonloppuna. Näemme seuraavan kerran maanantaina. Ajattelin hakea ne masennuslääkkeet vasta ensi viikolla.
Alku viikosta aijon hakea. Niillä ei ole niin kiire. Lääkkeet riittävät hyvin tälle viikolle. Mulla on taas verikokeet viikon päästä. Tuntuu että hetki sitten olisin ollut verikokeissa ja taas pitää mennä. Täytyy käydä että saa sitten taas leponex lääkettä. Mä menin eilen nukkumaan jo kahdeksan jälkeen. Vähän väsytti. Mä nukuin myös päikkärit eilen iltapäivällä. Viikonloppuna mä aijon nukkua vaan pitkään. Sekä valvon.
Keittiö pitää siivota ennen lähtöä. Pitää tiskata. Sekä pyyhkiä tasot.
Niin ja roskat pitää viedä. Mulla on vaatekriisi. Mitä puen päälle kun lähden? Ajattelin varmaan laittaa legginsit ainakin. Sitten varmaan t-paita. No katson kohta nuo vaatteet. Viikonloppuna pitäisi olla aika lämmin. Kiva niin voi olla ulkona. Ajattelin juoda muutaman siiderin.
En ole juonut taas pariin viikkoon. Nyt taas ajattelin juoda vähän päärynäsiideriä. Se on mun lemppari.
Mutta nyt jatkuu pakkaaminen. Laitan jotain hyvää musiikkia soimaan. Nyt kunnon perjantai fiilis vaan päälle!

Vanhempien luokse viikonlopuksi :)Torstai 16.07.2020 06:45

Olen menossa huomenna vanhempien luokse viikonlopuksi. Kävin viimeksi niiden luona keväällä. Ennen korona aikaa. Ihanaa nähdä taas äiti ja isä. Tulee varmasti mukava viikonloppu. Aijon vaan rentoutua.
En stressaa mistään asiasta. Eikä mulla tällä hetkellä ole edes mitään stressattavaa. Pari viikkoa sitten tilanne oli eri. Mutta mä selvisin.
Käyn varmaan tänään siellä apteekissa. Hakemassa ne masennuslääkkeet. Kolmen kuukauden annos. Riittää pitkäksi ajaksi.
Kun olen tehnyt ruoan ja syönyt niin sitten apteekkiin. Olo on tällä hetkellä aika hyvä. Mua ei ahdista yhtään mikä on vaan hyvä.
Sain onneksi nukuttua hyvin viime yön. Kokeilin eilen niitä mun uusia tennari kenkiä niin todella hyvät jalassa ja tyylikkäät. Kun lähden huomenna porukoille niin laitan ne jalkaan. Äiti saa nähdä ne mun uudet kengät. Ei maksanut kun vaan 40 euroa. Hyvä löytö. Kun olen saanut taas blogin kirjoitettua niin alan siivoilemaan ja pesemään pyykkiä.
Pyykkiä on taas kertynyt kiva määrä. Pakko pestä. Pitää sitten alkaa pakkailemaan jossain kohtaa. Onneksi mulla on koko päivä aikaa pakata. Näen kaverit seuraavan kerran vasta ensi viikolla. Ikävä niitä tulee kun olen nähnyt niitä nyt joka päivä. No luvattiin parhaan kaverin kanssa pitää viikonloppuna yhteyttä. Näemme taas maanantaina.
Olen jo miettinyt mitä aijon syödä ensi viikolla. Vähän tehnyt jo listaa. Menen taas maanantaina kauppaan. Saa alku viikon ruoat haettua. Olen huomannut että mä tykkään tehdä ruokaa. Se on kivaa. Mulla on juuri sopivan kokoinen keittiö mun kämpässä. Ei ole liian iso eikä ole pieni. Muutenkin tykkään tästä mun kämpästä. Tää on kaksio. Odotan niin innolla jo salkkareita. 3 elokuuta jatkuu taas.
Vielä pitää odottaa pari viikkoa. No nopeasti se menee.
Saa nähdä kuka kuolee sitten siinä. Tänään katson taas netflixiä ajan kuluksi. Lähden huomenna varmaan jo sitten päivällä. Eka teen ruoan ennen kun lähden. Munakkaan. Se on nopea ruoka. Pitää vaan ostaa kanamunia. Käyn ne ostamassa ne tänään samalla kun käyn apteekissa. Katsoo jos kaupasta tarvitsee vielä jotain muuta.
Kelalta tulee taas rahaa 22 päivä. Saa niistä rahoista sitten jo 50 euroa säästöön säästötilille.
Lopuilla sitten pärjää hyvin loppu kuun. Päätin nyt etten shoppaile taas vähään aikaan. En tarvitse mitään. Mutta nyt alkaa siivoilu.
Aloitan imuroimalla. Pyykit vien hetken päästä. Sitten on kiva kun kämppä on siisti taas. Voi taas sotkea ensi viikolla.

Löysin kenkiä.Keskiviikko 15.07.2020 07:24

Oli hyvä kenkä shoppailureissu. Löysin kolmet kengät. Kahdet kävelykengät ja tennarit. Mulla meni vaan 120 euroa niihin. Otan käyttöön tänään nuo tennarit. Niissä on käärmenahka kuvio. Heti kun mä näin ne niin rakastuin niihin. Eilen kävin lenkillä uusilla kengillä niin tuntui hyvältä jalassa. Olen myös tänään menossa lenkille. Luulen että nuo kaikki kengät kestää sen parisen vuotta. Nyt en sitten shoppaile vähään aikaan. Nyt taas säästämään. Aijon loppu kuusta siirtää taas 50 euroa säästötilille kun saan kelalta rahaa. Mulla on aika kivasti rahaa jo säästötilillä. Tulevaisuutta varten. Voi olla että muutan jossain vaiheessa uuteen kämppään. Olo on ollut nyt todella hyvä. Ei ahdista yhtään.
Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä. Vietän kavereiden kanssa aikaa taas. Niin ja voisin jo vähän alkaa siivota tätä kämppää. huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Kaupassa pitää taas nyt käydä aamulla. Että saa taas ruokaa. Tänään aijon tehdä kinkkukastiketta ja perunoita. Hyvä ruoka tälle päivälle. Se on aika nopea ruoka. Keittää vaan perunat ja tekee kastikkeen.
Huomenna sitten on kanaa. Kohta syön aamupuuron mustikkamehukeiton kanssa. Se on paras aamupala. Puuro menee paremmin alas kun taas leipä. Keitän sen puuron aina mikrossa. Nopeaa ja hyvää. Puuro on onneksi aika halpaa. Sitä voi syödä koska vaan. Sekä on terveellistä. Sen takia mä syön sitä.
Pitää nälän aika hyvin poissa. Mutta nyt alan tekemään kauppalappua mitä kaikkea pitää nyt ostaa kaupasta.
Otan repun niin saan siihen sitten kaikki ostokset laitettua.
Ei tarvitse muovikassia. Reppu on kätevä.

Etsimään uusia kenkiä.Tiistai 14.07.2020 07:12

Tänään olen menossa etsimään itselle kunnon kävelykenkiä. Eli shoppailemaan. Mikäs sen mukavampaa. Tarvitsen uudet kengät koska edelliset ovat kuluneet aika kivasti. Katson jos löydän vaikka parit kengät. Jos en löydä kun yhdet niin se on parempi kuin ei mitään.
Eilen oli mukava päivä. Liikuin aika paljon eilen. Käytiin kaverin kanssa siellä liikuntapuistossa. Sitten vielä illalla kävelin 40 minuutin lenkin.
Menen tänään taas lenkille. Iltapäivällä. Aurinko paistaa varmasti.
Apteekissa pitää käydä tällä viikolla jossain vaiheessa. Pitää hakea ne masennuslääkkeet. Sitten sitäkin lääkettä on taas jonkin aikaa.
Heräsin tänään jo kuuden jälkeen. Keitin aamukahvit. Aamukahvi on paras. Sillä herää joka aamu. Tänään aijon tehdä ruoaksi minestronekeittoa. Eilen mulla oli ruokana lihakastiketta ja riisiä. Oli hyvää. Onneksi tuo minestronekeitto on nopea ruoka. Siinä ei mene kauaa. Laittaa kaikki vaan kattilaan ja keittää. Olen jo valmiiksi paistanut jauhelihat. Salkkarit jatkuu taas 3 elokuuta. Odotan innolla että se alkaa taas. Sitten tulee taas telkasta katsottavaa. Saa nähdä kuka selviää ja kuolee. Rantabaari sarjakin alkaa samana päivänä telkasta kuin salkkarit. Sekin jäi jännään kohtaan. Nyt on ollut hyvä olo tällä viikolla. Ei ole ahdistanut. Viikko lähtenyt hyvin käyntiin. Luulen että nyt menee taas hyvin jonkin aikaa. Pitää vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Päivä kerrallaan elän tätä mun elämää. Sitä ei voi aina tietää koska sitä paskaa tulee taas niskaan.
Se voi tulla aina yllärinä. Sitten on vaan paska olo.
Ahdistaa ja tulee harhat. Harhoja mulla ei ole ollut aikoihin. Mikä on vaan hyvä. Mutta. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia. Tästä on tulossa varmasti kiva päivä. Toivon että löydän ne kengät.

Tänään taas liikuntapuistoon.Maanantai 13.07.2020 07:14

Maanantai. Arki taas alkaa. Viikonloppu on taas vietetty. Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti ja kaverin kanssa ollaan menossa liikuntapuistoon päivällä. Aijon vielä illalla mennä sitten lenkille niin saa kunnolla liikuntaa tälle päivälle. Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä.
Nautin taas siitä että on hyvä olo. Luulen että tämä viikko menee taas kivasti. Nukahdin taas eilen sohvalle. Ja heräsin jotain kolmen aikaa yöllä siitä. Menin sitten sänkyyn nukkumaan. Katselin netflixiä eilen illalla. Sillä silmällä ohjelmaa. Nyt olen siinä vikalla kaudella. Sain katsottua muutaman jakson. Tänään taas vietän kavereiden kanssa aikaa. Eilen en nähnyt kavereita. Nyt on taas mukavaa viettää aikaa niiden kanssa. Lääkkeet pitää taas jakaa dosettiin. Masennuslääkettä pitää hakea seuraavaksi. Onneksi apteekki ei ole kaukana. Kävelymatkan päässä. Leponexia ei ihan heti tarvitse hakea.
Ne lääkkeet riittävät pariksi viikoksi. Join aamukahvit äsken ja nyt olen herännyt. Onneksi kahvi aina herättää aamulla. Juon aika vahvaa kahvia mutta ei se haittaa. Tykkään vahvasta kahvista.
Katsoo pitääkö pyykkiä pestä taas tänään. Sitä on kertynyt jonkin verran. Jos en tänään jaksa pestä niin pesen huomenna.
Nyt mua ei ole onneksi ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Luulen että sitä ahdistusta ei tule taas vähään aikaan. Eikä nyt joudu syömään rauhottavia. Kyllä tämä tästä. Enää ei tule pihlajasatua. Odotan jo kovasti että salkkarit alkaa taas. Sitten syksyllä. Jäi kyllä jännään kohtaan. Se pihlajasatu oli aika hauska. Toivon että siitä tulee taas uusi kausi joskus. Ehkä ensi vuonna. Tai sitten ei.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. On tekemistä jonkin verran.
Päivä menee mukavasti kun on ohjelmaa. Käyn tosiaan nyt aamulla siellä kaupassa. Sitten kun tulen kaupasta niin alan tehdä ruokaa heti. Saa syötyä ennen kun menee sinne liikuntapuistoon.

Kiva kun aurinko paistaa!Sunnuntai 12.07.2020 07:56

Viikonloppu kohta vietetty. Huomenna taas alkaa uusi viikko. Eilen kun oli sateinen päivä niin katselin vaan netflixiä. Sain katsottua yhden animesarjan loppuun. Mikä oli hyvä. Sekä jatkoin toista sarjaa. Tänään kun ei nyt sada vettä niin aijon lähteä lenkille. Aamulenkille ainakin ja sitten varmaan vielä iltapäivällä. Saa kunnolla liikuntaa. Tekee vaan hyvää. Nyt mulla on jo paljon parempi olo mitä pari päivää sitten.
Välillä tulee noita huonoja oloja. Mutta niistä on aina selvitty.
Toivon että ensi viikko menee taas kivasti. Ettei tule sitä ahdistusta taas. Huomenna pitää käydä kaupassa. Mietin mitä ruokaa sitä tekisi?
No se selviää jo varmaan tänään. Pitää nyt suunnitella.
Otan repun niin saan kaikki mun kauppaostokset siihen sitten. Reppu on kätevä. Siihen mahtuu kaikki. Ei tarvitse ostaa kauppakassia.
Käyn huomenna aamulla kaupassa. Silloin on hyvin aikaa käydä. Toivottavasti ei vaan sada vettä kun menen kauppaan. Jos sataa niin sateenvarjo sitten mukaan. Huomenna pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Masennuslääke on seuraava minkä haen. Saan taas kolmen kuukauden annoksen. Siitä riittää pitkäksi ajaksi. Ei ihan heti sitten tarvitse hakea sitä. Leponexit riittävät pariksi viikoksi.
Heräsin tänään taas seitsemän jälkeen. Nukuin hyvin. Olin taas eilisen illan parhaan kaverin luona. Katseltiin telkkaa ja höpöteltiin. Siinä se ilta meni mukavasti. Tänään varmaan taas jatkuu animen katsominen. Nyt kun on innostunut taas katsomaan. Pitää ottaa siitä ilo taas irti. Mutta. Nyt alan suunnittelemaan kauppalappua mitä pitää ostaa kaupasta. On sitten valmiina. Luulen että tänään on hyvä päivä. Kiva kun aurinko taas paistaa. Saa nyt nähdä sataako sitten taas ensi viikolla. Toivottavasti ei. Haluan ulkoilla nyt paljon. Huomenna olen menossa taas liikuntapuistoon jos on hyvä sää.
Kaverin kanssa ollaan menossa.

Olo alkaa olla paljon parempi.Lauantai 11.07.2020 07:43

Pari viimeiset päivää ovat olleet rankkoja. Mutta nyt alkaa onneksi helpottaa. On ollut paljon ahdistusta. Eilenä mua ahdisti ja mä selvisin ilman rauhottavaa. Mutta nyt mua ei onneksi ahdista yhtään. Kyllä tää tästä. Välillä on rankkaa mutta kyllä siitä sitten selviää jotenkin. Onneksi olen nukkunut hyvin taas viime yön niin jaksaa taas. Tänään ei onneksi tarvitse lähteä mihinkään. Voi vaan olla. Illalla olen menossa taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Olin eilen illallakin sen luona. Katsottiin vika pihlajasatu jakso. Se olisi mun mielestä saanut jatkua. Oli hyvä. Ehkä siitä tulee taas uusi kausi jossain vaiheessa.
Kävin eilen apteekissa hakemassa leponexit. Nyt on sitä lääkettä taas.
Pariksi viikoksi. Masennuslääkkeet pitää hakea sitten ensi viikolla.
Kävin myös kaupassa eilen niin ostin litran jäätelöä minkä sitten söin kokonaan. Oli hyvää. Jäätelöä voisi syödä useammin. Teen niin.
Jäätelö ei ole mun mielestä kamalan kallista. Onneksi on pakastin mihin voi sitten pistää jäätelöt. Ulkona näyttää olevan semmoinen ilma etten ole kyllä lähdössä lenkille. Tänään pitäisi sataa koko päivä vettä.
No olen nyt sisällä ja aijon pitää netflix katsmomis päivän.
Siinä se päivä menee kivasti. Nukun myös ehkä päikkärit jos nukuttaa.
Ihanaa kun ei ole mihinkään kiire. Voi vaan nyt olla. Toivon että ensi viikko menee mukavasti taas. Luulen että silloin menee jo paljon paremmin kun taas tällä viikolla. Luulen etten taas hetkeen joudu syömään rauhottavia. Mikä olisi vaan hyvä.
Onneksi nuo iltalääkkeet rauhoittaa aina illalla kun ne ottaa.
Hyvä ja vahva lääke. Mulla on taas verikokeet loppu kuusta.
Sain eilen ajan sinne. Onneksi on tottunut käymään joka kuukausi verkokeissa. Mutta olen aika tyytyväinen mun lääkitykseen.
Pystyy elämään tätä elämää jotenkin. Onneksi olen hyväksynyt tämän sairauden ja oppinut elämään sen kanssa.
Mun kavereilla on sama sairaus. Nekin syö leponex lääkettä.
Ollaan aina toistemme tukena kun tulee vaikeaa.
Pakko sanoa että mulla on ihan parhaat kaverit.

Tänään on varmasti parempi päivä.Torstai 09.07.2020 07:45

Eilinen ilta oli aika rankka. Tuli todella huono olo ja ahdisti ihan hirveästi. Mutta selvisin ilman rauhottavaa. Onneksi kun otti iltalääkkeet niin nekin rauhoitti mun oloa. Nukuin onneksi hyvin viime yön.
Mulla on ollut nyt viime aikoina stressiä. Mutta luulen että nyt alkaa taas helpottaa. Ei sitä aina voi hyvin. Välillä tulee se ahdistus. Mutta uskon että tämä on parempi päivä kun taas eilinen. Nyt mua ei onneksi ahdista. Mikä on hyvä. Tänään mulla on jonkin verran tekemistä. Pitää siivota, pestä pyykit, käydä apteekissa ja kaupassa..Leponexit pitää hakea. Luulen että tänään saan ne. Sitten on sitäkin lääkettä taas.
Masennuslääkkeet haen taas ensi viikolla. Kolmen kuukauden annoksen. Niitä ei sitten ihan heti tarvitse hakea. Riittävät niin pitkään.
Ulkona näyttää olevan kiva ilma. Tällä hetkellä aurinko näköjään paistaa. Saa nähdä tuleeko vettä. Olen menossa taas illalla lenkille. Jos sataa vettä silloin niin sitten en mene. Tänään en näe kavereita. Näen ne taas huomenna. No ihan kiva olla välillä yksinkin. Huomenna menen taas parhaan kaverin luokse. Katsotaan pihlajasatu. Tänäänkin pitää katsoa se. Mielenkiintoinen. Animea varmaan katson taas tänään kun on aikaa. Mutta. Nyt alan kohta syömään aamupuuron ja alan siivota.
Pyykit kerään jo valmiiksi. Vien ne hetken päästä pesuun. Voisi laittaa jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle kun siivoaa. Kivempi siivota.
Onneksi huomenna alkaa taas viikonloppu. Saa taas vähän levättyä.
Varmaan ensi viikon viikonloppuna olen menossa vanhempien luokse. En ole taas käynyt vähään aikaan niin nyt on ihan kiva mennä sinne taas.