IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mustasukkaisuus.Lauantai 31.05.2014 14:37

nyt mä huomasin että mun mieli alat on alkanu heitellä. eilenä mulle tuli kamala mustasukkainen olo koska poikaystävä on lähdössä laivalle parin kaverin kanssa ja toinen niistä on yksi muija joka oli kutsunut poikaystävän laivalle. eilenä sitä sitten taas itkettiin.
ja kun poikaystävä soitti niin kerroin miltä musta tuntui. kerroin sen että olen mustasukkainen. poikaystävä on tulossa tänään käymään.
ja yksi asia mua vielä harmittaa että olisi pitänyt mennä poikaystävän luokse viikonlopuksi. mutta sekin asia tuli liian myöhään.
argh. ärsyttävää. nyt kun mulla on tää olo tila niin ruoka ei ole kauheasti maistunut. olen menettänyt ruokahalun.
nyt keskityn siihen että on kivaa kun poikaystävä tulee ja että vietetään aikaa. nyt saa unohtua kaikki mustasukkaisuus kohtaukset ja kiukuttelu. yritän olla iloinen ja positiivinen.
menin jo eilen illalla kahdeksalta nukkumaan. väsytti sen verran. onneksi on viikonloppu niin saa nukkua vähän pitempään.
tänään kun käy kaupassa niin voisi ostaa sipsiä ja suklaata. ehkä jopa pizzaa. jos vaikka ruoka maistuisi tänään vähän paremmalta.
mietin kun on ne kaverin juhlat että pitäisikö juoda ja jäädä sen luo yöksi. mun kaverit ainakin jää yöksi sinne. viettäisi tyttöjen illan samalla. mulla on nyt semmoinen olo tällä hetkellä että tekisi vetää pää täyteen. silloin vasta viikon päästä lauantaina kun on ne juhlat. sitten kadun seuraavana päivänä huonoa oloa ja krapulaa. kyllä mä kestän sen. ainakin on edellisenä iltana hauskaa. pitää alkaa miettiä että mitä juhla vaatetta laittaisi sinne päälle. vielä on viikko aikaa miettiä. vaate kriisi iskee. toivottavasti silloin on hyvä ilma niin voi olla että ollaan silloin ulkona. olisi kiva jos aurinko paistaisi.
pitää alkaa miettiä että mitä joisi. mun juoma listaan kuuluu ainakin karpalo lonkero ja up cider päärynä. vielä pitää keksiä kaksi hyvää juomaa. musta tuntuu että siellä on tarjolla ainakin boolia. sitä voisi juoda myös vähän. alan pikku hiljaa innostua näistä juhlista :) varmasti tulee kivaa. ainakin on jotain mitä odottaa^^

samsungPerjantai 30.05.2014 15:28

perjantai. olen viikonlopun orimattilassa. vähän vaihtelua. olen sen takia koska menkat on tulossa. mieli alat heittelevät rajusti. sanoin poikaystävälle että olen täällä sen takia. poikaystävä ymmärsi ja lupasi tulla viikonloppuna käymään. se on tulossa moottori pyörällä. varmaan huomenna on tulossa. ajattelin että tarjoaisin huomenna pizzat koti pizzasta. en ole käynyt siellä vähään aikaan.
varmaan katellaan joku leffakin :) pitää ostaa jotain hyvää naposteltavaa. tänään pitää käydä kylillä. varmaan menen tuossa iltapäivällä. voisi ostaa suklaata. syödä sitä samalla kun tulee lemmen viemää. mun yksi kaveri on maisemissa niin vietän senkin kanssa aikaa. käydään lenkillä ja juodaan teetä :) ainakaan ei ole yksinäistä.
animea voisi katsoa tänään. varmaan katson noita uusia sarjoja mitä on tullut. on koko iltapäivä aikaa.
viikonloppuna voi nukkua pitkään. ja valvoa myöhään. kohta olisi juhannus. ajattelin silloin juoda. varmaan vietän sitä poikaystävän kanssa. menen sen luokse. ja kaverin valmistujais juhlat on viikon päästä. saa nähdä mennäänkö poikaystävän kanssa sinne moottoripyörällä. se olisi kivaa :) en aijo silloin juoda mitään koska varmaan tullaan vielä samana iltana takaisin pyörällä.
mun fiilis on tällä hetkellä ihan hyvä. toistaiseksi. mutta kun ostan suklaata niin sen syöminen piristää. suklaa auttaa kaikkeen! ^^
olen tuota mieltä. kohta voisi keittää teetä. tekee mieli.
ja varmaan juon vielä illalla teetä kun katson lemmen viemää.
meen taas kaverin luokse katsomaan. salkkareita ei tuu tänään :( ihan tyhmää. no ensi viikolla vissiin vielä tulee niitä. ennen kun jää tauolle. onneksi ulkona ei sada tällä hetkellä vettä. pääsee pyörällä käymään kylillä. en jaksa kävellä. muistin juuri että mulla on yksi laku pussi syömättä. sen voisi syödä viikonloppuna. en ole pitkään aikaan syönyt lakua. onneksi ei tällä hetkellä tarvi pestä pyykkiä.
varmaan pitää sitten taas ensi viikolla. mulla on taas verikokeet ensi viikolla. tiistaina. ajan pyörällä sinne terveyskeskukseen.
pääsee sitten nopeasti sieltä pois. sitten ei tarvi kuukauteen käydä siellä. aijon ostaa tosiaan sen uuden puhelimen ensi kuussa jos tulee lisää rahaa. ja aijon hankkia uuden liittymän. aijon sanoa vanhan irti. ja se on paljon halvempi. poikaystävä lähtee mun mukaan ostamaan sitä puhelinta. se puhelin on samsung trend. maksaa jotain 100 euroa tällä hetkellä. se on tarjouksessa.
nyt olisi hyvä mahdollisuus ostaa se :) sitten mulla olisi uusi puhelin.
pystyy jopa skypettää kavereitten kanssa. se on valkoisen värinen. ja sopivan kokoinen. mahtuu jopa taskuun :D
ensi kuussa käyn myös seppälässä ostamassa ne farkku shortsit.
varmaan ostan pari niitä. niitä oli eri näköisiä siellä.
sitten mietin jos heinäkuussa tekisi sen shoppailu reissun lahteen.
nyt kun ensi kuussa menee rahaa siihen puhelimeen.
ja heinäkuussa kun tulee taas rahaa niin sitten voisi ostaa vaatteita :) aijon lähteä kavereitten kanssa. pidetään semmoinen tyttöjen päivä^^

sairaus.Torstai 29.05.2014 14:31

torstai. tuntuu ihan lauantailta. heräsin hetki sitten. keitin kahvia.
ja nyt ihmettelen koneella. varmaan olen koko iltapäivän koneella kun ei ole muutakaan tekemistä. en vielä tiedä että missä aijon olla viikonlopun. tänäänkin sataa. viikonloppuna pitäisi paistaa aurinko.
olo tila on ihan ok. toistaiseksi. menkat ei ole vielä tullut päälle.
mutta kyllä se pinna kiristyy vielä lähi päivinä. ja mielikuvitus laukkaa ja on itkuisuutta. mietin jos olisin viikonlopun täällä niin en kauheasti kiukuttelisi kenellekkään. olisin omissa oloissani.
eilenä en meinannut saada yhtään unta. nukahdin vasta yhdentoista aikaan. mietin enimmäkseen mun menneisyyttä. sitä aikaa kun olin terve vielä ennen kuin sairastuin. se oli silloin mahtavaa aikaa.
olin 16 vuotias kun muutin heinolaan asumaan. asuin siellä melkein vuoden. se oli mahtava vuosi. olisin silloin päässyt yhteen kouluunkin mutta sitten tää sairaus iski. se oli salama kuin kirkkaalta taivaalta.
mutta olen hyväksynyt tän mun sairauden ja sen että varmaan joudun koko loppu elämän syömään lääkkeitä. ja että mulla on syömishäiriö.
masentunut en ole ollut vaikka syön masennus lääkkeitä vieläkin.
varmuuden vuoksi. niitä olen syönyt kohta puolitoista vuotta.
mutta siitä olen onnellinen ja iloinen että mulla on kaverit ja poikaystävä. mun elämän tärkeimmät ihmiset. sekä tietysti perhe ja sisarukset. olen huomannut että mun elämässä paljon hyviä asioita. vaikka olenkin sairas. elän päivän kerrallaan.

sataa.Keskiviikko 28.05.2014 18:27

tänään tuli käytyä pukarolla :) pukaron paronissa. siellä oli liikkeitä ja ravintola. ostin vähän tuliaisia poikaystävälle. ja itselle laku pussin.
päivä on muutenkin mennyt ihan mukavasti. paitsi että sataa. ja pitäisi käydä vielä kylillä tänään. menen pyörällä.
toivottavasti ei sataisi kauheasti vettä.
olo tila on ollut tänään vielä toistaiseksi ihan ok. ja olen hyvin syönyt tänään. ruoka on maistunut. soitin soneralle ja sanoin että haluan irti sanoa mun netti tikun mikä ei toimi. nyt sekin on hoidettu ja säästän siinäkin rahaa. olen paljon tyytyväinen tähän mun langattomaan nettiin
mikä on nopea. eikä pätki. tänään illalla näen taas kavereita. mukava ilta tiedossa. on seuraa. ei ainakaan tule tylsää. skypetän poikaystävänkin kanssa vielä tänään. en vielä tiedä että mitä teen viikonloppuna. selviää varmaan huomenna.
pitää katsoa netistä että koska salkkarit jää tauolle.
varmaan ainakin vielä tällä viikolla tulee. onneksi lemmen viemää ei jää tauolle. on jotain katsottavaa kesällä.
ei yhtään tee mieli lähteä tuonne vesi sateeseen.

puhelin.Tiistai 27.05.2014 15:23

pilvinen ja sateinen päivä. varmaan jotain alle 10 astetta lämmintä.
ihan kiva että on vähän viileää. vaihtelua. eilenä ei menty kaverin kanssa lenkille kun oli tosi kuuma. huomenna voisi mennä kun on viileää niin jaksaa kävellä. sama kaveri tulee taas tänään illalla käymään. katsotaan taas lemmen viemää. me kumpikin tykätään siitä sarjasta ja se on kivempaa katsoa sitä kaverin kanssa kun taas yksin.
eilenä mulla oli illalla elo hiiri silmän ala puolella. ärsyttävässä kohdassa. se tuntui pari tuntia mutta meni onneksi ohi.
ai niin kohta voisi mennä katsomaan onko pesukone vapaa niin pääsee pesemään pyykkiä. nyt kun on koko päivä aikaa.
menen kohta katsomaan. teetä en juonut yhtään eilenä kun oli niin kuuma. tänään voisi juoda. mun skype taas temppuilee. piti puhua puhelimessa poikaystävän kanssa kun skype ei toiminut.
toivottavasti se tänään toimisi. kävin eilenä seppälässä ja mä näin ihania farkku shortseja. aijon ensi kuussa ostaa pari kappaletta niitä kun on taas rahaa. mulla on yhet semmoiset mutta monta vuotta vanhat. pitää ostaa. oli todella hyvän näköisiä ja lyhyitä.
ja niitten kanssa sopii kiva toppi tai paita. tahtoo jo mennä ostamaan!
en malta odottaa. ne maksoi jotain 24 euroa ja 26 euroa. ei pahan hintaisia. ostan varmaan ensi kuussa myös sen uuden puhelimen.
samsung trend merkkisen. maksaa jotain 100 euroa.
valkoisen värisen. odotan että kelalta tulisi jo tieto että saanko rahaa taas seuraavaksi vuodeksi. jännittää mitä ne on päättänyt.
toivotaan parasta. että rahaa tulee. sitten jos rahaa tulee taas niin silloin ei tarvi stressata raha asioista. mulla on raha asiat ollu aina kunnossa. tajusin tuossa muutama päivä sitten etten ole polttanut tupakkaa yli neljään vuoteen. lopetin kun täytin 20. aika hyvin. enkä ole kertaakaan sortunut sen jälkeen. kaikki mun kaverit polttaa. poikaystävä ei onneksi polta. vähän olen säästänyt rahaa kun lopetin tupakan polton. enkä haise pahalle :D jos mä polttaisin niin laskin että mulla menisi yli sata euroa kuukaudessa tupakkaan. aika paljon. sillä rahalla saisi esimerkiksi uuden puhelimen. :)

kuuma kämppä.Maanantai 26.05.2014 15:23

mun kämppä on kuin sauna. kaikki ikkunat on auki. ei kauheasti tee mieli lähteä ulos. sitten kun menen olo huoneeseen niin laitan tuulettimen päälle. pitäisi pestä pyykkiä. varmaan tuossa huomenna.
lenkille en varmaan aijo lähteä. ellei ilma illalla viilene.
pitäisi käydä kirjastossa. palauttaa yksi dvd. sain laskun jo siitä koska se on myöhässä. tänään tai huomenna menen kirjastoon.
aamu päivällä katselin lemmen viemää uusintaa ja emmerdalea ajan kuluksi. pitäisi käydä robbarissa ostamassa limsaa ja kivennäis vettä.
on sitten juotavaa. animea ajattelin katsoa tänään. nisekoita.
vielä on monta jaksoa katsomatta. kämppää pitäisi myös vähän siivota. tiskata tiskit ja pyyhkiä tasot.
aurinko rasvaa pitää ostaa. se multa puuttuu. etten pala kun liikun ulkona. tällä viikolla ilmojen pitäisi viiletä. olisi ihan kivaa vaihtelua.
jippii. menkat alkaa tämän viikon lopulla. pinna ei ole vielä toistaiseksi kireä mutta kyllä se vielä tulee. sekä vilkas mielikuvitus,itkuisuus, ahdistus. semmoinen olo tila että meinaa räjähtää.
mutta. minä taas kestän sen kuin nainen. pakko. ei voi muutakaan. menkkoja ei voi ohittaa. mutta onneksi mulla on medipam rauhottavia mitkä auttaa jos tulee tosi huono olo. ne on aina auttanut. ole ehkä menossa vanhempien luokse tämän viikon viikonloppuna. puhuttiin eilenä äidin kanssa siitä. no. pitää katsella.
eilenä kun tuli takaisin orimattilaan niin oli ihanaa nähdä parasta kaveria. menin sen luokse eilen illalla ja katsottiin vain elämää.
se on hyvä ohjelma. odotan innolla kun uusi kausi tulee syksyllä.
en vielä tiedä että ketä laulajia sinne on menossa. toivottavasti jotain hyviä :) big brotheria odotan myös kovasti. syksyllä tulee paljon ohjelmia taas mitä pitää seurata. ainakin on katsottavaa ^^
hyvin selvisin viikonlopun ilman alkoholia. join vaan limua ja kivennäisvettä. siinä säästää myös rahaa jos ei juo.
eikä tule huonoa oloa. mikä joskus on mulle tullut kun olen juonut.
nyt on ihan hyvä vaan pitää taukoa taas. on semmoinen fiilis nyt.
välillä mulla on kausia että tulee juotua vaikka joka toinen viikonloppu tai sitten etten juo vaikka pariin kuukauteen. vaihtelee välillä. oli kyllä ihanaa syödä suklaata parin viikon jälkeen. nam <3 ensi viikonloppuna syön todellakin suklaata kun on menkat. tuo vähän lohtua. hmm.. tai suklaa jäätelöä voisi syödä :3

aamu lääkkeetSunnuntai 25.05.2014 13:53

viikonloppu kohta ohitse. mukavaa on kyllä ollut :)
eilenä käytiin kaupassa ja tehtiin spagettia. oli hyvää. katsottiin myös yksi vampyyri leffa. suklaata on tullut syötyä ihan tarpeeksi.
kiintiö on täynnä. eilenä tuli telkusta kumman kaa. se on tosi hyvä sarja mun mielestä :D hauska.
kivennäis vettä ja limsaa on tullut juotua älyttömästi. mikä on ihan hyvä vaan näin kuumina ilmoina. katsoi eilenä animee. nisekoita katsoin. tykkään siitä sarjasta. katson varmaan tänään taas sitä.
alkaa taas olemaan nälkä. jää kaapissa odottaa mikro ruoka.
hyvä fiilis on ollut koko viikonlopun ajan.
menkat alkaa taas ensi viikolla. todella mukavaa. kireä olo alkaa jo alku viikosta ja kestää sen viikon ajan.
pitää sitten taas syödä paljon suklaata.
huomasin että mun paino on tippunut. kävin poikaystävän puntarilla. väitti että painan tasan 53 kiloa. tippunut 300 grammaa.
varmaan tippunut sen takia koska en ole syönyt nyt viime aikoina hyvin. ensi viikolla ilmojen pitäisi viiletä. ei sitten ole kamalan kuuma.
ihan hyvää vaihtelua olisi. olen onneksi muistanut ottaa aamu lääkkeet tänä viikonloppuna. aina jos olen juonut niin silloin unohdan ottaa aamu lääkkeet. kävin viime torstaina apteekissa. nyt on lääkkeitä taas pariksi kuukaudeksi.

juhlatLauantai 24.05.2014 14:33

heräsin äsken. poikaystävä meni ajelemaan nurmikkoa. kohta voisi syödä kolmio leivän. kinkun makuisen. kivennäisvettä olen juonut kauheasti. vielä on pari pulloa jää kaapissa.
katsottiin eilenä yksi iha älyttömän tyhmä zombi leffa. mä vaan repeilin kun katsottiin se. oli tosi huono. se fazerin mustikka suklaa oli hyvää.
oon jo syönyt sen. vielä on jäljellä banda suklaata.
tänään ei tehdä mitään ihmeellistä. ollaan vaan. ulkona ei viitsi kauheasti olla kun on kuuma. olen syönyt joten kuten. en riittävän hyvin mutta edes jotain. eilenä valvoin johonkin yhteentoista asti. kun otti ilta lääkkeet niin sammuin melkein heti. muistin ottaa äsken aamu lääkkeet. tänään voisi katsoa jotain animea.
varmaan katson noita uusia mitä on tullut.
tänään varmaan katsotaan poikaystävän kanssa joku leffa.
eilenä kun käytiin kaupassa niin ostin ja maistoin yhtä uutta kivennäsivettä mikä oli tosi hyvää. päärynän makuista. aijon jatkossa juoda ja ostaa sitä. vaikka on kallis pullo. mutta silloin tällöin voisi ostaa sitä. syön varmaan suklaata tänään. limsaakin on jääkaapissa. pitää niitäkin juoda. joo eilenä ei tullut salkkareita. ihan tyhmää. no maanantaina varmaan tulee taas. yksi mun vanha kaveri soitti eilenä ja kutsui mut ja poikaystävän sen valmistujais juhliin. 7 kesä kuuta. mun parhaat kaverit on myös lähdössä sinne. ajattelin ostaa lahjaksi jotkut korvikset. pitää käydä kulta sepän liikkeessä katselemassa. jos löytyisi jotkut kivat. kortti pitää myös ostaa. varmaan ajetaan poikaystävän moottori pyörällä sinne.
se mun kaveri asuu lahdessa. pitää myös katsoa jotkut juhla vaatteet sinne juhliin. varmaan ihan kivat juhlat on tulossa :)
ja kiva nähdä mun vanhaa kaveria pitkästä aikaan.

poikaystävän luokse <3Perjantai 23.05.2014 15:13

viikonloppu vihdoinkin ! :) olen lähdössä poikaystävän luokse viikonlopuksi. käydään kaupassa ostamassa ruokaa ja juotavaa. itse juon vaan kivennäisvettä ja limua. ei tää tällä hetkellä mieli mitään alkoholi pitoista juotavaa. mut tullaan hakemaan parin tunnin päästä. pitää vielä pakkailla ja siivota vähän. poikaystävä kävi eilenä mun luona kylässä. tuli omalla moottori pyörällä. oli saanut sen kuntoon.
oli kivaa olla taas sen kyydissä.
olo on ihan jees tällä hetkellä. kiva olla viikonloppu jossain muualla.
tulen taas sunnuntaina takaisin orimattilaan.
ruoka ei ole nyt kauheasti maistunut. on ollut niin kuuma. pitää juoda paljon nestettä. ostan varmaan muutaman kivennäisvesi pullon kaupasta. päälle laitan yhden mekon ja sandaalit. ja tietysti guess laukku. ihanaa kun on kesä niin pääsee käyttämään ihania kesä vaatteita ja on kevyempi olla. ei tarvi olla edes sukkia jalassa.
lakkasin tänään mun varpaan kynnet pinkin väriseksi.
nyt ne on kivan näköiset. kiva menkat alkaa taas viikon päästä. niitä odotellessa. mutta nyt en mieti yhtään niitä. keskityn nyt tähän päivään ja viikonloppuun. pakkaan varmaan taas liikaa vaatteita ja käytän vaan yhtä. otan mukaan varmuuden vuoksi farkku mini hameen. ja pari toppia. on sitten vaihto vaatteita.
katsoin tänään loppuun sinkku elämää 2 leffan. vitsi se on hyvä. oon varmaan jo nähnyt sen kolme kertaa enkä koskaan kyllästy.
tänään kun käy kaupassa niin ostan sitä uutta fazerin mustikka suklaata. koittaa onko se hyvää. varmaan on :)

hyvä fiilis ^^Torstai 22.05.2014 15:23

ihan tajuttoman kuuma. ei kauheasti tee mieli lähteä ulos.
katsoin aamu päivällä ajan kuluksi sinkku elämää 2 leffaa.
mulla on taas vaate kriisi. katselin tuossa äsken vaate kaappia ja löysin ihanan mekon jonka laitan huomenna jos lähden poikaystävän luokse. tänä viikonloppuna en aijo juoda. pysyn kivennäisvesi ja limu linjalla. suklaata varmaan myös syön. pitää juoda nyt paljon koska on kamalan kuuma. käyn varmaan taas tänään kaupassa hakemassa kivennäisvettä. eilenä ostin myös.
onneksi poikaystävä osti mulle sen tuulettimen. nyt sille on todellakin käyttöä. pitää varmaan avata kaikki ikkunat. että ilma vaihtuu.
mulla on tällä hetkellä päällä pelkkä toppi ja pikku housut.
pitäisi kaivaa mini hame kaapista. se on jossain siellä.
pitkästä aikaan mulla on nyt hyvä fiilis. mun vatsakin on parantunut.
paljon parempi. kohta voisi keittää teetä vaikka on näin kuuma.
tekee mieli. muistin myös että mulla on pakastimessa jätskii.
pitää syödä jossain vaiheessa. suklaata en ole syönyt kohta kahteen viikkoon. nyt pystyy taas syömään.
mun tekee niin mieli päästä shoppailemaan. tilillä on kivasti taas rahaa. katsoo vaikka tuossa kesä kuussa. voisi joku viikonloppu lähteä kavereitten kanssa shoppailemaan lahteen.
pitäisiköhän käydä tänään seppälässä pyörimässä ? sieltä voisi löytyä jotain kivaa ;) ostaisin ihan vaan jotain pientä. vaikka uudet stringit. tai pikku housut. toppikin olisi kiva. seppälässä varmaan saa alle kympillä jonkun kivan topin. no pitää katella että menenkö.
jos en mene niin säästän taas rahaa ainakin :D