IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kiva blogiteksti hävisi.Torstai 30.11.2023 06:52

Kirjoitin äsken pitkän blogin mutta se hävisi. No uutta pidempää tekstiä sitten taas huomenna alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä aamu alkanut ihan hyvin oli vaan semmoinen olo etten olisi jaksanut herätä onneksi aamukahvi herätti otan hetken päästä aamulääkkeet ettei unohdu tästä tulee varmaan ihan hyvä päivä menen lenkille tuossa myöhemmin kun olen saanut siivottua. Tänään aijon syödä pakkasesta pois ruokia koska pitäisi sulattaa jääkaappi jossain vaiheessa ennen joulua matot pitäisi myös tuulettaa ja mietin teenkö senkin tänään kun on aikaa aamusta siinä menee vaan hetki taidan tehdä niin saa senkin hoidettua.
Onneksi huomenna on perjantai ja viikonloppu taas alkaa. Ei ole vielä mitään tietoa mitä aijon tehdä viikonloppuna mutta kyllä se selviää. Aijon ottaa ihan rennosti vaan niin jaksaa ensi viikon. Onneksi vaan yksi työpäivä ensi viikolla keskiviikkona on itsenäisyyspäivä vapaa päivä. Sitten loppuviikko on aika rento ei ole mikään kiire minnekkään. Onneksi joulukuu on semmoinen rauhallinen ja rento kuukausi mistä mä tykkään. Sitten taas tammikuussa alkaa ihan kaikki ja tulee tekemistä taas. Uskon että kevät menee äkkiä. Mulla on paljon tekemistä ensi vuonna uusia juttuja on tulossa mistä olen innoissani.

Alkaa olla joulufiilis.Keskiviikko 29.11.2023 06:01

Vauhdikas päivä oli eilenä töissä, kävin kaupassa ja iltapäivällä sählypelit hyvät pelit tein kolme maalia heti alussa ja mun joukkue voitti ylivoimaisesti yli 10 maalilla. Mulla oli todella hauskaa pelata ja hienoja maaleja mun joukkue myös teki noin puolituntia pelasimme siinä ajassa sai juosta mutta teki samalla hyvää sai purettua paineita samalla pois.
Tänään taas salitreenit ja ajattelin silleen että käyn nyt pari kertaa vielä treenaamassa ja aijon pitää pienen tauon siitä kun joulu alkaa lähestyä. Viimeistään tammikuun alussa menen taas salille treenaamaan pidän noin kuukauden tauon sitten kun joulut ja uudet vuodet on vietetty ja vuosi vaihtuu niin kivaa aloittaa treenit kun on saanut levättyä ja kerättyä voimia. Soitin eilenä parhaalle kaverille se on ollut kipeänä korona oli tullut sille nyt onneksi parantunut sovittiin tosiaan että vietetään niitä pikkujouluja sitten ensi viikon lauantaina ellei tule esteitä. Paras kaveri ostaa vähän juomaa meille ja mä ostan meille nuo herkut. Tulee sitten juotua alkoholia mutta ei se haittaa koska mulla on ollut tämä tipaton kuukausi tässä välissä niin on kivaa juoda taas hyvässä seurassa. Joulukuussa tulee nyt otettua vähän enemmän alkoholia mutta ei se mitään pitää vaikka sitten taas tipattoman tammikuun tai sitten ei katsotaan. Olo on ollut hyvä tähän asti ei ole ahdistanut yhtään tai masentanut. Uskon että tulee mukava päivä koska menen tänään töihin nopeasti tää viikko on mennyt kohta taas viikonloppu. Otan aamulääkkeet ja katson nuo vaatteet mitkä puen päälle töihin aijon laittaa mustan hupparin ja farkkulegginsit rennot vaatteet ja laitan yhden kivat jouluaiheiset korvikset mitkä ostin tokmannilta tällä viikolla maksoi vaan 3 euroa todella kivat piristää mieltä. pakko sanoa että mulla alkaa jo olla joulufiilis päällä odotan jo joulua.

Rahaa menee kivasti sitten joulukuussa.Tiistai 28.11.2023 05:55

Aamu alkanut kahvilla mikä onneksi herätti olo ja fiilis tuntuu hyvältä tällä hetkellä, eikä enää ole ollut mitään huonoa oloa maanantai päivä meni mukavasti ulkoilin ja salitreenit oli illalla mikä teki todella hyvää huomenna sitten taas treenaamaan. Tänään on sählypelit iltapäivällä niin kivaa mennä pelaamaan tulee varmasti vauhdikkaat pelit koitan tehdä monta maalia. Työpäivä taas ja olen innoissani menossa sinne kivaa nähdä kaikki työkaverit sitten ja tulee varmasti mukava päivä saa nähdä mitä pääsee tänään tekemään. Mulla on aika pirteä olo ei onneksi väsytä yhtään silloin viikonloppuna olin todella väsynyt ja nukuin aika paljon mikä vaan teki hyvää nyt taas jaksaa tätä viikkoa ja uskon että tästä tulee hyvä viikko. Hetki ja päivä kerrallaan taas niin kaikki menee hyvin varmasti en aijo nyt yhtään miettiä mitään ikäviä asioita nyt vaan keskityn hyviin asioihin mitä mulla on elämässä tällä hetkellä ja se antaa mulle tosi paljon voimaa taas. Otan kohta aamulääkkeet ettei unohdu tosiaan olen menossa viikon päästä apteekkiin silloin pitää hakea leponexit ja masennuslääkkeet niin on taas kaikkia lääkkeitä verikokeet mulla on sitten jossain vaiheessa joulukuuta en ole vielä saanut aikaa saan sen varmaan tällä viikolla. Tajusin juuri että kun pikkujoulut, joulu ja uusi vuosi lähestyy niin niihin menee kivasti rahaa taas. Juomiin, ruokiin sekä lahjoihin saa nähdä saanko siirrettyä mitään rahaa joulukuussa säästötilille sen näkee sitten joulukuun lopussa haluan että rahat riittävät no jos en saa siirrettyä ensi kuussa rahaa säästöön niin katsoo sitten tammikuussa uudelleen ja nyt mulla eläke nousee taas kun vuosi vaihtuu tulee yli 50 euroa enemmän rahaa mikä on hyvä juttu sen summan voi vaikka sitten siirtää aina säästötilille kätevää niin sitten se summa vaan nousee pikkuhiljaa. Onneksi raha asiat ovat kunnossa ja on rahaa siitä ei tarvitse murehtia ja rahat aina riittävät joka kuukausi laskuihin ja ruokaan. Katson vaatteet nyt töihin ja alan kuunnella hyvää musiikkia
tästä tulee hyvä päivä tekemistä on.

Pakko katsoa tänään salkkarit.Maanantai 27.11.2023 06:00

Uusi viikko alkaa ja nyt on semmoinen olo ja fiilis että olen saanut kunnolla levättyä niin jaksaa taas nukuin jopa parin tunnin päikkärit eilenä kun olin nukkunut, kävin tokmannilla katsomassa noita joululahjoja mitä sitten ostella joulukuun alussa kun tulee rahaa parhaalle kaverille aijon ostaa hienon punaisen torkkupeiton mikä maksaa noin 12 euroa siihen lisäksi suklaata, vielä pitää poikaystävälle ja toiselle kaverille suunnitella lahjat niihin tulee ainakin suklaata. Katsoin loppupäivän netflixiä The good doctor sarjaa ja True bloodia mihin olen jäänyt koukkuun vaikka olen nähnyt sen sarjan, kivaa katsoa se uudelleen olen toisella kaudella siinä. Olen ajattellut katsoa animea pitkästä aikaan taas mulla on muutama sarja mitä en ole vielä katsonut ja koko ajan vaan tulee uusia sarjoja niin en meinaa pysyä ihan perässä katson aina yhden sarjan kerrallaan sekä että mikä vaikuttaa kiinnostavalta. Poikaystävä on katsonut enemmän animea kuin minä suosittelee koko ajan noita sarjoja mitä en ole vielä katsonut mikä on ihan kiva niin tietää mitä katsoa. Onneksi aamukahvi herätti taas tänä aamuna, mulla oli taas semmoinen fiilis että olisin halunnut vielä nukkua mutta päätin nousta koska olen aamuvirkku.
Pyykkiä ei tarvitse pestä koska pesin jo eilenä niin aamun voi ottaa ihan rennosti. Jaan viikonlääkkeet dosettiin niin ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla, mutta ensi viikolla sitten haen taas leponexit ja kolmen kuukauden masennuslääkkeet nopeasti on tää kolme kuukautta taas mennyt. Olen siitä tyytyväinen että harvoin tulee haettua rauhoittavia lääkkeitä koska syön niitä vähän onneksi. Jee, salkkarit tulee taas ja pakko katsoa tämän päivän jakso Marianna on palannut salkkareihin ja nyt menee todella mielenkiintoiseksi odotan jo innolla tämän viikon jaksoja. Innolla odotan myös tempparit jaksoja mitä tulee tällä viikolla niin siinäkin taas tapahtuu Kivaa kun on katsottavaa ja paljon draamaa!

Nyt on uusi oloasu :)Sunnuntai 26.11.2023 06:14

Mulla tuntui eilenä vielä vähän semmoinen masentunut ja ahdistunut olo pääsin onneksi juttelemaan mun tukihenkilön kanssa niin se sitten helpotti tosi paljon mun oloa sille ihmiselle mä pystyn puhumaan kaikesta ja mä luotan siihen se ei levittele mun juttuja kenellekkään ollaan tunnettu jo monta vuotta. Kun olimme jutelleet niin lähdin pitkälle lenkille pääsi tuulettamaan ajatuksia ja kun tulin lenkiltä niin olo oli jo parempi keitin kupin teetä ja aloin katsomaan netflixistä tuota Robbie Williams dokumenttia, mikä oli todella mielenkiintoinen katsoin kaikki jaksot putkeen se on yksi mun suosikki laulaja olen aina fanittanut sitä teinistä asti.Mielenkiintoista nähdä siinä dokumentissa että sillä oli myös mielenterveysongelmia, niin sen takia se olikin kiinnostava. Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa sekin vähän onneksi piristi eilistä päivää käytiin lidlissä kaupassa niin se oli aivan ihana osti mulle violetin oloasun. Sovittiin että se on mun aikainen joululahja kun kävin eilenä suihkussa niin laitoin sen heti päälle oli pehmeä ja lämmin. Tämä aamu on alkanut onneksi ihan hyvin otan kohta aamulääkkeet ja katsoo menenkö aamusta lenkille aijon tehdä toisen lenkin sitten iltapäivällä eilenä oli ihana auringon paiste. Mä toivon että ensi viikosta tulisi hyvä viikko taas kaiken tämän paskan jälkeen. Varaudun kyllä siihenkin jos tulee paha ahdistus ja siihen päälle harhat mutta nyt en aijo miettiä niitä vaan keskityn hyviin asioihin mitkä tuo mulle iloa koitan vaan unohtaa kaikki ikävä nautin vielä tästä päivästä kun voi ottaa rennosti ei ole kiire. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja voisin tarkistaa samalla paljon on pyykkiä kertynyt koska pitää taas pestä niitäkin.

Tykkään olla välillä humalassa.Lauantai 25.11.2023 07:04

Pääsin ylös sängystä oli vaan semmoinen olo ettei olisi jaksanut herätä no aloin keittämään aamukahvia mikä onneksi herätti. Eilenä oli vähän huono päivä ahdisti ja itkuhan siinä sitten tuli taas illalla kävin lenkillä tuulettamassa mun ajatuksia ja raitis ilma teki onneksi hetken hyvää. Mä teen niin että aina jos alkaa ahdistaa niin menen lenkille se aina auttaa. Selvisin onneksi ilman rauhoittavaa lääkettä illalla iltalääkkeet rauhoitti onneksi niin sain myös nukuttua uskon että tänään on varmasti parempi päivä mulla ei ole kiire minnekkään voi vaan olla aijon käydä lenkillä, katsoa netflixiä..nukkua jos nukuttaa kaikkea rentoa. Parin viikon päästä näen parhaan kaverin jos kaikki vaan menee suunnitelmien mukaan vietetään pikkujouluja täytyy käydä etsimässä lahja parhaalle kaverille sitten joulukuun alussa kun tulee taas rahaa kivaa nähdä se sitten ennen joulua ei olla nähty pariin kuukauteen koska tässä on ollut kaikenlaista. Ollaan kyllä soiteltu joka viikko niin tietää että toisella on kaikki onneksi hyvin. Juodaan sitten alkoholia pidän nyt pari tipatonta viikkoa tässä vielä ennen sitä. Tänään tullut kuukausi täyteen etten ole juonut hyvä minä mä pystyin siihen kun päätin vaan niin. Voin sanoa että olo on paljon parempi ollut kun en ole juonut olen nauttinut siitä. Aijon pitää tipattomia kuukausia aina välillä niin ei tule sitten juotua sitä alkoholia mutta kyllä mulle tulee varmasti semmoisia hetkiä että haluan juoda pään täyteen ja olla humalassa en pysty ihan luopumaan alkoholista musta tulee aina iloinen kun olen kännissä ja mä vaan nauran.
Juon aina ilon kautta enkä surun tai masennuksen. Vaikka mulla on lääkitys niin silti haluan juoda teen vaan niin että en ota aamu tai iltalääkkeitä jos otan alkoholia parempi niin eikä se ole vaarallista jos ei ota lääkkeitä. Ottaa sitten ne taas heti seuraavana päivänä niin olo taas tasaantuu. Alan tiskaamaan ja kuuntelen samalla vaikka jotain hyvää musiikkia sekä katson youtubesta videoita nautin tästä päivästä sekä hyvästä olosta mikä onneksi tuntuu taas luulen että tänään tuskin alkaa ahdistaa.

Vanha hahmo palasi salkkareihin.Perjantai 24.11.2023 06:04

Ihanaa kun viikonloppu alkaa voin sanoa että on ollut taas aika vauhdikas viikko nyt saa levättyä en ole menossa nyt poikaystävän luokse se on sairaana niin annan sen nyt levätä soitellaan toisilemme näemme varmasti taas pian. Olo ja fiilis on ollut nyt hyvä eilenä oli hyvä päivä kävin apteekissa ja kaupassa katsoin taas loppuillan temppareita voin sanoa siitä että ihan älytön meno siellä nyt kun siihen ohjelmaan tuli taas pari uutta sinkkua se Inkku sinkku on aika ärsyttävä voin vaan sanoa. Nyt siinä ohjelmassa on alkanut jo se draama mistä tykkään niin siinä kerkiää tapahtua taas paljon uskon että on hyvä tempparit kausi haluan todella nähdä ketkä parit pysyvät sitten yhdessä ja ketkä eivät sen kauden lopussa. Katsoin eilenä salkkarit niin nyt sekin meni todella jännäksi kun se Marianna hahmo palasi takaisin odotan jo innolla seuraavia salkkarit jaksoja. En päässyt eilenä pesemään pyykkiä koska pesukone oli koko ajan varattu vien kohta pyykit niin uskon että on vapaana nyt saa vihdoinkin pestyä. Tänään on aika rento päivä ei ole mihinkään kiire voi vaan olla ja myös koko viikonlopun aijon lenkkeillä, katsoa netflixiä, nukkua, herkutella..kaikkea rentoa ja mukavaa sekä nauttia siitä kun ei ole kiire. Poikaystävän synttärit on parin viikon päästä niin pääsee sitten niitä viettämään täytyy ostaa joku minikakku ja sitten se viinapullo lahjaksi sekä lisäksi suklaata. En ole juonut alkoholia kuukauteen huomenna tulee kuukausi täyteen ja on todella hyvä fiilis että olen onnistunut huomasin myös sen että paino on taas tippunut kun en ole juonut alkoholia sekä säästänyt kivasti rahaa. Aijon vielä jatkaa samaan malliin ainakin pari viikkoa sitten kun on poikaystävän synttärit niin silloin varmaan taas tulee juotua alkoholia sen jälkeen pidän taas tauon ettei tule juotua jatkuvasi. Otan nyt aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan kaikille hyvää viikonloppua!

Odotan jo että kevät tulee :)Torstai 23.11.2023 06:24

Hyvin meni eilinen päivä olin töissä niin päivä kului siellä ihan mukavasti kun pääsin kotiin innostuin siivoamaan siivosin sen takia että tänään voi ottaa vähän rennommin tämän aamun alan pesemään pyykkiä koska sitä on kertynyt taas. Voin sanoa että olo ja fiilis on paljon parempi kun viime maanantaina tästä alkaa ihan varmasti parempi kausi uskon siihen voiton puolella jo ollaan huomenna on taas perjantai ja viikonloppu täytyy käydä apteekissa ja kaupassa jossain vaiheessa mietin menisinkö jo tänään käymään no katson miten tää päivä etenee niin sen mukaan. Olen siitä iloinen että ulkona on jo vähän lunta ei ole pimeää piristää mun mieltä kivasti en ole yhtään tykännyt tästä pimeydestä se on vaan väsyttänyt ja masentanut no onneksi vuosi vaihtuu ja kevät alkaa tulla sekä kesä niitä odotellen uskon että aika menee äkkiä niin on kevät ilmat lämpenee ja lumet sulaa kohta tulee joulu ja pitäisi pikkuhiljaa ostella lahjoja kavereille teen niin että käyn jo ostamassa lahjat joulukuun alussa kun tulee taas rahaa. Joulua aijon viettää vanhempien ja poikaystävän kanssa. Uuden vuoden vietän myös poikaystävän kanssa ollaan aina vietetty se yhdessä kaikki nämä viime vuodet nyt mä yritän pysyä hereillä kun vuosi vaihtuu viimeksi kun join liikaa niin olin sammunut ja nukahtanut ennen kun vuosi vaihtui vähän joo harmitti nyt yritän olla hereillä tällä kertaa. Juon aina uutena vuotena viiniä olen siitä iloinen että harvoin tulee juotua sitä siitä tulee jälkeenpäin aika huono olo jos juo koko pullon. Otan nyt aamulääkkeet ja vien kohta pyykit alan kuunnella hyvää musiikkia samalla aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin sitä pitää muuten ostaa kohta lisää alkaa loppumaan.

Jaksoin mennä eilenä töihin.Keskiviikko 22.11.2023 06:05

Menin eilenä töihin mikä kannatti en halunnut jäädä kotiin neljän seinän sisälle ikävien ajatusten kanssa työkaverit olivat kivoja töissä ja mulle sanottiin että olen todella mukava työkaveri niin tulin siitä erittäin iloiseksi ja se piristi mun päivää todella paljon. Mua ei onneksi enää ahdistanut tai ollut yhtään huonoa oloa eilenä pahin on taas takanapäin. Uskon että kaikki menee hyvin taas onneksi sain itkettyä pahaa oloa pois silloin maanantaina niin nyt on paljon kevyempi ja parempi olo. Sählypelit oli eilenä ja hauskaa oli pelata sain tehtyä pari maalia ja mun joukkue voitti. En ihan juossut täysiä olin alkuun hyökkääjä ja loppuajan puolustaja rentoa pelaamista. Töihin taas tänään mikä on todella kiva illalla salitreenit menen nyt sinne koska en ollut silloin maanantaina voin sanoa että nyt on intoa treenata. Takuueläke on tullut tänään niin alan kohta maksamaan laskuja pois mitä on pari kappaletta rahojen pitäisi riittää ihan hyvin tämän kuun loppuun mutta tarkistan sen vielä. Otan kohta aamulääkkeet ja huomasin että pitää mennä tällä viikolla apteekkiin karpalokapselit alkaa loppumaan ostan niitä lisää mä syön niitä joka päivä kannattaa niin ei tule mitään tulehduksia eikä ole mun mielestä niin kamalan kalliita niitä saa pienessä paketissa ja isossa mä aina ostan sen 20 kappaleen paketin mikä riittää melkein kuukaudeksi se maksaa noin 12 euroa. Kun olen käynyt taas verikokeissa niin saan hakea leponexia taas vielä ei tarvitse hakea sitä lääkettä masennuslääkettä haen joulukuun alussa onneksi sitä saa aina kolmeksi kuukaudeksi niin ei tarvitse jatkuvasti hakea sitä lääkettä. Nyt katson tämän päivän vaatteet töihin ja kuuntelemaan hyvää musiikkia niin päivä lähtee sillä hyvin käyntiin uskon että tästä tulee hyvä päivä kivaa nähdä taas kaikkia töissä kun menen sinne.

Kaikki paska taas tuli eilenä niskaan.Tiistai 21.11.2023 06:24

Eilenä mä romahdin myöhemmin aamulla mulle tuli todella ahdistava olo niin otin sen rauhoittavan mikä heti auttoi lepäsin aamupäivän ennen kun menin verikokeisiin mikä meni onneksi hyvin sen jälkeen mä romahdin toisen kerran ja mä vaan itkin mulla tuntui sillä hetkellä että oli surua ja vihaa itseään kohtaan että olisin epäonnistunut. Kaikki meni niin hyvin ja tuo kaikki paska tuli puun takaa en vielä tiedä menenkö töihin tänään voisin vaikka levätä tämän päivän. En mennyt eilenä salille treenaamaan en vaan jaksanut eikä huvittanut huomenna yritän sitten mennä salille taas. Onneksi on lääkkeitä mitkä auttaa ahdistukseen ja huonoon oloon syön Medipam nimistä rauhoittavaa lääkettä mikä alkaa jo vaikuttaa viidessä minuutissa kun sen ottaa. Syön todella harvoin rauhoittavia mikä on vaan hyvä ettei jatkuvasti. Olo tällä hetkellä on ok mutta varaudun siihen jos huono olo yllättäen taas iskee voi tulla taas puun takaa. Välillä on vaan huonoja päiviä mutta aina olen jotenkin selvinnyt niistä löytää taas sen iloisuuden elämään taas kun on itkenyt kaiken paskan pihalle tulee kevyempi olo. Otan kohta aamulääkkeet niin nekin lievittää onneksi ahdistusta niin uskon ettei sitä sitten helposti tule. Voin sanoa että kireä olo on hävinnyt kun olen itkenyt jotain positviista. Tänään on sählypelit iltapäivällä niin jaksan kyllä mennä peleihin pääsee juoksemaan kentällä ja siinäkin saa purettua huonoa oloa pois sitten sen jälkeen tulee taas hyvä ja onnistunut olo. Toivon että tästä tulee paljon parempi päivä kun eilisestä. Menen nyt vaan hetken ja asian kerrallaan ja keskityn tähän päivään en mieti yhtään huomista. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia jos siitä tulee taas iloinen ja hyvä fiilis uskon että pahin on taas takanapäin.