IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kesä ^_^Sunnuntai 01.06.2014 14:54

tänään on se ihana päivä. menkat alkaa..huomenna voi olla että saan itkupotku raivarit. niitä odotellessa. onneksi mulla on suklaata jäljellä. aijon syödä tänään ne loppuun kun eilenä tuli ostettua.
eilenä oli muutenkin kiva päivä :) poikaystävä kävi kylässä. haettiin kaupasta mässyä ja koti pizzasta pizzat. poikaystävällä oli reppu mukana niin saatiin sipsit ja juomat reppuun ja pizzat otin mun syliin. oltiin moottoripyörällä liikenteessä. hyvin saatiin kaikki mukaan. oli onneksi lyhyt ajo matka. siivottiin yksi mun kaappi joka oli täynnä pizza laatikoita ja pulloja. tuli 3 jätesäkillistä pulloja :D pitää saada jotenkin auto kyydillä ne kauppaan. varmaan saan niistä yli 20 euroa.
sitten katsottiin yksi toiminta leffa ja harrastettiin seksiä.
ihana ja mukava päivä <3 ei valittamista :) olen varmaan ensi viikon viikonloppuna menossa taas poikaystävän luokse. pitää katsoa.
ensi viikolla pitäisi tulla vähäsen rahaa jos kela on myöntänyt sen. vielä ei ole tullut päätöstä että saanko seuraavaksi vuodeksi rahaa.
toivottavasti ne on päättänyt että saan. sitten jos en saa kelalta rahaa niin pitää ottaa yhdeltä säästö tililtä rahaa. ja mulla on vielä ihan kivasti käyttö tilillä rahaa. no pitää katsoa että mitä tapahtuu.
eilenä en saanut heti unta niin katsoin huvikseni californication sarjan viidettä kautta. varmaan katson sitä taas tänään. olen menossa iltapäivällä yhen mun kaverin kanssa lenkille. on hyvä ilma ulkona. tänään näen mun parasta kaveria illalla. se on ollut reissussa tämän viikonlopun niin en ole nähnyt sitä. kiva nähdä taas :) ajatella että nyt on kesäkuu. nyt se kesä tuli. yay! ^^
varmasti ihan mahtava kesä tulossa :) paljon tekemistä. eikä ainakaan tule tylsää. se on varma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.