IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mustasukkaisuus.Lauantai 31.05.2014 14:37

nyt mä huomasin että mun mieli alat on alkanu heitellä. eilenä mulle tuli kamala mustasukkainen olo koska poikaystävä on lähdössä laivalle parin kaverin kanssa ja toinen niistä on yksi muija joka oli kutsunut poikaystävän laivalle. eilenä sitä sitten taas itkettiin.
ja kun poikaystävä soitti niin kerroin miltä musta tuntui. kerroin sen että olen mustasukkainen. poikaystävä on tulossa tänään käymään.
ja yksi asia mua vielä harmittaa että olisi pitänyt mennä poikaystävän luokse viikonlopuksi. mutta sekin asia tuli liian myöhään.
argh. ärsyttävää. nyt kun mulla on tää olo tila niin ruoka ei ole kauheasti maistunut. olen menettänyt ruokahalun.
nyt keskityn siihen että on kivaa kun poikaystävä tulee ja että vietetään aikaa. nyt saa unohtua kaikki mustasukkaisuus kohtaukset ja kiukuttelu. yritän olla iloinen ja positiivinen.
menin jo eilen illalla kahdeksalta nukkumaan. väsytti sen verran. onneksi on viikonloppu niin saa nukkua vähän pitempään.
tänään kun käy kaupassa niin voisi ostaa sipsiä ja suklaata. ehkä jopa pizzaa. jos vaikka ruoka maistuisi tänään vähän paremmalta.
mietin kun on ne kaverin juhlat että pitäisikö juoda ja jäädä sen luo yöksi. mun kaverit ainakin jää yöksi sinne. viettäisi tyttöjen illan samalla. mulla on nyt semmoinen olo tällä hetkellä että tekisi vetää pää täyteen. silloin vasta viikon päästä lauantaina kun on ne juhlat. sitten kadun seuraavana päivänä huonoa oloa ja krapulaa. kyllä mä kestän sen. ainakin on edellisenä iltana hauskaa. pitää alkaa miettiä että mitä juhla vaatetta laittaisi sinne päälle. vielä on viikko aikaa miettiä. vaate kriisi iskee. toivottavasti silloin on hyvä ilma niin voi olla että ollaan silloin ulkona. olisi kiva jos aurinko paistaisi.
pitää alkaa miettiä että mitä joisi. mun juoma listaan kuuluu ainakin karpalo lonkero ja up cider päärynä. vielä pitää keksiä kaksi hyvää juomaa. musta tuntuu että siellä on tarjolla ainakin boolia. sitä voisi juoda myös vähän. alan pikku hiljaa innostua näistä juhlista :) varmasti tulee kivaa. ainakin on jotain mitä odottaa^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.