IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

:PKeskiviikko 11.06.2014 14:51

vatsa on tänään vähän parempi. yritän juoda paljon nestettä.
kastoin taas äsken rimakauhua ja rakkautta sarjaa.
tänään pitää hiukan siivota. kämppä kuntoon. on sitten siistiä.
eilenä tuli itkettyä. mikä helpotti mun oloa onneksi. en ole enään niin kireä. kohta on taas viikonloppu. en tiedä että mitä aijon tehdä.
voi olla että lähden poikaystävän luokse.
ruoka on onneksi maistunut. illalla pitää käydä kylillä ja olen menossa kaverin luokse taas kylään. katson ehkä animea tänään jos kerkiän.
muistin juuri että mulla on vielä jätskiä pakastimessa. voisi syödä tänään. ja lakua voisi syödä.
yli huomenna tulee anime lehti. pitää ostaa ^^
olen alkanut pikku hiljaa piristyä juhlien jälkeen. eilenä ja maanantaina mua väsytti ihan kauheasti. olen onneksi saanut nukuttua hyvin.
mutta sen olen nyt päättänyt etten aijo juoda toistaiseksi. pidän nyt hiukan taukoa siitä. ja säästän rahaa. yritän miettiä hyviä puolia.
ja eikä mun vatsa tule kipeäksi.
salkkarit jää tauolle kohta. pari jaksoa jäljellä. saa nähdä mitä vikassa jaksossa tapahtuu. kumminkin aivan jotain kauheaa.
no sen näkee sitten. :3

vatsa kivut :(Tiistai 10.06.2014 15:29

nyt alkoi taas nää vatsa vaivat :( maha on kipee. johtuu varmaan siitä juomisesta. ei olisi pitänyt juoda kauheasti.
eilenä mua väsytti ihan kauheasti. menin ajoissa nukkumaan.
tänään pitää käydä kylillä. kaupassa.
vielä ei ole tullut huonoa oloa. mikä on vaan hyvä.
eilenä lueskelin mangaa. animea en ole katsonut.
tänään ehkä voisi katsoa animea. varmaan baby stepsiä.
uusi animelehti tulee tällä viikolla :) pitää ostaa.
toivottavasti mun vatsa paranee pian. mulla ei ole ollut pitkään aikaan näitä kipuja. mulla on niitä vähän väliä.
pitää nyt vaan kärvistellä. siihen ei ole oikeen mitään lääkettä.
jos pahenee niin pitää mennä lääkäriin varmaan.
en varmaan lähde viikonlopuksi mihinkään jos nää vatsa vaivat jatkuvat. voihan se olla että se paranee ennen sitä. yleensä nää kivut kestää sen pari viikkoa jopa. nyt päätin että jätän juomisen toistaiseksi.
en varmaan juo juhannuksena. voisin olla hetken absolutisti.
pysyä vaan kivennäis vesi linjalla. tänään ei oikeastaan ole mitään erityistä. näen kavereita ja skypetän. olen koneella. illalla katselen taas telkkua. lemmen viemää ja salkkareita. sekä uusi päivä uusintoja. kohta voisi keittää teetä. äsken join kahvia.
oon alkanut katsoa rimakauhua ja rakkautta sarjaa alusta.
mulla on ne kaikki dvd:t. voi aina katsoa ajan kuluksi jos ei keksi muuta. sinkku elämää en aijo katsoa vähään aikaa. sitten kun taas huvittaa. odotan että tulisi Girls sarjan kolmas kausi dvd:lle.
voisi ostaa. ja klikkaa mua toinen kausi dvd. olisi taas katseltavaa.
ja tietysti true blood. yli viikon päästä on taas psykologi.
pääsee sinne juttelemaan. pitää taas uusia leponex lääke.
toivon että mun vatsa paranee ennen juhannusta.
olen silloin varmaan menossa poikaystävän luokse. varmaan ihan kiva juhannus tulossa. vaikka en joisi. pitäisiköhän testata että kauanko pystyn olemaan juomatta? se olisi kiva testi. pitää vielä miettiä.

maanantai.Maanantai 09.06.2014 15:15

se olisi taas maantai. viikonloppu meni tosi nopeasti. toistaiseksi on ihan hyvä olo. väsyttää vaan vieläkin.
eilenä katselin taas animea. aloitin katsomaan sen nimistä animea kuin "baby steps" se on tennis anime. kyllä sitä katselee ajan kuluksi.
jee. salkkarit tulee tänään. pitää katsoa.
mun puhelin sekoili viime yönä. se vaan sammui viime yönä. pistin sen lataukseen. nyt se taas toimii. onneksi.
no kohta saan uuden puhelimen.
mun kurkku on jotenkin kipeä. en tiedä että mistä johtuu.
kyllä se menee varmaan ohi. pitää tänään käydä ostamassa kivennäisvettä. on niin lämmin. tänään taas olen kavereitten kanssa illalla. katsotaan telkkua. lemmen viemää ja salkkareita.
eilenä nukahdin saman tien kun menin sänkyyn. katsottiin eilenä kaverin kanssa vain elämää. odotan innolla uutta kautta. pitää katsoa syksyllä. musta jotenkin tuntuu että mulle voi tulla huono olo vielä tämän viikon aikana. toivon etten vaan saa psykoottista kohtausta.
onneksi mulla on rauhottavia jos se tulee. tai sitten vaan itken. jompi kumpi. niitä odotellessa. tänään ajattelin jatkaa animen katselua.
varmaan katson baby stepsiä. ihan jees päivä tänään tulossa. on tekemistä. pitää juoda tänään paljon vettä. on niin lämmin.
ei kauheasti tee mieli mennä ulos.

kivat pippalot :)Sunnuntai 08.06.2014 18:09

kotona jälleen. oli kivat juhlat. join sen verran ettei tullut huono olo.
tuli juotua kuoharii,siiderii,lonkeroa..valvottiin johonkin yhteen asti.
ja herättiin puoli kymmeneltä. bussia jouduttiin odottamaan melkeen tunti. hieman väsyttää. pitää kohta käydä suihkussa.
oli ihan hyvät ruoat siellä. tortilloja ja voileipä kakkua..
onneksi ei ole krapulaa. ainakin tuli paljon syötyä. hieman täysinäinen olo. epä mukavaa. lahdessa oli paljon animen ja mangan harrastajia liikenteessä. koska desucon on tänä viikonloppuna. vitsit mä niin haluaisin sinne. ehkä ensi vuonna..
saa nähdä tuleeko ensi viikolla huono olo. toivottavasti ei tule taas psykoosi kohtausta. se on aina yleensä tullut jos olen juonut.
nyt päätin etten juo vähään aikaan. ehkä juhannuksena.
pitää katsoa. siihen on vielä pari viikkoa.
uni varmaan tulee illalla nopeasti. en ottanut eilenä lääkketä kun join.
tänään otin aamu lääkkeen. ja muistin ottaa eilen illalla e-pillerin.
poikaystävä ei kauheasti juonut. se oli autolla tällä kertaa liikenteessä.
satoi vettä niin se ei tullut moottoripyörällä.
seuraavat pippalot on varmaan elokuussa. sama porukka.
varmaan grillataan silloin. ja ollaan ulkona jos on hyvä ilma.
rahatkin riitti mitkä nostin tililtä. en ottanut pankki korttia mukaan etten vaan hukkaisi sitä. sillä mun kaverilla oli ihana uusi Guess laukku. oli hieno. vitsit mä haluaisin uuden Guess laukun.
pitää varmaan tilata netistä. argh. pitäisi pestä pyykkiä mutta en jaksa. väsyttää. otan tän loppu päivään rennosti.

valmistujais pippalot! :)Lauantai 07.06.2014 14:10

tänään juhlimaan! :) kaverin valmistujais pippaloihin. mun kaikki rakkaat kaverit ja poikaystävä on tulossa sinne. olen yötä sen kaverin luona. ajattelin juoda. me mennään kavereitten kanssa linkulla sinne.
poikaystävä tulee erikseen moottoripyörällä. mutta ei ole yötä.
ihan kiva juoda pitkästä aikaan kavereitten kanssa :) en ole juonut kuukauteen. aijon ainakin juoda pari karpalo lonkeroa. ja pari siideriä.
kaveri sanoi että niillä on niin paljon juomia ettei tarvitsisi ostaa omia :D aijon silti ostaa mun omat juomat mistä tykkään. mulla on edelleen vaate kriisi että mitä laitan päälle. ainakin pistän sen mun uuden pinkin nahkatakin. eilenä kävin nostamassa 40 euroa käyttö rahaa. menee bussi matkoihin ja juomiin. mulle oli tullut eilenä rahaa onneksi. sain taas maksettua pari laskua. kela on näköjään myöntänyt sen että saan rahaa. erittäin hyvä uutinen. eilenä oli kiva yllätys. poikaystävä tuli ilmoittamatta kylään. ihana yllätys :)
syötiin jätskiä ja katsottiin nisekoi animea. kiva. lahdessa on tänä viikonloppuna desucon tapahtuma. olisin niin halunnut sinne mutta mulla ei ole oikeen kaveria joka lähtisi sinne :( ja liput meni nopeasti.
no, ehkä ensi vuonna..
mun olo tila on ollut ihan hyvä nytten. olen iloinen ja pirteä ja kiitollinen siitä että menkat on ohi. ruokakin on maistunut.
ja olen paljon juonut kivennäis vettä. ostin kaverille vamistujais lahjaksi hopeat sydän korvikset. maksoi 30 euroa. ja siihen lisäksi niisku neiti kortin. jee. salkkarit tulee vielä ensi viikolla ennen kun jää tauolle. saa nähdä mitä tulee sen tilalle.
ensi viikolla puhelin ostoksille ^^ odotan innolla. ihan kiva kun poikaystävä tulee mukaan ostamaan sitä :) aijon hankkia uuden ja halvemman liittymän. poikaystävä sanoi että sillä pystyy katsoa hyvin animea :D mutta akku kuluu nopeasti. saa kyllä nähdä että millainen akku siinä on. alan kohta kaivamaan mun vaate kaappia ja miettiä että mitä laitan päälle. :P mutta. varmasti kiva ilta tiedossa :)

huomenna perjantai :)Torstai 05.06.2014 13:45

torstai. huomenna perjantai ^^ olen tonennäköisesti lähdössä poikaystävän luokse viikonlopuksi. kun viikonloppuna on ne kaverin valmistujaiset niin varmaan ollaan menossa moottoripyörällä sinne :)
kiva ajo matka tiedossa. pitää varmaan tänään tai huomenna käydä siellä kultasepän liikkeessä katsomassa sitä lahjaa. ajattelin ostaa jotkut kulta korvikset. ja kortti.
kohta pitää taas lähteä käymään kylillä asioilla. tekisi mieli mennä seppälään taas shoppailemaan. tai katselemaan. mulle oli tullut kelalta yli 200 euroa. ja huomenna pitäisi tulla vielä lisää rahaa.
olisi ihan jees. ensi viikolla ollaan poikaystävän kanssa menossa ostamaan mulle uutta puhelinta. ja uusi liittymä. halvempi liittymä.
puhelin maksaa sen 100 euroa. mutta se on onneksi ihan hyvä puhelin.
samsung trend. sopivan kokoinen.
eilenä mulla oli pinna tosi kireällä. ja on hiukan vieläkin. en ole saanut vielä mitään itkupotkuraivareita. jos saisin hiukan itkettyä niin se helpottaisi mun oloa huomattavasti. ruoka on joten kuten maistunut.
on ollut kamalan kuuma niin ei ole kauheasti maistunut.
päätin etten juo nyt mitään viikonloppuna. limua ja kivennäsvettä juon.
juhannuksena ajattelin juoda ainakin. pitää ostaa huomenna paljon suklaata. ja varmaan jätskii. huomenna laitan päälle ne mun uudet farkku shortsit ja pinkin topin. aurinkorasvaa pitäisi ostaa.
en ole vielä ehtinyt. eilenä katsoin nisekoi animea pari jaksoa. tänään varmaan jatkuu katsominen. viikonloppuna pitää katsoa animea. otan kannettavan mukaan poikaystävän luokse.
pitää katsoa netistä koska tulee vika salkkarit jakso.
eilinen jakso oli aika hauska. ulla on paras :D
lemmen viemää pitää myös katsoa tänään.

tee ja kahvi :3Keskiviikko 04.06.2014 15:01

on hieman kireä olo. ja menkat alkaa olla ohitse onneksi.
lämmin päivä tulossa tänään. pitää ostaa kaupasta jotain juotavaa.
kivennäis vettä. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa että onko tullut rahaa. epäilen että ei. menen kohta katsomaan.
musta jotenkin tuntuu että tänään saan ihan varmasti jonkun itkukohtauksen. se tulee aina silloin kun on kireä olo.
mutta mua se helpottaa kun on saanut kunnolla itkettyä.
eilenä luin pitkästä aikaan mangaa. tänään voisi katsoa animea.
menen taas kavereitten luokse illalla.
ja skypetän poikaystävän kanssa. siitä olen todella iloinen että mun paino on pysynyt samana. vaikka olen syönyt kaikenlaista.
aina viikonloppuisin. tunnen itseni kauniiksi.
mikä on vaan ihan hyvä. ei ole mitään ulkonäkö paineita.
tämmöinen fiilis tänään :D huomenna voi olla ihan eri fiilis.
no sen näkee sitten. nyt keskityn tähän päivään enkä mieti huomista.
katsoin taas aamulla pari jaksoa californicationia.
en keksinyt muutakaan. tänään aijon pestä pyykkiä. vaatteita ja lakanoita. jos pesukone on vapaa. sitten ei tarvi vähään aikaan pestä.
ainakaan viikkoon. ajattelin ostaa tänään kaupasta tuon: "Madoka Magica" mangan toisen osan. niitä on tulossa kolme osaa joten ajattelin kerätä kaikki. lisää mangaa hyllyyn ^^ odotan innolla uutta animelehteä mikä tulee tässä kuussa. on taas luettavaa.
juon juuri vihreää minttu teetä. se on hyvää. juon enemmän teetä kun taas kahvia.kahvia juon vaan yhden ison kupillisen päivässä. ja päivän aikana pari kuppia teetä. pakko juoda kahvia kun on tottunut. jos lopetan kahvin juonnin niin mulle tulee kamala päänsärky. olen riippuvainen kahvista. teen juon aina raakana. en lisää maitoa tai sokeria. kahviin laitan taas maitoa. ennen join kahvia mustana. ja join sitä paljon. kun olin 17 vuotias ja jouduin ensimmäistä kertaa osastolle hoitoon niin join vaan ajan kuluksi mustaa kahvia. ja juttelin muiden kanssa. olin silloin kahviholisti.
nyt olen pari vuotta juonut vihreää teetä. ja aijon jatkaa juomista.

fiilis :)Tiistai 03.06.2014 15:43

tuli käytyä verikokeissa. menin pyörällä niin pääsi nopeasti pois sieltä. pääsin etu ajassa sinne. pulituntia aikaisemmin. ihan hyvä vaan. fiilikset on ollut yllättävän hyvät vaikka on ollut menkat. outoa :D
en valita! pää asia on että olen iloinen enkä surullinen.
nyt nautin tästä fiiliksestä. kun kävin kylillä niin tuli käytyä seppälässä.
en voinut vastustaa kiusausta joten ostin harmaat rikkinäiset farkku shortsit. maksoi vaan 24 euroa. näyttää todella hyvältä päällä.
odotan innolla helle päiviä että pääsee käyttämään niitä^^
meinasin ostaa toiset erilaiset mutta ajattelin että ostan ensi kuussa toiset jos tulee rahaa. ja muita kesä vaatteita.
tänään taas vietän kavereitten kanssa aikaa. illalla, yksi mun kaveri tulee kyläilemään ja katsomaan lemmen viemää ja samana iltana menen parhaan kaverin luokse katsomaan salkkareita ja muita ohjelmia. mun kummatkin kaverit asuu ihan tuossa naapurissa :)
ei ole pitkä matka. ja huomenna menen taas lenkille kaverin kanssa. ellei sada vettä. tänään olisi myös tarkoitus ulkoilla ellei sada vettä.
huomenna on vissiin ukkonen iltapäivällä. kämppää voisi vähän siivota. pyyhkiä tasoja ja imuroida. ja pyyhkiä pölyjä.
huomenna pitäisi tulla jotain rahaa. jos kela on päättänyt että saan sitä. huomenna selviää.

shoppailu kuumeMaanantai 02.06.2014 15:30

viikonloppu ohitse. arki alkaa. olo on ihan ok vaikka on menkat.
ei ole vielä tullut itku potku raivareita. mikä on ihan hyvä vaan.
punnitus oli tänään. painoin 53,1 kg. paino on onneksi pysynyt samana. olen ihan tyytyväinen. ruoka ei ole kauheasti maistunut tänään. varmaan johtuu siitä kun on lämmin.
eilenä päivä meni kivasti. kävin kaverin kanssa lenkillä,katsoin animea pari tuntia,juttelin poikaystävän kanssa puhelimessa ja kävin parhaan kaverin luona kylässä. tänään näen illalla taas kavereita.
ihan jees päivä tulossa tänään. kävin myös eilenä robbarissa pyörimässä. ostin limsaa ja terveys siteitä. meinasin ostaa uudet aurinkolasit mutta totesin että mulla on jo parit. pitäisi hankkia kyllä oikeen kunnolliset aurinkolasit mitkä kestää. jostain optikko liikkeestä voisi käydä ostamassa joskus. illalla pitää käydä kylillä pyörähtämässä.
menen taas pyörällä. huomenna on verikokeet. päivällä. onneksi on hyvä ilma huomenna eikä sada vettä. menen pyörällä terveyskeskukseen. sitten kun olen käynyt siellä niin ei tarvi taas käydä kuukauteen. joudun käymään kerran kuussa verikokeissa koska mulla on leponex lääkitys. lääkkeitä on vielä kivasti jäljellä. pitää sitten uusia taas reseptejä kun käy psykologin luona. mulla on 16 kesäkuuta aika taas psykologille aamulla klo 10.
onneksi sinne on vaan pari kilometriä matkaa. huomasin juuri että en ole tarvinut rauhottavia vähään aikaan. mikä on ihan hyvä.
aina kun mulla on menkat niin silloin olen syönyt niitä. ala vatsa kipuja mulla ei ole kauheasti. mikä on ihan hyvä vaan. ennen mulla oli tosi pahat menkka kivut kun olin nuorempi.
salkkarit tulee taas tänään :) varmaan vielä tällä viikolla tulee salkkarit ennen kun jää tauolle. eilenä tuli se tähdet tähdet konsertti. katsottiin se parhaan kaverin kanssa. jari sillanpää on ihana. odotan kovasti kun ensi keväänä tulee taas tähdet tähdet.
saa nähdä mitä laulajia sinne menee sitten. onneksi jari sillanpää voitti tuon kauden. mulla on kauhea shoppailu kuume. tekisi mieli ostella kaikkea mutta en voi koska en tiedä saanko rahaa ensi kuussa. toivottavasti saan. tekee niin kauheasti mieli ostella kesä vaatteita. haluaisin uuden Guess laukun taas. pitää alkaa vaikka säästää rahaa siihen laukkuun. mulla on tällä hetkellä 3 Guess laukkua. tahtoo lisää <3 ehkä taas jonakin päivänä saan ostetua uuden. bikinit pitäisi myös ostaa. seppälään oli tullut ihan kivan näköisiä bikinejä. pitäisi mennä sinne ja katsoa mitkä olisi hyvät. jos vaikka menen uimaan tänä kesänä kavereitten kanssa.

kesä ^_^Sunnuntai 01.06.2014 14:54

tänään on se ihana päivä. menkat alkaa..huomenna voi olla että saan itkupotku raivarit. niitä odotellessa. onneksi mulla on suklaata jäljellä. aijon syödä tänään ne loppuun kun eilenä tuli ostettua.
eilenä oli muutenkin kiva päivä :) poikaystävä kävi kylässä. haettiin kaupasta mässyä ja koti pizzasta pizzat. poikaystävällä oli reppu mukana niin saatiin sipsit ja juomat reppuun ja pizzat otin mun syliin. oltiin moottoripyörällä liikenteessä. hyvin saatiin kaikki mukaan. oli onneksi lyhyt ajo matka. siivottiin yksi mun kaappi joka oli täynnä pizza laatikoita ja pulloja. tuli 3 jätesäkillistä pulloja :D pitää saada jotenkin auto kyydillä ne kauppaan. varmaan saan niistä yli 20 euroa.
sitten katsottiin yksi toiminta leffa ja harrastettiin seksiä.
ihana ja mukava päivä <3 ei valittamista :) olen varmaan ensi viikon viikonloppuna menossa taas poikaystävän luokse. pitää katsoa.
ensi viikolla pitäisi tulla vähäsen rahaa jos kela on myöntänyt sen. vielä ei ole tullut päätöstä että saanko seuraavaksi vuodeksi rahaa.
toivottavasti ne on päättänyt että saan. sitten jos en saa kelalta rahaa niin pitää ottaa yhdeltä säästö tililtä rahaa. ja mulla on vielä ihan kivasti käyttö tilillä rahaa. no pitää katsoa että mitä tapahtuu.
eilenä en saanut heti unta niin katsoin huvikseni californication sarjan viidettä kautta. varmaan katson sitä taas tänään. olen menossa iltapäivällä yhen mun kaverin kanssa lenkille. on hyvä ilma ulkona. tänään näen mun parasta kaveria illalla. se on ollut reissussa tämän viikonlopun niin en ole nähnyt sitä. kiva nähdä taas :) ajatella että nyt on kesäkuu. nyt se kesä tuli. yay! ^^
varmasti ihan mahtava kesä tulossa :) paljon tekemistä. eikä ainakaan tule tylsää. se on varma.