IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Päiväksi poikaystävän luokse.Perjantai 17.07.2020 07:12

Tästä on tulossa kiva päivä. Olen ensin menossa poikaystävän luokse viettämään aikaa tänään niin mun vanhemmat hakee mut sitten sen luota illalla. Olen menossa vanhempien luokse viettämään viikonloppua.
Mukavaa päästä viettämään aikaa vanhempien kanssa. Olin viimeksi kotona silloin keväällä. Siitä on muutama kuukausi. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaaminen jatkuu kun olen saanut blogin kirjoitettua. Hyvä fiilis on nyt päällä ja ihanaa kun alkaa taas viikonloppu! Paras kaverikin lähtee sen porukoille viikonlopuksi. Viestitellään sitten viikonloppuna. Näemme seuraavan kerran maanantaina. Ajattelin hakea ne masennuslääkkeet vasta ensi viikolla.
Alku viikosta aijon hakea. Niillä ei ole niin kiire. Lääkkeet riittävät hyvin tälle viikolle. Mulla on taas verikokeet viikon päästä. Tuntuu että hetki sitten olisin ollut verikokeissa ja taas pitää mennä. Täytyy käydä että saa sitten taas leponex lääkettä. Mä menin eilen nukkumaan jo kahdeksan jälkeen. Vähän väsytti. Mä nukuin myös päikkärit eilen iltapäivällä. Viikonloppuna mä aijon nukkua vaan pitkään. Sekä valvon.
Keittiö pitää siivota ennen lähtöä. Pitää tiskata. Sekä pyyhkiä tasot.
Niin ja roskat pitää viedä. Mulla on vaatekriisi. Mitä puen päälle kun lähden? Ajattelin varmaan laittaa legginsit ainakin. Sitten varmaan t-paita. No katson kohta nuo vaatteet. Viikonloppuna pitäisi olla aika lämmin. Kiva niin voi olla ulkona. Ajattelin juoda muutaman siiderin.
En ole juonut taas pariin viikkoon. Nyt taas ajattelin juoda vähän päärynäsiideriä. Se on mun lemppari.
Mutta nyt jatkuu pakkaaminen. Laitan jotain hyvää musiikkia soimaan. Nyt kunnon perjantai fiilis vaan päälle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.