IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vietetään Halloweenia :)Tiistai 31.10.2023 05:26

Tänään on vähän erilaisempi päivä töissä vietetään Halloweenia mikä on aika jees aijon pukeutua yhteen mun pinkin ja mustan väriseen kissahuppariin minkä ostin joskus desuconista sitten niiden kanssa jotkut legginsit innolla haluan nähdä miten muut ovat pukeutuneet tänään kaikilla on varmasti hienot asut tai vaatteet mukavaa olla sitten porukassa ja on varmasti hauskaa. Aamulla oli semmoinen fiilis etten olisi jaksanut herätä no kun join aamukahvit äsken niin herätti siitä tulikin mieleen että menen tänään käymään lidlissä työpäivän jälkeen koska kahvi loppui.
Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä eilenä oli vähän semmoinen väsynyt fiilis ja maanantai päivä tuntui jotenkin niin pitkältä salilla olin ja ihan hyvät treenit pitkästä aikaan huomenna sitten taas salille. Tänään on sählypelit iltapäivällä ja innolla sitten sinne juoksemaan ja tekemään maaleja mä olen hyvä sählyssä niin sen takia tykkään siitä jo vuosia pelannut melkein 13 vuotta jo sekä hyvin kehittynyt siinä mistä olen ylpeä se on yksi mun lempi harrastus. Otan kohta aamulääkkeet huomasin että pitää myös apteekista hakea perjantaina samalla leponex lääkkeen lisäksi noita karpalokapseleita nekin alkaa loppumaan onneksi rahaa tulee perjantaina niin selviää ja saan nyt siirrettyä 60 euroa säästötilille kaikki vaan säästöön enkä yhtään tuhlaa tai nyt osta mitään koska en tarvitse mitään sitten kun mun synttärit on ensi vuonna niin sitten shoppailen itselle jotain kivaa netistä hyvää kannattaa aina odottaa. Tästä tulee hyvä päivä nyt musat soimaan ja nauttia samalla siitä että on hyvä olo kivaa nähdä sitten taas kaikki töissä tänään.

Salitreenit taas alkaa.Maanantai 30.10.2023 04:42

Rentouttava viikonloppu oli taas poikaystävän luona pääsi hetkeksi unohtamaan huolet ja murheet koko viikonlopun ajaksi mutta nyt kun taas mietin kaikkea niin mulla on asiat aika hyvin tällä hetkellä niin uskon että tästä tulee varmasti hyvä viikko. Katsottiin paljon animea viikonloppuna, saunottiin lauantai iltana, juotiiin..tehtiin hyvää ruokaa kaikkea rentoa ja mukavaa harmi kun viikonloput ovat niin lyhyitä ja menevät nopeasti. Mulla ei ole todellakaan tulossa tylsää viikkoa tänään olen menossa salille treenaamaan on ollut viikon tauko siitä niin nyt vaan innolla sinne sitten teen kovat treenit että tuntuu viikonlopun jälkeen olen jo valinnut tämän päivän treenivaatteet. Mulla on sitten huomenna ja keskiviikkona työpäivät ja olen todella innoissani siitä arki muuttuu ihan täysin ja mä kaipaan vaihtelua tähän viikkoon ja nyt se toteutuu. Huomenna on töissä Halloween juhlat vähän erilainen työpäivä ei tehdä mitään töitä vaan vietetään Halloweenia aijon pukeutua mustaan väriin eli laitan tuon mun yhden mustan hupparin ja mustat legginsit rennot vaatteet. Tämän viikon viikonloppuna on sitten toiset Halloween juhlat lauantai iltana niitä juhlitaan tutulla porukalla mikä on aika kiva vähän erilainen viikonloppu sitten taas mun kaikki rakkaat kaverit tulee niihin juhliin niin on hyvää seuraa. Jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea tällä viikolla lisää leponexia alkaa loppumaan käyn viimeistään apteekissa tämän viikon perjantaina kaikkia muita lääkkeitä on masennuslääkkeet riittävät vielä kuukaudeksi. Fiilis ja olo tällä hetkellä on hyvä nyt taas jaksaa aloittaa uuden viikon vien kohta pyykit niin saa ne hoidettua pois alta pesukone on aina tähän aikaa onneksi vapaana. Alan samalla kohta alkaa kuunnella jotain hyvää musaa niin päivä lähtee myös silleen hyvin käyntiin aamukahvi myös herätti tänä aamuna.

Jee, viikonloppu :)Perjantai 27.10.2023 03:39

Mä heräsin jo tuossa kolmen jälkeen yöllä enkä enää saanut unta no nousin ylös ja aloin keittämään aamukahvia teen silleen että nukun vaikka päikkärit tuossa myöhemmin. Vihdoinkin perjantai ja viikonloppu alkaa onneksi viikko on ollut tähän asti todella hyvä nopeasti kyllä meni olen menossa pitkästä aikaan taas poikaystävän luokse viikonlopuksi. Viimeksi olin sen luona kuukausi sitten mutta ollaan onneksi silleen nähty että se on käynyt täällä. Alan kohta pakkailemaan kamoja koitan nyt olla ottamatta mun koko vaatekaappia mukaan jotain mukavaa ja rentoa vaatetta viikonlopuksi mulla on pieni laukkukriisi että minkä laukun aijon ottaa käyttöön mulla on niitä niin monta. Sen tiedän että otan käyttöön yhden mun talvitakin ja sen kanssa laitan ne mun uudet pinkit talvikengät niiden kanssa legginsit. Mä niin rakastan noita mun uusia talvikenkiä ovat niin hienot hyvä löytö taas tokmmannilta. Alan kohta tiskata ja siivota keittiön niin on sitten kunnossa ennen lähtöä. Fiilis on loistava tällä hetkellä nyt laitan hyvät perjantai musat soimaan niin tää päivä lähtee sillä hyvin käyntiin pakko nauttia tästä olosta kun vaan pystyy nyt unohdan kaikki huolet ja murheet viikonlopuksi ja aijon nauttia parasta viikonloppuna on se ettei ole mikään kiire voidaan vaan olla poikaystävän kanssa ihan parasta katsotaan varmaan animea kun on aikaa. Otan nyt aamulääkkeet ja alan pakata kamoja sekä katson samalla mitkä vaatteet puen tänään päälle vaatekriisi iski taas.

Huomenna alkaa onneksi viikonloppu :)Torstai 26.10.2023 05:37

Onneksi huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa olen pitkästä aikaan menossa taas poikaystävän luokse ei olla kunnolla päästy viettämään mitään laatuaikaa mutta nyt vihdoinkin. Olen vasta sitten illalla lähdössä koska poikaystävällä on työpäivä vielä huomenna mennään sitten kaupoille ostamaan ruokaa ja juomaa viikonlopuksi aijon niin sitten rentoutua sen luona ja maisemanvaihdos tekee taas hyvää piristää mieltä. Tänään taas siivotaan ja pestään pyykkiä vien pyykit hetken päästä sitten aloitan imuroimalla ja sitten moppaan lattiat onneksi on koko tämä aamu aikaa siivota niin loppupäivän voi ottaa rennosti ajattelin mennä lenkille taas tänään olin eilenäkin lenkillä aivan ihana ilma oli ulkona aurinko vaan paistoi. Kävin eilenä kaupassa niin tänään teen ruoaksi kinkkukastiketta ja pastaa mikä on yksi mun lempi ruoka en ole tehnyt sitä pitkään aikaan jaksaa sitten ulkoilla kun on syönyt. Olo on onneksi ollut edelleen hyvä viikko mennyt onneksi tosi hyvin kiitos myös lääkkeiden mitä syön joka päivä niin ne lievittävät hyvin sen ettei tule helposti sitä huonoa oloa. Ensi viikolla menen hakemaan sitten taas leponexit masennuslääkkeet haen tuossa joulukuun alussa.
Aamu alkanut kahvilla mikä herätti pääsin ylös vasta tuossa viiden jälkeen no ei se mitään nyt olen hereillä. Uskon että tulee hyvä päivä tänään innolla jo odotan huomista tää päivä menee nopeasti en ole vielä alkanut pakkailemaan kamoja no sen kerkiää huomenna aamulla tehdä. Pieni vaatekriisi on taas että mitä huomenna puen päälle kun poikaystävä tulee hakemaan? Löysin yksi päivä yhden mun kivan talvitakin niin sen kanssa laitan nuo mun uudet pinkit talvikengät mitä en ole vielä käyttänyt.
Ihan paras päivä eilenä pitkästä aikaan olin töissä ja sain paljon positiivista palautetta mikä piristi todella paljon mun mieltä kaikki työkaverit olivat samalla mukavia koko päivän niin niiden kanssa oli kiva jutella kun tehtiin töitä siinä se työpäivä meni mukavasti. Olen todella innoissani siitä että ensi viikolla tulee tosiaan toinen työpäivä viikkoon ja se on keskiviikko kerroin eilenä siitä mun työkavereille ja ne oli ihan innoissaan kun saivat kuulla että tulen myös keskiviikkona töihin uskon että nyt mun arki muuttuu paljon paremmaksi kun on hommia enemmän viikolla ja näkee samalla muita ihmisiä niin olen sitten myös sosiaalinen. Eilenä oli sählypelit ja sain tehtyä 9 maalia mikä on varmaan mun ennätys pelasimme noin puolituntia siinä ajassa sai taas juosta vaikka se kenttä oli aika pieni hauskaa oli pelata tuli kyllä taas niin hyvä fiilis ja onnistunut olo pelien jälkeen. Olo on ollut hyvä tällä viikolla tähän päivään asti onneksi koska mä vähän taas pelkäsin että tuleeko mulle se huono olo yllättäen taas. En ole menossa tänään salille ensi viikolla ajattelin sitten mennä vähän rennompi päivä ja se tekee ihan hyvää olla vähän taukoa salilla käymisestä nyt kun on olo ollut vähän huono eikä silloin ole innostanut oikeen treenata. Tänään ei ole mitään ihmeellistä näen kaveria ja käyn varmaan kaupassa ehkä lenkille jos tulee hyvä hetki tuossa päivällä niin pääsee tuulettamaan ajatuksia.
Uskon että tästä tulee varmasti mukava päivä nyt kun olokin on tällä hetkellä hyvä nyt vaan nautin siitä kun pystyy.
Työpäivä tänään hyvällä fiiliksellä sinne olen innoissani jo toisesta työpäivästä mikä alkaa sitten ensi viikolla ja se on keskiviikko päivä. Ihan erilainen viikko alkaa sitten ja arki sujuu varmasti paremmin kun näkee paljon muita ihmisiä viikot menee nopeasti. Olo tällä hetkellä tuntuu onneksi hyvältä ei ole enää ahdistanut tai ollut huonoa oloa nyt on taas pakko nauttia tästä olosta kun pystyy. Selvisin eilisestä verikokeista sain seuraavan ajan ja se on marraskuun 20 päivä. Leponex lääkettä haen sitten alkukuusta lääke riittää sinne asti. Tänään on sählypelit pitkästä aikaan innolla sitten sinne aijon olla hyökkääjä niin kuin aina viimeksi sain tehtyä 7 maalia nyt yritän tehdä taas monta meitä on aina hyvä porukka aina pelaamassa saa nähdä millaiset joukkueet tänään. Otan nyt aamulääkkeet, valitsen vaatteet töihin ja alan tässä samalla kuunnella jotain hyvää musiikkia uskon että tästä tulee hyvä päivä onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna. Aijon olla iloinen ja positiivinen koko päivän sekä aijon auttaa muita töissä sitten tänään jos joku tarvitsee apua. Tänään mä näen samalla mun yhtä rakasta kaveria mikä on myös tuolla töissä meillä on sama työpaikka aika kiva niin hyvää juttuseuraa.

Olen jäänyt koukkuun True Blood sarjaan.Maanantai 23.10.2023 05:24

Tänään olen menossa taas verikokeisiin nopeasti kuukausi on mennyt no ihan hyvä että menen koska sitten saa taas hakea leponex lääkettä. Eilenä oli mukava päivä nähtiin poikaystävän kanssa niin piristi kivasti päivää käytiin myös lidlissä kaupassa nyt on puuroa koska se oli alkanut loppumaan. Olo ja fiilis tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä otan rennosti nyt tämän päivän en ole menossa salille treenaamaan pidän siitä nyt taukoa viikon katsoo sitten ensi viikolla uudestaan ja olen silloin varmasti taas paljon paremmassa kunnossa niin jaksaa treenata. Elän nyt taas hetken ja päivän kerrallaan ihan sen takia että jos mulle tulee huono olo kuin viime viikolla. Jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikki riittävät onneksi mä syön rauhoittavia lääkkeitä todella harvoin niin niitä ei tarvitse hakea jatkuvasti. Katsoin eilenä taas loppuillan True bloodia olen jäänyt siihen sarjaan ihan koukkuun vaikka olen nähnyt sen sarjan kivaa katsoa se uudelleen ja kätevästi tuolta netflixistä saa nyt nähdä nouseeko netflixin hinta täällä suomessa se voi olla mutta katsotaan aijon pitää sen toistaiseksi koska siellä on nyt tällä hetkellä niin paljon katsottavaa. Saa nähdä mitä salkkareissa nyt tapahtuu tällä viikolla innolla haluan nähdä ihan tyhmää kun salkkareita ei tule enää perjantaisin tottui ennen että tuli myös silloin.
Tulee tehtyä päivän lenkki kun kävelen sinne terveyskeskukseen uskon että on hyvä sää ulkona puen lämpöisesti koska tuolla ulkona on jo aika kylmä. Jaan nyt lääkkeet dosettiin ja tiskaan pyykit pesin jo eilenä niin niitä ei tarvitse miettiä uskon että tulee ihan mukava päivä onneksi tälleen maanantaina mulla ei ole kauhea kiire on vaan ne verikokeet.

Toinen työpäivä tulee viikkoon. :)Sunnuntai 22.10.2023 05:56

Mukavaa kun vielä voi ottaa tämän päivän rennosti ennen kun uusi viikko alkaa on jo paljon parempi olo. Uskon että nyt pahin on taas takanapäin ja pystyy elämään normaalia elämää edes hetken. Onneksi mulle tulee nykyään todella harvoin tuota psykoosia ja harhoja ettei niitä ole jatkuvasti ja kun syö lääkkeitä niin niistä on todella iso apu tuohon sairauteen niin lievittää oireita todella paljon sekä onneksi mulla menee myös masennuslääke aamuisin niin sekin lievittää samalla masennusta ja ahdistusta olen syönyt sitä jo 14 vuotiaasta asti mutta nyt iloisempiin asioihin sain hyviä uutisia perjantaina että marraskuun alussa voin ottaa toisen työpäivän viikkoon ja se olisi keskiviikko päivä olen todella innoissani! Nyt on sitten tekemistä kivasti viikolla niin viikot menee varmasti nopeasti saa viettää aikaa kivojen työkavereiden kanssa ihan parasta uskon että nyt tää loppuvuosi menee nopeasti ei haittaa mua yhtään ja mun synttärit alkaa lähestyä pikkuhiljaa aijon niitä sitten viettää poikaystävän ja parhaan kaverin kanssa elämä on sitten yhtä juhlaa ja mä niin nauttia siitä täysillä.
Aijon tosiaan ostaa netistä itselle lahjaksi sen Rammsteinin laukun mikä oli todella hieno luulen että kavereilta saan lahjaksi paljon suklaata mikä ei haittaa yhtään mä rakastan suklaata ja sitä ei ole koskaan liikaa. Tänään aijon lenkkeillä ja katsoa netflixiä rento meininki mietin pitäisikö jo pestä pyykit tänään niin huomenna ei sitten tarvitse? Joo taidan tehdä niin koska niitä on kertynyt kiva määrä taas otan nyt myös aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Uskon että aurinko paistaa tänään niin on hyvä lenkkeily sää aijon tehdä pitkän lenkin niin sekin piristää sitten mun mieltä ja saa ajatuksia tuulettua samalla.
Eilenä oli paljon parempi päivä kun silloin torstaina mua ei onneksi yhtään enää ahdistanut tai tullut mitään psykoosia päälle olin vaan koko päivän todella väsynyt ja nukuin päivällä melkein kolmen tunnin päikkärit mikä teki hyvää juttelin vielä mun tukihenkilön kanssa mikä taas helpotti paljon oloa se sanoi mulle että jos tulee taas huono olo niin pystyn juttelemaan heti sen kanssa onneksi mulla on elämässä tuommoinen ihminen ja se on tuntenut mut jo monta vuotta sekä että sen kanssa voi aina jutella jos tulee huolia ja murheita onhan mulla myös ystäviä joille myös kerron mun huolet nekin ovat mun tukena poikaystävä on ollut nyt huolissaan musta mutta sanoin sille että ei ole enää mitään hätää soiteltiin ja juteltiin eilenä paljon puhelimessa sillä on mua ikävä ja mulla on sitä myös ikävä enää alle viikko niin näemme taas olen menossa sen luokse sitten päästään vähän jo etukäteen viettämään Halloweenia kuulin myös että meillä olisi töissä jotkut Halloween juhlat aika kiva! Tiedän mitä puen sitten sinne päälle mulla on semmoinen kissahuppari missä on korvat ja tassut ostin sen joskus desuconista ihan paras huppari se on pinkin ja mustan värinen oli aika kallis kun ostin sen mutta on kestänyt hyvin kaikki nämä vuodet. Tänään on aika rento päivä ei mitään ihmeellistä katson varmaan netflixiä kun on aikaa voisi katsoa True Bloodia ja The good doctor sarjoja eteenpäin kiva kun jo kuudes kausi The good doctoria on tullut netflixiin olen edelleen neljänellä kaudella. Animea voisi myös katsoa tässä viikonloppuna kun on hyvin aikaa tämä ja huominen päivä.
Alan kohta maksamaan laskuja pois en eilenä jaksanut tehdä sitä niin teen sen nyt sitten niitä ei tarvitse enää miettiä otan aamulääkkeet kohta pitää muuten tarkistaa paljon mulla on masennuslääkettä vielä
luulen että riittävät joulukuulle asti.

Kaikki paska tuli eilenä päälle.Perjantai 20.10.2023 06:55

Kirjoitan nyt vähän lyhyemmän blogitekstin voin nyt sanoa että en ole ihan kunnossa eilenä mä romahdin kun tulin lenkiltä niin mulle iski psykoosi päälle, mä vaan itkin ja näin harhoja siinä kohtaa sitten otin sen rauhoittavan lääkkeen mikä onneksi heti sitten auttoi ja mä rauhoituin hetkeksi illalla oli vielä vähän huono olo mutta kun otin iltalääkkeet niin nekin rauhoitti siihen päälle ja sain ihan hyvin nukuttua viime yönä. Saa nähdä jatkuuko tuo huono edelleen tänään mutta mulla on myös onneksi tukihenkilö jolle voin jutella tästä kaikesta niin sekin helpottaa taas mun oloa enemmän en ole onneksi yksin tämä asian kanssa saan siihen paljon tukea ja apua mitä mä nyt tällä hetkellä tarvitsen elän nyt hetki ja päivä kerrallaan. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan ok vielä otan kohta aamulääkkeet. Onneksi on sentään perjantai ja viikonloppu alkaa jotain positiivista tähän päivään mun pitää käydä tänään apteekissa ja lidlissä menen sähköpotkulaudalla vielä kun sillä pystyy kulkemaan. Alan nyt kuunnella jotain musiikkia ja valitsen vaatteet mitä puen päälle tänään.
Aijon nukkua päikkäreitä kun on aikaa niin siinä saa samalla kerättyä voimia että jaksaisi taas tätä elämää mun elämä ei todellakaan ole aina helppoa koska mulla on näitä sairauksia.